ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.07.21. 07:43

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 20 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.07.08. 22:55 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd,

Köszönöm a visszajelzését.
Nem írtam az előző levelemben, de egy picit hiányzott már nekem az Önből áradó értelem.
Ez a fajta energia.

Életem egyik legnagyobb változási ciklusában kaptam Öntől az önmegismerésemhez a legfontosabb információkat.
Ez megmarad számomra.

Ha csak egy picit is azt érzem hogy lehetőségem van az értelmezéseit, megfogalmazásait hallgatni, akkor keresnem kell tovább a kapcsolódási pontot.

A lelki társammal nagyon különleges továbbra is a kapcsolatunk.
Nagyon elmélyültünk egymásban és minél mélyebbre megyünk annál nagyobb a jele az egymás iránt érzett szeretetnek.

Kedves Szilárd, kérhetem az Ön rendelkezésére álló adatokból egy párkapcsolati elemzés elkészítését?


Várom a visszajelzését.

Köszönettel és üdvözlettel

P. Ferenc

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2022.10.29. 14:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Igen, az Asztrologosz nevű portálon olvastam el néhány cikket, és utána jelentkeztem Önnél. Bár megmondom őszintén, alaposan utánajárva találtam lejárató anyagot is, amik Önről szóltak, de szerencsére hallgattam a megérzésemre, és nem azokra a gonosz anyagokra, és ezzel most itt vagyok, aminek nagyon örülök. :)

Köszönöm a másik emailben csatolt sok-sok anyagot is. El vagyok halmozva.

Gyorsan sikerült az anyagokat is meghallgatnom. Sokkal-sokkal pozitívabb minden, mint amire számítottam. Pozitív, mert látom a megoldást, hogy lehet változtatni, ha felismerem, hogy min kell.
Érdekes, hogy pont a nyelvek metafizikáját említette, mint terület, ami akár nekem való lehetne, mert idén kezdtem el kutatni a magyar nyelvet ősnyelv szempontból.
A másik terület pedig, ami felé nyitni kezdtem a biokémia, kémia-fizika. Azzal, hogy itthon fermentálok, és gyógynövényezek, meg akartam érteni a dolgok kémiáját.
Ezeket csak azért mesélem, mert így már értem, amiket ajánlott, hogy mintegy tudatos sors-kalandszerűen más irányba kell mennem, a belső ingámat kibillenteni egy nőiesebb, szelídebb irányba. Eszerint tudok mostmár gondolkodni, hogy milyen más utat válasszak, mert az biztossá vált, hogy másik út kell.

Az inga másik oldalba való kibillentése pedig nem csak munkában lenne fontos, hanem “férfi-pártit” is kellene játszani. :) Ez menni fog, már a munkahelyen is felkaroltam a férfiakat, segítem őket lelkileg, és elkezdtek nekem megnyílni. A férjemet is igyekszem sok szeretettel elhalmozni.

"A menedzseri – irányítói külső szerep elhagyása". Ezt emeltem ki magamnak, mint legfontosabb teendőm most.

Már rengeteget segített ezzel a 2 hanganyaggal is! Ha most itt abbahagynánk, már elégedett lennék, mert már sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Külön köszönöm a lelkes hangnemét, ahogy átéléssel mesél, és azt is, hogy messziről indított a hanganyagokban, és megvolt a felvezetés, a horoszkópom kontextusba helyezése. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyenféle tanító anyagokat is kaptam, mintha egy iskolába kerültem volna, nem pedig horoszkóp-elemzésre.

“Skorpiói gyilkosprogram - A bennem lévő sötét determinációim megölték a magzatokat”: ez a mondata ragadta még meg a figyelmemet, mert többször éreztem az elmúlt 1 évben, hogy megfogant bennem a baba, de ez csak egy érzés volt, és után mindig jött egy nagy mélység valamilyen külső stresszes történés miatt, ami behúzott, kibillentem, jön a sok sötét gondolatom, és akkor mindig éreztem, hogy ezzel a baba “meggondolta magát”, eltávozott. Nem volt itt semmi fizikailag kimutatva, terhességi tesztig sem jutottam el, egyszerűen ez csak egy érzés volt. De a mondata alapján tényleg igaz lehet, hogy a sötétség ilyen természetű bennem. Erre eddig sosem figyeltem tudatosan.

Nekem most nagyon sok az emészteni valóm, az biztos. Viszont követhető volt minden, ki is jegyzeteltem a hanganyagokat.

Hálás köszönettel,
Kinga

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2022.11.02. 15:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd,


Köszönöm a mai anyagokat is!


Érdekes, hogy bennem nagyon összekuszálódott mindenféle spirituális-ezoterikus irányzattól olvasott tanács egy ideje. Mert, - ahogyan minden más nő is körülöttem- , ahogy jött a pánik, hogy még mindig nincs baba, elkezdtem minden ismeretet összegyűjteni, kinyomozni a miért-ekről, és abban aztán találtam mindenfélét, okos, de kevésbé okos tanácsokat is. Ezért volt, hogy már nem tudtam eldönteni, hogy kinek és minek higgyek, és volt, hogy azt hittem, hogy nekem egyszerűen nincs megírva gyermek. Nagyon sokat segítettek az anyagai, sok minden kitisztult ezzel kapcsolatban. (A reinkarnáció is, mert abban a formában, ahogy a barátnőim mesélnek előző életes utazásaikról, nekem sosem volt logikus.)

A naplóírást mindenképpen elkezdem, amint befejeztük az elemzésemet, és amint jobban megértettem, hogy merre tovább.
Örülök, hogy ez jó eszköze lehet annak, hogy elcsípjek mindent, amiket javasolt, és elsősorban most kezdetnek a házasságommal kapcsolatosakat.
Kislány korom óta naplót írok, akkor hagytam abba, amikor édesapám meghalt pár éve, úgyhogy tényleg ideje lesz újrakezdeni az őszinte párbeszédeket önmagammal szemben.

Mai hanganyagot is köszönöm, hogy nem csak elmondja szárazon, hogy melyik jegy hol áll, és ezzel utamra enged, hanem minden be van csomagolva úgy, hogy megértsem a teljes képet is.

Az Egyetemes Törvényeknek nagyon örülök, mert ezek eddig elkerülték a figyelmemet. Valahogy ezekről senki nem beszél, vagy legalábbis nem olyanok, akiket én követek. Pedig egy ideje már érzem, hogy egyre nehezebb megtalálni a belső iránytűmön a helyes irányt, annyi a sok külső tanács, és persze olyan kevés jó példát látok magam körül. A házasságra például abszolút nem látok jó példát magam körül.

Hálás köszönettel,
Csilla

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2022.11.03. 21:05 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd,


Feldolgoztam a nyolcadik, egyben utolsó hanganyagot is, és meghatódtam a végére, mert ez alatt az egy hét alatt, amíg közösen dolgoztunk, rengeteget kaptam Öntől. Nagyon hiányozni fog a hangja, a kedvessége, az alapossága és a figyelmessége. Na és persze a tudása, amit nem győztem magamba szívni. :)

Köszönöm azt, hogy olyan kedvesen, néha viccesen, és mindig odafigyelve tudott még nehezebb gondolatokat is átadni, hogy nem érintett rosszul, nem érintett mélyen, hanem folyton láttam és mutatta, hogy merre van az előre. Nem beletaszított a nagy mélységbe sok rám öntött tudással, ahogyan sokszor terapeuták teszik, hanem irányba állított, és kaptam Öntől egy iránytűt, amit a kezemre csatolva használhatok a továbbiakban. Pedig tartottam arról, hogy majd fájni fog az, amit hallani fogok, de irányban tartott végig.

Minden egyes átküldött anyaga, - legyen az a hanganyag vagy valamilyen írása - feldolgozása közben azt éreztem, hogy bár többekhez eljutna az, amit képvisel. Mert amit képvisel, az természetes, tiszta, nincs benne zavarosság. Logikus, és messzire, ősidőkre visszanyúló. Bennem nagyon sok mindent helyretett és kitisztított azzal, hogy beszélt az Egyetemes Törvényekről, a karma működéséről vagy a bolygókhoz köthető őserők szerepéről, működtetéséről.

Így hát, én azért már sokat meséltem barátnőimnek, és remélem, ők is meg fogják majd keresni, hiszen rájuk fér a tisztábban látás. :)
Tudom, hogy ők is nagyon össze vannak zavarodva már, hogy miben higgyenek, kinek higgyenek, hiszen annyi az információ, a módszer, a technika, hogy csak győzzön mindent megismerni az ember. És akkor sem lesz neki könnyebb, mert folyton ott lesz a hiányérzet, hogy valami hiányzik a teljes képhez.
Én ezeket a hiányzó darabokat kaptam meg Öntől. Rengeteg kérdésemre választ kaptam, összeálltak a kirakós darabkái. Megértettem, hogy az eddigi gyermektelenségem honnan jön, ahogy azt is, hogy miért van bennem férfiellenesség, lázadás a férfiak ellen. Az is kitisztult, hogy én végül is nem arra születtem, hogy karriert építsek, pedig már egy ideje azt éreztem, hogy én csak abban vagyok jó. Örülök, hogy rávilágított arra, hogy miért a karrieremben sikerült sokat haladnom, fejlődnöm. Azt is átláttam, hogy sok választásom nem “sorsszerű” volt, vagy nem azért történtek velem dolgok, mert “meg van írva a csillagokban”, hanem azokra a dolgokra, lehetőségekre rezonáltam rá, azokat választottam. Ezzel elindított bennem egy magamat átvizsgáló, átvilágító folyamatot, hogy meglássam, mik zajlanak ott mélyen bennem.

Köszönöm, hogy ennyire rám figyelve, a történeteimre, megéléseimre reflektálva dolgozott. Tartottam attól, hogy a távolból, emailezés és hanganyagok által hogyan tudunk majd együtt dolgozni, de sokkal többet kaptam, mint vártam.
Külön köszönöm azt az energiát és időt, amit arra fordított, hogy nem csak adott egy horoszkópot, és azzal utamra engedett, hanem az egészet bele helyezte egy nagyobb képbe, és iránytűt adott a kezembe.

Hálás köszönettel,
Kinga

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2022.11.17. 16:17 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
2022.11.16. 21:45 keltezéssel, Erdős Kinga írta:
> Kedves Szilárd,
>
>
> Az utolsó hangüzenethez is eljutottam. Ez volt a kedvencem a szinasztriások közül.
> Egyrészt, mert ma nagyon szórakoztatónak találtam Önt, sokat viccelődött. “Gender egyetem” :)))
>
Érdekes volt az elmélet a homoszexuálisokról is, ezt még ilyen megvilágításban nem hallottam.

>
> “Nem csak irányítani akarom, hanem birtokolni is akarom a férjemet.” - Ez is telitalálat. Elég sok mindenre rávilágított Szilárd az elmúlt pár napban. Teljesen más fényben látom most a kapcsolatunkat, na meg persze magamat is. Ahogy figyelem, szörnyű, hogy mennyre manipulűcióra vagy irányításra törekvőek a gondolataim. De ehhez jó a naplózás, azt már csinálom egy hete, és jól esik benne nagyon őszintén kiírni dolgokat.
>
> Az is telitalálat volt, hogy elindult az árnyék-énem gonoszkodása, hogy nincs is nekünk közös utunk, akkor meg mit csinálunk együtt. Komolyan ráláttam erre a vakfoltomra is, nem vettem eddig észre ezt a fajta mesterkedését az árnyék-énemnek. Vagyis igazából nem tudtam a létezéséről, mert azt hittem, hogy hihetek neki.
>
> “A férjemet elvinni Kozma Szilárdhoz.” - Hátha erre is sor kerül. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan reagálna Önre, de ezzel még várok. Még érnie kell Önhöz. :)
>
> A Bolond szóló regényét megvettem. Nagyon tetszett, amit a Bolondozással kapcsolatban mesélt, és a legjobbkor jött a megerősítés, hogy erre szükségünk van. Ugyanis mostanában szoktunk rá a közös bolondozásra, és nagyokat szoktunk közben nevetni. Plusz, ha már említette, hogy van humorérzékem, a férjemet mostanában azzal szoktam “leszerelni”, amikor rájön a “hangulatoskodás”, amiről mesélt is. Ha támogatott, sőt kiemelten fontos számunkra a humor, kacagás, bolondságok, akkor ezt szem előtt fogjuk tartani.
> Tehát a Bolondról szóló anyagokat is el fogom olvasni.
>
> Nagyon-nagyon hálás vagyok azért a sok bölcsességért, amit megosztott velem, és azért is, hogy sokszor oda szúrt, ahol eléggé fájt. Dehát eddig senki nem mondott nekem ilyen fájó dolgokat, és kellett ez mind, hogy meg akarjak fordulni azon a lovon, amin fordítva ülök.
>
> Köszönöm a szavait, a figyelmét, a türelmét (amikor már a 100. ostoba kérdést tettem fel a házasságunkkal kapcsolatban).
>
> Hálás köszönettel,
> Kinga
>
>
>
>
>>

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2023.03.16. 00:00 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A legutóbbi horoszkóp-rendelőm köszönő-levél helyett, egy olyan digitális hangfelvételt küldött, amelyet majdnem végig sírta és amikor nem sírt, akkor hálálkodva köszönte azt, hogy végre talált egy asztrológust, aki meghatározta neki azt az igazi okot, amely a rákos sejteket a szíve körül szaporítja, illetve, amely nem engedi, hogy ezek a rákos sejtek is – a többivel együtt - elhaljanak (megsemmisüljenek) a kemoterápiák hatására. Az történik ugyanis, hogy miközben a többi szervében is, vagy azok körül szaporodni kezdő rákos sejtek eltűnnek a kemoterápiák után, a szíve körüliek nem. Vagyis nem teljesen, és mindig újra indul a folyamat. Az igazság az, hogy ő is sejtette halványan ezt az okot, de persze, nem volt ereje bevallani magának mert akkor egy több éves fél-boldogító, egészen pontosan: hamisan boldogító illúziót el kellett volna engednie. Nos, én úgy képzelem, hogy ebben nekem semmi érdemem, mivel a szakmai tudásom eleve adódik a 30 éves tapasztalatból következő rutinból, a mélységet viszont, amit képes voltama szakmai leleplezéseken túl meglátni, Jézus Krisztustól tanultam, tőle vettem át ezt a központi látásmódot, ami újabban a látásmódomat jellemzi. A kedves rendelő a felvétel végén arról biztosított, hogy ígéri azt, hogy megfogadja a tanácsaimat, hiszen nagyon akarja látni a gyermekeit felnőni, és tehát ígéri hogy a néha rá törő szomorúság helyett, a jövőben boldog fog lenni. Hát kénytelen voltam kijavítani a következőképpen:


Kozma Botond Szilárd <kozmaszilard@gmail.com> ezt írta (időpont: 2023. márc. 15., Sze 14:18):
Kedves Inész!

Már most, azonnal, ebben a pillanatban érezze magát megszabadultnak, ne várjon a jövőre, hanem kezdjen el boldogan élni, a megszabadulás - felszabadulás, elengedés örömétől! Köszönje meg hálásan az Istennek és legyen hálás neki - Jézus-Krisztusnak (Nem nekem!), hogy meg szabadította és éberen vigyázzon arra, hogy ettől kezdve minden pillanata legyen hálatelten és szeretetteljesen boldog, csakis boldog, és felhőtlen és nyílt és tiszta mint egy erdői patak-víz, és a szíve könnyű, mint egy tollpihe!
Baráti üdvőzlettel: Szilárd

2023.03.15. 18:25 keltezéssel, Albert Inész írta:
Köszönöm szépen!
Kívánok nagyon sok egészséget és magának is nagyon boldog életet és hogy még nagyon sok embernek tudjon segíteni!
Hisz ez egy áldás amit ön tud ..én felnézek magára komolyan.
Minden jót kívánok
És majd jelentkezem.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2023.06.16. 16:24 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
2023.06.16. 8:58 keltezéssel, Nóra Nagy írta:
Kedves Szilárd!

Köszönöm a munkáját. Kezd világos lenni minden. Helyzetfelismerés, uralkodni az érzéseimen és meditálni főként az anyaságról. A naplót hamarosan elkezdem.

Nekem Szilárdot egy kedves kollégám ajánlotta, aki eddig az élettel és egészséggel kapcsolatban igazat szólt, még akkor is ha sokszor drasztikusak a körülöttünk történő események. Fél évig gondolkoztam, hogy megmerjem-e lépni, hogy kell-e ez Nekem. Most már sajnálom, hogy azt a fél évet is halogattam és nem évekkel korábban jelentkeztem erre a tanulmányra. Rengeteg új és ismert dolgot tudtam meg magamról, honnan jönnek a félelmeim vagy érzéseim, amiket én magam ismertem de nem tudtam a kiváltó okát vagy azt, hogy miként uraljam magam. Igaz az út elején járok még, de már most egy kicsit jobb embernek érzem magam. Azoknak is ajánlom, akik nem hisznek ebben vagy nem érzik magukat spirituálisnak, mert a kész tények, miszerint ki milyen személyiség és a bennünk rejlő képességeket miként tudjuk előcsalni vagy a rosszabb tulajdonságainkat visszafogni és átfordítani a boldogabb élet felé, az adott mindenki számára.
Köszönettel: Nóri
Üdvözlettel:
Nagy Nóra2023.06.16. 14:38 keltezéssel, Nóra Nagy írta:
Természetesen vállalom a nevem.
Köszönöm előre is

Üdvözlettel:
Nagy Nóra

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2023.06.30. 18:54 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
"Kedves Szilárd!

Évek óta kerestem valamit...valami olyan dolgot ami számomra érthető és rávilágít a hibáimra, téves működéseimre amik hátráltatnak az életben.
Ezek olyan hibák, illetve téves öntudatlan működési mechanizmusok, melyeket igen nehezen vesz észre magán az ember .
llletve olyan mások által észrevett "hibámra" is felhivtad a figyelmem melyek gyakorlása nélkül a karma oldásom is lehetetlen lenne. Hosszú út lesz, de szép.

Hálásan köszönöm hogy hozzád vezetett utam.
Szerettem hogy igyekeztél mindig úgy fogalmazni hogy érthető és világos legyen számomra mondanivalód.
Ajánlottalak és foglak is másoknak akik úgy érzik befogadóak,nyitottak a valóságra,igazságra még ha olykor kellemetlen is szembesülni Önmagunkkal.
A továbbiakban is szeretném szolgáltatásaidat igénybe venni.

Szeretettel,

Zsuzsa"

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2023.07.26. 23:09 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd,

Ezúton köszönöm immár sokadik alkalommal a segítségét.
Be kell vallanom, hogy ön már a kezdetektől fogva nagyon pozitív benyomást keltett bennem. És nem csalódtam! Szeretném másokkal is megosztani tehát a tapasztalatomat. Szilárd Javaslatára választottam a rendkívüli horoszkóp elemzést, melynek kivitelezését több, mint felülmúlta. Rengeteg írott és hanganyagot kaptam tőle, megannyi értelmezéssel, tanáccsal, pozitív gondolattal látott el! Ha valamit első hallomásra nem teljesen érettem, ő ismét elmagyarázta “emészthetőbb” formában. Már az anyagok hallgatása, olvasása közben is kezdtem érezni magamban a pozitív változásokat, az értelmezés végére pedig bezárult a kör. Nagyon köszönöm kedves Szilárd a támogatását, és további jó egészséget kívánok Önnek!

Baráti üdvözlettel: László

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2024.05.03. 15:02 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Csíki Emese ajánlása:

"A napokban kértem elemzést komoly sors problémák miatti kérdésekben Kozma Szilárd asztrológustól .
A kezdeti fenntartásaim ,mivel már vannak vegyes tapasztalataim más asztrológusokkal ,nagyon gyorsan el oszlottak !
Már az elején megértettem ,hogy ő miért karma asztrológus, pontosan erre voltam kíváncsi !
Olyan mélyen és megdöbbentően őszintén ki bontotta a személyiségemet és kinyitotta a lelkem úgymond sötét ajtóit ,hogy az hihetetlen !
Persze ezt az ember tudja magáról de amikor egy vadidegen ember ezt ugyan úgy elmondja ami szó szerint az emberben zajlik az valami döbbenetes !
Nemcsak feltárja ezeket hanem ugyanakkor nagyon hasznos tanácsokat is ad a megoldáshoz !
Folyamatosan hallgatom azóta a felvételeket és azt érzem ,hogy egyre közelebb kerülök önmagamhoz a lelkemhez !
Úgy tudnám megfogalmazni mintha, egy személyre szóló bibliát olvasna az ember ,és mindig talál benne valami újat és hasznosat az életéhez !
Tudom nincsenek véletlenek ,ennek pont most jött el az ideje de nagyon hálás vagyok a sorsnak ,hogy rátaláltam !
Szívből ajánlom minden útkeresőnek aki az igazi utat keresi önmaga felé !!!"

Az iPhone-omról küldve

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 20 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO