ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.27. 18:52

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2024.01.19. 19:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Németh Sándornak - akiről én mind-mostanig azt képzeltem, hogy mindössze egy ügyes vallásvezető, de akiről e furcsa videója kapcsán kiderült, hogy amellett, hogy dúsgazdag vallási mozgalom-tulajdonos, még talán annál is gazdagabb tévé – részvénytulajdonos is, illetve háttér – politikus is! – az asztrológiai sorsképlete nem árulkodik sem különösebb művészi tehetségről, sem különösebb spirituális képességektől, de az öt bolygó által támadott Ikrek-Lilithje, kifejezetten kétarcúsági karmát jelez. Vagyis: az egyik legnagyobb életfeladata, éppen a kétszínűségnek, a Janus-arcúságnak a megszüntetése lenne. Holott, mindaz, amit az interneten olvashattam róla, a Hitgyülekezet valamelyik régi ünnepi műsora közben lezajlott ámokfutásokkal egybe kötött, tömeges hideglelős reszketések és módosult tudatállapotú eszméletvesztések, padlón való hempergőzések és un. Szent Lélek általki kiütések (ájulások) által felkeltett érdeklődésem okán, az volt, hogy az elvárható evangéliumi szegénységhez képest, betegesen gazdag. Sőt, az nem is lenne baj, de az írások – beszámolók, újságcikkel és oknyomozó riportok szerint, ezt a vagyont igencsak vitatható, vagyis állítólag féltörvényes pénzügyi manőverek útján sajátította el, éppen az általa alapított és vezetett egyháznak a kasszájából… Mivel viszont, a születési óráját és percét nem tudjuk, nem lehet azt sem tudni, hogy melyik pozitívabb képességét, vagy éppenséggel, milyen kellegű karmájának (melyik karmájának?) a dagasztása folytán érte el ezt a vallásos lélekkel semmiképpen nem irigyelhető gazdagságát? (Ti. hamarabb át megy a teve a tű fokán, minthogy a gazdag bejuthasson a mennyek országába”)
Az viszont világosan látható e képletből, hogy a férfiak sors-képletében a gyermekáldáshoz való viszonyulást is jelző hold, nem csak, hogy hat bolygó által támadott egy pozitív fényszög (szextil) ellenében, de ráadásul több lándzsahegy nevű karmikus alakzat csúcsán is áll, ami arra utal, hogy minimum négy, fe lehetőleg több gyermekes édesapává is kellet volna válnia, ahhoz, hogy a tényleges (Az isten által kirendelt!) életfeladatát be tudta volna teljesíteni. És persze, azt is, hogy valamilyen gyermekjóléti, vagy gyermek-mentési nemzetközi szervezetet kellene, hogy működtessen, vagy gyermekeket gyógyító, vagy okító, sőt: hogy nagy volumenű gyermek-mentő foglalkozást kellene, hogy gyakoroljon, mondjuk, mint gyermekorvos, vagy gyerekpszichológus, stb., ahhoz, hogy a karmáját fel tudja oldani. (Mondjuk, mint az ismert amerikai Heidi Beker például)

Ehelyett tehát azt látjuk, hogy a gyermek-áldás megidézése és fogadása helyett, illetve, gyermekeket mentő és gondozó (vallásos, vagy nem vallásos) szolgálat-végzés helyett, ő leginkább és a legtöbbet pénzt fialtatott és szaporított, amikor éppen nem ilyen furcsán látványos tömeg-pszichózist szervezett az – eszek szerint személyes! – hitgyülekezetében…

A Szűzben található második karma-pontja: a Sárkányfej viszont, amivel a Viktória nevű pszichológus – humorista oly szellemesen elszórakozgat a misztikus szélhámoskodást leleplező előadásaiban, éppen arról árulkodik, hogy Sándor úrnak születésétől fogva tévképzetei vannak, mind a saját, mind az ember (emberiség…) alapvető (ontológiai…) rendeltetését illetően, és tehát, hogy ezt a születésétől fogva hiányos képességét kellett volna megszereznie az élete (Ti., a másik életfeladata: a több (sok!) gyermekes (patriarkális, vagyis: több unokás…) családapai funkció felvállalása és beteljesítése segítségével. Például, úgy, mint Orbán Viktor, akitől ezt a fajta élet-leckét kellett volna eltanulnia, és nem a tömeg-manipulációt, illetve az egyetlen gyermeke meggazdagítását.

És végül az, hogy a Tigris évében született a kínai asztrológia szerint, arra utal, hogy Oroszlán-karmával is rendelkezik, aminek a feloldását ugyancsak nem szolgálja az, hogy vallás-vezetőként és tévé-társaság-tulajdonosaként pöffeszkedik és az így szerzett társadalmi – politikai befolyásával intézkedik, jár – kel a nagyvilágban, hanem ebben a kérdésben is, a Jézusi tanítást kellene követnie, ami szerint: „A legderekabb közületek, legyen a legszerényebb.” Illetve azt a példát, ami szerint a Megváltó Isten így vall magártól Krisztus személyében: „Mert szerény vagyok és alázatos szívű.”

Hirtelen az jutott eszembe, hogy ez a gazdag magyar úr, úgy robbant be valamikor a magyarországi köztudatban, hogy megírt és megjelentetett egy jó könyvet, aminek a „A hit botránya”, volt a hangzatos címe. Most tehát, azok alapján legalább is, amiket itt láthatunk és az internetes közösségi média-felületeken olvasni lehet róla, valamint és főként az alapján, amit a képletéből kiolvasható karma-oldási életfeladatokat az elért nagy-gazdagi státuszával össze hasonlítva, megírhatná azt a könyvét is, hogy a hit (Júdási!) elárulásának a botránya. És ezzel legalább annyit el tudna érni, hogy ne kelljen többet hazudoznia az elképesztő méretű vagyonának a származási forrása felől. Nem másért, hanem csak azért, hogy mentse ami még menthető. Vagyis a lelkének az üdvösségét. Mert az itt (is) megosztott cirkuszos felvételt megnézve, minden spiritualitáshoz valamennyire is értő személynek az a véleménye, hogy egyenesen az ördöggel cimborál. Márpedig az utóbbiról tudjuk, hogy nem hozni szokott, hanem vinni. És azt kérdezni sem kell, hogy hova?


Csatolmányok:
Németh Sándor(2).jpg [225.63 KiB]
Még senki sem töltötte le.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO