ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.27. 14:55

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Nap a tizenegyes horoszkópházban
HozzászólásElküldve: 2023.11.23. 20:34 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
NAP A XI. HÁZBAN


A nyers személyi tudat (az individualitás) őserejét megtestesítő Nap által jelzett életfeladat- és problémakör kiemelten a csoportos- és a szellemi információ-csere, a Vízöntőnek megfelelő házban: az információáramoltatás és az információk befogadásának, megszűrésének és felhasználásának, a karmikus tévképzeteknek az új egészséges életképzetekké való kicserélési képességek kialakulásának (kialakításának), valamint a csoporton belüli ( un. telepatikus) é az egyetemes elmével való együttműködési képesség kialakításának az életterületét képviselő asztrológiai mezőben jelentkezik. Ebből arra lehet következtetni, hogy a szülött társas lény általában,tehát szereti a társaságot, mindaz mellett, hogy ugyanakkor igen erős az individualizmusa is, tehát az autonómiára valótörekvése, mivel úgy érzi, hogy nem maradhat észrevétlen és az élete nem múlhat el nyomtalanul. Ez tulajdonképpen a Vízöntő szellemiség nagy paradoxona is, tehát, hogy egyszerre társas lények, sőt: majdhogynem társaság függőek, miközben a függetlenség-szeretetük olyan nagy, hogy inkább a magányosságot választják néha, annak ellenére is, hogy közösségbe - közösségre vágynak. Figyelmét tehát, általában a szellemi csoportos tevékenységekre fordítja humanitárius színezettel. A csoporttevékenységek, valamint az emberben lakozó teremtő erők és mentális (gondolati) képességeknek a felszabadítása segítségével történő szellemi felszabadulás érdekében létrehozott különböző szellemi tevékenységi formák mint például az agykontroll nagyon kreatív, lényegi és eredményes munkálkodási lehetőségeket biztosítanak a számára és a szokásostól eltérő, jelentős sikereket érhet el ezeken az élettereken.
Óvakodnia kell azonban attól, hogy azonnal átvegye az irányítást, amint feltűnik a színen. Inkább próbáljon meg alkalmazkodni, különösen a közösség régi tagjaihoz, még akkor is, ha azt gondolja, hogy Ő jobban és hatékonyabban rendezné a dolgokat. Ugyanakkor a szülött hajlamos arra is, hogy közösségi élete intenzitásának köszönhetően megfeledkezzék a személyes, intim emberi kapcsolatainak a fontosságáról, jelentőségéről.
Azon hozzá közelállókkal, akik elvárnák tőle a személyes hangot, mindegyre konfliktusai támadnak, ezért tudnia kell, hogy nem az élet nem csak társadalmat, társaságot, barátságot jelent, hanem szűkebb körű együttléteket is, hogy szellemi szempontból, a bensőséges családi és szerelmi kapcsolatok sokszor még nagyobb, de legalább is akkora jelentőséggel és annyira lényeges bírnak, mint a közösségiek. Ezért tudnia kell, hogy életét úgy kell beosztania, hogy megfelelő arányt képviseljen benne a barátkozás és a családi kapcsolatok is, de még inkább a szerelem, mint személyiségalakító konfrontáció.
Amennyiben a szülött nem jön rá a fentiek igazságtartalmára és nem kezeli rugalmasan létének eme meghatározottságát, úgy mint (az egyetemes törvényekkel is összhangban álló), a spirituális fejlődési programja megvalósulásának az előfeltételét, még a barátai és a szerelmei is egyik napról a másikra ellenségekké és ellenfelekké válhatnak, akik nagyon sok csalódást, kiábrándulást és lelki bánatot okoznak, nem beszélve az általa elképzelt nagy szabású(élet)terveinek az állandó meghiúsulásáról, zátonyra futásáról. Mindezek következtében a egy adott idő múltával a hiábavalósági, a kietlenségi és a társtalansági érzetekkel fog küszködni egészen a melankólia kórig elmenően.
Életfeladata az arányosan kifejlett, harmonikus személyi tulajdonságokra alapozott egyetemes tájékozódási képességgel és szellemi együttműködési képességgel rendelkező személyi tudat (egyetemes léttudat) kialakítása.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO