ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.06.21. 22:32

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.04.21. 14:56 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Egészséges tudni a Karma-oldás lehetőségéről, illetve a karma-oldás feltételéről:


Sokszor é sok eseten, a spirituális gondolkozók is megfeledkeznek arról a metafizikai tényről, hogy a Polaritás és a Fokozás Egyetemes törvénye, többek között azért is létezik, mert a meg nem nyilvánult abszolút létből a megnyilvánult teremtői (Isteni) létben megnyilvánuló ősideák (Mágikus teremtő energiával rendelkező, jövőre vonatkozó kvantum-képzetek) közül, néhány mindig megsérülve és tehát hibásodva jelenik meg, úgy serken ki az abszolút létből a nagy számok törvénye alapján, de ugyanakkor semmit, ami az abszolútumból eredő megnyilvánulási forma (ősidea) nem semmisíthető meg, és a potenciális hatása sem szüntethető meg, nem tüntethető el, és még csak nem is fojtható el.
Tehát csak azt lehet tenni ezekkel a ritka, de mégis számot tevő, sérült (hibás) ősideákkal, annak az érdekében, hogy az Isteni (teremtői) dimenzióban ne okozhassanak zavarokat, hogy a Polaritás és a Fokozás törvénye, érzékelvén a jelenlétüket, azonnal felfokozza az erejüket és átalakítja őket saját ellentéteikké, ami automatikus regés-csökkenéssel jár, és így ezek folyamatosan és egyre alacsonyabb szintű létmegnyilvánulási dimenziókba kerülnek az Isteni létből. - Lásd, a Héber Misztikából átvett, Bibliai megjelenítését (magyarázatát) ennek a jelenségnek a szimbolikus (allegorikus) megjelenítését, az elsőember-pár „kiűzetése a paradicsomból” nevű történetben.
Igen ám, csakhogy ezekről a sérült (hibás), de a lényegük szerint úgy is abszolút információs-csomagot hordozó ősideákról nem mondhat le a teremtő Isten, éppen azért, mivel az egyetemes lét jövőjével kapcsolatos abszolút információkat is tartalmaznak. Tehát szükség van egy olyan fájdalom- képességgel és ugyanakkor gondolkozási képességgel és akarattal is rendelkező lényre, mint az ember, aki ezeket a saját lényében megjeleníti és a hibás ősideák csoportosulásai által alkotott hibás teremtési ősminták által létrehozott lelki és anyagi megnyilvánulásokkal járó fájdalmak hatására, vagyis az embernek a testi-, lelki és szellemi fájdalmai hatására kénytelen ezeket a hibás mintákat és ez által a mintákat alkotó elemeket (ősideákat), a gondolkozás és a tudatos képzelődés segítségével az eredeti (isteni) pozitív ősmintákká vissza alakítani. Ezt azért (is), hogy megszabaduljon a gyötrő fájdalmaitól. A képzeti – képzeleti javítás ugyanis, nem csak pozitív érzelmeket és gondolatokat eredményez de, (éppen ez utóbbiak!) de bizonyos mértékű mentális, érzelmi és fizikai gyógyulást (javulást) is.
Mindezt azért jó tudni, hogy ne kísérletezzünk és ne erőlködjünk (de főként ne fektessünk ambíciót belé), még az önmagunkban észlelt negatív lelki – szellemi magatartások (karmikus viselkedési reflexek) megszüntetésével, nem hogy az embertársaink általunk károsnak vélt viselkedésének és szokásainak az erőszakos (agresszív) hatásgyakorlás általi megváltoztatásával. Hanem, amennyiben meggyőződtünk arról, hogy az illető viselkedés csakugyan az eredeti isteni teremtési mintának egy elfajult formája (pl. agresszió, ostoba ellenállás, perverzió, stb.), ezt a meglátásunkat, illetve az azzal szembeni tolerancia-képtelenségünket, amennyire csak lehet megértőn kezelve, beszélgetés útján közöljük vele, és bízzuk rá, hogy ő is, károsnak és hibásnak tartván (-e?) az illető viselkedési-, illetve reagálási mintát, le akarja-e, hajlandó-e leszoktatni magát róla, illetve, a megfelelő pozitív magatartást gyakorolni helyette? És csak és csakis abban az esetben szakítsuk meg az együttműködést és a kommunikációt vele abban az életjelenségben, amelyet zavarónak és sértőnek – bántalmazónak érezzük, ha azt kell ismételten tapasztalnunk, hogy nem teszi meg azokat a megfelelő belső szellemi és lelki erőfeszítéseket (intézkedéseket…), amelyek az illető zavaró (A részünkről tovább nem elszenvedhetőnek tartott) viselkedési és magatartási formák elmaradását eredményezhetnék. Annak, azoknak a személyeknek viszont, akik ezt a pozitív belső átalakulásnak a véghez vitelét (csak és csakis belső meggyőződésből!) szükségesnek találják, tudniuk kell, azt, amit e probléma-feltáró eszmefuttatásom elején állítottam, ti., hogy semmi nem szüntethető meg bennünk, és nem tüntethető el belőlünk, hanem csak és csakis átalakítható, persze, lehetőleg a megfelelő pozitív állapotára, vagyis a megfelelő (eredeti – isteni) pozitív spirituális képzeteket és ősmintákat kell megkeresnünk és megerősítenünk magunkban. (Pl. rombolás helyett, építést, elutasítás helyett, elfogadást, szakítás helyett, egybe-kötést, gyűlölet és bosszú-vágy helyett, szeretetet és megbocsátást, stb.)

És így, csakis így válhatnak például az esetleg évtizedekig krónikus betegedett állapotban levő szerveink, ténylegesen meggyógyult - egészséges szervekké, nem másképp, nem kémiás ráhatásokkal (erőszakolással) és éppen azért, mert semmi, de semmi nem tüntethető el (még a betegség sem), hanem csak átalakítható, vissza változtatható annak az eredeti, pozitív teremtési (isteni) mintázata (ez esetben az egész - sége) szerint.

(Folytatása következik)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO