ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.29. 23:52

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2024.04.06. 09:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Ez a Magyar Péter, kimondottan egy okkult figura…  Rendkívülien tehetséges és ugyanakkor rendkívülien zavaros – Nagyon nehéz karmás! – spirituálisan és asztrológiailag teljesen áruló típus. Ezt a típust még akkor fedeztem fel, amikor a sokak szerint, az Erdélyi boszorkányok (Ti. Báthori Erzsébeték) leszármazottjaként is emlegetett Parászka Boróka nevű, betegesen Székelyföldi autonómia – és peresze: Tőkés Lászó – ellenes újságírónak a számomra teljesen érhetetlen (irracionális!) indítékait kerestem. Hiszen ép ésszel nem lehetett felfogni, hogy miért gyakorolja annyira nyíltan a romániai magyarság elemi érdekeinek az elárulását, ehhez sokszor még egyéni szabadság-jogi és magasztos humanista erkölcsi elméleteket is kerítve?
Akkor fedeztem fel az árulói (Barát- házastárs- nemzet és haza-árulási késztetések) típusnak és karakternek a minimálisan szükséges három fő karma-elemét: A Halak, a Skorpió- és vagy a Nyilas, valamint a Vízöntő (De lehet más levegő jel is!) karma-motívumok jelenlétét az illető személyek asztrológiai sors-képletében. Nos, ez az eddig elé mikor a Jobb, mikor a bal oldalon különféle nagy-hasznokat húzni képes („tehetséges”) személy, elsőlátásra is rendelkezik mind a három minimálisan szükséges karma-jeggyel, amely képessé teszi őt az önámítás és a mások ámításának a legmagasabb fokának a megtestesítésére. Azt ugyanis, mondanom sem kell, hogy ahhoz, hogy az ember másokat elárulJon és félrevezessen, első sorban, önmagát kell tudni, mesterien félrevezetnie. Ezek azok a személyek, akik sehogy és talán soha nem tudják megérteni azt, hogy miért írja le Havas Béla a Mágia Sutrajában, azt a Machiavellizmussal ellentétes tételt, ami szerint, nem létezik az a magas rendű, nem nemes eszme, amelynek az elérése, a nemtelen eszközök használatát utólagosan igazolni tudná. Magyaról: bármilyen nemesnek és magasztosnak tűnne az a cél, amit el szeretnél érni, ne hazudozz és ne csalj, még egy hajszélnyit is, annak az elérése érdekében. Vagyis: arról ismerszik fel a hamis eszme, hogy nemtelen eszközöket használnak az eléréséhez.
Ez volt a leleplező helyzet az orosz és a magyar bolsevik rendszer bevezetésénél, ez a fasizmusnál és ez áll fent ma a liberális eszmék szerinti vad-kapitalista rendszerek működtetésénél is. Magyar Péter is, tehát, aki Bárándy Pétert alkalmazta személyi ügyvédjeként, és a Gyurcsány Ferenc propaganda és politikai tanácsadóját használja nyíltan az Orbán-Rogán hamissá vált (Apénzhalmozásban elkurvult) állítólagos nemzet rendszer megdöntésére, az asztrológiai sors-képlete (karma-oldási életprogramja) szerint, egy ilyen tökéletes árulói karma-rendszerrel született a világra. Tehát: Skorpió Lilith-el, Vízöntő Sárkányfarokkal, és teljesen negatívan fényszögelt, egymással együtt álló, Halak- Nappal és Vénusszal. És, ha ez nem lenne még elég a tökéletes Isten-és önárulási karma-karakter megtestesítéséhez, itt a ráadás is: A kínai asztrológia szerint, a Kakas-évében született, ami, az európai asztrológiában a Halak az analogikus megfelelője. Vagyis: Magyar Péter dupla Halak-karmával született a Világra. És ez nem csak azt jelenti, hogy az árulói karakterhez első rendűen szükséges Halak karma az ő esetében, nagyon erős, hanem azt is, hogy az Ikrek (Levegő!) Karma is, jelen van az személyiségében. A bántalmazói (Nő-verői!) attitűdöt - hajlamokat adó agresszivitásra utaló hajlam viszont, amit a felesége sugallatára, majd hamis nyílt vádaskodására, a jobb oldali – főként feminista! - újságírók, tévések és internetes influenzerek igyekeznek a nyakába varrni (aljas módon rá fogni), teljesen hiányzik ebből a sorsképletből!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO