ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.30. 09:45

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.03.31. 09:10 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Mivel az egyéni karmájuk nincs feloldva, a magyarországi családvédelmet ellátni hivatott kormányhivatalnok és szülészorvosok folyamatosan rombolják a magyar állampolgárok gyermek-vállalási kedvét, különböző hivatali ügyindítások útján keletkező megrovásokkal, büntetésekkel, vagy egyenesen aljas gyermek-elvétellel (A szülők szeretett és féltett gyermekeiknek az UN. hivatalos védelembe vétellel!) is végződő eljárásokkal és más megrövidítéssel, hátrány-okozással fenyegetve ijesztgetik a gyermeket vállalni merő szülőket, amennyiben azok nem tartják be e hivatalnokok és orvosok egyéni karmájából eredő, természet-ellenes, de un. protokoll-szerű, "hivatalos" rögeszméiket.


Ebből a hét hónapja tartó, Magyarországi hivatalos gazságból lett elegem és kérem a Szent szellem közbenjárását és hatalmát, hogy szabadítson meg, ettől a Magyarországon, nem tudni, hogy hogyan és miért kialakult, hivatalos és ezek szerint, állítólag törvényes, sátáni szokásrendtől.

Bayer Zsolt: "Ha nem tudnak semmi hasznosat csinálni a karantén miatt, akkor miért nem olvasnak és művelik magukat?" - Hát nem ezt írom és mondom én is a kezdetektől fogva? "Szánalmas és siralmas, amit művelnek" - Szerintem az, amit az ellenzék most művel, az, az egyéni karmákból eredő irracionalitásnak - a fordított valóságlátásnak - vagyis: a hülyeségnek csúcsa! - Akárcsak azok a magyar kormány-hivatalnokok viselkedése és eljárása, akik négy (!!!) hónapon át alapellátás nélkül hagyták a tíz tagú egészséges családomat. Majd, amikor a hülyeségüket a redukció ad abszurdom - levezetéssel kimutattam, eljárást kezdeményeztek ellenem a gyermekvédelemnél és a gyámhatóságnál azzal, hogy (ÉN!) veszélyeztetem a gyermekeimet, amely gyermekeket (Magyarországi!) hatóságilag meg kell védeni velem, az értük aggódó édesapjukkal szemben! Velem szemben, akik az egyetlen támaszuk voltam éveken át, akik egészségessé, jóindulatúvá jóhiszeművé, jó-tanulókká neveltem őket! Mondom, hogy nem Orbán Viktorral és a felelősségteljes csapattársaival van a ebben az országban a baj, hanem azokkal a hivatalnokaikkal, akik elferdítik a nemzeti kormánynak a határozatait és döntéseit, és még most is, a halálosan támadó és életeket néhol a világban tömegek életét kioltó, koronavírus fertőzési hullámzása közepette is arra használják fel a bizalmi munkakörüket, hogy bosszút-álljanak az olyan nagycsaládos szülők ellen, mint mi!

Mint mi, akik nem átallnak (nem félnek) a hivatali önkényes visszaélésekkel szemben a hangjukat felemelni! 67 évesen éppen arra van most szükségem, hogy hivatalos megfigyelésnek és kikérdezésnek - kihallgatásoknak legyek ki kitéve, és annak a félelemnek, hogy ellenkező estben elviszik és előlünk elzárják (elszigetelik) a gyermekeinket. És arre van szüksége az ikreket szoptató, tápláló, gondozó, feleségemnek is, hogy emiatt szorongjon. És ez nem vicc és nem hallucináció! Mert a Gyermekvédelem főnöke azt válaszolta nagy sejtelmesen, arra a kérdésemre, hogy mi történik akkor, ha nem értek egyet és ellenállok ennek a gyalázatos eljárásnak, hogy: "Annak majd meg lesz a maga negatív következménye?"
Orbán Viktorral szólva: "Ha nem segítenek, legalább békén hagynának", annak érdekében, hogy ezt az egészséges hét magyar gyermeket egészséges testtel és egészséges magyar - öntudattal és pozitív erkölcsi élet-és világképpel felnevelhessük. De nem, nekik minden áron(!!!) "végezniük kell" az így gyalázatossá és nem, hogy hátráltatóvá nehezítővé, hanem lélek-rombolóvá váló "munkájukat", a gyermekeiket a legnagyobb felelősségtudattal gondozó és nevelő szülőkkel szemben. (Azt, hogy mit műveltek a szülészeti orvosok és pszichiáterek, a feleségemmel, nem akarom és nincs is hely itt megismételni. De a lényeg. hogy őt is, ugyanezek a hivatalnokok kényszerérették és ijesztgették az ellen induló eljárásokkal való fenyegetőzéseikkel a vele sátáni kegyetlenkedéssel elbánó szülész-orvosok karmai közé!) Minthogyha ez idáig nem mi neveltük volna a lassan -lassan felnőtté, de legalább is nagykorúvá váló gyermekeinket! Mintha a Csíkszeredai bíróságon és a Hargita megyei törvényszéken, nem azért ítélték volna nekem egy értelműen és egy irányúan, tehát az apai felelősség keretén belül folytathatóan a korábbi házasságomból származó négy gyermekemet, a (Nem drogos, nem alkoholista és nem börtönre ítélt és még csak nem is pszichiátriailag beteg!) édesanyjukkal szemben, mert annál sokkal felelősségteljesebb és megbízhatóbb szülőnek találtak! - És akkor ezek itt Magyarországon, ahelyett, hogy segítenének beilleszkedni és a kolléganőik által létrehozott anyagi nehézségeinken túl jutni, el kezdik azt firtatni és vizsgálgatni, hogy nem-e kellene a gyermekeinket elválasztani,illetve, valamilyen más formában MEGVÉDENI TŐLEM!
- Nagy kár, hogy Bayer Zsolték ezzel a jelenséggel, mármint a hivatalnokok gyermek-vállalás, élet-fogadás ellenes, öncélú és hazafiatlan önkényeskedésével soha nem foglalkoznak! Mert nagyon nem helyes az, hogy magyar szülő-nőknek a nyakába, három - négy "főnök" ül fel attól a naptól kezdve, hogy hivatalos bejegyzést nyer az, hogy magzatot fogantak és még nagyobb és még több főnök kerül, még az édesapáknak is a nyakába, attól kezdve, hogy a gyermekeiket haza vitték a szülészetről. És mindezt a magzataik-és gyermekeik állami védelme érdekében. - Az őket első sorban és másod és harmad sorban is, igazán szeretni - gondozni hivatott szüleikkel szemben! - Ez hajmeresztő, akárcsak a koronavírus borzalmával való ellenzéki-politikai visszaélés, amiről Bayerék számolnak be.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.05.15. 14:06 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A Gyomaendrődi Önkormányzat hatáskörébe tartozó, helyi Család- és Gyermekvédelmi Hatóság igazgatójához,
tudomásulvétellel a Gyomaendrődi önkormányzat jegyzőjéhez


Kérés


Alulírottak: Kozma Szilárd, 13 könyvet megjelentetett magyar író, 1992-től a Magyar Írószövetség tagja és, Kozma Joó Violetta, háztartásbeli, aki négy gyermek nevelő– és amellett még három gyermek szülő-anyja is,
mindketten immár Gyomaendrődi lakosok (Lévai u. 3 sz.) a következő kérésünk megértése és figyelembevétele érdekében fordulunk önökhöz:


Abban, hogy a Budapesti Központi Kormányhivatal két magas rangú hivatalnoka: Honti Vivien és Gál Zsanett, nem voltak képesek négy (4) hónapon át belátni azt a hibás nézetüket, hogy nem Románia köteles alapellátást biztosítani, az itt, Magyarországon született édesanyának (Violettának) és gyermekeinknek (Még az ugyancsak itt, születetteknek sem!), csak azért mert az apának van egy minimális havi nyugdíj-ellátása Romániából (704 lej = 48 000 ft) és ezért 5 hónapon át teljesen nulla (00,00) alapellátás nélkül hagyták a 8 tagú családunkat, továbbra sem érezzük magunkat hibásnak. (Gyakorlatilag legalább is nem. A hivatalok viszont a gyakorlati tényeket kell nézzék és nem a metafizikai háttereket és spirituális ok - okozati összefüggéseket kell, hogy vizsgálják.)

De ugyanakkor vétkesnek véljük azt a Béni Hella nevű, Gyermekvédelmi szociális dolgozót, azért a kijelentéséért, hogy „Maguknak van mindig valamilyen bajuk.”, amikor a korona vírus járvány miatti országos kapcsolati korlátozás időszakában ellátogatott a kapunk elé (Nem volt hajlandó bejönni.), és olyan, általa írt okmányok aláírását követelte tőlünk, amelyek szerint ő (Vagy a hivatal?) „Gondozásba” venne minket, illetve amelyekben az is állt többször is, hogy Ő segítene nekünk integrálódni a magyarországi társadalomba. Béni Hellának tehát, mind a fent említett lealázó mondatát, mind a „Gondozásba vételi” és integrálási törekvését, illetve ennek a velünk való aláíratása miatti erőszakoskodását, a következők miatt NEHEZMÉNYEZZÜK:

1. Az alatt az 5 hónap alatt, amíg a két hibabelátásra képtelen kormányhivatalnok (Amint azt előre láttuk és többszörösen jeleztük is: szarvas-, és ránk nézve veszélyeztető), nem volt hajlandó a 8 tagú családunknak (2 szülő és 6 gyermek, amiből kettő újszülött!), sem az alapellátást megadni (Sőt, a vonatkozó hivatalos kéréseinket határozottan és visszavonhatatlanul egy hivatalos határozatban ELUTASÍTOTTA!), sem valamilyen kisegítő anyagi megoldást nyújtani, addig, amíg a két állami hivatalnokai között jog-értelmezési vita folyt, MI NEM KÉRTÜNK SEM A GYERMEKVÉDELEMTŐL SEM AZ ÖNKORMÁNYZATTÓL, SEMMI FÉLE ANYAGI, VAGY MÁS JELLEGŰ SEGÍTSÉGET! - Akkor meg mire fel állította Béni Hella azt, hogy „Mindig maguknak van valamilyen bajuk?” Mert abban aztán, hogy a fent leírt rögeszméjéhez eszelősen ragaszkodó Gál Zsanett nevű kormányhivatalnok merő bosszúból, amiért Kozma Szilárd Őt feljelentette a Budapesti központi rendőrségre és ügyészségre, magas fokú családi veszélyeztetés okozása címen, Gál Zsanett ugyancsak feljelentette a 6 gyermekes családja anyagi gondjait is a vállain viselő család-apát azzal a hazugsággal, hogy az, állítólag veszélyezteti a gyermekeit, ugyancsak nem vagyunk hibásak! – Tehát ez sem volt egy olyan jellegű „mi bajunk”, amit mi okoztunk volna!
Ha valamiben hibások vagyunk ebben az ügyben, az éppen az, hogy a Béni Hella állításával szemben, nem kértük senkinek a segítségét, tehát éppen az, hogy „NEM VOLT MINDIG VALAMILYEN BAJUNK”.

2. Kozma Joó Viola Magyarországon született és itt is nőtt fel, Romániában csak ideiglenes tartózkodási engedéllyel lakott 8 évet. Akkor miért kellene tehát őt a magyarországi társadalomba integrálni, vagy „gondozásba venni”? Hiszen nem volt bíróságilag még csak megidézve sem, nem hogy elítélve, nem követett el semmiféle vétket, amiért börtönbe kellett volna zárni, tehát nem is volt bezárva börtönbe, nem követett el sem valamilyen magyarországi egyénnel, egyénekkel, vagy a társadalommal szemben semmiféle vétket, és nem is magatehetetlen, vagy rokkant, vagy pszichikailag ingatag, rögeszmés, stb., miért és hova akarta tehát őt, Béni Hella integrálni, vagy gondozásba venni (Vetetni.)?

3. Kozma Szilárd, aki nem mellékesen 1992 óta hivatalosan is magyar írónak számít (Akkor vették fel a Magyar Íróószövetségbe), 1977 óta folyamatosan jár Magyarországra és ráadásul 2000 április eleje és 20001 május vége között egy egész évet élt Magyarországon, és ugyancsak büntetlen előéletű (!!!), ugyancsak nem szorul a magyar társalomba való integrációra. És, a saját józan megítélése és a Gyomaendrődi Gyámhatóság szerint sem kell vele szembe megvédeni a gyermekeket, amit a 2020 május 14-i család látogatása alkalmával, Béni Hella látható módon és hangsúlyozottan nem akart tudomásul venni. Egészen pontosan: látható módon, rosszul esett neki az, hogy a Gyámhatóság, azt a Gál Zsanett bosszú-feljelentése nyomán elindított eljárást, amely a gyermekeknek a szülőkkel szembeni védelembe vételét célozta, megszüntette. Béni Hella, jól látható módon azt szerette volna, ha a gyermekeknek a szülőkkel – vagy csak az édesapával? - szembeni védelembe vételét célzó eljárás még folytatódott volna és ő ebben aktív részt kaphatott volna. Annyira kételkedett ebben, hogy még a nekünk megküldött gyámhatósági értesítést is ki akarta hozatni az udvarra Joó Violettával, mintha valamilyen kommunista időkből itt ragadt, önkényeskedő rendőr lenne, akinek a parancsára mi különböző iratokat lennénk kötelesek neki a házból kihordani és bemutatni. (Az otthonunkba való belépésre való behívásunkat viszont elutasította, pedig bent, az általa igényelt okmányt is elő kerestük volna. Így viszont nagyon kényelmetlen, hogy ne mondjuk: nevetséges volt ez az ellentmondás, hogy a házba ugyan nem jött be, és a gyermekeket sem akarta megnézni, hogy épek és egészségesek-e, nem-e bántalmaztuk őket, ha már tőlünk annyira meg akarja védeni, de a legelső kérdése viszont az volt, hogy betegeke? )
Ennél a mozzanatnál szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a jelen kérésünk csakugyan egy egyszerű kérés, és még csak nem is panasz, vagy valamiféle álcázott feljelentés Béni Hella ellen! Nem szeretnénk tehát, ha emiatt neki bántódása esne, illetve, hogy valamiféle hivatalos eljárás indulna emiatt ellene, nem. A mi kérésünk csak annyi, hogy ő ne ellenőrizgessen tovább minket, mint ahogyan azt megjegyezte búcsúzóul fél-fenyegető módon („Még jövök”), félig száraz hivatalosan. Hanem, amennyiben tényleg annyira szükséges intézményileg minket megfigyelni, mint a tárgyi – anyagi következmények szintjén, minden szempontból pozitív eredményekkel nevelő gyermekeiket, valamilyen,kizárólag az önök hivatala általismert misztikus módon „veszélyeztető” szülőket, akkor ne az a személy legyen, akinek a 2020-ban tett látogatásai alkalmával elhangzott szavai egyértelműen azt jelezték, hogy minket valami súlyos és sötét vétekre képes személyeknek lát. Olyanoknak tehát, akiktől el kellene választani a gyermekeiket és más, talán az ő-, vagy a hivatala által kiválasztott nevelő szülőkhöz államilag gondozásba adni.

Világosan tehát: nem akarunk többé hivatalos kényszer hatására egy olyan személlyel folyamatosan találkozni, aki olyasmiben jártatja az eszét, és olyan alantas célzásokat tesz, hogy a gyámhatósági eljárásnak bizony lehet ilyen következménye is, hogy velünk szemben védelembe veszik a gyermekeinket. Olyan „hivatalos” emberrel, aki folyamatosan megbántja a családot eltartó édesapát a öntudatában, önértékelésében. Téve ezt, mikor azzal, hogy „milyen csúnya a férfi kézírása”, mikor azzal, hogy „miatta” (Értsd alatta: az ő kicsinysége miatt!) nem fogja majd az államtitkár megváltoztatni a „gondozás” kifejezést, amit Kozma Szilárd kifogásolt a Béni Hella által írt együttműködési szerződésben, és amit ebben a fölényeskedő, lekezelő formában, minden áron ránk akart oktrojálni. Mindketten nehezményezzük tehát, hogy ez által Béni Hella erősen megbántotta a családapát mind a személyi, mind az írói öntudatában, hiszen az államtitkár lehet, hogy két év múlva már nem lesz államtitkár és eltűnik valahol a politikai történet babos tengerében, de a Kozma Szilárd által létrehozott írói - költői életmű, aminek a további kiadása még zajlik, spirituális értékei évtizedek, de lehetséges, hogy évszázadok múlva is fennmaradnak. Béni Hella tehát nagy tévedésben van azt illetően, hogy kit hasonlítgat az emberi érték-minőségi skálán össze az államtitkári méltóságokkal az előbbi rovására. Nem másért, de éppen most ítéleték el a volt magyar perui nagykövetet pedofíliás maffia-üzletelés vádjával. A politika hírnév és rang tehát nem mindig fedi az általános emberi értékeket, de talán egy 13 könyvet megjelentetett 7 gyermeket gondozó - nevelő író nem fogja az erkölcsi hitelességét elveszteni csak azért mert egy családtalan és gyermektelen hivatalnok, folyamatosan úgy bánik vele, mint hogyha annak "vaj lenne a fején"!

Továbbá azt is nehezményezzük, hogy Béni Hella a kérdéseivel azt perjudiciálta, sőt, ha a gyerekek védelembe-vételének a hajmeresztő és megalázó témáját vesszük alapul, akkor egyenesen inszinuálta, hogy nem gondozzuk, sőt, hogy nem is etetjük – tápláljuk rendesen a gyermekeinket. Ráadásul ezt úgy, hogy közben nem volt kíváncsi arra, hogy ezek a gyermekek - Akikért ő és a hivatal nagyon aggódik, de csak ami óta a minket 5 hónapon át az alapellátástól megfosztó Gál Zsanett megírta a bosszúállási feljelentését - miként néznek ki az anyagi - tárgyi valóság szintjén? (Csak azt nem értjük, hogy az alatt az 5 hónap alatt, amikor reális éhezési veszélyben is voltunk, miért nem tett Béni Hella egyetlen látogatást sem a családunkba, és miért nem segítettek semmivel, de semmivel, hiszen nagyon jól tudták hogy sok gyermek él a családunkban? Miért nem jelentkeztek például azonnal az Ikrek megszületése után, hogy netalán nincs-e valamire szükségünk? Milyen család- és gyermekvédelmi segítségnyújtás ez, amelyben semmiféle segítséget nem adnak, hanem csak folyamatosan megaláznak? – Legalább is Béni Henna, akiről ráadásul megtudtuk, hogy gyermeke sincs, tehát előttünk teljességgel hiteltelen, semmiféle alapja nincs ahhoz, hogy minket fölényeskedve ellenőrizgessen. Miért nem küldenek hozzánk egy hiteles személyt, aki ugyancsak a nagy család ja gondjait viseli és oldja meg civilben és ezért nem a hatósági erőit fitogtatja előttünk homályos rosszul-járási (A gyermekeinknek a tőlünk való megvédési!) lehetőségekre (hivatalos eljárásokra) célozgatva, és ne fölényt gyakorolni. Aki tehát nem a nem-létező vétkeinkre célozgatva megalázni jöjjön ide, hanem minimum empátiával viszonyulni, hogyha gyakorlatilag segíteni képtelen?)

Szóval, nagyon szépen kérjük a hivatali vezetőket, hogy amennyire tényleg annyira szükségesnek tartják a valós segítség helyett, a fenyegető ellenőrzés alatt tartásunkat, akkor legyenek szívesek küldeni egy olyan hiteles személyt, akinek gyermekei vannak és tehát minimum sejtelmei lehetnek afelől, hogy a tudatosan sok gyermeket vállaló-, és tehát nagy családot fenntartó szülőknek nem sorozatos megalázásokra és a gyermekeikkel szemben elkövetett esetleges vétkességről szóló homályos célzásokra van szüksége ( ha már család – és gyermek-védelemmel foglalkozik! ), hanem megértésre és biztatásra, és nagyon sok nyugalomra, ahhoz, hogy tudja racionálisan egybe-látni és külön külön megoldani a különböző korú gyermekeinek a problémáit! - Hogy a párkapcsolati harmónia fenntartásához szükséges maximális odafigyelési - kölcsönös megértés és együtt-értés érdekében tett hatalmas erőfeszítésekről ne is beszéljünk! - Hogy semmiképpen nem sértegetésekre és nevetséges számonkérésekre van szüksége a nagycsaládos szülőknek. És arra még annyira sem, hogy folyamatosan arra célozgasson a szociális munkás, hogy a gyermekeiket védelembe kell vegyék velük szemben, és, hogy azokat még el is vehetik tőlük, és más, tőlük idegen szülők gondozására bízzák, amennyiben azt úgy találják a hivatal (gyermektelen…) munkásai – hivatalnokai.
Nem érzik, hogy ennek még csak a gondolata is mennyire embertelen? Hogy ez egyenesen vérlázító istentelenség, miután négy jó-tanuló, egészséges(!!!), és nem utolsósorban tisztelettudó, jóindulatú és jóakaró és udvarias, nem cigarettázó és nem alkohol fogyasztó és stb.-nem…, gyermeket már felneveltünk, mindenféle hatósági ellenőrzés és gyermektelen és családtalan hivatalnokok irányítása és "gondozása" nélkül? Hiszen, nem vagyunk sem alkoholisták, sem drogosok, sem tervesek, vagy poloskásak és büntetett előéletünk sincs! Annyi bűnünk van mindössze, hogy helyi szinten nem kértünk segítséget, mert úgy gondoltuk, hogy nem azért költöztünk ide Erdélyből, hogy azonnal alamizsnát kérjünk, és ha Budapesten követték el a hivatali hibát, és ráadásul magas kormány-hivatali szinten, hát ott is kerestünk a bajunkra orvoslást, és azt reméltük, hogy a magas fokozatú kormány-hivatalnokoknak lesz annyi eszűk, hogy észre vegyék azt, hogy mi a következménye az eszelős elutasító eljárásuknak (A rögeszmés és empátia nélküli gondolkozásnak.).
Még egyszer tehát, nagyin szépen kérjük, hogy ne küldjék ide többet a velünk folyamatosan fölényeskedő Béni Hellát. És ha az ellenőrzés ennyire nem kerülhető el, Gál Zsanett bosszú-feljelentése miatt, akkor jöjjenek be a házba és vizsgáljanak meg mindent és mindenkit keresztül, kasul, de ne tegyenek fel több célzatos kérdéseket arra vonatkozóan, hogy gondozzuk-e és neveljük-e becsülettel a gyermekeinket. Hiszen az, ahogy ők kinéznek, ahogy beszélnek és viselkednek, és hogy kedvesek és jó tanulók, az a valós bizonyíték arra, hogy miképpen neveljük és gondozzuk őket és nem a sanda és megalázó feltételezések.

Előre is köszönjük a megértésüket.

Tisztelettel:
Kozma – Joó Violetta
és Kozma Szilárd Gyomaendrőd, 2020 V. 15

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO