ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.16. 08:07

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2023.02.11. 17:18 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Az elején nagyon fircsa volt feltalálnim magam itt a hétköznapokban és a hivatalok által használt nylevezetben pl., amely néha annyira elrugaszkodik a hátköznapi és a metafizikai gondolkozás logikájától, hogy otthon, az ilyen fajta a román nyelvű szövegeket (értesítéseket) jobban megértettem pl, mint itt, az anyanyelvenmen irottakat. Na, de ezen túl vagyok már és már csak azt kell megszoknom, hogy az emberek általában egyet mondanak és mást gondolnak, egy bizonyos helyzet miatt, amit a következőkben vélek felfedezni: Éspedig azt, hogy mivel itt a közigazgatási - hivatali szrvezettség sokkal erősebb és összefogottabb, mert erősebb és régebbi történelmi hagyományokra alapul, a hivatalok és a hivatalnokok úgy védik magukat az "elégedetlenkedő" ügyfeleikkel szenben, vagyis éppen azokkal szemben, akiket maximális körültekintéssel és gyakoprlati, nem papirforma szerinti, korrketséggel kellene, hogy kiszolgáljamak (azért klapják a fizetéseiket) mindenféle (Minden hivatali határozatnál és végzésnél lergalább 20 fajta) törvényekre és szabályokra hivatkozva önkényeskednek. És ha valaki ezt nem tűri, de nincs pénze erős ügvyédre, és ideje kivárni a kiigazítást, akkor semmi esélye nincs egy hivatalos tévedés kiigazítására, mert a hivatal-vezetők, a rendőrséggel együtt, nem csak a saját munkatársaikat védik, hanem a más, un. civil szférához tartozó, de állami hivatalok munkásait is. (Pl. állami kincstár) Mo.-n, a mundér becsületének a megvédése tehát az egész rendszerben sokkal fontosabb, mint az un. népi - tárgyi - gyakorlati igazság és a hátköznapi emberek igazságának érvényesítése és megvédése, az igazságos és etikailag is korrekt jogszolgáltatás.

Erdélyből - a Székelydökldről .- nézve tehát nem értettem, hogy miért kívánkoznak el nyugatra ebből, az onnan, a "határokon túlról", rendesen irigyelt, drága anya-országból és ebből a csodás nemzetből az emberek, hiszen a politikusok mindenütt tévedőek, amellett, hogy elfogultak a saját ideológiájuknak megfelelően, és korruptak, ez másként nem lehetséges a helyzetükből adódóan. Most már tudom, hogy a fentiek miatt. Vagyis az apparátusi önkényeskedések és néha elképesztőn igazságtalan eljárások miatt. Hiszen a hivatalnokoknak is, éppen úgy van karmája, ami őket öntudatlanul manipulálja - irányítja,és mindenki (Tehát igen is, még ők is!), aki spirituálisan nem ébredt fel, az szerint - a személyes Karmája szerint - cselekszik, úgy értelmezi a törvényt. Ez alól nincs kivétel!
Romániában tehát, ahol lazább és messze korruptabb a rendszer, a néha elképesztőn elkeserítő egyéni önkényeskedés (törvénysértés) zajlik. Itt meg a törvénycikkelyek idézgetésével "támadhatatlanul" alátámasztott hivatalos - hivatali önkényeskedés. Ez viszont, nagyon sok esetben teljesen az ellenkezőjét teszi és védelmezi annak, mint amit a kormány (bármelyik kormány!) hirdet, mint politikai vezérelvet. (Általában humánusnak tetsző ideológiát)
A közgazdasághoz nem értek ugyan, de azt határozottan megtanultam a 30 éves asztrológusi praxisom során, hogy az anyagi - külső gazdasági növekedéstől, vagyis a külső boldogsági elemek egyikének a növekedésétől (akárcsak a szexuális vágyak halmozott kiélési lehetőségétől) senki sem lett valójában boldogabb. Lásd a német, a francia és az angol nemzetek tagjainak a mai, zsinórban depressziós, vagy terror-üldözött állapotát. Orbánékra tehát én kimondottan csak azért neheztelek, mert a arra kényszerítenek a törvény erejével (állami önkényével) a három éves gyermekeimet óvodába hurcoljam ahol rendszerint három, maximum négy nap alatt menthetetlenül felszedik a többi gyermek által hordozott baktériumokat és vírusokat, hogy aztán ők is baktérium és vírushordozók legyenek, addig, amíg a helyzettel nálam sokkal inkább tisztában levő gyermekorvos minden nyugtatása ellenére, itthon tartom és inkább az orvosi rendelőbe viszem, és kezdem hordozni egy - két hétig igazolásért és gyógyszerreceptért. Ezt az abszolút felesleges és elhibázott és nem is tudom, honnan vett közösségi szellemmel (tömegszellemmel) való erőltetett találkoztatást tehát rossz néven veszem a fidesztől, ahogy rossz néven vettem a kovid "oltattatás" nemzeti - diktatórikus erőltetését is. Ezek az állítólagos tudományos alapú politikai önkényeskedéseknek, aminek semmi, de semmi köze nincs a tudományossághoz.

Ezeken kívül, minden állítólagos hibát és okot, amiért a magyar nép egy része szidja Orbánékat, nevetségesnek találok, hiszen teljesen világos, hogy még a szülészeti kórházakban és részlegeken - van úgy is, hogy egy életre! - tönkre tett nők (potenciális magyar édesanyák!) szenvedése miatt, vagy azokért a felesleges szenvedésekért, amivel egy életre elvették a kedvüket a gyermekszüléstől, nem Orbán Viktor és nem a regnáló egészségügyi miniszter és nem a fidesz a hibás,! Hanem igen is azok a nagyokos nőgyógyász - orvosok, akik nem a nők természeti és isteni teremtőerejével - szülési képességével alázatosan együtt működve segítenék az újszülöttek világra érkezését, hanem a kismamákat igen is: ha nem is a közvetlen rabszolgájukká-, de valamiféle alárendeltjükké lealacsonyítva, nem csak, hogy folyamatosan megalázzák, de valósággal meg is erőszakolják a különféle tudományos vizsgálatokkal és un. "monitorizálással" szülés előtt és szülés közben. stb.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2023.03.08. 13:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Gabriella,

Én ezt nem figyeltem, erről nem tudok, de ebben lehetséges, hogy van pozitív logika, tehát, hogy a kormány így próbálta biztosítani minden piciny (Esetleg tényleg éhező, mert tudjuk, hogy van ilyen is) polgárának a napi háromszoros étkeztetési lehetőségét... Nem tudom... Ha így van viszont, akkor is kellett volna találni egy köztes megoldást arra, hogy akiknek van annyi jövedelmük, hogy tudnak az elég nagy állami ellátás (családi segély) mellett és azzal együtt megfelelő étkezést biztosítani a gyermekeik számára, és nem akarják óvodába hordozni azokat még ilyen zsenge és könnyen megfertőzhető korban, azoknak maradjon meg ez a lehetősége.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO