ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2023.10.04. 08:51

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.06.13. 15:29 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4155
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Mivel az egyiptomi repülő- katasztrófával

beindult az év elején prognosztizált tragédiák sorozata,


de a tömbházunk előtt egyre gyakrabban felvisító mentőautó-szirénázások is, fölösen beigazolták az év elején tett asztrológusi prognózisokat (Alig lépett a Lilith a Skorpió-küszöbére és máris lezuhant az egyiptomi utasszállító, most meg az arab-terroristák helyett orosz-angol, ír és lengyel és még ki tudja milyen szurkolók tartják rémületben a francia polgárokat, és akkor az amerikai melegek tömeges legyilkolását nem is említettem.), hadd dobjuk be még egyszer a negatív spirituális zónába sodródottak, de árban még előre úszni képesek számára a Jupiteri mentőövet:


- A Jézusi kinyilatkoztatásnak, ami szerint, „Gyümölcséről ismeritek meg a fát” allegorikus, tehát a köznapi logikától tágabb értelme van egyrészt. Másrészt, fordítva nem érvényes, mivel a vadalmafa teremhet zamatos, tápkáló és édes almát is, hogyha beoltják. Sőt a gyümölcs lehet ellentétes is a fa szokványos géniuszával szemben, a Polaritás Egyetemes törvényének a lehetséges hatásai és visszahatásai alapján.
Persze, az erkölcs- relativizálásnak sem vagyunk a hívei. Sőt: én pl. még attól sem riadtam vissza, hogy a lányaimat szembesítettem azzal, hogy az anyjuk egy felelőtlen személy, és első sorban, velük szemben viselkedik felelőtlenül. Sőt, szerintem egy, valójában gonosz lény, azok szerint, amiket velük, vagyis a nála levő kisebb testvérekkel annak idején, többszörösen is elkövetett. Hiszen teljesen józanul és tudatosan gyakorolta a felelőtlenkedést, a családtagok elkülönítését és egymástól való elidegenítését.

A Sárkány-ölő Jupiter és a sorsrendezés, karma-oldás, a megváltódás


Ami a beváltást és a szándék és életmegvalósítást illeti, kétségkívül, nagyon fontos a gondolatoknak é a szavaknak a tettekben való beváltása - kipróbálása, tehát a realizáció gyakorlata, gyakorlása.
De még fontosabb tudni azt, hogy soha, semmiképpen nem sikerülhet semmiféle realizáció, és ha felszíni látszatra az mégis sikerül netalán, akkor hosszú távon az is bukik, vagy szétmállik mindenképpen, amennyiben képteleneknek bizonyulunk mind a belső (de persze, ezzel kell kezdeni!), mind a külső őszinteségre, egyenességre, világosságra, átláthatóságra, megbízhatóságra, hitelességre.
- Ez a Jupiter, vagyis a 6-os szám titka! A Mars (5) és közötte oszlik ketté a világ, kettejük között van az abszolút null-pont, az igazsághoz - az igazság (Plútó) felé fordulás pontja. (A bal kezünk öt úja és a jobb kezünk öt úja közötti üresség.)
Amíg tudatos felnőtt személyenként elérkezünk a Jupiteri sorskérdések érzékeléséhez és tudatosításához, addig az élet-élvezet által megszerezhető boldogság kimérája hajt a süllyedés felé, addig a cél nélküli élvezeti-tapasztalás van jelen az életünkben, a Marssal (hatalommal, győzelemmel, beavatkozással, irányítással) bezárólag. Ettől kezdve, ha az irány rossz, tehát, ha visszaélünk: ha visszafelé élünk, tehát ha nem az igazság és a nem igazság felé irányulunk, hogyha tehát az önámításnak köszönhetően az életcélunk tovább is (az Ego, az önzés = a földi Nap felé) mutat, már semmi sem lehet az életünkben jó!

Sem az önérzet, önérzékelés, az öntudat(Nap), de sem a szülői állapot, vagy az otthonban - családban levés, a családi viszonyok és anyagi állapotok (Hold), de még az értelem sem működhet helyesen, és így még a gyakorlat eszünk, a ráció, a logika (Merkúr) sem vezet semmilyen jó helyre.
De még a szerelem is csak hamis boldogsághoz juttat és nem lesz jó benne a szexuális kiegyenlítődés, a földi harmónia és természeti boldogság (Vénusz). És zavart Jupiterrel az energia sem marad meg, illetve nem kerül jó helyre, és jó helyzetbe, ezért az erőnlét is, a nullához közelít általában (lásd egyeseknek a folytonos erővesztését).
De az önmaga, a Jupiter által irányított moralitás is hamis, ha nincs meg az a megváltáshoz vezető értéktudat és értékítélet, az a tudás - rend, ami ahhoz kell, hogy az ember az előbbiekben ne fogjon falcsot, ne a hamisságot a tévedést szolgálja részleges morálként.
- De még mennyire kell, a csalás és öncsalás nélküli moralitás ahhoz, hogy a felelősségtudatunk (Szaturnusz) ne legyen hamis, vagyis gyakorlat szintjén aggodalom, teória (Isten-látás) szintjén közömbösség!
- A hamis, zavart, és vétkes (Célvétő) Jupiter által megrontott Uránusz, de főként a Neptunusz és a Plútó által (többek között) megtestesített mágikus erejű képzeletvilágunk automatikus következményeit, konkrét sors-eredményeit mindenki kitalálhatja. Egyetlen közös szó van ezekre: a sors-romlás és végül az élet-csőd, ha nem éppen a sors-katasztrófa. Ráadásul most már, nem csak egy életkörben, hanem az egész vonalon, hiszen ezek az életvíziónknak, vagyis, a sorsidéző, mágikus tulajdonságokkal és erővel rendelkező teremtő-képzeletünknek az őserejét megtestesítő bolygói! Ezek hozzák be tehát a sorsunkba a „megfelelő” élethelyzeteket és személyeket (un. Szerelmeket, barátokat és ellenségeket), tehát külső élet- és sors-eredményeket...
A Jupiter (Nyilas, Halak erőtereit irányító!) tehát a nagy sors-kártyaosztó, ő a lapkiosztó (Lásd a Tarot ikonjait). Az ő sors-laposztásától (Hazugságainktól, ön- és mások- ámításától, illetve a magunkkal szembeni tisztesség és becsületesség-igényünktől) függ az egész életünk minősége, illata, ahogy írja Hamvas. Illetve, és egészen pontosan az, hogy megváltódunk-e, vagy sem? Ő az életünk központja, nem a Nap! A nap csak a keret, a forma, a periféria, a kör kerülete. A benne (Napban) levő pontnak a tisztaságán, vagy szennyességén, tehát az irányítási elvén és direkcióján áll vagy bukik az életünk (Egészségünk és boldogságunk).
Mindez érzelmi, értelmi - gondolati – öntudati szinten, és ezek függvényében: imaginációs szinten. Tehát három dimenzió szintjén. Aritmológiailag tehát, hatos a három dimenzióban, vagyis a harmadik hatványon, ugyanaz, mint a sorsirányító Jupiter a harmadik hatványon: Ő a hat szász hatvan hat. - Íme a bölcsesség. Íme, a bölcsek köve! Íme, az élet-mágia csúcsa! Ha tudatosan negatív ez a hatványozott alapállás: akkor könnyű és egyenes utat biztosít a Sátánhoz. Ha pozitív, akkor viszont nehéz és görbe utakat nyit meg, de nem a Sátánhoz, hanem az Istenhez, a vele (A mindenséggel) való öntudati azonosuláshoz, a megváltáshoz. Vagyis az igazi egészséghez és boldogsághoz. – Íme, a Bolond bölcsessége.
Ezért a világi logikával ellentétes Jupiteri logikáért van az, hogy Boldogok a Bolondok (Boldogok, akiket boldognak néznek a világ lányai és fiai), mert övék a mennyek országa.”

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Hol az igazság?
HozzászólásElküldve: 2016.09.23. 13:50 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4155
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Nagyszerűűűű!!!! Abszolút így Van, Tanúsítom! Még csak a Szeretettel van egy kis gond, mert az persze, hogy állandóan áramlik ki az általa is megnyilvánuló, megteremtődő létbe, tehát a mi életünkbe és lelkünkbe- szívünkbe és agyunkba is az ősforrásból és az érdemhez olyan értelemben nincs köze, hogy, bárki bármikor tud, ha akar és el kezd szeretni, még nagyobb mennyiségben áramlik hozza még több szeretet (Lásd Teremtés és a mágia, meg a Szükség és a bőség, illetve a kiegyenlítődés egyetemes törvényeit.) A baj csak azzal van, hogy ha nem töltekezünk ezzel a szeretettel valamiképpen mégis csak arányos mennyiségű Világossággal (Fénnyel - maszkulin szellemiséggel) és nem világítjuk át vele a szeretetünket, vagyis, ha csak úgy, az igazság szellemére és erejére való törekvés nélkül szeretünk, annak a következménye nem igaz (legfentebb megjátszott önámítással bevett, elhitt) boldogság lesz, hanem megváltódási képesség nélküli korrupt létezés, tehát csalás, aminek már semmi köze nem lehet a boldogsághoz. Hogy miért? Azért mert a Szeretet és a Világosság külön-álló isteni princípiumok (Női és Maszkulin), de figyelem: Isteni igazság és Boldogság az egy! Ki van zárva, hogy hazugságban, áltatásban és önáltatásban, lapulásban, sunyiskodásban, igazságtalankodásban (Ne tégy hamis tanúságot felebarátidról - és istenről sem, tenném hozza a papok figyelmében!), sőt, még annak ez eltűrésében sem, boldognak lenni. Tudom, hogy ez a béka így hirtelen lenyelhetetlen. De ha jól elgondolkoztok rajta és főképpen, ha nem ámítjátok magatokat, akkor rá jöhettek, hogy ez így van.
Vagyis: ahhoz a legfőbb boldogsághoz, amiről Attila beszél, csak és csakis és kizárólag, az igazságra, azi igazságosságra való törekvés nélkül, sőt, ha kell az igazságért való harc nélkül (Tehát lelki és szellemi megtisztulás nélkül - Lásd a tisztító tűz motívumát, minden szentírásban!), soha, de soha nem lehet eljutni.
És ha ezt létom, jön, hogy sírjak attól, hogy mennyi nyomorult ember van és ez mind csak azért, mert sem a tanárok az iskolában sem a papok a templomban és a tudósokról, vagy a politikusokról ne is beszéljünk, nem ÁRULJA EL- mivel még ők sem tudják! - hogy minimum az igazság szellemére való törekvés nélkül, nem tudunk, lehetetlenség Boldognak lenni. Amiként persze, szeretet nélkül sem, de ezzel nincs akkora baj, hanem a baj éppen ott van, hogy azt képzeli mindenki, hogy azzal hogy szeretnek minden el van intézve, és, amint Attila ezt sejteti, csodálkoznak, hogy baj van! Hogy igazságtalan az isten, amiért nem engedi, hogy boldogok legyenek, pedig ők aztán úgy, de úgy szeretnek... Akkor miért? Hát azért mert az emberiség 90 százalékát már egyáltalán nem is érdekli az igazság, vagyis az, hogy vele ne igazságtalankodjanak és ő se igazságtalankodjon senkivel. Ha van a tisztaságnak, amit Attila is említ, valamiféle értelme, hát ez az! - Az igazságtalanságnak a meg nem tűrése, sem kívül, sem a saját lelkünkben (öntudatunkban!)
Ezt tanultam meg a 24 éves, gyakorló asztrológusi (sorsfigyelői) munkásságom alatt.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO