ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.07.21. 06:37

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2023.09.16. 16:03 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda

Horoszkóp félék és horoszkóp-rendelési árak.Ami az asztrológusi munkámat illeti, vagyis a karmikus jellegű életrendeltetés-feltárásokat és az annak megfelelő sors-krízis feloldáshoz és stabilitást biztosító élet-rendezéshez vezető életmód-tanácsadást illeti, tudni kell, hogy két részből áll. Ezek viszont önállóan is, tehát külön – külön is, horoszkópnak nevezhetők.
1 - Szoláris – figyelmeztető - horoszkópok. Az elkövetkezendő hetekben és hónapokban, egészen pontosan: a következő 3, 6, 9, és 12 hónapban tanúsítandó magatartások és cselekvési módok javaslatait tartalmazó, úgynevezett szoláris horoszkópok, amelyek a megrendelő személynek a születési horoszkópjából kiolvasható, karmikus – személyi meghatározódásokat és magtartási – fejlődési szükségeket hasonlítja össze a megrendelésben megjelölt (az abban igényelt) időszaknak ( Tehát a következő 3,6,9 és 12 hónapnak) a konstellációiban megjelenő szellemi – spirituális kihívásaival, sors-provokációs helyzeteivel, ezek szellemi – lelki feladat-rendszerével, a boldoguláshoz, valamint az egészség-megőrzéshez (annak a vissza nyeréséhez szükséges) cselekvési szükségeivel.
Ezek mindegyike tartalmazza az illető személynek az alant leírt – ismertetett – analitikus, alap-horoszkóp szövegét is.
Árak:
A 3 hónapos horoszkóp - 14 ezer forint,
A 6 hónapos - 18 ezer forint,
A 9 hónapos - 22 ezer forint,
És a 12 hónapos szoláris horoszkóp-, vagyis, az egy éves előrejelző tanácsadás 26 ezer forint.

Azt, hogy a megrendelés miként történik, és, hogy a horoszkópok milyen formában készülnek el, illetve, hogy a megrendelők miként jutnak a horoszkópokhoz (elektronikus – internetes – úton, illetve személyes találkozás és megbeszélés útján) az alant megjelenő, élet-horoszkópok ismertetésénél írtam le:


2) Az un. élet-horoszkópoknak az első részét és az egésznek az analitikus alapját, az írott rész képezi. A számítógépen összeállított írott horoszkóp-szöveget (analitikus leírást), amely tehát, a horoszkópnak az un. objektív és részletes leírásait tartalmazza, bárkinek el tudom küldeni E-mailban (Lásd alant ezen horoszkóp-részek tartalmi jellegének a részletes ismertetését). A horoszkóp második, úgynevezett személyesítő – szintetizáló részét, a személyes találkozásokon elvégzett feltárásoknak a hangfelvételeken rögzített anyaga képezi, amelyeket az illető személynek az asztrológiai sorsképlete előtt ülve és az abban található szimbólumok által jelzett, személyi (születési) meghatározottságokat ismertetve, egy digitális eszközzel (diktafonnal) rögzítek a feltáró – tanácsadó beszélgetések közben és a feltárások végeztével, átadom a horoszkóp-rendelők számára. De, a mai elektronikus személyes felszereltséggel (Okos telefonokkal) meg van az a lehetőség arra is, hogy a rendelők maguk is, rögzíthessék ezeket az élőben történő beszélgetéseket és, amennyiben ezek jól sikerülnek már nem is szükséges az, hogy utólag elküldjem nekik az internetes fájl-küldésiprogramok segítségével.
De van olyan horoszkóp-készítési lehetőség is, hogy nem kell találkoznom személyesen a horoszkóp-rendelő személyekkel, hanem, ezeket a digitális eszközökre rögzített életprogram-értelmezéseket, úgy készítsem el, hogy egyedül mondom fel ezt, a horoszkóp un. szintetikus (második) részét egy digitális hangrögzítő eszközre. Ezt, az illető személynek a közvetlenül a számítógépem képernyőjén megjelenített, vagy kinyomtatott asztrológiai sorsképlete (asztrogrammja) alapján. Ezért azoknak, akik mindenképpen egy személyes találkozás keretein belül szeretnék a segítségemmel az életprogramjukat megismerni (És, a sorsuk rejtélyeit, vagyis, az élet-rendeltetésüket megismerni, illetve a sorskríziseiknek, a betegségeiknek és a baleseteiknek az igazi okát meg akarják ismerni, és így, az életük igazi értelme és célja felől való lényegi tudással felvértezve, a boldogulásuk - meggyógyulásuk felé vezető útjukon elindulni), azt tudom ajánlani, hogy, amennyiben nincs erre idejük, vagy más okok miatt nem tudnak elutazni Gyomaendrődre, akkor fogadják el azt az ajánlatomat, hogy e cél (a feltárások elvégzése) érdekében, tegyék lehetővé azt, hogy abban a helyiségben (városban vagy faluban) készítsük el a beszélgetést, amelyben laknak (Estleg a saját otthonukban). Én tehát, hajlandó vagyok elutazni oda, ahol ön ebből a célból tud engem személyesen fogadni.
Ezt a leginkább akkor, amennyiben ön Békéscsabán, Békésen, Gyulán, Orosházán, Mezőtúron, Mezőberényben, Szarvason, Püspökladányban, Gyulán, Berettyóújfalúban, Debrecenben, Szolnokon, tehát Békés-, Hajdú- Bihar, és Szolnok megyék vonattal elérhető térségében, vagy Budapesten él és lakik. Ennek az érdekében tehát kérem szépen felhívni a 06702102365 számú telefonomon, vagy írni a kozmaszilard@gmail.com címemre.
Mindez viszont nem jelenti azt, hogy azok számára, akikkel nem tudok személyesen találkozni, nem tudnék egy ugyanannyira értékes és hasznos horoszkópot készíteni. Ugyanis, addig, amíg Csíkszeredában (Romániában) éltem és asztrológusként dolgoztam 26 éven át, kimunkáltam egy olyan, minden lényeges- és minden részletkérdést figyelembe venni képes, és a digitális technika és az internet segítségével előállítható és elküldhető horoszkóp-készítési lehetőséget, amely biztosítja azt a pontosságot, lényeg-meglátást és részletességet is, amit a személyes találkozáson való megbeszélés biztosít. Erről meggyőződhet bárki, aki elolvassa az alábbi részletes tájékoztatónak a pontok szerint leírt, megrendelhető horoszkóp-félék leírásait.
Tehát:
I. A horoszkópból kiolvasható karma-oldási és önmegvalósítási sorsprogramnak az analitikus – objektív - leírását képező írott rész.

Ennek a horoszkópnak a bázisát képező, elemenkénti leírásokat, tehát a bolygó-pozíciók és a karma-pont pozíciók, valamint a fényszögek jellegének az elemenkénti szöveg-rendszerét, 15 éven át egyfolytában dolgozva állítottam össze, a folyó asztrológiai tevékenység folytatása által biztosított gyakorlati szakmai tapasztalás mellett. A horoszkóp analitikus szövegének az előállítása tehát, most csak néhány számítógépes művelet ugyan, de benne van 15 éves kemény, elmélet és gyakorlat - egyeztető munkám. Egyrészt. Másrészt, tudomásunk szerint, a volt hallgatóimból, vagy rendelőimből lett tanítványaimon kívül, sehol a világon nem él jelenleg olyan asztrológus, akinek ennyire hangsúlyosan, a karma jellegének (színezetének) a majdhogynem matematikai pontosságú feltárására és meghatározására lenne kiélezve a probléma-feltáró szakmai látásmódja, vagyis, a munkamódszere. Tehát a gyakorlati karma feltárása mellett, annak a feloldását és meghaladását célzó, életvezetés-tanácsolási munkája. Tehát, tőlem nem az általános asztrológiai ismereteket terjesztő, kézikönyvekben is elolvasható misztikus, vagy spekulatív pszichologizáló szövegeket kapnak a horoszkóp-rendelők. Vagyis: én nem a manapság már az internetről is könnyen letölthető asztrológiai programok sablon-szövegeinek az alapján értelmezem a személyes sors-programokat, hanem az egyetemes élet-rendeltetés beteljesítési lehetőségek ismerete alapján.
Az interneten elolvasható és onnan letölthető (A jóslás logikája szerint megírt) asztrológiai leírásoknak a felszínessége miatti keserűségemben, már oda jutottam, hogy attól is boldog vagyok, ha az én (kauzális – karmikus) konstelláció- leírásaimat, és az én bolygó- és házleírásaimat olvashatom vissza szó szerint egy az egyben, egy – egy magyar asztrológiai honlapon. - Anélkül persze, hogy az eredeti forrást (Valamelyik honlapomat, vagy az asztrologosz.hu c. portálomat, illetve a Publio kiadónál megjelent könyveimet mint eredeti forrást) megjegyeznék a „szövegkölcsönző” személyek. Azért örvendek ilyenkor, ahelyett, hogy haragudnék, mert legalább ezeknek az asztrológusoknak a rendelői, ha csak részben is, de legalább valamennyire fel lesznek vértezve pl. az árnyék-énjük hatásaival szembe. Hadd legyen ez a törvénytelen ingyenes kihasználtság (Ti., a szerzői jogaimtól való megfosztás.) az én bajom, hiszen így is, úgy is, mindannyian az általános emberi megváltás élő eszméjét szolgáljuk. A lényeg az, hogy, ami az általam 15 éven át megírt, és ténylegesen használni is képes, de mégis az olcsó horoszkóp-szövegek előállítását illeti, az, az én, majd két évtizedes megfeszített munkám gyümölcse, amit nem másoltam sehonnan, és, aminek köszönhetően, most csak a képletek karmikus ellenőrzése és beállítása (néhány tíz perc, de van amikor néhány óra) kerül külön erőfeszítésembe és ezért most olcsón az ön – önök rendelkezésére tudom bocsátani. Illetve, amit ellenőrzési és tájékozódási alapul tudom használni a szintetikus értelmezésekhez.
Amikor egy rendelő nem tud eljönni Gyomaendrődre és az ő tartózkodási helyiségében (vagy lakhelyén) sem tudjuk megoldani a személyes horoszkóp-értelmezést, és tehát nem kérdezhetek folyamatosan vissza, kénytelen vagyok majdnem minden egyes horoszkóp-elemnél, az általa jelzett lelki – szellemi jelenségnek minden lehetséges megnyilvánulását számba venni. Ezért, az illető személy sorsára vonatkozó, sűrített információt tartalmazó két – három hangfelvételnél többet nem tudok egy nap elkészíteni. Egyrészt azért, mert az elmondott megállapításokért személyes felelősséget érezvén, az erős koncentrációtól – Hiszen millió információt dolgoz fel, mérlegel és választ ki közben az agyam – éppen, hogy nem fájdul meg a fejem, de mindenképpen erős szellemi feszültségbe kerülök. Másrészt azért, mert az egész felvételt előre végig kell gondoljam és oda kell jussak, hogy felelősség szintjén, nagyjából tiszta legyen az, hogy milyen motívumokat, milyen sorrendben kell kiemelten hangsúlyosan értelmeznem, tehát, hogy nagyjából milyen lényegi összefüggésekről kell kiemelten beszéljek, minden egyes hangfelvétel elkészülése előtt.
Ez azt jelenti tehát, hogy a levelezéssel együtt, egy analitikus horoszkópot két nap alatt készítek el, akkor is, ha nem vele dolgozom (Pl. a beállítással) folyamatosan. Egy szintézist viszont, kb. egy hétig, de nem öt munkanapig, hanem bele érve a szombat - vasárnapokat is. Sőt, van, amikor nagyon nehéz a képlet, illetve a rendelő nehezen tud lemondani a karmája által is sugallt régi, téves életszemléletéről, amit mind le kell levelezzünk, vagy messengeren-on megbeszéljünk. Illetve, van, hogy ő az, aki nem bírja az iramot, mert nem képes azonnal feldolgozni a számára szokatlan információkat, vagy egyszerűen a munkája miatt nem tud folyamatosan és időben reagálni a hallottakra. Vagy el kell utaznia valamerre időközben magánügyben, vagy vállalati kiküldetésbe, vagy éppenséggel programja van hétvégére, de akárhogy is van, általában a rendelő az, aki azt kéri, hogy lassabban haladjunk, és a helyes megértés érdekében, ez számomra is a legfontosabb szempont.
Nos, ilyenkor egy Nagy Szintézisen például, bizony több mint egy hétig is kell dolgoznom. A horoszkóp elkészülése előtt ugyanis, a rendelők (A továbbiakban: önök) még csak el sem tudják képzelni azt, hogy milyen szokatlan és mély sorsfontosságú kérdések feltárását lehet elvégezni a kauzálisan értelmezett asztrológiai sorsképletek segítségével. Illetve azt, hogy ezeknek a helyes megértetése érdekében, nekem mennyi szemszögből kell azokat az önök számára megvilágítanom, mivel a jóslásos szenny miatt, ami az asztrológiára az évszázadok és évezredek folyamán rárakodott, egyszerűen lehetetlen az, hogy kívülállók helyes képzeteket alkossanak maguknak az asztrológiai sors-átvilágítás mélységéről, a születési meghatározódásokra vonatkozó helyes tájékoztatási lehetőségeiről. Általában ugyanis, csak a „tuti” információkat balkézből kivágó, teljesen felelőtlen – vagyis szélhámos! - jósokat és pszichologizáló misztikus handabandázókat lehet látni „dolgozni”, a különböző tévé műsorokban, és emiatt, a látszólagos (de felelőtlen!) könnyedség miatt, egyesek úgy képzelik, hogy a munka-díjaim túlzók. Én senkit nem ítélhetek el ezért, de szeretném, ha belegondolnának, hogy a fent leírtak szerint, lelkiismeretesen dolgozva, havi négy horoszkópnál többet nem lehet elkészíteni, holott minimum mentálisan folyamatosan dolgozok a megrendelt sorsfeltárásokon, ha nem is mindig konkrétan horoszkópokat értelmezve.
Ezért van az is pl., hogy az utóbbi időben készített horoszkópok rendelői, mind csak csodálkoztak és hálálkodtak utólag, hogy ekkora gondot fordítottam rájuk, holott én csak a munkámat végeztem a lelkiismeretem és a legjobb sorsismeretem – tehát a felelősségem szerint.
Ugyanakkor viszont, nem tudom megtenni azt, hogy ne mondjak el mindent, amit a sorsképletekben látok és fontosnak tartok. Ezért is tartom fontosnak az analitikus leírásokat kiindulási elméleti alapnak használva, személyesítő – szintetikus hangfelvételeket készíteni. Vagyis, a korább leírtak szerint, van amikor a rendelők befogadási nehézségei, vagy azok karmikus sors-programja miatt nem tudunk az én munkabírásom ütemében haladni. Nos, ezeket a szempontokat is kérem szépen figyelembe venni, amikor ezeknek az inflációs időkben meg nem emelt honorárium-áraimnak a valós értékét mérlegelik. (Szerintem, ezeknek a munkáknak az értéke igazából megfizethetetlen…)
Munkadíjak: 1 ) Az asztrogramm - asztrológiai grafikai sorsképlet - KARMIKUS BEÁLLÍTÁSA azok számára, akik nem ismerik, vagy nem jól ismerik a születési órát és percet: 5000 forint. - Ez az ár nem számítódik fel a szintetikus horoszkópok rendelése esetén. Vagyis azok számára, akik írott és hangfájlokra is rögzített audio-részekből álló, szintetikus horoszkópot (kicsi és közepes, vagy teljes szintetikus feltárást) rendelnek, illetve azok számára, akik személyes beszélgetés során történő sorsfeltárásra jelentkeznek. Kérem szépen, főként a szintetikus-horoszkóp rendelőktől, nem elbagatellizálni e horoszkóp-értelmezést megelőző beállítási munka jelentőségét, jellegét és értékét, annak ellenére, hogy nem kérek külön honoráriumot érte!

Nem csak amiatt nehéz egy – egy születési időpont (óra és perc) – hiányos, vagy bizonytalan sorsképletet helyesen beállítani, hogy azokban a drámai és sok esetben tragikus állapotban, amikor megszülettünk, senki nem állt stopper órával a szülészeti műtú-asztal körül, hogy lemérje a helyes születési időpontot. És nem csak azért mert, a modern és posztmodern orvostudomány, kimondottan csak a testi funkciókra figyelt több mint egy évszázados és, a női generációkon át folyatott szentségtelen beavatkozásaival (zsibbasztás, kábítás, altatás, valamint vérátömlesztéssel és oxitocinnal, más idegen információt tartalmazó anyagoknak a szülő-anyák testébe való bevitelével a gyermekeknek az anyákból való idejekorán történő megszülettetése, kiugrasztása, kipréselése, stb.) tönkretette a nők teremtői – szülői képességét, és mészárszéki szintű műveletté tette a szülést, és ezzel, teljesen megbízhatatlan tette a lény gyermekek, tehát a jövendő anyák vonatkozó spirituális (tudattalan!) emlékezetét.
De a szülészeti műtőkben sem áll senki stopper-órával a kezében, hogy mérje a pontos születési időpontot. Ezek a születési időpont eltérések tehát a fizikai valóságtól átlagban plusz – minusz 1O – 2O percesek. De, még az általunk – vagyis a feleségeink által – gyakorolt zavartalan otthonszülések esetében is, amikor tehát asztrológusok vesznek részt és irányítják a szüléseket, az a tapasztalat (mármint a mi szabadon és zavartalanul született gyermekeinkkel is), hogy ugyanakkora időeltolódások jelentkeznek az általunk megfigyelt gyakorlati fizikai idő és azon születési időpont között, amely az illető személy (gyermek) sorsképletét megfelelővé teszi az ő karmikus örökségével - spirituális struktúrájával.
Nem véletlen tehát, hogy a klasszikus asztrológia 35 perces tűrési – eltérési - határt enged meg egy gyermek hivatalos születési időpontja és az asztrológiailag beállított sorsképletnek megfelelő születési időpont között! Az én praxisomban viszont, soha nem kellett ekkora eltolódással számolni, ha jól emlékszem soha nem is léptem át a 2O fokos határt, és ha ez az objektív eltolódás első látásra nagyobbnak bizonyul 22 – 25 foknál, akkor inkább kérdéseket teszek fel a rendelőknek, annak érdekében, hogy megtaláljam azt a motívumot, amit a polaritás törvénye miatt, a hétköznapi logikától eltérően, vagyis ellentétesen, vagy áttételesen kell értelmezni, ahhoz, hogy a horoszkóp egésze, a számomra normális időpont-eltolódáson belül (max. 21 fok) helyesen értelmezhető legyen.
1. A szintetikus horoszkópoknak az általános elméleti alapját képező, analitikus horoszkóp-elem leírásokat és objektív karma- leírásokat tartalmazó (az ön problémáinak- gondjainak- konfliktusainak a rejtett okait feltáró, és egyben a gondoknak és sorskríziseknek az igazi - spirituális okait feltáró, és a problémák tudatos feloldását - meghaladását szolgáló) analitikus horoszkóp-szöveg (Amit ugyancsak meg is lehet rendelni külön horoszkópként és az ára 10000 forint, vagy 32 euro), a következőket tartalmazza:
Az ön éltében – sorsában, irracionális módon megjelenő, lappangó, vagy nyíltan látható – érzékelhető, egészségi, szerelmi - szexuális-partneri, családi, munkahelyi, hivatásbeli, vagy anyagi vonatkozású kríziseinek az igazi, de a hétköznapi racionális gondolkozás elől rejtett okok részletes feltárása. Vagyis, a horoszkópszöveg, a válságos állapotoknak, konfliktusoknak, vagy a meghaladhatatlannak látszó, nehéz élethelyzeteknek, sorsdrámáknak, sérüléseknek, nagyobb baleseteknek, az ismétlődő természetük miatt feltűnő betegség- és balesethajlamoknak, valamint az öröklött, vagy "szerzett" krónikus betegségeknek (Pl., ha ön női személy, akkor a magzat-foganási képtelenségének, “meddőségének”, és amennyiben férfi a megtermékenyítői képtelenségének.) a rejtett (Karmikus) okairól, tehát sors-rugóiról, valamint ezen karmikus meghatározódásoknak a feloldási és meghaladási lehetőségéről nyújt konkrét és kimondottan személyre (és egyéni élethelyzetre) szóló tájékoztatást. És természetesen, megjelöli a problémák és sors-krízisek feloldáshoz és meghaladáshoz vezető, szükséges mentalitás-változtatásokat, a felvállalandó gyakorlati életfeladatokat.
A horoszkópszöveg, nem csak az elemenkénti részletes és pontos leírásainak a minősége által tér el gyökeresen a különböző portálok automata-programjával elkészíthető ingyenes horoszkóp-szövegektől. Hanem főképpen az által, hogy az általam felfedezett és a megjelent könyveimben szereplő asztrológiai tanulmányokban leírt kauzális – karmikus asztrológiának az elvei alapján, valamint az anyai ági örökletes (karmikus) programok logikája – szemszöge – szerint van megírva a szöveg-rendszere. Az elemenkénti leírásokat én készítettem 15 éven keresztül, de folyamatosan pontosítom és bővítem, annak érdekében, hogy mindenki számára komoly, átfogó és teljes képet adó objektív leírást nyújthassak a személyes sorsprogramokról. Ez a szöveg-együttes, a célszemély (ön, vagy más személy) teljes sorsprogramját és sorsproblémáit (betegi, sérülési és baleseti hajlamait, párkapcsolati, vagy családi zavarok és konfliktusok karmikus – rejtett - okait, esetleg gyermeknemzési, magzatfoganási gondjait, pályaválasztási- és munkavállalási, pénzkereseti – gazdasági gondjait, stb.) tartalmazza részeletesm. Valamint ezeknek az asztrológiai elemenkénti feloldási – meghaladási lehetőségeit is tartalmazza tehát, a horoszkóp egyes elemei (tételei) szerint külön – külön.
Mindez, a teremtés és az élet eredeti rendeltetése (Őskarma) logikájának az illető személy sorsában megjelenő jellegzetes (személyes) befolyásainak az alapján, külön – külön, az egyéni (személyi) karmikus meghatározódások és személyi sorsprogramok szerint. És uyganúgy, a harmonizációs készségek kialakulása érdekében felvállalandó gyakorlati (egyéni) életfeladatok szerint írom le úgy, hogy a részleírások a feloldási – meghaladási lehetőségek részletes leírását is tartalmazzák a horoszkóp minden egyes eleme szerint. Ez a magyarázat arra, hogy miért annyira hosszú az elemnek közötti, vagyis a címek előtti üres részekkel együtt, az egész szöveg-együttes, és egyáltalán nem azért mert felesleges általánosítások lennének benne:
Fontos tudni tehát, hogy ebben, az 5 oldalas bevezető szöveggel együtt is, 85 – 100, 110 oldalas analitikus személyi horoszkópban (Figyelem! A részletes leírások mennyisége koránt sem azt jelenti, hogy általános asztrológiai leírásokat és nem konkrét személyi vonatkozású információkat tartalmazna a horoszkóp!) asztrológiai kifejezések nem szerepelnek, hanem csak, és csakis az elemenkénti objektív leírásoknak a címeiben! És annak a biztosítása érdekében, hogy a leírások az ön spirituális struktúrájának feleljenek meg, a grafikai sorsképletnek (Az asztrogrammnak), a helyességét önökkel ellenőríztetem úgy, hogy azokat az elején elküldöm önöknek adat-beírási felülvizsgálás céljából. A szövegek összessége tehát a személy egyedi sorsképletében található horoszkóp-elemek rész-egység szerinti leírását tartalmazza. Tehát a szöveg-együttes összességében egyedi (egyéni!), de részleteiben rész-elemeiben általános. Elemi részeiben, olyan leírásokat tartalmaz, amelyek a klasszikus asztrológiai empirikus megfigyelések alapján, egy - egy horoszkóp-elemere és az illető elem pozíciójára mind érvényesek, kiegészítve, az általam felfedezett és leírt anyai ági karmikus programok szerinti, karmikus asztrológiai megfigyelésekkel, kauzális - karmikus értelmezésekkel. - Így tudtam elérni azt, hogy ilyen olcsón tudjak hiteles és autentikus (Tehát megbízhatóan érvényes és hasznos!) személyi horoszkóp-leírást adni mindenki számára, aki tőlem a horoszkópját igényli.
Ez a szöveg tehát tartalmazza azokat az analitikus objektív feltárásokat és a feloldási - meghaladási lehetőségekre vonatkozó konkrét tanácsokat, amelyek segítségével az általában önt gyötrő, égető problémáinak az igazi okait megtudatja, azokkal szembenézhet, és az élete és a sorsa helyre állításába, rendezésébe belefoghat. Tehát ez egy objektív analitikus szöveg-egység, ami az ön személyi karakterének megfelelő sorsproblémák általánosan érvényes ok – okozati összefüggésrendszerének és az analitikus feloldási lehetőségeknek a rendszerét alkotja, de nem tartalmazza a konkrét élettörténetének és határozott, személyes életeseményeinek a leírását – tárgyalását.
A fényszögelések együttes – szintetikus értelmezését viszont, csakis a szintetikus értelmezés hangfelvételeiben tudom részletesen személyesíteni. Ez a részletezés az analitikus horoszkópban is megtörténik, csak éppen nem az aktuális problémákra van fókuszálva, hanem a mindenkori általános emberi késztetésekre, ösztönökre, félelmekre, ambíciókra és szorongásokra, fóbiákra, stb. Egészen biztos lehet abban, hogy a sorsának a kézbevétele nem ezeknek a részletkérdéseknek a megértésén múlik, hanem a karmája és a gyakorlati életfeladatai jellegének a feltárásán, ami nagy részletességgel és metafizikai egzaktsággal szerepel az általam készített írott részben.
Ami a tudattalanban található karmikus programoknak a személyes meghaladási és feloldási lehetőségeit illeti, minden egyes elem leírásának a végén megtalálható a tanács és útmutatás erre vonatkozóan, de a fontos fényszögek leírásánál is, ez a tanácsadói szövegrész kiemelt szerepet kap a horoszkóp-szövegekben. Ez a szövegállomány képezi tehát a kikerülhetetlen és életbevágóan fontos elméleti alapját az alant leírt különböző horoszkóp-fajtáknak. Az ön személyi spirituális és kauzális tulajdonságainknak az írott rész segítségével történő mélyebb és egyre mélyebb feltárása, biztosítja ugyanis az utat a sors-nehézségeinknek a feloldása és a tényleges egészség és boldogság elérése felé, még akkor is, ha a pillanatnyi sorsállapotának az okait és feloldási lehetőségeit konkrétan a hangfelvételekben adom meg. Továbbá ezt szolgálják például a spirituális naplóírás is, vagy a komoly, kauzális meditációk is. – Ennek érdekében, minden egyes horoszkóp esetében, csatoltan még küldök több, az illető horoszkópból kiolvasható karma szerinti (A karmikus pontok elhelyeződése szerinti), általam jellemzőnek és fontosnak ítélt tanulmányt is. Valamint más, a horoszkóp jellege szerint általam fontosnak ítélt cikkeket és metafizikai leckéket. (Pl. a táplálkozásról, vagy a Naplóírásról, vagy a magzatfoganásról szólókat.) Mindemellett viszont, utólagos belső asztrológiai konzultációra, vagyis az elmúlt évek tapasztalatai alapján, újabb horoszkóp-értelmezési kiegészítésekre is van lehetőség, és amennyiben ez érdekli, kérem szépen, levélben igényelni az erre vonatkozó tájékoztatót.
A teljes szintetikus horoszkópok elkészülési ideje átlagban egy hét, ritkán egy nappal kevesebb és inkább 2 - 3 nappal több az elkészülési idő, annak a függvényében, hogy éppen hétfőtől kezdem-e el az értelmezéseket, vagy a hétvége is bele esik a munkafolyamatba, illetve, hogy mennyire nehezebben, vagy könnyebben megoldható - értelmezendő, feladat elé vagyok állítva. (van olyan munka is, amelyhez elég a hét hangfelvétel is, de van olyan is, amely 10, netalán még 11 hangfelvételt is igényel.
Az első (az írott) anyagot még azon a napon elkészítem és elküldöm általában, amelyen a rendelő (pl. ön) értesít arról, hogy a honoráriumot elküldte, és attól, illetve másnaptól kezdve, folyamatosan készítek naponta egy - két hangfelvételt, amelyeket a befejezésük után, nyomban el is küldök.
Az egyszerű szintézisek esetében 3-5 napra lehet számítani ugyanúgy felosztva az időben és analitikus horoszkópok és a párkapcsolati összehasonlító értelmezések (szinasztriák) esetében, ez az időtartam leszűkül 2, maximum három napra.
A megrendelhető horoszkóp félék a következők:
2) Két égető sorsproblémának – Élettársi, családi, munkahelyi, vagy más sorskrízisnek, szűnni nem akaró betegségnek stb. – az igazi (rejtett) karmikus okait feltáró valamint a probléma – krízis – megoldási lehetőségeit feltáró (Megtanácsoló.) Kezdő Horoszkóp,
Avagy: Népszerű horoszkóp. (Ára: 20000 forint, Kb. 53 euro) (Figyelem! Erre a horoszkóp-félére nem vonatkozik a képletbeállítás, sem és a részletfizetési lehetőség.)
Ez, a fent ismertetett kauzális – objektív – analitikus horoszkóp- szöveg mellett, tartalmazza az önt foglalkoztató, illetve hátráltatónak és feloldhatatlannak érzett, észlelt, gondolt sorsproblémának az ön által és az eddigi tanácsadói, által, (betegség esetén: az orvosai, természetgyógyászai által.) is megfejthetetlennek bizonyuló problémáknak (betegségeknek), az igazi, rejtett (karmikus) okainak a feltárását, és a gyógyuláshoz vezető, vagy az illető sors-krízisből (hátráltató, vagy agresszíven romboló, megalázó, degradáló élethelyzetből) kivezető szükséges magtartás, vagy cselekvés leírását. Természetesen, ide tartoznak a pályaválasztási tanácsadások, illetve a szükségesnek érzékelt életpálya- változtatásra vonatkozó sorselemzések is, valamint a párválasztási tanácsadások is. (Figyelem! Ha párkapcsolatára vonatkozó kérdései vannak, kérem figyelembe venni, hogy ez a horoszkóp-fajta még mesze nem szinasztria, tehát nem, már létező, komoly párkapcsolatnak, élettársi viszonynak a karmikus elemzésen alapuló vizsgálata és harmonizációs –, vagy megmentési tanácsolása, amiről a 4 pontban olvashat.) Ezt a horoszkópot, illetve ennek a lényegi részét, a vele járó analitikus leírások mellett, elkészíthetem írott formában is, de egy e-mailban elküldhető hangfelvételen is elmondhatom. Szívem szerint, az utóbbit ajánlom, mivel ebben több részletre is kitérhetek.
Ez a horoszkóp-féle, analitikus – objektív - leírások formájában tartalmazza ugyan az ön karma-pontjai és a kínai asztrológiai meghatározódásának megfelelő karma-motívumok leírásait, de ezeknek a személyesítését és szintetikus értelmezését csak a következő (2) pontban leírt horoszkóp-féle tartalmazza.
Ezt a hangfelvételt, de a szintézis felvételeit is (lásd később), az elkészítése – elkészítésük - után, rögtön el is tudom küldeni, amennyiben az alábbi útbaigazítás segítségével ön készít egy név@gmail.com- os postafiókot, amely az eddig forgalomban levők között a legnagyobb kapacitású (3O MGB) hangfájlokat képes elszállítani és befogadni. Íme az útbaigazítás szövege, aminek segítségével, igen könnyen nagy kapacitású befogadási képességű E-mailt hozhat létre, rá kattintva a következő oldalra:
http://mail.google.com/mail/a-af3f5b9c0 ... cfc9831ffa
- Figyelem! Amennyiben a horoszkóprendelésre elszánta magát, ezt a …@gmail.com – os fiókot kérem szépen mindenképpen és mindenek előtt elkészíteni és nekem máris erről, tehát csak és csakis az új gmail-es címéről írni, mivel nagyon sok esetben előfordult, hogy én nem néztem meg, azt, hogy a rendelőim kis kapacitású imél-fiókról írtak levelet, és erre a címre elküldtem a horoszkóp-hangfelvételt, vagy felvételeket és csak egy, vagy két nap múlva kaptam meg az értesítést, hogy azok nem érkeztek meg.

3. A fentiekben ismertetettekkel együtt járó és az ott olvasható információkat összegező – összesítő, a személyes karmát minél nagyobb mértékben feltáró és tehát, a karma motívumokat személyesítő, a karma-oldásokat a jelen életfeladatai szerint értelmező, arra alkalmazó, hangfelvételes értelmezéseket is tartalmazó(!) Elemi Karmikus értelmezés, vagyis KICSI SZINTETIKUS HOROSZKÓP.
Tehát, hangfelvételeken történő, komoly és pontos karma-ismertetés és meghatározás, plusz a fent ismertetett, írott analitikus szövegből álló horoszkóp, amelyben a személyi karma mély ismertetése mellett, az ön által megnevezett két, maximum három(!)sorsprobléma igazi okait tárom fel külön és emelem ki, megnevezvén - tanácsolván – annak, azoknak a feloldási, meghaladási lehetőségeit is. Az ára: 26000 forint, vagy kb. 60 euro, illetve 350 lej).
A fent ismertetett analitikus szövegleíráshoz tehát, készítek egy – két, vagy szűkség esetén három – darab, 40 – 45 – 5O perces, mp3-as, vagy WMA-s hangfájlra mondott, karma- összegező személyesítő értelmezést. Tehát: egy mély-személyesítéssel egybe kötött, szintetikus karma-feloldási és konkrét személyi életfeladat-ismertetési tanácsadást adok, amiben kimondottan a rendelő által megnevezett személyi sorskríziseket, sorsproblémákat (betegségeket, baleseteket, anyagi károkat, személyi veszteségeket) okozó karmikus maghatározódásokra vonatkozó pontos eligazítást végzek. Ebben meghatározom a horoszkóp személyes karakterét, sajátosan egyéni és egyedi jellegét. Ez, személyesebbé teszi az írott rész tételenkénti objektív leírásait, megjelölvén azoknak az anyai ági felmenők téves élet- és létszemléletéig visszanyúló közös egyedi gyökét és egységes eredőjét, valamint a negatív sorselemek (karmikus elemek) feloldási, meghaladási lehetőségét.
Ezeket a hangfelvételeket és a szintézis felvételeit is (lásd később), az elkészítése után, rögtön el is tudom küldeni, amennyiben az alábbi útbaigazítás segítségével ön készít egy gmail.com- os postafiókot, amely az eddig forgalomban levők között a legnagyobb kapacitású (2O MGB) hangfájlokat képes elszállítani és befogadni. Íme az útbaigazítás szövege, aminek segítségével, igen könnyen nagy kapacitású befogadási képességű E-mailt hozhat létre, rá kattintva a következő oldalra:
http://mail.google.com/mail/a-af3f5b9c0 ... cfc9831ffa

4.) Párkapcsolati horoszkóp, vagyis szaknyelven: Szinasztria.
Közös karmikus feladatokat, azok oldási lehetőségét és harmonizációs lehetőségeket feltáró, kapcsolat-minőséget javító, közös jövőt biztosító tanácsokkal ellátó elemzés. (Szinasztria) Az ára 320 lej, 25000 forint, vagy kb. 68 euro. – Az ön és választott párja rejtett, de igazi (valós) párkapcsolati, szerelmi - szexuális problémák és krízisek kauzális és spirituális (karmikus) okait feltáró, vagyis az összeférhetőségi - harmonizációs lehetőségeket és akadályokat, valamint az akadályok és karmikus blokkok feloldási - meghaladási lehetőségeit feltáró, összehasonlító, imélben küldött hangfelvétel, amely az eltérő egyéni és a közös karmikus feladatokat is tartalmazza. Figyelem! - Ehhez jár még, a rendelő személy sorsképlete szerinti elkészített analitikus horoszkóp-szöveg is. Ára 25000 ft., kb. 68 euro tehát).

5). Három, esetleg három és fél (esetleg, négy…) órán át is tartó személyes beszélgetés keretén belül elmondott, részletes karma-feltárás és gyakorlati életfeladatok szerinti horoszkóp-értelmezés, vagyis: szintetikus karma-és rendeltetés-feltárási, valamint karma-oldási sors-értelmezés, gyakorlati sors-rendezési tanácsadással egybekötve. (40 000 ft., vagy 108 euro.). Ez, a közvetlen (személyes) beszélgetés útján történő Szintetikus sorsértelmezés a születési képlet alapján, az ön sorsa (karmája) rejtett mozgatórugóiról és az ön által felvetett (az önt a jelenben elsődlegesen foglalkoztató, életét zavaró) problémakörök spirituális okainak és feloldási-meghaladási lehetőségeinek a részletes kifejtésével megfelel egy közepes szintetikus értelmezésnek. (Az analitikus szövegleírásokkal együtt.) Amennyiben ki akarja egészíteni Teljes Beavatási szintézisre (Lásd a 6-os pontnál leírtakat), akkor ugyancsak 49 000 forint ennek is, az ára és egy -vagy másfél órával hosszabb beszélgetésre kell számítani.
6) KÜZEPES SZINTŰ (de ugyancsak mély-karma értelmezéssel járó, SZINTETIKUS HOROSZKÓP-. Vagyis: Hangfájlokra mondott (elektronikusan készített), „élő beszédes” SZINTETIKUS ÉRTELMEZÉSSEL készülő, Teljes és Átfogó (Tehát egyértelműen szintetikusnak nevezendő) Sorselemzés, illetve karma-oldási és karma- meghaladási tanácsadás. – Ezt is, csakis a korábban ismertetett részletező analitikus szöveggel együtt küldhetem el, vagyis ez a szintézis is, az analitikus horoszkópot is tartalmazza! Ára 455 lej, 38 000 ft., vagy kb. 108 euro.
Ezt, a mély és összetett sorsnehézségekkel, a sokszor irracionálisnak, és ezért az elszenvedők számára meghaladhatatlannak látszó sors-problémákkal és visszatérő sors-krízisekkel küszködő (pl. diagnosztizálhatatlan betegségekkel, megmagyarázhatatlan sorozatos balesetekkel, sorozatos sikertelenséggel, anyagi veszteségekkel, párkapcsolati, szerelmi, szexuális kudarcokkal, különböző családi drámákkal és feloldhatatlannak látszó konfliktusokkal küszködő.) személyek számára ajánlom. Ez tehát a személyes problémafeltáró személyes beszélgetésnek az élet minden részletére kiterjedő, az összes gyakorlati feladatot és minden tévedési – bukási – lehetőséget, illetve azok megelőzési lehetőségét feltáró, és az összes lehetséges karma feloldási – meghaladási lehetőségeket feltáró, mp3-as hangfájlokra rögzített formája. A szintézisben, a személyes beszélgetést (Amennyiben a személyes találkozás a távolság miatt pl., nem megoldható.) pótolom több, átlagban 6 - 8 mp3-as, vagy WMA-s formátumban készített számítógépes hangfelvétellel (az asztrogrammnak a mikrofonba mondott teljes szintetikus értelmezésével). A szintetikus értelmezést tartalmazó hangfelvételeket imélben küldöm. A spirituális és kauzális életprogram-értelmezést és aktuális probléma-feltárást (kauzális - karmikus sorsfeltárás és a sors-determinációk feloldási - meghaladási lehetőségének a részletes feltárása), valamint az esetleges (ha úgy látom, vagy ha ön erre rákérdez, hogy szükséges-e!) életpálya-módosítási tanácsokat tartalmazó szintézis persze, hogy a teljes és pontos karma-feltárást, tehát a rejtett személyi küldetés leírását is tartalmazza, valamint az aktuális sorshelyzetre vonatkozó konkrét életfeladatok megnevezését és értelmezését.
7) NAGY SZINTÉZIS, avagy beavatásinak is nevezhető horoszkóp. Különleges személyi- és sorsproblémáknak (összetett sors-kríziseknek) a mélyen rejtett, karmikus okainak a feltárására és részletes értelmezésére is kitérő, és a sors-krízisből (Pl. rendkívüli betegségekből) kivezető gyakorlati és szellemi jellegű megoldási javaslatokat részletesen kifejtő, összetett és TELJESEN NAGY Szintetikus Horoszkóp ( Ennek az ára: 49000 forint, vagy 140 euro). Ezt, a megfelelő kérésre, tehát az erre vonatkozó igényre, mély-spirituális beavatási horoszkópként is értelmezhetem és ebben a (beavatási!) formában is elkészíthetem.

Ezt a fajta horoszkópot általában - Az előbbiekben leírt sorshelyezetek mellett és azokon felül - főképpen a rendkívüli sorshelyzetekbe került, illetve a rendkívüli sorsdöntések előtt álló, illetve ilyen sorsdöntő lépésre - lépésekre magukat elszánni kész, személyek számára ajánlom. Például: elkötelezett élettársi – házastársi viszonynak a felbontási, illetve az egyben-tartási lehetőségeit és a legmegfelelőbb megoldási lehetőségeket latolgató vizsgáló személyek számára készítendő teljes karma-feltárással egybe kötött tanácsolás. Valamint persze, a családbontási – gyermek elhelyezési, vagyon-megosztási - élethelyzetbe került, vagy valamely egészen közeli családtag – gyermek, testvér, szülő, élettárs - természetellenes és hirtelen történt elvesztésének a helyzetébe került személyek számára. készített, Ez tehát egy igen mély és széleskörű vizsgálatot, a rejtett-karmának a minden lehetséges árnyalatát és következményeit vizsgáló totális horoszkóp-értelmezést jelent.
Természetesen, a korábbiakban többször is említett, rejtett negatív determinációk (Karma - motívumok) feloldási és meghaladási lehetőségeinek, pozitív személyi- és sors-erőkké változtatásának a lehetőségét jelentő, elemző leírását, amit az asztrogrammnak a szintetikus, kauzális és spirituális értelmezése közben fejtek ki, amely teljes boldogulási - magváltódási élet-tervnek (személyi rendeltetésnek) a teljes feltárásának a haszon-hozó értéke, igazából és gyakorlatilag megfizethetetlen.
A Jógásoknak például és a más, különböző spirituális tanokban - misztikában, metafizikában, ezotériában, mágikus gyógyításban, rejkiben, agyjókontrollban, stb. - és a különböző mély beavatási utakon határozottan és komolyan haladni és fejlődni kívánó személyek számára is erősen ajánlott ennek a horoszkóp-fajtának a megrendelése. - Egy spirituális csoportvezetőnek nem is szabadna másokat okítania és vezetnie, anélkül, hogy tudomása legyen mindarról, amit egy ilyen horoszkópból magáról, illetve a kauzális spirituális struktúráját képező karmája jellegéről megtudhat, hiszen különben menthetetlenül félre vezeti első sorban önmagát és ezzel együtt mindazokat, akiket tanítani és vezetni kíván. (Az ilyen, másokat is félre vezető és a végén tragikusan elbukó un. misztikus mesterek és tanítók listája nagyon – nagy!) Ezek a spirituális vezetők, bízhatnak abban, hogy ennél pontosabb és egzaktabb karma-feltárást semmilyen más úton nem kaphatnak..
Tehát ez már egy úgynevezett összesített, általános spirituális értelmezéseket is tartalmazó tehát a klasszikus asztrológiai feltárásokat az annál sokkal mélyebb, karma jelleggel egyeztető, (és ha szükséges: átfogó spirituális - beavatási) eligazítást adó szintetikus értelmezés. Ennek az átlagban 7 vagy 8 (Ritkább esetben estelg 10) db. átlagban 40 - 45 perces, részletes karma- értelmezési hangfelvételek mellett, a KÜLÖNLEGES sorskrízishez vezető események rejtett okainak a feltárását és szintetikus értelmezéseit is tartalmazó és azok feloldási megoldási módjait szakmailag „megtanácsoló” – vagy más esetben: a spirituális BEAVATÁSI SZINTETIKUS HOROSZKÓPNAK az ára, analitikus szöveggel együtt, 49000 forint, vagy 145 euro. Amennyiben az analitikus horoszkóp-szövege már meg van, és két héten belül teszi meg a kiegészítő rendelését, akkor csak 38 ezer forintot kell fizetnie, vagy kb. 120 eurot. – De az utóbbi számértéket, a pénzküldési szolgálatot végző intézménynél, ahonnan a honoráriumot szándékszik elküldeni, pontosan megmondják.
Persze, a legjobb az lenne, ha ezt a fajta horoszkóp-értelmezést személyes találkozás útján tudnám elvégezni, a számítógép képernyőjén megjelenített asztrológiai sorsképlet előtt beszélgetve és úgy és egyben, ott elkészítve a felvételeket is. Hiszen akkor én is, de főként a rendelő (A sors-vizsgát) személy is, annyi kérdést tehet fel amennyit akar és addig, amíg tökéletesen megérti, amit feltárok és javaslok az élete helyes (boldogító) irányba terelése érdekében. Ez a minden szempontból „kimerítő” beszélgetés tehát általában 3,5 – 4 órát is eltarthat, de ha szükséges, akkor akár 5 órán át is. Az a fontos, hogy ne távozzon úgy, hogy mindent, amit feltártam- és, amire kíváncsi, illetve, amit javasoltam meg nem értett teljes mértékben.

A Teljes – Beavatási… - (7) és az Egyszerű – Közepes (6) szintetikus értelmezés közötti különbségről:

1. A hatos pontban leírt Karmikus Szintézisnek a célja kimondottan és nagyjából csakis az összes és teljes karma-problémakör értelmezése, és - illetve annak a feloldási lehetőségeinek az elmagyarázása, tehát ezért kérek erre csak 100 euronak kb. megfelelő (helyben és az illető pénz-intézménynél átszámított) 38 000 forintot.

2. A hatos pontban leírt különleges (krízises) élethelyzetek karmikus okait felfedő és ezeket a többi aspektus szempontjából is értelmező, összetett (szükség esetén: beavatási) - szintetikus horoszkóp, tartalmazza mindazt, amit az egyszerű szintézis is tartalmaz, de azon túl, egy olyan átfogóbb és mélyebb szintézist hajtok végre benne és általa, amely a mély- és teljes karma értelmezéssel együtt és az mellett, az analitikus szövegben is található és ott részletesen kifejtett klasszikus asztrológiai elemek értelmeződése és a karma közötti, ön által nem érzékelt mély és rejtett spirituális és kauzális szintű összefüggéseket tudatosítja határozottan, a karma-meghaladáshoz szükségesen felvállalandó gyakorlati életfeladatok tükrében, amit a horoszkópelemeknek a házakban való elhelyeződése jelez. Természetesen, ebben a fajta horoszkópban, az imént említett módon, ki tudok térni olyan sorskérdésekre is, mint egy élettársi – házastársi viszony, vagy éppenséggel egész család-épségi krízis rejtett okainak a magyarázata, illetve egy részbeni párkapcsolati összehasonlítás (szinasztria), az ön oldaláról, az orvosok által diagnosztizálhatatlan betegségek igazi okainak a feltárása és a gyógyuláshoz vezető életvezetési tanácsok megadása, életpálya és hivatás-választási, illetve, ha szükségesnek látszik: hivatás-változtatási tanácsadás, elkerülhetetlen válásokhoz való tanácsadás, stb. (Ez tehát 49000 ft., illetve 140 euro)

8) A szintéziseket, olyan írott anyag formában is elkészíthetem (25 – 3O oldal), ami sűrítve tartalmazza mindazt, amit egy hangfelvétel segítségével történő szintetikus feltárás során elmondható... Az ára 55000 ft., vagy 25O euro. (Ennél a horoszkóp-félénél az ár azért nagy, mert iszonyúan sokat kell írnom folyamatosan, és az általam iskolában soha nem tanult magyar helyesírási szabályok betartási szüksége és a billentyűzeti félreütések miatt, nehezen, illetve lassan tudom követni a gondolataimat.)

9) Egészen rendkívüli esetek – Tehát a furcsa, sőt: a tömegerkölcs szerint általában botrányosnak ítélt, stb. esetek (rendkívüli karmák és rendkívüli sorskrízisek, az orvosok által éveken át diagnosztizálhatatlannak és gyógyíthatatlannak bizonyuló krónikus vagy állandósult betegségek.) - feloldását célzó, vagyis az un. kibogozhatatlanul bonyolult sors-esetek és sors-összefüggések megoldását célzó horoszkópok (Ennek az ára 60000 ft., vagy kb. 165 euro). Pl. teljes sors- és helyzetmegoldásra vonatkozó karma-feltárás és tanácsadás nők számára, két különböző férfitől történő magzatfoganás esetében. (Pl. ha a férjjel és a szeretőjével is szeretkezett párhuzamosan egy azonos időszakban) Vagy: éveken át, egymás után végzett spirituális és metafizikai tanfolyamok és un „beavatások” ellenére sem tudja a sorsát és az életét – egészségét – rendbe hozni, sőt, minden úgy néz ki, hogy a krízis csak egyre nő, és az élettér beszűkül, ahelyett, hogy feloldódna. Vagy: hosszú éveken át félre diagnosztizált betegségek következményeitől való megszabadulás, vagy több gyermekes szülők már megtörtént, vagy elkerülhetetlen látott elválása utáni gyermek-elhelyezési gondok megoldása a gyermekek és a szülők karmája, és spirituális struktúrája szerint. Vagy: megszállottságtól, vagy idegen entitások általi befolyásoltságtól való szenvedés, ettől való megszabadulási lehetőségek feltárása és tanácsadása érdekében végzett karma-feltárási és karma-oldási horoszkóp, stb. – Lévén ezek utólagos tanácsadással is járó munkák, az áruk 165 euro, hiszen a meghaladási – feloldási tanácsadás is rendkívülien összetett.
Amennyiben utólag derül ki, hogy valakinek szüksége van egy ilyen kiegészítésre, akkor 45 euro-ba, vagyis kb. 30 ezer forintba kerül a kiegészítő feltárás és tanácsadás, mivel alapból nem így voltak tárgyalva, sem a karmikus meghatározódások, sem az életfeladatok, tehát nem ilyen szempontból volt a karma feltárva, nem így volt az értelmezés megalapozva.

10) Többszörös természetes vetélésen átesett (Magzatot kihordani nem tudó), vagy megfoganni képtelen és ezért meddőnek képzelt (esetleg így is diagnosztizált) nőknek szóló, illetve olyanok számára készülő horoszkópok, akik szültek már, de nehezen jutottak el oda (un-kihordási -megtartási nehézségekkel jutottak oda), és csak nehezen, illetve szövődményesen sikerült szülniük, vagy az orvosok vették ki a gyermekeiket császármetszés útján.
Tehát, az egészséges magzatfoganást, az áldott állapotnak megfelelő kihordást és a könnyű szülést elősegíteni, a fogamzási folyamatokat beindítani (a karmikus blokkokat felszabadítani) hivatott, un. anyasági karma-feltáró horoszkóp. Vagyis, a magzatfoganási szellemi – lelki és testi (fiziológiai) gátak és blokkok feloldását és elhárítását elősegíteni hivatott, MAGZAT - FOGAMZÁSI - SZÜLÉSI horoszkópok, amelyek párkapcsolati vonatkozású (A férjekre, élettársakra, azok spirituális nemzőképességére, belső hozzáállására vonatkozó) információkat is tartalmaznak!
Ezeknek az ára 38 ezer ft., vagy kb. 100 euro).
Ezt, az olyan nők, vagy élettársak és házastársak számára ajánlom és készítem, akik magzatfoganási, magzatkihordási és gyermekszülési nehézségekkel küzdenek, vagy akiknek meg halt, vagy meg haltak gyermekeik szülés után, vagy egészen kis korukban (Tehát: spontán, vagy orvosilag szükségesnek művi vetélések, korai meddőség, ismételt magzat-, vagy csecsemőhalál, férfiak esetében a megtermékenyítői képesség hiánya esetén.). Vagy, azoknak a nőknek, akiknél a korábbi várandóságok és - vagy a szülések folyamán, az ők (Az anyák) és a magzatok - születendő, vagy a megszült gyermekek életét veszélyeztető (szülések közbeni) szövődmények álltak elő.. De, amint a zárójelben is jeleztem, olyan párokon is tudok segíteni (És az ide vonatkozó szakmai sikerekről e honlapon a visszaigazoló – köszönő levelekben és a vonatkozó tanulmányokban lehet olvasni.), ahol a férfi nemzőképességével van valamilyen probléma. (Rossz, illetve hibás mozgáskoordinációval rendelkező, vagy csökkent számú, vagy gyenge életképességű spermiumok és más hasonló esetekben.). Hogy az ide vonatkozó feltárásaim és javaslataim, mennyire hatásosak, arról szintén a Köszönő levelek c. fejezetben és a Gólyahírekben lehet tájékozódni.
Előre kell bocsátanom, hogy a pozitív eredmény nagy mértékben attól függ, hogy az illető személy, mennyiben fogadja el a mély tudata (lelke) szintjén is az általam feltárt tényeket és milyen mértékben fogadja meg és tartja be a tanácsaimat, javaslataimat, illetve, hogy személyi adottságaitól és a gyakorlati életkörülményeitől, sorstényeitől függően, mennyire képes szellemileg és fizikailag is a tanácsaimat megfogadni. Talán érthető, ha közlöm, hogy olyan esetem is volt, hogy csak négy év múlva jött meg az un. közös munkánknak a pozitív eredménye, akkor fogant meg a magzat. Minderről részletesen lehet olvasni a Fogamzás c. tanulmányomban.
Ugyanezen horoszkóp-kereten belül, a várandóságra és a (Minél könnyebb), természetes szülésre való felkészítő horoszkópokat is készítek, azok számára, akik egyszer vagy netalán többször is vetéltek el korábbi várandóssági időszakban.


11) GYERMEKHOROSZKÓPOK
Mivel olyan személyeknek a spirituális struktúrájáról kell hiteles és megbízható információkat adnom, amelyeknek a legtöbb esetben még néhány éves sorstörténete sincs - Nem hogy olyan pszichológiai karaktere, életszemlélete, egyéni értéktudata és értékítélete, és úgyszintén, egyéni – rögzült szokásai, lelki reflexei, amelyek tájékoztatásul szolgálhatnának, illetve igazolhatnák a feltárásaim valóságtartalmát…! - még inkább meg kell magyaráznom a szülők számára, hogy mit miért mondok, és ráadásul nem az illető személy számára adom a rá vonatkozó és az élete és jövendő sorsa szempontjából életbevágóan fontos, személyi jellegű feltárásokat és tanácsokat, ezért, a gyermekhoroszkópok esetében egyáltalán nem beszélek kevesebbet, mint a felnőtt horoszkópok esetében. Ezért, ezeknek az ára sem lehet kevesebb a felnőtt horoszkópok áránál, tehát majdnem ugyanannyi az áruk.
1. Az egyszerű Gyermekhoroszkóp-feltárások és értelmezések – tanácsolások 28000 forint (kb. 75 euro). Ebben, a 10 – 12 évesnél kisebb gyermekek szülei számára készülő gyermekhoroszkópban, a karma jellegzetességeinek a feltárása mellett, ismertetem a karma és az életfeladatok szerinti, megfelelő gondozási és nevelési javaslatokat és tanácsokat is, a felnőtt korig.

II. A 12 - 16 éves kamasz és fiatalkorú gyermekek számára készülő, de szintén a szülők – vagy szülő számára elmondott (35 000 ft.-os, vagyis kb. a 100 euro) horoszkópok természetesen az előbbieknél jóval összetettebb, szintetikus értelmezéseket tartalmaznak, tehát ezek un. kamasz-gyermek horoszkópok. Ezt a fajta értelmezést, általában 10 – 12 éven felüli és 17-18 éven aluli kamasz és fiatalkorú gyermekek esetében ajánlom, amit első a sorban szülőknek számára és azok a tudomásul vétele érdekében, de a kamasz – fiataloknak is, a 15 - 16 -ik életévük betöltése után, elolvasására és meghallgatására készítek, a szülőkkel – szülővel való konzultáció szerint.
III. 16 éves koron felül már, a felnőttekre vonatkozó horoszkóp-félék és árak érvényesek.

Amennyiben eldöntötte, hogy megrendeli a horoszkópját, az egyszerű születési adatok mellett, még három dolgot kérek szépen első sorban:

1.) Amint az értesítést megkaptam, hogy a honoráriumot az útjára indította, amint azt én tudomásul veszem, máris elkészíthetem a horoszkópja írott – analitikus – értelmezését és küldhetem is imélben. A szintetikus értelmezéseket tartalmazó hangfelvételeket, csak azt követően kezdem el készíteni (általában két - három napra az írott rész elküldése után), hogy a folyó – aktuális – munkát befejeztem. Ezért, csak akkor szólok, hogy a honoráriumot küldheti, illetve akkor küldöm el az általam beállított sorsképletet, ha egy – két nap határán belüli pontossággal meg tudom mondani, hogy a folyó munkát (az ön horoszkópja előtt elvállalt másik horoszkópot, amin épp dolgozom) mikor fejezem be.

2. Néhány jellemző digitális fényképet is kérek elküldeni. Nem kekk semmilyen különleges - misztikus - dologra gondolni, csak néhány jellemzőnek (Nem feltétlenül "előnyösnek, vagy esztétikusnak".) tartott fénykép elküldését kérem, annak érdekében, hogy nekem lehessen egy materiális képzetem is arról a személyről, akinek éppen készítem a horoszkópot. Hogy tehát éppen arra a személyre gondolhassak képileg is, ne csak egy absztrakt sorsképlethez beszéljek, miközben a hangfelvételt készítem. Ezeket a digitális fényképeket el sem raktározom a gépemben, ott maradnak a levelek csatolmányaként, és amikor rend szerint három hónap múlva a leveleket ki törlöm ezek is kitörlődnek. Nincs tehát semmiféle misztikus oka e kérésemnek, semmiféle un. tisztán-látói, vagy mágikus képfejtési művelethez nem használom őket, ezek a misztikus információ-szerzési praktikák, nem, hogy távol állnak tőlem, de egyenesen ellenzem és károsnak tartom.

3) Kérem szépen a www.asztrologosz.hu c. portálomra regisztrálni, és, amennyiben a horoszkóp elkészítése – készhez vétele után lenne még olyan kérdése, amely nem sérti senkinek az intim szféráját, azon feltenni ezeket a kérdéseit a megfelelő rovatban.

Az első sorban az ön számára hosszú távú következményeiben nagyon hasznos együttműködésünk reményében: Kozma Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO