ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.07.14. 01:29

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.02.06. 18:52 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Felhívás, az Erdélyi Magyar nyelvű média összes főszerkesztőjéhez, szerkesztőjéhez, rovatvezetőjéhez és újságíró-riporteréhez, műsorvezetőjéhez!
Tisztelt Hölgyem, Uram!
Arra kérem szépen, hogy amennyiben egy Gerle Éva, vagy más budapesti feministák, bizonyos csíkszeredai ismerőseink keresztül (Pl. a Csíki anyák szervezetén, vagy annak valamely képviselőjén keresztül) meg keresné önt azzal a céllal, hogy rólunk önökkel is (Mint korábban a Transindex-el, vagy az Erdélyi Tévével is), a tárgyi valóságnak abszolút ellentmondó hazudozásaira alapozott, rágalmazó - lejárató, hitelrontó riportot, vagy bármilyen más "érdekes" anyagot készíttessen (Készítsenek), akár csak élő adásban történő, közvetített telefonbeszélgetés formájában is, LEGYENEK NAGYON ÓVATOSAK. Ez a sztár-mániában szenvedő, de rendkívülien intelligens és művelt ripacs, több mint valószínű, hogy elmebeteg, és erről ő maga is őszintén vallott, a saját "Csak az olvassa" c. blogján, ahonnan az alant olvasható, saját őrületének a tüneteiről szóló vallomását lemásoltuk.
Kérem szépen tehát, hogy amennyiben ez a gazdasági tönkretételünkre és a Violának a tőlem való elválasztására felesküdött eszelős ámokfutó önöknél jelentkezik, semmiképpen ne kövessék el azt, amit a Transindex újságírója, vagy az Eerdélyi Tévé műsorvezetője elkövetett, ti., hogy készségesen kiszolgálva egy pszichiátriai beteget, annak az eszelős fantazmagóriái és hazudozásai alapján, hozzá járultak és partnerei lettek, a mi gazdasági és ezzel családi tönkretételünkre irányuló, több ízben is nyíltan vállat terve végrehajtásában.
Vagy,
Ha esetleg önök is annyira érdekesnek találnák a GÉ által felvetett témát, mint a Kolozsvári és a Vásárhelyi kollégáik, akkor viszont, csak arra kérem, hogy ne készítsenek egy olyan egyoldalúan elítélő műsort, hanem legalább kérdezzenek meg a valós tényállásról minket is. Viola nevében ugyanis, nyomós érvek és tárgyi bizonyítékok kíséretében, végül mi, feljelentettük Gerle Évát, több rendbeli család- és személy-elleni vétek elkövetése miatt a Budapesti XII kerületi Ügyészségen. Megértését és amennyiben szükséges lesz: felelősségteljes alaposságát és pártatlanságát előre is köszönve, maradok tisztelettel:
Kozma Szilárd tizennégy könyves költő - író, a Magyar Írószövetség tagja

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.13. 19:25 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Egy, első hallásra hihetetlennek és mindössze általam kieszelt, de sajnos, a hétköznapi tárgyi valóság-szinteken, kegyetlenül ható valóság-elemeken alapuló, kilenc hónapon át folytatott, szüntelen liberális mocskolási offenzíváról (levadászási háborúról), kell beszámolnom és a PANASZFAL SEGÍTSÉGÉT KÉREM!
Ezt az offenzívát, egy Gerle Éva nevű, Budapesti munkanélküli ultra-feminista blogíró indította meg ellenem és az élettársam: Joó Violetta ellen mivel, az a nagycsaládos és tradicionális életmodell, aminek a hívei és megtestesítői is vagyunk, homlokegyenest ellenkezik az általa fennen hirdetett, férfi- és férfiasság-gyűlölő, vagyis az apa-gyűlölő feminista élet-modelljének. Ez, a számomra a derült égből érkező,és a Gerle Éva által rólunk kieszelt, elképesztő hazugságokon alapuló rágalmazási, jó hírnév és – hitelrontási internet-háború, rajtam keresztül a békésen élő családomnak a, rágalmazó-hitelrontás útján történő gazdasági tönkretételét, koldus-botra juttatását célozta meg.

Kérésemmel azért fordulok önhöz, mert a magánjellegű érzelmi okokkal nem indokolható (szervezett) kitartással és elképesztő ambícióval (Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de még a Wikipédián szereplő adataimat is képes volt lejárató jellegűre átíratni, és amíg egy Pécsen élő barátom, észre nem vette és nem szólt, hogy intézkedjek!) folytatott, családellenes – liberális tönkretételi akció, olyan, számunkra, romániai magyarokra nézve, hátrányos jogi keretek között zajlik.
Én elsődlegesen román állampolgárként, a romániai BTK és PTK alapján, nem kezdeményezhettem – De legalább is, Decemberben még azt képzeltem! - a Gerle Éva hirtelen rám zúdított, hazugság-halmazának a leállítását, mivel a román BTK-ból 2OO7-ben kiszedték a becsületsértésre és a rágalmazásra, stb. vonatkozó cikkelyket! Ám ugyanakkor, mivel ő nem volt hajlandó a súlyos bűnvádaknak is számító rágalmait visszavonni (az ő forgalmas internetes naplójáról –blogjáról – és facebook-oldaláról letörülni) a harmadik figyelmeztetésemre sem, én, a Gerle Éva több héten át rám ragasztott mocskainak a semlegesítése érdekében, közöltem az ő horoszkópjának a karmikus elemeit, ezzel is bizonyítván azt, hogy neki első sorban önmagát kell erkölcsileg megtisztítania, és nem határon túli magyarokkal szemben kell erkölcs-csőszként fellépnie.
Gerle Éva viszont, a Magyarországi BTK és PTK-k alapján, a rendőrségen feljelenthetett becsületsértés és rágalmazás címen. De figyelem: első sorban azért, jelentett fel, hogy a feljelentése alapján elindított nyomozásra hivatkozva, még több hitelrontó, hazugságot közölhessen rólam és rólunk, és cikkeket is írasson arról, hogy ellenünk milyen hatalmas „büntető eljárás folyik”… - És ezzel a ravasz liberális húzásával, már el is érte az eredeti célját: EZZEL MÁR SIKERÜLT IS GAZDASÁGILAG TELJESEN EL LEHETETLENITENIE, mivel március elejétől (három hónappal az akció beindítása után!), alig – alig kapok horoszkóprendelést, holnapután már talán nem is lesz, amit adjak az egészséges és jól tanuló, három nagyobb gyermekemnek!

Hihetetlen, de még ez a feljelentés is, az, eredetileg kieszelt család- rombolási tervnek a része volt eredetileg. Bizonyítékok:

I. Gerle Évának a „Csak az olvassa – én szóltam” c. blogról, valamint a Gerle Éva Faceebok oldaláról képernyő-lementés (kép-rögzítés) útján lementett TÁRGYI BIZONYÍTÉKOK, vagyis, e tárgyi bizonyítékokból kiolvasható IDŐBELI SORRENDISÉG szerint, világos és egyértelmű tény az, hogy elsőként Gerle Éva volt az, aki számomra teljesen ismeretlenül, tehát előbb és korábban többszörösen engem megrágalmazott, tehát gazdasági tönkretétel céljából, elképesztő hazugságokat (Pl. hogy engedély nélkül dolgozom, vagy, hogy a gyermekeim – „félig” - állami intézetben vannak!) közölt több internetes fórumon is. Még akkor tehát, amikor én még nem is tudtam, hogy ő létezik a világon. Tehát már JÓVAL KORÁBBAN! – légből kapott rágalmak halmazát közölte több fórumon is!
Sőt, ugyancsak ezekből a mellékelten csatolt TÁRGYI BIZONYÍTÉKOKBÓL határozottan kiderül az is, hogy többszörösen is, szabályos LOGISZTIKAI terveket közölt az én – És ezen keresztül, az általam eltartott 4 gyermekes családom! – gazdasági ellehetetlenítse és tönkretétele céljából. E tárgyi tény megállapítása érdekében, kérem szépen, megvizsgálni a feljelentésemhez csatoltan küldött, 1-es számú – Az élettársam MEGFENYEGETÉSÉT és az én elhagyásomra való felkérését: megzsarolását is tartalmazó. – mellékletben leírtakat. Már ennek az első számú tárgyi bizonyítéknak, az alsó soraiban is olvasható a Gerle Éva fenyegetése, arra vonatkozóan, hogy igazságtalanul fel fog jelenteni engedély nélküli hivatásgyakorlásért, és „kiskorú veszélyeztetésért”. Ez a dokumentum, még azért is fontos, mert többes szám, második személyhez szólóan íródott. Tehát, Gerle Éva már akkor is, 2O13 december 8-án, hozzám szólóan is fenyegetően írt a család-ellenes hangvételű feminista blogján, - Miközben én, sem őt sem a blogját nem ismertem! -, holott én addig - Egészen pontosan: 2O13 december 1O-ig! -, semmiféle kapcsolatban nem álltam vele, őt nem bántottam még csak róla szóló írások esetleges közlésével sem. Sőt: én 1O-éig, NEM IS TUDTAM, HOGY Ő LÉTEZIK EGYÁLTALÁN A VILÁGON!
Ez, a családfőn keresztül történő, és látszólag nem-bűncselekmény számába menő, apró hitelrontási bűntetteken (egyszerű hitelrontó hazugságokon és légből vett rágalmakon) keresztüli, család-tönkretevési akció, aminek az áldozatai vagyunk, annyira abszurd mesébe illő elemeket tartalmaz, hogy, amennyiben nem én állnék a központjában, magam sem hinném el! Ezért arra kérem önt, hogy, próbálja meg úgy olvasni az alant következőket, hogy ezeket egy, a tárgyi valósághoz erősen ragaszkodó, a szavak és a kifejezések súlyát ismerő, 4 gyermekes családapa - író írta:

Gerle Éva család-tönkretevő tervének ez a kivitelezési stratégiája megszokott.

Mivel erre rá kényszerített, utána néztünk az interneten és hamar kiderült, hogy bizony, Gerle Évának nem ez, az első ilyen jellegű, vadász-akciója, de az első amely során ilyen, számára is meglepő, erős ellenállásba ütközött. Az ellenünk indított háborúja, aminek az általa rutinból végezett rendőrségi feljelentés, illetve annak az alapján, a példás büntetés követelése, mindössze az egyik eleme a több fronton is elindított és folytatott, teljes család-tönkretételi akciónak. Ez ugyanis, abban különbözik a korábbiaktól, hogy most nem „csak” egy férfibe kötött bele, hanem egy, az édesapáknak a családban betöltött fontos funkciójára figyelmeztető nőbe (Joó Violába, akit startból lehülyézett). Ugyanakkor, az én személyemben, ugyancsak első ízben támadott rá egy, a budapesti liberális dzsungelháborúkhoz nem szokott határon kívüli (vidéki) magyar személybe. De ezzel együtt, velünk szemben is, ugyanazt a stratégiát követte, ami jól bevált számára a korábbiakban. Ti., hogy indulásból megvádolja az ellenfeleit azokkal vétkekkel, amiket tulajdonképpen ő követ el ellenük. Ennek a logikának a szellemében állította tehát a rendőrségi feljelentésében is, hogy mi támadtunk rá, holott az egész történet, kezdve a Joó Viola ismeretlenül történő lehülyézésével, majd folytatva azokkal a veszélyes hazugságokkal, hogy mi nem miatta fogunk leszegényedni, mert minket már amúgy is utál mindenki a Székelyföldön, sőt, egész Erdélyben is, és, hogy a gyermekeink („Félig”! – Az milyen?) állami gondozásban vannak (Figyelem: ő mindezt a „biztos információt” Budapesten élő személyként „közli” a világgal, vagyis a potenciális rendelőimmel is), mind, de mind azt bizonyítják, hogy ő volt az, aki nem csak, hogy ELSŐKÉNT a becsületembe gázolt, de EGYENESEN A JÓ SZAKMAI – és erkölcsi! - HIRNEVEMTŐL FÜGGŐ EGZISZTENCIÁNKAT, TEHÁT AZ ÉLETHEZ VALÓ ELEMI JOGUNKAT TÁMADTA MEG, ismétlem: TELJESEN ISMERETLENÜL. Nos, Gerle Éva ebből, az indulásból már szájba- és orrba verten lezsibbasztva, tehát védekezésre képtelen állapotba hozva minket igyekezett, a fent említett (kegyetlen!), „kilövési - tönkretevési” tervét kivitelezni. Többek között ezzel, az általa indított „jogi – tőrbecsalási” akciója segítségével is!

II. Még le se tette a Budapesti rendőrségre a feljelentését (Január 6), és máris cikket jelentetett meg a Kolozsvári internetes hírportálon (Nem Cicaharc – ) „a Csíkszeredai asztrológus-pár szörnyű tetteiről”, aminek az volt, az általa később ezer-egy alkalommal megismételt (különböző internet-fórumokon leírt) legfőbb mondanivalója, hogy máris „hatósági eljárás folyik ellenünk.” – Hát kell-e ennél egzisztencia-rontóbb „hírverés” egy asztrológus számára? Eltájolódott személy kell legyen az, aki ilyen ismertetők hallatán, még személyi horoszkópot rendel egy olyan asztrológustó, aki ellen „hatósági eljárás folyik! Hát nem? Habozás nélkül elismerem tehát, hogy Gerle Éva tökéletes, hogy ne mondjam: zseniális stratéga és kiváló fejvadász, abszolút jól látja azt, hogy hova kell a célkeresztet fordítani, és habozás (gátlások!) nélkül, mindig a kellő pillanatban röpíti a golyót a kiszemelt áldozata homlokának közepébe! - Nem túlzok, a többi TÁRGYI BIZONYÍTÉKBÓL IS, ez fog kiderülni.
III. Gerle Évának a facebook oldalára először 2013. december 10-én este írtam az első felszólító levelemet. Abban, többek között megírtam neki, hogy a másik, hozzá hasonló módon engem gazdaságilag tönkre tenni akaró rágalmazómnak sem sikerült a hasonló akciója. Nagy Attila Puli, ugyanaz a személy, aki a székely zászlók használata miatt több rendben feljelentette a román hatóságoknál és kormány-pártnál, a Székleyföldi polgármestereket és megyei tanácselnököket. Nagy Attila Puli viszont, román állampolgár lévén, nem büntethető a rágalmakért, mert Romániában nincs ilyen törvénycikkely. – 5. számú melléklet. Nekem 61 éves koromig, ezen a bevallottan, az agybeteg felesége betegnyugdíjából élősködő Nagy Attila Puli nevű, alkoholizmus miatt az unitárius egyház papi közösségéből kirekesztett, és újságírók kérdéseire adott válaszaiban is vállalt, deklaráltan magyar nemzet ellenes tevékenységet folytató, magát „anarchista profétának” nevező személyen (És persze, a négy gyermekes családunkat felelőtlenül elhagyó volt-feleségemen) kívül, senkivel nem volt különösebb jelentőséggel bíró internetes, vagy más jellegű konfliktusom. – Gerle Éva mégis azt állítja, hogy „Székelyföld szerte a konfliktusaimról vagyok ismert”. Holott éppen Nagy Attila Puli és az őt erősen szimpatizáló Gerle Éva az, akik, nem csak az internetes konfliktusaikról ismertek, hanem a több rendben, hatósági intézkedéseket szükségessé tevő konfliktusaikról is! – Ezért írtam korábban, hogy a mindenkivel hadakozó Gerle Éva bevált stratégiája az, hogy mindenkit azzal vádol meg, amiket éppen, hogy ő követ el titokban, vagy nyíltan.
4. A hitelrontási (Egzisztenciális ellehetetlenítési) TERV:

Gerle Éva írja a „Csakazolvassa-” c. blogjában:„… ismerve a blogom erejét, és a Google preferenciáit, például, hogy kedveli a blogokat (Kozma Szilárd megjegyzése: tehát, hogy a napi blog- bejegyzéseket perferálja és részesíti előnyben az én asztrológusi honlapjaimon és portálomon található komoly metafizikai – asztrológiai tanulmányaimmal szemben.), különösen a nagy olvasottságú blogokat, az első találatok között szeretnék lenni az ő nevére….” „Hogy miért? Mert amit csinálnak, az túl a zergeségen, hihetetlenül romboló, egyre agresszívabb, és meg kell állítani.” „…a gyerekszülés egekbe emelése, az önjelölt, erőszakos asztrologizlásás. EZ NEM MEHET TOVÁBB.” ….” Az ő életük, úgy működik, hogy akkor van megrendelés, ha valaki rájuk talál az interneten, és tetszik neki, amit talál. Ezért írják ők is tele az internetet…, TELJESEN KI VANNAK SZOLGÁLTATVA ANNAK, HOGY MÁSOK MIT ÍRNAK RÓLUK.” - Tette közzé mindezt Gerle Éva 3O13 december 1O-i hajnali bolg-bejegzésében, amelyből akkor is egyértelműen ki következtethető, hogy ő kíván az, az „internetes néphatalomnak” a megtestesülése lenni, aki mindebben, a gyalázatosságban minket meg fog állítani, még ha ezt nem is írja le egyértelműen. Az viszont konkrét tény, hogy engem nyíltan provokált arra, hogy ilyen, akkor még csak általa felmért – számomra tehát kedvezőtlen - körülmények között „mérkőzzek meg vele.” Hiszen mi mást jelenthetnek ezek a kiszólások a szövegből: „Mi fog történni a családi dinamikában? Mellé áll-e, az élettárs, úgy, ahogy ő is kommentel, a férfi jó híre érdekében, készülnek-e gerle éva-ellenes videók (Ó Bár…!) És Szilárd is közli majd a saját scribdjei között a „tanulmányokat”, vagy ez csak Cicaharc, Violetta magán retikülpárbaja? Szilárd, ön mit szól ehhez?”
Nos, én ettől a keringőre való felhívástól, még nem szóltam volna semmit, mivel nem csak akkor, de még nagyon sokáig nem olvastam Éva féle feminista műveket, mivel az én metafizikai életszemléletem szempontjából, érdektelennek és lényegtelennek tartottam az ilyen fórumokon megjelenő, a valóságot bántóan egyoldalúan tárgyaló írásokat, a mások (pl. a kiszemelt és általában a férfiak) rovására történő szellemeskedéseket. De a gerleévai, konkrét vadász-provokációt megelőző, korábbi, lekezelő és mélyen igazságtalan asztrológia-ellenes sorok olvasása bizony ellenkezést váltott ki belőlem december 1O-én este. Viola ugyanis, késő délután közölte azt a http://www.asztrologosz. c. portálon. Ekkor rámentem a Gerle Éva Facebook-oldalára, és ott, többek között, még több ilyen, a mi állítólagos káros tevékenységünknek a megállításának a szükségéről szóló eszmefuttatást – értekezést is olvastam, amiket Gerle Éva azóta már rég letörölt, akárcsak a Naja nevű olvasójának adott, elképesztő valóság-hamisításokat tartalmazó válaszait.
De nem ez volt Gerle Évának, a mi „megállításunk”, egészen pontosan: „az ő Blogja erejével, és a Google és más internet-keresők preferenciája segítségével”, szerinte könnyen keresztülvihető tönkretételünk lehetőségéről szóló, egyetlen terve. Ilyet közölt még a Facebookon (Amit szintén letörült), és a mi állítólagos „gyűlöletkampányunk” ellen indított Petíciójának az egyik komment-szövegében is (15-ös sz. tárgyi bizonyíték, amely 2O13 december 28-án keletkezett), amit mi képernyő-másolási technika segítségével lemásoltunk és el mentettünk, és amelynek a szkennelt fénymásolatát Violetta elküldött önöknek korábban.
Summa summarum: azt tehát, hogy mindaz, ami a későbbiek során történt, egy előre jól megfontolt stratégiai terv szerint vitte véghez velünk szemben Gerle Éva, nem tagadható le. És tisztességtelen dolog, a törvényhozói szervekkel szemben is, azt állítani, amit Gerle Éva ország-világ által hirdet, ti., hogy mi kötöttünk belé, mi hurcoltuk meg az ő nevét, illetve, ahogy a rá jellemző nagyképűséggel a Najának adott válaszában írja, hogy „úgy kell nekünk”, mivel mi „meghúztuk neki a bajszát.”

Az ügy további fejlemények leírásától meg szeretnék kímélni mindenkit. Azokat részletesen és tárgyi bizonyítékokkal alátámasztva, leírtam a Budapest 12 –kerületi ügyészséghez címzett és oda elküldött, Gerle Évának a családunk ellen elkövetett súlyos vétségeit (rézben) leíró feljelentésemben. Ennek viszont nem lehetek biztos a jogi hatásosságában, mivel elsősorban mégis csak román állampolgár maradtam, mivel Romániában élek és itt fizetek adót is. Gerle Éva meg, azt híreszteli fennhangon az interneten, hogy Magyarországon „büntető eljárás folyik ellenem”, holott csak arról van szó, hogy a 12 kerületi bíróság az ő rendőrségi feljelentése alapján nyomozást indított el. De, arról már nem ír, hogy ellene is! Nekem pedig már ez is elég nyomorúság, ti, hogy sikerült végül is ezen ravasz fogásai segítségével az abszurd és felfoghatatlan tervét kiviteleznie és minket napi megélhetési gondokba döntenie, nem, hogy még Csíkszeredából Budapestre is kelljen utazgatnom – És egyáltalán milyen pénzből? – ahhoz, hogy meghatározott időpontokra egy Budapesten levő jogi intézmény előtt bizonygassam az igazamat és megvédhessem magam egy, hozzám képest mégis csak „otthon levő, őshonos”, tehát a megfelelő liberális összeköttetésekkel is rendelkező, Budapesti személynek a vádjaival szemben, amelyek bizonyos pontokban most már persze, hogy jogosak is lehetnek, hiszen nekem az egyáltalán nem ért rá, hogy a bírósági tárgyalások eredményeképpen egy év, vagy két év múlva ki derül, hogy nem én vagyok a rágalmazó, hanem éppen az, aki a feljelentését megtette, mivel nekem most, tehát a jelenben kell eltartanom a családomat folytonosan, tehát a jelenben van szükségem a személyi horoszkóp-rendelésekre, amelyektől a Gerle Éva hazug rágalmai megfosztottak volna, amennyiben nem leplezem le azt, hogy ő egy máskor is simán hazudozni szokó, hiteltelen személyiség, alantas ösztöneinek a kielégítése céljából akar tönkre tenni, vagy azért mert valakik ezért megfizették.

Itt látható Gerle Évának egy későbbi akciójának a következménye, amikor a volt feleségemet, tehát a nagyobb gyermekeimnek az édesanyját megfizette, hogy neki a kémkedjen rólunk:

http://www.youtube.com/watch?v=8znz_P6x ... unOxud74kA

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.07. 09:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Ezennel ünnepélyesen megígérem a Szent szellemnek, hogy AZ ÁRNYÉK-ÉNEM-nek a maradék (Ezek szerint, nagyon rafináltan rejtőzködő) fejeit is felkutatom és le vagdosom tőből, csak az ilyen szipirtyó Galamboktól szabadítson meg már végre, mert erősen bele fáradtam, abba, hogy ellenük védelmezzem továbbra is az igazságot, és, hogy a bűn-pártoló (izgalom-keltők működését bátorító) szolgáltatókkal szélmalomharcot vívjak.

Mivel a Fészbukosok, nem hajlandók levenni a, világos, hogy GA által készített Szilárd Kozma c. ál-profilt, Ezért mindannyiatokat meg kérlek szépen, hogy legyetek szívesek küldeni egy, mindösze egy, vagy két mondatos angol nyelvű bejelentést a Fészbukhoz, a Szilárd Kozma - Fészbuk-profilon található szövegeknek (Minden ott található, az én nevemben és rólam írt rágalmazó szövegnek!) a célzottan csak és csakis lejárató - destrukciós (Szakmailag hiteltelenítő - megbuktató!) jellege miatt. Ez ugyanis, "Nem egyezhet a Fészbuk erkölcsi és közösség.építői alapelveivel.", ahogy ők írják. Nekünk ugyanis csak olyan sablon szövegeket küldenek válaszként a panaszunkra, amelyek szerint, ők le ellenőrizték alaposan (Egy nagy fenéket ellenőrizték!) a bejelentést és nem találták a profil tartalmát ("képeit és videóit...") az alapelveikkel ellenkezőnek! Nem hiszem tehát, hogy a Facebook alapelveivel összhangban áll, a különböző tanulmányainkból, tehát az eredeti szövegkörnyezetből célzatos rosszindulattal kiemelt, általunk írt "bátor és őszinte" szövegrészeknek az UGYANCSAK CÉLZATOS ROSSZ INDULATTAL VALÓ értelmezései segítségével, meg a Galambos Adriennek a merő hazugságokon alapuló feljelentéseiből való idézgetésével való személyi-rágalmazási és bemocskolási hadjárat. Tehát a Gerle Évának a négy évvel ezelőtti sátáni hadjáratának a Facebookra való kiterjesztése!
Azért kérem, hogy angol nyelven íjátok meg a bejelentést, mert a magyar "Facebok csapata", aminek nekünk a panni, meg a józsi nevű diszpécserei írtak, az ÜGYET NAGYKÉPŰ ARCÁTLANSÁGGAL "LEZÁRTÁK."

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2023.01.21. 08:03 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
AZ UN. ONTOLÓGIAI SÉRTETTSÉG ÖSSZETETT KARMÁJÁRÓL


(avagy: a néha kívül is – tehát a „valósnak” nevezett anyagi történések szintjén is - megjelenő mentális és képzeleti (belső) háborúink és az, azok által okozott, ugyancsak mentális jellegű betegségek-, meg a szívünkkel és a vérünkkel kapcsolatos betegségek megelőzési, elkerülési- és feloldási lehetőségéről)

Amikor Nagy Sándor a még Makedoniában verbuvált első csapata élén - Amely csapat később a világhódító seregének a sűrű magját képezte...-, betört Athénba, minden polgár jajveszékelni, meg nyüzsögni és menteni -menekülni kezdett, kivéve a hordóban lakó Diogenészt. Ám ő sem maradt tétlen. Fogta magát és elkezdte a hordóját jobbról balra gurítani, le és fel az utcán, tíz lépés előre, tíz lépés vissza. Abszolút pontosan kimérve.
- Mit csinálsz te Bolond? Kérdezték a józan eszüket menekülés közben is megtartó, Athéni polgárok.
- Valamiért úgy rohangásztok itt össze - vissza, hát én sem ülhetek tétlenül, volt a belső világosságot kutató mysztész ugyancsak "logikus" válasza.
Számára legalább is, teljesen világos volt, hogy ez a legbölcsebb dolog a világon, amit tehetett abban a helyzetben. És a „világos” szót emeljük is ki mindjárt, mert a tartalma nagy fontossággal fog bírni a következőkben.) ..........................................................................................................
Amikor Diogenész úgy vélte, hogy befejezte a „menekülési” munkát és a hordóját a szokott helyére rögzítette, lefeküdt eléje sütkérezni a napon.
Ám Nagy Sándor, aki a tanítómestere által, Arisztotelész által ismerte a Diogenész tanításait, mindenáron akart találkozni vele, és "felkereste" a hordójánál. Miután tiszteletteljesen köszöntötte, azt mondta neki, hogy kérjen tőle bármit, mert megadja - megteszi,, bármit is kérne”.
Diogenész ugyancsak udvarias jóindulattal köszöntötte és bölcs kíváncsisággal rá kérdezett, hogy tényleg tartja magát szavához a hódító?
-Tényleg, felelte az.
-Akkor állj egy kicsit odébb, mert el veszed előlem a napot.”
És a világhódító odébb állt…

Vajon mit tudott mást és jobbat, mint a makedón hóditok elől menekülő kortársai (Az Athéniak), a közöttük korábban lámpással az igaz embert kereső (És az állítása szerint ilyet sehol nem találó.) beavatott Diogenész? Vajon azt-e, amit mi is kezdünk végre megérteni a majdnem egy éve zajló, „testvéri” ukrán - orosz-háború” szörnyűségeit egészen vész-közelből látva? Talán azt, hogy a „Zsák megtalálja a Foltját” népi nevű Egyetemes Törvény (A továbbiakban: ET) alapján, vagyis a Rezonancia és a Vonzás ET. alapján, valamint a Kiegyenlítődés-, na meg persze: a Karma törvénye alapján, azok a személyek keverednek háborúba, vagyis azoknak kell elszenvedni bármilyen külső, vagy belső háború (Pl. a saját tudatukban – lelkükben folyó háborúk) káros és romboló következményét, akik valamiféle, nyílt, vagy rejtett sértettséggel élnek a lelkükben. (Az Ukrán háború a példájánál maradva: az 19991-ben, az ukránoknak „átadott”, és az ukrán fasiszták által évtizedeken át zaklatott és meghurcolt és egyeseknek a meggyilkolásáig is elmenően vegzált 22 millió „ukrajnai oroszok” lelki háborúja is zajlik most a 30 éven át kegyetlen „gazdáknak” bizonyuló ukránokkal szemben. De ugyanúgy, az ők kiszabadítása ürügyén folyamatosan bombázott és hidegben s sötétségben tartott teljes ukrajnai népnek a lelki háborúja is megindult az „agresszorokkal”- , vagyis: a viszont-agresszor oroszokkal szemben.)
De jó példát szolgáltatnak erre a gyakorlati történéseken sokkal messzebbre mutató (ontológiai) sértettségre, azok az önkéntesek is, akik Ukrajnába utaznak harcolni az orosz hadsereg ellen és állítólag „személyesen” is, „a gonosz Putyin” elnök ellen. Nem minden esetben kalandorok ezek, tehát nem minden esetben olyan személyek ezek az önkéntes fegyverropogtatók, akik a közmondás szerint, mindössze nem férnek a bőrükben. De nem is feltétlenül galamb lelkű humanisták, akik mindössze a világszerte ismert ukrán maffiát kitermelő „szelíd és teljesen ártatlan ukrán nép” megsegítése érdekében akarnak hirtelen fegyvert fogni a-, persze, hogy „gonosz” oroszok ellen.
Mielőtt tovább lépnénk, nagyon fontosbak tartom az olvasót figyelmeztetni arra, hogy igazából nem is lenne az asztrológus dolga a két legfőbb ontológiai karmával foglalkozni (tehát a Jang típusú sérültségi- és a Jin típusú élvezeti karmával), mivel az asztrológusoknál nem-, vagy csak egészen ritkán jelentkeznek olyan megrendelők, akik a teljes sérültségi karmának megfelelő összes asztrológiai jellel rendelkeznének, vagyis, akik depressziósok, vagy más formában jelentkező „csillapíthatatlan” agresszivitással rendelkeznének. És persze, az általában függőségi betegségben szenvedő, élvezeti karma mind a három, vagy négy jelével rendelkező személyek is, inkább a különböző leszoktatási – egészségi intézményeknél jelentkeznek, mint az asztrológusoknál.
Nekünk mindössze tudnunk kell a jelenség asztrológiai morfológiájáról, ahhoz, hogy ennek a karmának a szelídebb változatainak az igazi gyökereit fel tudjuk tárni.
És amellett, hogy újra elmondom azt, hogy az emberben, az ember spirituális és kauzális és szellemi-lelki struktúrájában (aurájában) rengeteg pozitív, sőt: igen is: isteni(!!!) tulajdonság és képesség is van, de ezeknek a lajstromozása és az illető személyeknek az ezek alapján való dicsérgetése, nem képezheti az asztrológusi munka – tevékenység – tárgyát, hanem éppen, hogy ezek érvényestésének az elősegítését jelenti a karma oldás elősegítése az annak a minél mélyebb és széles körű leleplezésével, persze, arról sem lehet szó, hogy megbélyegezzen az asztrológus bárkit is, megállapítva róla, hogy ilyen, vagy olyan jellegű karmája van. Mindannyian nagyon, de nagyon fontos életfeladattal, tehát karma-oldási feladatokkal születtünk a világra, és lényegében ez a mi személyes kincsünk is: vagyis a feloldott karma. Nincs annál szebb és jobb és értékesebb „valami” a földi életben, mint a minél nagyobb mértékben és mélységben feloldott karmánk, amivel „megörvendeztethetnénk azt a i éppen, hogy ezért alkotott meg minket, mint egyetemes lét-idea (Adam Kadmon) ls mint személyes ember. Arról nem is beszélve, hogy félni semmitől és senkitől nem kell, de megfélemlíteni sem szabad senkit sem. („Jaj a megbotránkozónak, de hétszer jaj a megbotránkoztatónak:”) Az asztrológusnak tehát semmiképpen nem lehet feladata a megfélemlítés, és a megbélyegzés még annyira sem. Ő is csak a dolgát végzi, mint bármely más szakember, azzal a különbséggel, hogy az ő dolga az emberiség legelső tudománya szerinti tevékenység lenne, mert nem létezik még egy tudomány a földön és az emberiségben, amely a sors-értelmével és a sors minél pozitívabb, tehát minél boldogabb beteljesítési lehetőségeit kutatná és tárná fel.
Mondják hogy, a nemi szervével valamikor elképesztő zongorázó mutatványokat is előadni képes, és hirtelen 1,5 milliárd dollárral meggazdagodott, de ugyancsak ártatlan ukrán államelnök (Zselenszky) meghívására mennek ezek az amerikai önkéntesek harcolni „az igazságért”. Jó vicc… Ezek, a velük-született ontológiai agressziót, mikor üzletbe bocsátó (Lásd a francia idegen-légiósokat, vagy újabban a híressé vált, Wagner – csoportnak nevezett, orosz zsoldos sereg tagjait, akiket még az Afrikai politikus-vezérek is szívesen alkalmaznak.), mikor azt, akár „önkéntesen” is kiélni vágyó emberek, már a születésüktől fogva, vagyis úgymond ontológiailag sértettek… (Akárcsak a velem-, és pl. a magyar agykontrollos szellemi vezér-oktatóval is, dr. Domján Lászlóval egy idős Putyin elnök is, aki szintén a Kígyó évében született mint mi, de akiknek a Sárkányfarka az Oroszlánban található, mint dr. Domjánnak. Vagy, akárcsak az interneten egyre sátánibb és szánalmasan nevetséges szózatokat fröcsögő Zselinszky ukrán állam-elnök is, akinek egyenesen az Oroszlánban van a Lilithje!)
Továbbá: nem is, minden gerinctelen tudós vehető rá arra, hogy pl. kovid-vírusokokat, vagy más alattomos vegyi-, vagy biológiai fegyvereket, vagy újabban: mágnes-sugárzású és másképp és másként ható, népírtó fegyvereket eszeljen ki. Még akkor sem, ha hatalmas pénzekkel megkísértik és megkínálják őket, vagy mert esetleg megzsarolják... Nem. Akadnak közöttük bőven olyanok is, akik akár ingyen is, egyszerűen sérültségből követik el ezeket az ember- és Isten-ellenes „tudományos”, sőt: zseniális aljasságokat.

30 éves gyakorló asztrológusi gondolkozásom és sors-figyelői kutakodásom során, meggyőződésemmé vált, hogy az emberek (Az emberiség…) kb. hetven százaléka minimum egy (de inkább két …) asztrológiai konstellációnak megfelelő un. ontológiai sérültséggel (vele született képzeleti agresszivitással – Tehát un. tűz-, és/vagy levegő karmával) jön a világra. Akárcsak dr. Domján László is, vagy én is, aki éppen ennek az asztrológiai felismerésnek köszönhetően szabadultam meg e sértettségtől. Az ilyen, fel nem ébredt tűz- és levegő-karmás személyek számára készítik főként Hollywood-ban, nem csak az akció-filmeket és „a jó krimiket”, de a horror-filmeket is. És a számításban nincs fennakadás, mert ezt a képzeletfertőző „művészetet” „fogyasztják” is a megcélozottak rendesen, a kassza-siker tehát mindig garantált ezeknél a filmeknél. Van rá sérült vevő bőven. Sőt, ami nem csak szomorú, hanem vészterhes is: rengeteg kamasz-, sőt gyermek is nézi már ingyenesen ezeket a normális ember számára hányingerkeltőn silány „művészi alkotásokat” az internetnek köszönhetően.
Azért nevezem ontológiainak a meghatározódást, mert bármennyire is létezik a reinkarnáció, és bármennyire is lennének valóságosak az anyai ági női felmenőktől öröklött (Más megfigyelések szerint, mind a két szülői ágon öröklött, azok spirituális - információs erőteréből átszármazott-.) karma-programokat ismertető leírások, mert végül is, mindannyian a kauzális (isteni) dimenzióból hozzuk azt, az egyéni élet-feladatokat tartalmazó karma-csomagot (Egyénileg változó, különféle karmákat tehát.), amit az életünk során, az élet-sors a segítségével (abban tükröződve) fel kellene oldanunk és át kellene változtatnunk pozitív képzeleti tulajdonságokká, képességekké. (Például: bátor szelídséggé, tűzpróbákban edződött tolerancia-képességgé, szeretetté, irányítás-étadási képességgé, hibabelátási képességgé, felelősség vállalássá nem csak a tetteinkért és szavainkért, de még a fékezhetetlennek tűnő, képzeleti tevékenységünkért is.) A biológia és a pszichológia nyelvén szólva: magas rendű tudatosságon alapuló feltételes harci reflexekké és önuralmi, önirányítási reflexekké.

II.

Tehát: a szakmai megfigyeléseim szerint, a Bak, a Skorpió-, valamint a tűz jegyű (Kos, Oroszlán, Nyilas) és a Levegő jegyű (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) konstellációk, valamint, a kínai asztrológia szerint az ezeknek megfelelő konstellációkban, vagyis: a Kecske, a Kígyó, a Kutya, a Tigris és a Ló évében, valamint a Patkány, a Sárkány és a Majom évében született személyek, eleve egy erős öntudati – önképzeti sérültséggel születnek a világra. Illetve: egy ilyen tudattalan sértettséggel (E sérültségből eredő agresszív, vagy szorongásos – félelmi karmával) érkeznek a világra. És, ők azok tehát, akiknek az asztrológiai sorsképletében, ilyen jellegű karmára utalóan, megjelenik a fenti konstellációk valamelyike (Mondom: kb. 70 százalékos globálisan ennek az előfordulási lehetősége).
Ők, akarva –akaratlanul is, de ennek megfelelően, ellenség-képzetek alapján látják (képzelik) és érzékelik a valóságot. Vagyis, ennek az ellenséges képzeteknek megfelelően képzelegnek, gondolkoznak, éreznek, beszélnek és cselekszenek is automatikusan. Mondom: néha tudatosan is, tehát néha éberen is akarva-, de többnyire akaratlanul és szándéktalanul.
Ez utóbbi azt jelenti, hogy a teljesen mindegy az, hogy ténylegesen (gyakorlatilag) annyira mélyen és áthatóan és felfedhetetlenül és messze-ható következményekkel járóan, megbántotta-e és megsértette-e őket valaki valamikor (Pl. a szüleik, vagy mások a gyermekkorban, ahova helyezi a pszichológia az ilyen agresszivitásnak, illetve szorongásnak és félelemnek a gyökerét.), mert ők úgy is találnak ürügyet-, bocsánat: okot a „valamikori” sértettségből eredő gyűlölködésre, haragvásra, de minimum a csendes és elnyomott neheztelésre.

Vagyis: teljesen mindegy az, hogy kívül mi történik velük most, mert igazából azt csak ők (Vagyis, az emberiség java része!) képzelik és gondolják úgy, hogy azért haragszanak, mert valaki őket nagyon, de nagyon megbántotta és megsértette többször is, mostanában, vagy régen, esetleg a gyermekkorukban például. (A pszichológia szerint, a legtöbb esetben, az eleve agresszív szülők bántalmazhatták őket. De még inkább az általános elképzelések szerint, az eleve agresszívnek született, mivel férfinak született: apa, hát ki más?). Vagy, nem is a gyermekkorban, hanem felnőtt korukban rég, vagy mostanában, de „akkor” annyira megsérültek, hogy annak a traumája következményeit a felnőtt korukban is feltétlenül hordozniuk kell a pszichológia állításai szerint.
A pszichológia ugyanis, még abban az esetben is, ha az illető pszichológus (vagyis az egyes pszichológusok) képesek ma már a reinkarnációt is figyelembe venni, és regressziós hipnózissal a pácienseiket a korábbi állítólagos életeikbe vissza vinni és ott, ezt az „első okot” azokkal együtt megkeresni, mindig egy kézzel fogható első okot keres, egy „valamit”, amitől aztán lineárisan le lehet származtatni a mostani öntudati zavarodottságot, az agresszivitás konkrét „ősokát”. Holott, amennyiben valós is lehetne metafizikailag a lineáris személyi – öntudati reinkarnáció, ez, a múlt reinkarnációs ok, akkor sem történhetett volna meg csak úgy véletlenül, igazi kauzális – spirituális okok nélkül. Ugyanis nem ilyen ok nélkül foganunk meg és nem ilyen ok (rendeltetés) nélkül maradunk meg és születünk a világra és nem kauzális – spirituális ok – és okozatok láncolata nélkül válunk karma-oldásra képes, vagyis felelősség-tudatra képes felnőttekké!
Az általános, ugyancsak ontológiai okokat most nem akarom kifejteni, mert azt meg tettem több, korábban írt tanulmányban is (Lsd: A Kauzális asztrológia, A megnyilvánult létezés ős-oka: a Lilith, és Az Egyetemes Törvények). Azt viszont itt hangsúlyoznom kell, hogy a Jang típusú ontológiai karmák, vagyis a Tűz és a Levegő karma, az egyetemes léttudattal, vagyis a Központi Isteni Léttudattal: az Én-tudattal, áll kapcsolatban, vagyis olyan, a teremtés – teremtődés folyamán megsérült és így sérülten az Isteni létezésbe került ősideák halmazából jut egy bizonyos adag, az illető személybe, amelyek a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas Géniuszának az alaprezgéseivel rezonáltak. Márpedig ezek a konstellációk a maximális teremtői céltudatosságnak és célirányosságnak az Isteni szellemiségét, illetve ezen kauzális zónáit (Istennek ezeket a misztikus testeit) is tartalmazzák, tehát, amennyiben ilyen jellegű sérült ősidea csoportok (halmazok) kerülnek (épülnek be) egy személy aurájába (mély tudattalan képzeleti és érzés-világába), akkor éppen, hogy ez, a „legfelsőbb” központi isteni öntudattal való belső kapcsolata lesz, már a fogantatásától fogva zavart, vagyis sérült. Ezért fontos az ilyen személyeknek például a siker, sok pénz, vagyis a gazdagság, a rangkórság, a státusszimbólum, a hírnév, a diploma, a titulus, és minden olyan tárgy (un. értéktárgy) amelyről úgy érzi, hogy a belső öntudati zavartáságát, vagy hiányosságát, illetve sérültségét, kiegyenlítheti, kiegészítheti, helyrehozhatja. Illetve, amennyiben nem sikerült nekik még egy középfokú diplomát, vagy autót sem szerezni, ezért lázadnak mindenféle rang és titulus és „elismerés” ellen, illetve, játszák meg a közömböst, sőt, a lefitymálót ezekkel szemben. Mindegy, hogy melyik végénél állnak a problémának, tény, hogy ez nekik és a számukra egy ügy, odáig menően, hogy az is zavarja, ha ezekből hiányt éreznek az életükben és az is zavarja, hogyha másnak szerintük igen sok kerül. (Irigység) Innen ered tehát a „misztikus” sérültség, innen az agresszió, még olyanoknál is, és még akkor is, ha valójában semmi okuk nem lenne sem az agresszióra, sem annak az iker-testvérére: a félelemre, a reális okok nélküli szorongásra. Aztán, hogy ők, vagy a pszichológusok, illetve pk a pszichológusok hatására milyen „kézzelfogható” konkrét okokat találnak erre az indokolatlan belső és rejtett irritációra, az más kérdés. Tény, hogy a sok ezer éves asztrológia tudománybában, nem véletlenül figyelték meg és írták le külön – külön, a minden konstellációnak, vagy minden negatív bolygó-fényszögnek a megfelelő negatív magatartási formákat és a megfelelő betegségeket.
A kauzális asztrológiát gyakorló személyek számára, mára az is világossá vált, és, a lényegi asztrológusi –metafizikai – kérdés úgy is csak az maradt, hogy ezek a személyek hajlandóak-e ezt a sértettségüket feladni és feloldani – meghaladni, illetve egy megfelelő pozitív tulajdonsággá (Mint pl. bátorság, nyíltság, nagylelkűség, megbocsátás, elengedés, méltányosság, vagyis: tényleges igazságosság, általános ember-szeretet, stb.) átalakítani, átváltoztatni? Hogy hajlandóak-e, azt a bármilyen eredetű… sértettségüket a zárójelbe tett pozitív mentalitási formákkal felváltani?

Mert hogyha igen, akkor ez az átváltozás és ez, a belső harag alól való feloldódása, előbb – utóbb sikerülni is fog. De hogyha nem - és a legtöbb esetben: nem(!) -, akkor bizony „örökre” meg- és fennmaradnak a szervezetükben hosszú távon az, ennek az ontológiai sértettségnek megfelelő, negatív lelki és szellemi hatásait követő testi következményei: gyakori fejfájások, vérnyomás – problémák, a vérképlet különböző elváltozásai (Nem csak, vas, vagy magnézium, vagy kálcium- hiány vagy többlet, vagy cukor feldolgozási képtelenség - cukorbetegség, hanem a vörös, vagy a fehérvérsejtek számának a megnövekedése is, egyik a másik rovására, irracionális belső vérzések. Stb.). És megmaradnak az ugyancsak a vérzéssel járó sebesülések, tehát különböző balesetekből, égésekből származó sérülések, egészen a végtagok ilyen jellegű lebénulásáig, vagy elvesztéséig (Amputációk), vagy a szűnni nem akaró, belső vérzések miatti elhalálozásig elmenően. (Nemrég halt meg így egy volt-osztálytársam, aki csak elméletileg volt hajlandó beszélni velem a betegsége szellemi okairól íz öt évenkénti osztálytalálkozókon, de a horoszkópját, vagyis a teljes karma-feltárását már nem kérte.) Az un vérrák, tehát a leukémia az utolsó testi következménye, a szélsőséges ontológiai sérültségnek, akárcsak a szélhűdés, vagyis, a guta-ütés is. (Nem tudom, miért jobb ezt Magyarországon az absztrakt nevén: stroke-nak nevezni?) De persze, egyéb betegségek (pl. belső vérzés, epe és lép-problémák, bélproblémák, visszér és aranyér, problémák stb.), vagy sérülések is, keletkezhetnek ennek a személyi horoszkópokból is kiolvasható „ontológiai sérelemnek” a feloldatlansága- és egyre fokozottabb (intenzívebb), nyílt, vagy rejtett átélése- megélése következtében.
Hogyha az illető személynek sikerül ezt beismerni és magát rávezetni és rávenni a feloldás –pozitív személyi tulajdonsággá átváltoztatás szükségére, akkor, és csakis akkor – Tehát: csakis ezzel a feltétellel! - beszélhetünk a feloldás – megoldás gyakorlati lehetőségeiről. És itt rossz hírem van, nem csak a gyógyszerek pozitív hatásaiban és következményeiben száz százalékosan bízók és hívők számára, de a különböző fizikai – fiziológiai, vagy a különféle misztikus terápiákban bízók és hívők számára is. Ezek a különféle orvosok, pszichológusok és misztikus gyógyítók és agykontrollosok által javallott terápiák ugyanis - Éppen azért érik el későre és nagyon gyengén a remélt – várt hatásukat, mert az ontológiai sértettség ugyanis, éppen amiatt, hogy ontológiai és nem élettörténeti - pszichológiai a gyökerük, vagyis éppen azért, mert nem a mi (fizikai) életünkben történt sokkok és traumák hatására és nem ezek következményeiként keletkeznek -, nagyon nehezen és nagyon ritkán képesek eljuttatni a „betegeket” a tényleges gyógyuláshoz.
Mert a fent említett, a pszichológia által megtudott és felfedett, és a köztudatba is lassan – lassan beivódni látszó, gyermekkori, magzatkori- indokok, vagy okok, vagy a későbbi indító (oki) traumatikus történések csak a felszínen „bevonzott” következményei az ontológiai alaphelyzetnek, tehát az igazi: karmikus alap-meghatározódásnak. Sőt, amennyiben ez a feltevés reális lehet: még az állítólagos korábbi életekben szerzett sértettségi traumák is csak következményei lehetnek az ontológiai sértettségnek, tehát ezeknek a különféle regressziós módszerekkel (pl. hipnózissal) való „megtalálása” és felfedése sem vezethet a teljes karma-oldáshoz. (A különféle karmák keletkezéséről írtam is eleget és elég részletességgel, de a Youtube-ra feltöltött videó-előadásaimban is beszéltem egészen bő részletességgel is. Úgy gondolom tehát, hogy mindazt, amit azokban a tanulmányiokban leírtam és elmondtam az interneten megtalálható előadásokon, most nem kell itt újból megismételnem.) Hanem csak és csakis az, hogy az illető személy, hajlandó-e megtenni a megfelelő hosszas belső erőfeszítéseket, ahhoz, hogy ez ebből adódó agresszív késztetéseit felváltsa és átváltoztassa megfelelő, pozitív tulajdonsággá? Pl. a folyamatos békéhez szükséges, ősbizalmon és isten- és ember-szereteten alapuló élet-bátorsággá?
Be kellene ismerni végre mindenkinek (pszichológusnak és teológusnak és misztikusnak egyaránt) az egész világon, hogy ez az ontológiai agressziós karma, csak és csakis az egész lényünk – személyiségünk – teljes öntudati és mentalitás-béli átváltoztatásával oldható fel! Vagyis például, a minél gyakrabban megismételt és lehetőleg minél hosszabban kifejtett, a témáról és a személyes esetekről szóló „önbeavatási” naplóírással. Vagy az előbbivel együtt, vagy azt követően, a spirituális – öntudati megerősítések (mantrák, személyes imádságok) írásával, és azoknak a hang-rögzítő elektronikus eszközökre való felmondásával és azok sokszori visszahallgatásával. És persze: ugyancsak a hosszas és gyakran ismételt, célzatos (ezt az oldást és átváltoztatást célba vevő) meditációkkal.

Mit jelentsen mindez, miért van szükség ennyi „misztikus” gyakorlatra? Egyszerűen azért, mert meg kell győznünk a tudattalan képzeleti- és érzés-világunkat, arról, amit spirituális ismeretek segítségével ugyan, de gyakorlatilag egyelőre, mégis „csak” intellektuális szinten tudunk. Tehát: Fel kell fognia mindenkinek, aki ezzel a karmával rendelkezik, hogy NEM ELÉG AZ ELMÉLET ÉS, TEHÁT, NEM ELÉG AZ INTELLEKTUÁLIS MEGISMERÉS , a fel és beismerés. Mert ezek a karma programok nem oldhatók fel és nem haladhatók meg azokon a dimenziókon belül ahol gondolkozunk és érzünk. Mert oda ahol keletkeztek ezek az öntudatunk objektív sérülését is okozni képes karma-programok, nem jut el a gondolkozás ereje! Hanem csak és csakis ott oldhatók fel ezek az ontológiai karma-programok, ahol a mi egyéni spirituális struktúránknak az ős -eredeti mintája és magva is keletkezett: Az Abszolút lét és az Isteni lét határain, ahol az abszolút teremtői ősminták közül egyesek, létrejövés közben megsérülnek. Csak és csakis ott, azon a „magas szellemi szinten” oldhatók fel és haladhatók meg a sérült képzeleti ős-kvantumok, illetve, ott változtathatók át, megfelelő pozitív személyi tulajdonságokká, képességekké. - Ott ahol az egyes modern fizikát is ismerő misztikusok nevezik: az un. kvantum-térben (Az egyetemes - isteni léttudatban), ahol nem vagyunk még (és már!) sérültek. Illetve, ott ahol „még” nem léteznek, a megnyilvánult lét alapjainál álló, sérült (meghibásodott), alacsonyabb szinteken karmikus csoportosulásokat (karmikus idea-csoportokat) alkotó sérült ősideák sem. Egyrészt.

Másrészt, ha ezt az „értést” megszereztük, akkor meg kell tudnunk a személyi horoszkópunk segítségével azt, hogy egészen pontosan milyen jellegű (Milyen konstelláció szerinti) sértettségi karmát hordozunk magunkban, mint feloldandó életfeladatot? És, az egészen pontosan az jelenti: hogy milyen konstellációban-, és milyen gyakorlati életfeladatokat jelző horoszkópházban található a két karma-pontunk és azoknak a megfelelő pozitív viselkedési, gondolkozási és főként: képzelgési mintákról kell(ene…) írnunk az önváltoztatási naplónkban. És ugyancsak ilyen új, pozitív képzelődési, gondolkozási és viselkedési formákról kell úgymond mantráznunk és meditálnunk. És azon kívül, és akkor, ha el kezdtük ezeket gyakorolni, akkor akár harcművészeteket is gyakorolhatunk és konfliktusokat is vállalhatunk úgy, mind az önmegfigyelés (A sértettségek leleplezése) lehetőségeit különböző szélsőséges helyzetekben. Tehát ugyancsak a gyakorlati megvalósítási szinteken is átélendő karma-feloldás és meghaladás (edzetté válás) érdekében. Mert akkor ez a konfliktus-vállalás, már nem (sértettségi!) karma-dagasztás és erősítés lesz, hanem éppen, hogy annak az ugyan élesben történő, tehát, hús-vér tapasztalatokon is alapuló, de mégis csak játékos – gyakorlati oldása.II rész
A nagynak képzelt misztikus Én-tudatról, asztrológiai szempontból. Vagyis, misztikusságtól és pszichologizálástól mentesen az emberi élet központi problémája megoldási lehetőségéről


A Tűz-jegyekben álló karma-pontok által jelzett karma által (Első sorban önkéntelen és sokszor öntudatlan kevélység, vagyis: beképzeltség, fizikai, intellektuális, vagy erkölcsi felsőbbrendűségi-érzet és tudat, ami az arroganciáig is elmehet, mások – egyesek lenézésére, becsmérlésére való hajlam. Továbbá: uralkodási, ellenőrzési-, irányítási-, beavatkozási késztetések, súlyos esetben mániák, stb. által) okozott személyiségi - öntudati zavaroknál, álljunk meg egy percre. Mert egyrészt ezek a személyi tulajdonságok nem érzékelhetők a felszínen, úgymond nem láthatók, hanem mélyen rejtettek. Másrészt, nem személytelen (absztrakt) elmélet az (nem misztikus fantazmagória…), amit az esszéimben és tanulmányaimban leírok, hanem gyakorlati személyes tapasztalás is. Gyakorló asztrológusként, soha nem volt célom az érdekes elméletek gyártása, hanem olyan szakmai és személyi megfigyeléseket tettem és teszek közzé, amelyek szerintem a normális és természetes - átlagos... - életet folytatni kívánó személyek haszonnal kipróbálhatnak és gyakorolhatnak az élet-harmonizációs törekvéseikben. Mindazt tehát, amit eddig leírtam a könyveimben, vagy, a nyomtatott formában még meg nem jelent tanulmányaimban, most is érvényesnek tartom. Sőt: ezek az alapját és elődjét képezik annak is, amit itt most le fogok írni.
Továbbá: a felszínen is látható és tehát az igazán veszélyes és az előbb - utóbb pszichiátriai problémák szintjén is jelentkező öntudati - önérzékelési (hamis önértékelési) zavarokat okozó karmikus tulajdonságok elhatalmasodásához és kellemetlenné - zavaróvá válásához, nem elég a tűz-karma szerinti meghatározódás, hanem ehhez szükség van még egy levegő-jegyben álló karma-pont által jelzett, ugyancsak öntudati jellegű karmára is. (Ugyancsak tudattalan és önkéntelen irracionális-, illetve természet-ellenes függetlenségi – függetlenedési vágy és el nem köteleződési ösztön, öncélú individualitás és egyéni autonómia-törekvés. Erre való szélsőséges érzékenység.) Vagy, egy ugyancsak levegő-jegynek számító, kínai asztrológia szerinti meghatározódás (Patkány, Sárkány, vagy a Majom éve). Természetes ugyanis, hogy az ilyen személyek önkéntelenül is haragot éreznek egy más személlyel szemben, vagy egy egész csoporttal szemben, vagy magával a társadalommal szemben, amikor azok vissza jelzik a számukra, hogy nem tűrik és nem hajlandók elviselni, sem az uralkodásukat, de még az irányítási-, vagy beavatkozási késztetéseiket sem. De még inkább akkor éreznek haragot sőt gyűlöletet, amikor úgy érzik, hogy a személyi öntudatukban megsértik, vagy, amikor úgy érzik, hogy a szabadságukban, illetve a függetlenségükben, függetlenedési törekvéseikben akarják őket korlátozni, megzavarni. Hiszen ők még a szerelmi, élettársi elköteleződésre is képtelenek! Tehát vagy fellázadnak az ilyen viszonyok ellen, vagy finoman kihátrálnak, vagy magyarázat nélkül elmenekülnek. De mind ezek mellé, többnyire még egy un. Bak, Halak, vagy Skorpió jellegű karmának a jelenléte is szükséges ahhoz, hogy konkrét mentális betegségre való hajlam formájában is jelentkezzenek (szegeződjenek) ezek a karmikus tulajdonságok.
Csak és csakis ezeknek a jeleknek a személyi sorsképletekben való jelenléte jelezhet "veszélyes", vagyis első sorban un. önveszélyes öntudati - önérzékelési (Kevélységi, beképzeltségi, nagyképűségi, narcisztikus, vagy egyenesen pszichopata jellegű.) karmát. Olyat tehát ami feloldatlanul és meghaladhatatlanul, akár depresszióhoz és akár skizofréniához, vagy pánik-betegséghez, üldözési mániához is vezethet, hogyha egyszerre találunk a sorsképletben az egyértelmű tűz- és levegő karmára utaló jelek mellett, Skorpiói, Bak, vagy Halak jellegű karmára utaló jeleket is. (Pl. Lilith a Nyilasban, Sárkányfarok a Vízöntőben, és az illető személy a Kígyó évében, vagy a Kecske évében született.) Különben nem lehet asztrológiailag olyan következtetést levonni, hogy az illető személy, akárcsak hajlamos is lenne egy un. mentális betegségeknek a "megszerzésére".
A betegségek mindig és minden formában olyan szélsőséges megnyilvánulásai a karmának, amelyek igazából nem tartoznak - nem tartoznának! - az asztrológia sors- és élet-út rendezési hatáskörébe. Ezért, az ilyen betegek nem is keresik fel általában az asztrológusokat. De tudnunk kel viszont azt is, hogy amennyiben ezek a jelek, együttesen (tehát minimum három, de inkább négy ilyen jel szükséges a hajlamosság megállapításához) megjelennek egy sorsképletben, az igen is, lehet magyarázat arra, hogy egy maximálisan korrekt és tudatos életvezetésre törekvő személynek mért térnek vissza azonos sors-problémák vagy betegségek (netalán balesetek) az életében, annak ellenére, hogy a legjobb spirituális - misztikus (vagy pl. pszichológiai) tudásával és akaratával (Tehát, a megfelelő életfeladatok maximális felvállalásával is!) törekszik az élete és sorsa többi karma-elemeinek a feloldására. Hogy miért? –Éppen azért, amiért ez az öntudati karma – összegeződés, szélsőséges esetekben, vagyis nem megfelelő nevelés, vagy más külső körülmények hatására, mentális betegségeket okozhat: ment az öntudatunk az a központi „spirituális szervünk”, amely az egyetemes (teremtői, megváltói) léttudathoz kapcsol minket.

Harminc éves szakmai gyakorlattal és a hetvenedik életévembe érve, rá kellett jönnöm arra, hogy annak, amit el akarunk érni, és amit el kell tudni érni egy levegő – vagy tűz, illetve levegő és tűz jellegű személyi karma (tehát dupla személyi karma) oldásával, vagy egy Bak-, vagy egy Skorpió-karma oldásával, az, az egész emberi élet célját képezi az örökkévalóságban. Hogy ez a törekvés egyenesen a Krisztusi kinyilatkoztatásokkal és a Buddhai tanításokkal egyenértékű (Igen is: elképesztő!) metafizikai jelentőséggel bír, egyrészt.
Másrészt arra is rá kellett jönnöm, hogy mennyire nehéz ezt az oldást – oldódást, illetve azt a magas rendű öntudatot (Isteni szintű felelősség-tudatot) elérni? - Megközelítőleg: Csaknem lehetetlen!

Azért bír ennek a karmának a feloldása elképesztő metafizikai jelentőséggel, mert amennyiben csakugyan sikerül, akkor a karmának az ellentétéhez kell eljutnunk általa, vagyis ebben az esetben: a legmagasabb rendű (spirituális és kauzális) öntudat eléréséhez. Vagyis oda, amit a misztikusok az isteni Én-tudat elérésének neveznek, vagy a „A bölcsek kövének”, az alkimisták meg: az arany öntudatnak. Vagyis, annak az öntudatnak, ami már közvetlen mágikus teremtő erővel bír, ahogy az Evangélium tanítja. ("Ha akkora hitetek lenne, mint egy mustármag...") Rendeltetésünk szerint, egy olyan személyi – öntudati állapotot kell(ene) elérni- egy olyan finom (szubtilis) öntudatnak az elérését és stabilizálódását, amit Jézus egyenesen a Mennyek Országának nevez, máshol, A Királyságnak, máshol meg a Boldogságnak. Mondanom sem kell, hogy ez nem csak teljes sértettség (sérültség) mentességet jelent, hanem teljes haragvás-mentességet és gyűlölet-mentességet, sőt, és persze: bosszúállási késztetés - mentességet (bosszú-vágy mentességet) is kell, hogy jelentsen.
Meg kell vallanom őszintén, hogy miután rengeteg horoszkópot elkészítve, vagyis: rengeteg sors-alakulást belülről megfigyelve, hosszú éveken át, ezekhez a következtetésekhez eljutottam, évekig úgy éreztem, hogy nem tudok előre lépni, jobban megtisztulni. Néha még kételkedtem is, hogy esetleg nem is haladtam és nem jutottam előre, hiszen, persze, hogy történtek az életemben olyan esetek is, amikor nem, csak, hogy huzamosan kellett éreznem a haragot, bármennyire is kétségbe ejtő volt ezt számomra beismerni, de még a gyűlöletet is, sőt, néha – néha még az édes bosszúvágy átélésén is rajta kaptam magam.
Mi az ördög?! – Kérdeztem magamtól, semmit nem ér a metafizikai – asztrológiai tudásom, semmit nem érnek a legmélyebb a karma-ismereteim és a karma-oldási törekvéseim? Semmit nem ér az a rengeteg szeretet – és boldogság meditáció, amit nem, hogy napok, és nem, hogy hetek – hónapok alatt végeztem, de éveken át is? Mi az ördög van hát? Miért esek vissza? És az ördög nem csak ebben, az imént leírt belső sikertelenségeimben mutatkozott meg (pl. a késő-kamaszkoromból magammal hurcolt alvási zavarok megmaradásával), hanem a külső sikertelenségeimben is. Sőt: egy és két és szinte három nagy magánéleti csődben is. Hát persze, hogy a levegő karmámmal (Lilith a Mérlegben), és a Skorpió (A kígyó évében születtem) karmámmal haragudtam azokra, akik a magánéleti csődömet előidézték. És bizony néha azon kaptam magam, hogy még a bosszú-vágy is elkapott azokkal a személyekkel szemben, illetve az intézményi eljárásokat indítványozó és végig vezető dolgozókkal – vezetőkkel szemben, akik nagy közömbösen, illetve, valamilyen számomra megokolhatatlan (irracionális) unszimpátiától vezérelve, hozza apparátusi eszközökkel is, járultak a csődjeim sikerességéhez. És mindezt annak ellenére, hogy a személyi horoszkópomból, illetve az asztrológiai sorsképletemből, egyértelműen kiolvasható, hogy nekem ezeken a negatív tapasztalásokon végig kellett mennem gyakorlatilag is, nem csak a korábban látott elméleti szinteken. Hogy szükségem volt pl. a hosszas Remetei állapotba kerülésre, aminek az igazi, öntudat-átalakító jelentését korábban nem élhettem át a személyes átélés szintjén, annak a teljes mélységeiben, hanem csak ideig – óráig, és maximum 3 – 4 napra, ami messze nem elég egy igazi öntudati átalakuláshoz.
És csak jöttek és jöttek a karma-jelzések, vagyis a személyi sértések és bántalmak még a közvetlen közelemből is, jelezvén azt már – már soha meg nem szűnően és soha megállíthatatlanul, hogy még mindig haragszom, és még mindig nem tudom elfogadni és kellőképpen értelmezni ezeket a további öntudati tisztulási szükségekre utaló jelzéseket sem. És már a Bak sárkányfejem által jelzett szellemiségnek analogikusan megfelelő térdeim is fájni és gyengülni kezdtek. Holott a Sárkányfej az nem karma-pont, hanem azoknak az ellenkezője: a Mennyek Országának, illetve az abba való bejutának (A krisztusi „Ígéretnek”) a jele. A bejutás tehát csakis pozitív élményekkel kell - kellene, hogy járjon, nem fájdalommal és elgyengüléssel!
És akkor értettem meg, hogy olyan erős és mély az én, többnyire rejtett, személyi (Levegő)- és Skorpiói-karmám (Tehát azt, hogy ontológiai ez a karma, vagyis, hogy az messze a jelen életemen és személyemen túl mutató.), hogy csak elméletileg képzelhettem azt, hogy elfogadtam mindannak a sok – sok, és rengeteg, és határtalan hátráltatásnak és veszteségnek és sikertelenségnek és „kibabrálásnak” a törvényességét, ami velem történt egy életen át. (A Bak konstelláció ugyanis a törvényesség-tudat géniuszát is megtestesíti, többek között) Amely hátráltatás tehát, legalább 50 éven keresztül történt. Vagyis, minimum 20 éves koromtól, amikor megbuktam az első érettségi vizsgán egy építkezés-technológia nevű tantárgyból, amit akkoriban rettenetesen unalmasnak találtam. (Vizsgára való felkészülés helyett Dosztojevszkij-nek, a kicsengetésre ajándékul kapott Bűn és bűnhődés c. regényét olvastam.) Sőt, a csődök és katasztrófák lavinája: még attól is korábban indult el, csaknem hét évesen, amikor pl. az apámtól „egyből”, vagyis 3 éves koromra elvált édesanyám, az első osztály első órájától, tehát szintén „egyből” román tannyelvű iskolába íratott. És ezt anélkül, hogy neki, aki reggeltől estig dolgozott a hét minden napján (Akkoriban tehát szombaton is!) ideje lett volna velem leülni akárcsak egy órát is tanulni. Ettől, néhány héten belül, kb. 10 évig, amíg megtanultam kifejezni magam román nyelven is, besötétedett számomra az élet és a világ.
Az asztrológia segítségével, azt már régen megértettem, hogy amennyiben nem így történik „minden”, tehát amennyiben teljesen szabad utat kapok már a kezdet kezdetektől, és a bennem levő tehetségek éppen olyan könnyen ki tudnak bontakozni, mint a velem egy idős személyekben, már én is rég óta halott lennék, mint ők, a volt barátaim és osztálytársaim. De, a legjobb estben is, tehát, ha a pszichológiával, vagy a misztikával találkozom hamarabb, Parkinson-vagy Alzheimer kórosan senyvednék valamilyen szociális intézetben. De ez már nem vigasztalt. Mert nem értettem meg azt ugyanis, hogy amennyiben nemvesztem oda én is a gyermek- vagy fiatal, vagy érett felnőtt koromban mint oly sokan a velem egy idősek közül, akkor most, amikor annyi, de főként oly lényeges metafizikai – asztrológiai tudást össze szedtem, amilyent sok sikeres „misztikus csodabogár – kozmetikus” nyilvánvalóan nem, ezek segítségével miért nem tudok jobban boldogulni? Illetve, miért nem tudom azt a fránya öntudati karmámat már végre feloszlatni és meghaladni, még akkor is, ha az ontológiai és messze túl mutat a jelen életemen és személyemen?
Nem a megjelent 14 könyvemnek a tovább is fennmaradó fél-sikere bántott tehát. Nem az, hogy a 14-ik könyvemmel is úgy jártam, mint az elsővel: amikorra végre megjelenhetett, olyan, a korábbitól eltérő közegben – környezetben éltem, amely pont arra az eszme-világra és képzet-rendszerre nem volt ráhangolódva, amely eszme-világot éppen meghódítottam azoknak a verseknek, majd azoknak az esszéknek a megírásával. Hanem az, hogy a testi jelzésem szerint és a magánéletem szerint sem, jutottam arra a spirituális – lelki színvonalra, amelybe beérkezve képzeltem magam, a könyveim anyagainak a megírásakor. Persze, azt is tudtam, hogy a sikerek elmaradásának az igazi oka, nem a más kulturális közegbe kerülés volt, hanem az, hogy amennyiben olyan sikerem lett volna velük, vagyis, amennyiben népszerűvé tudtam volna válni általuk, egészen biztos, hogy a Mérleg- karmámnak megfelelően, ott legbelül kibillentem volna a kényes öntudati egyensúlyomból. Az amúgy is, nagyon nagy nehézségek árán őrzött egyensúlyomból tehát. Még pontosabban: negatív irányba növekedett volna az önérzetem (Lásd: az egyes házban és az Oroszlán Aszcendensem alatt álló Plútó negatívan fényszögeli, mind a Mérlegben álló Mars-Lilith párost, mind a Skorpióban álló Nap-Merkúrt. Magyarul: bizonyára elment volna az ennél, a minimálisnál nagyobb, költői-, majd írói sikertől az eszem.).
De nem is a magánéletemnek a, szerintem túl lassú vissza rendeződése és harmonizálódása volt az, ami időnként kétséggel töltött el afelől, hogy fejlődők-e egyáltalán, sőt, hogy „javulok”-e, és, hogy van-e egyáltalán pozitív visszahatása, ha nem is a sorsomra, de legalább az egészségemre a sok – sok pozitív spirituális átváltozást megcélzó törekvésemnek? Hanem az, hogy miért vagyok még mindig olyan könnyen megsérthető, hogy órákig nem tudok aludni éjszakánként, a sértettségek tízszeres „elkönyvelése után” sem, szüntelenül keresve önkéntelenül és tehetetlenül a pozitív megoldásokat. Sőt, hogy miért történik ugyanez, most is, amikor „minden lényegeset értek”? Miért van az, hogy bármennyire nem veszem komolyan a sértéseket, nem tudok elaludni, nem csak egy - egy személyi bántalom bezsebelése és látszólagos feldolgozása után, de inkább: azok feldolgozatlan állapotban való elnyelése után? Sőt, miért nem tudok elaludni még egy – egy, ugyancsak a személyi – öntudati kamrámmal kapcsolatos, de nem személyi sértés útján, hanem a külvilágból (többnyire az internetről) jött információ – benyomást és benyomásokat követő újabb megvilágosodások után sem?
Tulajdonképpen ez a paradoxona a mind mélyebb és mélyebb metafizikai ismertetekre szert tevő személyek életének, azokkal szemben, akik ezzel az információval szemben immunisak. Azokkal szemben, akik tehát ez nélkül is jól vannak, köszönik szépen. De hiába köszönik szépen, mert, többnyire idejekorán vannak jól ez nélkül. A túlvilágon persze… Pontosan úgy mint az én óvodás és osztálytárs-barátaim, vagy, a velem egy idős költő- festő- és filozófus ismerőseim és barátaim, akikkel már csak felnőttként találkoztam, de, akiket nem adtak a szüleik első osztálytól román nyelvű iskolába, mint engem, és ezért idejében megmutatkozhattak a különféle, sikert hozó tehetségeik. Tanulási képességben, sportban, jó-szakmában, kereskedelemben, „világiságban” és költészetben, festészetben, filozófiában, de a leginkább, a szép és értelmes és „bele-való nők fogásában”, akiket annak idején, titokban nagyon irigyeltem, még azt követően is, hogy nekem ugyanolyan szép és értelmes nőim lettek. Irigyeltem tehát, és nyálazva hallgattam a kalandjaikat, amelyeket az osztályban meséltek, és irigyelve nézegettem a különféle lapokban megjelent verseiket, miközben az én verseimmel folyton csak elégedetlenkedtek a szerkesztők. Igen is, be kellett vallanom magamnak, hogy addig irigyeltem őket, amíg az életből el nem mentek. És mind elmentek: Borsos Öcsi, Tánczos Zsoli, Pál Árpi, Gede Miki, Rettegi Lajos, Veress Gerzson, Bréda Feri, Egyed Péter, Szőcs Géza, és… Már számolni sem tudom. És sajnálni sem. Sajnálni tudnám ugyan, mert némelyikkel összebarátkoztam és nagyon megszerettem, de nem szabad. Nem szabad, mert akkor negatív energiát áramoltatnék a túlvilági lelküknek.
Szóval, ez a paradoxona annak, hogy az isteni (metafizikai) logika teljesen más, mint a lineáris – tudományos – világi logika. Ti., hogy az utóbbival nem csak, hogy egyenesen követhetetlen, de abszolút megfejthetetlen az első. Ti.-2, hogy nem csak a józan paraszti (pragmatikus) észből, vagy a tudományos – humanista gondolkozásból nem következik és nem is érthető az élet gyakorlati valóságban érvényesülő sors-logika, de e kettő egymástól teljesen különbözik is, sőt: egymással mintha homlokegyenest szemben állna, és, itt és emiatt mond folyamatosan csődöt az egész tudományos világ filozófiája. Nem csak az én idejekorán elhalt, tehetséges osztálytárs-barátaim és költő – filozófus pályatársaim gondolkozása mondott csődöt tehát jobban, mint az enyém, de az egész tudományos – humanista (liberális és hagyományos) szemléletű világé is.
Miért nehéz ez és miért áthidalhatatlan a két logika közötti különbség? Az a különbség, amit a pszichológia, a korunk legszellemibb, de erkölcsileg ugyancsak meghasonlott tudománya, sem volt képes megoldani? (Persze, nem gyártott atom bombát és biológiai fegyvereket, vagyis korona-és egyéb vírusokat, de a pszichológiai hadviselésben és élő-robot katonagyártásban nyakig benne van ő is) És miért van az, hogy miután, a pszichiátriával együtt, teljesen csődöt mondott a tönkre ment, vagy eleve úgy született emberi (levegő- és tűzkarmás!) öntudatok helyre hozásában )kigyógyításában), kénytelenné lett, a nem csak, hogy a teljesen tudománytalan, de ráadásul obskúrus és okkult misztikával házasságra lépni?
Pontosan azért, mert az öntudati fejlődésben nem alulról felfelé kell az emberi evolúcióban lépkedni (haladni, netalán: építkezni), hanem, előbb a felsőbb rendű-, és a legmagasabb, isteni sors-logikát kell megfigyelni és az szerint kell megtanulni gondolkozni, illetve, a tudományos gondolkozást az „irracionális” metafizikai (asztrológiai!) törvényekhez és szabályokhoz igazítani. És ennek, a gyakorlati valóságban is (tehát a sorsban!) megfigyelhető metafizikai – asztrológiai sors-logikának, semmi, de semmi köze nincs, nem, hogy a tudományos-humanista logikához, de a misztikához vagy a valláshoz sem. Ahogyan nincs a pragmatikus – humanista tudományhoz sem, tehát a pszichológiához sem. És ezt a két féle logikai – racionális összeférhetetlenséget pontosan az Ontológiai sérültséggel született személyek esetében lehet a leginkább nyomon követni.
Az első hallgatói törzsgárdához, akik az én legelső asztrológiai - metafizikai – életmód előadásaimra jártak, és akik a kurzusok közben és után baráti kapcsolatba is kerültek velem, tartozott egy igen tehetséges tanítónő is, aki úgy látszott, hogy jó asztrológussá válik. Ám az élet és a szerelem ereje úgy hozta, hogy ott hagyta a baráti társaságunkat és ez által lassan – lassan az asztrológiával is felhagyott, mivel szerelmes lett, majd férjez is ment egy olyan férfiba, aki jogázott, és aki úgy döntött a barátnőnk helyett, hogy a joga megbízhatóbb a metafizikai (Csak később neveztem el kauzálisnak) asztrológiánál. Sőt, miután a jogát és a házasságot is kimerítették, ez a rendkívülién értelmes és tehetséges tanító nő, elvégezte levelezés útján a K-i egyetem pszichológia szakát is is, és úgy nézett ki, hogy pszichológia tanárnőként fogja világosítani annak az iskolának a középiskolás növendékek életútját, amelybe a lányaim is jártak. Ehelyett egy súlyos depressziót követő, rákos betegség útján, átköltözött hirtelen a túlvilágra.
Sőt, egy, számomra utólag ugyancsak igen közelivé vált külföldi ismerősöm, miután elolvasta valahol az interneten a Lilithről szóló tanulmányomat és miután elkészíttette velem a horoszkópját, szorosabb baráti viszonyba is került velem. Azt követően, többször és többet is találkoztunk és vele is úgy jártam, hogy annak ellenére, hogy ígéretes asztrológusnak bizonyult, néhány, kreatív kollaborációban eltöltött év elteltével, mégis úgy döntött, hogy az ő individualista elképzeléseinek és a liberális neveltetésének, mégis csak jobban megfelel a pszichológia. Sőt, kreatív személyiség lévén, arról is álmodozott, hogy olyan asztrológiát fog gyakorolni, amelyben a pszichológiát alkalmazza a részletek kidolgozására és elmagyarázására. Próbáltam rá vezetni, hogy lényeg szerint, ez a két tudomány merőben eltér egymástól, mind az alapjaik mind a céljaik szempontjából és nem szerencsés össze mosni őket, de nem hallgatott rám és egyre jobban beleásta magát a pszichológiai önismeretbe, amely állítólag őt jobban felszabadította és megnyugtatta, mint a kauzális asztrológia, amely szerinte „rajta nem tudott segíteni”. Az ilyen fajta megállapítások egyre gyakoribbá váltak az eszmeinek ily módon már nem is nevezhető kapcsolatunkban, amely erős individuális meggyőződésről tanúskodó kijelentései néha már a személyemet sem kímélték, és amitől sajnos, én is egyre türelmetlenebbé váltam vele szemben. Ti., hogy mikor veszi már észre magát és nem látja, hogy a vesztébe rohan? Ezért tehát ő már koloncnak érzékelte a kapcsolatunkat és véglegesen is elszakította a barátságunkat. Egy évre és néhány hónapra a baráti viszonyunk megszakítása után egy nagyvárosi kórház pszichiátriai osztályáról telefonált nekem, ahova súlyos depresszióval került be, azzal, hogy mondajak neki valami segítő gondolatokat, mert ott csak gyógyszereket és injekciókat kap, de eligazítást, majdnem semmit.
De nem az a fontos és lényeges ebben a történetben, hogy a kauzális asztrológiát ugyancsak elégtelennek találó, külföldi ismerősöm is, szinte ugyanúgy járt mint az otthoni barátnőm, aki ebbe a „tudományos szempontból megbízhatóbb” sors-rendezési igyekezetébe bele is halt, hogy ugyancsak depressziós lett. (Noha a dolog némileg logikus volt, hiszen mindketten rendelkeznek mint tűz-jegyű, mind levegő jegyű karmával, de skorpió-karmával is.) Hanem az, ahogy a szerintem nagyon becsületes pszichiáter-orvos, aki elbeszélgetett vele a zárt intézményből való kibocsátásakor, megkérdezte, hogy van-e valamilyen módszere a kigyógyuláshoz, mert a gyógyszerek, amelyeket felirt, és a havi ellenőrző vizsgálatok nem fogják kigyógyítani.
Nos, ezek a történések vezettek rá engem is arra, hogy csakis abban bízhatok, amit a mentafizikai búvárkodásaim során megértettem, illetve, amit a saját asztrológiai sorsképletemből ki tudok olvasni, amennyiben meg akarok szabadulni attól, hogy ne legyek annyira megzavarható, sem a személyi sértések és ellenállások miatt, sem az ugyancsak az én, ezen központi – öntudati problémámmal kapcsolatban kapott, figyelem-felhívó, megvilágosító jellegű külső információk által. Ti., arra, hogy az életünk nem arról szól és nem arra való, még ebben a „központi” sors-kérdésben sem, hogy addig fejlesztjük az öntudatunkat a spirituális ismeretszerzés és képesség-szerzés útján, amíg azt a bizonyos arany öntudatot, amit az alkimisták arany öntudatnak neveznek, vagy a misztikusok a nagy (isteni) Én-nek, meg Jézus a Mennyek Országának nevez.
Hanem arról, hogy mindazt, ami nem az isteni Öntudatnak a része bennünk, hanem az öntudati karmának – Tehát ami a gyermekkortól magunkra vett világi öntudatunknak a tartozéka, a gazdag, vagy szegény, vagy hírneves szülők gyermeke nevű címkétől a csodagyermekig, vagy tehetséges gyermekig, majd a jó szakemberi öntudattól, az esetleges mérnöki, ügyvédi, orvosi (A Déré!), a sport-sztári, vagy énekes, vagy színészi, költői, a tévés műsorvezetői stb. címkéig -, azt le kell bontanunk és fel kell oszlatnunk és attól meg kell szabadítanunk az öntudatunkat éppen úgy, mint a gyermekkori, kamaszkori, vagy felnőtt kori sértettségeink, bántalmaink és traumáink emlékétől. Fel kell adnunk, el kell felejtenünk ezeket a karma-tartozékokat. Ahogy az agykontrollban nevezik: memória-fogasainkat.

Én pl. a mérnöki öntudatot, meg a költői, vagy az írói öntudatot, de főként a Karate-mesteri öntudatot, sőt, még az asztrológusi, vagy az abszolút törvényesnek gondolt szülői öntudatot is. A férji öntudat igazából soha nem „nehezedett” rám, nem vonhatta el a figyelmemet, és nem zavarhatta meg a finom és gyér és isteni és abszolút Boldogság- tudatómról, mivel mind a két feleségembe szerelmes voltam, tehát eszembe nem jutott, hogy attól lennék én több vagy másabb, mint a többi férfi, hogy az élet-társaimat bármilyen formában is, birtoklom, vagy, hogy ők növelnék az én szamárlétrás rangomat. Az viszont igaz, hogy a jelenlegi feleségemet én kimondottan szépnek látom, és néha volt olyan érzésem, hogy az ő szépsége rám pozitív fényt tud vetni valamilyen formában. Az utóbbi időben viszont, a féltékenységről, amiről viszont Ő szoktatott le egy nagyon sajátos formában, vagyis arról, hogy bármilyen formában is rátarti legyek az ő szépségére, tudatosan leszoktattam magam.
De vissza térve a többi hamis énre: arról van szó, hogy az igazi, egyetemes öntudatunk, tehát az isteni Én-ünk, amelyet a Buddhisták és általában a keletiek hangsúlyoznak és, aminek semmi köze nincs semmiféle ranghoz, és, ha jól értettem, bele tartozik a kultúrájukba, hogy azzal együtt nőjenek fel (legalább is a férfiak) - az semmiképpen nem az a durva és egy bizonyos vagyonra, vagy életterületre határolt öntudat, amit egy boksz-bajnok, vagy mint egy roppant népszerű filmsztár, vagy könnyűzene sztár él át a nyugati típusú civilizációban. És, amitől láthatóan, meg is zavarodik valamennyi. Hanem ennek éppen a fordítottja: egy nagyon finom, és igen is: szerény, és nyugodt és higgadt és gyér, és az anyagi világunkhoz és az azt megjelenítő fogalmainkhoz képest „majdhogynem semmi” jellegű öntudat! Ennek a misztikus semminek átélését kísérelik meg átélni és ezt próbálják stabilizálni a keleti metafizikákon alapuló meditációk gyakorlói. Ez az az állapot, amely nekünk, akik nyugati kultúrában felnőtt személyenként kezdünk el meditálni, a legnehezebb elérni, mivel egy ezzel teljesen ellentétes kultúrában – ti., más fajta, vagyis, többnyire az ego-növesztésre alapuló öntudatalakítási kultúrában nőtünk fel, így váltunk felnőttekké. (Nagyon csodálkoztam, amikor egy híressé vált, kedves pszichológus, aki majdhogynem ugyanazokat a karma-átöröklődési jelenségeket fedezte fel mint én, már a tízedik alkalommal is megismételte egy vidéki kisvárosi előadásában, hogy „ő mint klinikai pszichológus ilyeneket nem gondolhat”.)
Egyik bölcs barátom, aki az interneten keresett fel, azt írta nekem, hogy ő semmi akar lenni. Vissza írtam neki, hogy nem lehet semmi, mivel az nem létezik. Persze: hiszen még az abszolútum, ami a létünknek az alapjait képezi, még az sem semmi, hanem a maximális „valami”, amit viszont mi nem vagyunk képesek felfogni. Ma és most viszont nagyon is értem, hogy ezzel mit akart mondani, mire akart rávezetni. A világi értelemben vett „valakiség”-től való megszabadulás szükségére. Mert én, éppen, hogy ezt a világi semmi-tudatot nem voltam képes eddig elérni. Hiszen nem is tartottam fontosnak, mert eddig, csak a tűz-karmát tartottam az öntudatra veszélyesnek, és a levegő karmát, amiben én „szenvedek”, nem. Hiszen ez a jellegzetesen „öntudati” veszély előttem egyetlen magyar asztrológusnak sem tűn fel.
Ugyanakkor, azt a gyér és finom és határtalan boldogság-érzést, amit a Nirvána fogalma jelentett számomra attól kezdve, hogy ez a matt fényben megjelenő élmény-állapot „be jött nekem” egy egészen kezdő koromban megkísérelt meditációmban, igen is sokszor elértem. És ez volt a félrevezető. Mert ettől érzetem magam mentesítve a metafizikai (finom – szubtilis, tehát: karmában könnyen félrevezető) szintű öntudati problémáktól.
Ezért is lettem az utóbbi időben elégedetlen az úgymond külső eredményeimmel, mint pl. az egészségi állapotaimmal, amely ugyan sokkal jobb a velem egy idős személyek nagy átlagánál. Sőt, még az általam ismert, velem nagyjából egy idős spirituális mesterek, írók és asztrológusok és más, misztikusok vagy pszichológusok fizikai egészségénél is, akik az interneten megnézhető misztikus előadások százait hozzák létre naponta. De úgy sem lehettem megelégedve, mert tudom, hogy bármilyen betegség, vagy fájdalom is (Még az ujjbegyek fájdalma is, de erről írtam és beszéltem más alkalommal!), annak a jele és jelzése, hogy valamit még mindig nem csinálok jól „egészen magas szinteken”. És mondom: a teljes egészségem mellett, a magánéletem külső formái is igen csak nehezen álltak helyre és harmonizálódtak, még azt követően is, hogy a kényszerű remetéskedésem - amire viszont éppen emiatt, az öntudati megvilágosodás miatt, illetve annak a finomodási – finomítási (megszabadítási!) eszmélésének a megjelenése – megszületése! miatt volt nagy szükségem – megszűnt.
Minden információ és személyes élmény, ami ehhez a központi (tehát mágikus erejű!) sors-probléma megoldásához kellett, évekkel ezelőtt meg volt bennem, de ez, az öntudatom gyérítésének és minden világi - kulturális kolonctól való megszabadításának a szüksége csak most tárult fel, amikor szabályosan megijedtem attól, hogy nem fejlődők, tehát képtelen vagyok elvégezni és beteljesíteni a rendeltetésemet.
És akkor el kezdem meditálni a gyermek-koromtól ez idáig magamra szedett öntudati koloncoktól való megszabadulás szükségére, akárcsak a sértettségeimtől való megszabadulás szükségére is. És végre elmondhatom, hogy ma már igazából és egyre inkább szabad és nyugodt és - szellemileg legalább is… - kiegyensúlyozott és egészséges és ténylegesen boldog vagyok. És a magánéletem is kezdett helyreállni.


Ontológiai sértettség III


A. Gondolom, az előbbiekből az is érthető, hogy karma-oldás nélkül, vagyis, a karmának a pontos megnevezése - maghatározása és az oldást elősegíteni képes gyakorlati életfeladatok megismerése, felvállalása és beteljesítése nélkül, miért nem lehet a többnyire pszichiátria és a pszichológia által gyógyszerek segítségével „kezelt” mentális – tehát: központi öntudati – betegségekből, ezen az un. klinikai úton meg- és kigyógyulni? Hiszen az un. pszichiátriai gyógyszerek ennek a hamis- valóság-képzetnek és hibás önképzenek a következtében összezavarodott mentális állapotnak, mindössze a külső tüneteit, tehát a felszíni megnyilvánulási formáit homályosítják el (mert nyilván, hogy a szellemi dimenzió szintjén, e még lelki dimenzió szintjén sem lehet semmit eltüntetni.). Vagyis: elnapolják az un. betegnek a saját lelki (karmikus) agressziójából (önkéntelen, mivel karmikus ellenség-képzeteiből) és az irracionális irányítási késztetéseiből adódó következményekkel, valamint az értelmetlen – mert megoldhatatlan! - menekülési vágyaival való szembenézést. És persze, ezzel lehetetlenné teszik azt az egészséges belső „munkavégzést” is, aminek a segítségével le tudna mondani ezekről az ellenség-képzetekről és önkéntelen (uralkodási – irányítási) késztetéseiről és ezeket az egoista (Mondjuk ki bátran, igen is: önző!) tulajdonságait át tudná alakítani (ki tudná cserélni) önirányítási képeséggé, saját gyengeségeinek a legyőzési képességévé, vagyis: hibabelátási képességgé, felelősség-tudattá, bizalommá, kreatív és gyümölcsöző együttműködési hozzáállássá, mások értékelési képességévé, szeretetté, optimizmussá, odaadássá, ügy-szeretetté, egészséges alázattá a benne (is) és a világban – a természetben és a többi emberben is ott létező Teremtővel szemben, áldozathozatali képességgé, békés és tisztelet – teljes élettársi és baráti magatartássá, lojális hozzáállássá, empátiává, tehát általános un. „belevalósággá”, és nem utolsó sorban, az elkerülhetetlen tűzpróbákban megedzett „harcosi szelídséggé” is.
Mert, ha ezt az önkéntes öntudati változtatást, ezt a személyi átváltozást, nem teszi meg, hogyha tehát nem irányítja át a külvilággal szembeni ambícióit, saját magával szembeni erkölcsi igényességé és a kényelem-szeretetének és a tudott és vállalt személyi hibáinak a legyőzési képességévé, akkor az orvostudomány és a pszichológia által betegnek - de legalább is lelki (vagy mentális..) problémásnak - ítélt személy, mind várhatja az irracionális félelmek és szorongások elmúlását! Hiszen természetes és nem is annyira irracionális, tehát nem a semmiből jövő a szorongás és a félelem, amikor az ember korábban több alkalommal is megengedte magának azt a luxust, hogy másokat bántalmazzon, rágalmazzon, és azokkal kegyetlenül bánjon, de legalább is, tudatosan igazságtalanul bánjon másokkal, alkalom adtán még a szeretteivel is, vagy a feleségével – férjével, élettársával is.
Tehát, a szorongás és a félelem nem is annyira irracionális, mivel, a még teljesen el nem homályosult Isten-kapcsolata számára, vagyis, a nappali éber tudatának az Egyetemes Felelősség-tudattal való kapcsolata számára világos, hogy a számtalan önkéntelen, vagy a tudatos agresszivitásának, igazságtalan bánásmódnak, akár durva következményei (visszahatásai) is lehetnek hosszú távon. És, hogy ezeknek a visszahatásoknak esetleg a sorshelyzetének a megromlásával, majd, ha úgy sem „javulna meg”, esetleg a teljes élet-csődjével, netelán végzetes jelző balesetben végződő következménnyel is járhat.
Ezt viszont nem képes önmagától és idejében és józan racionalitással átgondolni egyetlen, az ontológiai sértettségi karma által vezérelt személy sem. Főként, hogyha a karmájában erős Bak-jellegű spirituális motívumok is szerepelnek. Hanem csak akkor, ha fel van világosítva ezek felől, az anyagon messze felülálló, és az anyagi világot létrehozó és irányító, egyetemes szellemi törvények felől. Egészen pontosan, ha ezeket képes elfogadni. És az, hogy mennyire képes elfogadni, megint csak a sérültsége és az egoizmusa mértékétől függ. De függ attól is, hogy mennyire lett korábban, tehát a családjában, vagy a baráti körében, vagy a tanulmányai során megfertőzve az egoista individualizmus és az individualista liberalizmus manapság felettébb divatos – sőt: a perverziók „természetessé nyilvánításáig”, pártfogásáig és terjesztéséig is elmenő – „nagymenő” világ-eszméi által? Olyan horoszkóprendelőm is volt, akit az egyetemi évei alatt fertőztek meg a gender-elmélettel. És még hozza hivatalosan, mivel azon a bölcsész – nyelvészeti karon, ahova jelentkezett a kötelező volt részt venni ilyen szemináriumon és levizsgázni az ott előadott „tananyagból”.

Sőt, amint fentebb is említettem, ismerünk több olyan esetet is, amikor spirituálisan megvilágosodott, ontológiailag „sértett” személyek visszakívánkoztak az önsajnálat, és az ártatlanság képzetével való önámítás édes mocsarába. Ezek szabályosan visszamentek („vissza estek”, „vissza-éltek”, vagy egyenesen vissza rémültek…) a megvilágosodásuk előtti idealista individualizmus és a tudományos liberalizmus eszmekörnek megfelelő magatartásba, ami néha, egészen durva következményekkel – amint korábban említettem, még a rákos betegség következményével: az életből való, ideje koráni eltávozással is - járt. Persze, az utóbbi esetben az ontológiai sértettség karmája, ami tipikusan Jang – maszkulin princípium szerinti karma (Világossági és törvényességi karma), párosult a Jin- szerinti-, tehát a Feminin princípium szerinti, Szeretet-karmával: az önámítás és a testi élvezet- vágyak karmájával, vagyis a Káprázati karmával, tehát: a spirituális Boldogságra való képtelenség karmájával. – Úgy ahogy azt, a Rákos betegségek spirituális morfológiájáról szóló tanulmányomban leírtam.
B) És persze, a Levegő nevet viselő alkímiai őselemnek megfelelő, Levegő-jegyek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) által leírt karmikus meghatározódások (önkéntelen és öntudatlan negatív, illetve: káros magatartások) is, ugyancsak az Ontológiai Sértettségi Karmának a megnyilvánulásai. Hiszen ők is sértettnek érzik magukat, amiért „nem lehetnek eléggé szabadok” amiért nem tehetnek azt, amit akarnak és úgy ahogy ők akarják. Illetve, amiért mások bele szólhatnak az életükbe és ez által sértik a személyiségi-, szólászabadsági-, vagy önkifejezési, vagy lelkiismereti-, a lényeg, hogy: szabadságjogaikat! Durvább változatban azért, mert úgy érzik, hogy (állítólag…) ők üldözöttek lettek valaki, valami, vagy valakik által, még akkor is, ha ez az érzésük a legenyhébb formában jelentkezik, sőt: az üldöztetést is csak a sorsüldözöttségre értik.
És az utóbbi eset már tényleg „nehéz karma”. Ugyanis, hiába, hogy a levegő jegyekkel valamilyen szorosabb kapcsolatban álló személyek nagyon intelligensek, mert az anyagi világ lineáris történéseihez kapcsolt logika szerinti gondolkozásuk nem tudja befogadni azt, hogy a sors általi látszólagos üldözés ténye, tulajdonképpen a világ lenormálisabb és legtermészetesebb jelensége. Hiszen gyakorlatilag mindannyian „sorsüldözöttek” vagyunk az által, hogy a Megjelenítés és az Analógia egyetemes törvénye alapján, valamint és a Rezonancia egyetemes törvénye szerint, meg a Karma-oldás, de a fejlődés egyetemes törvénye szerint is, illetve azok hatásaként, és főképpen a felnőtté válásunk után, állandóan kapjuk a (többnyire negatív-, vagyis a lelki, vagy testi fájdalommal, illetve más féle negatív érzettel, például nagy anyagi kárral is járó) figyelmeztető jelzéseket, és a hátráltatásokat arra vonatkozóan, hogy milyen, a gondolkozásunkban és a képzelet-világunkban felismerni, beismerni, átvilágítani és kijavítani való, karmákból eredő mentalitás létezik. Most, az utóbbinak nem megyek bele a magyarázatába, hiszen ezekről a sors-jelenségekről, vagyis a létezésünk szellemi felépítettségének a megismerhető részéről írtam korábban eleget. (Pl. Az Egyetemes Törvényekről, vagy a „karma-gyártó” Lilith – jelenségről, vagy a kauzális asztrológiáról.).
A lényeg viszont az, hogy nem mindenki születik e jellegzetes levegő-karma miatt „szelesnek”, „fárasztón pörgősnek”, sem vitus-táncosnak, esetleg nehezen követhető logikával rendelkezőnek, irracionális menekülőnek, nehezen érthetőnek, és „elszállottnak”, vagy megszállottnak, az én játékos megnevezésemben: szabaduló-művésznek. Hanem igen is, a megfelelő szintű tudományos – racionális felvilágosultság után is oldatlanul maradt levegő-karmájának a túlzott növekedése következtében válik azzá. És azt is fontos tudni, hogy az ilyen jellegű mentális „betegek” (szorongás, depresszió, bipoláris depresszió, borderline, schizofrénia, pánikbetegség, üldözési mánia, stb.) meggyógyulása nem a pszichiátriai gyógyszerek fogyasztásán múlik. De (még!) a betegségi tüneteket nem produkáló személyek esetében is, az ilyen jellegű karmák oldását célzó alkímiai műveletek sem állhatnak abból, és még csak nem is társulhatnak azzal, hogy gyógyszerekkel, vagy különféle terápiákkal eloszlatjuk, vagy letompítjuk ezeket a gyakorlati okokkal nagyjából nem is indokolható szélsőséges érzéseket (félelmeket, szorongásokat) és, a természet-ellenes szabadulási – menekülési, kihátrálási törekvéseket, és erősítjük, az önkéntelen elköteleződés-elhárítási törekvéseket.
És még ugyan nem jelenthet karma-oldást, hogy megerősítik a levegő-karmás személyeket a családtagjaikkal – családjukkal szembeni elköteleződéstől és az általános emberi (pl. öneltartási, vagy családeltartási, gyermek-gondozási és nevelési-, élettárssal való együttműködési) felelősségek vállalásától és gyakorlásától.
E karmának a sajátossága ugyanis az önállóan -maradás, az autonómia megőrzése a házasságon belül is, vagy, amennyiben a a feleség, vagy a férj ezzel szembe szegül, illetve „nem tartja tiszteletben” az ő „önállóság-igényét” akkor a válás, az elválás, vagyis a menekülés lehet kizárólag az egyetlen megoldás az pk képzeletében elköteleződési helyzetből és állapotból. Ez a karmikus reflex viszont odáig is elmegy, hogy amennyiben nem akarna mégsem elválni, mert mondjuk éppen szereti az élettársat, vagy nem akarja megosztani a gyermekeket, akkor is képtelen a teljes odaadásra, és valamit mindig visszatart magából, mindig maradnak hátsó gondolatai, vagy tervei, amelyeknek a kivitelezését és megvalósítását nem az élettárssal együtt képzeli el. Ezek a személyek irtóznak még a szülőknek és élettársaknak a megfelelő hogyléti információk „leadásától” is, vagy a segítőkész együttműködéstől is. Mindez ugyanis, szerintük az ők emberjogi szabadságjogaik megnyirbálását és korlátozását képezné. Egy ilyen karmával született kamasz gyermek szülőjének például elég néhányszor azt az igényét kifejezni több alkalommal is, hogy a gyermeke hívja őt fel telefonon, ha máshol járna, mint az iskolában, illetve oda menet, vagy onnan haza jövet, vagy mint ahogy abban korábban megegyeztek, illetve, ha késik valahonnan a hazajövésben, és a kamasz máris az otthonról való elmenekülési lehetőségeken kezd fantáziálni... És amennyiben ezt gyakran és más okok miatt is egyre sűrűbben és intenzíven megteszi, ez az ”álma” meg is valósul úgy, hogy meg is szökik, vagy úgy, hogy őt rabolják el, illetve olyan, pl. közúti láb-baleset éri, hogy azonnal kórházba szállítják és, ha csak néhány napig, vagy hétig is, de „megszabadul” a „zsarnoki” szülőkkel való, fárasztóan terhesnek érzett együttéléstől.
Sőt: Semmi féle terápiához nem értek ugyan, és asztrológusként nem is tartom ezt feladatomnak, de ugyancsak asztrológusként és metafizikai gondolkozóként (sorsfigyelőként) azt abszolút biztosan tudom, hogy a levegő-karmának a feloldása éppen, hogy a megfelelő általános emberi feladatok, gyakorlati felelősségek és személyi kötelékek, kötelezettségek és együttműködések (A Bak és a Vízöntő jegyek jellegzetes sajátosságai!) felvállalásából és minél mélyebb és széleskörűbb és helyesebb – korrektebb beváltásából, elvégzéséből – beteljesítéséből, illetve az így szerezett tapasztalati ismeretekből áll!
És, ha ezt tisztáztuk lépjünk egyet előre. Mind a levegő, mind a tűz alkímiai őselemek - Amelyeknek a személyben való (Ismétlem: karmikus eredetű…) zavaros, vagy hibás megjelenése, mentális jellegű zavarokat és más, a mozgással, a dinamikával és általában az önkifejezéssel, önérvényesítéssel analogikusan kapcsolatban álló, testi betegségeket is okozhat -, a Jang (Maszkulin) princípiumnak (Spirituális eredetű ős-kezdetnek) az összetevőjét képezi. Vagyis, a világosság és a fény princípiumnak az egyik összetevő Géniuszát képezik. Az Isteni lét azon részét alkotják tehát együttesen, amelynek az emberi fajon belül, férfiak kellene, hogy a megtestesülései legyenek.
Most nem akarok azzal foglalkozni, hogy a férfiak mennyire a világosság és a törvényesség megtestesülései, vagy nem, illetve, hogy vajon azok vagyunk-e egyáltalán, vagy sem (Főként a különféle bombákat és elképesztő biológiai fegyvereket meg mágneses-mezökkel dolgozó pusztító fegyvereket gyártó tudósokról nem lehet ezt még csak feltételezni sem, hogy az isteni világosság megtestesülései lennének!), illetve, hogy amennyiben nem azok, akkor miért nem? Ezen írásomnak nem célja a materialista tudományok eredményeiből a „holt biztos” következtetéseit levonó kortárs – egyelőre még nagyjából Jang-típusú civilizációs ideológiák kritikája.
Azt viszont mindenképpen fel kell tárnom, hogy ez a jellegzetesen Jang-típusú karma, vagyis a Világosság-karma, amit inkább hamis-fény karmának, vagy sötétség-karmának, tehát végső soron Luciferi karmának is lehet nevezni, egyáltalán nem a férfiak „kiváltsága”! Vagyis ez a karma egyáltalán nem az emberiség férfi nemű egyedeinek a jellemzője, ahogy azt ma, nem csak a feministák, hanem a nők nagy-többsége is képzeli. A valóságban tehát szó sincs arról, hogy ezzel a karmával kimondottan a férfiak születnének, mert az asztrológusi gyakorlat és karma-feltárás egyértelműen és megcáfolhatatlanul azt bizonyítja, hogy ezzel a karmával ugyanakkora arányban születnek és születtek és születni fognak az idők végezetéig hím nemű és nő nemű kisdedek is. És az, hogy látszatra mégis, minthogyha a férfiak lennének agresszívebbek a nőknél, csak azért van, mert a férfiak általában erősebbek fizikailag a nőknél és a hangjuk is erősebb (erőteljesebb) és egyelőre még a megtermékenyítést is nekik kell(ene…) elvégezni ösztönösen. És ez a helyezt több lehetőséget ad, ugyancsak még egyelőre, ennek a karmának az egyértelműbb és nyíltabb – felszínen is jobban látható és érzékelhető kinyilvánítására. Noha, a nyugati típusú civilizáció ezt, az egyre inkább a fogyatkozó kaszárnyákba, a harc- és lőterekre és a kiképző a táborokba, valamint a fegyver és a bombagyártásba szorította vissza. (Vagyis, a rombolás és az élet-kioltás „törvényesen engedélyezett” területeire.) És ezt oly sikeresen, hogy sok férfi már az utcán is, még idegenek előtt is szemmel láthatóan szégyelli és vissza fogja a – még csak nem is szexuális értelemben vett - férfiasságát, nem, hogy az ismerősei és a munkatársai előtt. De főképpen a felesége, az anyósa (és az apósa!) és a lány-testvérei és lány-gyermekei előtt.
Mert az elképzelés az volt még néhány évtizede, hogy legalább az utóbbiak, vagyis a férfi személyekhez közel álló női családtagok, rokonok, stb. ettől állítólag boldogabbak lesznek. De, ugyancsak sok ezer sorsot ismerő és vizsgáló gyakorló asztrológusként garantálhatom, hogy nem lettek azok. De erről a, főként a nők körében terjedő, magas fokú boldogtalanságról, már statisztikák is ékesen beszélnek. Ebből rengeteg következtetést le lehet vonni, de engem most csak az érdekel, hogy: ez az ontológiai Luciferi karma a nőknek a 70 százalékára is éppen úgy jellemző, mint a férfiakra, amiként azt a fent említett jellemző betegségeknek az ugyancsak az 50 – 50 százalékos eloszlása is bizonyítja.
Sőt, az igazság az, hogy bármennyire is szeretnek inkább férfiként viselkedni és élni a nők, mint nőként (Persze azért mégis, agyon kozmetikázva lehetőleg.), ezzel, az alapjellege szerint jang típusú karmával, a nők sokkal nehezebben bírnak el mint a férfiak. És ez logikus. És ez az alaphelyzet, bizony ez kín-keserves és rengeteg betegséget okoz. Mármint ez a „szomorú” fordított helyzet és állapot, azokban a családokban, amelyben a nők (feleségek) - e karma hatására, és persze, többnyire önkéntelenül és tudattalanul, de uralkodni és irányítani akarják…, na nem a gyermekeiket, hanem a férjeiket. Mert a gyermekeket a pszichológia és a modern pedagógia hivatalossá és kötelezővé tett tanácsára és elvárására, minden erősebb környezeti – természeti és lelki benyomástól kímélni és óvni kell! De semmitől nem kell annyira óvni szegényeket, mint az apák „vele született” agresszivitásával szemben! Vagyis, minden áron, meg kell védeni és védelmezni a gyermekeket és a nőket (felségeket) az édesapákkal szemben. És így váltak már nem csak a mai, hanem a tegnapi és a tegnapelőtti „védekezésre képtelen” kiskorú gyermekek is, „férfi-idomitásra” és férfi-legyőzésre abszolút alkalmas fegyverré és indokká és hivatkozási alappá. És ettől ugyancsak nem lettek egyáltalán boldogabbá sem a gyermekek sem a feleségek. Eszközök lettek többek között arra is tehát, hogy a férfiaknak a kedvét elvegyék, nem csak a gyermekneveléstől de a család-alapítástól, vagy család-fenntartástól, és, ha lehet még a boldogságtól is. (Erről a szomorú és senkinek nem használó, sőt: mindenkinek, de főként a gyermekeknek igen is ártó jelenségre, majd a másik karma: a Szeretet és a Boldogság – karma értelmezésénél, tehát a Jin-jellegű karma-leírásánál fogok részletesebben írni.)
És nem csak a feleségek – kezében, hanem persze, az anyósok és általában minden nőnek a kezében, illetve a saját férfiasságuknak a szégyellni való mivoltát „felismerő” férfiak kezében is eszközök ma a gyermekek. (Úgy-e, milyen nagyszerű és világosság-hozó, és világosság-terjesztő, ez a gyermek-pszichológia tudomány?) Igen is: a feminista férfiak kezében… Mert éppen e sértettségi karmának a humanista tudományokkal, de főként a pszichológiával való házasságra lépése következményeként, rengeteg ma a feminista férfi a nyugati típusú civilizációban. (Én is az voltam…) És így jutottunk oda, nem csak, hogy a kamasz gyermekek közel 20 százaléka kezelt depressziós, hanem oda is, hogy az egész nyugati típusú civilizációban élő emberiség egyebet sem tesz, mint meghatóan elvonja magát az elemi boldogság-érzet lehetőségétől, miközben agyon tömi magát édességekkel és más boldogság-okozó, és persze: függőség-okozó italokkal, ételekkel és mesterséges élményekkel. Pl. számítógépes játékokkal. Sőt, amennyiben a játék-függőség pénz-nyereményes játékokban jelenik meg, akkor, ebben nem csak a valós boldogság-élmények törvénytelen kompenzálása jelenik meg, hanem a sorsnak, vagyis az istennek a legyőzési vágya is. (Mármint a különösebb erőfeszítések tétele és felelősségek vállalása nélküli gazdagodás lehetőségének a kimérájában.) És ez megint nem más mint a sértettségi karma növelése: dagasztása és +verklizése”.
És a végső következtetések levonása előtt, még egy igen fontos jelenségről kell tudomást szereznünk ide vonatkozóan: Ti., hogy a Polaritás törvényének köszönhetően, nem csak az ontológiai sértettségi karmának, hanem minden fajta karmának létezik az ugyancsak negatív, de vele szöges ellentéte is. Az önteltség – beképzeltség és gazdagságra – karrierre törekvés helyett a teljes önbizalom-hiány. A mások lehengerlése és lenézése helyett az önérvényesítési képtelenség és az ambíció-hiány, a személyi- függőség. Vagy a veszedelmesen tüzes harag helyett, a közömbösség és az alig pislákoló, csendes neheztelés. Az utóbbi lelki és szellemi állapot viszont, hiába néz ki ártatlannak, mert valójában, a szomorúsággal, a melankóliával és a nosztalgiával együtt, spirituális – mágikus okok miatt…, veszélyesebb és rombolóbb, a legdurvább nyílt agresszivitásnál. Hiszen az agressziót a legmagasabb szinteken: a gondolat- és képzeltvilágban éli meg.
Az tehát, hogy egy Kos, Oroszlán, vagy Nyilas Lilith-el rendelkező személy, látszólag végtelenül csendes, békés és nyugodt természetű, még egyáltalán nem azt jelenti, hogy az asztrológia tévedne, a sértettségi karmájára való figyelmeztetéssel. És azt semmiképpen nem, hogy az ilyen személyeket nem fenyegetik ugyanazok a betegségek és balesetek, illetve ugyanazok a családi, munkahelyi, vagy szerelmi – élettársi nehézségek és „érthetetlen” konfliktusok, mint azokat, akiknél az agresszió, idejében a felszíni természetben és karakterben is megjelenik. Mert az a rengeteg „érthetetlen” közúti- és más baleset, de főként az ide vonatkozóként, korábban felsorolt sok (pl. szív és érrendszeri, vagy hormonális-) betegség és a hirtelen és az orvosi – biológiai módszerekkel, nem, csak, hogy előre jelezhetetlen, de egyenesen megmagyarázhatatlan betegség és korai halál is, ebbe a szellemi jelenség - kategóriába tartozik. Akárcsak a várandós nőknél a magzat-vetélés, a szülés közbeni újszülött-, vagy anyahalál, vagy a néhány napos, hetes, vagy hónapos gyermekek hirtelen halála.

És még egyszer – és a jól látható kétségbeejtő helyzet miatt, még ezeregyszer is! -, emlékeztetnem kell arra, hogy a jellegzetes betegségeket és baleseteket, csak mint a különféle karmáknak a szélsőséges eseteinek az anyagi bizonyítékait sorolom és emlegetem. De engem nem ez a témakor érdekel igazából, noha nekem is sok kellemetlenséget okoz egy kombinált Mérleg-Skorpió karmámnak a kamasz és fiatal és felnőtt koromban is, huzamosan és intenzíven átélt vetületéből származó krónikus prosztata-érzékenység, amely éppen a metafizikai ismereteimnek köszönhetően, évtizedek óta nem vált rákká.
Hanem arról akarok beszélni (írni), ha sikerül eléggé feltérképezni az ontológiai sértettség karmáját, hogy mennyi, de mennyi felesleges élet-keserítő, drámai és igen is: tragikus következménye van annak, hogy a legnagyobb régi- és a kortárs misztikus tanítók is (Pl. Hamvas Béla is!), ennek a külső „előállási” okairól beszélnek. Hogy érzelmileg, tehát: esztétikailag nagyon megható, erkölcsi – spirituális felemelkedési és az állítólagos fejlődési lehetőségekről beszélnek (És ők is erről képzelegnek!), arról írnak és beszélnek, annak a fontosságát hangsúlyozzák, vagy éppen a tudattalan képzeletvilágunk mágikus erejének a kiaknázható („kizsákmányolható”) lehetőségeiről tartanak előadásokat és „mágia-shopokat”. Ahelyett tehát, hogy a karma-oldás fontosságáról és szükségességéről tanítanának! Sőt: ennek a mindenek feletti, elsődlegességéről beszélnének, írnának és tanítanának. Hiszen ez az élet-rendeltetésünk célja, ezért a „munkáért” vagyunk létrehozva elsődlegesen az Isten által, és nem és nem azért hogy a hozza való felemelkedési – felfejlődési lehetőségekről fantáziáljunk.
És akkor is, hogyha az utóbbi is benne van ténylegesen is a karma-oldásban mint következmény, egyesek számára (Pl. a Halak- és a Vízöntő – karmával, Nappal, vagy Aszcendenssel érkezettek számára.) a jellegzetes életfeladatok között, ennek a feltétele is csak és csakis az lehet, hogy előbb a karma-pontok által jelölt, és a kínai asztrológia által jelölt konstelláció szerinti karmánkat kell feloldani és meghaladni. És arról, hogy ez így van, világosan bizonyítja az olyan különleges spirituális képességekkel, misztikus intuícióval és tisztánlátással rendelkező személyeknek az ideje korán történt elhalálozása, mint Rudolf Steiner, René Guenon, Rama Krishna, Ramana Maharishi, vagy akár Hamvas Béla is.

III. A teljes körű ontológiai sértettségi karma minimálisan szükséges asztrológiai jelei és elemei


De térjünk vissza az ontológiai sértettségi karma asztrológiai jeleinek és feltételeinek a körülírásához, feltérképezéséhez. Amint írtam a jelen, globális jelentőséggel bíró feltárásom elején, ahhoz, hogy eztényleg egy nehezen meghaladható és reális sors-problémákat is okozó karmáról beszélhessünk, a tűz és a levegő-karmák mellett még, vagy a Bak karmának, vagy a Skorpió – karmának is feltétlenül jele kell lennie az asztrológiai sorsképletben. Esetleg, ezekkel együtt, vagy ezek nélkül, a Halak-karmának a jele is. Az utóbbiról viszont, inkább a Jin típusú, tehát a kábulás és káprázat ontológiai karmánál fogok írni bővebben.
A Skorpió- karma azért feltétlen tartozéka a sértettség-karmának mert arra éppen, hogy az öntudati átváltozással szembeni önkéntelen és öntudatlan (”zsigeri”) lázadás a jellemző, vagyis az, hogy öntudatlanul és önkéntelenül is - de van, amikor tudatosan felvállalva is -, utál és gyűlöl mindent és mindenkit, aki és ami tőle bármiféle személyi (öntudati) mentalitással kapcsolatos megváltozást igényelne, vagy szükségeltetne. És emiatt vannak, ebből erednek, a skorpió-közismert negatív tulajdonságai, mint az irracionális és többnyire rejtett (hátsó) ellenségeskedés, bizalmatlanság, haragvás, gyűlölködés és az ösztönösségig elmenő bosszúállási vágy. Lévén az utóbbi az ellentéte a megváltódást eredményező maximális kibékülési - kiegyenlítődési képességnek, ami a Skorpió uralkodójának: a Plútónak az eredeti pozitív megnyilvánulási formája.
El lehet tehát képzelni, hogy az a születésétől fogva magát tökéletesnek és hibátlannak és tévedhetetlen igazság-látónak képzelő személy, illetve az, akit idegesít minden, ami az öncélú szabadságvágyában és autonómiájában szabad önkifejezésében és kutatásaiban – kalandvágyában őt korlátozza, majdhogynem feloldhatatlanul gyűlöli. Sőt: el is akarja (el kívánja) tüntetni az életből azt, aki, vagy ami változást, önfeladást is igényel tőle, lett légyen az akár maga az Úristen is. Ezért, ha nem tudja azt a valamit, vagy valakit eltüntetni az életéből semmiképpen, miután minden lehetőséget kimerített, inkább öngyilkos lesz, vagy legalább is egy halálos betegséget gyárt magának, de úgy sem változik meg. (Ilyenkor kerülnek néha, halálos kimenetellel is járó életveszélyekbe.) És akkor, ha ezt az eltüntetési képzetet (Amelyet a legtöbb esetben szenvedélyes átkozódás formájában is meg- és át szokta élni) túl sokáig és túl intenzíven dédelgeti magában, akkor jönnek a magánéleti, vagy az anyagi majdnem-teljes élet-csődök (Az erős levegő-karmával kombinálva pl. a gutaütések), a fél-halálos belesetek és a veszélyes betegségek, mint változtatást igénylő sorsjelzések. És amennyiben akkor és ezektől sem hajlamdó az újjászületésre, a végzetes és végleges(!) betegségek és balesetek. Ehhez viszont szükség van még egy „megátalkodott” természetet is adó (ebben az esetben: erősítő)
karmára is szükség van valamilyen föld-karma formájában, vagy legalább egy az illető személy asztrológiai sorsképletében, kulcs pozícióban található, egyértelműen negatívan fényszögelt, vagy a 4-es ház csúcsán álló Szaturnusz által jelezett tulajdonságok formájában.

A Bak karmánál, nem is annyira a negatív Bak- szellemiségre jellemző, spirituális szempontból (Tehát az Egyetemes Törvények szempontjából, és nem feltétlenül a polgári-, vagy a büntető törvénykönyv szempontjából.), valamilyen törvénytelenségi állapotnak az önkéntelen és talán öntudatlan „gyakorlása”, az abban való tudatos „ücsörgés” okozza a végzetes öntudati hibázást és sértettséget. Tehát, a bűntudat miatti, agresszíven visszaható öntudat állandósítását. Hanem az, hogy a Nadir – Zenit tengelynek az egyik oldalán fekvő konstelláció megjelenítőjeként, vagyis, a társadalmi – közösségi élet-színpadnak a rivalda-fényben álló főszereplőjeként, karmikus esetben, az ilyen személy még erősebb sérült (tehát még agresszívebb) öntudattal rendelkezik, mint a tűz-karmások (Pl. az Oroszlán-karmások) általában. Kezdő asztrológusként, teljesen váratlanul ért, illetve, nem tudtam, hogy hol keressem a bajt, amikor ilyen rendelőm akadt, mert elképesztő volt az a nyakas agresszivitás, az a fafejű rosszhiszeműséggel kevert arrogancia és önhittség, amelyről tanúságot tettek a Bak-karmás személyek, nem csak általában a világról és a többi emberről való nyilatkozataikban, hanem még velem szemben is. Hiszen erre nem készített fel senki, és erről a jelenségről egyetlen asztrológiai könyvben sem olvastam.
Ebben az esetben tehát, nyugodtan beszélhetünk, akár dupla-tűzkarmáról is, hiszen a Bak karmára is ugyanaz a sértő kevélység, a beképzelt egoizmus és arrogáns magatartás jellemző általában (Figyelem: csak általában, mert a nevelés gyökeresen átváltoztathatja az ember karmikus meghatározódásait akár pozitív, akár negatív irányban!), mint a Kos- Oroszlán és Nyilas-karmákra.
Hát ezért is, nagyon nehéz általában az olyan, tűz + levegő karma mellett, még Bak karmával is rendelkező személyeknek – de főként a körülöttük élő személyeknek, és még inkább a velük együtt élni kényszerülő fel nem ébredt személyeknek - az élete. Tehát azoknak, akik olyanokkal kényszerülnek együtt élni, akik a klasszikus ontológiai sértettségi alap-karma mellett, még Bak karmával is rendelkeznek! De a legnehezebb azoknak a szülőknek, akik ilyen karmák által vezérelt gyermekeket kell nevelniük, illetve, ilyen neveletlen, illetve liberálisan (megértő és megengedő szerettette!) nevelt gyermekeikkel kell együtt élniük, amennyiben tehát, azokat a modern és posztmodern liberális – humanista ideológiai életszemléletük és meggyőződéseik miatt, nem nem tudják, vagy nem akarják a tradicionalista erkölcsiség igényessége szerint, tehát a spirituális törvényesség erkölcsi alapjai szerint (persze, gyermek-arányosan) fegyelmezve és irányítva - nevelni.
Az ilyen, magát felvilágosultnak képzelő, pszichológiai gondolkozású, amúgy is sértett karmás szülőket (Hiszen a gyermekek közvetlenül az anyától, vagy az anyai nagyanyától öröklik a karmájukat!), mintha egyszerűen „meg verte volna az isten”, amikor a gyermekeik kamaszkorba-, de még inkább, amikor fiatal korba érkeznek. De még ennél is jobban megveri az isten ezeknek a személyeknek az élettársait, amennyiben ezekbe szerelmesek lesznek, vagy más okok miatt egy életre el akarnak-, vagy el kényszerülnek köteleződni mellettük.
Az általában Ikrek-jellegű, de ebben az esetben két erős személyiségi karmát jelző karma-pont - pozíció által jelzett dupla személyiségi – öntudati karma ugyanis, nem véletlenül szokott szülni pánik-betegséget, vagy bipoláris depressziót, vagy pszichopata lelkületet. Vagyis, a személy nappali öntudata elől is rejtett un. árnyék-öntudatot (Árnyék-ént), önmagán, saját öntudatán belüli és saját magával szembeni bújócskázást, labirintus építést. Hiszen majdhogynem immunissá teszi őket másoknak-, de főként az élettársaiknak a nehézségeivel, fájdalmával, szenvedésével (Főként az éppen általuk okozott szenvedésével!) szemben. Egyrészt.
Másrészt, mivel a másoknak az irányítási vágya és a harci szellem is, úgymond a vérükben van, ők inkább dolgoztatni szeretnek, mint dolgozni, és a maguk kiszolgálását másoktól elvárni (magukat másokkal, főként az élettárssal kiszolgáltatni), mint másokat – főként az élettársat – kisegíteni, megsegíteni, netalán kiszolgálni, bármiben is. Vagyis, nem csak az empátia hiányzik belőlük veleszületetten, de az együttműködési és odaadási képesség is. És persze, nem csak másokkal – ismétlem: főként az élettárssal, vagy a szülőkkel – szemben, hanem az Úristennel szemben is. Nem is az a baj tehát velük, hogy öntudatlanul és önkéntelenül képtelenek oda adni magukat az élettársuknak, a legtöbb jóindulat mellett is (Innen – is! – ered az ilyen típusú nőknek a normális szexuális aktus során történő gyönyör-érzet elérésének az orgazmus képtelensége.), hanem az Istennek való sor-irányítás átadási képtelesége. Sőt, a legtöbb ilyen típusú személy nem hisz igazán az Istenben, még akkor sem, ha nem is meggyőződéses ateista.
És még abban az esetben is, ha hisznek egy világ- és létteremtő, létirányító és szabályozó hatalomban egy teremtő és irányító egyetemes léttudatban, az azzal való viszonyukat úgy képzelik el - Persze, most a rövidség miatt a jellemzést túlzón lesarkítom - , hogy az Isten is arra való, hogy őket kiszolgálja, az un. karmikus igényeiknek és elvárásaiknak megfelelően. Márpedig az egyetemes kiegyenlítődés – tehát a megváltás megvalósítása érdekében minket létrehozó és ezzel a rendeltetéssel a földi hús-vér testünkbe inkarnálódni, a földre küldő Isten, soha nem fogja a karma-dagasztási törekvéseiben az embert kiszolgálni, hanem éppen, hogy fordítva: az egész élet úgy van berendezve, hogy a megváltás elérésére valósággal rá vagyunk szorítva a negatív sorsjelzésekkel, a más irányba való haladás finom akadályoztatásával. - Mert éppen azért hozta létre Isten, az Adam Kadmoni (Krisztusi) ős-ideát, vagyis az ember eszmei Géniuszát, hogy az szolgálja őt, az első teremtés aktusa folyamatai közben folyamatosan megsérülő ős-egységeknek, tehát az ősteremtés folyamataiban megsérült ős-ideakvantumoknak a kényszerű (sorsszerű) belső (mentalitás változtatás által létrehozandó) kijavításával.
De maradjunk az odaadásnál: éppen az ilyen tűz-karmával rendelkező nő nemű személyeknek a majdnem kín-keserves szexuális kielégülési képtelensége jelzi azt, hogy itt éppen, hogy fordított spirituális, mentális és lelki (érzelmi) alapállást kellene felvenniük, mint amit sugall az egész , tehát egy fordított általános mentalitást kellene gyakorolniuk, mint amit sugall e karma hatására az egész nyugati típusú civilizációnak a modern és poszt-modern kori „önérzeteskedésre”, vagyis: hamis integritásra kihegyezett kultúrája. Vagyis, amit folyamatosan átélnek az emberek általában, de újabban a nők még inkább kiemelten. „Az én testem az én váram”, hangoztatják, holott a test csak egy következménye és egy nyúlványa, az Istennek, aki történetesen éppen, hogy az ők testét használja erre a víz-jegyekre és föld-jegyekre leginkább jellemző – azok számára szükséges - odaadási képesség éber megszokására és begyakorlására. Vagyis: az ilyen Jin (feminin) jellegű, un. élvezeti karma feloldására. Vagyis: a kábulat-mentes szeretet gyakorlására.
Már csak ennek az ugyancsak globális méretű, női-kielégületlenségi problémának a nem-, az egyáltalán nem szexológiai (pszichológiai!) szintű megoldatlansága is, vagyis, ennek az ostoba "tudományos" törekvésnek a kudarca is, elég figyelem- felhívó jel kellene, hogy legyen ahhoz, hogy felébredjünk végre: A szellemi – spirituális jellegű információk terjesztőinek, és minden, ilyen jellegű törekvés művelőjének, nem a "magas rendű” tudományos, vallásos és misztikus elméletek és steril filozófiák létrehozása kell(ene), hogy legyen. Hanem a karma-oldásnak az ontológiai és antropológiai szükség felől való felvilágosítása, az elmagyarázása! Ne adj Isten: tanítása. Aminek az ideje egyébként is, el fog érkezni egy évszázad múlva. Ti., hogy az iskolákban ezt fogják tanítani nyelvek, irodalom és pszichológia, meg filozófia helyett.
A Bak-karmának az igencsak szűk ismertetése viszont, nem történhet meg az emberi élet rendeltetés-beteljesítése szempontjából „itt és most” a legfontosabbnak is nevezhető, isteni őserőt megtestesítő, bolygónak, a Szaturnusznak a számukra legfontosabb negatív „tulajdonságainak” az ismertetése nélkül: A spirituális – öntudati felelősségnek elképesztően fontos mivolta felemlítése nélkül. vagyis anélkül, amit mostanában mindenki a leginkább hárít, de a leginkább a teljes körű sértettségi karma képviselői. Hiszen ők nem hibásak és felelősek semmiért, ők áldozatai a világnak, a mostoha körülményeknek és főként a többi embernek: gyermekek a szülőknek, az idős szülők a felnőtt és velük szemben érzéketlenné és kegyetlenné és közömbössé vált felnőtt gyermekeiknek, feleségek a férfiaknak, és férfiak az amazon feleségeiknek, illetve, a feleségük ravasz ügyvédjének és a gyenge nők az aljas férfiaknak és… és a magukat szelídnek és toleránsnak képzelő (de valójában gyáva, tehát mentálisan és képzeletben ugyancsak agresszív) férfiak a hipokrita - törtető, kegyetlen és közömbös férfiaknak… Az Ukrajnába csatolt oroszok az őket 30 éven át kínzó és halálba is kergető, vagy nyíltan meggyilkoló liberális - fasiszta ukrán félkatonai alakulatoknak, majd a mindezt tűrő és ezen titokban mosolygó ukránok, az őket szét bombázó oroszoknak. És nem utolsó sorban a székelyek a velük, egy évszázadon át és néha most is fasiszta ukránokként viselkedő románoknak… És az arabok a zsidóknak és a zsidók az araboknak, és, hadd ne soroljam. Ebben a „mindenki – mindenki ellen” titokban és fejben harcoló – vitatkozó, veszekedő harmadik világháborúban mindenki valaki, vagy valami mást, másikat – másokat okol, azért mert ő gyermekkorától fél és szorong. Vagy azért, mert valamit el akar érni, amiről azt képzeli, hogy valaki más a hibás, valakik mások a hibásak, amiért nem tudja elérni. De felelősséget magára vállaló, az nincs egy sem. Ahogy egy székely mondás emlékeztet erre az örök-zöld, mivel, a bolondokon kívül, soha senki által feloldani nem képes jellegzetesen emberi, tehát „humánus” mentalitásra: a szarnak és a bajnak nincs gazdája.
Eszébe nem jutna tehát, a teljes körű sértettségi karmával rendelkező személyeknek, hogy a „rémes” folyamatnak a megállítását saját magával kell kezdeni, és, még ha tíz, ha húsz, vagy ha harminc éve is menne rá erre (Nekem is majdnem ennyi kellett!), a képzeletilágát rá szoktatni arra, az önkéntelen negatív forgatókönyvek gyártása helyett, váljék képessé a mindig csak pozitív képzetek alkotására. Kik – ki az szerint, hogy milyen konstellációkban állnak a karma-pontjai, illetve, hogy még milyen jellegű karma oldásra van szüksége a kínai asztrológia szerinti születettsége alapján?

De hát éppen az, az ennek a karmának az elképesztő nehézsége, hogy éppen az erős negatív önérzetük miatt, vagyis éppen, hogy a büszkeségük miatt, képtelenek elhinni azt, hogy ők azok akik hibásan és e legtöbb esteben teljesen fordítva látják a valóságot, Vagyis, hogy éppen az a bajuk és azért nyomorítja őket a sorsuk, mert a büszkeségük és a kevélységük és a hamis önérzetük, vagyis: az ontológiai sértettségük, elveszi a megfontolt, józan gondolkozásukat, illetve a hibabelátási képességüket! És éppen, hogy ez miatt mentik fel mindig magukat folyamatosan és nagylelkűen a bűn- és vétektudatuk alól, és nem engedik meg maguknak az egyedüli oldást és az oldódást és a vétek- terhektől való szabadulást hozni képes bűn-bánatot! Mivel a tudattalan értelmük és a saját nappali éber nappali tudatuk elől is jól elrejtett lelkiismeretük tudja, hogy bizony ők is vétkesek, ha máshol nem is esetleg, de képzeleti és gondolati szinteken, ahol azellenség-képzeteik lakoznak születésüktől fogva, egészen biztos, hogy igen. Hát rettegnek attól, hogy bevádolják őket mások, vagy, attól, ami a legjobb lenne az ők számára: bevádolni saját magukat és átélni végre a bűnbánatnak a lélek-tisztító hatását. Nem tudják még csak elképzelni sem azt, hogy a lelki-ismeret a legjobb eszköz a karmától való megszabaduláshoz, és, hogy annak a legjobb tisztító-szere a bűnbánat!
Hát honnan tudhatnák akkor – és ha tudnak is róla ( mert azért ez elhangzik, az interneten található, és nem vallásos, vagy a nem misztikus jellegű pszichológiai, vagy pszichiátriai előadásokon is) hogyan tudnák magukra alkalmazni azt-, hogy a másoknak való, tényleges, és szívből jövő megbocsátás-, és ugyanúgy: az ugyancsak szívből jövő, és lehetőleg alázatos bocsánatkérés is karma-oldást okoz, és ez által az „irracionálisnak” gondolt szorongástól és félelmektől is meg tud szabadítani? Sőt, hogy azokat a bizonyos misztikus és mágikus kreatív energiákat is, amelyekről szóltak a gyermek-korukban és a kamasz korukban az interneten halomra nézett filmek és animációs filmek, csakis a bocsánat-kérés és a bocsánat-adás, illetve a bűnbánat-tartás (a vezeklés) útján, vagyis, a karma-oldás útján tud felszabadulni és szabadon áramolni?
És ez még mindig csak a globális ontológiai sértettségnek a látható oldódási – odaadási része, vagyis, a felszabaduláshoz vezető ősbizalom visszaszerzésének a vetülete. De, amint fentebb is céloztam rá, ennek a hétfejű belső sárkánynak a testvéreként, ott van még, a hibás irányba való szellemi – lelki nyitásnak, illetve a megváltás géniusza irányába való megnyílási képtelenségnek a problémája is, amitől tehát nem csak a Nyilas-karmás nők szenvednek általában, noha ők szenvednek ettől a leginkább. És ennek a következménye nem más, mint a gyermekeiknek a természetes úton – a szülőcsatornán – keresztüli megszülésének a képtelensége egyrészt. Másrészt, ugyan-ezeknek a nőknek az idős kori comb-nyaktörése, csípőforgó- és csípő ízületi (A tudomány szerint persze: genetikai eredetű) problémája.

Amennyiben az ilyen, Bak-jellegű sértettségi (uralkodói) karmával rendelkező, modern kori és posztmodern kori más nemű személyek, tehát az individuális liberalizmus szellemében nevelt - személyek egymással szerelmi viszonyba, vagy szorosabb párkapcsolati-, netelán házastársi viszonyba kerülnek, menthetetlenül kikészítik lelkileg és idegileg egymást, vagy „csak” valamelyik a másikat. És nem is mindig a férfi fél a női élettársat. Mert az elképzelésekkel és a családon belüli erőszak ellen tiltakozó aktivisták ideológiájával ellentétben, amennyiben a női fél rendelkezik erősebb sértettség-karmával és, még ha rejtetten is, de gátlástalanabbnak és rátartibbnak, illetve rafináltabbnak (hipokritábbnak), taktikusabbnak, ravaszabbnak bizonyul a másik félnél, akkor bizony nem ők fognak a párkapcsolati konfliktusaik nyomán tönkre menni lelkileg, hanem a férfi. Az más kérdés, hogy a nők többsége ezzel a keserű győzelmével úgy sem ér semmit, mert a legtöbb esetben egyedül marad, miután a gyermekei „kirepülnek” és, az életéből ily módon kiiktatott férfit más nőhöz, vagy az egyedül-létbe, netalán a hirtelen halálba hajtotta örökre.
Akik ilyen jellegű karmával, karma-oldási horoszkópot rendeltek nálam, azoknál azt kellett tapasztalnom, hogy a sorsuk elképesztő módon elbánt velük addig, amíg a megfelelő érzékenységre és empátiára-, de legalább is, pozitív gyanúra szert nem tettek arra vonatkozóan, hogy esetleg mégis csak velük – Tehát az ők önkéntelen mentalitásával, az ők élet- és létszemléletükkel - lehet valami baj és nem a „csak” külvilággal: a környezetükben élő, vagy a világukat vezérlő személyekkel.
Pl. egy csodálatosan szép, de erősen furcsa (irracionális) gondolkozású, régi, nőnemű rendelőmet, aki Bak- és Nyilas karmás is lévén egyszerre, elment rendőrakadémiára, az ő elmondása szerint, egyenesen a kiképző-tisztje, az un osztályfőnöke erőszakolta meg többszörösen (Mondom: legalább is a rendelőm szerint) , majd, amikor az ha bátortalanul és félve is, de kezdett ellenállni, a tiszt-tanár lehetetlenné tette az életét, úgy, hogy valósággal elüldözte a főiskoláról. De ez nem volt elég, mert Vízöntő-karmás is lévén, az itt szenvedett sokkja után, a Polaritás és a fokozás egyetemes törvénye alapján, átváltott a másik végletbe és el kezdett keleti misztikával foglalkozni, majd joga-hívővé vált, aminek a következtében el ment Indiába, ahol végzetesen szerelmes lett egy olyan gyógyító – tanítóba, aki éppen, hogy nem hasonló módon bánt el vele.
Szerencséjére, a sok hindu misztika asszimilálása mellett is, még maradt annyi józan esze, hogy haza vergődjön Magyarországra egy fél-hindu magzattal a méhében, amelyet sikerült ily módon magyarországi kórházban ép – egészségesen megszülnie. De hiába, mert ezt, az indiai szent névre keresztelt fiúcskát egyéves koráig nem tette le a földre, tehát nem engedte meg annak, hogy megtanulhasson a földön járni, aki emiatt véresre kaparta az őt reggeltől estig hordozó kendőben magán tartó a édesanya oldalát. Ennek a hölgynek a kijózanítása volt az egyik legnehezebb asztrológusi feladataim egyike, hiszen még azt is nehéz volt megértetni vele, hogy a gyermeket miért kell - éppen annak az egészséges fejlődése – járni tanulása! érdekében! - letennie magáról, tehát nem csak azért, hogy az ne kaparja véresre folyamatosan az ő oldalát. Vagyis arra, hogy mire való egyáltalán a földi élet (És még akkor is, ha esetleg – netalán szentnek születik az ember.)?

És ez még az elfogadhatóbb emberi esetek egyike, mert ez a nő legalább kétségbeesésében horoszkópot igényelt, és néhány hetes levelezés után, még hallgatni is kezdett rám. Mert ha tovább folytatta volna ezt a rögeszmés életet (És a materialista, vagy vallásos rögeszmék rendszerint megjelennek, nem csak a Bak-karmával, hanem a föld-karmával rendelkező személyek életében), bizonyára valamely kórház elmegyógyászati osztályán kötött volna ki, akárcsak az a két rögeszmés ellenségem, aki úgy támadt rám és úgy rágalmazott hozza nem értéssel és szélhámossággal, hogy jóslást kértek karma-oldási horoszkóp helyett és ezért elutasítottam.
De ennél is sokkal súlyosabbak azok az esetek, amikor az ilyen személyek, valamilyen rendkívüli tehetséggel rendelkeznek (általában művészi tehetséggel, de lehet más fajta tehetségük is), vagy egyszerűen csak rendkívüli intelligenciával, vagy (Persze, ez inkább nők esetében fontos és lényeges: ) különleges szépséggel érkeznek a világra. A sok éves szakmai tapasztalatom az, hogy az ilyen kiváltságos helyzet és lelki – tudati állapot igen nagy mértékben erősíti a sértettségi karmát, vagyis ferdíti az önképet és erősíti az amúgy is hamis (ferde), vagy gyenge önképet, tehát a kevélységet és a beképzeltséget, és amennyiben az illető személy nem részsült kellő nevelésben, hamis öntudatot és személyiségi zavarokat okoz.
Az ilyen, akár „súlyosnak” is mondható esetekben tehát, a szerelemi- és minden fajta párkapcsolatban, de főként házasságban, mintegy garantálni lehet a mai, ego-növelő liberális mentalitási viszonyok között a párkapcsolati – házastársi csődöt, az egymás „lassú, de biztos” megutálását és meggyűlölését, vagy a sivár szingliséghez vezető értelmetlen válásokat. És mindezt mindössze az ontológiai sérültség miatt. Tehát nem is lenne szükséges ennek a jelenségnek az elharapózásához, a másik féle karma - tehát a Jin-típusú hedonista karma - valamely elemének (A karma-pontoknak) a föld, vagy a víz – jegyek valamelyikében való megjelenése. Hiszen ma, az új un. internetes (internetezve növekvő - fejlődő) generációk soraiban ismeretlen fogalom a párkapcsolat másik tagjának az esetleg kellemetlen „különbözőségének” a tolerálása, nem, hogy a karma-oldási nehézségeinek a tiszteletben tartásáig eljutnának, annak ellenére is, hogy a végérvényesen önellentmondásba keveredett liberalizmus, már mást sem tud hangoztatni újabban csak, az éppen, hogy a liberálisok által betarthatatlan tolerancia fontosságát. (Ti., nagyobb sors-nehézségek esetén, a liberálisok bizonyulnak a legintoleránsabb személyeknek a világon.)
És hiába ömlik a hírcsatornákon és nem csak a porno-filmekből a „szex”, mert a fenti okok miatt (egoizmus, individualizmus, vagyis az ego féltése, odaadás- és oldódáshiány, és persze: nyitási képesség hiánya. Vagyis, ismét csak az önzésre való nyitás az egyetemes felelősségre és az Úristenre való nyitás helyet, vagyis, az abszolútum irányába való nyitás helyett. Manapság örömhozó egészséges szexualitás már nincs is jóformán, még az elkötelezett kapcsolatokban sem, hanem mindenféle ön-, vagy egymás szexuális kielégítését célzó, technikák alkalmazása esetleg természetes úton, de inkább boltban vásárolható eszközök segítségével.
De, a gyakorló asztrológusi tapasztalataim szerint (a rendelők probléma-feltárásai szerint), és talán a vonatkozó statisztikák szerint is, már a 40 év feletti korosztályokban is, a szexualitás teljes hiánya a jellemző. Hiszen kinek van még kedve „szexelni” azzal az élettárssal, aki a liberális-individualista ego-védelmezési- és önérzeteskedési (karmikus) reflexből, illetve a poszt-modern jellegű, internetes neveltetéséből adódóan, többször is vérig sértette és földig alázta a másikat? Illetve, azzal, aki felesleges önérzeteskedésből, ezeregyszer is megsértődik és felháborodik az élettársnak az állítólagosan vele szemben gyártott „kíméletlen” viccei miatt, sőt, még annak az általános jókedve és derűsen humoros magatartása miatt is?
És akkor még nem is beszéltünk a modern és a poszt-modern pszichológia, vagyis az egyre vadabb feminista szexológia által, már egészen kicsi gyermek-koruktól „felszabadított” lányoknak és nőknek a gyönyör-nyomorúságáról, akik képtelenekké váltak az egészséges nemi aktuson belüli szexuális gyönyör elérésére amiatt, hogy már zsenge kislánykorukban rá szoktak a csiklójuk ingerlésével történő maszturbációra. Ezeknek persze, hogy fárasztó és unalmas és örömtelen egy idő után a férfiakkal – férjeikkel való szexuális kapcsolat. Sőt, néhány év elteltével már utálatossá is válik a „kötelező szex”, illetve a férj, aki igényli tőle a szexuális gyönyör-élménynek a természetes és ráadásul polgári szempontból is törvényes, megélési lehetőségét. Hiszen a finom erogén ideg-szálakkal amúgy is gyengén ellátott hüvelyükben nem képes létrejönni a gyönyör-érzet, hogyha már egészen kicsi koruktól kezdve, hozzá szoktak ahhoz, hogy intenzív gyönyörérzeteket hozzanak létre magukból – maguknak (tehát belülről érzékelve azt, hogy mit kell tenniük ennek az érdekében kívülről – az ujjukkal) a csiklójuk ingerlése által.
Egyetlen férfi sem érzékelheti belülről azt, ami neki kívül van, tehát a csikló alatt elhúzódó-, a hüvelynél ezerszeresen erősebb erogén zónákat. És magukra haragítják az élettársaikat amiatt, hogy inkább okoznak maguknak továbbra is örömet az önkielégítéssel, mintsem, hogy csak szenvedő alanyai legyenek a férjik „könnyű” kielégülésének. Az már senkinek nem jut eszében a rengeteg csikló-tudomány érvényesítése érdekében folytatott tudományos ismeretterjesztési és elismertetési harcok közepette, hogy ebben a rettenetes gyönyörhöz jutási harcban a férfiakkal, nem az a probléma, hogy a férfiak nem akarnak tudomást szerezni a csikló létezéséről. Mert hiába szerez arról tudomást és hiába próbálja meg készséges és odaadó megértéssel, és udvarias empátiával, a nemi szerve helyett, amely erre nem alkalmas: az ujjaival kielégíteni a tudomány és a tudományosan felvilágosult édesanyák által tönkretett párjukat, ha az utóbbiak képteleneknek bizonyulnak az orgazmusra, amikor nem ők ingerelik saját maguknak a csiklójukat.
Hanem abban kell keresni a baj forrását, hogy a nőknek már rég óta nem jut az eszébe sem az, hogy, amennyiben boldog házasságban, vagy élettársi – szerelmi viszonyban szeretnének élni, nekik, úgy mint, igen is: a szeretet megtestesítőinek, kellene lelki – szellemi szinteken növelniük, sőt: visszaszerezniük, a tudományos felvilágosodással ily módon megerősített ontológiai sértettségük harcai közben amúgy is, elrontott odaadási – elfogadási – befogadási képességüket. És ezt még csak nem is a férfiakkal – férjeikkel szemben, hogyha ez már annyira sérti az önérzetüket, hanem legalább az Úristennel szemben, akit szintén ellenségnek érzékelnek e végzetes „tudományos felvilágosodás által” létrehívott nyomorúságuk miatt.
Mert hiába, hogy emberi – humanista – szemmel „jogos” szerintünk ez a lelki sértettségük, mert az emiatti tipikusan női sors-nehezteléssel nem jutnak semmire. Maximum a kórházak sebészeti osztályára, ahol ki kell majd venni az orvosoknak, „az egész alsó berendezésüket”, annak az érdekében, hogy a rákosodás folyamatát megállítsák. Azért használtam ezt a cinikusnak tűnő, absztrakt kifejezést a méh és a petefészek helyett, mert így dicsekedett nekem egy gyönyörű gyergyói tanítónő, amikor meglátogattam a vele egy kórteremben fekvő édesanyámat a kórházban. Szegénynek gőze sem volt arról, hogy nem a természet vak szeszélyének volt az áldozata, hanem a férjére való huzamos és intenzív nehezteléseinek. - Akárcsak az én „szegény édesanyám” is, egyébként.

De – Mi tagadás: az elején nagy megdöbbenésemre és értetlenségemre! -, olyan esetekkel is találkoztam és egyre gyakrabban, amikor hozzám képest, egészen fiatal férfiak utasították el a párkapcsolati boldogságnak és testi gyönyör-szerzési lehetőségnek ezt a formáját a hozzuk és önmagukhoz hűségesnek maradni vágyó, és sok esetben ráadásul igen is szép, női élettársaiknak a mosolya, vagy közömbös arca alá rejtett bánatos szomorúságára. Holott, az Úristennek valamilyen rejtett szeszélyétől fogva, nekik éppen ott van a legerősebb erogén zónájuk, ahol éppen kell. Több ilyen horoszkóp elkészítése után, megértettem az okot. Ez, az újabban divatba jött, és az ontológiailag jellegzetesen férfi funkciónak (Hogy ne mondjam: spirituális – erkölcsi kötelességnek!) a csökönyös megtagadása, amelyet tehát még akkor is megtagadnak a mai férfika, hogyha nem szenvednek orgazmus elérési képtelenségben a csiklójuk miatt, azért történik, mert a sértettségi karmájuk által vezértelt amazon típusú élettársaik, korábban többször is megbántották és megsértették, esetleg még meg is alázták őket. És ha nem is alázták és bántották és sértették meg, de több alkalommal is, és esetleg rendszeresen is, megkísérelték, őket durván irányítani. Mondjuk, így házi munkára fogni. Vagy éppenséggel sikeresen irányították is, és „jól” munkára is fogták. De az sem volt elég, hanem még tovább-, és még több mindenben meg próbálták azokat irányítani, sőt, megregulázni és regcumolni, el egész az emiatti veszekedésekig is elmenően. És nem vették észre, hogy ezzel a megnyugtató irányításhoz szükséges férfi-önérzetről való leszereléssel, nem csak lelkileg szerelték le őket, hanem fizikailag is. Vagyis kiherélték. A nagy öröm-érzetnek tehát, amiért sikerült kezes bárányt, vagy más kedves házi-állatot faragni a férjeikből, az lett az ára, hogy azok nem kívántak, vagy ténylegesen nem is tudtak velük többet szeretkezni.
Régi korokban, amennyiben nem születtek gazdag, vagy tehetősebb és felvilágosultabb szülők családjába, ahol, tehát azonnal elzüllöttek általában a felnőtt férfi-gyermekek, amint a szüleiktől öröklött vagyonukhoz hozza fértek, de nőként valamilyen úri módon, meg lettek a zülléstől kímélve a tehetségesek és a rend kívüli módon szép asszonyok is. Legfeljebb az ilyen intelligens és tehetséges, „de nehéz” női személyek megmaradtak kerülendőnek és kész. Vagy, amennyiben a Legevő-karma volt bennük az erősebb, akkor elmentek „érdekes” és jópofa csodabogárnak a világba, vagy legfeljebb ugyancsak kerülendő anarchista amazonok lettek. De a népi, vagy a polgári tradíciók árnyékában, sokan közülük, még ebben a formában is élhettek viszonylag normális életet.
Manapság viszont, amikor hangsító és sokszorosító gépeknek és kütyüknek, meg az internetnek köszönhetően, könnyebb a tehetségeket felfedezni és rengeteg lehetőség van e különleges egyéni képességeket művelni, és azokat kibontakoztatva, azok által, nagy méretű, sikereket aratni, a legtöbb esetben tragédia lesz a következménye az ilyen „magas rendű” művészi, vagy tudós, sportoló, vagy egyszerű un. „celeb” - életpálya ívelésének. (És itt a példák százait, sőt talán ezreit is fel lehetne sorolni Ady Endrétől, Merlin Moore-től, Elvis Presleytől, az ideje korán elhunyt költőkig, vagy az öngyilkos erdélyi magyar költőkig és a Berki Krisztiánokig.)

De ilyen nehéz karmával rendelkezik a rendkívüli intelligenciával született Púzsér Róbert kulturális igazság-harcos is, aki viszont szerencsére már gyermekkorában, tehát idejében (neveltetésével) találkozott előbb az igényes kultúrával, majd, és ezen keresztül a spiritualitással (Pl. Hamvas Béla életművével) is, ahhoz, hogy (Még ha kellemetlenül kiabálva is, de…) inkább építő – felvilágosító, sőt: egészségesen morális magatartással és tisztességre törően leleplező lehet az ő közéleti tevékenysége, mint romboló, vagy mérgező - fertőző hatású.

Ismételten figyelmeztetek arra, hogy a kirívó eseteket csak az illusztráció és a hitelesítés érdekében említem fel, mert a törekvésem igazából az, hogy hívjam fel a figyelmet arra, hogy ez az ontológiai és antropológiai agressziós karma, igen is létezik! És arra, hogy ez igen is, jelen van „bennünk” az egész emberiség szintjén és igen is, elképesztően nagy arányban, és tehát, amennyiben nincs, és nem lesz végre valamilyen általánosan elfogadott tudomány szinten (pl. pszichológia) felismerve és beismerve, tehát úgymond napi renden is kitárgyalva és „népszerűsítve”, emiatt fogja az emberiség végpusztulásba rántani, nem csak önmagát, de az egész élő természet világát is.
Hiszen az elképesztő kapacitású nehéz-gépeink által lehetővé vált könyörtelen természet-hódításnak, vagyis, a természet könyörtelen kizsákmányoló megnyomorításának, elnyomásának és beszennyezésének a ténye (és nem csak kémiailag, meg biológiailag, hanem már a mágneses erőterek szintjén is!) csak, ennek a hatalom-mániát szülő, emberi karma fel nem ismert és fel nem tárt következményeinek a jéghegyének a csúcsát képezi, ahhoz képest, hogy milyen mentális – lelki és képzeleti szennyezettségben él emiatt, ez a 8 milliárd ember a földön.
És igen is: a Jin-típusú karmához tartozó, elszabadult méretű alkoholizmus és drog-függőség is, csak a jéghegy csúcsa pl. annak a rengeteg törvénytelen függőségnek, ami ebből a sértettségi karmából következik (pl. a nárcisz betegségben szenvedők egymástól való függősége, vagyis a szegények és a gazdagok, a kizsákmányoltak és a kizsákmányolók függősége, a katonák és parancsnokok függősége, a szadisták és a mazochisták függősége, stb.) amiben szenved ennek a 8 milliárd embernek a felnőtti világának egy igen fontos része.

IV. Eddig csak a Jang-típusú karmát tártam fel és annak a minimális következményit említettem meg, a tömörség és a rövidség kedvéért, hiszen a témáról, illetve annak a részjelenségek szintjén történő megjelenési formáiról ezer és több ezer oldalakat lehetne írni. Egyelőre viszont le kell itt zárnom, annak az érdekében, hogy a metafizikai értelemben, szintén Ontológiainak nevezhető élvezeti (hedonista) karmát is ismertessem, annak az érdekében, hogy ha nem is az egész világ, de legalább a magyarságnak a spiritualitással (is) foglalkozó értelmiségi rétege, fogja fel már végre azt, hogy az igazi szellemi törekvés nem maradhat meg és nem merülhet ki a magas rendű un. spirituális műveknek és életműveknek a létrehozásában, hanem rá kell fordítani az emberek és a spirituális és misztikus tanítóknak a figyelmét – de sajnos erre szükség van az asztrológusok körében is, akik még mindig a jóslás logikájának a hűvös mocsarában pihengetnek – arra, hogy az emberi élet célja, igen is: ontológiailag és antropológiailag, nem más, mint a karma-oldás.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO