ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.07.21. 06:58

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 44 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.01.03. 11:36 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd!

A tavalyelőtt rendeltem meg öntől a horoszkópomat, ami nagy segítségemre volt, többek között abban is, hogy a hitemet megszerezzem, és egy stabil párkapcsolatot merjek vállalni.
A párommal idén együtt szeretnénk vállalkozásba kezdeni. Ő esküvői dj.-ként (zenei szolgáltatás nyújtása elsősorban esküvőkön, vagy rendezvényeken) én pedig, mint fotós dolgoznánk együtt. A szinasztriánk alapján úgy látom, hogy ez működne, de szeretném ehhez az Ön véleményét is kérni. Köszönettel: S. ArankaSZE 11:14
Kérem szépen a két sorsképletet, nem egymásra fektetve,. a kozmaszilard@gmail.com c. imélemre elküldeni. És azt is megírni, hogy mennyi ideje élnek együtt és ha több mint egy éve, akkor van-e gyermekük?

>
> 2019.01.02. 11:27 keltezéssel, S. Ancsi írta:
>> Kedves Szilárd!
>>
>> Köszönöm a gyors válaszát! Küldöm a képleteket külön-külön. 2 éve vagyunk együtt, nincsen gyermekünk.
>>
>> Üdvözlettel: S. Aranka2019.01.03. 10:12 keltezéssel, Kozma Szilárd írta:
> Kedves Aranka!
>
> Mivel András egy olyan rendkívülien tehetséges ember, akinek az Aascendense a Szűzben áll, és a napja a Szűznek megfelelő 6-os házban, valamint a Holdja is az öntudat-fejlődésnek a házában, az ő esetében feltétlenül számításba kell venni a Fejlődés egyetemes törvényét is, ami azt jelenti, hogy nem szabad megelégednie azzal, hogy a tehetségeinek köszönhetően könnyen megy neki minden féle művészeti produkció megvalósítása, hanem tovább kell tanulnia és a tanulmányok alapján fejlesztenie magát, el egészen még a zeneszerzésig elmenően is. Tehát az ő ügynevezett szerencséje két dologtól függ: a szakmai fejlődésén és a spirituális - öntudati fejlődésén, ami azt is jelenti, hogy öncélúan nem szabad hosszú távon pénzt keresnie (tehát csak azért, hogy meggazdagodjon), hanem azt egy olyan nemes cél érdekében is fel kell használnia, mint a családalkotás- és eltartás , gyermekek gondozási és nevelési lehetőségének (Hold az 5 ház csúcsán!) a megteremtése. És ezt nem csak azért, mert ezt, a sorsképletben kulcspozíciót elfoglaló Holdját a Napja, de még a Plútója is (Az isteni igazság bolygója!), erősen támadja (Ráadásul a anyagi jövedelmek életterületéről, a 2 házból!), hanem a tehetségei is, amire a két nagy trigon utal a sorsképletben, erősen a felelősségtudat, a felelősségvállalás és az apaság szellemiségéhez kötöttek (Nap, Szaturnusz, Uránusz Nappal alkotott és egymással együtt álló Jupiter - Szaturnusz, Uránusz nagy trigonok, amelyek a rendkívüli tehetségeire és képességeire utalnak. És itt feltétlenül meg kell jegyezni, hogy ezeket a tehetségeket nem azért kapják egyes emberek, mert ők protekcióban vannak más emberekhez képest az Úristennél, hanem azért, mert olyan nehéz a karmájuk, hogy annak a meghaladásához ezeknek a tehetségek szükségesek, azok segítségével kell a nehéz karmájukat meghaladniuk. Ezért is szoktak elveszni rendszerint ezek a tehetséges emberek, mert öncélúan ki akarják zsákmányolni ezeket a tehetségeket a könnyű és gazdagságban dúskáló élet reményében, ne meg nagyképűek és gőgösek is lesznek emiatt.). Nála tehát, minden olyan úgymond Judási spekuláció, ami nem az élettársi viszonynak házassággá nemesítéséről, és az együttlét termékennyé tételéről szól (Merkúr a hetes házban!) az öncélú pénzkeresésről és meggazdagodásról szólna, menthetetlenül magával vonhatja nem csak az anyagiaknak az elapadását, hanem azoknak a katasztrófa szerű, vagyis hirtelen történő elvesztését is (Pl. egy baleset, vagy természeti jelenség folytán.)
>
> De nem véletlenül találkoztak és maradtak együtt! Ugyanis, ha más felállásban is, és egy kicsit más, hangsúllyal is, de a motívumok hasonlóak az ön képletében is, egy kicsit erősebben a Mérleg (Párkapcsolat, szerelem, házasság) felé való eltolódással. Az ön horoszkópját elemeztem, nem akarom ismételni magam, csak megemlítem, hogy önnek a Lilithje áll a Szűzben, tehát nagyon kell vigyáznia, hogy nehogy továbbra is az öncélúság áldozata legyem, illetve, hogy hagyja magát meggyőzni az árnyék-énje által arról, hogy nem kell ezt a kapcsolatot úgymond halálosan komolyan venni, és a teljesen pozitív holdját nem a gyermekáldás fogadására - megvalósítására használni, annak bármiféle fogamzásgátlási szer vagy metódus - technika használatával útját állni. A témánknál maradva: a Hold nem csak az anyaság és a gyermekáldás bolygója, de az anyagi áldásé is, tehát, ha a a forrást elzárja egyik részén (magzatfoganás), akkor a másik részén is el fog apadni (anyagiak). Következésképpen, és ezert tehát ez a vállalkozás nem csak, hogy, csak és csakis abban az esetben lehet sikeres, ha szabadon szeretkeznek, mindenféle fogamzásgátlás nélkül, hanem akkor ha, azt alárendelik a családalapítás-, illetve a családeltartás céljának és eszméjének.
>
> Barátsággal: Szilárd
>
> UI. Ha András számára nem egészen világos, amit írtam, akkor rendeljék meg a horoszkópját.
>
>

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.03.24. 07:06 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
2019.03.23. 19:18 keltezéssel, L. Demeter írta:
Kedves Szilárd!

Tagnap megkaptam a 3-4. hanganyagot.
Köszönöm az abszolút teljes körű, és minden kérdésemre választ adó általános, valamint a horoszkópomra vonatkozó konkrét asztrológiai magyarázatot
Mind a hanganyag, mind pedig a szöveges fájlok olyan nagy mennyiségű, és "sűrűségű" információt tartalmaznak, hogy hetekig, vagy hónapokig "rágódhatok" az azokban foglaltakon, mert igencsak "meggondolkoztatnak". Remélem, minél több mindent tudok hasznosítani belőlük.

Bár a 4. hanganyagban írta, hogy semmiképpen ne válaszoljak arra, hogy bizalmatlanságból a gyerekeim adatait nem adtam meg, és kértem az adataim törlését, az alábbiak miatt mégiscsak reflektálnom kell erre.

A megrendelést követően küldött tájékoztatóban kérte, hogy amennyiben problémám van, azt Önnel beszéljem meg közvetlenül, ami abszolút rendben van.
Ugyanakkor a standard tájékoztatóban az is szerepel, hogy amennyiben a kedves megrendelő az interneten netán az Ön rossz hírét kelti, így a sorsképlete alapján Ön is közzéteszi az ő gyengéit, negatív beállítódását.
Ez - bár nem szokásom az interneten a "nagy világba belekiabálni", ami nem tetszik, így ez a kijelentés elvileg nem jelentett rám "veszélyt" - ugyanakkor "befenyegetésnek", visszaélésnek éreztem, és mindenképpen óvatosságra intett.
A levelezések és a hanganyag alapján azonban abszolút szimpatikus, megbízható, korrekt embert ismertem meg Önben. Egyébként pedig a két lányom közül az idősebbik már régebb óta "kacérkodik" horoszkóp készíttetéssel, tudom Önt ajánlani neki. Ezt úgy gondoltam, a saját horoszkópja vonatkozásában döntsön Ő.

De - már megint hosszúra nyúlt a levelem - visszatérve a lényegre. Köszönöm a nagy hozzáértésről, elhivatottságról, gondosságról tanúskodó munkáját, és örülök, hogy megismertem Önt. Egyáltalán nem zárom ki, hogy még segítséget kérek Öntől a továbbiakban. .

Minden jót kívánok Önnek és a családjának egyaránt!

Baráti üdvözlettel: Döme

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.05.14. 15:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
H. K.Melindának a horoszkóp-értelmezésemet köszönő levele

Kedves Szilárd !
Meghallgattam az utolsó felvételt is . Úgy érzem mindent megértettem , nagyon tartalmas volt az összes felvétel . Nagyon örülök , hogy rendeltem Öntől horoszkópot és másnak is szívesen ajánlom. Meg fogom vásárolni az egyetemes törvények c. könyvet is, mert úgy érzem , hogy le tisztult a fejemben az összes oldani való feladatom , most már teljesen átlátom az egészet, hogy milyen irányban kell elindulnom. Nagyon megtisztelő , hogy mondta Ön , hogy keressük fel. A tavaly a városban köszöntem Önnek , bár akkor még Ön nem ismert engem és vissza is köszönt Ön. Most ha látni fogom Önt és ezt nem veszi rossz néven , bármikor szívesen meg állítanám , hogy egy kicsit beszélgessünk. Köszönöm szépen ezt a nagy munkát és remélem minél több emberhez eljut a könyve is és felébred a székelység , hogy rendeljenek Öntől több horoszkópot . Köszönöm szépen ezt a teljes horoszkópot , úgy érzem nagyon sokat kaptam ezáltal . Isten áldja meg a munkáját továbbra is !
Barátsággal ,
Melinda.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.07.23. 18:18 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd!
MEGHALLGATTAM!
Végre! Azért tartott ennyi ideig, mert nem tudtam egyedül maradni, márpedig ez nem tartozik senkire.
Nagyon, nagyon köszönöm Önnek!
Most úgy érzem, mindenre választ kaptam, persze, lehet, hogy ez később még változik. Az irányvonal megvan, de most a külső pálforduláshoz a Jóisten segítsége is szükséges.Remélem ez is meglesz rövidesen.Én nagyon fordulni akarok, a Testvérem is. Édesanyánk (aki eddig mindig sápítozott, hogy "mennyivel jobb lenne önállóan élni"), mintha most nem lenne olyan lelkes.Most, hogy ezeket 9n nekem elmondta, már az a pici félelem is elmúlt, ami volt bennem.
Mindenben igaza van, nem mondom, hogy nem esne jól megcáfolni, de nem megy!
Nem is baj, jól van ez így.
Sokszor meg fogom még ezeket hallgatni, de már így is sok segítséget kaptam.
Na meg meg is erősített a gondolataimban, hogy jó felé megyek.
Még egyszer nagyon köszönöm!
Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk, fogom keresni, de előbb valamit szeretnék felmutatni, az új életemből.
Ami a legjobb, hogy van még remény a számomra és csak rajtam múlik a megvalósítás.
További sikeres munkát és jó egészséget mindehhez,
Baráti öleléssel,
Adél

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.07.26. 07:09 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd!


MEGHALLGATTAM!


Végre! Azért tartott ennyi ideig, mert nem tudtam egyedül maradni, márpedig ez nem tartozik senkire.
Nagyon, nagyon köszönöm Önnek!
Most úgy érzem, mindenre választ kaptam, persze, lehet, hogy ez később még változik. Az irányvonal megvan, de most a külön költözéshez a Jóisten segítsége is szükséges.Remélem ez is meglesz rövidesen.Én nagyon menni akarok, a Testvérem is.Édesanyánk (aki eddig mindig sápítozott, hogy "mennyivel jobb lenne külön"), mintha most nem lenne olyan lelkes.Most, hogy ezeket elmondta, már az a pici félelem is elmúlt, ami volt bennem.Mindenben igaza van, nem mondom, hogy nem esne jól megcáfolni, de nem megy!Nem is baj, jól van ez így.
Sokszor meg fogom még ezeket hallgatni, de már így is sok segítséget kaptam.
Na meg meg is erősített a gondolataimban, hogy jó felé megyek.
Még egyszer nagyon köszönöm!
Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk, fogom keresni, de előbb valamit szeretnék felmutatni, az új életemből.
Ami a legjobb, hogy van még remény a számomra csak rajtam múlik.
További sikeres munkát és jó egészséget mindehhez,
Baráti öleléssel,
Andra

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.10.11. 09:55 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd!

Ez a hanganyag nekem nagyon sokat segített, és fog segíteni a jövőben is. Mindenképp pozitív változásnak tartom az életemben, hogy felvettem Önnel a kapcsolatot.

Köszönettel: Zsuzsa

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.10.19. 19:40 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd!

Köszönöm az eddigi munkáját!
Nagyon értékesnek találom a tanácsait, olyan formában adta át az információkat, hogy könnyen át tudjam ültetni őket a mindennapi életembe.
Sokat segített a nehéz és megterhelő élethelyzetem megértésében. Most már a következő lépés az, hogy a tanácsai szerint a gyakorlatban is megvalósítsam a szükséges tennivalókat.
Örülök, hogy megismertem, és köszönöm a lelkiismeretes munkáját!

Barátsággal:
G. Fruzsina

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.11.24. 01:53 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd!

Nagyon köszönöm neked a gyermekhoroszkópot, amit a kislányomnak készítettél.

Pár hete azzal a kérdéssel fordultam hozzád:


Milyen nevelésre , bánásmódra van neki szüksége ahhoz, hogy karmaoldott felnőtt személy legyen majd belőle? S végülis boldog ember.


Te persze rögtön átláttál a szitán s tudtad, hogy azért rendelem meg, mert már az őrületbe kerget a sok hisztizéssel, szeszélyeskedéssel, s néha valóban közel álltam egy idegösszeomláshoz.

Most már ennek nem kell így lennie.

Kaptunk tőled tanácsot. S végre olyat, ami személy szerint rá illik, nem általános „mai divatos liberális” . Mert azok nem váltak be nálunk eddig.


A hanganyagokat néha már már félve kezdtem el hallgatni, néha örültem, néha sírtam, mert jó keményen megmondtad a dolgokat.


Bízom benne ,hogy sikerül belőle olyan rendes , jó értelemben vett vagány lányt faragni belőle mint a Kozma -lányok.


S végül:

A sok szülő mind gondolkodik mit vegyen , mivel kényeztesse agyon születésnapján, karácsonykor a gyermekét. Hát a sok és drága ajándék és torta és sütemény és édesség és játék helyett például rendelhetne egy ilyen gyermekhoroszkópot neki .

Mert mi többet is adhatnék szülőként a gyermeknek, ha nem egy rászabott , saját karmája feloldásában őt megsegítő helyes nevelést? Persze a védőnők, orvosok, pszichológusok, anyósok, apósok, nagyszülők, testvérek s egyéb kotnyelesek ellátják az embert bőven gyermeknevelési tanácsokkal, de mi haszna? (Ha az nem egy magasabb szellemi törvényszerűség szerint való ?)


Barátsággal:

Réka

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.02.17. 15:41 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
2020.02.17. 13:03 keltezéssel, Andrea Báthory írta:
> Kedves Szilárd!
>
> Én Bátthory Andrea vagyok, nem tudom mennyire emlékszel rám. Teljes horoszkópot kértem tőled kicsit több mint 1 éve.
> Azóta nagyon megváltozott az életem. Felvállaltam a felelőségemet abban a törvénytelen kapcsolatban amiben éltem ahogy te nevezted. Most visszaolvastam az írást amit a felvételeid alapján készítettem és nagyon sok dolgot megértettem amit akkor nem.
> Szeretettel gondolok rád
> Üdv
> Andrea

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.03.03. 02:04 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
2020.03.02. 17:09 keltezéssel, Jázmin222 . írta:

> Kedves Szilárd,
> Elképesztő, hogy az Asztrológia milyen pontosan beméri az embert, ez is bizonyítéka annak, hogy a világ teremtett egy mindenekfelett álló intelligencia által.
> Mert egyébként, hogy lehetne egy embert a születési számokból, bolygóállásokból ilyen pontosan feltérképezzék. Tehát a világegyetem, és benne a naprendszerünk a 12 állatövvel egy nagyon pontosan pályára állított rendszer ami a mi kis világunkat vezérli, irányítja. És hogy ezt létrehozták a teremtők nem véletlen. A világegyetemben rend uralkodik az asztrológia tudományából is látszik. A világot az örök egyetemes törvények irányítják, amely minden szinten a durva anyagú és a finom anyagú szinteken is érvényes és mindenre és mindenkire egyformán igazságosan hat így vagy úgy. Ezért hiteles a Maga munkássága mert az örök törvények szerint elemez. Ezért nem szubjektív, hanem objektív.
> Olvastam, hogy az asztrológia királyi művészet, régen minden uralkodóházban volt asztrológus és nagyon fontos volt az elemzése, ha valami nem úgy jött be ahogy az asztrológus meghatározta akkor még a király ki is végeztette, mert sokszor egy ország sorsa múlott rajta. Ebből is látszik, hogy régen még ismerték, és magas rangú beavatott mágusok művelték ezt a tudományt. Mára el van nyomva és le van alacsonyítva, a sötétség által, hogy az emberek ne ismerjék fel valódi küldetésüket. Biztos vagyok benne, hogy ma is alkalmaznak asztrológusokat a pol. területén, O.V. - nak is van, abban biztos vagyok.
> Nagyon jól beszél, minden szava aranyat ér!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 44 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO