ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.07.14. 01:49

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2015.03.15. 17:21 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
5 – Mars) Az agresszivitási – kegyetlenkedési, illetve, gyávasági és közömbösségi program

a tűzjegyekhez, vagyis a tűzjegy jellegű „karmákhoz” kötött, és azoknak a személyekre lehet rá mondani első sorban, hogy az egyik legnagyobb életfeladatuk ezt a karma-programjukat feloldani, akiknek a Lilithje, vagy a Sárkányfarka a Kosban, vagy az Oroszlánban, vagy a Nyilasban található. És ez akkor is így van, ha az illető személy, látszólag az evangéliumi szelídség és békesség – békésség megtestesülése. Nyugodtak lehetünk abban, hogy amennyiben valakinek, a sorsképletében az említett karma-pontok bármelyike is, a tűzjegyek valamelyikében található, a legkisebb testi, vagy helyzeti kényelmetlenség miatt is, vagy a legkisebb fájdalmat okozó testi sérülés (pl. tűszúrás), vagy enyhén negatív szóbeli benyomás esetében is, mindent és mindenkit támad gondolatban és képzeletben, önkéntelenül és öntudatlanul, még akkor is, ha kívül (Szóban, vagy tettben) úgymond „még a légynek sem árt”. Sőt: ez esetben, az ilyen „hazug-békés” személyeknek az agresszivitása első sorban saját magukra nézve, ők maguk az első áldozatai ennek az önkéntelen és öntudatlan „fekete-mágiázásnak” , negatív mentális és spirituális energia-termelésnek.
Persze, mások, illetve más horoszkóp-jegyekkel rendelkező személyek is, „szenvedhetnek”, de, az előbbiekhez képest sokkal enyhébben, ettől a „hétköznapi” karmától, mint pl. én is, akinek mindössze a teljesen negatív Marsa áll együtt a Lilithjével és ez a páros meredeken szemben áll a Kosban található, ugyancsak teljesen negatívan fényszögelt Holdammal. De a legtöbb esetben a sorsképletekben, ez a „tüzes” karmikus meghatározódás nem ennyire rejtett, mint nálam. Olyan esetekben, amikor a Nap, a Mars és a Jupiter, vagy a Nap, a Mars és az Uránusz, vagy a Mars, a Jupiter és az Uránusz – egy un. negatív háromszögben, mint amilyen a T-kvadrát nevű, derékszögű és egyenlő szárú háromszög alakzat is, vagy bármely más három, vagy négy negatív fényszög-kapcsolódás (Pl. nyílhegy-alakzatnál: két kimqux és egy kvadrát), egyértelmű jele a tűz-karmának.
Látszólag ezt a karma-programot a legkönnyebb még magunkban – magunknak is, felismerni, hiszen nem csak az kellemetlen, ha a közelünkben akár kegyetlen és agresszív, vagy éppenséggel bosszantóan gyáva, vagy közömbös személyek élnek, hanem az is, ha mi magunk vagyunk ilyenek, és ezért azt képzeljük, hogy ugyanilyen könnyű lehet a tőle való megszabadulás is. Hogy elegendő lenne az agresszívnek – persze, amennyiben meg akarna szabadulni a karmájától – ráparancsolni magára és visszafognia magát, vagy a gyávának kiadni a parancsot, hogy inkább mennyen át a másik végletbe és legyen akár agresszív is, néha - néha és egy – egy kicsit, és aztán, hogy megtapasztalta a másik végletet is, majd, fokozatosan vissza vesz a hevületéből és át szabályozza magát normális – bátorrá. Ez viszont egyáltalán nincs így.
Rengeteg önmegfigyelés és türelem, vagyis türelmes önszabályozás szükséges még azok számára is, akik fel ismerték azt, hogy milyen végzetes, sorsrontó, akár gyilkosság, vagy más végzetes kár-okozási, veszélyeket is rejt magában a túl expontáltan heves (egzaltált) viselkedésük, vagy, hogy nem csak a maguk számára, de a családjaik számára is rettenetesen hátrányos helyzeteket idéznek elő a gyávaságukkal, még azok részéről is, akik tudnak erről a karmájukról és meg kívánnak szabadulni tőle.
Azokról, akik számára ezek bármelyik véglete is, természetesnek tűnik, illetve akiknek eszébe sem jut, hogy a túlfűtötten szenvedélyes, vagy az ordítón gyáva és konfliktus-kerülő természetükkel, valami baj is lehetne, nem akarok beszélni, hiszen ezeknek a tetteivel – főként az elsőkkel – van tele a napi média hírrovata és ezekről szólnak a tragédiák a görögöktől a napjainkban keletkezett drámai remekművekig. Ám azokról igen is, kell szólnom, akik igen is, tudnak e végzetes, vagy végzetesen nevetséges természetükről, és nem, hogy nem akarnak tenni semmit a tűz-karmájuk feloldása érdekében, hanem a Kaméleon- programjuk segítségével megszerzett álcázási és valósághamisítási képességeik segítségével, rejtetten, vagy álcázottan, de szabad kiélési lehetőséget biztosítanak a nagy mennyiségű agresszivitásuknak az úgymond kiélési lehetőségén keresztüli kioldási - „enyhítési ” lehetőségének.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO