ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.27. 19:38

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2024.01.08. 10:53 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Perverziós propagandával szembeni ellenállás következményeitől való félelem, kontra elmenekülés
Romániából nem jött, vagy szökött el minden magyar, a 70-es és a 80-as években, amikor egyrészt a legfájdalmasabb volt az ottani magyarok elnyomása, másrészt az embert a hányinger környékezte mind az utcákon, mind a munkahelyén, mert Cesusescu-portrékat látott mindenütt. Így neked sem kötelező szerintem eljönni, vagy kirugatni magad a multi-vállalati munkahelyedről.

Nekem egy biztos átjutást ajánlottak fel Mo-ra 1987-ben, amikor, hiába, hogy szocialista és hiába, hogy „testvéri országok” de innen már nem küldték - adták vissza az erdélyi menekülteket. Egy nagybányai jó-barátom jött értem Csíkszeredába, akinek már volt egy hat hónapos börtönnel díjazott, sikertelen határátlépési kísérlete, és aki direkt azért jött el Nagybányáról Csíkszeredába, hogy most immár tökéletesen tájékozottan afelől, hogy miként kell a határt biztosan és sértetlenül átlépni, engem átvigyen, vagy, ha nem mennék, akkor elbúcsúzzon, mert nagyon sokáig nem fogjuk látni egymást, amennyiben én nem akarnék vele együtt „megszabadulni”. Aztán ő át is jött, majd innen tovább is ment Dortmundba.
De nekem volt egy másik, Csíkszeredai baráti köröm is, akikkel azt vallottuk, hogy "Még csak azért sem esszük meg a kefét" - szó szerint ez volt a jelszavunk. És nem ettük meg a Ceausescu féle kefét, és három évig, ha nem is deklaráltan, mint most a „mi hazánk”-osok, a pedofiliának, de nyíltan ellent álltunk és még csak a munkahelyekről sem rúgtak ki, csak, miután megtudtuk, hogy nem kell a Szekura bemenni, amikor hívatnak, mert nincs semmiféle törvény ami ezt kötelezővé tenné, mint nektek a vállalati fejmosásokat és érzékenyítéseket a „másság elfogadásáról”, vagyis a homoszexualitás, a leszbikusság és a pedofília propagandájáról, néha eljöttek a munkahelyeinkre szekusok és elvtársiasan elbeszélgettek az igazgatók jóváhagyásával ... Hát ezt már tényleg nem lehetett megtagadni, mert az már mimka- és fizetés nélkül maradással járt volna.

Engem viszont, egyszer az útlevélosztály parancsnoka hívatott be, 1986-ban a megyei rendőrségre azzal az ürüggyel, hogy valami baj van az egy éve bevont útlevelemmel, majd, amikor az ablaknál jelentkeztem, elvitt egy félre eső iroda-helyiségbe, ahol a szekusok vártak... Szokás szerint, elvárták, hogy nyilatkozatot írjak, arról, hogy merre jártam 95 végén és 96 elején, amikor Budapesti román nagykövetségen meghosszabbíttattam az itt tartózkodási vízumomat orvosi kivizsgálás ürügyén, én meg megtagadtam a nyilatkozat-írást. Időközben ugyanis megtudtuk, hogy nem csak nyilatkozatot nem volt kötelező a polgári törvények szerint írni, de még az sem, hogy bemenjünk, ha ránk telefonáltak, hogy menjünk be. (A korábbi években ezt nem tudtuk és bementünk és hazudva írtunk ami csak eszünkbe jutott, akárcsak itt állítólag a beszervezett Vikidál Gyula, lehetőleg úgy, hogy senkinek ne ártsunk. Ezen kihallgatásaim egyikét – A legdurvábbat, ami 7 órán át tartott! – utólag leírtam a Táltos Bolond c. regényem 4 fejezetében.)

De nem csak, hogy megtagadtam, és hogy erre fel egy főhadnagy írta jegyzőkönyv szerűen mindazt, amit Butiurca ezredes kérdéseire hajlandó voltam válaszolni, de azt is megmondtam, amikor a fő-vallató, aki a bebörtönzött Borbély Ernő és Buzás László kivizsgálását is irányította, azzal vádolt meg, hogy törvénytelen dolgokban vettem részt itt kint (Csakugyan, Decemberben még el mentem egy Debereceni Nagy László estre, amin velem volt még a velem egy idős, besúgó "költő Barátom" is, Balázs F. Attila - akit átvertem, mert ki kísértem a Brassó felé tartó vonatra és azt mondtam neki, hogy három nap múlva, amikor lejár a vállalati szabadságom, megyek én is, de nem mentem csak több mint egy hónap múlva, ami alatt a szekusok elvesztettek szem elől...), szóval, meg mondtam nekik azt is, hogy nem én követtem el törvénytelenséget, hiszen a Román nagykövetség nyomta be az útlevelembe a vízumot, hanem ők követik el éppen most a törvénytelenséget, mert nekik, mint államvédelmi hatóságnak semmi joguk nincs engem, aki nem követtem el semmit aminek valami köze lenne az ők munkájához, éppen itt és most szabálytalanul és törvényellenesen tartanak fenn és faggatnak. Többet nem is hívtak, csak éppen nem adtak útlevelet még a Szentkuthy Miklós író temetésére sem, ahova hivatalos meghívót kaptam. De tiszta maradt a lelki-ismeretem. Vagyis: valamit mindig valamiért, és tehát nektek, a multi-cégek alkalmazottainak sem kötelező szerintem a párjdok szükség-szerűségéről szóló heti propaganda szöveget végig hallgatni. Sőt, még felni is attól, hogy pedofília-ellenes videókat osszatok meg.

Másrészt ezt az alapjaiban kimondottan feminista - liberális jellegű, még csak nem is politikai, hanem csak erkölcsi, mocskos háborút, nincs ahogy a férfiak (apák és férjek) megvívják és megnyerjék, ahogy írod, Bedő Imre ide vonatkozó meglátásait követve. Hiszen aki családos még mert nem lett a felesége által a szépen hangzó bántalmazás ürügyével eltávolítva, az behúzza a farkát, hogy maradhasson meg a munkahelye, akárcsak te is. A több mint a fele (talán a két harmada...) a valamikori családapáknak viszont, ugyancsak a női szolidaritás szellemében, tehát aljas kijátszással, illetve bírói (bírónői…) és gyámhatósági önkényeskedéssel, szabályosnak és törvényesnek feltüntetett válóperes eljárások segítségével, el vannak választva a családjuktól, vagyis, és főként, a gyermekeiktől. Ezeknek a fél-erőszakkal család nélkül hagyott férfiaknak a több mint fele tényleg közömbös és érdektelen a témában, a maradék meg örvend, ha láthatja a gyermekeit két-hetente békében, tehát úgy, hogy a volt feleség - az anya nem cirkuszol és érezteti a fölényét valamilyen ürüggyel.

Hol állnak ezek a férfiak attól, hogy ilyen "piti" dolgokért, mint a gyermekeik képzelet-világának és a lelkének a beszennyezése, el kezdjenek a gyermekeik érdekében tüntetni, meg agitálni, meg az igazukat bizonygatni, amikor az un. férfi – Szaturnuszi igazuktól leszerelték már őket a válási pereik során? És ha akkor még nem sikerült ez az alkímiai művelet, akkor a havonta, vagy két hetente megismételhető, szájkosaras gyermek-láthatások alkalmával.

És ez a legkevesebb... Mert ott van a kérdés, hogy miért is folyik ez, a szexuális preverzióknak a multi-cégeknél folytatott fél-hivatalosítása? - Az élvezetért, nem de? Nos, a nők mindig is, élvezet-pártiak voltak és lesznek az unalmas és senkinek nem szimpatikus, mert inkább férfias, hosszú távú megfontolásokkal és felelősség-gyakorlással szemben... És... ezeket figyelembe véve, hogyan is működik végül is, ez az egész perverzió-hivatalosítással szembeni ellenállás, amit ti, spirituális felvilágosult családanyák a férjeitekre, mások férjeire, vagy általában a gerinc-törötten elvált férfiakra hárítotok? A kulcsszó, a „Hagyjuk…”
Bedő Imre az én szememben teljesen hiteltelen lett, amikor el kezdett aljas módon hazudozva, agitálni a vegetáriánusok ellen és főként azt követően, hogy amikor nem hagyta ezt abba, annak ellenére is, hogy felhívtam a figyelmét a vonatkozó fatális történelmi tévedésére (Ti., hogy ezt nem a háttérhatalom találta ki, hanem Indiában pl. már több tíz ezer éve „gyakorolja” minimum egy milliárd személy.), akkor szimatot fogtam, és számomra egyre úgy néz ki az ügyködése, mint a Hofi Gézáé annak idején, aki, most már bizonyítottan is: a Kádár manipulátor villám-hárítója volt.
Szóval, engem, akinek, mint megfigyeltnek, 3 db. ügycsomót állítottak össze egészen magas rangú szekus tisztek is (A harmadik dossziém a telefonom lehallgatásainak a jegyzőkönyveiből áll.), nem fogsz arról meggyőzni, hogy nem baj az, hogyha közömbös maradsz, vagy szorongsz amiatt, hogy nem mersz a gyermek-rontást és az igazság-árulást leleplező jelentéktelen videókat sem megosztani, mert a férjed ezt ellensúlyozza. hogy keresztbe tesz titokban a másságnak lakkozott perverziók eszményítése érdekében létrehozott szervezetek által évente megrendezett utcai felvonulásoknak.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO