ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.29. 22:45

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


"Széles az út amelyen el lehet indulni, de szűk az a kapu, amelyen be lehet jutni a Mennyek Országába."
"Sok a meghívott, kevés a kiválasztott." (Názáreti Jézus)



Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.07.30. 16:55 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Néhány évvel ezelőtt megértettem – de, persze, nem jött, hogy elhiggyem - azt, hogy: A tartós - isteni... - boldogság, amiről a keleti megvilágosodottak beszámoltak, nem jöhet létre bennem az élet-körülményeknek a pozitívvá alakulásával, tehát kívülről. És, hogy nem marad meg bennem tartósan, még a meditációban tapasztalt, tehát a belülről érkező boldogság állapotom sem. Akkor úgy képzeltem, hogy az utóbbi tartóssá válhat a karma-oldás következtében, de azt kellett tapasztalnom, sok ide vonatkozó tudatos törekvés után is, hogy ez sem történt meg automatikusan, tehát úgy, mint ahogy azt, a keleti bölcsek tanításait olvasva, képzeltem. Lassan rá kellett jönnöm tehát, hogy nincs más, mit tennem: a meditációkban megélt boldogságot létre kell hoznom magamban folyamatosan a hétköznapok során, lehetőleg folytonosan, tudatos boldogság-állapotra való törekvésekkel. Arra tehát, hogy azt fenn lehet és fenn is kell tartani erre törekedve tudatosan, tehát minél gyakran észbe kapva.
Tehát, ma már egészen biztos vagyok abban, hogy ennek a mágikus erejű, emelkedett lelki és szellemi állapotnak a belső létrehozására maximális tudatossággal, folytonosan törekedni kell. És arra is rájöttem, hogy ennek a tartósításnak viszont, előfeltétele a karma-oldás, és ezt a minimum egészség-megtartó állapotot, csak és csakis a személyes karma-oldási törekvések eredményessége által, annak a következtében tehetem tartóssá. Tehát arra, hogy ez a két törekvés: a karma-oldás és a boldoggá válás az életünkben a legfontosabb feladatunk és ezeknek a megvalósítása, egyben a rendeltetésünk beteljesítése is.
És, azt is megtapasztaltam, hogy, ha boldogság-okozó külső körülményeket és élményeket akarok szerezni minden áron, vagy azokért harcolni, vagy, ha a külső boldogság illúzióját keltő személyekkel akarok egyesülni, akkor annak hosszú távú következménye boldogtalanság lesz.
Bizonyára Gautama - Buddhának, Jézusnak és Lao-Ce nek és általában a Tao-istáknak van igaza tehát, akik szerint, az életben nem kell semmit megszerezni és semmit elvenni, semmiért nem kell harcolni, mert azzal csak karmát növesztünk. Hanem fordítva: meg kell várni, hogy a boldogság-állapot finom mágiájának a következtében, a vonzás törvénye és a karma-oldás szükségének a törvénye szellemében, hozzánk jöjjenek a karmáink szerinti, annak megfelelő, azzal rezonanciában levő személyek és életfeladatok. Hogy tehát, a rezonancia és a vonzás-, meg a polaritás és a karma törvényei szerint, az egész élet úgy van „istenileg”  :) létrehozva és berendezve, hogy a megjelenítés egyetemes törvénye szerint, találkozhassak a karma-oldást szolgáló gyakorlati feladataimmal és az, azt megtestesítő – , engem boldogság-ígérettel és vonzással provokáló személyekkel.
Ez az un. boldogság-konstellációk, tehát a Halak, a Nyilas, a Skorpió és a Mérleg géniuszának megfelelő karmák feloldásának a kulcsa.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2022.07.30. 18:07 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Tehát, az asztrológiai sorsképletemben található, negatív Plútó – Mars/Lilith – Nap fényszögek által alkotott "Bermuda-háromszögem" által jelzett, apró kevélységi és önféltői és önzési cafat-maradványok hatásait kell megtanulnom idejében felismerni és feloszlatni – szerénységgé, szelídséggé és nagylelkűséggé átalakítani - ahhoz, hogy az ős-eredeti, boldogság-tudatomat fenntarthassam megszakítatlanul. És, hogy ez által, az önzetlen, isteni szeretet és boldogság-állapot örökre meghonosodhasson a lelkemben és a tudatomban, és minél teljesebben és végérvényesen ellepje azt… - Azt kellett megérteni tehát, hogy a boldogság nem jön sem kívülről, sem belülről, hanem az megidézhető és megidézendő mindig és folytonosan, reggeltől estig, tudatos szándékkal és akarattal

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO