ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 11:57

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.05.01. 18:13 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kozma Botond Szilárd család- és karmaasztrológus:

I: Horoszkópok beálítássához és értelmezéséhez szükséges adatok
1) A kérdéseimre adott kis életrajzi leírásokra azért is szükségem van, a beállítás mellett, hogy a hangfelvételek készítése közben, az ön – önök… – által leírt családi és személyi életesemények segítségével, a horoszkóp-rendelő számára a gyakorlati tények szintjén is illusztrálhassam (személyesítsem), a horoszkóp-elemek konkrét jelentését. Minél több és jellemzőbb személyes élményekhez (EMLÉKEKHEZ!) vannak ugyanis kötve ezek az asztrológiai értelmezések, annál könnyebb a megértésük, illetve annál könnyebb az illető életkörhöz tartozó összes (Még meg nem történt, de potenciális veszélyt jelentő) probléma megértése és felvállalása, vagyis annak, azoknak, a felvállalás és az átvilágítás segítségével történő meghaladása, a sors-veszélyek és csapdák megelőzése, az élet rendezése. Vagyis, a karma-krízis feloldásához vezető gyakorlati sorsfeladatok felvállalása is.
2) Amint sokan és sokszor szokták mondani: mindannyian „emberből” vagyunk. Ezt csak azért írom ide, hogy a következő kérésem miatt, semmiképpen ne gondoljon semmiféle misztikus dologra az aki horoszkópot szeretne rendelni: Kérem szépen megérteni, hogy „emberi”, tehát természetes dolog a részemről az, az igény, hogy legalább a reális fizikai arcát tudjam elképzelni annak a személynek, akinek a horoszkópját értelmezem, tehát még agyszer: ezzel a kérésemmel semmiféle misztikus vagy mágikus célom nincs: KÉREK SZÉPEN, egy, vagy több, AZ ÖN SZEMÉLYISÉGÉRE JELLEMZŐNEK GONDOLT DIGITÁLIS FÉNYKÉPET elküldeni! (Nem tudom, miért, ezt a kérésemnek a teljesítését, általában mindenki el szokta felejteni, vagy hanyagolni!) Ezeket a fényképeket én még csak a gépem memória-tárába sem másolom be, tehát el tűnnek az éterben, elvesznek, a három hónapon belüli levél-„takarítás” után (Helyszűke miatt is, de más szakmai diszkrécióval kapcsolatos megfontolások miatt is, minden hónapban kitörlőm a három hónappal korábban kapott leveleket – megrendeléseket.) nem kell tehát attól félnie, hogy ezek a képek – Isten őrizz! – megjelennek valahol az interneten. Legalább is, nem tőlem eredően.
II. A SORSKÉPLET BEÁLLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
A megfelelő sorsképlet helyes beállításához (A megfelelő Aszcendens pozíció és házcsúcs-beállításhoz szükséges korrekciók elvégzéséhez), a születési napon és időponton kívül, más adatokra is szükségem van, annak érdekében, hogy ezen adatok segítségével, az általam megbízhatónak ítélt asztrológiai pontossággal, beállíthassam a cél-horoszkóp Aszcendensét, és ezáltal, a személyi életfeladatokat megjelölő, jellegzetes életterületeknek: a horoszkóp- házaknak csúcsait megkapjam, amelyek döntő fontossággal bírnak a karma-feloldást és a megfelelő megváltódási képességek kifejlődését szolgáló, jellegzetesen személyi (egyéni), gyakorlati életfeladatok meghatározásában. Ez viszont, nem azt jelenti, hogy amennyiben nem kapok meg minden alant kért adatot és rövid életrajzi rész-leírást, nem tudom elkészíteni a horoszkópot! Sőt: éppen azért kérdezek ilyen részletesen, hogy lehetőleg minél több olyan adat-közlési lehetőséget megadjak, ami szerint a sorsképlet felállítható legyen még akkor is, ha akár a születési időpont is hiányos, vagy bizonytalan, a sors-képletet akkor is fel tudjam állítani és a horoszkóp minőségét garantálni!
Figyelem!
1) Az általam igényelt, többnyire az anyai ági női felmenőknek a születési adatainak és rövid sors-történeti leírásának a segítségével és más, alant kért adatok, betegség leírások, stb. segítségével, a horoszkópot abban az esetben is el tudom készíteni (az Ascendenst meg tudom határozni akkor is), ha nem ismeretes a célszemély születési órája, de még a születési napaszak sem. Amennyiben tehát, a születési dátum mellett(!), az alant következő 5. 6 és 7. pontokban kért adatokat és sors-történeti leírásokat, és személyi vonatkozású információkat minél nagyobb pontossággal és részletességgel megkapom, sors-képletpontosítást, illetve születési időpont meghatározást is végezek.
2) A tapasztalat az., hogy a szülészetek nem tartják meg a születési időpontok feljegyzését 1O, vagy 15 éven túl. De, ha megtartanák is, számomra csak ellenőrzési értéke lenne, mivel éppen azért kérem az apa adatai mellett, az anyai ági felmenők születési adatait (anyának, nagyanyának, dédnagyanyának) és azért kérek még annyi mellékesnek tűnő kérdésre választ (Pl. első szerelemre, vagy az illető személyre más formában befolyást gyakorló, ellentétes nemű személyre, élettársakra, stb. vonatkozó születési adatokat) életrajzi leírást, hogy az egyetemes törvények megfelelő vonatkozásainak az alapján (Pl. rezonancia és vonzás törvénye, vagy hatás-visszahatás törvénye, a fejlődés törvénye.) a sorsképletet tudjam egzakt módon beállítani az illető személy spirituális struktúrájának megfelelően. És ennek a beállított képletnek a születési időpontja, a klasszikus asztrológia szerint legalább is, 3O, sőt: még 35 percet is eltérhet a hivatalos születési időponttól. Az is igaz, hogy az én tapasztalataim szerint, ez a tűrési határ csak 25 perc lehet, mert ha ezt meghaladja, már valami másról (Pl. a hivatalos időpontot illető tévedésről, vagy rossz képletvizsgálati módszerekről.) lehet szó.
3) Ezért, ha csak nem merül fel valamilyen komoly aggály azzal kapcsolatosan, hogy az édesanya helyesen emlékszik a születési időpontra vonatkozóan, szerintem nincs amiért a szülészeti adatok megszerzésére, korházi íarattárakból való előkerülésére várjon valaki a rendeléssel, mert én magam fogván ki a feleségem szülőcsatornájából a világra érkező gyermekeinket, és ezért a saját tapasztalatból tudom, hogy azokban az életfontosságú és (Végső soron, - bármilyen könnyű szülésről is lett légyen szó !), azokban a drámai pillanatokban, a tízed rangú kérdés még az apa-asztrológusnak is, hogy a babák pontos születési időpontját meghatározza és feljegyezze.
Ráadásul, az egyik asztrológussá lett, volt hallgatómnak (János Istvánnak), aki egészségügyi asszisztens lévén, részt vehetett a gyermekei születésénél, annak ellenére, hogy azok nem otthon születtek, mind a három világra jött gyermeke sorsképlete (asztrogrammja) beállításánál, éppen az asztrológus-édesapa meglátásai alapján, a maximális tűrési határt kellett alkalmazni, mivel a hivatalos időponttal elkészített képletek egyáltalán nem feleltek meg a gyermekek személyi struktúrájának, a szülők által és az általam is jól ismert karmikus meghatározódásoknak.
Ami a sorsképlet általam beállított időpontját illeti, a megrendelési tájékoztatóban el van mondva, hogy eltérés szokott lenni a hivatalosan "megállapított" születési időpont, és azon időpont között, amivel az illető személy spirituális struktúrájának (aurájának, szellemi - spirituális bázisának!) megfelelő asztrogrammot fel lehet állítani.
És ezt nem csak azért mert a szülészeteken, nem (még most sem!) áll senki a szülőszobában stopper órával a kezében annak érdekében, hogy mérje a pontos születési időpontot, amit tehát, emiatt utólag saccolnak meg a szülész-bábák (asszisztensek), természetesen, 10 - 20 perces eltéréssel! Gondolkozzunk reálisan! Attól, mert egy bizonyos időpont szerepel a születési kórlapokon, egyáltalán nem biztos, hogy az, mondjuk stopper-órával mért pontossággal megfelel a valóságnak! Másfelől melyik időpontot mérnék, ha ez tennék is netalán – tán mégis csak?csak? Amikor a baba feje megjelenik? Van olyan baba, aki ezután is 10 – 20 perce elteltével jön ki egészen, és van, aki azonnal. Amikor felsír a baba? (És ha nem sír fel? Az otthon, tehát nyugodt körülmények között született babák, mint az enyémek is, nem sírnak fel!) Az első lélegzetvételét? Hogyan láthatná azt a feltételezett időmérő? A köldökzsinór elvágásának az időpontját? Ugyancsak az otthon szülések esetében az is késhet – Sőt: ajánlatos! - akár egy fél órát, vagy háromnegyed órát is!
Ráadásul, a pontatlan időméréstől eltekintve is, lehetségesek, sőt, majdhogynem kötelező
módon., nem helyes időpontban születnek a kórházakban a babák, akik egy részét durva, sőt, egyenesen kegyetlen módszerekkel kiugrasztják az anyjukból az által, hogy különböző infúziókat adnak be azoknak, amelyek egy része ellentmondás szerűen, a szülést hivatottak meghatározott időpontra "beindítani", a szülési fájdalmakat és az izom-összehúzódásokat serkenteni, mások meg ennek a fordítottját elérni, az orvos pillanatnyi megítélése, pihent, vagy kevesébe pihent állapota, tehát türelme, vagy türelmetlensége - alkalmasint lejáró munkaideje szerint. És ma már ritka ugyan, de még ezelőtt 15 – 20 évvel a bábák rákönyököltek a szülő-anyák hasára és úgy préselték ki a gyermeket, mint a fokrémet
a tubusból. Mi pl., pontosan azért kerültük ki Medárdánknak a korházi körülmények között történő megszületését, mert a kórház-igazgató nőgyógyász unoka-bátyám, aki egy délután megvizsgálta a volt feleségemet a magánrendelőjében, „megígérte”, hogy, ha másnap reggel beviszem a korházba Emőkét, ő, szolgálatos lévén, reggel beindítja a szülést és délre már "kint is lesz" a gyermekem.
Ehhez képest Medárda kerek 10 nap múlva született meg önmagától makk-egészségesen és a korházi szülésektől eltérően, az először szülő édesanya szülőcsatornájában még egy hajszálnyi repedés sem keletkezett.
Ezek miatt és még sok más szempont miatt tehát a klasszikus asztrológia tudománya egy 35 perces eltérési lehetőséget (tűrési határt) állapít és "enged" meg a hivatalos születési időpontok, és az asztrológus által kiszámítandó, tehát az illető személy spirituális alkatának megfelelő, asztrológiai sorsképlet időpontja között.
Nagyon szépen kérem tehát, ha engem választott asztrológusául, tiszteljen meg azzal, hogy megbízik a szakértelmemben és a becsületességemben, igényes munkavégzésemben - hiszen 23 éve gyakorlom ezt a nagy felelősséggel járó hivatásomat, ha lehet, a legmagasabb igényesség szintjén, és ne kételkedjen abban, hogy nem lehet jó a horoszkópja, amiért az általam szükségesnek látott korrekciót elvégeztem rajta, hiszen magam is arra törekszem., hogy az eltérés lehetőleg minél kisebb legyen. De a fent leírtak alapján, beláthatja, hogy a 10 – 15 perces eltérést akár szükségszerűnek is mondhatjuk, értve ez alatt, hogy egyszerűen lehetetlen az, hogy a korházakban pontos születési időt adjanak. Sőt: asztrológusként és karórával a kezemen, és számítógéppel a szobában, én sem tudtam egyszer sem olyan születési időpontra „emlékezni” a saját gyermekeim születésénél, akiket „én fogtam ki”, vagyis négyet az öt közül.
MINDEZ VISZONT KORÁNT SEM JELENTI AZT, HOGY SZÜLETÉSI IDŐPONT KORREKCIÓT ALKALMAZOK MINDENKINÉL, HA KELL, HA NEM, és holmi szakemberi rögeszmék által vezérelve, válogatás nélkül, mindenkinek kijavítom a hivatalos születési időpontját még akkor is, ha erre semmi szükség nincsen. Nem, ez egyáltalán nem így van, hanem éppen fordítva: nagyon aggályos és minden lehetséges szinten, komoly vizsgálatokat és összevetéseket végzek, amikor az anyától, vagy a szülőktől tudott születési időpont módosításának a szüksége felmerül.
A fentieket csak azért írtam le, hogy az érdeklődőknek segítsek abban, hogy reális képet alkothassanak maguknak arról, hogy milyen szempontok érvényesülnek a sorsképleteik féleállításakor, mivel az a tapasztalatom, hogy miközben egyesek félnek attól, hogy téves információkat kaphatnak a sorsprogramjukra vonatkozóan, amennyiben nem tudnak a fölösleges precizitásig elmenően pontos és részletes információkat adni, inkább a horoszkóp rendelésről is lemondanak. Nos, a sok adatot nem azért kérem, mert bármelyiknek is a hiánya akadály lehet a képlet felállításában, hanem éppen azért, hogy amennyiben valamelyik adat hiányzik, vagy téves, akkor a többi adatok pótolják azt és így a sors-motívumokról kialakuló asztrológiai összképem lehetőleg minél teljesebb lehessen. Minden horoszkópnak ugyanis megvan a maga sajátos belső logikája, amelyen belül egyes motívumok feltételezik, vagy tagadják, illetve erősítik és értelmezik egyik a mást.
Ez egységes belső logikával rendelkező összkép tehát az, amely egy képlet beállításánál meg kell legyen, és nem a rész-adatok határozzák meg a beállítást. Ezek a rész-adatok viszont segíthetnek az ellenőrzésben és ezért jó, ha minél több áll a rendelkezésemre. De még egyszer mondom: a végső beállításnál nem a rész-adatok döntenek, hanem a képlet belső összefüggésrendszere (tiszta koherenciája).
4) A fentiek értelmében, nagyon kérem arra is, hogy az édesanyától, vagyis a szülőktől, vagy idősebb testvérektől megtudott születési időpontot adja meg, és ne más asztrológus, vagy magát un. szellemi tisztánlátónak nevező csoda-szent, táltos, vajákos, kuruzsló, vagy misztikus guru által kijavított, illetve megsaccolt időpontot, és semmiképpen ne az un. „kiingázott” időpontot, mert a tapasztalat szerint ez a, legtöbb esetben igen félrevezető.


HOROSZKÓKÉSZÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES Konkrét ADATOK (Kérem, a kozmaszilard@gmail.com címemre elküldeni.) :
A sorsképletnek (Vagyis az asztrogrammnak: az asztrológiai grafikának - amiből a spirituális élet-programot, illetve a problémák okait, és a sors-oldási lehetőségeket ki tudom olvasni.) az elkészítéséhez tehát, a következő adatok szükségesek (Kérem szépen, ezeket nagyon türelmesen és figyelmesen mind elolvasni és horoszkóp rendelés esetén, a kérdésekre lelkiismeretesen válaszolni!):
1. A születési idő (születési év, hónap, nap -és ugyanolyan fontos a születési óra és perc - De legalább egy 3 – 5 órás időintervallum, vagy a napszak!).
2.
A) A születési helyiség neve (Figyelem: nem a tartózkodási helyiség!). Tanya, kis település vagy más, a térképen nem szereplő helyiség esetében, a legközelebbi község, vagy város neve. (Hálás vagyok ha, amennyiben nem Romániai helyiségről van szó, akkor pontos földrajzi ív értékeket – keleti hosszúság, északi szélesség – küldi el. De már az is nagy segítség, ha kisváros, vagy falú – tanya esetén, megírja azt, hogy melyik város közelében található, illetve attól hány kilométerre és milyen irányban fekszik a település!)

B) Még szükségem van egy teljes önéletrajzra, az önnel történt esetek szimbolikus – jelentős események! - szerint, azok felsorolásával, már a gyermekkortól, úgymint: betegségek, balesetek, szülőkhöz és nagyszülőkhöz fűződő, akár negatív, akár pozitív viszonyulások leírása. Valamint: a különleges emlékek és benyomások a szülőkkel és nagyszülőkkal kapcsolatban. Iskolai előmenetel, ilyen jellegű vágyak (Ti., hogy szeretett volna-e, valamit különösebben tanulni), beteljesülése, vagy be nem teljesülése, felsőfokú végzettség jellege ha van és a kudarc- vagy sikerélmények ezeken a területeken. Sportolás, ha volt, vagy van, mennyire eredményes és milyen sportágban? Na meg persze, a szerelmi - szexuális, partneri, élettársi élmények és tapasztalatok, sikerek, kudarcok, tehát pozitív vagy negatív tapasztalatok, és mindenről, amit ön még fontosnak, illetve jelképesnek talál. Pl., hogyha gyakran voltak és vannak konfliktusai különböző személyekkel, ezek a konfliktusok milyen jellegűek, mi a kiváltó okuk és általában, hogyan végeződnek? Jelentenek-e az ön számára utólag ledlki problémát, esetleg netalán traumaként éli meg őket?

3. A szülők születési dátuma (az óra és a hely nem fontos, de segít ha meg van), és nagyon fontos(!) az anyai nagymama születésnapja (Ez utóbbi adatai, életrajza, gyermekeinek a száma, betegségei, balesetei igen fontosak!) és lehetőleg az. anyai dédnagymama születési éve és honapja is! Az anya és az anyai nagyanya születési dátuma mellett, azok krónikus betegségei, balesetei jellege (Figyelem: Nem a dátuma!), valamint azok családi - párkapcsolati történetének a vázlatosan leírt eseményei és a halálának körülményei (Természetes vagy természetellenes, tehát korai - halál. Utóbbi esetben az, hogy milyen betegségben, illetve balesetben haltak meg.), amelyek valamilyen módon nagyobb befolyással voltak az anyai ági ősszülők (felmenők) életére. (Az események dátuma itt sem fontos, hanem a megbetegedett, vagy baleset folytán károsult szervek, vagy testrészek megnevezése az, ami fontos lehet!)
4. Férj, vagy feleség (férjek, feleségek), vagyis az élettárs születési dátuma és órája, valamint azon ellentétes személy, vagy személyek születési dátuma, akikről úgy tudja, hogy a célszemélyre, életszemléletére különösebb befolyást gyakoroltak. (Házasságkötések dátuma szintén nem fontos)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A következő: 5, 6 és 7. pontokban igényelt adatok a sorsképlet pontos beállításához (Az Aszcendens és a horoszkópházak pontos beállításához), valamint a horoszkópnak a belső logikája szerinti és az anyai ági örökletes programok szerinti értelmezéséhez, tehát inkább csak illusztrációként való használatra szükséges. Segít a pontos beállításban ha megkapom ezeket, de amennyiben valamelyik adat hiányzik, nem okoz különösebb gondot (!), amennyiben pontosan ismeretes a célszemély születési időpontja és a szülők és az anyai nagymama születési ideje.
5. Személyes betegségek, balesetek, halál-közeli állapotok (az ájulás, valamint az olyan baleseti veszélyhelyzet is annak számít, amely nem végződött tragikus eseménnyel, de könnyen azzal is végződhetett volna) házastársi - élettársi konfliktusok, válások, a célszemély esetében. Amennyiben nő, jó tudni, hogy voltak-e abortuszok, vetélések és terhességi-szülési komplikációk a célszemély, annak az édesanyja és az anyai ági nagyanya, dédnagyanya életében.
6. A jelenlegi társadalmi-közösségi tevékenység, pénzkeresést szolgáló foglalkozás, mesterség, hívatás, vagy karrier jellege. Figyelem: ezek a tevékenységek és gazdasági foglalkozások, illetve a mesterség, vagy a hivatás, nem minden személynél szoktak egyezni. Ezért kérem külön - külön megnevezni, ha esedékes, és azt is, hogy kamaszkorában - zsönge fiatalkorában a jelenlegi foglalkozását szerette volna-e folytatni, és ha nem, akkor mit? "Mi szeretett volna lenni?"
7. Csak sorsképlet beállítás esetén szükséges: az első szerelemnek, élettársnak, vagy más, olyan ellentétes nemű személynek, vagy személyeknek a születési dátuma és órája, akivel (akikkel), a célszemély már nem él együtt, de aki, (vagy akik) akár a tetteivel, akár a gondolkozásmódjával, akár az általános mentalitásával, különösebb (fontos) benyomást gyakorolt a célszemélyre (gondolkozására élet-látsására) és ez által a sorsára is! A jelenlegi férjnek vagy feleségének, élettársnak, szexuális partnernek a születési adatai mellett az egészségi – erőnlét állapota, valamint a célszemély gyermekeinek a születési adatai, amennyiben az nő nemű.
Nagyon fontos: Párkapcsolati – szerelmi - szexuális problémák feltárásához – értelmezéséhez, az ide vonatkozó kérdések megválaszolásához, a párkapcsolati sorsprogram-összehasonlításhoz (szinasztria) is szükségesek az illető partner, vagy a partnerek minél pontosabb és részletesebb születési adatai (év, hónap, nap, óra, perc, ha lehetséges) és minimum a szülőkre vonatkozó adatai.
Amennyiben külön lapon, csatolt fájlként, és nem az elektronikus levél mezőjében küldi el az adatokat és az életrajzi leírásokat, arra kérem, hogy ennek a fájlnak ugyanazt a nevet adja, mint ami az E-mailban szerepel, illetve, a személynek a nevét, akinek a horoszkóp készül.
A horoszkóp készítés céljából kért és megkapott adatokat csak egy, maximum három hónapig őrzöm meg és azokat az igénylőn kívül, senki számára fel nem fedem, amíg erre nem kapok külön írásos, vagy szóbeli engedélyt, abban az esetben, ha ez a lehetőség – Pl. egy sorshelyzet utólagos értelmezése, vagy utólag beálló sorskrízis feloldási lehetőségének a feltárása a sorsképlet segítségével a http://www.asztrologosz.ro c. fórumon. – vagy más szükség-helyzet felmerül!
A következő kérésemben nincs semmiféle misztikum, és nagyon kérem, hogy ne magyarázzon belé semmiféle misztikus okokat. Mindössze tehát, annak érdekében, hogy a hangfelvételek elkészítése közben nekem lehessen egy módom arra, hogy személyes képet is láthassak magam előtt arról a személyről, akihez beszélek, kérek szépnem elküldeni néhány jellemzőnek gondolt digitális fényképet. Mondom, mindössze a személyesség érdekében van szükségem ezekre a fényképekre és semmiképpen nem arról, hogy azok alapján állapítsak meg bármit is, vagy, Isten- őrizz valamiféle mágikus műveleteket végeznék. Ezeket soha nem mutatom meg senkinek és nem közlöm sehol, sőt, még csak a gépem memóriájába sem teszem át megőrzés céljából, hanem, a három hónap eltelte után, amikor „takarítok” a többi önről szóló anyaggal, illetve az öntől kapott levelekkel együtt ezek is törlésre kerülnek.
Ami az általam eleve garantált szakmai diszkréciót illeti, elvárom, hogy ez a személyi tisztelet maximálisan korrekt és tehát kölcsönös legyen! Olyan értelemben, hogy úgy képzelem és emiatt el is várom azt, hogy amennyiben úgy dönt, hogy megrendeli tőlem a horoszkópját, akkor megbízik a szakmai hitelességemben és a tudásom, illetve a munkám minőségében is, akárcsak az erkölcsi hitelességemben. Amennyiben netalán mégis, utólag, vagy a feltárások - értelmezések közben, a munkámmal valamiért elégedetlen lenne, azt kérem szépen, hogy személyi levelezés útján velem közvetlenül (személyesen) nyomban rendezze le. Vagy, legkésőbb a horoszkópja (a szintetikus felvételek) befejezésének az időpontjától számított maximum 3 hónapon belül. Tehát addig, amíg az adatait és a munkára vonatkozó levelezésünknek a dokumentumait ki nem törlöm. A sorsképletet viszont megtartom arra az esetre, hogyha még három hónap után is, sőt: esetleg még három év múlva is, valamilyen felmerült sorskrízisre vonatkozó kérdése (sorsnehézsége) lenne, tudjak érdemben válaszolni. Ígérem, hogy amennyiben bármilyen probléma, netalán minden igyekezetem ellenére felmerülne, és amennyiben ön így, tehát, ezen a szerintem korrekt ügyintézési módon jár el, az igényeit a szakmai tudásom és emberi –morális teherbírásom maximális fokán kielégítem. Vagyis: maximális felelősséggel és igényességgel, egyszóval minél jobb lelkiismerettel igyekszek értelmezni a sorsképletét és a leghelyesebb gyakorlati tanácsokkal ellátni önt. Ismétlem: három hónapon túli reklamálást nem fogadok el. És, AMENNYIBEN NETALÁN, AZ ÉSZLELNÉM, HOGY ÖN ENGEM, ILLETVE A JÓ HÍRNEVEMET - A MUNKÁMNAK a szerintem LEFJOBB MINŐSÉGÉT ÉS AZ ERKÖLCSI ALAPÁLLÁSOMAT - DISZKREDITÁLJA az által, hogy bárhol az interneten, vagy a nyomtatott sajtóban, negatív kritikák jelennek meg az ön horoszkópjának az általam történt értelmezése kacsán - és csakis ebben! - az esetben tehát, ÉN SEM TARTOM MAGAMRA NÉZVE ÉRVÉNYESNEK ÉS BETARTANDÓNAK A SZAKMAI DISZKRÉCIÓT. – Ez gondolom, logikus, egy ennyi erkölcsi gerincesség és személyi tisztesség (tiszteletadás) vállalását, gondolom, bárkitől el lehet várni.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.01.24. 15:28 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A horoszkópértelmezésnek van egy jerarchikus sorrendisége, előbb az élet-funkció alapokat és az okokat kellett elmagyaráznom, és megértetnem, ahhoz, hogy később az ön által is igényelt, egyéni karma-színezeteket és azok okait meg tudjam értetni. Tehát, hogy a dupla vízöntő, a Szűz, a Kos és a skorpió jellegű karmáit le tudjam érthetően írni és azoknak a különböző, de egytől egyig fontos jellegét el tudjam magyarázni (elfogadható módon). Azt tanácsolom tehát, hogy főként a második hangfelvételt tessék újból és újból meghallgatni, mert ez lesz az alap az egész következő ismertetéshez és az az alapján történő oldáshoz. Hiszen, ha helyesen értelmezem a leveléből, még nem értette meg azt, hogy mindez, amit a lét és az életünk alapjairól és okairól elmondtam, miképpen jelenti és képezi ugyanakkor a Szűz konstelláció szellemiségét - géniuszát is. Tehát, hogy ebben a helyzetben, amelyben tetszik lenni, miért jelenti ugyanakkor még mindíg a szűz karmájának a dagasztását is, vagyis, hogy miért leledzik még mindíg spirituális szempontból rendeltetés-ellenes állapotban. - Ezt megértenie éppen a Szűz karmája miatt lesz nagyon nehéz, mivel annak a Merkúr, tehát a paradigmatikus intelligencia őserejét megtestesítő bolygó az uralkodója, és tehát, paradox és furcsa módon, éppen ez a gyakorlatilag nagyon erős intellektusa, amivel mindezt, amit le írt - hogy pl. az adatvédelmi irodában olyan gyorsan dolgozta fel az adott és kiosztott heti feladatokat a hét elején, hogy utána unatkozott - akadályozza meg a spirituálisan lényeges és fontos tudnivalók megértésében. Ezért előre kell bocsátanom, hogy nagyon sok ismétlésre, és az előzőekben elmondottaknak a több dimenziós megrágására lesz szükség ahhoz, hogy akár a Vízöntő, akár a Kos, vagy a Skorpió - vagy a Szűz karmájának a jellegét megérthesse.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO