|
Zsolti bácsi és a megváltás (A Táltos Bolond III könyvének a 10. fejezete)
„Aki nem gyűlölte meg magát és az anyját és az apját, nem lehet az én tanítványom.” „És így lesz az ember háza-népe a legnagyobb ellensége.” „Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, hogy mit cselekszenek.”
(Jézus Krisztus.)
Nagyon rég óta ismerem azt, a fenti idézetek a tartalmára vonatkozó, misztikus kitételt is, amit Hamvas Béla írt le a Mágia Sutra c. esszéjében, és azon belül is az, "Az alap az életszentség" című fejezetben: „Olyasvalaki számára, aki az emberéletet nem tekinti szakrális ténynek, vagyis ha bármely ember iránt hazudozást, csalást, erőszakot megengedhetőnek tart, semmiféle mondanivalóm nincs.” - Gondolom, hogy az időnként a vallásos érzelmeinek is szabad megnyilvánulást adó, amúgy szenvedélyes Hamvas, itt egy kicsit elragadtatta magát érzelmileg. Hiszen az Evangélium éppen arról szól, hogy mindenkinek, aki boldog akar lenni, vagyis azoknak, akik megváltottak akarnak lenni, meg van a lehetősége arra, hogy a megváltást elérjék, azzal a feltétellel, hogy le kell mondaniuk a gondolatban és a képzeletben való vétkezésről is. Vagyis, nem csak a cselekvés, vagy a beszéd szintjén kell magukat ellenőrizniük és irányítaniuk, de még a gondolkozás és képzelődési – képzelgési – szinteken is. Erről a gyökeres és lényeges öntudati (lét- és életképzeleti) el- és átváltozási szükségről (a bűn és a vétek kísértése számára való meghalásról) szól az, a bizonyos lelki – szellemi újjászületés, amit Jézus, akiben a megváltó Isten a legerősebben megjelent, nagyon sokat emlegetett. Vagyis, arról a lelki – szellemi megújhodásról, amit lehetetlen, a lelkükben és szívünkben a kevélységnek, vagy a bűnözés bármely más változatának az aktív nyomával (Pl. a hamisításra, hazudozásra, való hajlammal), vagyis, a karmikus bűn-elkövetés halvány sugallatával is, megvalósítani. Arról, az életképzeletnek (az élet-víziónak) a kevélység- nélküli, tehát a harag és a sértettség- nélküli, valamint az önkéntelen – karmikus! - agressziós reflexek nélküli állapotáról van szó, ami nélkül a megváltást és az igazi boldogságot nem lehet megvalósítani. Vagyis, teljesen világossá kell tenni már az elején azt, hogy a kevély- önérzeti sértődéstől (Tűz és bak –karma), valamint a valóság-hamisítási reflexektől (Halak-, Nyilas, Ikrek és Szűz – karma) vagy a manipulációnak (A hitetésnek és a rágalmazásnak) a karmikus reflexeitől való megszabadítást követeli a Krisztusi beavatás, mint az Evangéliumi alapállásnak, vagyis a pozitív öntudati átalakítás megvalósulásának a feltételét. És ezt nem öncélú, morális esztétikai igényből, hanem funkcionális szükségszerűségből: az igazi és tartós egészség és az ugyancsak megingathatatlan boldogság megvalósulási feltételéből. Az öntudatunknak az önkéntelen karmaként jelentkező, vétkes képzetektől való teljes megtisztítását követő pozitív képzetekkel való feltöltésének a szükségéről szól az Evangélium tehát, mint öröm-hír. Vagyis, mint annak a híre, hogy a gyökeres öntudati és képzeleti átalakulást követően, nem leszünk többé betegek, sem boldogtalanok. (Rossz kedélyűek, vagyis, szomorúak, bánatosak, depressziósak és másféle un. mentális betegek.) Jézus tudta azt - amit ma a pszichológusok egyébként letagadnak! -, hogy bárki is, aki másokkal szemben hosszasan- és, azt intenzíven átélve, tudatosan vétkezett, de legfőképpen, hogyha annak – azoknak a személyeknek, a bármilyen jellegű (nem csak testi, hanem lelki, vagy szellemi!) tönkretételére vonatkozó képezeket alkotott, nem lehet boldog. Tehát ha valakinek az egészsége, a teste, vagy a lelke megrontására tört akárcsak képzeletben is, esetleg annak a szabadsága elvesztése, vagy az élete elvesztése érdekében bármit is tett, vagy akárcsak tervezett, vagy kívánt…, tehát ha ilyeneket gondolt és képzelt (Vagyis, ha hazudott, rágalmazott, és hamisan vádolt, de legfőképpen ha, az utóbbiak megvalósítása érdekében másokkal is szövetkezett!), ki van zárva az, hogy az illető személytől – személyektől, és az Istentől való bocsánatkérés nélkül, sőt: vezeklés nélkül (ti. öntudati - lelkiismereti tisztulás nélkül) tartósan boldog lehessen. - Ezért is emelte ki, Jézus mind a bocsánatkérés, mind a bocsánatadás fontosságát. Az Evangélium (Ti., a Jó Hír) tehát nem a különleges tehetség – növesztés és a spirituális - misztikus (Ne adj Isten: mágikus…) képességek kifejlesztésén keresztül elérhető és elérendő boldogságról szól, ahogy tanítják ma egyes un. ezoterikus tanítók, misztikus guruk, papok és életvezetési mesterek (Pl. még a buddhista Laár András nevű sokoldalú és nagy tehetségű költő, humorista, színész és zeneműész is.). Hanem arról, hogy ezt a boldogságot, vagyis a megváltást amiről 2000 évvel ezelőtt tanított, az a személy akiben a megváltó Isten a legerősebben megjelent, el lehet érni bárkinek, aki hajlandó a bűn és a vétek elkövetési hajlamaival szembe-nézni, azokat magának beismerve - felvállalni és azokról (A haragvási, a gyűlölködési, hajlamairól, az öncélú élvezet-vágyairól a bosszú-vágyáról, és a kevélységéről és az önteltség minden formájáról.) lemondani, azokat felszámolni. Mielőtt az ide vonatkozó családi sorstörténetemből következő spirituális tanulságoknak és e tanulságok végeredményének a, valamennyire rendezett közlésébe belefognék (Hiszen mindent-, illetve a lényeget nem lehet egyszerre elmondani és nem is célszerű.), figyelmeztetni szeretném azokat, akik először olvasnak a sors-megoldások keresése közben általam fel- és megismert asztrológiai és szellemi következtetéseket, hogy az itt leírtak, távolról sem tartalmazhatják a témára vonatkozó, hibabelátásra alapozott, összes indokot és magyarázatot, illetve az évtizedeken keresztül folyó, vonatkozó személyi (belső) tapasztalatok leírásait. Nem. Ezek a leírások ugyanis nem tartalmazhatják mindannak a személyes (asztrológusi, vagy pl. édesapai vagy férji), sokszor az önmarcangolásig is elmenő, közvetlen felelősség-vállalásra és messze-menő személyi hibabelátásra alapozott, vétek-beismerési tapasztalatnak, valamint az előzetes, rengeteg megvilágosító olvasmányélménynek a leírását, amely ezeket a rendkívüli felismeréseket, megelőzte és lehetővé tette. Ahogy, nem tartalmazhatják a három éven át rendszeresen folytatott – majdhogynem egyetemes jellegű! – felsőfokú metafizikai – asztrológiai tanulmányaimból leszűrt egyéni következtetéseimet sem. A szerintem, rendkívül súlyos személyi karmámnak a feloldási lehetőségét megvilágító (és azt imigyen biztosító…), nehéz szülő-öntudati helyzetemhez vezető történések leírásait olvasva ugyanis, az a benyomása keletkezhet egyeseknek, hogy valami egészen primitíven végzetes hibát követhettem el az első házasságomból született négy lányom nevelésében. Mert természetesen, követtem el ennek az általam mélyen szeretett, négy gyermeknek a nevelésében akár nagy hibákat is, mint minden szülő, akárcsak egy gyermeknek a nevelésével is! És főként, hogy bizonyos kortól egyedül, majd később, az évek múlva a feleségemmé lett akkori élettársammal neveltem őket és nem az édesanyjukkal, aki nem csak engem hagyott el, hanem rendre mind a négy gyermekről, tehát legutóbb a legkisebbről, Vétáról, aki talán éppen az miatt, hogy csak három és fél éven át nevelhettem, esett áldozatául, az utóbb éppen ez által pedofilnak bizonyuló Zsolt nevű, kéretlen „barátomnak”. Másod sorban arra is figyelmeztetnem kell az olvasót, hogy az a sorstörténet – Ti., a mi drámai, de remélhetően nem tragikus(!) családi sorstörténetünk – amely a fizikai és pszichikai alapját képezi annak az Evangélium-megértési következtetésnek, amelyhez e tanulmány végéhez eljutok, nem valami szív-derítő. Nem. még annak az ellenére sem, hogy a következtetés viszont, nem csak, hogy szívderítő, de egyenesen felszabadító. Sőt: megváltó! Sőt: a legnemesebb és legteljesebb értelemben vetten is, és véglegesen is, boldogító! Azokat a személyeket tehát, akik kizárólag csak boldogító következtetéseket és spirituális tényeket szeretnek már olvasni, miután majdnem ugyanannyi szépirodalmi, vagy történelmi – drámai történeteket olvastak és láttak azelőtt, mint én például, azt ajánlom, hogy szökjék át e tanulmánynak az első felét és kezdjék az olvasását mindjárt az igazán felemelő végkövetkeztetésekkel. És a szomorú, és bizonyára kétségbe-ejtő és „hihetetlenül” abszurd, de mégis valós történeteket, amelyeket át kellett élnem hosszú éveken át, mindaddig, amíg ezeket a végkövetkeztetéseket Balog Ádám le tudta vonni, csak azt követően olvassák el. És azokat is csak azért, hogy megérthessék azt, hogy miért is volt nekem olyan nehéz ezekhez a következtetésekhez eljutni, akkor is, ha metafizikaian gondolkozó asztrológus vagyok. Hiszen nincs szó kevesebbről, mint arról, hogy, egy rafinériával megkent és utólag betegesen pedofilnak bizonyult Nógrád megyei, gyümölcs-és zöldségkereskedő hatására, aki azelőtt a barátomnak adta ki magát, a négy, nagy szeretettel, felelősséggel és rendkívüli áldozatokkal (lemondásokkal) felnevelt lányom, börtönre-, majd szigorított elzártsággal járó kényszer – gondozottságra akart ítéltetni, a Zsolt bácsi által erre a „szükségszerűségre” rá vezetve, és felbujtva. Mondom, nincs ahogy egy szülő, ne kövessen el hibákat, akárcsak egy gyermek nevelése közben is, nem, hogy négy, a szeme láttára nagylánnyá változó gyermek nevelésében. És főként, ha ezt a gondozást – nevelést, a gyermekek édesanyja nélkül, illetve, a nagy családját, gyakorlati okok nélkül, tehát teljesen irracionálisan (internet-szerelmesen…), a saját liberális anyja hatására felrobbantó, volt-feleség ellenségeskedései és un. ’keresztbe-tevései” közben kell véghezvinni, és ennyi érzékeny lélekkel rendelkező, nő nemű kisemberkével nap, mint nap a nagycsaládosi életvezetést elvégezni. Semmiképpen nem tagadom tehát, hogy bizonyára sokat hibázhattam, és főképpen abban, hogy amikor szükség volt erre, az egészüket egyszerre és néha, akár ellentmondást nem tűrően is, erélyesen, igyekeztem jó irányba terelni úgymond. Ezt ahelyett, hogy külön - külön meghallgattam volna őket és igyekeztem volna az egyéni panaszaik, vagy elégedettlenségeik, haragvásaik és félelmeik szerint megnyugtatni, vagy megvigasztalni őket. Illetve, hogy ezeknek az egyéni félelmeknek és kételyeknek és elvárásoknak az alapján, kinek – kinek mélyebben elmagyarázni azt, hogy ezt és ezt miért éppen úgy kell tenniük, ahogy akkor éppen elvártam tőlük. Ezt a hibázásomat aztán ki is használta az, az őket a családi fészkükből elcsábító és a szexuálisan mind a négyet a, magáévá tevő személy aki – legalább is szerintem… - tönkre tette az életüket. De erről később írok részletesebben… …És azt is gondolhatják egyesek (Főként a férfi nemű olvasók), hogy egy elitélendő, gyáva ember vagyok, amiért nem tudtam őket megmenteni az elcsábítójuk által hosszú hónapokkal korábban kitervelt és a hátam mögött, az általa, pszichológiai trükkökkel mentálisan manipulált lányaim alattomos meggyőzésével felállított, az életük tönkretételét eredményező, erkölcsi sors-csapdából. Amiért nem fellebbeztem például az igazságtalan bírósági ítélet ellen, amely megfosztott a gyámságomtól és át adta azt a náluk mindössze öt évvel idősebb, de erkölcsileg tévelygő nővérüknek, aki éppen, hogy összeállt az M Zsolt nevű zöldség-kereskedővel? És amiért nem jelentettem fel az akkori Délalföldi Inda Község Család-mérnökségét és Gyámhivatalát, akár országos szinteken is? Hiszen azoknak a hivatalnokai, mára világos hivatali visszaéléssel, vagyis összeesküvés szintű bűnözéssel tépték ki a gyermekeimet a gyámságom alól. Hogy miért nem mentettem ki, az elcsábító M. Zsolt felbujtására engem még börtönbe is záratni szándékozó lányaimat, a korrupt törvény-bíró „intézményesített” sors-csapdából? Abból, amelybe bekerülve, nem, hogy nem mentek el egyetemekre, amiről együtt álmodoztunk egész gyermekkorukban, de a magánéletükben is, csak ide – oda tévelyegnek még mindig. Ez alól talán csak a kisebb középső, a szívemnek valamikor oly kedves Orsolya lehet kivétel, akit a többiekhez képest később, 17 évesen tett a magáévá Zsolt bácsi, és akit végül, megtartott kitartott élettársként a négy közül. Én viszont nem érzem magam gyávának azért, mert, ilyen, éppen a kimenteni való személyek által feljelentve, nem tudtam kimenteni őket abból a csapdából, amit ez, az utólag perverznek bizonyuló, régi „barátom”, a Magyarországi család-mérnökségi maffia délalföldön működő szervezete segítségével fel tudott állítani és sikeresen működtetni, hogy a lányokat a saját házikójába való ’költözésre tudta ítélni”, anélkül, hogy barmiféle rokoni-, vagy más, hivatalos jellegű kapcsolatban állt volna velük. A természetes-egyszerűen gondolkozó, művészi esszé-irodalomban járatlan személyeknek, az egyetemes törvények szelleméhez igazított, erkölcsi alapállásommal kapcsolatosan csak annyit tudok elmondani, hogy egy igen is, erősen körültekintő, óvatos és főképpen maximális erkölcsi felelősségre törekvő édesapa vagyok. Nem hogy felületes, és nem hogy hanyag, vagy közömbös lennék… Ugyanakkor viszont, éppen azért mert sikeres festőből és újságíróból lettem asztrológus, szabadelvű is vagyok, tehát nem fafejű vénember, ahogy a lányaimat elcsábító gyümölcs- és zöldségkereskedő volt-barátom, kitanította a lányaimat, hogy jellemezzenek. Én legalább is, semmiképpen nem tekintem magam egy szemellenzővel az életben járkáló dogmatikus gondolkozású figurának, sem egy, a gyermekeim lelkét eltipró zsarnoknak, ahogy ez a sátán-inas, Zsolti nevű, perverz alak kitanította a lányaimat. (Utólag tudtam meg, a Verácska nevű legnagyobb lányom első szerelmétől, akitől az első unokám született, és akihez immár valódi okkal és valódi szükségből, egy másik, a család-mérnökségi maffia által be nem hálózott Fővárosi Központ hivatalnokai átmenekítették az unokámat, hogy a szeretőjükkel ellenem szövetkező lányaim, máris „az öregként” emlegetnek egymás között, éppen úgy, mint ahogyan a nálunk jóval alacsonyabb és csapott homlokú Zsolti bácsi is, következetesen dromedárnak nevezte a gyönyörű Verácskát, most már tudom, hogy abból a célból, hogy így gyűrhesse mega alá pszichológiailag. ) Nos, ellentétben a Magyarországi ellenzékiek által kitalált fiktív Zsolti Bácsival, aminek semmi, de semmi köze nem lehet Semjén Zsolt miniszterelnök-helyetteshez, ez, a mi Zsolti bácsink sajnos, egy valóságos személy és a keresztneve is éppen, hogy Zsolti. Ez a perverz ember egészen fiatalon szegődött mellém állítólagos barátnak. Ezt úgy csinálta, hogy az én erre vonatkozó kérésem nélkül, különböző asztrológiai honlapokat készített a számomra és a nevemre, mivel, volt olyan időszak is az életében, amikor ezzel (honlap dizájnerezéssel) is foglalkozott. Például társkereső oldalaknak a feketén történő elkészítése és működtetése – szervizelése mellett. Illetve, a társkereső oldalak működtetéséhez, szerinte szükséges, amatőr női pszichológiai tanulmányok folytatása és különböző, szerelmi – szexuális csábítási technikák elsajátítása mellett. Az én vele kapcsolatos nagy vétkem is arra vonatkozik, hogy megtartottam a barátságot vele akkor is, amikor a ködösítő előadásaiból rájöttem, hogy ilyen erkölcstelenül (Az áldozatait fél hipnotizálva) manipuláló női ágyas-szerzésekkel és az áldozatául eső nőknek, mint próba-babáknak a kipróbálásával is foglakozik. Sőt, tovább vétkeztem, mivel még azt követően sem szakítottam meg vele a barátságot, hogy a nagy dérrel-dúrral beharangozott „rendkívülien átgondolt és felépített”, modern társkeresői vállalkozására, különböző személyektől felvett több tízezer „befektetési” forintokat, annak a Kisángyói, faluszéli parasztházikónak a felújításába fektette bele, amelybe, aztán az én lányaimat becsábította és a Verácska segítségével elszállásolta hivatalosan. Vagyis: Sem vállalkozást nem indított, sem az arra elcsalt pénzeket (több tíz millió forintot) nem adta meg. Azzal vétkeztem tehát, hogy megelégedtem azzal, hogy időnként felhívtam a figyelmét arra, hogy ezeket a vállalkozására, mint annak az elindításához és működtetéséhez szükséges befektetésekre (induló tőkére) elkért (elcsalt) pénzeket vissza kell adnia! Soha nem fogom tudni magamnak ezt az erkölcsi felületeskedést megbocsátani! Az, a vérlázító rágalom tehát, hogy én a lányaim lelkét meg nyomorítottam volna egyész gyermekkoruk folyamán, „Zsolti” által lett kitalálva. Az interneten könnyen elolvasható, a tudattalan elmének a pszichológiai befolyásolási trükkök segítségével elszédített és ellenem manipulált lányaim máig a szemembe hazudják mindazt, amit a Zsolti bácsijuk ezeknek a hipnotikus manipulációs (mentalista) trükköknek a segítségével be szuggerált nekik. De persze azért is úgy tesznek, hogy elhiszik, hogy egy megnyomorított gyermekkoruk volt, miközben ennek éppen, hogy az ellenkezője az igaz, mert a csábítójuk által kilátásba helyezett, szülő nélküli, liberális szabadságuk által elérhető állítólagos boldogságuk ettől a hazugságtól kellett volna, hogy valóra váljon. Sőt, mindezt az ők állítólagos „személyi fejlődésük” érdekében is meg kellett tenniük, amit később a második szülött, Edua kezdett nekem bizonygatni, aki most éppen egy KIK nevű ruha-boltnak a kassza-gépét működteti nyolc órában, ahelyett, hogy kutató biológus lenne, amire egész gyermekkorában készült. Mindezt a Zsolti által lebegtetett magasztos célt úgy érték el tehát, az én börtönbe juttatásomat is megkísérelve, hogy a „megmentő” pedofilnak a Nógrád megye egyik szürke kis-falújának (Kisángyómnak) a peremén szomorkodó házikójába költözhessenek, ahol végre szabad lesz az útjuk a bazi-boldogság felé. E boldog szabadság következtében, aztán egyikük sem iratkozott be az egyetemre, holott a málam és az én hatásomra elért magas médiás tanulmányi eredményeik és a tehetségük is, biztos bejutást garantáltak volna, az általuk kiválasztott egyetemekre. Én a székely erkölcsi hagyományok szerinti szeretetben és felelősségteljes gondviselésben voltam nevelve, amely erkölcsi nevelést, még az engem, és velem együtt őket is, rendre elhanyagoló és elhagyó gyermekek édesanyjától elváltan is, igyekeztem átadni a gyermekeimnek (Igaz, Vétát csak 3,5 évet taníthattam). Ők viszont, egy a csábítójuk által kieszelt rágalomra alapozva (A csíkszeredai szomszédjaim, rokonaim és barátaim – ismerőseim, illetve a gyermekek tanárai által bármikor cáfolható rágalomnak a Magyarországi hivatalos hatóságok előtt szajkózott, és egymás között egyeztetett hazugságok segítségével) sétáltak bele a csapott homlokú párttitkár külsejű Zsolti bácsi hálójába. Vagyis: a Nógrád megye egyik falujának a szélén álló, két szobás paraszt-házikóba, ahol Zsolti rendre, majd egyszerre is, egytől egyig az ágyasaivá tette őket. Ráadásul, a legkisebbikkel kezdve, aki akkor éppen, hogy alig töltötte be a 14-ik életévét. (Korábban, amikor a lányok még velem laktak, de Zsolti telefonon és internetes chaten már elindította a felkészítésüket, arról kezdte tanítani őket a hátam mögött, hogy finoman kezdjenek úgy viselkedni, mintha megkörnyékezném őket szexuálisan és ők ezért háborodjanak fel mesterségesen, és én, azt képzelve, hogy ő a barátom, ezt a hirtelen beálló, furcsa viselkedésüket elpanaszoltam neki, a perverz arról is megnyugtatott, hogy ne izgassam emiatt magamat, mert mind elmúltak 12 évesek, tehát nem tud ez miatt senki börtönbe zárni. – Mondom: a Perverzek egytől egyig zseniálisak!) Zsolti bácsi hamar kitanította őket tehát arra is, hogy a folyamatos zsarnokoskodásommal és az ők folyamatos pszichikai terror alatt tartásukkal tönkre tettem a gyermekkorukat, az mellett, hogy szexuálisan is folyton zaklattam. Ezt a közösen hazudott, elköltözési szükségre vonatkozó „erkölcsi alapot” (Vagyis a lányaimnak az apjukkal szembeni bűmbe-taszítását!) a Sátán-inas már a két kis szobás házikójában való ott marasztalás utáni napokban videóra is vette, annak az érdekében, hogy amennyiben valamelyik közülük felébredne és ki akarna lépni a bűnszövetségből, akkor az a lány általa, de e többiek által is úgy legyen zsarolható, hogy ez a tárgyi bizonyíték is (Ti., a videón elmondott hazugságai) már eleve létezzen ellene. (Ti., a hamis váddal való viszont vád-helyzet felmerülése esetére.) Semmit nem tehettem tehát az ellen, hogy a csábító által betanítottan, majdnem egyformán ugyanazt hazudják a lányaim a Kisánygómhoz legközelebb levő, Nagyjuhászi gyámhatósági hivatalnokainak, amely ordas hazugságoknak minden Csíkszeredai szomszéd, barát, rokon, ismerős, óvónő, tanítónő és tanár, stb., az ellenkezőjét látta és tudta hosszú éveken át. A perverz csábítónak viszont, vagyis, az Inda-városi járási Gyámügyi hatóság osztályvezető nőjének, sikerült egy olyan maffia-tag bírónőhöz helyeztetni a gyámságtól való megfosztásomnak a perét, aki a gyermekeimet, sőt, azok egész gyermekkorát jól ismerő Csíkszeredai- barátainknak a tanúként való meghallgatását gátlás nélkül, visszakézből elutasította és az én válasz-keresetemben leírtakat és bizonyítékaimat mind figyelmen kívül hagyta. A Sátán segéd Zsolti bácsinak így sikerült” tehát, egy általam gyakorlatilag megfellebbezhetetlen bírósági határozattal, mind a négy lányomat a szexuális játszótársaivá tennie, majd egy év múlva, a „családi gruppen-szexes” boldogság-körbe is bevonta őket, azzal a zsarolási módszerrel, hogy amennyiben ezt nem teszik meg, jöhetnek vissza hozzám (Gondoljunk bele: miután három évvel korábban magához csalta őket, majd rá vette őket, hogy a legsötétebb módon berágalmazzanak egy ilyen videóval, majd a különféle hatóságoknak tett sátáni „vallomásaikkal”, és, miután ezek alapján, meghurcoltatott a különféle gyermekvédelmi és gyámhatsági, rendőrségi, ügyészségi és bírósági hivatalokban, miközben szexuálisan mind a hármat magáévá tette. Verácska mellett! - Később azt is leírom, hogy ehhez miféle zseniális helyzetet hozott létre.), vagy mehetnek el hajléktalannak, mivel ő, enélkül a természetben való ellenszolgáltatás nélkül, nem hajandó nekik tovább szálást adni. Verácska ugyanis, aki miatt és akinek az ürügyén nála laktak addig, elköltözött tőle. Az utóbbi szörnyűséget viszont, csak három év múlva tudhattam meg, mivel a lefizetett vidéki bírónő a láthatási jogot sem adta meg, miután megfosztott a kiskorúak feletti gyámságtól és átadta azt, annak a ház és lakás-nélküli Verácskának, akitől, ugyancsak három év múlva, egy másik (Fővárosi) hatóságnak - amelyet ezek szerint, már nem sikerült az oknyomozó újságírók és a parlamenti képviselők által leleplezett család-mérnökségi maffiának behálózni (Tehát éppen oda nem sikerült a maffiának a saját embereiket beépíteni), el kellett vennie a külön – külön apáktól született gyermekeit! Ezeket a saját gyermekeket, a Fővárosi Gyermekvédelmi központ, átadta azoknak az első és második fokú rokonainak. (Ti., az időközben szintén Budapestre költözött édesapának az első esetben és a nagyszülőknek, vagyis a Verácska ugyancsak perverz játékokra hajlamos férjének, Salamonnak, az úgymond keresztény-erkölcsű szüleinek.) Az édesanyja által, vagyis a volt feleségem által, teljesen bomlott észűvé tett Verácska segítségével tehát, a velejéig romlott M. Zsoltnak sikerül a lányaimat az egyik legsötétebb, szülő-ellenes vétek-rengetegbe berántani, vagyis a szülőnek a láb alól való eltevési vétek-rengetegébe. Ezért írtam fentebb azt, hogy teljesen tönkre tette az életüket. Hiszen ebből a sötét sátáni körből, ebből a borzalmas vétek-tudatból csak akkor lennének képesek kimenekülni, ha képesek lennének ezt a borzalmas vétküket az éber erkölcsi tudatuk felszínére hozni és felfogni azt, hogy igazából mit is követtek el, és ezért a sötét vétkükért az Istentől többszörösen és nagyon mélyen bocsánatot kérni. Hiszen az által, hogy börtönbe akartak juttatni az összeesküvés szerű hamis tanúzással, ez a határozott szándékuk, lényegében egyenértékű azzal is, hogy meg akartak ölni, hiszen nagyon is jól tudták, hogy ezt nem élhettem volna túl, mert vagy bele haltam volna, vagy megőrültem volna bánatomban. Réadásul ezzel, a hamis- tanúzásra alapozott összeesküvésük segítségével történő, szülőnek a lába alól való eltevési kísérletnek Zolti bácsi másodjára is neki szaladtatta a lányaimat. Elvitte őket egy ügyvédhez, akivel egy „biztosra menő” fogalmazványt íratott, amelyben a lányok arra kérték az Inda-városi Gyámhatóságot, hogy az indítson eljárást az én, figyelem: Zárt osztályos gondnokossági elhelyezésem céljával.
És az én lányaim, mint valami alkoholos itallal elkábított birkák, oda is mentek és alá is írták ezt, az ők erdélyi – székely lelki és hivatali kultúrájától teljesen idegen, pszichológiai elméletekkel megpakolt „hivatalos” kérést, amiről messzire ordított, hogy nem ők írták meg. A perverz Zsolti bácsi tehát újból az édesapjuk ellen bújtatta fel az általa ebbe a vészes csapdába csalt lányaimat, akiket tehát a mai napig irányít és manipulál, mivel reszket attól, hogy ki fogom deríteni és közzé fogom tenni, az aljas gazemberségét.
De térjünk vissza a kezdeti feltételezésekhez: Gyáva, már csak azért sem lehetek, mert a 41 éves karatézo múltam és felkészültségem segítségével, a könyveimben is megjelent spirituális jellegű tanulmányok szintjén is, de személyes vonatkozásban is, sikerült áthidalni, azt az abszurd ellentétet és szakadékot, ami nem csak a kívülálló avatatlanok fejében tátong a metafizikai (misztikus, spirituális…) igazságok és a hétköznapi igazság-védelem és igazság érvényesítési lehetőség és kötelesség között. Azt a szakadékot, amely ott tátong, nagyon sok, a buddhista „nem ártás” eszméjét valló, misztikus guru, vezető és magukat spirituális beavatottnak képzelő, un. tanító- „mesterek” fejében is. Nem a nem létező gyávaságom miatt, nem-tudtam tehát megvédeni a gyermekeimet attól, hogy Sátán-inas és a helyi gyermekvédelmi – és gyámhatságok betereljék a kamasz lányaimat a perverz pszichopata házába és ágyába, hanem azért, mert 1) Azt képzeltem, hogy csak a liberális vadnyugaton történhet ilyesmi is és nem az általam korábban idealizált „anyaországban”. És tehát, a rettenete ítéletig – Soha nem felejtem el, azt, ahogy az egész koncepciós pernek az ügyiratait egybe szedő és a feljelentést, illetve a gyámság elvételi – átadási kérést megfogalmazó, Sunyi Bella nevű gyámhatósági osztályvezető, képes volt ott ülni a Lovári bíróság folyósóján azzal a tudattal, hogy éppen öt ember életét teszi teljesen tönkre! De akkor még nem hittem, hogy ez csakugyan megtörténhet. – bíztam abban, hogy vége lesz a rémálomnak és az igazság kiderül. 2) Mert teljesen eszköztelen voltam, hiszen olyan ügyvéd fogadására, aki vagy át tudta volna fordítani a koncepciós pert, vagy nem, amennyiben az ilyen esetekben a bírók úgy is le voltak fizetve…, nem volt pénzem. A bátorság tehát, nem a hatósági hivatalnokokkal és a korrupt bírókkal való szembeforduláshoz, vagyis, nem a veszekedő vitatkozásokhoz (a száj-karatézáshoz) kell. A bátorság ahhoz kell, hogy az ember szembe merjen nézni azzal, hogy az ilyen sátáni jelenségek és folyamatok hogyan és miért jelenhetnek meg az életében? Illetve, a gyerekeinek az életében? Vizsgáltam tehát én magamat eleget számtalan át nem aludt éjszakán át azt, hogy mikor és hol és kivel követhettem el ehhez fogható, illetve ekkora méretű gazemberséget? De, ahogy Geréb Ágnes szülész – nőgyógyász orvos nem találhatott magyarázatot arra, hogy miért verték közbűnözőként bilincsbe és zárták börtönbe, majd helyezték házi őrizetbe (?), ugyanúgy én sem találtam kézzelfogható magyarázatot arra, hogy miért kellett a lányaimnak velem megtenniük-, de inkább saját magukkal szemben ezt a dupla fenekű sátáni aljasságot?
Szép, vagy nem szép ez tőlem, de a lányaimnak az édesanyjuktól és az nagyanyjuktól öröklött, anyai ági felmenőktől leszármazó, karma-öröklődésen kívül, amiről két tanulmányt is írtam húsz – harminc évvel ezelőtt, az én személyes vonalamon úgymond, vagyis a saját öntudatomban, semmiféle gyakorlati – pszichológiai indokot és okot, vagy okozót nem találtam. Ami az anyai ági ősokot illeti viszont, annyit tudok, hogy a gyermekeim nagymamája, vagyis, az én liberális szemléletű volt-anyósom, terhesen maradt 20 évesen egy olyan külföldi férfitől, aki a „szerencsétlen” aktus után, eltűnt a székelyföldi régióból is. Ezért, ez a bűneit soha meg-nem bánó szent Magdolna, három hónapig kísérletezett azzal házilag, hogy el tegye (el kaparja, megölje valahogy) a magzatát láb alól, mivel a Ceausescu diktatúrában hosszú évekre börtönre ítélték azokat az orvosokat, akik abortuszt végeztek, de miután ez nem sikerült, el ment a régi barátjához, akiről tudta, hogy szerelmes belé, és lefeküdt vele. Aztán két hét múlva közölte azzal, hogy terhes lett tőle, és megint két hét múlva össze is házasodott azzal a férfivel, akit soha nem szeretett és akit meg is csalt 13 év múlva és el vált tőle. Nos, az én volt feleségem, ezzel az egyszerre gyilkos (élet kioltós) és apa-átverős karmával az aurájában feküdt le velem egyetemista korában, azért, hogy az én első osztályos két szobás lakásomba jöhessen majd vissza az egyetem elvégzése után és nem az anyja részeges és börtön – viselt fére által romantikus állapotban tartott családjába. Az én lányaim is, egy ilyen, falú széli, idillikus romantikus kicsi házba vágytak vissza tudattalanul, mint amilyenbe a nagyanyjuk lakik még mindig, és pontosan úgy akartak tőlem megszabadulni, mint a nagyanyjuk az édesanyjuk magzati állapotától, és pontosan úgy sóvárogtak arra, hogy eltüntessenek, illetve kibabráljanak velem, mint ahogy a nagyanyjuk kibabrált kétszer is, a nem biológiai de hivatalos nagyapjukkal. Mert nem csak akkor verte át az utóbbit, amikor egy négy hónapos magzattal a hasában elvetette megát vele, hanem akkor is, amikor az érkezett haza a nyári munkában szerzett családi pénzzel a tarsolyában és a feleségét a saját ágyában találta, amint „szeretkezik”, amint az lenni szokott a székelyeknél: a részeges komájával, aki később a felesége második férje lett...
Hiába na! Bárhogy is igyekeztem, nem tudtam a veszélyes karmájukat is figyelembe vevő spirituális neveléssel megmenteni a gyermekeimet, ettől a súlyosan nyomasztó anyai karmától, amit nagyanyjuk indított el, és vésett be egy éltre kioldhatatlanul a volt feleségem aurájába. (Mellesleg, miután elhagyott minket, illetve, miután a két kisebb gyermekünket is lepasszolta nekem, férjehez ment egy Szászsebesi szikhedhez, akitől még két gyermeke született, akik mellől viszont a szikhed elzavarta, vissza a Csíkszeredai dédnagyanyjához. Utólga tudtam meg Éduától, hogy a szkinhed végül meghalt idejekorán, és Júlia kénytelen lett a szkinhed által teljesen neveletlenül hátra hagyott gyermekeket magához venni és gondozni…, miután szerencsésen keresztül ment egy rákos daganatos betegségen… ) Az viszont megint egy komoly metafizikai kérést vet fel, hogy, a Rezonancia, de a többi egyetemes törvény legokája szerint is, miként találtunk egymásra rá a gyermekeim édesanyjával, akitől aztán ezek a maximális áldozattal és odafigyeléssel nevelt gyermekek, „számomra” megszülettek? És nem, és nem találom magamban, vagyis az én személyes gondolati és képzeleti világomban a gyakorlati magyarázatot arra, hogy mitől és miként juthattak el odáig erkölcsileg az én drága gyermekeim, hogy kétszer is, komolyan el akarjanak tenni láb alól? – Sajnos erre a kérdésre egyelőre, a misztikának abban a körében tudok választ találni, amit nem szeretek: a reinkarnációban. Ti., hogy valamelyik korábbi életemben én is, apákat, anyákat, vagy magzatokat tehettem el láb alól… A sejtelmes feltételezéseknek ebbe az ingoványos területébe viszont, „komoly” szakemberként, nem kívánok bele menni. Inkább maradok az anyai ági karma-programok által nyújtott racionális magyarázatoknál, amelyek sok esetben konkrétan is vissza igazolódtak. Az én nagyon vallásos és példamutatón nemes tartású, úriasszony, anyai nagyanyám ugyanis, több magzatot is elhajtatott a kisvárosunk családi-barát főorvosával, akinél aztán én is „szerencsésen” megszülettem, éppen akkor, amikor az, az anyám méhén belül, négybe akart vágni annak az érdekében, hogy az anyámat legalább megmenthessen a négy hétig tartó, de születésben végződni nem akaró vajúdása után. És még akkor sem tudnám az én lelki világom sötét sűrűjéből kikövetkeztetni azt, hogy az én kiválóan értelmes és általam maximális igényességgel nevelt lányaim miért süllyedhettek ide öntudatilag, ha csak a pszichológia létezne a világon mint szellemtudomány. Ez a korlátolt valóság-magyarázat ugyanis, elég magyarázatot szolgáltatna arra, hogy hát ez a sötét pedofil tette velük mindezt… Visziont, egyelőre nincs más amit tennem és el kell, hogy fogadjam azt, hogy igen is, léteznek véletlen egybeesések a fizikai és a pszichikai történések szintjén, és tehát nem minden sorsesemény és sorshelyzet magyarázható meg az isteni igazság logikával, tehát a földi történések ok – okozati összefüggések megfejtéséhez szoktatott és arra is való földi eszünkkel. Ugyanúgy, ahogy, a rész-történetekhez kapcsolódó gyakorlati adalékos érvelés és belső töprengés sincs, ahogy le legyen írva a megoldandó karmikus helyzetre vonatkozó szellemi – spirituális magyarázatok mellé. És évek óta nincs is már, ahogy ehhez, a számomra megoldani való, gyakorlati helyzethez, valamint az evangéliumi lehetőségre való ráeszméléshez elvezető ok – okozati összefüggések mind fel legyenek tüntetve ebben az un. eset-tanulmányban, amelyben még így is fenn áll az a veszély, hogy a gyakorlati történéseknek az elkerülhetetlenül szükséges leírása miatt, elvesszik a lényeges mondanivaló. És persze, nem leírható ennek az alkímiai tanulmánynak a keretein belül, az a rengeteg - néha akár az önmarcangolásig (tehát a mély lelki-ismeret felkeltésig) is elmenő –, éjszakai hibabelátásra való törekvéseket követő, nappali spirituális öntudatosodási folyamat sem-, ami mind megtörtént az én esetemben is, akárcsak a más spirituális kutatók esetében. Vagyis, nem írható le, az a sok – sok önvizsgálaton és önátvilágításon és önmegfigyelésen alapuló, karma-oldási és karma-meghaladási törekvés sem, amit egy, az evangéliumi boldogulás, tehát a spirituális önfelszabadítás és „egészségesedés” útjára (úgy mint az egész – ség megélésének az útjára) rálépett személy, vagyis a saját magával szembeni könyörtelen őszinteség képességét megszerzett személy, elvégezhet hét – nyolc, vagy tíz év alatt.
II.
És itt jön be az, amiről az utóbbi években meggyőződtem és amiről másfél évvel ezelőtt egy 200 oldalas tanulmányt írtam: Mivel az utólag szurokként rá ragadó dogmák értelmével ellentétben, a megváltás abszolút személyes, nem tud megvalósulni asztrológiai karma-feltárás nélkül, amiképpen az asztrológiának a spirituális és kauzális részei sem értelmezhetők helyesen (hanem csak primitív – misztikusan) a megváltás metafizikai (kauzális) logikája teljes megértése nélkül. A lényeg tehát ebben az esetben az, hogy a harmincnégy éves gyakorló asztrológusi tapasztalataim segítségével, valamint az egyéni (belső!) tapasztalataim alapján is, végre felfedezhettem az un. tűz-jegyű karmától-, valamint a Skorpió- karmától való egyedüli szabadulási – feloldási lehetőséget. Azt tehát, amit Jézus, már 30 évesen is tudott, és ki is nyilatkoztatott, de amit nem csak én, hanem az előttem járó asztrológusok és teológusok hada sem volt képes korábban, a megfelelő fájdalmas sorsjelzéseknek a kauzális összefüggései alapján, világosan megérteni és kifejteni. Igazából tehát, nem egy un. ezoterikus titokról van szó, mert, az eltelt 2000 év folyamán nagyon sok becsületes keresztény töprengő, aki nem tudott megelégedni a dogmás értelmezésekkel, írt és beszélt ennek a megszabadulással járó, keresztény karma-oldási módszerről. De, ezek a teológiai vonatkozások persze, nem voltak a hívek számára személyesek, tehát nem is tehették a magukévá az ide vonatkozó kinyilatkoztatásokat.
Ezért tehát, egyrészt nagyon nehéz a köznapi emberek számára a gyakorlati életükben is, megvalósítani azt, a mindeneken túli és mindenek feletti, Isten- és emberszeretetet, aminek a szükségességét, az Evangéliumok leírásai szerint, Jézus a Hegyi Beszédben, de máshol is, kinyilatkoztatott. Másrészt, bizonyos – nehéz… - sors-helyzetekben, majdhogynem képtelenség annak még a megközelítő megvalósítása is, és ezért még azok sem beszélnek erről a sugallati szintű szeretetről eleget, akik az Evangéliumot hirdetik. Nem, hogy tovább tudnák gondolni ennek a szeretet-szükség kinyilatkoztatásának az igazi értelmét és a teremtés eredeti értelmére és céljára, vagyis a megváltás egyetemes szükségre visszautaló következményeit.
Pedig – hiába, hogy a vallásos keresztények számára ez egyelőre még hihetetlen, de… - a fölösleges konfliktusokkal járó haragvástól és gyűlölködéstől, sőt: bosszú-vágytól való abszolút megmentő mentalitásnak az elérése, éppen olyan fontos ügye és lehetősége az evangéliumnak, mint a betegségektől is. És ugyanez a célja a horoszkóp-értelmezésnek is. De ez, az un. öngyógyítási képesség, nem a csodák útján tud létrejönni és megvalósulni! Ez a belső folyamat tehát, a „Jó hírnek” az egyik legfontosabb gyakorlati célja és nem a csodagyártás és egyéb mágikus képességeknek az elérése. Vagyis az evangéliumban lejegyzett és a templomokban és a Biblia-körökben is elég gyakran idézett, un. „Hegyi Beszédnek” a lényege, nem más, mint az emberi életünkben és földi sorsunkban való személy akiben a személy akiben a megváltó Isten a legerősebben megjelent Isten a legerősebben megjelentdásnak és a gyógyult megboldogulásunknak a megvalósítása. Sőt, voltaképpen ez, a, minél teljesebb és minél mélyebb fokú karma-oldást követő (begyakorolva - megszerezni való), majdhogynem emberfeletti Szeretet- képesség, az életünknek is, de az egyetemes emberi létezésnek is, a spirituális alapja, feltétele, lényege és célja.
Ennek a feltétele viszont az – alig merem leírni is… – az a keresztény erkölcsi magtartás, ami az Egyetemes Törvények szellemiségét igyekszik fenntartani az emberi viszonyokban. Tehát ahhoz, hogy az életünk értelmét, célját és rendeltetését (Ti., a személy akiben a személy akiben a megváltó Isten a legerősebben megjelent Isten a legerősebben megjelent boldogulást) elérhessük és beteljesíthessük, vagyis ahhoz, hogy az igazán boldogító és megnyugtató megváltást ( Ti., a teljes kiegyenlítődést és megnyugvást, amit egyesek harmóniának is eveznek.) elérhessük, előbb neki kell fognunk, SZERETNI AZ ELLENSÉGEINKET (is)! És ez nem elég, mert igen is: ráadásul tiszta szívből és önzetlenül imádkoznunk is kell az ellenségeink lelki üdvösségéhez való eljutáshoz szükséges, hibabelátó és felelősség-vállaló erkölcsi magtartás gyakorlás felismerése és vállalása érdekében. (Vagyis, imádkoznunk kell a személy akiben a személy akiben a megváltó Isten a legerősebben megjelent, feltámadási lehetőségük felől való megvilágosodásuk lehetővé válásáért éppen úgy, mint a megfelelő erkölcsi magtartás vállalása képességének a megjelenéséért. Egészen pontosan: annak a befogadásáért – Lásd: a Krisztus befogadása – és akarásáért.) Ennek a folyamatnak viszont, személyre szóló részletes asztrológiai és alkímiai megfejtése és leírása van, amivel nem akarom elriasztani és elidegeníteni az olvasókat ennek a fontos felfedezésnek a megértésétől és elfogadásától, hiszen rengeteg ember – és az anyai ági karma-öröklődés miatt, az anyákon keresztül: rengeteg gyermek! - egészsége múlik ezen az elfogadáson.
A mindenek feletti (A spirituális karmikus reflexek feletti!) sugallat szerű (Igen is: angyali), szeretet-képesség kifejlesztése tehát, a gyógyulás az egészség és megvalósításának a feltétele, amit a személy akiben a személy akiben a megváltó Isten a legerősebben megjelent Isten a legerősebben megjelent Istennek az emberi megtestesülése már 2000 évvel ezelőtt, a Hegyi Beszéd nyílt kinyilatkoztatásában felfedett. De hiába, mert ezt alig vették komolyan, első sorban a közvetítők, tehát a később magukat kereszténynek mondó tanítványok tanítványai. Még ők sem értették mind az Evangéliumok lényegét, nem, hogy a más vallásokból át keresztelkedett, vagy a pogányságból áttért hívek, majd később az emberiségnek az állítólag evangelizálódott része! A kauzális asztrológia segítségével viszont, a horoszkóp-fejtésekből egyenesen kikövetkeztethető az, hogy az igazi megváltásnak és az igazi üdvözülési lehetőségnek a legegyszerűbb, de talán mégis a legnehezebben alkalmazható lelki és szellemi-, de főként spirituális – magatartása, éppen, hogy az ellenségeknek a szeretete és, az ők lelki üdvössége lehetőségének és szükségének a felismerési képessége „megjelenése” érdekében való imádkozás!
Csak és csakis ez az egyedüli lehetőségünk a megszabadulásra. Ez az a magtartás, ami az összes féle – fajta betegségeket okozó, másokra való nyílt, vagy rejtett haragvásoktól, neheztelésektől, duzzogástól, ne adj isten: gyűlölködéstől és minden gonoszságnak a koronájától: a kevélységtől, meg a sátáni lelki korona-ékjétől: a nyílt, vagy önkéntelen és öntudatlan (mert hogy karmikus!) bosszú-vágytól meg tud szabadítani! Más semmi sem. – Vagyis: megannyi gyógyszer, terápia, kezelés, műtét, stb. enélkül mind felesleges. Még az ártatlan gyermekek, vagy magzatok betegsége is, az anyák ide vonatkozó, negatív (félelem és szorongás alapú, vagy győzelmi-vágy alapú, vagy titkos élvezeti vágy alapú) képzelgéseinek a következménye. – Az utóbbit már, kizárólag a nem-jósolgató asztrológiából, illetve, a jezsuita tanokból, meg újabban a kínai gyógyászatból lehet megtanulni, nem a krisztusi tanokból, amelyek nem foglalkoznak – Mert akkoriban nem is foglalkozhattak! - ezekkel a részlet-kérésekkel.
Jézus arra tanított tehát, hogy szeressük az ellenségeinket. De hát azt, hogy miért kellene ezt megtennünk, sőt, miért ajánlatos ezt begyakorolnunk, nem mondta el. Nem magyarázta részletesen el Jézus, sem az okozókat sem az okokat, sem a következményeket. – Éppen ezért nevezzük kinyilatkoztatásoknak a krisztusi tanításokat. Vagyis azért mert, nekünk kell elvégezni a megfejtéseket. Bevallom őszintén, hogy én olyan prédikációt is hallottam, amelyben az illető igehirdető pap, azt is hozza tette, illetve a Jézus szájába adta azt, hogy „… és le fogjátok győzni őket”! Mármint az ellenségeinket… És erős Skorpió-karmával született fiatal férfiként, akinek sok ellensége támadt egy időben, ezen rengetegen gondolkoztam és sehogyan nem értettem és igen is: asztrológussá kellett lennem ahhoz, hogy megérthessem.
A gyakorlatiasan és tudományos – pragmatikus logikával – tehát a racionális logikával gondolkozó emberek többsége számára az utóbbi egyenesen hülyeségnek hangzik. A keresztények számára ugyan érdekesnek és nagyon- és főképpen… nagyon, de – bár nem vallják be… - nagyon meghatónak, de… (gyakorlatilag) megvalósíthatatlannak! Ezért, ezzel az ellenség-szertetettel sok tűz-karma által vezérelt és sok politikus által felheccelt vallásos keresztény próbálkozott az idők folyamán, de a 95 százalékuk bele bukott és a maradék 5 százalék tagjai közül is kevés jutott el ehhez a, világi szempontból gyengeségének nevezendő, saját önkéntelen gyűlölködési –haragvási késztetéseinek a legyőzési képességéhez. - Még, hogy tartsam oda a másik arcomat is, ha az egyik oldalról pofon vernek… Pedig másként nem értheted meg a sorsjelzéseket! (Az asztrológia legfontosabb axiómája a sors-jelzések értelmezésének a szükségéről szól! Vagyis: ha nem értek meg elsőre egy jelzést, meg fogom kapni másodjára is. És ha akkor sem, akkor harmadjára, negyedjére, és mind csak erősebben és erősebben, amig vagy megértem, vagy bele halok…) Ti. azt, hogy az első sors-pofon, milyen jellegű feltáratlan, vagy beismeretlen karmikus vágyaidra, ambícióidra, félelmeidre, gondolataidra és képzelgéseidre hivatott felhívni a figyelmedet… Meg kell értened azt, hogy, ha áttételesen is, de egyenesen az Isten küldte azt a fájdalmas jelzést neked és a „leadó” személy csak Istennek a tudatlan figyelemfelhívási eszköze, aki maga is éppen úgy tévelyeg, mint te. (Persze, ha őrültaz illető, akkor nem kell oda tartanod az arcodat, vagy a mellkasodat, stb., mert annak nincs semmiféle rációja, megfontolása – világossága. Vagyis az őrültnek nincs Istennel való kapcsolata nincs arra, hogy, ha nincs szükséged rá, akkor ne bántson.) - Ha nem érted az ilyen durva, tehát bántó sorsjelzéseket, vizsgáld meg – vagy egy szakemberrel vizsgáltasd meg … - az asztrológiai sorsképletedben a Szaturnuszod pozícióját, és rá fogsz jönni, hogy miről beszélek…És nézd meg azt is, hogy a Kosban, az Oroszlánban, a Nyilasban, vagy a Bakban milyen bolygóid vannak és azok milyen bolygókkal, vagy karma-ponttal alkotnak negatív fényszögeket?
Nem azért kell szeretni (figyelem:) igazán, vagyis szívből és feltétel nélkül és odaadó önzetlenséggel az ellenségeinket – És igen is: leges-, de legeslegfőképpen, az ellenségeinket! -, mert így és ez által, azok elveszítik az irántunk való „ellenséges érdeklődésüket” (haragvásukat, vagy eltüntetési szándékukat), vagyis, a felettünk való erejüket… Mert - furcsa talán, de amit leírtam a fentiekben, akkor is igaz, hogyha tudományosan még nem bizonyított (Sajnos, senki nem készített erről statisztikai felmérést!). De attól te még meggyőződhetsz, hogy tényleg így van: Mármint az, hogy az általunk – Persze, csak spirituális és maximum mentális szempontból, és nem feltétlenül érzelmileg is és fizikailag is! – „megszeretett” ellenségek elveszítik az erejüket, vagyis az „ellenségi érdeklődésüket” az őket távolról és diszkréten szerető személyek felett. Ez igaz. Ki lehet próbálni azok által, akik erre, az ellenség-szeretetére képeseknek képzelik (tudják) magukat! Azok tehát, akik a keresztény szellemiségben nőttek fel.
Vagyis: Igen is, meg lehet tapasztalni azt, hogy az un. ellenségek, elveszítik az őket gondolatban és képzeletben szeretettel körül ölelő ellenségeik felett az erejüket. Ez például, egy általam is kipróbált jelenség, és az eredmények kétségtelenek, még akkor is, ha nagyon kevés esetben sikerült ezt elérni nekem, mivel a karmám erősen „haragvásos” féle. Például régebben én is ezt tettem. Tudniillik, akkor, amikor kiderült az, hogy Sátán-inas , még annál is nagyobb gyalázatot követett el, a tőlem – éppen miatta és általa befolyásolva – távol került gyermekeimmel, mint amilyen gyalázatot el tudtam valaha is képzelni arról, hogy egy észnél levő ember ilyet tehet. (Nem, hogy valaki, aki egészen fiatalon, tehát, amikor a későbbi áldozatai még nem is léteztek, befúrta magát a bőröm alá és, csak jóval később derült ki az, hogy ezzel a bizalommal élt vissza, akkor, amikor ebben a minőségében a vendégünk volt.) Ti., azzal, hogy elbolondítsa – elcsalja egy, az anyjuk által elhanyagolt gyermekeit nagy gonddal, felelősséggel és szereztettel nevelő és gondozó édesapának mind a négy gyermekét csak azért, hogy azokat a ravasz, alkalmazott pszichológiai módszerekkel (NLP, Mentalizmus, stb.) fél-hipnotizált, később szexuálisan a magáévá tegye, és azokkal folyamatosan szexuális életet folytasson sorra, majd egyszerre.
Nos, vele szemben, vagyis azzal szemben, hogy őt szeressem, folyamatosan csődöt mondott a lelkemben Jézus Krisztusnak az összes Evangéliumi tanácsa és vonatkozó felhívása. És, sajnos, nagyon sokáig nem is tudtam hinni azt, hogy létezik olyan édesapa a földön, aki képes lenne szeretni egy férfit, aki olyan gyalázatot követett el az ő gyermekeivel, mint amilyent ez a Júdás-lelkű, volt-barátom, az alig felnőtté vált és a kamasz gyermekeimmel. De, kb. másfél év múlva, mégis csak sikerült ezt a lelki bajomat egy, a gyermekeimet kímélni akaró semlegességgel megoldani, miután ennek a gyűlöletnek az egészségemre gyakorolt vissza–hatásaitól is, rengeteget szenvedtem. És.., mivel nem akartam többet szenvedni, hát mégis tovább léptem… Nem úgy, hogy hagytam az egészet a fenébe, vagyis a négy nagyobb gyerekemnek a polgári szempontból tönkre tett életét és a sátáni aljasságú perverznek bizonyult, régi „barátomnak” az elképesztő gonosz tetteit elküldtem a fenébe. Nem… Az ilyen közöny alapú, hamis elengedés, egy csillapíthatatlannak látszó, bosszú-vágyággyal is járó Skorpió-karmával rendelkező személy számára lehetetlen. Hanem spirituális értelemben léptem túl, ennek a, nem is annyira engemet bántó, hanem a gyermekeimnek a polgári jövőjét (tanári, a tudósi és a művészi karrierjét, de az is lehet, hogy a család-alapításhoz szükséges egészéges lelki képességét is.) tönkre tevő embernek a megszeretési képtelenségén. És ezt az által, hogy el kezdtem gondolkozni azon, hogy miért tanítja azt Jézus a Hegyi Beszédben, hogy imádkozzak az ellenségem lelki üdvösségéért?
Akkor ugyanis, megértettem, hogy azért tette Jézus ezt hozza az ellenség-szeretetre vonatkozó javaslat - intelméhez, mert az egész megnyilvánult (teremtett) egyetemes létezés a megváltásért van és létezik. Azt, hogy minden ami létezik, tehát minden, vagyis, nem csak a fizikai létezés, hanem még a gondolatok és az érzéseink is, és a képzeletünk is, azért van, tehát az ember is azért van, hogy hogy, miután részt vett a teremtési folyamatokban, a lelke és a szelleme (az öntudata) vissza térhessen az abszolút boldogságba. Tehát minden az embernek a magasabb boldogsági képességekkel történő, Istenbe való visszajutásáért van, tehát az emberi megváltásért történik a teremtésben minden. (Ti., az első Lilth nevű metafizikai jelenség hatására.)
És amiatt, hogy ezt már évekkel ezelőtt felismertem és erről tudtam, mert hosszú évek alatt efelől megvilágosodtam ugyan, de ezek szerint csak eszmeileg érintett meg, mivel akkor nem volt ezzel kapcsolatosan ilyen nagy és erős személyes próbatételem, most ezt a kívánságot, vagyis azt, hogy imádkozzak ennek, a gyermekeim polgári- és lehet, hogy családi jövőjét is tönkre tevő, perverz gazembernek a lelki üdvösségéért is, végül is, meg tudtam tenni. -Na, de erősen előre szaladtam a mondanivalómban és annak érdekében, hogy ne legyek felületes, tehát, a megváltásnak a teljes és alapos metafizikai megértés érdekében, lassítani szükséges.
Bárki által megfigyelhető tehát szerintem az a jelenség, hogy a bántalmazottaik által, őszinte szívvel, és minél magasabb szinteken (Tehát a mentális- gondolati, de inkább a képzeleti – idea világ szintjén) távolból, vagyis gondolatban szeretettel gondozott és mentálisan „kezelt” rosszakaratú, illetve ellenséges személyek, önkéntelenül és öntudatlanul, abba hagyják a közvetlen és célirányos fizikai, vagy lelki bántalmazást. Vagyis, a további testi, vagy lelki fájdalom-okozást, meg az intrikálást, az öncélú átverést, vagy a csapdába ejtést, stb. Ezt, miután a bántalmazottaik a feléjük fordított szeretetüket, tehát a feléjük áramoltatott önzetlen szeretet - gondolatképeiket állandósítják.
Mondom: Ők sem tudják, hogy miért, de ennek a szeretet-áramoltatásnak a hatására, a gonoszak elállnak a bántalmazottaikkal szembeni, ellenséges magatartásuktól, és ez által, igazi harc nélkül, tényleg lerázhatjuk őket, anélkül, hogy harcolnunk kellene velük! És mégis…, nem! Vagyis: nem (csak) ezért a misztikus győzelemért kell szeretnünk a legádázabb, vagy a legundorítóbb-, meg a számunkra legnagyobb lehetséges veszélyt jelentő ellenségeinket! Hanem azért, mert metafizikailag (megváltástanilag) ez az egyedüli helyes eljárás, ami egyezik a teremtés eredeti céljával (a megváltással) ez az igazi élet-célunkat, tehát a megváltást beteljesítő magatartás és cselekedet. Hiszen mindaddig, amíg ellenségeink vannak, addig mi is megváltalanok maradunk, mivel, a hatás – visszahatás törvénye miatt, mi is ellenségek maradunk és így peresze, nem lehetünk boldogok, mert nem lehetünk nyugodtak, elégedettek és kiegyenlítettek! Az ellenségek (Vagy az egyszemélyes ellenség, ha van), teljes értékű és feltétel nélküli (belső) és öntudatos szeretete tehát, sokkal fontosabb a családtagjaink és a más, számunkra fontosan kedves személyek önzetlen szereteténél, ahogy Jézus is tanította, mivel mindenkivel ki kell egyenlítődnünk ahhoz, hogy elérhessük a megváltás (a teljes kiegyenlítődés) állapotát (Az összes dimenzió szintjén tehát.) Ezt tudva, én is neki fogtam az elmúlt évek alatt több alkalommal is, feltétel nélkül és tehát haragvás és bosszúvágy és gyűlölködő érzéseket okozó rossz emlékek nélkül szeretni, mindazokat, akik gyermekkoromban és fiatal koromban öklömnyi kövekkel dobálva betörték a fejem, vagy megvertek, anélkül, hogy erre valamilyen okot adtam volna. (Ha egészen őszinte akarok lenni magammal, bevallom, hogy az utóbbi miatt, kezdtem el karatezni is. Ti., hogy az ilyen agresszív személyektől meg tudjam védeni magam.) Sőt, másfelől, ugyancsak a gyermekkoromat és a fiatal-koromat is, egy szüntelen dráma-sorozattá tevő, és ez által azt, kilenc éves koromtól 15 éves koromig tényleg tönkre is tevő, iszákos mostohaapámat is (vagyis, annak az emlékét, illetve a túlvilágon bolyongó lelkét) el kezdtem feltétel nélkül és önzetlenül szeretni. És igen: még az általam korábban elképesztően utált Ceausescu Nicolá-et is el kezdtem szeretni, és annak a gonosz feleségét, Elena-t is szeretni kezdtem visszamenőleg és a túlvilágon (A pokolban?) is, és így tovább, mindenkit, de mindenkit akire emlékeztem, hogy bántott, sértett és bántalmazott, megalázott, vagy aljasságot követett el (aki tehát látszólagos törvény alkalmazással, igazából igazságtalanságot és aljasságot követett el, mint a M Sátán által lefizetett bírónő is) ellenem.
Ezt a diszkrét szeretet-áramoltatás gyakorlást ajánlom tehát mindenkinek, aki még figyel arra, amit mondok (írok) mostanában. Nem csak, hogy nagyszerű - felszabadító és abszolút biztos-gyógyító érzést és magatartást ad ez a teljesen újszerű – de kétezer évvel ezelőtt tanított alapállás, de ezeregy irányú megvilágosodást, és végül egy mindenen átlátó, úgymond felsőbbrendű (Uránuszi és Plútói!) értelmet is biztosít. Amennyiben tudtok teát, éljetek ezzel a nagyszerű lehetőséggel és ez által, valósítsátok meg az életetek legfontosabb krisztusi (megváltási!) célt beteljesíteni képes lehetőséggel, vagyis az igazi és végleges megváltást biztosítani képe keresztény-eljárással, minél hamarabb és minél teljesebben. És garantálni is tudom azt, hogy amennyiben így tesztek, minden mást, amit el akartok úgy érni, hogy azzal nem csorbítjátok meg másoknak a szabadakaratát, eléritek éppen úgy, ahogy Jézus tanítja azt: „Keressétek a mennyek országát és a többit megkapjátok ráadásnak.”
Van azonban a fentiekben leírtaknak a megvalósításához egy olyan, nem csak a keresztény lelkülethez, de minden féle Isten-hivéshez tartozó, belső magatartási segítség is, amit Jézus ugyan nem nyilatkoztatott ki, de az evangélium-író Szent Pál nyomán, szerencsére a keresztények nagyon sokat hangsúlyoznak és a hitéletük egyik legfontosabb feltételeként és alapjaként használják. És nem véletlenül! És ez nem más, mint a hála, a hála-adás, illetve a léleknek és a szellemnek az istenhez való visszacsatolt hála-állapotban való megtartása. Az az ember ugyanis, akik képes az életéért, mint a megváltásban való részvételi lehetőségért, a hálát átélni, az egyértelműen képes a karma-oldásra is, vagyis, a saját önkéntelen – de tudott és beismert! - hibáinak és öntudatlan negatív (karmikus!) késztetéseinek a feloldására is. De ugyanaz vonatkozik erre a „rendkívüli”-nek mondott állapotra is, mint a szeretet állapotára is, amiről azt mondja Jézus, hogy könnyű a szívünknek kedves személyeket szeretni, akik ugyancsak szeretnek minket. És könnyű a jótevőink felé hálát érezni, noha egyesek még erre sem képesek… (Illetve, képesek ugyan lennének, de ugyancsak a Kos, Oroszlán, Nyilas és Bak karmájuk-, vagyis az árnyék-énjük nem engedélyezi a számukra ezt.)
Az ilyen természetes szeretettel és hálával tehát, nem tettünk – teszünk nagydolgot. De az ellenséget szeretni…, az az igazán nagy megvalósítás… És ugyanúgy, hálát adni azokért a jó dolgokért, amiket kapunk az élettől, vagy azokért a személyekért, akik szeretnek és segítenek bennünket-, vagy egy balesetből való könnyebb megszabadulásáért, stb. ugyancsak nem nagy dolog hálásnak lenni. De hálát adni azokért a karmainkra figyelmeztető sors-nehézségekért és a megpróbáltatásokért, és a szűkösségekért és veszteségekért, és károkért és kiábrándulásokért is, amelyek meg szabadítanak egy – egy negatív hiedelmünktől, vagy negatív magatartásunktól, vagy amelyek megvilágítják a számunkra a tényleges valóságot, vagy megtanítanak arra, hogy képesek vagyunk nemesek lenni és úgy viselkedni egy – egy megalázó helyzetben, vagy talpra állni és önállóvá válni, amikor elvszítjük a vagyonunkat, egy szeretett személyt, vagy azt aki valamilyen értelemben lelki támaszunkat jelentette, hát ezért – ezekért hálát adni, első látásra (hallásra), nagy Bolondság, nemde? Vagyis: visszaszerezni a magunk szellemi erejébe-, vagyis, az istenbe való hitünket… Nos, ez az a hálaadási forma és élmény és állapot, amely segítségével szubtilisen vissza-jelezhetünk a teremtő-személy akiben a személy akiben a megváltó Isten a legerősebben megjelent Isten a legerősebben megjelentnek, hogy jól végezzük a ránk bízott lefinomabb és legrejtettebb életfeladatokat, vagyis a belső változások megvalósítását. Ez az igazi, metafizikai értékű – mert, hogy rendeltetés-beteljesítési! – hálaadás! Azt jelezzük ugyanis a háladással az isteni magunknak (Ti. a bennünk alig pislákoló isteni – egyetemes - öntudatunknak), hogy megértettük a sors-jelzést és annak a segítségével a karmáinkat oldjuk, és hogy igen is: nemesedünk- finomodunk, tehát szellemileg tágulunk és gyarapodunk, mert tudatosan kiegyenlítődtünk. Tehát, nem csak a boldogító élet-helyzetekért és állapotokért, és a sikerekért adunk hálát, hanem a nehéz és főként a legnehezebb élet-helyzetekért és problémákért való hálaadás az igazán fontos, a megváltási – rendeltetési logika szempontjából, vagyis az eredeti, isteni cél és elvárás szempontjából. Ez tehát az a kulcs-fogalom és belső cselekvés (megvalósítás), ami a skorpió-karmás (Vagy, ami egy, a 8-as házban található Karma-pont által jelzett karmát) személyt visszaterelheti az egészséges életvonalára, és ezzel együtt, esetleg még, az egész karma-oldásra és megváltásra kötelezett életének a megoldását is elindíthatja. Mivel nem részesültem igazi keresztény-erkölcsi nevelésben, ez a hálaadási képesség sokáig hiányzott az én mantráimból is, illetve, ha jelen is volt, de nem kellő súllyal, számban és mértékben… A nehézségekért való hálaadás szokása ugyanis előremutató, és a megbocsátásnál sokkal erősebb. Tehát a hálaadás, jobb lehetőség a kiegyenlítődésre, és a megváltásra, mint az utólagos irgalom és a már kisült konkrét megbocsátás, mert benne van a karma-jelzéseknek a teljes elfogadása, valamint a jelzett karmáink feloldási képességében való hitünk és bizalmunk is. Így a hála, egyben bocsánatkérés is, de ugyanakkor fogadalom is arra, hogy pozitív jelű és irányú mentalitást gyakorlunk és ez által akár előre is oldhatjuk a karmánkat, de mindenképpen felkészülünk arra, hogy feloldásra készen, tehát hibabelátásra készen várjuk annak a külső megjelenési formáit, vagy a karmikus hiba-jelző visszahatásait. Hiszen nem csak, hogy tudatosítottuk azt, hanem a személy akiben a személy akiben a megváltó Isten a legerősebben megjelent Isten a legerősebben megjelent oda-adási alapállásunkat is erősítjük. Ezek értelmében, a hálaadás a Teremtő Isteni műhöz való helyes és közvetlen visszakapcsolódási lehetőség, az istennel való direkt és intim kapcsolat is, ami egyben feladat-teljesítés is. Mondom, amennyiben a legnehezebb (Krízis- és drámai!) helyzetekre, kapcsolatokra is előre-alkalmazzuk a hálát, olyan értelemben, hogy a megpróbáltatásokból lehet a leginkább metafizikailag megvilágosodni. Vagyis, öntudatilag a megváltás logikája szerint, pozitívan megváltozni, átvalósulni.
Ezzel, az utóbbi hálaadás-gyakorlással, illetve ennek az általános (Nem feltétlenül vallásos, de!) „keresztény” képességnek a megszerzésével, azt a képességünket is meg tudjuk szerezni idővel, hogy igazán, teljes szívünkből az ellenségeinket, illetve az ellenségesnek látszó és tűnő személyeket és sorshelyzeteinket is, ha nem is tudjuk teljesen megszeretni, de az üdvöségükért, vagyis a megváltásban átélhető boldogsági képességeink elérése érdekében képesek leszünk imádkozni. Jézus a kereszten is tanított: „Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, hogy mit cselekszenek. - Igen, a lányaim életét tönkre tevő pszichopata férfi sem tudta valójában, hogy mit cselekszik, miközben azokat manipulálta és velük együtt a család-mérnökségi – család-parancsnoksági – és a bírósági szálakat húzogatta, annak az érdekében, hogy a perverz szexuális vágyait, még a törvényesség látszatát is létrehozva – de legalább is magát jogilag nem vádolhatóvá téve - kielégíthesse. Mert amennyiben született perverzekről, vagyis erős perverziós karmáról (Vele született, spirituális jellegű karmikus zavarodottságról) van szó, az ilyen személyeknek automatikusan kikapcsol a józan esze és a felelősségérzete, amikor a perverz vágy-kielégítési lehetőség a lelki szemük előtt felmerül, vagyis, a homokterükbe kerül, és minden értelmi képességük (az egész intelligenciájuk), a perverz vágyaknak a kielégítési lehetőségének a logikája szerint szerveződik, annak a szolgálatába áll. Ennek a Sátán-inasnak is, annyira elkábította az agyát és le zsibbasztotta a felelősség-érzetét a perverzió, hogy a második házasságomból született és az akkor még, alig 11 éves kislányommal szemben is el kezdte alkalmazni az oknyomozó újságírók és a parlamenti képviselők által leleplezett pedofil-maffiának a protokollját (pl. drága cipők és más ajándékok vásárlása, élmény-parkokba és strandokra elkérése, a „felszabadulása” érdekében, ugyancsak tőlem elvált gyanútlan édesanyától.). Ezt addig amíg meg nem üzentem neki, hogy meg keresem és egy eldugott helyen ki fogom herélni, ha nem hagyja abba az Iringó csábítgatását. Ilyenkor tehát nem arról van szó, hogy ezek a lelki és öntudati ferdék és fogyatékosok nem tudják, hogy mit cselekszenek, mint a Jézust köpködő és átkozó és szidalmazó golgotai „közönség”, hanem arról, hogy hiába vannak tisztába azzal, hogy másokat tönkre tesznek, mert úgy sem képesek ellenállni a felmerült perverz vágyuk - vágyaik kielégítését „követelő” sóvárgásnak. És, az egész fizikai lényük, a földi intelligenciájukkal együtt, ennek a szexuális, vagy bosszú-állási vágy-kielégítésnek rendelődik alá, és egyáltalán nem jut el odáig, hogy számolni tudjon a következményekkel.- Éppen úgy, mint a M. Zsolti nevű, volt- barátom esetében is, akiről akkoriban, amíg tartott a barátságunk még csak nem is sejtettem, hogy ő perverz. De hiába értettem meg ezt is, tehát, a fiatal korában, nem tudni, hogy miért a bőröm alá bemászó M. Zs.-nak ezt a perverz vágyaival szembeni magatehetetlenségét is, mert ettől sem szeretni nem tudtam őt, de hálát adni sem tudtam azért, amit tett „hatósági” és bírósági áldással és segítséggel a lányaimmal (sorozatban, majd párhuzamosan). És ráadásul olyan ügyesen tette, hogy még a lányaim sem képesek a mai napig sem azt felfogni, hogy azért a kevés rendkívüli élvezetért és szabadság-illúzióért, amiben ideig – óráig ez a perverz kéjenc őket részesítette, azzal egyszerre tönkre is tette az életüket. És, ha nem is az egész életüket, de a négyből háromnak elvette az esélyét arra, hogy azokká váljanak, amire egész gyermekkorukban készültek. És minden úgy néz ki, hogy a rendkívüli szexuális élvezetekben való részesülés után és az azon furcsa csoportos viszonyok után, amit vele együtt „szabadon átélhettek”, normális családi életet kialakítani már nem lesznek képesek. A legnagyobbik legalább is, akin keresztül és aki által M Zsolti a pedofil-vágyait kielégíthette, máris elrontotta azt a házasságát, amiben a második (De, a hatóságok által közben tőle elvett) gyermeke megszületett, és az első gyermekének az édesapját zaklatja az irracionálisan vádaskodó leveleivel. Nos, mivel ez a pszichopata annyira ügyesen játszott, hogy a gyermekeimet máig nem tudtam kiszabadítani a befolyásos ellenőrzése alól (Mint egy pók húzogatja ma is keresztül – kasul az életükön keresztül az elképesztőn erős, pszichológiai pók-fonalait), sok fű alatti skorpiói betegséget idéztem be magamnak a feldolgozottnak hitt, de igazából, csak a tudattalan érzés-világom lemélyebb pincéjébe süllyesztett dühöm miatt, az utóbbi négy év folyamán. Hiszen ez az ember, azzal kezdte a gyermekeimnek a sötét vétkek poklába való süllyesztését, hogy bűnszövetségbe manipulálta egyenesen az őket hatalmas áldozatok árán, az édesanyjuk irracionális tévelygésitől megmentő, majd őket felelős szeretettel gondozó és nevelő édesapjuk ellen! Majd azzal zsarolta és manipulálta tovább őket, hogy amennyiben valamelyik kilépik a bűnszövetségből és őt mint felbújtójukat elárulja, azzal a többi testvért is elárulja egyrészt. Másrész hamis vád miatt lesznek törvényesen felelősségre vonhatók, amit az ügyészség automatikusan el fog indítani. Az utóbbi nem igaz persze, de a lányok bevették és Verácska még egy évvel ezelőtt is erről a félelméről beszélt, amíg az ellenkezőjéről fel nem világosítottam.
De ezek felett a Skorpió uralkodó bolygójához: a Plútóhoz analogikusan kapcsolódó, haragvási – gyűlölködési és bosszúállási vágyak által indukált betegségek mellett, volt még egy, sokkal ritkábban jelentkező, de olyankor igen erős fájdalmakat okozni képes, és valahol azért mégis csak krónikusnak számító betegségem is, amit, minden bizonyára, hogy nem a gyermekeimnek a pedofil-csapdába kerülési-, és az abban, a szexuális élvezet-vágyukon át velük lenyeletett mély erkölcsi fertőbe zuhanásból való kimenekítés-képtelenségi tehetetlenség-érzésem okozott. Ezt tehát nem, az Ábrahám Róbert és Füsty Angéla nevű oknyomozó újságírók által és a Mi Hazánk nevű, ellenzéki parlamenti párt elnöke és alelnöke (Toroczkai László, Dúró Dóra és Novák Előd)) által felfedezett, gyermek-maffia tagsággal bíró, M. ZS-al szembeni, kétségbeesett tehetetlenség-érzetem okozta, mert korábbról való volt. Ez, az idönként megjelenő, mikor jobb, mikor bal oldali fülfájás volt az a krónikus betegség, amely éppen akkor vette kezdetét, amikor ezek, az első házasságomból származó gyermekek, akiknek az egészségben tartása rengeteg fejtörést okozott, annyira cseperedtek, hogy a nagyobbak iskolába és a kisebbek óvodába kezdtek járni.
Vagyis, akkortól, amikor kiderült, hogy a legnagyobbik lány furcsán zavaros természetével, majd a másodiknak a rendkívülien szenvedélyes magatartásával sok baja lett az iskolában, mert nem tudták az édesanyjuktol öröklött fél-autista természetüket elfogadni. De nem a liberális világnézetű tanítónénik gyötörték és utasították el őket, hanem a liberálisan nevelt osztálytársaik, akik szabályosan elkezdték kirekeszteni és kicsúfolni, kiutálni (szaknyelven: mobingolni), amit én akkoriban sehogy nem értettem. Folyamatosan mondtam is magamnak, hogy valamit nem akarok a gyermekeim igazi természetével (tehát a későbbi jellemével) észre-venni, meghallani. És, az idők folyamán rengeteg ötletem és tényleges és hasznos megvilágosodásom volt a gyakorlati –iskolai - megoldásokkal kapcsolatban, de az igazi – végső megoldásra, ami a Skorpiói karmámnak a feloldását és a füleim meggyógyulását biztosította volna, nem tudtam rájönni.
Mivel a fülek úgy, mint információ-szűrő és ugyanakkor információ-befogadási szervek, a Szaturnuszhoz tartoznak és az én asztrológiai sorsképletemben a Skorpióban található Szaturnusz a tudattalan érzés- és képzeletvilágnak a legmélyebb és legsötétebb pontját megtestesítő IC nevű ponttal, vagyis a 4-es ház csúcsával együtt áll, a 15 éves feleslegesnek bizonyuló belső keresés után – Miközben - mondom: rengeteg megoldás hozónak látszó metafizikai igazságot sikerült felfedezni és megfejteni. -, bele nyugodtam abba, hogy a gyermekeimnek a kivédhetetlennek bizonyuló sors-szerencsétlensége, kapcsolatban kell, hogy álljon a lényemnek, vagyis a tudattalan „bel-világomnak” egy olyan sötét pontjával, amit nem vagyok képes átvilágítani, vagyis: nem vagyok képes – vagy nem akarom… - az ide vonatkozó isteni sugallatokat maghallani. Ami viszont, talán a legfontosabb az egész folyamatban az, az, hogy több olyan horoszkóp-rendelést is kaptam két és fél évvel korábban, amelyek gazdáinak a sorsképletében, valamelyik bolygó, vagy valamelyik karma-pont a négyes ház csúcsán állt, akárcsak a Szaturnusz az enyémben. Ez kb. ugyanazokban az időkben történt, amikor a M.ZS nevű, sátáni volt-barátom éppen abban járt, hogy az általa korábban elcsábított legnagyobb lányomon keresztül hivatalosan, majd törvényesen is (Ennek a maffia jellegű, elképesztőn rafinált bűvészkedésnek a részletes „hogyanját” most nem írom le, mert nem a Mo-i liberális törvényerőszakolási lehetőségek ismertetése ennek az alkímiai megváltás – tanulmánynak a tárgya), a saját házába manipulált kisebb lányaimat is, rendre a magáévá tegye szexuálisan és csoportosan is. Ezt úgy sikerült kiviteleznie, hogy az egy – két évvel korábban kitervelt gazemberség véghezviteléhez alapul szolgáló nagyobbik lánynak: Verácskának, vagyis a „hivatalos élettársának”, egy olyan Budapesti munkahelyet szerzett, ahova a szerencsétlen, két órán át ingázott el és vissza, tehát összesen négy órát. Vagyis, a zseniális M. Zsoltinak sikerült elérnie azt, hogy az, a még alig 22 éves fiatal nő, akit kineveztetett gyámnak, a délalföldi kisváros gyámügyi hivatal főnökasszonyával szövetkezve (Azt lefizetve), több mint 12 órákat hiányzott el-vissza Budapestre naponta a „közös otthonukból”, vagy, ahogy a Terelő-pásztori Gyámhivatalban ezt jó korrupciósan (eufemizáltan) megfogalmazták: a Balog Verácska háztartásából… A Verácsak háztartásának nevezték tehát azt a kis házikót, ahol ő is, csak megtűrt befogadott volt, a kisfiával együtt. A tőlem hivatali és jogi visszaélések tucatjával és egy aljasul megrendezett koncepciós perben hozott elképesztő döntéssel elorzott gyámságot tehát, a felnőtt lányom napi 12,5 órára átadta M. Zs –nak. Az utóbbi által imigyen lóvá tett szerencsétlen nőnek – akit Zsolti bácsi, az egyetemre való beiratkozásának a napján, úgymond az egyetem kapujából csalt el magához ez a minden hájjal megkent pszichopata – olyan munkahelyet szerzett, ahol három váltásban-, tehát éjszakai műszakban is kellett dolgozni. Vagyis, az otthonról való 12,5 órás hiányzásai nem csak nappal történtek, hanem este – éjszaka – és reggelenként is, vagyis, az ágyba fekvési és az ágyból való kikelési időszakokban is. De erről a, kisebb lányaimmal történő, látszat szerint abszolút törvényesen kuplerájos, belső „család-rendezésről”, akkoriban én semmi nem tudhattam… Amit viszont megtudtam a több olyan horoszkóp-értelmezésével, amelyek rendelő személyeinek a sorsképletében a 4-es ház csúcsával együtt állt egy bolygó, vagy egy karma-pont, az volt, hogy ezek a bolygók éppen olyan erős karmát jelölnek, mint a Lilith. És ezt attól függetlenül, hogy ezek a Bolygók negatívan, vagy pozitívan vannak fényszögelve! Vagyis azt, hogy a pozitív fényszögek ezekben az esetekben egyáltalán nem számítanak, hanem csak egyedül a mélységes karma, ami olyan jellegű, mint az illető (Az IC-vel együtt álló!) bolygó és a konstelláció, amelyben áll. Ez az asztrológia történetében egyedi, új karma-pont felfedezés viszont sok, az én és a gyermekeim sorsával kapcsolatos belső kérdésemre választ adott. Többek között arra is, hogy ez a tipikus pszichopata – perverz, hogyan és miért tudta elcsábítani a legnagyobb lányomat, majd rávenni arra, hogy rajta keresztül vegyék magukhoz annak a kiskorú testvéreit, majd elküldje azt dolgozni, nem csak hogy 12 órás otthonról való távolléttel járó munkahelyre, hanem olyan munkába, ahol éjszakai műszakban is kell dolgozni. Vagyis, éjszakánként 12 órát távol lenni a hivatalos szeretője otthonától, ahol a húgai éjszakánként együtt maradtak a közös csábítójukkal? Nos, úgy, hogy a legnagyobb lányomnak, aki egyébként és máskülönben, egy igencsak pozitívan fényszögelt bolygókkal „kirakott” horoszkóppal rendelkezik, két spirituális bolygója található a 4-es ház csúcsával együtt állva: az Uránusz és a Neptunusz. Ez pedig egy elképesztően – hatványozottan! - erős, és minden féle – fajta kábulatra és kábulásra és „józan szédülésre” és önámításra… erősen, sőt: nagyon erősen hajlamosító karmára utal… És erről, a Magyarországon ma ismert és gyakorolt klasszikus, meg misztikus (védikus és buddhista, meg más) asztrológiai rendszerek nem tudnak semmit! Így tehát én sem tudathattam az utóbbi időkig, tehát sem a nevelésében, sem a spirituális irányításában, vagy az apa – és a felnőtt lánya című tanácsadásaimban nem vehettem figyelembe a lányomnak ezeket a mentális és spirituális – öntudati és önérzékelési tévképzetekre, illetve önámítási és erkölcsi tévelygésekre hajlamosító személyi meghatározódásait. Vagyis: nem tudtam erre idejében felkészíteni a szerencsétlen gyermekemet, ami azt jelenti, hogy bármikor teljesen össze zavarhatja és össze keverheti a gyakorlati – tapasztalati tárgyi világot a szellemi fantazmagóriáival. És tehát, hogy ugyanúgy, elveszítheti a józan eszét, ahogy a buddhista asztrológiát tanító híres misztikus mester és mély-gondolkozó: Laár András is megbuggyant mentálisan, éppen annak megfelelően, amit jelöl a 4-es horoszkópháza csúcsán álló négy Oroszlán-bolygója! A misztikus kábulattal és érzelmi önámításokkal egyszerre-, illetve annak a következményeként, az igen erős erkölcsi kábulatra (zavarra!, zavarodottságra!) is hajlamos, fizikailag ugyan már felnőtt, de még fiatal lányom, azt követően, hogy végre rá jött arra, hogy az őt tőlem három évvel korábban, gyakorlatilag elszöktető élettársa éjszakánként gruppen-szexezik a húgaival, elköltözött annak a Nógrád megyei faluszéli kis házából, ott hagyván a pedofilnak prédaként a húgait, akikért viszont, erkölcsileg még a törvény előtt felelnie kellett volna!
És, mivel a 4-es ház csúcsa nem csak az IC-pontot jelöli, hanem az otthon és a család életkörének a legerősebb zónáját is, és mivel nem volt képes felelősséget vállani a törvényes csalásokért, amelyekbe a perverz pszichopata belevitte, elment világgá és különböző szeretőknél lakott, ahelyett, hogy haza jött volna és a húgait is haza hozta volna…És minderről engem sem értesített senki, hiszen három évvel korábban, hivatalos úton, az önkényesen aljas bírósági ítélettel, törvényesen ki lettem zárva az életükből, mivel a gyámügyi osztályvezetőnek a nyílt színen tett javaslatára, a bírónő nem állapított meg számomra törvényes szülői láthatási lehetőséget és a gonosz M. Zsolti viszont, hermetikusan elzárta előlem a lányokat úgy, hogy még az általam vásárolt és előfizetett fél-okos marok-telefonjaikat is, elküldette velük nekem postán, miután azokat szerre kinyomogatta, amikor beszélgettem velük… Amikor viszont, a nagy lányom első szerelmétől, majd a férjétől is, tehát kerülő úton és véletlenül tudomást szerezhettem a másfél évvel korábban, a háremmé változtatott Sátán-inas falú széli házikóban lezajlott gruppen-szex partikról, vagyis azt, hogy a helyi Gyámügyi hivatal és a körzeti járási Bíróság, az eszmeileg tévelygő nagy-lányommal karöltve és annak a gyengeségét kihasználva, gyakorlatilag benyomta az általam féltve gondozott és gondosan nevelt kislányaimat egy maffia-társuknak az ágyába, néhány napra a hír tudomásul vételétől, úgy begyulladt a düll-mirigyem, hogy nem tudtam vizelni és mentővel kellett a megyei korházba szállítsanak, ahol 10 napig kezeltek. Majd, sűrű utólagos antibiotikumos kezelés után, valahogy felépültem. A teljes felgyógyuláshoz viszont szükségem volt, többek között, a korábban begyakorolt elengedésre és elbocsátásra. Vagyis, az engem megbocsátásra születésemtől fogva, képtelenné tevő-, valamint az erős gyűlölködésre és bosszú-szomjazásra is hajlamosító, teljes skorpiói karmám feloldására és meghaladására. A düll-mirigy és a petefészek ugyanis, akárcsak a nemi szervek, a Skorpióval van analogikus kapcsolatban az asztrológiai axiómák alapján és azok szerint. Ezek az axiómák viszont nem csak elméleti feltételezések, hanem tökéletesen megfelelnek a hús-vér gyakorlati valóságnak, és akit a betegségei, illetve az azokkal járó fájdalmak nem ébresztik rá arra, hogy mentalitást kell változtatnia, a legkitűnőbb és legmegfelelőbb orvosi kezelések ellenére is, egyre csak romlani fog az állapota az rákosodásig elmenően. Vagyis: a teljes felgyógyuláshoz, meg kellett szüntetnem a leghalványabb neheztelést is, erre a Sátán-inasra, még akkor is, hogyha nem tudom őt a Krisztusi tanácsok és intések szerint, igazán megszeretni. Ehhez képest, néha azon kaptam magam, hogy a, primitív pszichológiai rafinériáinak és aljas trükkjeinek oly könnyen bedőlt lányaimra is neheztelek, a legkisebb kivételével, akit legelsőnek tett a megáévá. Arra a gyermekemre tehát kinek még kiskamasz korában vette el a szüzességét nem tudtam haragudni, de a többiekere, ha ritkán is, de nagyon. Főként a legnagyobbra. Vagyis, ha alattomban is, de még mindig bennem bujkált az életveszélyes skorpió-karma, annak ellenére, hogy harminc éve dolgoztam a tudatos feloldásán és meghaladásán. Hiszen nem elég, hogy elárultak a féltve és nagy áldozatokkal gondozott és nevelt – és szeretett! - gyermekeim, mivel, derült égből villámcsapásként, egy közös testvéri látogatás lejárta végén telefonáltak, hogy nem jönnek haza, és utána, elképesztő vétkeket aggatva a nyakamba, végig hazudták a hivatalokat, nem csak arról, hogy mekkora zsarnok-apa voltam velük szemben és ezzel a zsarnoki viselkedésemmel tönkre tettem a gyermekkorukat, hanem más, egy Sátán-féle pedofil-pszichopata fantáziájából kiserkenő, fantázia-dús fantazmagóriákat is. Ráadásul még M. Zs.-nak arra a bűnszövetség alkotásra való felszólítását – felbujtását is elfogadták és teljesítették, hogy, a szabadítójuk által kieszelt hazugságaik alapján, engem börtöni fogságra ítéltessenek. És amikor ez nem sikerült, de „megtudták azt, hogy én megtudtam azt”, hogy a kisebb testvérek is, a M. Zs. szeretői lettek, sőt, azt is, hogy amikor a nagyobbik lány M. Zs.-nál hagyta őket, mind a három lányom egyszerre lett az amatőr pszichológus ágyasa, és megijedtek attól, hogy ezt a Csíkszeredai rokonaiknak, barátaiknak és tanáraiknak a tudomására fogom hozni, ugyancsak a nagyeszű pszichopata kieszelésére, és az ő pénzével, ügyvédet fogadtak, akinek a segítségével egy szabályos kérést fogalmaztak meg a Sátán által még mindig maffia-központnak hitt járási Család-parancsnokság felé, az én zárt osztályos gyámság alá való helyeztetésem érdekében. (Időközben azonban kicserélték a korábbi maffia-tag osztályvezetőt és így ez a tervük dugába dőlt.)
De, mivel ők az én szeretett gyermekeim maradtak így is, és még akkor is, ha ilyen messze jutottak a tévelygésben - amely fennmaradt megbocsátó szeretetről egyébként, imélekben küldött levelekben folyamatosan biztosítottam őket -, nem volt nehéz rájuk folytonosan szeretettel gondolni. Az őket tönkre tevő gazemberre viszont, akinek a kommunista elvtársi fazonokra emlékeztető képzete mindig elő került a mélytudattalanom legmélyebb zugaiból, sehogy nem tudtam szeretettel, még csak gondolni sem, nem hogy tényleges és tartós szeretetet érezni iránta. A hétköznapi ügyes bajos dolgaim közepette, meg egy felelőtlen türelmetlenséggel végre hajtott fülvakarás után rám tőrt újabb fertőzéses fül-betegségi hullám közepette tehát, azon töprengtem és kontempláltam és kontempláltam, és töprengtem, hogy mi tévő lehetnék? Hova tegyem az agyamban ezt a, valahol mélyen, minden keresztényi igyekezetem ellenére, mégis csak gyűlölt kommunista arcképet? Aztán egy éjszaka a fülfájástól felébredve, hirtelen arra gondoltam, hogy az a gyermekeimnek több éven át küldött erős szeretetem arra ugyan elég volt, hogy komolyabb bajuk ne történjen - amitől mindig szorongtam, ha arra gondoltam, hogy milyen erős erkölcsi alapú ész vesztési lehetőségbe, illetve milyen veszélyes sorsőrvénybe kerültek bele. -, de többre nem. Mert ez a szeretet-energia küldés tehát, arra elég volt, hogy dramatikus baleset, vagy tragédia ne érje őket, de még mindig tévelyegnek, hiszen tőlem, aki asztrológusi bölcsességgel párosuló, önzetlen szülői szeretettel akarnék nekik segíteni. Vagy szégyenből, vagy azért mert a Sátán-inas feleskette őket, hogy soha nem részletezik majd senkinek mindazt, amit velük Ő elművelt, továbbra is hermetikusan elzárkóznak… Akkor tehát, a megvilágosodásukhoz nem lesz elég az édesapjuk által küldött szeretet-sugárzás, hanem, bizonyára a személy akiben a személy akiben a megváltó Isten a legerősebben megjelent Isten a legerősebben megjelentdáshoz vezető megvilágosodásra is szükségük lenne. Tehát, ettől kezdve az általam elért metafizikai ismeretek fényét is, át kell küldenem nekik meditációban… – De hiszen… - gondoltam én tovább -, az ugyanaz lesz, mintha a megvilágosodásukért és a lelki üdvösségükért imádkoznék, éppen ahogy azt Jézus tanította… És, ha Sátán-inas is eszembe jut ezzel együtt, hát az sem baj már, mert hadd világosodjon meg ő is, és kezdje kívánni a sötét lelki poklától való megmenekülését. Mert akkor nem tehet mást, mind elengedni a gyermekeimnek az öt éven át fogva tartott lelkét. Ugyanis, öt év telt el azoktól a napoktól, hogy én óvatlanul meghívtam őt hozzánk baráti vendégségbe, nem tudván, hogy rafinált pedofil, és ő szemet vetett a kis tini lányaimra és el kezdte szőni a mágikus befolyásolásra is alkalmas pszichológiai hálóit. A második feleségem mesélte, hogy neki már akkor feltűnt az, hogy Sátán-inas , úgy beszél a kislányokkal, mintha ő is egy tini fiú lenne és nem az édesapjuk barátja… Ez a lehetőség tehát, hogy nem elég a szeretet, de boldogságot is kell kívánni az ellenségnek, csak ekkor, vagyis 4 évvel később ötlött fel bennem, holott erre évekkel, sőt: évtizedekkel korábban is rájöhettem volna. (Arra is van magyarázat, hogy miért nem történhetett meg korábban, de ezzel most ne veszítsük el a történés fonalát.) Hirtelen megértettem ugyanis azt, hogy a spirituális megoldás arra, hogy, ha nem is tudom a perverz Sátán-inast egyelőre teljes szívemből szeretni, ellenben azt, hogy azt kívánjam neki és arra meditáljak, hogy világosodjon meg ez a szerencsétlen is, és jöjjön rá arra, hogy csakis a perverziós vágyainak a megfékezése, és a tetteiért való felelősség maradéktalan felvállalása lehet számára (is) az egyedüli üdvözítő út. Ezt tehát meg tudom csinálni, és ezt teszem azóta is. De nem csak a gyermekeim élet-indulását – Legalább is az első lányomét, akit csak eszközként használt fel a húgaival való csoportos szexuális élvezkedés elérésére - megrontó Sátán-inas személyével és lelkével, vagyis az abban pislákoló isteni magjával szemben tudom ezt magamban megtenni, hanem mindenkivel szemben, akivel kapcsolatban akárcsak egy halvány ellenséges érzelem, vagy foszló negatív emlék is felmerül még a tudattalan szellemi világom óceán-fenekéről. Mert, amennyiben vele szemben erre képes vagyok – És igen is az vagyok! – akkor, a 4,5 évvel ezelőtt vele azonos gazemberi nótát fújó, maffia-tag hivatalnokokkal szemben és az akkori gyámügyi osztályvezetővel Bujdosó Dévával, és azzal a bírónővel szemben is képes vagyok így eljárni. – Tehát, azoknak, a megváltáshoz való eljutását kívánni és meditációkban ezt a csoportos boldogulást elképzelni azok számára aki, és akik ennek a sima modorú, elvtárs-gazembernek, ebben a sátán-tangózásában, mind a kezére játszottak (Akiket vagy lefizetett a Mo-n fekete kereskedelemnek számító, különleges ukrán árucikkek feketepiaci eladásából szerzett rengeteg pénze segítségével, vagy akik egy annál is rejtettebb közös, banditai eszme-érdek megvédése érdekében szövetkeztek vele, az un. hivatalnoki mundér becsülete megvédése érdekében. De most ezt a feltevésemet sem kívánom részletezni, a tulajdonképpeni eszmei mondanivalómhoz vezető célirányosság megtartása érdekében.). Vagyis, az igazi boldogságot jelentő megváltáshoz való eljutást biztosító morális változási lehetőség és ennek a szükségének a felismerését biztosító megvilágosodást kívánom ezeknek az embereknek mind. És igen is: a tényleges mennyekbe jutási lehetőségükért imádkozom és azt kívánom és képzelem el ezeknek a hatósági bűnőzöknek, valahányszor csak eszembe jutnak. Természetesen, ezzel az, akár szépnek is nevezhető, karma-oldó, önfelszabadítási eredménnyel, koránt sem elégedhetek meg. Hiszen tovább kell haladnom azon a spirituális boldogulási és kiteljesedési úton, amiről hosszan és mélyen álmodoztam már fiatal költő koromban is, és nem csak azt követően, hogy a tagja lettem annak az Elta nevű, magát Metafizikai Egyetemnek nevező Bukaresti spirituális iskolának, ahol a metafizikai alapú táplálkozás-tan és a távol-keleti misztikus. „szerelem-tan” (Tantra Joga) mellett, a klasszikus asztrológia alapelemeit is megtanultam.
Mert, amint a spirituális látásmódomat gyarapítottam a gyakorló asztrológusi tapasztalataim által vezetve és ihletve, ahogy egyre mélyebbre láthattam a szellemi valóság számomra megmutatkozó tartományaiban az által, hogy a jelenlegihez hasonló, rövidebb, vagy hosszabb tanulmányokban megírtam ezeket a metafizikai következtetéseket, annál inkább egyet tudtam érteni Hamvas Bélának azzal az állításával, hogy nem mint vallás, hanem mint beavatás, a kereszténység a legérvényesebb metafizikai rendszer a világon. Hamvas szavaival: Az úristen sokkal mélyebben nyúlt a saját erőihez a megváltásban, mint a teremtésben. Máshol meg: „Minden az üdvösségért van. Még a kárhozat is az üdvösségért van. Ezért, amennyiben nem találod egy neked nagy szenvedést okozó életjelzésnek az üdvösségi okát, az nem azt jelenti, hogy ez az ok nem létezik, hanem azt, hogy nem kerestél eleget.” És, ha megkapod ezt a rejtett okot, a tied lesz a Mennyek Országa, mert az, akinek sikerül gyűlölet, harag, hazugság, és más hamisítás, meg kevélység nélkül járni a saját gondolat- és képzeletvilágában, aki tehát az Evangélium logikája szerint jár el az isteni magjában, annak „jól kell járnia” a gyakorlati életében (sorsában) is, ahogy az anyanyelvünk tökéletes logikája is emlékeztet erre.
Vagyis, az ebben a tanulmányban leírtakat megidéző, illetve ezeknek a különleges skorpiói karmámnak a, 20 éven át keresett feloldását lehetővé tevő, végkövetkeztetését mérföldkő szerű lehetőségnek látom ahhoz, hogy azokat a megváltással járó és a földi életben is elérhető, boldogító életvezetési lehetőséget is elérhessem, amely boldog életre vonatkozó ígéret, nem csak a kereszténységben jelenik meg, mint cél és lehetőség, hanem a hindu metafizikában is. A hindu buddhista mondakör szerint, Gautama Szindhartát megkérdezték egyszer, hogy boldogabb-e, mint egy bizonyos király, akiről az hírlett, hogy nagyon boldog. „Az élő Buddha” erre azt válaszolta, hogy kérdezzék meg az illető királyt, hogy képes-e boldogság-meditációban lenni (maradni) négy héten át? A válasz az volt, hogy nem. De Jézus is, több példabeszédben is, azonosítja a megváltást az élet-boldogsággal, akárcsak a királysággal, a Hegyi beszéden kívül is.
Ugyanakkor, ide vonatkozóan azt is tudni kell, hogy a személyi horoszkópokban, ti., az asztrológiai sorsképletekben, van egy olyan pont, amely mind a két elnevezéssel is bír, tehát megváltás pontnak is, de boldogság-pontnak is nevezik. Szakmai néven ezt felszálló holdcsomó-pontnak nevezik, de én sokkal jobban szeretem a Sárkányfej nevet, mivel azt könnyebb gondolatban és képzeletben megkülönböztetni a Sárkányfaroktól, mint a felszálló és a leszálló holdcsomópontokat egymás között. És persze, azért is, mert ez a hagyományos megnevezés, az öntudat-fejlődési irányt is mutatja. Hiszen a sárkányfarok az egyik karma-pont a kettő közül és nyilván, hogy ebből a karmikus meghatározódásunkból (is) ki kell emelkedni és el kell indulni a Sárkányfej által jelzet legfőbb élet-cél beteljesítésének, tehát a teljes megboldogulásnak az irányába, amit Jézus a mennyek országába való bejutásnak is nevezett. De figyelem: nagy tévedés, és szerintem vallásos csalás az, hogy ezt, a mennybe jutást csak a túlvilágon lehet elérni, hiszen a Sárkányfej egyáltalán nem „kilépési” (Ti., nem halál-) pontként szerepel a személyi sorsképletekben, hanem az a Konstelláció amelyben található a Sárkányfej, az csak a szellemi – spirituális színezetét jelzi annak az egész életen át végighúzódó, önkéntelen szellemi-törekvésnek, amely a személyi boldogságunkhoz elvezet. Sajnos ezt, most csak egy személyi példával tudom érzékeltetni. Legalább is a magam számára: Az Elta metafizikai egyetemen, az összes tanítás közül az egyetemes törvények ismertetése fogott meg a leginkább. És nekem éppen, hogy a Bakban áll a Sárkényfej a horoszkópomban és a Bak az Egyetemes Törvények hatásainak a érvényesülési rendje szellemiségét testesíti meg az asztrológiában. És részben azért is hagytam ott, az Eltában betöltött előadói státuszomat és léptem ki teljesen az iskolából, mert a vezető – előadó (az elnök) rossz szemmel nézte és nem is tudta ezt elfogadni, hogy az általuk tanított és az addig érvényben levő hét egyetemes tőrvénynek a hermetikusok által leírt misztikus változatát, az asztrológiai elemeknek (A bolygóknak) megfelelő metafizikai értelmezésekkel ellátva, kibővítettem tíz darab törvényre. Hiszen nem véletlenül van tíz ujjunk és nem véletlenül maradt fenn a matematikában a tízes számrendszer mint olyan mennyiségi logikai rendszer, amely a legalkalmasabb a folyamatosan változó fizikai valóság leírására és ellenőrzésére, holott előtte több is volt. És igen: a tízedik törvény, éppen, hogy a megváltás és a boldogság egyetemes törvénye, amely a többi kilencet áthatja és irányítja, éppen úgy, mint ahogy az Isteni igazság őserejét képviselő Plútó, tehát az a tízedik bolygó, amelynek a géniusza ezzel a törvénnyel analogikus kapcsolatban áll, finoman és sugallat-szerűen magában hordja a többi kilenc bolygónak a párlatát (kauzális esszenciáját) is. És akkor, elérkezett az ideje és itt van a helye annak, hogy leírjam a Sárkányfejjel, illetve a megváltás-ponttal kapcsolatos másik megvilágosodásomat is:
Hat hónapja követtem rendszeresen az Elta-egyetem kurzusait, amikor a meditációt el kezdték tanítani. Ezeken az órákon nekem annyi sikerélményem volt, hogy meglepődve tapasztatam: képes vagyok előbb 10, aztán 20, majd 30 percig is, teljesen mozdulatlanul egy helyben ülni. Ámulva hallgattam a csoporttársaimnak a felemelő meditációs élmény-beszámolóit, a megható misztikus látomásaikról szóló, számukra bizonyára valóságos meséket. De nem hagytam magam és otthon is, tehát a csendes lakásomban is, próbálkoztam. És egyszer csak „be jött”. De az nem volt misztikus látomás, hanem egy messze a Kozma Szilárdi öntudaton túli, és az adott lakás-körülményeken és a fizikai valóságon és képzeteken túli, és az emberi öntudaton túli, határtalan-, tehát soha el nem kezdődő és soha be nem végződő, matt fehér boldogsági öntudat-állapot, ami egyfajta minden-tudási és mindenhatósági érzéssel is párosult. Később, amikor ez az öntudati teljesség-állapot, nagyon lassan elmúlt és visszakaptam a „Szilárd” emberi identitásomat, jöttem rá arra, hogy véletlenül az abszolút-lét tudat-állapotába kerültem. Ezt követően, tehát a későbbiekben, ezt az abszolút boldogság-állapotot már tudatosan beidézhettem és begyakorolhattam és nem érdekelt semmiféle más meditációs élmény, amelyekről az Elta- hallgató társaim számoltak be. Sőt, későbbiekben, amikor én is előadó – asztrológus lettem és mint „kolléga”, udvariasságból, meg előadói lojalitásból – jó példával való elöljárásból - részt vettem más előadók által tartott un. vezetett meditációkon, ez a fajta tudatos misztikus képzelődés, rettenetesen zavart és egytől egyig misztikus fantáziálásnak-, vagyis, éppen, hogy nem csalásnak érzékletem, aminek semmi köze nem volt ahhoz, ami az igazi meditáció kellene, hogy legyen. Nos, a Sárkányfej által jelzett boldogságot én így élem meg már „tanítvány” korom óta, vagyis 33 éve! És ezt annak ellenére is, hogy időközben, vagyis ez alatt és ennek ellenére is, rengeteg gyakorlati karmikus sors-nehézséget kellett feloldanom és meghaladnom a józan metafizikai tudatossággal végzett gyakorlati életfeladataim beváltása közben. De ezek közül ez, a tizenkettes horoszkóp-házamban található Uránusz által is jelzett, meditációban való, gyakorlati „megváltás elérési” feladat volt a legnehezebben beváltható. Hiszen, amint mondtam, hiába próbálkoztam az ellenség-szeretetének a krisztusi módszerével, mivel ez az ellenég nem is annyira engem bántott lelkileg és szellemileg, hanem kisiklatta a maximális odafigyeléssel és felelősséggel gondozott és nem, egyáltalán nem ilyen Sátán-inas féle, fekete-áruk forgalmazásával fenntartott, szabadúszói tévelygésekre nevelt, gyermekeim életét… De, a kezdő-tanítvány koromban megtapasztalt abszolút létforrás boldogsága akkor is bennem maradt, amikor a „szörnyű hírre” elzáródott prosztatámmal –amely szerv, amint fentebb is írtam, a Plútóval, vagyis az Isteni Igazság géniuszát megtestesítő bolygó szellemiségével áll analógiában. És nem véletlenül…- Figyeljük csak meg: az igazi, isteni boldogság, mint meditációban is elérhető teljes kiegyenlítődési állapot, ezen a meditációs – spirituális szinten, egyenlő az isteni igazsággal! És én akkor amikor értesültem arról, hogy a spirituális – erkölcsi alapú, néha bizonyára szigorú, de odaadó szeretettel végzett, gondos nevelésem ellenére, az anyujuktól öröklött karmájukkal való szembesülés szüksége, egy ilyen erkölcsi fertőben való fetrengésbe vitte bele a gyermekeimet, ha önkéntelenül és öntudatlanul is, ellen-szegültem az Isteni igazsággal… Hiszen, ami megtörténik a fizikai világban, az összhangban van azzal, hogy milyen teremtői őselem-javítási szükség létezik, a teremtői magasságban. Ugyanis, még nem érkezett fel kijavulva, a földről vissza az isteni világba. – Ahogy írja a Tabula Smaragdina. Hát nem csoda, ha azért, mert az isteni igazság szellemét nem voltam képes elfogadni és ellene szegültem, ez a szellem elzárta azt a szervemet, amely analógiában áll vele és így, Skorpió-jellegű életvesztési helyzetbe-, majd, a civilizációs körülményeknek köszönhetően, a délalföldi megyei korháznak az urológiai osztályára kerültem. Ezt, a 12. horoszkóp-házi életfeladatnak számító, köznapi szemmel Bolondságnak, sőt: hülyeségnek látszó, boldogságot próbáltam és igyekeztem tehát a korházból való hazatérés után megvalósítani, de eddig csak ritkán sikerült… Ettől kezdve viszont egyre inkább boldog vagyok még evés, fürdés, takarítás, mosogatás és rendcsinálás közben is, nem csak meditációban.
Sőt, végre a Sátán-inas Zsolti bácsi gaztetteinek a képzetétől megszabadultan, ezen unalmas munkálatok végzése közben is, elmélyülten és igen is: „boldogan” tudok kontemplálni is. Hogy micsodán is? Hát a megváltáson, illetve a gyermekeim – az összes gyermekem! – személy akiben a személy akiben a megváltó Isten a legerősebben megjelent Isten a legerősebben megjelent boldogságán. Azon, hogy a nagyok is, akik nincsenek velem, és, akik az őket szexuálisan valamikor rendre és párhuzamosan is, boldogító élvezetekben részesítő elejtőjük tanácsára - és talán fenyegetésére.. – megszakították velem a kapcsolatukat, és akiket, ezért nem tudok közvetlenül ebben segíteni, megvilágosodnak a megváltás szüksége és lehetősége felől, illetve az igazi boldogulásuknak az erkölcsi előfeltétele felől, és a saját magukkal szembeni vétkeiket megbánva, elindulnak az igazi boldogulás útján…
De van itt még valami, a Sárkányfej alatt elrejtve, amit minden nem vallásos, de spirituálisan megvilágosodott kereszténynek fel kellene fedezni. És ez nem más, mind az, ami a számomra először Hamvas Béla esszéiben olvasott krisztusi, abszolút azonosság-tudatnak felel meg (Jézus így tanította: „Én vagyok az út, az igazság és az élet”, „Én vagyok a kapu…”, „… az Alfa és az Omega”, stb. De ez, a mindenki számára egyes szám, első személyben értendő isteni én (vagyok), nem csak a Názárteti Jézus énje, hanem a mindenkié, aki spirituális öntudatra ébred!), és amitől retteg minden főpap és vallásos teológus. És ez az örök én-tudat, nem más, mint az abszolútumból, vagyis, az idő nélküliségből való kiválásnak a kauzális egyedisége: Amennyiben az abszolút állapot számunkra (meditációban) átélhető a határtalan boldogság-állapotában, akkor az azt is jelentheti, hogy az abszolút állapot is, nem más, mint maga a boldogság. És akkor viszont, az örök emberi auráink abszolút eredete is ebből az elsődleges boldogságból való, illetve, ha valamennyire mégis csak létezhet (aura szintű) kauzális személyi individualitás – vagyis az abszolútumból való differenciálódás útján történő egyedi emberi teremtődés: kikelés..., vagyis az emberi differenciálódás az ősforrásban (Az eredetben), akkor ennek az egyedi – személyi eredetnek is, abszolút boldogság alapúnak kell lennie... Illetve, ha van, ha lenne metafizikai eredeti egyediség, akkor a személyes visszatérési útnak is ugyanolyan színezetűnek kellene lennie, mint amilyenből elindultunk. (Az én esetemben Bak- jellegű tehát) De persze ez, a visszatérő isten-emberi öntudat, az eredetihez képest magasabb rendű boldogság-képességekkel rendelkező tudat kell legyen, amit a teremtésben való részvételek (inkarnációk – reinkarnációk) során hozott létre mindenki. Vagyis, az eredeti – az illető…- magasrendű emberi öntudat, amely igazából soha nem inkarnálódik. („Két madár ül egy ágon. Az egyik dalol és időnként szenved, a másik figyel.” – Távolkeleti mondóka.) Szerintem tehát, ennek, az abszolút boldogságból való egyedi eredetnek, vagyis az abszolút egyéni öntudatunknak a színezetét (jellegét), jelzi az, hogy milyen konstellációban található a Sárkányfej. Amely boldogságot viszont, nem szabad össze téveszteni a személyes karmával, ahogy azt ma a Magyarországi Védikus asztrológusok tanítják! Mivel az egyetemes karma, amiből az egyéni karma ered, éppen a fent leírt első és abszolút emberi aurák teremtődési módja és folyamata szerint, úgymond, egy későbbi teremtési – teremtődési mozzanatnak az eredménye. A Sárkányfej tehát, a Magyarországon tanított védikus asztrológiának a vonatkozó elmélete ellenére…, nem csak azért nem jelölhet karma-színezetet, mert annak éppen, hogy az ellenkezőjét, tehát az egyéni személy akiben a személy akiben a megváltó Isten a legerősebben megjelent Isten a legerősebben megjelentdás jellegét (színezetét) jelzi ab ovo, hanem az eredetre – kiindulásra vonatkozóan is, csak és csakis az abszolút boldogság-képességeknek az abszolút eredeti jellegét (kiválási, differenciálódási színezetét, géniuszát) jelezheti.
Hogy mindez naivitás és önbecsapás lehet az un. tudományos – józan paraszti ésszel gondolkozók szerint? Lehet. Engem viszont ez, az én szememben a legmagasabb rendűnek bizonyuló, tudat feletti, sőt: képzelet-feletti, ösztönös belső törekvés, mivel ez, a minden negatív képzettől megszabadult, „tiszta” gondolkozást lehetővé tevő új, de mégis ősi képességem, átsegített az életem legnagyobb baján és problémáján, amelybe szinte bele haltam időnap előtt. Éspedig az ellenség-képzetekben való önkéntelen-, mert: karmikus képzelődési reflexeim rejtett, makacs skorpiói megmaradását számolta fel. És így, az önkéntelen skorpiói-betegség gyártáson is átsegített, amit eddig sehogyan nem tudtam legyőzni. Most viszont ez sikerült, és ezzel igen: az egész hátra levő életemre megszabadultam a képzeleti-, vétkezési reflexektől is, és erre az önmegváltásra persze, nem csak rá vezethetek másokat is, ahogyan azt eddig tettem, hanem konkrétan is, megtaníthatok immár másokat is, akik tőlem ide vonatkozóan szakmai tanácsadást és útba igazítást kérnek.
Nagyon mély és széles körű, gyakorlatilag is használható asztrológiai ismeret-halmazt és gyakorlati tapasztalatot gyűjtöttem fel ugyanis ahhoz, hogy egészen biztos lehessek abban, hogy ez így van, és, hogy ezzel a sok éven át gyakorolt, sors-figyelésen alapuló, igen is: krisztusi hitem nem fantazmagória és ennek kell, hogy legyenek pozitív következményei a földi életemre is. Biztos vagyok tehát abban, hogy amikor ezeket állítom, egyáltalán „nem beszélek félre”. Vagyis: ténylegesen boldoggá lettem és ehhez a boldogsághoz bárkit el tudok vezetni, aki erre engem bizalommal felkér. És ennek nem csak az a „hasznos” következménye, hogy az ember akár a fiatalkori egészségét is vissza nyerheti, hanem az is, hogy, nem zavarva össze önkéntelenül az automatikusan – tudattalanul - működő teremtői képzeletét sötét (rejtetten neheztelő, haragvó, gyűlölködő ellenséges, vagy önámító módon hamis) jelen- és jövő-képzetekkel és azoknak megfelelő, időnként besötétülő gondolatokkal, mindig úgy, olyan boldogsági állapotokban és körülmények és viszonyok között járhat – kelhet az életében, amiyenben akar. És ez lenne a Jézustól közvetlenül tanult Mi Atyánk című imádságunknak az eredeti értelme is: „Miként a mennyben, azonképpen itt a földön is.” – Ez az Evangélium eredeti értelme. …………………………………………………………………………………………….. Ami a Zsolti bácsi lelki üdvösségét illeti, arról nincs sem szakemberi-, sem személyes tapasztalatom, hogy egy pedofilnak miként működhet a lelkiismerete. (Egyelőre, gondolom, hogy sehogy, hiszen az unokám édesapjától, akivel jóban vagyok, arról értesültem, hogy még mindig a kezében tartja a lányokat és irányítgatja őket. És erről vall az is, hogy tíz hónappal ezelőtt még rá tudta venni arra őket, hogy, mint saját szerzeményt, írjanak alá egy olyan ügyvéd által fogalmazott „hivatalos” beadványt, amiben az állt, hogy engem szigorúan őrzött, tehát zárt jellegű gyámság alá helyezzenek. Annak az érdekében viszont szívesen átutaznék Csongrád megyébe, hogy a Zsoltika öreg anyját megkeressem és meg kérdezzem attól, hogy mit szólna ahhoz, hogyha mindaz, amit velem művelt az ő szerelmetes pedofil fiacskája, az én lányaim művelték volna vele? Vagyis, mit szólna ez, az alkoholista férje által többszörösen el vert, bizonyára kedves mama ahhoz, hogy az én lányaim rá vették volna az ő Zsolti fiacskáját arra, hogy írjon olyan hamis nyilatkozatokat, amelyek segítségével a kedves mamát börtönbe lehetne záratni, illetve szigorítottan zárt gyámság alá helyezni?
(Gyomaendrőd 2025 szeptember vége)
_________________ Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük.. Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
|