ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.07.14. 01:53

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2015.03.15. 16:54 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
1 – A NAP által megtestesített öntudati őserőhöz kapcsolódó karma)

A Világosság- és maszkulinitás ellenes, tehát a személyiségellenes, önajnározó, narcisztikus (Hamis önérzeti, beképzeltségi, gőgösködési, hiúsági és alantassági, másoknak a lenézési, mások elleni ármánykodási, rágalmazási, intrikálási irigységi - becsmérlési és megalomániás viselkedést generáló) karma-programok. Az első számú feminista program.

Az adott karma-alakzat a személynek a mások személyiségével szembeni, a karakter-jegyüket nyíltan felvállaló személyekkel szembeni, nyílt, vagy rejtett, tudatos, vagy öntudatlan, szembenállási és versengési késztetéseket szülő veleszületett sors-programot jelzi. Ebben az esetben a nyílt, vagy a lappangó mentális devianciák (depressziós tünetekkel váltakozó agresszivitás) skálája a hatalmi ambícióval járó, nyílt vagy rejtett kegyetlenkedésre és brutalitásra való hajlamtól, az ellenségnek képzelt személyek és tárgyak megbüntetése és rejtett megsemmisítése vágyától, a különböző önpusztító, önromboló, öncsonkító és önbüntető hajlamokig, és szélsőséges esetekben a kegyetlenkedési sóvárgástól a perverz szadizmusig terjed
. Ez az ősöktől örökölt negatív szellemi program többnyire az adott személy édesanyjának, vagy nagyanyjának a saját apjával, vagy a férjével (a vizsgált személynek az apjával, nagyapjával, vagy dédapjával) szemben érzett, igen erős, de többnyire rejtetten átélt személyiség érvényesítési ambícióiban gyökerezik. De kapcsolódhat intenzíven és huzamosan átélt, erős ellenségképekhez kötődő, mély vallásos vagy nemzeti érzelmekhez is.

Ez az asztrológiai sorsképletben a Nap, a Mars, az Uránusz, és a Plútó egymással alkotott negatív fényszögeihez kötött program. Ezek a programok azonban csak kismértékben általános jellegűek, inkább családi és egyéni jellegűek, hiszen még aszerint is módosulnak, hogy fogantatásunk idején az édesanyánk éppen milyen spirituális, lelki és szellemi állapotban volt.

Amennyiben más negatív fényszögek mellett a Nap - Mars - Plútó, a Nap - Mars - Szaturnusz, vagy a Mars - Szaturnusz - Plútó diszharmonikus fényszögekből alkotott "Bermuda-háromszög" megtalálható egy horoszkópban (de főként, ha ez két kvadrátból és egy szembenállásból alkotott T-kvadrát nevű karmikus alakzat formájában jelentkezik), ez a karakterüket nyíltan felvállaló más személyekkel (főleg férfiakkal) szembeni nyílt vagy rejtett, tudatos vagy öntudatlan szembenállási és versengési késztetéseket eredményező sors-programot jelez. Ez az anyai ági ősöktől örökölt negatív szellemi program többnyire az adott személy édesanyjának vagy nagyanyjának a saját apjával vagy a férjével (a vizsgált személynek az apjával, nagyapjával, vagy dédapjával) szemben érzett igen erős, de többnyire rejtetten átélt (elnyomott) személyiség-érvényesítési késztetéseiben gyökerezik. E program működésének eredményeképp a nő – bár tudatos szinten szereti a férfiakat, és vágyik a velük való harmonikus kapcsolatra – öntudatlanul ellenségként tekint rájuk, és ellenérzésekkel viseltetik irántuk. Ezt sugározza ki, aminek következtében a férfiak hozzá való viszonyulása sem lesz kedvező. Így megnehezül a kapcsolatteremtés, ha pedig mégis összejön valami, a folyamatos konfliktusok, és diszharmonikus rezgések következében előbb-utóbb megszakad a kapcsolat.

E program betegségtünetei: a szívbetegség összes változata, a súlyos meghűléses betegségekre, valamint a migrénes fejfájásokra való hajlam, a mellkas-tájéki gerincproblémák és a mellkasi problémák, a csontozati, érrendszeri, vérkeringési és vérnyomás-problémák, férfiaknál a here- és prosztatagyulladások, a heresérv, az agyvérzés következtében beálló lebénulás, valamint a here- és a prosztatarák.

A program semlegesítésének első állomása a program önmagunkban történő felfedezése, és a helytelen szellemi-lelki beállítódás tudatos átalakítása az egészséges maszkulin princípium elismerése, elfogadása, és értékelése révén. Hatásos módszer a meditáció, az imagináció, az önfeltáró, önkritikus naplóírás, és persze a megfelelő asztrológiai elemzés.

A tudatalatti érzés- és képzeleti világunk sugallatainak, rejtett ambíciókhoz és irracionális félelmekhez kapcsolódó reflex-világának, a legmélyebb rétegeiből persze, nem könnyű kibányászni a salakot.
De ebben segítségünkre lehet az igazi szakember által végzet Hellinger-családfelállítás, amelyben a spirituális vezető nem erőlteti ránk a saját oldatlan karmájából eredő ösztönös késztetéseit, illetve a misztikus, vagy éppenséggel tudományosnak képzelt liberális nézeteit. Valamint az irányítás nélküli, mély meditáció (Lehetőleg a Marharishi Mahajesh féle), az önismereti - beavatási naplóírás, de főként az, amit a keresztény misztikában vezeklés néven gyakoroltak, de aminek a funkciója és a gyakorlási módja felől a mai embernek teljesen ferde elképzelései vannak.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO