ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.05.01. 21:22

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


Tapasztalati gyakorlat és tapasztalati valóságismeret, tehát élet-tapasztalat nélkül kábult (mesés) fantazmagória és steril okoskodás minden elmélet, és Teo-riai (Isteni látási) következtetések levonása és számontartása nélkül, a tapasztalat értéktelen robotolás.



Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Mars a halakban
HozzászólásElküldve: 2022.12.30. 20:49 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
          MARS A HALAKBAN




  A személynek a környező világgal és általában az élettel szembeni spontán akarata (és ambíciója), célirányos önkifejezése, győzni akarása inkább a misztikus szellemi szférákban, tehát a köznapi – gyakorlati logika számára kevésbé megfogható, a mély emberi érzések, az empátiakészség, az odaadás és az áldozat, valamint az egyetemes szolidaritás-tudat területén nyilvánul meg. E két látszólag egymásnak ellentmondó érzésvilágot, lelki sajátosságot nehéz egybe ötvözni egy személyen belül. 

   Önérzetes és igazságos, de magányt kedvelő egyéniség. Fontos számára, hogy önmagát sokféle területen, más-más kapcsolatban és különböző helyzetekben próbálja ki. Ugyanakkor szolgálatkészen kitart feladatai mellett, ha nemes érzések, vagy olyan érzések serkentik, melyekkel a szülött azonosulni tud. Hajlamos viszont arra, hogy nehéz helyzetben kitérjen a problémák megoldása elől, halogassa azok megoldását míg végül pánikhangulatba kerül és agresszívvé válik. Nézeteltérés során kerüli a nyílt összetűzést, sérelmeit magában tartja, összegyűjti és akkor tör ki - a helyzethez képest váratlanul - amikor számára éppen betelt a pohár. Környezetének mindez természetesen megmagyarázhatatlan, ezért emberi kapcsolataiban zavarokat okoz. A szülött gyakran hiszékeny, zárkózott és hajlamos "kegyes hazugságokkal" sokáig áltatni másokat de főként saját magát.

  Erős érzékiség, szenvedélyesség és dús fantázia is jellemezheti, ilyenkor az érzelmei áradók, de negatív körülmények között érzelgősek és mások számára kényelmetlenek. Ha nem  alakít ki érzelmeinek valamilyen normális megnyilvánulási formát ahhoz, hogy ilyen módon kiismerhesse azok reflex-szerű működését és így képessé váljék azok szabályozására, gátlás nélküli áradásuk eltávolítja tőle a barátait, miközben az elfojtások, vagy a stagnálásuk lelki problémákat okozhat. Mindez önuralom hiányhoz és függőségi viszonyokhoz, szenvedély-betegségekhez, vagy depresszióhoz és rejtett agresszivitáshoz, a saját sorsával (vagy Istennel) szembeni nehezteléshez melankólia-kórhoz, esetleg önpusztítási vágyak megjelenéséhez és erősödéséhez vezet. Mindennek a következménye az erős meghűlések és a vírusos és baktériumod fertőzésekkel szembeni gyenge ellenállóképesség. 

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO