ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.06.21. 23:08

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Tanulságos történet a Facebook-ról
HozzászólásElküldve: 2013.03.16. 15:47 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Így kezdődött:

A csíkiak klubja nevű portálon találtam egy értekezést a szemek gyógyításáról és ápolásáról, illetve a szemünk világa megtartásának a fontosságáról. Nem álltam meg, hogy az ide vonatkozó asztrológusi ismereteimet és személyes tapasztalataimat le ne írjam a hozzászólások rovatban, de hiába nyomtam meg a Facebokos gombot, azt látom, hogy nem jelent meg az idővonalamon. Kénytelen voltam tehát át másolni, annál is inkább, mert a székely autonómia kivívása érdekében folytatott politikai intézkedések és mozgalmak, tüntetések kapcsán, nagyon aktuálisnak találom: "Tessék minden veszélyesnek érzett élethelyzettel és fárasztónak és kellemetlennek érzett és képzelt gyakorlati és lelki életnehézséggel, és minden igazsághamisítással, hazugsággal ellenségeskedéssel és korrupcióval, lélekben bátran szembe nézni, azt le leplezni, az igazság érvényesítésébe, vagy kimondásába bátran bele vágni, a külső és belső hamisságokat (ámításokat és önámításokat) folyamatosan leleplezni és az messze menően többet fog érni, illetve messze menően nagyobb gyógyhatással lesz önökre minden gyógy-terápiánál, minden orvosságnál és erősítő szemgyakorlatnál! Az anyai üknagyanyám vak volt, a dédnagyanyám és a nagyanyám sok dioptriás szemüveget kellett viseljen és csak azért nem jutottak oda, ahol édesanyám tart ma, ti., hogy 15 százalékos ha van még a látása, mert nála korábban haltak meg. És ő is csak azért nem vakult meg 9O éves korára, sőt: két éve, hogy nem is romlott tovább a látása, mert a kegyetlenül kellemetlen igazsággal mindig szembesítem. És szerintem azért is élt sokkal többet a felmenőinél. Én meg köszönöm szépen, az orvos szemgyógyász ismerőseim és barátaim prognózisai ellenére, jól el vagyok szemüveg nélkül, sőt: a Kossuth utcából szép időben látom a Hargita gerincén álló fenyőfák csúcsait. De én mindennel ami csak elém vagy belém kerül, és főként a saját gyengeségeimmel, azokat folyamatosan le leplezve, "kegyetlenül" szembe nézek folyamatosan!"
6Tetszik · · Kiemelés · Megosztás

Andrea Fekete, Demian Angi, Csudom Melinda és még további 5 személy kedveli ezt.
View 1 more comment
Ibolya Györög Még nem értem el arra a bizonyos pontra amit meg szeretnék és meg is fogok tenni,de olvasva az irásokat és egyes hozzászólásokat,visszagondolva az elmúlt időszakra szembesülök dolgokkal!Nagyon jó,hogy van aki rávilágit dolgokra ,de ennek ellenáre van aki nem látja a fényt!
csütörtök, 10:35 · Tetszik
Kozma Szilárd Jut eszembe: Dénes Marikának öt dioptriás szemüvege volt, amikor el készíttette velem a horoszkópját. Aztán ő is asztrológus lett a biztatásomra, mivel láttam, hogy bátran szembe mer nézni első sorban a saját gyengeségeivel. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy azóta négy gyermekes édesanya lett. És még ez is csak a Magyarországiak számára elképesztő tett. Sőt még az is, csak a Magyarországiak számára okoz megbotránkozást, hogy mind a négy gyermekét otthon szülte, orvosok nélkül! De az már az itthoniak számára is meggondolkoztató kell, hogy legyen, hogy EGYIK GYERMEKE SEM KELL VISELJEN SZEMÜVEGET! MIND A NÉGY GYERMEKE NORMÁLISAN EGÉSZSÉGES SZEMEKKEL SZÜLETETT! - Tessék tovább kételkedni és szkeptikuskodni! Akarom mondani: heptikuskodni!
csütörtök, 14:17 · Tetszik · 2
Dénes Mária Alátámasztásként eltudom mondani, pl. gyermekkoromban, bár édesapám valószínűleg nem csalta meg anyámat, annyi azonban bizonyos, hogy anyám szeme láttára többször udvarolt más nőknek, flörtölt velük , ezeket a jeleneteket, anyám még csak csípős, észhez térítő, kijózanító megjegyzésekkel sem illette, hanem szó nélkül eltűrte neki, akkoriban.
Mindezt nem csupána családi ügyek kiteregetésként írom, hanem azért is, mert más családokban is láttam ugyanezeket, ugyanilyen következményekkel. Persze a valóság összetettebb, de a lényeg, hogy fontos elgondolkozni azon, mit nézünk el magunknak és társunknak, mert egészen biztos, ha valamiben metafizikailag (!) igazunk van és mégis kompromisszumot kötünk magunkkal, vagy másokkal, elnézzük magunknak, vagy a másiknak, akkor az minimum a szemeink, vagy a gyermekeink szemeinek romlását okozza, amivel számolni kell. Egyébként az is ki szokott derülni, hogy bármi amivel az igazságérzetünk ellenére kompromisszumot kötünk a kapcsolatban (vagy máshol) a béke és az együtt maradás kedvéért többszörösen fogja magát megbosszulni. Már csak a folyamatos belső, sokszor nem is tudatos irritáció, mentális agresszió által is, amit kivált annak érzékelése, hogy nem előre a fejlődés irányába haladok, hanem még mindig a korrupcióba stagnáltok, visszafejlődök. Annyi biztos, minden kompromisszumon alapuló kiegyezést, megegyezést amit kötöttem az életben, utóbb fel kellett rugjak, vissza kellett mondjak, mert elviselhetetlenné tette az életemet.
csütörtök, 15:29 · Mégsem tetszik · 2
Kozma Szilárd Hírt kaptam, hogy a Demján Angi facebok lapján folyamatosan kötözködik velem egy Ildikónak nevezett, látás-gyenge gyermeket szülő anyuka, aki valamiért érintve érzete magát az igazsággal való szembenézésre való felhívásomtól, el menve odáig is, hogy azt állítja: lehülyéztem, és persze, nagyképűen hülyét próbálva csinálni belőlem: "Ibolya Endes-Ábrahám": Nem akartam belemenni, de legyen. Vannak szembetegségek és szembetegségek. Különböző okokkal és kimeneteli lehetőséggel. Vannak, amelyek progrediálnak, mások nem. Nem lehet mindent egy kalap alá venni. Kérdés: egy olyan szembetegség esetén, amely kezelés hiányában, sőt, sokszor kezeléssel is biztos vaksághoz vezet, ki merné felvállalni, hogy csak a spiritualitás eszköztárához nyúljon, azzal próbálja karban tartani a gyermeke meglévő látását? És ha nem jön be, akkor mi lesz? Nem vitatom, hogy a lelki egészség legalább annyira fontos, mint a testi. De mivel nem csak spirituális, hanem fizikai lények is vagyunk, nem tekinthetünk el a genetikától, környezeti hatásoktól, meg más földhözragadt dolgoktól sem. Ha követem a logikát, akkor első pár életévemben azért volt baja a szememnek, mert édesanyám rossz hatással volt rám, majd kisiskolás koromra azért hagyhattam el a szemüveget, mert édesanyám szembenézett a dolgaival. De aztán megint visszasüllyedhetett, mert középiskolás koromban újra szemüvegem lett, de szerencsére már nemsokára ki is kerültem az ő a káros hatása alól, önállóan kezdtem gondolkozni a középiskola alatt (szerintem sokkal később kezdődött az önállóságom), ezért nem romlott tovább a szemem. Ugyanakkor pár évvel később olyan káros hatással voltam a meg nem született fiamra, hogy gyógyíthatatlan szembetegsége lett. Utána újra helyreállhatott bennem valami, mert a következő gyermekem szeme már egészséges. Most is csúsztattam, vagy eddig stimmel? Kedves véleményezők, nem gondolják, hogy egy sérült gyermeket nevelő szülőnek éppen elég teher van a vállán? Rá kell nyomni még azt is, hogy tulajdonképpen ő nyomorította meg a saját gyerekét. Aztán ha nem bírja a terhet és összeomlik a család, akkor majd a gyerekeiknek is oda lehet hanyagul dobni, hogy "biztos anyád, vagy apád egy szerencsétlen volt, csalta a másikat stb." Óvatosabban kellene bánni ezekkel a szavakkal, pláne, ha nyilvános fórumokon osztják meg őket, ahol bárki olvashatja. Úgy tudom, a horoszkópokat is személyre szabottan szokták elkészíteni. Akkor mégis hogy lehet az éteren keresztül ilyen diagnózist állítani fel a bárkinek a családi-, illetve lelki hátteréről? Befejeztem.csütörtök, 15:51 ·
"Kozma Szilárd: Ki a franckarika akart téged, vagy más sérült látóképességgel született gyermek anyját sértegetni és bántalmazni lelkem drága Ibolyácska édes? Hogy oda ne rohanjak, vagy oda ne kakáljak az érzelgős dumádtól! Mikor és hol hülyéztelek le én akár téged, vagy bárkit is? Sőt: még csak el sem mozdultam a saját oldalamról, ott írtam egy eszmefuttatást a székely autonómia-igénylés eszméje kapcsán az élet nehézségeivel való bátor szembenézéses alapállás jótékony hatásáról, miközben azt sem tudtam eddig, hogy a világon te egyáltalán létezel, és nem elég, hogy te, valamiért érintve érezvén magad, újfent elő kapod az ártatlan és kiszolgáltatott gyenge nőknek kijáró tisztelettel való vissza élés alantas fegyverét, és sötét rossz indulattal belém kötsz és ami után rám kened mint az óvodában, hogy állítólag le hülyéztelek (Vagyis egy nagyot hazudtál!), hanem, puszta ostoba és primitív sértődésből (Hiszen mondom, hogy a fene sem gondolt rád, vagy a veled egy hajóban evezőkre, én csak el mondtam, hogy nálunk ez hogy történt generációk során) eredő alantas bosszúállásként, derült égből villámcsapás szerűen, még neki is fogsz itt, ismét csak ostoba módon fölényeskedve - nagyképűsködve (És mindebből az ellenséges és alantas támadásaidból, következően, most már egészen biztos vagyok abban, amit az elején csak gyanítottam, hogy igen is, a szembetegségeket a leginkább gyártó Nyilas jellegű karmával (Figyelem, nem napjeggyel!) küzdesz, akárcsak az édesanyád, és akárcsak a gyermeked, akinek át adtad ezt a mindenkire vaktában lövöldöző karmát! (Lásd, akit a téma érdekel, tovább a Youtube-on a Nyilas karmákról szóló előadásomat.) - a engem szakmailag hitel-rontani! Hát tudod mit bánatos kisanyám? Most már egészen biztos vagyok benne, hogy Igen is, spirituális szempontból, te vagy a hibás a gyermeked szeme világának az elromlásáért! És ennek bizonyítékául árkivel fogadni merek, hogy vagy a Lilithed, vagy a Sárkányfarkad a Nyilasban áll, de minimum a Halakban, és aki ennek utána akarna járni, mivel esetleg még ismeri is, a te születési adataidat, mennyen fel a www.asztrologosz.com c. honlapunkra és ott meg találja a Széll János István honlapjához vezető linket, amely segítségével nagyon könnyen le tölthető az István által elkészített astrologos nevű, horoszkópkészítő program. Be kell tenni az adataidat tehát ebbe a programba, és te is és bárki más is, aki az adataidat ismeri, meggyőződhet arról, hogy félre beszélek-e? Tehát arról, hogy az én meglátásom szerint ott van a Lilithed, vagy a Sárkányfarkad a negatív állapotában (karmaa) mások fölött, ha kell, ha nem ítélkező, és ha kell, ha nem megsértődő Nyilasban, vagy az annak megfelelő XI. horoszkópházban. És ha netalán ez nem így lenne, akkor ugyanezek a Halakban, illetve az annak megfelelő 12. horoszkópházban. És ha netalán még ez sem lenne igaz, akkor a Nyilas és a Halak uralkodó bolygói, a Jupiter és a Neptunusz állnak együtt ezekkel a karma-pontokkal, vagy több negatív fényszöget alkotnak kapnak más bolygóktól (Pl. a legveszélyesebbek: a Nap, Szaturnusz, vagy Pútó), illetve részt vesznek ezekkel egy - egy T-kvadrát nevű karmikus alakzatban, amiként azt le írtam a 3 számú és általam Kameléon- programnak elnevezett leírásomban az anyai ági felmenőktől örökölhető jellegzetes karmák leírásánál! Mert hogy legyek én is kategorikus: egy dolog az amit mond a kizárólag a testet, tehát az anyagot kutató, és annak a tulajdonságainak a provokálásával gyógyító orvostudomány, és más a testtől alig eltávolodó szférákban vakon botladozó új tudomány: a pszichológia, aminek itt te még ugyebár Nyilasi nagyvonalúsággal némi engedményt teszel, és egészen más az amihez hozza sem szagolsz, vagyis a szellem és a spirituális törvény világa, amely tudatlanságból erényt kovácsolva - szintén negatív Nyilasi és Jupiteri tulajdonságokra jellemzően, engem itt ki akarsz okítani, és le akarsz járatni! Hát nem fog menni drága Ildi mamám, mert elegem van abból, hogy mindenféle félművelt, aki ráadásul legalább 2O évvel, ha nem harminccal fiatalabb mint én, az érzelgős megható nyomorúságának a nem létező erkölcsi piedesztáljáról, engem okítgasson és a hivatásomat a témában való tudatlansága és tájékozatlansága erkölcsi alapjáról lekezelje! És főként akkor, ha én még csak nem is szóltam hozza, hanem ő kezdett velem nagyképűen kötözködni!
19 perce · Tetszik
Kozma Szilárd A VÉGÉN MÉG VISSZA FORDÍTJÁK AZ IDŐ KEREKÉT EZEK A NYILAS JELLEGŰ KARMÁS NADIAK ÉS ILDIKÓK, és vissza hozzák a nyakunkra a cenzúrát! Egy frászt fogom és magam a saját oldalamon cenzúrázni drágalátos erkölcs csőszeim! És csak az merészeljen velem, illetve az itt, az én oldalamon megjelent írásaimmal kötözködni, és azokkal szemben erkölcsőszi nézeteket támasztani, akivel én kötözködök mások oldalain hívatlanul! (Mert, hogy soha ilyet nem teszek!) Nézzen oda az ember!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.16. 21:50 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A maximális felelősség és fedetlenség szüksége.

Ez is egy tipikusan oldatlan - tehát edig még fel sem ismert! - tűz-karmás kioktatás:

a legnagyobb tudású emberek "nagysága" éppen onnan ismerhető fel, hogy az esetleges ellenvéleményeket higgadtan kezelik és megpróbálnak a kérdezők, illetve a kételkedők szintjén válaszokat adni, ha valóban érdemesnek, illetve méltónak találják a másik felet a kommunikációra.

Tapasztalataim szerint néha a nagy tudású emberek nem is értik, hogy mit nem értenek azon, ami számukra egyértelmű, de ha veszik a fáradságot és odafigyelnek a laikusokra, akkor abból ők is profitálhatnak.
Nem tudást, hanem azt a módot, ahogyan a szélesebb közösségnek, közönségnek is átadható azaz információ, amellyel "tanítani" akarnak.

A legalattomosabb erkölcstelenséget követi el egy álneves valaki (tehát lényegében, mivel nulla felelősségű: senki...) egy olyan személyt aki nyíltan, mondhatni pucéran, a nem csak az objektív szakmai tapasztalatait és a felfedezéseit, de a hitelesség érdekében az egész biográfiáját és a témakörrel kapcsolatos intim élményeit is egy közösség elé tárja, "a legnagyobb tudású emberekkel" szembe állítja, úgy, hogy nem is lehet azt tudni, hogy kikre gondol konkrétan, majd az így "a nagy tudás" falához állított szerzőnek finom célzásokat tenni arra, hogy neki hogyan is kellene az ismétlem: névtelen, tehát gyáva személy erkölcsi elvárásai szerint viselkednie.
"Profitálni" viszont nem szoktam, illetve, ha igen, az szándéktalanul meg történik a rendelőimmel való levelezés során. Hiteles információt ugyanis, csakis hiteles forrásból, tehát a nevüket és személyi felelősségüket vállaló, nyílt és őszinte személyi "forrásoktól" lehet. Köszönöm szépen tehát a hamis felajánlásodat, de nem csak azért nem akarok belőled "profitálni, mert még azt sem tudhatom, hogy férfi vagy-e vagy nő, hanem, amint mondtam, az eddigi hozzászólásaid minden kétséget kizárón arról győztek meg, hogy nagyon udvarias-ravasz formában ugyan, de alattomosan áskálódsz itt ellenem, próbálsz hitelteleníteni a legdiplomatikusabb eszközökkel és nyelvezettel.
Meg kérlek szépen, hogy amennyiben még bármit is szeretnél kérdezni azt tedd meg a saját személyi nevedben, és semmi értelmét nem látom annak, hogy erre a válaszomra ugyancsak álnév alatt eljátszd az ártatlant. Lehet, hogy néhány naiv embert át versz, de túl sok gyakorló - és nem ellenőrizetlen, de meghatóan érdekes, és annál sterilebb elméleteket író - asztrológusi tapasztalat áll mögöttem, hogy a személytelen felelősség nélküli helyzetedből velem tovább játszadozhass. Egészen biztos, hogy nem tartozom ugyanis a "te nagy tudással rendelkező bölcseid közé", de egészen biztos, hogy e ravasz diplomatikus szövegedbe bújtatott alattomos célzásaid segítségével sem tudsz belőlem itt majmot csinálni. Egyszerűen csak azért, mert ettől kezdve minden névtelen "vendégemnek" csakis azt fogom írni, amit neked több alkalommal is immár: hiteltelen senki-ember az én számomra minden névtelen, mivel nulla felelősséggel állíthat bármit is, senkinek nem tartozik felelősséggel, miközben felettem erkölcs-csőszködik. Felelősség nélkül nem létezik morális hitelesség sem.
Ez a portál viszont olyan témát tárgyal, amelyhez maximális személyi hitelesség szükséges. Az egész keresztény tanítás ugyanis ugyanarról szól, mint az asztrológia, ti., hogy a vonzás törvénye csak és csakis egyes szám első személyben, tehát teljes nyíltságban és fedetlenségben "működik"!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.10.06. 16:57 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Idézet egy baráti levélből:

"Egyszer már kérdeztem tőled valamit, de nem válaszoltál akkor. Most megint megkérdezem. Olvastam ezt a Nyáry Beatrixot, meg a szóváltásotokat, Violával is. Én értem, hogy az a nő egy picsa, a facebook ismerőseim folyton ilyen önjelölt "coach"-okat lájkolnak, meg hogy lövése sincs semmiről, ugyanakkor nekem személy szerint nem tetszik, ahogy főleg Viola, teljes golyózápor alá veszi a nőt, illetve bárkit, aki hülyeséget mond. Szóval nem a mondanivalóval van a bajom, hanem hogy miért tartjátok azt fontosnak, hogy tényleg bántó szavakkal minősítsétek? Mert úgy gondolom, azon már régen túl vagytok, hogy ez valami jellemhiba legyen nálatok, tehát ezt ti tudatosan művelitek, csak az okot nem értem, miért? Légy szíves, tényleg mondd el ezt. Köszönöm.


- Jól érzed persze, hogy túl vagyunk a sértődéseken, De szerencsére az ilyen idióták, akik el veszik a sok - sok drága időnket, és oda szarnak és hánynak és gennyeznek, azokra az internetes helyekre, ahol mi reklám helyett, a legjobb tudásunkat kínálgatjuk - szórjuk mindenkinek tök ingyen, amiből bárkinek azonnal tanulni lehet, azok a zöldfülű kerge - mocskok szerencsére nincsenek túl, és hála Istennek, jól megsértődnek és lelépnek, amikor az újra és újra kelletlenül leírt ugyanazon magyarázataink mellé, amiket már évek óta elmagyaráztunk ezeregyszer, ti. pl. hogy mit jelent az, hogy mi szakrálisan kezeljük a nyilvánosságot, tudatosan válogatott sértéseket nyomunk beléjük, hogy tűnjenek már onnan az édes jó melegebb éghajlataikra minél hamarabb és oda, mármint a mi, nektek és nem ezeknek a nagyokos hülyéknek szánt oldalainkra, ne piszkoljanak többet. Rengeteg drága időnként leveszik és energiánkat leszívják ezek az időmilliomos szemetek! - De nincs más lehetőségem, csak sértegetve eltávolítani, és sokszor azt is csak nagy nehezen... De, hát hogyan is érthetnék a szegény pszichológiai és filozófiaii és coachoologiai lés kineziológusi, fengsujológiai, és kereskedelmi bunkó-asztrtológiai és mondjad már... kurzusokon kiokult és magukat szerfölött bennfentesnek képzelő emberkék, azt, hogy eyg éy egyáltalán nem arról van szó, amire ők gondolnak.

Remélem, elégedett vagy! (Violának évekig könyörögtem és bizonygattam, hogy nincs más lehetőség... - Gerle Éva azért is kellett, hogy a negyedik hónapban megértette Viola is, hogy az ilyenekkel nincs amiért le állni vitázni. De az internetes helyeinket is meg kell tisztítani, valahogy. Valamiféle megelőző technikán gondolkozunk most...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO