ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.07.21. 06:34

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 44 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.08.30. 07:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd!

Még egyszer szeretném nagyon szépen megköszönni a hiteles és kellő szakmai alapossággal elvégzett munkáját. Mint már korábban említettem, azért esett Önre a választásom, mert mindenképpen olyan személlyel szerettem volna elkészíttetni a horoszkópomat, aki nagy mennyiségű gyakorlati tapasztalattal rendelkezik és nem a "bort iszik, vizet prédikál" elv mentén hangoztatja a saját maga által nem követett szemléletét, hanem személyes élete is azon a vonalon folyik, melyet hirdet.
Továbbá külön köszönöm a személyesség élményét, melyet végig éreztem a hangfelvételek alatt. A közvetlen hangvétel és a személyesen nekem szóló sorsfeltárások és tanácsok által sokkal érthetőbbé és befogadhatóbbá váltak számomra a csillagokban kódolt információk. Emellett Szilárd ébresztő hatású őszintesége és megalkuvásokat nem tűrő személyisége nagyon ritka a mai szabados légkörben -melynek hatására az emberek álomvilágban és illúziókban ringatják magukat, mi több teljes önáltatásban élnek-, holott ahhoz, hogy elhúzzuk a szemünk elől maja fátylát pontosan ilyen őszinte és kíméletlen szembenézésre van szükség önmagunk negatív (Lilith által vezérelt) oldalával.
Ennek a visszahúzó erőnek a feltárásában hatalmas segítséget kaptam Öntől, s innentől a kezemben a lehetőség, hogy éljek vagy visszaéljek a sorsom adottságaival, s mivel öntudatomra ébredésem óta az egyetlen motiváló tényező számomra az Abszolútumba való visszaolvadás, ezért e vezérfonal segítségével megteszem a tőlem telhető legtöbbet, hogy az előbbit váltsam valóra.

Ezzel a hála- és köszönőlevéllel szeretném tehát megköszönni Szilárd áldásos munkáját, és ajánlani mindenkinek, aki kezébe szeretné venni élete irányítását és nem hagyni többé, hogy az árnyékénje által motivált téves döntések és rögzült magatartásminták irányítsák életét és tolják egyre távolabb az egység átélésének lehetőségétől. Továbbá ajánlanám mindenkinek, aki szeretné mélyebben megismerni önmagát, és olyan rejtett tartalmakra és esélyekre bukkanni, melyet
saját magától nem, vagy csak hatalmas küszködések árán tudott volna felfedezni.

Önnek és családjának pedig, kedves Szilárd, minden jót kívánok a továbbiakban! Kellemes légkörben, bőségben, egészségben és Isteni áldás alatt eltöltött családi és személyes életet. Na meg persze sikeres karmaoldást és metafizikai tapasztalást!

Sok-sok szeretettel, barátsággal és köszönettel: M. Evelin

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.11.07. 12:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd,

Remélem Kedves Családod és Te is jól vagytok!

Nem tudom emlékszel-e rám? Én sürgettelek tavaly Karácsony és Szilveszter tájékán, hogy segítsél rajtam!
Kicsit szégyellem is magam, minden negatív tulajdonságomat Rád zúdítottam, így nem keltettem a legjobb benyomást magamról benned. Őszintén szólva nem is az volt a célom. Köszönöm utólag is a türelmedet!

Hálából írok! Megszületett kisfiunk épen, egészségesen. Ma egy hónapos, köszönjük! Ha Te nem rúgsz fenéken, akkor még mindig az életem értelmén morfondíroznák, ahelyett, hogy élném.

Csatoltam a fiunk képeit. Remélem nem bánod!

Nem folytattam az asztrológiával kapcsolatos ismeretszerzéseimet, viszont mélyen belémvésődött, hogy a felelőség mindenek előtt az enyém, azaz az anyáé. Jobb, következetesebb emberré tesz ez a tudat, de hát mondanom sem kell, közel sem tökéletessé!

Minden jót!

Köszönettel,
Andy

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.03.11. 23:02 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Egy rendkívüli horoszkóp-reagálás:

Kedves Szilard!
Nagyon köszönöm megnyugtato szavait, tanacsait es a csatolmanyt is amit holnap elkezdek tanulmanyozni !
Olvasom, tanulmanyozom az analizist, es azt kell mondanom, hogy amit tanit,amit folytat , ahogy kifejezi mindezt , egy zsenialis..., Annyit tudok mondani hogy szerintem a legtöbbet adja az embereknek, amit lelek a leleknek csak adni tud. Talan a MEGVALTAS a leg megfelelöbb kifejezes erre. Soha eletemben ennel melyebb,ertelmesebb, logikusabb, egyertelmübb viszont spiritualis ertelmezesel, magyarazattal nem talalkoztam. Legelsö rövid nekifutasra ugy bele a közepebe modjara, nagyon meghökkentö volt az elmemnek szembesülni a nagy igazsaggal. De masodszorra egyböl mindent megertettem es "magameva tudtam tenni. Sirtam es nevettem egyszerre a felismerestöl. Mi lesz ha meg fel is tudom majd oldani ....... Nagyon, nagyon köszönöm!!!!

Valaszolnek a kerdesere:

„Egyelőre ezzel megyünk előre, úgy fogom a felvételeket elkészíteni, hogy amennyiben meg gondolná közben magát, és egy kicsi pénz is kerülne a kiegészítéshez, ezzel a beavatásit is megalapozzam és amit most mondok alapul is szolgálhasson ahhoz. Jó?


Igen, szeretnem a kiegeszitest, annyit kerek, irja meg röviden , hogy pontosan mennyi penzt küldjek! Tudom, ertelmesen le van irva a tajekoztatoban a honlapjan, de megis, csak nehogy felreertelmezzek valamit. Köszönöm!


Milyen csodalatos is ez az egesz,csak amulok , hogy ilyen letezik es mar tudom merre menyjek,es minden egyre vilagosabba valik elöttem, Bamulatos.

Izgatottan varom a következö anyagot, de kerem ne zavartassa magat, türelmesen kivarom amig elkeszül, akar a jövöhet vegeig is, addig tanulmanyozom az eddigieket.
Baratsaggal, köszönettel:
Deák Anna

[url]kozmaszilard.hu[/url]

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.04.14. 12:38 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Egy ténylegesen "izgalmas" levélváltás:


Egy friss rendelőmnek elküldtem az alábbi (Skorpió szellemiségű) aforizmákat. Nézzük meg, hogy milyen ténylegesen izgalmas történet és „megoldás”, illetve végkicsengés következett ki belőle:


2017. április 7. 8:26 Kozma Botond Szilárd írta, <kozmabszilard@gmail.com>:
Skorpió-Aforizmák.

0. Senki nem viselheti a képemet – Ti. az arcomat és öntudatomat – helyettem, ahogyan az én egyetlen ügyemet: a megváltást sem végezheti el helyettem senki. Ezért nem hiszek a képviselőkben és az ügyvédekben és nem folyamodok képviselethez és ügyvédekhez.

1. "Mindazt, ami az életünk teljes valósága szintjén lényeges, csak és csakis
önmagunkon keresztül, személyesen implikálódva és a problémát magunkra
véve, vagyunk képesek, a valós lényege szerint megérteni és megoldani.

2. A megértés viszont azért kell, mert csak és csakis a megértésen keresztül tudjuk a legnagyobb bajainkat is elengedni, elbocsátani.

3. A baj- fájdalom- és kár-okozónak csak akkor tudunk megbocsátani, ha kauzálisan – teljesen megértettük és befogadtuk, vagyis el fogadtuk azt, hogy miért volt szükségünk arra figyelemfelhívó baj-keverésre, fájdalom- és kár-okozásra, amit az nekünk okozott. Figyelem: Ez semmiben nem menti fel a bajkeverő gonoszakat a felelősségre vonás alól és a jóvátételi kötelezettségük alól!

4. Ugyanakkor: az elemek csak egymástól jól megkülönböztetve és jól külön
választva, a maguk funkciója szerint meghatározva, és alapfunkciójuk szerint
működtetve, kezelve és alkalmazva egyesíthetők.
Minden erőltetett és hamis egyesülés, vagy egységesülés amely nem tartja be ezt a két szabályt. Hamis egység, amit maguk a hamisan egyesített elemek fognak -
lázadással, forradalommal, vagy csendes korrózióval szétbontani. "

5. Hibás dolog az adott fény és szeretet erejét és mennyiségét a beteg személyekéhez mérni, igazítani. Ezért a horoszkópfeltárást sem kell érzéstelenítéssel, vagyis ködösítésekkel és kíméletes hazugságokkal végezni.

6. - Ne panaszkodj és ne bosszankodj az igazságok nyers kimondásáért, mert elviszi lelkedet a bosszú-vágy. Vagyis: maga az ördög! Talán nem kell mondanom, hogy hova…

7. A tehetségesek, vagyis a megváltás-útján járók egyenesen járnak. Nem beszélnek mellé és nem misztifikálnak.

8. Senki nem sóvárogja és nem védelmezi annyira az igazi békét, mint a veterán harcosok. Az igazi alatt azt értem, hogy nem infantilis, vagyis nem taknyos, elkent, elmaszatolt, tehát hamis és korrupt.
2017.04.07. 10:49 keltezéssel, L. B. Flóra írta:


Nagyon köszönöm! Épp most örvendezem, hogy segítséget kértem Öntől. A jelen konfliktusomban, csak áldásokat küldtem a személyre, hónapok óta, próbáltam fejtegetni mit akar jelezni a sors, de pont az ellenkezőjét csináltam, elbújtam a jókislány szerep mögé gyávaságomban. Csak küldtem küldtem az áldást naponta és egyre rosszabbul voltam. A pici lányom is egyre rosszabbul volt, a elmúlt hétvégén kétszer is láttam folyni a vérét, nem csak picit.( Ugye ez is a Kosra utal.) Ez már annyira megijesztett, hogy nem jövök rá hol hibázom, folyamatosan ezt fejtegettem, pedig magát ébredező emberke pont azt tanácsolta, hogy hagyjam abba, mert azért ilyen a bőre, mert már túl nagy feneket kerítek neki. És olyan jó, hogy nem hagytam abba., nagyon sok előadást megnéztem és bizalmat éreztem és őszinteséget Ön felől, és mertem végre segítséget kérni. A kos karmám bizony végzetes dolgokba kergethet, gyerekkorom óta erős migrénem volt, ilyenkor haza küldtek az iskolából. A gimnáziumi évek során rosszabbodott, mert a roham elején látászavar jött, és utána az őrületes fejfájás. A gyerekek óta nagyon ritkán fordul elő. Folyton kerültem az igazságok nyers kimondását, a férjem az ellentétem, szinte szívügye, és rengeteg helyzet áll elő amikor, meg is teszi persze nagyon intelligens módón. Mindig csodáltam amiért ilyen bátor, de volt idő amikor kifejezetten idegesített, hogy feleslegesen teszi. Most már tudom, hogy milyen fontos, az elmúlt két napban gyakoroltam is, és felszabadító érzés. Márk elutazott , három napra és ilyenkor még nagyobb a szorongás rajtam, nevetséges de még a mosdóba is alig merek kimenni éjszaka. De pozitív vissza jelzésként írom, hogy nagyon kellemes éjszakák voltak, nem féltem végre, a gyerekek is jól aludtak. Nagyon sokat olvastam a Tűz- karmához kapcsolódó anyagokat, és persze a horoszkopómat. Minden tiszteletem az Ön munkája iránt, és nagyon örülök, hogy a gyógyulás útjára léphetek végre.

Flóra


Kedves Flóra!

Jézus se volt hülye, hanem az emberiség egyik legokosabb embere (Pl. azt észrevette, hogy a belső égi háború mennyire negatív - romboló erőként hat), de hát azért ő is csak ember volt, ahogy ő maga is tanította: "Nem-e olvastátok a zsoltárokat és ott nincs-e megírva, hogy mindannyian az Isten fiai és lányai vagytok, akárcsak én?" - Az idézet nem pontos, de ez a lényege. ) de ő sem tudhatott mindent, és ebben a kérdésben önhöz hasonlóan, ő is szentimentális volt, és nem tanította meg, azt amit a keleti harcművészeti beavatási rendszerek tanítanak, ti., hogy az ismételt külső agressziónak, vagy gazemberségnek bátran és hősiesen be kell kontrázni, mert ha nem, az áldásküldés még hatalmasabb negatív csomagként érkezik vissza!. Ön tehát, csak nyugodtan folytassa az áldásküldést tehát, de ugyanakkor mennyen el ahhoz, aki bántotta, vagy bántja és jó-bolondként ordítson neki kígyót békát a képébe, akkora szenvedéllyel, mint hogyha a belét akarná kiontani, hogy az ne ússza meg a dolgot kétségbeesés nélkül! Utána meg mennyen el valahova ahol senki nem látja, vagy mennyen haza és kuncogja ki magát és hahotázzon nagyokat, hogy a másik mennyire berezelt. Aztán mennyen el egy olyan boltba, ahol csőrgő-sapkát lehet vásárolni, és valahányszor fél, vagy haragszik magában, tegye fel a fejére és erősen rázza. Meg álljon a tűkör elé és nyújtsa ki a nyelvét. És a gyermekekkel rendezzenek hahota-klubot és nézzenek egymásra és minden ok nélkül nevessenek, sőt: igen is: röhögjenek! (Nézze meg a mi karácsonyi filmjeinket)
Sikert: Szilárd

2017.04.07. 11:59 keltezéssel, L. B. Flóraírta:

Nagyon kedves és jól megnevetett, mert elképzeltem ahogy odamegyek, de ehhez még nem vagyok elég bátor, illetve furán nézne ki pont most, mert naponta találkozom vele az óvodában és már rég meg kellett volna tennem. A karácsonyi filmjüket már láttam és nagyon tetszett, nálunk is van itthon néha ilyen a férjem ilyen Bolond, és segít tovább lendíteni. Egyébként most pont az óvodában van mert Apák napja ünnepség van, ennek nagyon örülök. Mert sok apuka nincs tisztában azzal milyen fontos szerepük van.
Szeretettel: Flóra2017. április 7. 11:08 Kozma Botond Szilárd írta, <kozmabszilard@gmail.com>:
Kedves Flóra! Ne mind bujkáljon gyáván az isteni - sors kihívások elől, ennek az irracionális bolondkodásnak, amit javasoltam, az időjáráshoz, meg az időzítéshez, semmi sem számít itt, hanem csak és csakis a fontos az ön harci - bátorság élménye! Meg az, hogy a másik se halljon meg bután, az is vegye észre magát, vagy legalább ijedjen meg jól, ami majd elviszi valamikor a belátáshoz! NE ÜCSÖRÖGJÖN TOVÁBB A GYÁVASÁG MOCSARÁBAN ÉS A HALASZTÁS BŰNÉBEN! NE KERESSEN ÜRÜGYEKET - KIBÚVÓKAT!
Barátsággal: Szilárd


2017.04.07. 13:15 keltezéssel, L. B. Flóraírta:

Kedves Szilárd! Igen folyamatosan tudatosítom magamban, és köszönöm, hogy foglalkozik velem. Már gyakorolni is próbálom, volt egy két helyzet amiben már most is visszajeleztem és nagyon jó érzés volt utána.
Ha nem terhelem vele, ez a konfliktus nagyon érdekes amolyan hidegháborús viszony , ezért sem tudom kezelni, nincs nyílt harc. A polaritás törvényét vélem felfedezni, nem tudom jól teszem e.Egy anyukáról van szó az oviban, aki nagyon szélsőségesen áll hozzám, hónapokig nagyon, túlságosan is akart engem, állandóan programokra hívott esténként, és már nagyon kellemetlen volt, mert egy porcikám sem akarta, négy gyerekes anyukaként semmi okom, hogy eljárjak itthonról. Állandóan visszautasítottam, persze kedvesen, de lehet, hogy ez volt a baj és erőteljesebben kellett volna. Aztán arra lettem figyelmes, hogy a kislányom Menta nem akar oviba járni csak sír és meg van rémülve, kiderült, hogy az anyuka lánya terrorizálja, aki addig a legjobb kispajtása volt. Ezt én jeleztem az anyukának, persze megint nagyon finoman és azóta, nem csak hogy haragszik, de szinte már gyűlöl, mert nem akar rólam tudomást venni. A gyerekek viszont újra nagyon jó barátságban vannak ez láthatóan még jobban bosszantja. A horoszkópomban is olvasom, hogy nem feltétlenül jó, ha csupa nőkkel dolgozom együtt, már régóta foglalkoztat, hogy nem kéne vissza mennem az óvodába dolgozni, és nem a gyerekek miatt. Sok konfliktusom volt, mert vagy nagyon szerettek vagy nagyon bosszantottam az ott dolgozókat. Persze a nyílt harcot sosem vállaltam fel. A kisikreim elvesztése is azért lehetett, mert arra akartam használni, hogy el meneküljek a munkahelyről.
Flóra


2017. április 8. 13:25 Kozma Botond Szilárd írta, <kozmabszilard@gmail.com>:
Kedves Flóra!

Ilyenkor az alkímia kiégetés c. alapműveletét kell használni, ami azt mondja, hogy amennyiben egy téged érintő inkább kellemetlen, de minden estre nyugtalanító jelenségről nem tudod eldönteni, hogy mi az és mit kell tégy vele, akkor vagy üzenj nyíltan hadat neki, vagy kezd el gúnyolni - bosszantani - provokálni nyilvánosan és mag mutatja a lényegét és szándékát. (Meg kell pakolni néhány lapáttal, külső energiát kell adni neki, hogy fellángoljon és égjen, és világítson - legyen világos a szándéka és az alapja. ..

Sikert: Szilárd


2017. április 9. 21:20 L. B. Flóra írta, <mentulyka@gmail.com>:
Kedves Szilárd!
Köszönöm válaszát, igyekszem rá megfelelő alkalmat találni.
Flóra


2017.04.12. 9:49 keltezéssel, L. B. Flóraírta:
Megcsináltam, pedig ott viaskodott bennem a karma és lett volna alkalom rá, hogy megint megússzam, de szó szerint utána futottam, és életem első harcát megvívtam, már hónapok óta csak nyeltem a feszültséget. Nagyon felemelő volt és köszönöm a bátorítást.
Flóra


Kedves Flóra!


Na, ennek szívből örülök! Meglátja, mennyi mindent meg fog tudni erről ezután, és teljesen más - sokkal jobb! - lesz az élete -életük!
Holnap elkészítem az első hangfevételt és elküldöm és a jövő hét folyamán az egészet.

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.04.23. 10:17 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilard!

Eletem egyik legjobb es legmeghatarozobb döntese volt, hogy megrendeltem öntöl az analizist es a beavatasi horoszkopot. Mar, ahogy megkaptam az elsö anyagot, lattam mennyire jelentöseg teljes amivel foglalkozik. Elmeny volt hallgatni a sok igazsagot, "okossagot", hatalmas segitseget nyujtott a problemaimra, söt, mi több, sok mindent tanultam es valaszokat kaptam a multbeli törtenesek miertjere is. Onnantol kezdve, ahogy megertettem , felfogtam a hallottakat, mar elindult bennem a valtozas, maris sokkal jobban erzem magam, maskepp gonolkozom, nyilvan, valamennyi idö kell hozza, hogy teljesen beepitsem az eletembe.
Szeretnem megköszönni iranyomban tanusitott, peldaertekü, öszinte figyelmet, az utbaigazitast es ,hogy ennyi munkat, energiat forditott az elemzesemre, tanacsait a problemam feloldasara es nagy tiszteletem,a magas foku asztrologiai tudasaert, bölcsessegeert.
A"valodi feladatomhoz, az utamra" terelt engem, amire vagy nagyon kesön, vagy talan egyaltalan nem jöttem volna ra. magamtol...

Köszönöm szepen!!!

Baratsaggal: S Anikó

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.02.16. 18:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kozma Szilárd karma- és családasztrológus közlése:

Tanulságos köszönet, teljes beavatási horoszkóp-értelmezésre


Kedves Szilárd!
Nagyon szépen köszönöm Önnek a hangfelvételeket, köszönöm, hogy ilyen emberi, baráti módon, baráti hangnemben mondta el, hogy ki is vagyok én, mi és miért alakult úgy, ahogy alakult az életemben, miért történtek a dolgok.
A felvételeit nagyon sokszor meg fogom még hallgatni, rájöttem, minden újabb meghallgatásnál újabb dolgokat, újabb igazságokat fedezek fel benne, és ezáltal magamban is. Lenyomtattam a küldött írásos anyagokat is, olvasgatom. Megpróbálom megfogadni a tanácsait. A tanácsokat külön köszönöm, úgy érzem, mintha meg is nevelt volna egy kicsit, de mindenképpen elérte, hogy másként nézzek magamra , a velem történt rossz dolgokra és a világra is. Nagyon sok erőt adott.
A gyermekeim részére készítendő horoszkópok ügyében hamarosan keresem, és ha nem veszi tolakodásnak, és eljutok a párkapcsolati döntésemig, megírom Önnek, hogy milyen irányt vett az életem. Arra is gondoltam, hogy ha sors nehéz, számomra megoldatlannak tűnő helyzetek elé állít még életem folyamán, amennyiben vállalja, megkeresném Önt.

Hálával: L. K. Katalin

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.13. 18:41 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kozma szilárd karma- és családasztrológus közlése:

2018.04.13. 17:42 keltezéssel, Sz. Edit írta:
> Kedves Szilárd!
>
> El vagyok képedve. ..kérem ne szabadkozzon mindig, higgye ei,
> nem egy mimózával van dolga...
> Minden de minden úgy van ahogy mondja...a tegnapi felvételt a mai teljesen ki is fejtette és fogok még erről írni , csak nagyon húzós hetem van!
> Egy szóval SZUPER!
> Tegnap szó szoros értelmében a vesénbe látott.
> A kérdéseimet folyamatosan megválaszolja, anélkül, hogy feltenném azokat..., ez hihetetlen!!
> Mégis, egy fontos kérdést szeretnék konkrétan feltenni.
> Mint írtam az első levelek között,hogy volt 2 abortuszom,
> Az egyik a betegség miatt de az én döntésemre a másik pedig becsúszott és nem vállaltam .
> Mit tehetek ez ügyben ,hogy javíthatom ki. Ma már nem tennék ilyet!!!!
> Szeretettel ; Edit
>
>
>
>
>
>

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.13. 15:13 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kozma Botond Szilárd karma- és családasztrológus közlése:

2018.05.13. 1:13 keltezéssel, Boglárka W. S. írta:

Kedves Szilárd,

ami késik nem múlik, végre sikerült úgy laptop elé ülnöm, hogy zavartalanul írhatok. Megköszönhettem volna mindent a villamosban , telefonról pötyögve is,de az nem lett volna méltó.

A hét nagyon sürü volt, a felvételt csak (ha jól emlékszem) szerda késö este sikerült meghallgatnom. A hallgatás közben kicsit szorongtam a feladat nagyságától, de mire végig értem már nem csak a megkönnyebbüléstöl volt könnyes a szemem, hanem igen- kicsit elérzékenyített, hogy vége a közös útunknak.

A felvételek jogosan kapták a beavatás nevet, "nincsen apám se anyám", és ilyen tekintetben soha nem is volt. Rád hárult a feladat engem kézen fogni és megmutatni ki vagyok, merre menjek. Örökké hálás leszek érte!

Miután végeztem minden meghallgatásával, kiültem még késö éjjel a kertbe egy bögre teával, néztem az eget, hallgattam a távoli repülöket és ahogy a szomszéd ordíttatja a tévét, és én annyira telve voltam szeretettel, hogy a boldogságtól sírtam , közben nevettem. Rég nem éreztem ilyen tisztának magam.

Akkor is , ha nagy a(z apu bányás zsargonjával élve) meló előttem, most már legalább látom hol szorít a cipő.

Az Isten áldjon meg Téged és a családodat, mindig szeretettel és hálával gondolok vissza Rád!

Baráti üdvözlettel:

A (cunami) Bogi :)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.15. 23:32 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Egy Pszichológus köszönő levele:

Kedves Kozma Szilárd!
Az Önnel való első és utolsó levélváltásom között nagy utat tettem meg!
Nagy elszántságot és bátorságot kívánt tőlem, hogy írtam Önnek. Még elképzeléseim is voltak arról, hogy mi fog történni, de erre nem számítottam.
Nem számítottam arra a mély lelki munkára, mely az Önnel való levelezésem alatt zajlott bennem, és zajlik így a folyamat végén is. Ugyanis segített abban, hogy rálássak a valódi ÖNMAGAMRA, mely számomra leginkább most azt jelenti, hogy bizonyos dolgokat már nem titkolhatok el magam elől SOHA TÖBBET!
Talán eddig is ez volt a legnagyobb akadálya az életem előrehaladásnak, hogy nem akartam szembesülni számos dologgal, vagy ha találkoztam is vele magamban, az Öntől tanultak nélkül, hamarabb „elfelejtettem”. Hamarabb vettem magamnak a bátorságot, és nem foglalkoztam vele.
Persze az Önnel való együttműködés során még attól is többet tanultam MAGAMRÓL, mint eddig sejtettem!
Így hát köszönöm Önnek ezt a mély és beavató feltárást, az ebbe fektetett komoly és mély szellemi, lelki munkát!
További hasonlóan sikeres és eredményes együttműködést kívánok Önnek!
Üdvözlettel, XY


Bátorítás azokhoz, akik egy nagy lépésre szánták el magukat!

Mi emberek, sokszor érezzük azt, hogy életünkben vannak kisebb-nagyobb problémák, melyekkel látszólag elboldogulunk. Sokszor ügyesen vesszük az akadályokat, még büszkék is vagyunk magunkra, melyet másokkal is szívesen megosztunk.
Bezsebeljük az elismeréseket, jól érezzük magunkat.
De ahogy telik az idő, többször azt érezzük, hogy ez a hatás már nem tart olyan sokáig, már nem élvezzük annyira, sőt, ha jobban megfigyeljük magunkat, már nem is jelent semmit.
Keresünk valamit, valakit, aki enyhíthet ezen az állapoton. Erőt próbálunk meríteni a családunkból, barátainkból, a munkánkból, a hobbinkból, de valahogy nem az igazi.
Emiatt aggódni kezdünk, hibáztatni magunkat, másokat.
Aztán már csak úgy érezzük, nem találjuk az élet igazi értelmét.
Feltesszük magunkban a kérdést: vajon jó felé haladok-e? Ott vagyok-e, ahol lennem kell? Azt csinálom-e, amit csinálnom kell? Ki vagyok Én? Mi az én életem valódi, igazi értelme?
Ha eljutunk idáig, hogy ilyen valódi, igazi kérdéseket felteszünk magunknak, valódi, igazi válaszokat is akarunk kapni!
Olyat, ami talán egy életre megváltoztathatja mindazt, amit eddig gondoltunk ezekről a kérdésekről!
Ha idáig eljutottál, már ne fordulj vissza!
Sőt, mindazt, mit hallasz majd a sorsfeltárásod kapcsán, ne kezd el megítélni, hogy más, aki nem ismer téged, hogy tudhatná az igazságot, a valódiságodat megmondani!
Tudja, érti, érzi! Te csak bízz, de elsősorban magadban!
Hagyj időt magadnak!
Figyelj!
Ha így teszel, tudni fogod az időt és a módot, amikor megteheted a lépéseket egy IGAZI ÉLET FELÉ, ahol valójában TE MAGAD fogsz válaszokat adni, az általad korábban feltett kérdéseidre!

Ugyanaz az XY.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.29. 10:36 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd!

Köszönöm szépen az utolsó felvételt is!
A közös munkánk ideje alatt egy nagyon megpróbáló tranzit állás volt/van a képletemben, de nem baj, nem akartam várni ezzel a munkával.
Rengeteg felismerést kaptam, nemcsak Öntől, hanem az Élettől is, egy igazi "felismerési időszak volt":)
Örülök, hogy sikerült definiálni a radix időpontot. Ezzel is sok új dolog került a felszínre.
Nagyon érdekes téma ez a Lilith, el fogom olvasni a könyvét!
Az új radix képem alapján, az állócsillagok is megváltoztak, és nagyon sok mindent könnyebb ezáltal megértenem, amikkel már egész életemben találkoztam, és most "megvilágosodott", miért is vannak bizonyos dolgok olyan hangsúlyosan jelen az életemben!:)))

Nekem az első helyen a Teremtő Mennyei Atya áll, mindenek felett! Így érzem jónak a dolgokat és mesterem is erre tanított!
Sokmindent sikerült egy kicsit asztrológiailag újabb oldalról meghallanom, hiszen én még csak ismerkedem a rendszerrel, de nagyon szeretem !

Valójában én ugyanezeket a dolgokat tanultam, és csinálom amiről Ön is beszél! Csak nekem, egy nagyon szigorú kontroll (Szaturnusz), aki felügyel, a Karma Urai többek között! Pszichotronikusként és sorselemzőként is tudom, hogy minden szavam és cselekedetem az ő mérlegjükre van téve, ahol is minden nap egy számadás történik:)
Én a Mindenható Atya mellett, Mária Anya, Jézus...... és mesterem felé is teljes alázattal és tisztelettel viseltetem!
Erről senki le nem tud beszélni. Ez nekem így természetes!

A Rák karmámról egy teljesen új megvilágítást kaptam! És tudom, hogy minden úgy jó, ahogy történik. Jönni fog (vagy már ismerem is), azt az illetőt, akivel családot lehet alapítani majd!

Azt hiszem a közös munkánk, és a tranzit állásaim egy kicsit felkavartak dolgokat, amikért nagyon hálás vagyok, mert egy pár igazi csoda is történt közben!

Fogom olvasgatni az anyagokat!

Kívánok Önnek és családjának sok örömöt és boldogságot, és sok megelégedett klienset, akiknek segíthet karmájuk feltárásában!

Szeretettel!
Br. Janka

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 44 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO