ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.28. 12:14

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.02.05. 16:03 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
2022.02.05. 13:32 keltezéssel, Kozma Botond Szilárd írta:

Kedves Árvácska!

Ez a megfigyelése, egy régi feltételezésemet igazolja vissza:

'Mikor apai nagymamám meghalt-2 éve- elkezdtem komolyabban megnézni a családtagok horoszkópjait. Feltünt, hogy a mi családunkban az anya Lilith vagy felszálló holdcsomópont jele lett a gyerek ASC vagy Napjegye. pl Anyának Szűz Lilithje van , nekem Szűz az ascendensem. Ezt az anyai dédnagyanyámtól vezettem le az ő ükunokájáig. Kivétel ez alól az én testvérem, aki a Szűz Lilithet örökölte."

- Ez azt jelenti, hogy az édesanya anyai karmája megmaradt majdnem érintetlenül (Ez esetben: csak a gyakorlatias - materialista, józan paraszti eszébe való bizalom, és a kizárólag a kézzel megfogható, tárgyi dolgokba hívés "babonája".)

El is felejtettem ezt az egészet, mikor 1 hónapja körül megvettem az Ön egyik e-könyvét az anyai ágról örökölt sorsokról és döbbenten olvastam.

Amiért nagyon foglalkoztat a téma, hogy nekem sem sikerül teherbe esni már 4 éve. Most 36 éves vagyok. Mire eljutottam odáig hogy egy valódi felnőtt párkapcsolatot tudjak kialakítani 30 éves voltam. Az lenne a kérdésem az örökölt élet és családellenes karmáról, hogy miért pont a mi generációnkon ütközött ki ez az egész.

- Nem csak ez "ütött ki" az önök és az önöket követő generációjában, hanem a szűk látókörű materialista ideológiának a még sok egyéb káros hatása is, ami a szűk látókörű humánus - materialista (mechanikus) - pszichológiai gondolkozás (élet-ideológia) és élet-képzelet következménye.

Az én déd- és nagyszüleimnek is nehéz volt. Háborúk, járvány, nem is egy gyermekhalálozás. Én az Alföldön élek.

- Egy ideje én is...

Valahol olvastam hogy nem is sejtik az emberek hogy a pusztaságban mennyi gyerek van eltemetve, mert betegségben vagy a szülés következtében meghaltak. Eltemették és mentek tovább. Ilyet mamám is mesélt. Ők akkor miért nem voltak meddők? Pedig minden okuk meg volt félni, nem volt mit enni, sok esetben már a férjükkel sem volt jó a viszony, mégis teherbe estek.

- Ez a női tudattalan szellemi világ teremtői erejének, teremtő - képzeletnek a "tudományos" átalakulása, mechanikus képzetekkel való feltöltődése miatt jött létre. (Pl., hogy a foganásokat lehet szabályozni (gátolni) és a szüléseket a kórházakban "programozni". - Éppen most küldtem a folyamatról egy válasz-levelet egy nagyon jó barátnőmnek. Átirányítással el küldöm hát önnek is.

5-7-9 gyereket szült egy nő... Unokatestvéreim is 30 körül kezdtek bele a családalapításba és nekik egyből sikerült. Nekem miért nem?

- Erre, csak a sorsképletét látva, és a sorstörténetét ismerve (Csatolok egy ide vonatkozó, de a könyvben is szereplő tanulmányt), tudok válaszolni.

Tudna készíteni nekem egy elemzést?

Természetesen! Készítek direkt ilyen jellegű (fogamzási!) horoszkópokat is! - Csatolom a tájékoztatókat, és két vonatkozó tanulmányt is...

Baráti Üdvözlettel: Szilárd


A fent említett, baráti levél-váltás és annak az előzményei:

Barátnő: "...Hallottam a napokban hogy Márki-Zay Péter tett egy kijelentést, miszerint a szülés nem számít betegségnek, tehát nem kell hozzá orvos. Ez így van, de csak egyfelől és arról a feléről, a nők alig-alig emlékeznek önmagukra. És éppen ezért lehet szükség orvostudományra, hogy gyermekek jöjjenek a világra bárhogyan is. Ha tesz tehát, valaki ilyen "nem" kijelentést, mint Márki Zaj Péter, rendelkeznie kellene az "igen" magyarázatával, főleg a nyugati világ női számára.

Szilárd: - Igen itt az az eset történt, amikor a hazug ember igazságot mond, a Hamvas Paradoxon elmélete szerint - a Arleqin c. esszéje példájában-, és ami nem baj Hamvas szerint sem, hanem, az a nagy baj, amikor az igaz ember hazugságot beszél. Elég nagy baj tehát az, amit írsz, hogy azért kell az orvostudomány, hogy ha nehéz módon is, de még gyerekek jöhessenek a világra. A nőknek ugyanis, szellemi szempontból újjá kellene szülnie magát a várandóság alatt... És talán a férfinak - az apának is... Horoszkóp-szinten megállapított, de legalább is, mindenkinek a kínai asztrológia konstellációja szerinti karmája feloldása és meghaladása érdekében, újjászületést kell mindenkinek véghez vinnie. Ha bele szakad is ebbe, a sok nagyokos (keresztény, hindu, buddhista, vagy bármilyen) elméletek mellet, ha nem, vagy épen azok ellenére is! Ezt te is jól megfigyelhetted. És én ezt jól láttam, már évekkel ezelőtt, de én is meg voltam telve misztikus elméletekkel, az Eltából, és Hamvastól, meg a vallásos neveltetésemből, és ezért balfácán és naiv módon, valahol még én is, mágikus képesség-növelő megváltásban reménykedtem és éppen hogy a Hamvastól, meg a vallásos - misztikus tradícióból átvett elméletek szerint!

- Ahogy írni szoktad: "Mosni kell és mosni és mosni állandóan, a születési, majd az átvett - szerzett karmát is! Aztán, a többit majd esetleg, lehet, hogy megkapjuk ráadásul, habár még az is kétséges, illetve, az sem fontos. A legtöbbünk - az olyan naivok mint én... - ott szívta meg tehát, hogy ebben a ráadásban reménykedtünk, mint amiről Joyce Mayer is prédikál... Mert "az isten országa keresése" nem egy, csupa szeretetből és fényből álló misztikus mennyei állapotnak a megtalálása - megvalósítása, hanem ahogy írod: a hétköznapi, unalmas karma-mosás! És a nőknek is, és az anyáknak is, és lehet, hogy éppen ott van baj az orvostudománnyal, hogy annak köszönhetően, ha még így is, az anyai ági női felmenők karmájával terhelten is, de még foganni tudnak a nők, anélkül, hogy a karmájukat bár egy kicsit is feloldották volna…. - Hát persze, hogy így, egyre több inkubátorra van szükség a szülészeteken...

Barátsággal: Szilárd !

Kedves Szilárd!

Neked igazad van abban, hogy minden mindennel összefügg és kéz a kézben jár. A kérdés az, hogy a "természetesen és egyszerűen"-től, hogyan és miként jöttünk ide, ahol a világ tart?

Szilárd: - Úgy, hogy az antropológus tudósok elődei (filozófusok) a azt képzelték és állították és terjesztették el világszerte, hogy az embert kizárólag az eszköz-készítési igyekezete tette rendkívül intelligenssé, miközben ez nem igaz, illetve, csak kicsi részben igaz, mert az embert az tette szuper-intelligenssé - Amellett, amit Georg Braden és Burce Lipton állít, hogy egy mesterséges mutáció történt kb. 200 000 évvel ezelőtt, és megjelent az ember agyában kortex. De szerintem inkább az lehet, hogy azt is ez váltotta ki, hogy már azelőtt a szülők egyre többet kezdtek foglalkozni az utódaikkal, egyre több mindenre tanították azokat és ezzel együtt, ennek a hatására, egyre több új képességeket is fedeztek fel... És azokat így figyelgetve, tanítgatta és "fejlesztette"... és ez által a szerszám készítés mellett, annál egy sokkal mélyebb (spirituálisabb) és összetettebb gondolkozásra tett szert. Egy több dimenzióba is önkéntelenül is, de behatoló gondolkozásra kezdett szert tenni generációról generációra. Nos, ez utóbbi több dimenziós gondolkozás veszett el újabban, tehát a 19 és a 20 századokban, a materialista élet-tények felé való 100 százalékos fordulással.


Barátnő: "A Mel Gibson Apocalypto című filmjében, amíg a délamerikai indiánok egyik törzsének a férfiai azzal vannak elfoglalva, hogy más indián törzseket áldozzanak fel az úgynevezett isteneiknek, addig a női tagok még úgy is tudnak szülni, hogy a férjük az utolsó pillanatban, amikor megtámadták a falut, hogy a férfiakat elvigyék áldozatnak bemenekíti a várandós feleségét a kisfiával egy sziklagödörbe, ahonnan csak fentről leereszthető kötéllel lehet kijutni , és ott reked, mert a férje nehezen szabadul a fogságból. nekifog esni az eső, az üreg telik fel vízzel és a nő fél kézzel egy gyökérbe kapaszkodva , a másik kezével a kisfiát tartja a víz felett és közben szül. Na, hol is vannak ma ilyen erős nők?

- Lásd mint fent: EZ MÁR NEM ERŐ KÉRDÉSE, hanem több dimenziós anyai – teremtői felelősség-tudás kérdése!

Más példa: elhurcolnak egy várandós nőt, több más nővel és gyerekkel az észak amerikai indiánok, egy csata végén, Sokat kell menniük, közben a várandós nőnek szülni kell. Megállnak, amíg szül, majd pár órával később mennek tovább. Az indián törzsőfök fejet hajt a fehér nő előtt, amiért nyafogás nélkül megszül , majd kis pihenés után megy tovább.

- Erről beszélek...

Az ősi , eredeti életmódot folytató népek asszonyai magukra szültek. Dédnagyanyáink még otthon szültek. Honnan kezdtek el vágyni arra, hogy orvossal szüljenek , orvos diktáljon?
Szilárd: - Onnan, hogy sokkal korábban, a külső istenképzetekkel operáló vallások hatására, a szülő-nők elveszítették az önmagukba, vagyis az isteni teremtői képességükbe) vetett bizalmukat és bábákkal, azok segítségéval kezdtek el szülni, és azok viszont kiparancsolták - kirekesztették az apákat - férjeket a szülő-szobából! Aztán ez az absztrakció tovább "fejlődött" és az (házi!) orvosok kezdtek jobban érteni a szüléshez, mint a nők, vagyis az anyák és a bábák (Ha az anyák és az apák már képtelenek lettek erre!), és kiszorították a bábákat a szülő szobákból.
Előbb ők mentek házhoz, de aztán jött az ipar és a város, és a nagyobb hatékonyság - termelékenység érdekében, doktorok maradtak a kórházakba és hozzuk szállították a "beteg"-gé vált szülő nőket. A többit tudjuk a Szemelweis történetéből.

Ki ültette a fülükbe ezt a lehetőséget, mint jobb lehetőség?

-Nem ültette el azt senki, hanem lassan - lassan, évszázadról évszázadra, generációról generációra, majd évtizedről - évtizedre, vették át ezt a szülés = betegség szokását, amiről, furcsa módon, éppen ez az általad idézett, zavaros fejű baloldali politikus is beszélt... Tovább lásd mint fent.

Barátnő: "-Arra kellene építkezni, ami ősi , egyszerű és világos. Ugyanakkor kellő hangsúlyt fektetni a női ősi erő ismertetésére és begyakoroltatására a nők körében. Ebben jár Bernád Ilona, de hát ez mindössze pislákolás, mert arról ír, hogy mi volt és hogy volt régen. De hogy hogyan kéne ma is így lennie, arról egyelőre csak az tud, aki önszorgalomból rákeres és ismerkedni igyekszik. (Lásd a youtube-on a Hoztam e világra női ).
Bedő Imre is, nagyon helyesen törekszik a Férfikép körének a helyes bemutatására, csakhogy kellene a másik oldalt is valaki ugyanígy ismertesse.
A női erő rombolásra használata ( akár öntudatosan, akár önkéntelenül) teszi tönkre a világot, nyílván ebben a feminista nézetet való férfiak is jócskán besegítenek. Amíg versenyszáma megy a férfi-nő viszonynak , addig nincs szövetség és együttműkődés."

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO