ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.07.21. 07:44

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2008.09.30. 15:11 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves olvasóink!

A helytelen és káros fórumhasználati példát, az "Az Élet Panaszfala" c. rovatból, majd a "A személyi horoszkópokkal kapcsolatos kérdések c. rovatból hoztam át, abból a célból, hogy megelőzzem a hasonló baleseteket. Illetve, hogy példa legyen mindenki számára arra, hogy miképpen nem érdemes - Mivel hogy semmilyen pozitív, sors-rendezéshez, karma-oldáshoz és boldoguláshoz, nem vezethet! - ezen a Fórumon szubjektív vagy konjunkturális morális alapokról és szemszögből a fórum munkatársait és működtetőit leckéztetni, illetve asztrológus-kioktató szerepben teteszelegni, morálisnak látszó álproblémákat keltve, senkinek a javára nem szolgáló, "izgalmasan érdekes" kérdéseket feszegetni.
Aki a negetív példánkat szolgáltatja, és "igazát" bizonygatja, egy Katona Edit nevű német- magyar nyelv és irodalom szakos tanárnői diplomával, valamint a VIII. horoszkópházában álló, Oroszlán Lilithel és Kos Nappal rendelkező személy (vagyis egyértelmű, önkéntelen férfi- lehengerlési, férfi- rekcumolási hajlamokkal született hölgy), aki majd három évvel ezelőtt (akkoriban tehát 25 éves lehetett) azzal kezdte a Logos-on való szereplését, hogy a fent jelzett, férfiasság- és világosság ellenes karmikus programja mellett, a VIII. házban álló teljesen negatív Szaturnusza által jelzett magas fokú gátlástalanságra való hajlam és hamis felelősség szellemében, tehát az öt bolygó által támadott Oroszlán-Lilithje által jelzett férfi- és Fényellenesség szellemében, a Politikai rovatomban Vári Tamást és engem, fölényesen kioktatott a helyes témakezelést illetően. Vagyis, az éppen, hogy felnőtt korba érkezett, de a családalapítást messze elkerülő fiatal hölgy, úgy vélte a metafizikával kb. az ő születése óta elméyülő és nála 26(!) és 17 évvel idősebb férfiakat, a nemzetpolitikai kérdésben kifejtett spirituális nézeteik miatt, feltétlenül ki kell oktatnia. Azt követően, hogy ezt a szemtelen férfi- és szakember-oktatási ötletgyakorlási lehetőséget a fórumon nyiltan elutasítottam, fél évre rá, volt egy rövid magánlevelezésünk az ő akkori sorshelyzetéről (Amellett, hogy éppen rákos csomók jelentkeztek a mellében, ráadásul el loptak a pénztárcáját is és nem értette, hogy mi ezeknek a spirituális jelentés, ti., hogy mit kellene másképp tegyen és mit elengedjen.), amelyben az asztrológusi tanácsomat kérte. Annak ellenére, hogy nem velem készítette el a horoszkópját, én akkor őt teljes asztrológusi eligazításban részesítettem.
Amiről viszont, és aminek a nevében a férfiasság szellemével kivül harcoló hölgy nyíltan, vagyis a fórumon keresztül harmadik alkalommal is kérdez (Pontosabban, inkább lejáratni igyekszik, de maradjunk meg az elején az ártatlanság vélelme elvénél.), az nem más, mint az én MORALITÁSOM. - Igen, így nagy betűvel. Vagyis, az, az Edit szerint szégyellni való morális magatartás amit azzal tanúsítottam, hogy szeretkeztem egy húsz évét rég óta betöltött nővel, amikor a feleségem két hónappal korábban, abszurd módon elhagyott. Azzal tehát, hogy a rám maradt három nagyobb gyermekünk teljes gondzozását és nevelését egyedül ellátva és az anya-vesztés miatti pszichológiai zavartalanságát biztosítva, hirtelen elhagyott férjként (aki tehát 1O éven át folyamatos és zavartalan szexuális életet folytatott), kényszerhelyzetemben "képes voltam" leutánozni a Bibliai Ábrahámot - az arab és a zsidó misztika szerint, az emberiség spirituális atyját! -. Pitagoraszt, Jókai Mórt, Cahrlie Chaplint (Nem tudom, így írják-e és ha nem, elnézést kérek), Szalvator Dalit, Faludi Györgyöt, és számtalan kiváló férfit, akinek a neve nem most jut eszembe, abban, hogy a nyár elején, szeretkeztem egy nálam 35 évvel fiatalabb, de 2O évét rég betöltött hölggyel.
Mielőtt valaki is arra gondolna, hogy esetleg idősödő férfiakra jellemző hiúságból és rejtett öntetszelgési késztetésekből nem vágtam és semmisítettem meg azonnal a Katona Editnek az egyértelműen asztrológusi hitelrontási szándékkal írt, és abszolút rossz helyre feltett "hozzászólását" (Hiszen olyasmit is állít, hogy az illető hölgy, akinek én hat évvel korábban elkészítettem az analitikus horoszkópját, majd egy évvel korábban a szintézisét is, "közismerten" schizofréniás! És hol máshol, mint az Az Élet Panaszfala" c. rovatomban?), előre bocsájtom, hogy teljesen más okok vezettek abban, hogy nem úgy cselekedtem, ahogy az egyébként az a részemről normális lett volna.
Első sorban ugyanis, amikor én először elolvashattam, több mint egy napja fent volt a mellemnek szegezett "morális" számonkérés, tehát, ha szó nélkül kivágom, még azt a látszatot keltettem volna, hogy nekem, valamiféle rejtegetni valóm lenne. Másodsorban azért hagytam meg, mert ez a mellemnek szegezett számonkérés, tipikus példája annak az álproblémán alapuló, hamis és téves moralizálásnak, amelynek a ggyakorlása egyenesen attól fosztja meg, mind a gyakorlóját, mind az ilyen fajta, "minthogyha igaza lenne" jellegű szempontokat, érdemi felülvizsgálat nélkül elfogadó személyeket, hogy a saját karmikus meghatározódásaikat, és az azokból adódó személyes hibáikat elfogadják és, a horoszkópjaikból kiolvasható gyakorlati életfeladataikat magukra vállalva, a karmájukat meghaladják (feloldják) és a spirituális életküldetésüket beteljesítve, egészségesek és ténylegesen boldogak lehessenek. Mindaddig ugyanis, amíg "a mások szemében lebvő szálkák után kutat valaki, miközben a sajátjában levő gerenda mellett, alatt és fölött elnézni igyekvő magatartás jellemzi a morális alapállását és a gondolkozását, képtelen marad, akár egy szemernyi igazságot is megérteni és személyessé tenni az élete eredeti rendeltetésére és céljára, és az annak megfelelő életvitelre, sorsrendezésre, és életrendre vonakozó rengeteg komoly és hasznos információból, amiből e portál is, más hasonló fórumokkal egyetemben, bőséggel és önzetlenül felkinál az olvasók számára.
Gyakorló asztrológusi tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy az egyetemes törvények szellemiségét teljességgel figyelmen kivül hagyó, azokkal semmilyen szinten nem érintkező hamis morál (A farizeusi magatartás pl.), akárcsak a hamis egység (Pl. a szerelem, vagy szeretet nélküli házassági, élettársi viszony), amelyekkel, és amelyek gyakorlóival Jézus folyamatosan szembe száll, sokkal veszélyesebb, mint az nayagi csalás és lopás, az emberetelenség, az agresszió, sőt: mint akár a kegyetlenkedés is, vagy a szélhámoskodás, mivel adddig, amíg az utóbbiak csak megsértik az egyetemes törvények és a megváltás logikája szellemének az érvényesülsét, a hamis morál (Hamis igazság!) és a hamis egység (Hamis szeretet!), elfoglalják a helyét és az azokat képviselő és hangoztató személyek, pótolni látszanak azt, ami felől úgy tesznek, minthogyha ők, már elérték és megvalósították volna. És ilyenkor a sorserők nem csak hogy dúrván vissza hatnak mecahnikusan, akárcsak a nyilt csalás, kegyetlenkedés és a tulzó agresszivitás esetében, hanem, a helyzet tisztázás érdekében, sokkal nagyobb és összetettebb tartalékaikat kell mozgósítaniuk, mint a vissahatások esetében, annak érdekében, hogy a hamis Igazságot (Téves világosságot), vagy a hamis szeretet, amelyek az igazinak a helyét bitorolják, megsemmisítsék.
Akárcsak a feleségem, aki az édesanyja hatására a házastársi öszintetlenkedés (színjátszás és hazudozás) és férj elleni szövetkező titkolózás és az élettársra (külső személyre) való neheztelés és haragvás örvénylő szellemiségébe és az önáltatások vészterhes labirintusába magát bekavarta és beszédítette az öntudata legmagsasbb szintjin is, Edit is hónapokig lessz kénytelen majd téveleygni és sorskrízisből másik sorskrízisbe kavarodni, mindaddig, amíg elsősorban önmagának nem válik képessé beismerni, hogy milyen nevetségesen falcs igazságok szellemében tört lándzsát, éppen annak a személynek az erkölcsisége fölött, akitől inkább tanulni valója és tanácskérni valója lenne, mint hogy azt, egyszerű bosszú-vágyból (Marika szerint: primitív szexuális irigységből!) indítatva, az ő egyéni "gyomor-problémás" moralitásával, látszat-igazságaival fejbe verni, és lejáratni igyekezzen:

"Számomra megdöbbentő, hogy egy olyan kiváló metafizikus, író, asztrológus (55 éves) összefekszik egy húszévecske gyereklánnyal. Nem volt sex közben olyan érzésed , hogy az a személy (aki köztudomású,hogy még skizofrén-pszichés betegsében is szenved) akár a lányod is lehetne?

És hangsúlyozom, hogy nem kötekedésből ragadtam billentyűzetett, hanem kiváncsi vagyok őszintén, normálisnak tartod ezt így utólag?

üdvözlettel
edit"


Kedves Edit!

Kezdjük azzal a ténnyel, hogy az általad említett fiatal hölgy nem szenved -és ráadásul, egyáltalán nem "köztudottan" schizofréniás betegségben! Egyáltalán, honnan szeded ezt a szamárságot? És ez az állításod, nem csak azért nem felel meg a valóságnak, mert a horoszkópokban egyértelmű jele van annak, ha valaki hajlamos a schizofréniára, és az ő horiában ilyesminek még csak nyoma sincsen, hanem azért sem, mert - És nem tudom, hogy ez a tény miképpen kerülhette el a figyelmedet! - egyetemista. Ráadásul ilyen diagnózisról, nem tudok. És még erre is ráadásul: ha ilyenről tudtam volna (Feltéve, hogy a képletét félre értelmeztem!), akkor első sorban nem készítek neki horoszkópot. Nem tudom, érted-e? Az olyanok számára, akiket schizofréniával diagnosztizálnak és/vagy a képletükből az erre való hajlamot én megállapítom, azoktól megtagadom a mély horoszkópértelmezést! - Kb. tíz évvel ezelőtt követtem el utoljára ezt a hibát. És, mivel nem szeretek az orvosokkal civódni, és amennyiben nem vádoltál volna ilyen szörnyűséggel, most nem kényszerülne ki belőlem az, hogy találkoztam viszont számos olyan esettel, hogy a orvosok schizofréniásnak bélyegeztek olyan személyeket, akik nem voltak azok, hanem csak a felszíni tüneteik utaltak ilyesmire. De ismétlem ez a kérdés még csak fel sem merült és a hölgy horoszkópja szerint, fel sem merülhet! - Arról nem is beszélve, hogy, amennyiben ilyesmiről tudok, egyáltalán nem engedtem volna meg azt, hogy a Logos-ra írjon. (- Jól néznénk ki!)
Amennyiben te beszélhettél volna csak egyszer is komolyan vele és tapasztaltad volna azt a mellbeverő szellemi és erkölcsi érettséget, hogy ne mondjam, filozófiát oktató egyetemi tanárokat megszégyenítő, értelmiségi és spirituális intelligenciáját, amivel bizonyos kérdésekben messze érettebben és "tisztábban" képes gondolkozni mint például te is (És ezt nem visszavágásként és nem is alapozatlanul írom, amennyiben te az, az Edit vagy, akivel a tavalyelőtt rengeteg összetűzésem volt itt, az infantilis kapkodásai és nevetséges Oroszlánkodásai, férfiasan sugárzó férfi-ellenessége miatt.), nem csodálkoznál az iránta való személyi vonzalmamon és nem erkölcscsőszködnél. És éppen emiatt, a szellemi érettsége (túlérettsége?) miatt, na meg a velem való kapcsolata előtt a szülei tudtával, hogy ne mondjam: azok szeme láttára szerzett - Az egyik kamaszkori szerelme, a szülők tudtával és beleegyezésével aludt nála, vele egy ágyban, többszörösen is, vagyis rendszeresen, még diáklány korában. -, bőségesen elégséges szexuális tapasztalatai miatt - egyáltalán nem volt az az érzésem, hogy a lányom lenne. (-Ezt a plasztikus analogikus "összefüggést" is csak te találhattad ki a VIII. házadban és a kemény T-kvadrát csúcsán álló Oroszlán-napoddal! - Egyébként, nincs semmi baj ezzel a képességeddel, én is rendelkezek ilyenekkel, de az a különbség, hogy én kauzális sors-probléma okfejtésre, krízis oldó feltárásra és feloldásra, nem mások megrágalmazására, jogosnak képzelt leckéztetésére használom ezt a tipikusan Skorpiói képességet.)
Ráadásul, én nem csábítottam el az akkor már húsz évét több hónapja betöltött "lánykát", hanem eleve úgy érkezett ő hozzám, hogy leveleiben előre jelezte ezt a célját is a látogatásának.
Ami az én "komoly" asztrológusi státuszom degradációját illeti, nem hiszem hogy ez arra kötelezne és kárhoztatna engem, hogy az én egészségi állapotommal, miután 10 éves házasságom alatt zavartalanul élvezhettem a szexuális élet folytonos és természetes megélési lehetőségét, és az Emőke őrültsége miatt, a tőbbi hirtelen rám zúdult nyomorúság mellett, három hónappal korábban, úgymond egyik napról a másikra megszakadt szexualitásomat, ne egészségesen éljem meg a férfiasságomat továbbra is, hanem pl. az ilyenkor szokásos önkielégítések, megalázó szintjére kelljen amiatt süllyedjek, hogy asztrológus vagyok. Ilyet csak az olyan nők várhatnak el, az általuk fennen lobogtatott "erkölcs nevében" egy egészséges férfitől, akik a Skorpió-Oroszláni karmájuk feloldatlansága következtében, olyan megalázó helyzetekbe is képesek belenyugodni a külföldi érvényesülés érdekében, amelyben "korbáccsal kell" - idézet tőled! - az eltartó élettársukat az ágyba és szexuális aktusokra kényszeríteniük, mintsem, hogy az asztrológus ama tanácsát megfogadják, hogy költözzenek haza és ott próbáljanak boldogulni, hogyha már a külföldi tartózkodásuknak ilyen sötét feltétele van. Arról nem is beszélve, hogy az általad a hallatlan erkölcstelensége miatt kárhoztatott férfi, éppen a felesége által koszosan hátrahagyott lakást tisztította és festette, miközben a három nála maradt gyermekét gondozta rendesen, mindamellett, hogy pénzt is kellett keresnie a négyük megélhetéséhez, tehát, nem hogy lelki és szellemi kedve, de gyakorlati ideje sem volt a, szerinted - A te szemszöged szerint, pl. hozzád hasonlatosan érettebb! - nőkkel való új relációk kiépítése érdekében "munkálkodni" (Pl. bárokba, vendéglőkbe, diszkókba, vagy hova a fenébe járni, ahol a te erkölcsi elvárásaidnak megfelelő érett nőket fel lehet szedni.).
- Persze, mindez nevetséges ok, és még nevetségesebb mentegetőzés, azok mellett az igazi lelki és érzelmi okok mellett, amelyek miatt, végső soron, hagytam, hogy a fiatal hölgy előre kifejezett - Levelekben le írt és skyp-on elmondott! - szándékai beteljesedjenek. De amely - ha hiszed, ha nem: komoly spirituális és mély érzelmi okokat - itt nem fogok ecsetelgetni, még ha száz ilyen botránkozó erkölcscsőszi fedéseket is fogok kapni. Legyen elég annyi, hogy mindamellett, hogy egyértelműen a tudomására hoztam neki azt, hogy éppen az általad nehezményezett korkülönbség miatt, egyelőre szó sem lehet közöttünk hosszú távú és komoly párkapcsolatról, álmomban sem gondoltam volna, hogy ő eközben más férfiakkal - fiukkal is szeretkezik. És ami az általad "felháborítónak" talált korkülönbséget illeti, kedves Edit, nálam sokkal híresebb személyek is kerültek, még ennél nagyobb kor különbséggel is szerelmi-szexuális viszonyba és még fognak is kerülni. Hogy növelhesd az ide vonatkozó kultúrádat és látó körödet, melegen ajánlom a Szepesi Ferenc, kortárs írónk által (Akinek az írói - emberi komolyságát és értékét senki nem vonja kétségbe) kínai nyelvből fordított, a Taoizmus Szerelmi tanításait tartalmazó könyvnek az ide vonatkozó fejezeteit (Nem jut a pontos címe az eszembe).
Egyébként én nagyon szerettem volna ezt a hirtelen előállt szeretői viszonyt minél hamarabb egy mindkettőnk számára hasznosabb, etikus baráti viszonnyá alakítani. De még egyszer mondom, semmivel sem találom azt, hogy szeretkeztünk, erkölcstelenebbnek, minthogyha például te utaztál volna őprilisban hozzám és te ajánlottad volna ezt fel, kedves Edit. Persze, amennyiben igazad elnne, ez engem, "mint asztrológust" nem mentene fel, az általad felvetett bűnöm alól, amennyiben akkor én, a hölgynek MÉG asztrológusa lettem volna - De már egy éve nem voltam az... - vagy, amennyiben őt én elcsábítottam volna. Vagy, valamilyen más módon éltem volna vissza bármilyen, a kor különbség által lehetővé tett tapasztalatommal, tudásommal, vagy más fajta (esteleg misztikus, netán mágikus... :) ;) ) "képességemmel". Ilyet viszont nem tettem. - És akkor, már csak az ő érdekében is, be kellene fejezzük a témát.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Kozma Szilárd 2009.01.24. 10:50-kor.

Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.10.02. 12:14 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Azzal kapcsolatosan, hogy a szerfölött erkölcsös Editből - Akinek állítólag csak 28 éves kora táján jött be az első komoly párkapcsolata és azért tartott ki mellette olyan megalázó körülmények között is, hogy szabályszerűen a kitartottjaként élt, annak ellenére, hogy a szexuállis öröm hiányzott a kapcsolatukból. - csak kimondottan a korkülönbség váltott ki ekkora undort, ám többszörösen vissatérő célzásokat tesz arra is, hogy akkoriban, amikor hozzám, többek között, előre bevallottan szeretkezés a célból is ellátogató 2O éves nővel szeretkeztem, "hivatalosan még házas ember" voltam. Ezennel, az - általam igen is, jogosnak tudott! - abbéli "férfiúi" felháborodásomat akarom kifejezni, hogy miközben "az ügy kapcsán" egyetlen sort le nem írt senki arról, hogy szerinte mennyire felháborító dolog az, hogy egy négy gyeremekes családanya, az ő igazi lelki társának és párjának nevezve meg többszörösen egy kábítószerezés miatt ország elhagyási tilalom alatt élő, idegen férfit, a hozza hűséges és neki egyértelműen elkötelezett férjével sszemben(!!!), és hónapokon keresztül titokban és éjszakánként bizalmas leveleket írdogál, majd nyiltan skype-ozik azzal, majd a csalási játékben egyre nagyobb vérszemet kapva, a gyanútlan férje által nem zavartatva és annak a pénzén, direkt e célból webkamerát vásárol és azon keresztül bájolog órákon át a hozzá szerelmes dalokat költő angyalával, még izgalmas szex-témákról is cseverészve éjszakánként,

addig a férj "melllékes" célzásokat kapjon többszörösen arról, hogy hivatalosan még nős volt, akkor is, miután a feleség három hónappal korábban, hangosan és egyértelműen megtagadta a szexuális viszony folyatását (Persze, nem árulván el az igazi lelki okát!), majd elköltözött az anyjához. ("én nagyon durvának tartom ezt és nem azért mert papíron még házas voltál.")
Nos, kedves erkölcs búvárok, itt az igazi háborogni való: szerintem az a férfi, vagy az a nő, akitől a párja megtagadja a szexuális viszonyt és erre a tagadásra a kárvallott élettárs utólag még rá is kérdez, és a másik őt e szakított tudatában és helyzetében megerősíti, az a férfi, vagy nő, azon nyomban elmehet (Ha nincs más dolga. - Mint plédául a gyermekek gondozása.) és - ha éppen van erre valamilyen lehetősége! - azon nyomban szeretkezhet egy más nemű személyel és az metafizikai szempontból nem bizonyul csalásnak, atttól függetlenül, hogy a két személy közötti jogi viszonyt házasságnak nevezik. Ez utóbbi ugyanis, ebben az esetben ugyanis, ez a meghatározás, már csak a közös anyagi javakra és a gyermekekre vonatkozik.
Ráadásul a testi "megcsalásnál" (Annak ellenére, hogy nem tartom ezt sem egyáltalán helyesnek és én ezt elkerültem.), sokkal nagyobb csalásnak tartom a lelki csalást, és még nagybbbnak és egyenesen súlyos véteknek a spirituális csalást. Azt tehát, amiben engem Emőke hónapokn át részesített.
Legyen hát elég a szemforgatásból és a demagóg leckéztetésből! - Számomra ezt követően egyértelmű, hogy mindazok akik ilyen Katona-női modon támadnak, azért teszik, mert képtelenek a spirituális felébredésre, és a mélytudattalanjukban úgy képzelik, hogy amennyiben rajtam rést találhatnak (Ami egyébként nem nagy ügy, hiszen én is "Emberből vagyok" - ahogy fogalmazottt emőke első, házasságon kivüli romantikus kapcsolatának az alanya: Solyka szerkesztő úr.), az felmentené őket - persze: a saját lelkiimeretük előtt, tehát a felettes Én-jük: a Krisztusuk előtt, nem más előtt! - az újjászületésük érdekében tett belső és külső erőfeszítéseik terhe alól.[/b]
Ezen következtetéseim kövvetkeztében tehát, ezennel közlöm, hogy a Logoson, ennek az infantilis, vélemény-demokráciának vége, és amennyiben nem Maresztől, Istvántól, Bercitől, Lindától, Andreától, Csillától, vagy Tamástól érkezik az esetleges - és építő szándékú! - kritikai megjegyzés az általam itt kifejtetteket - És nem a magánéletemet! - illetően, [b]NEM FÁRASZTOM MAGAM A RÁGALMAK ÉS SZEMÉLYES TÁMADÁSOK MEGVÁLASZOLÁSÁVAL, HANEM AZONNAL KIVÁGOM!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kozma Szilárd 2009.01.24. 11:25-kor.

Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.10.02. 23:10 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A válást már kimondták Edit, és éppen azért mert a történet idején, már nem csak én adtam be rég óta a válópert, hanem Emőke is a válaszkeresetét és külön akcióban az ő saját válási keresetét. Nincs tehát, amiért mentegesd magad, mert mindenképpen és minden szemszögből alattomosan ellenséges és nagyon rossz indulatú - ahogy Csilla írja: női "vadász - élvezti vágyadat" és erős férfiellenes iracionális (karmikus) késztetéseidet kiélvező, hányaveti személyként viselkedtél. Nagyon bánom, hogy annak idején potyára vesztegettem az időmet veled a baráti alapon történő tanácsadással. Fényképet csináltass magadnak a munkahelyi kollégáid valemelyikével, és máskor kényszerítsd rá magad, hogy fegyelmezett légy. Nem azzal nyersz, ha másokat védekezni kényszerítesz, az által, hogy a saját iracionális utálatodnak adván hangot nyilvánosan, bemocskolsz, hanem azzal, ha magadat megtisztítod, és ha erre képtelennek bizonyultál, akkor tanácsot kérsz. Ez a portál ugyanis nem az én "utálatos" bűneimről és vétkeimről szól, hanem a spirituális információáramoltatásról, a kauzális igazságkeresésről, és noha ebbe mindannyiunk vétkezési hajlamainak a leleplezése is bele tartozik, nem hiszem, hogy a ti épüléseteket és helyes tájékozódásotokat az utálkozásaitokról szóló hőbörgések szolgálnák. Nem akarom a húrt feszegetni, de nagyon szeretném, ha belátnád azt, hogy nem lehet attól semmi baja az égvilágon senkinek, ha egy 2O éves nő, három fiatal férfi mellett (Figyelem: nem utánnuk, hanem közben, mellékesen és többek között), egy 55 évessel is szeretkezik. Vagy úgy képzeled, hogy az ötvenen felüli férfiak bőrének, honaljának, netalán spermájának erősebb, vagy kellemetlenebb az illata, vagy esetleg mérgező? - Szerintem, nagyon el kell gondolkoznod ezen a sajátosan katonai utálkozásodon...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kozma Szilárd 2009.01.24. 11:28-kor.

Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.10.06. 10:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Edit!

Az alkímia arra tanít, hogy amennyiben személyes dolgom akad egy olyan csökönyösen erkölcsködő személlyel mint te, aki képtelen az első racionális kérdezéseimre az irracionális rugalmatlanságát feloldani, akkor megpróbáljak hozza idomulni és én is, az övéhez hasonló irracionális kérdéseket téve, folytassam "az eszmecserét". Ezt annak érdekében, hogy megtudjam, mi lehet az illető személy mentális, vagy spirituális problémája, hogy milyen fontos spirituális üzenetet hordoz ő a számomra? Persze olyan üznetet, amiről az illető személy semmit nem tud. Az alkímiában ezt a kiégetés művelketének nevezik. Jézus ezt úgy mondja, hogy amennyiben azt látod, hogy valaki arra akar kényszeríteni, hogy menny el vele egy mérföldre, te menny el vele két mérföldre.
Megnyugtatlak tehát a fentiek szellemében, hogy az én kérésem egyáltalán nem volt költői! ("Bár Szilárd szerintem ezt csak költői kérdésnek szánta.") Már csak azért sem, mert amikor költőként szólalok meg, akkor vagy metaforákban érzékeltetni, állítani - kinyilatkoztatni szoktam, nem kérdezni. Másodsorban időm sincs olyan kérdések megfogalmazásával szöszmötölni, amelyekre nem várok választ. Azon felül arra is megkérlek, hogy egyébként se beszélj a nevemben (Főként Te és az anyósom nem!) és inkább válaszolj a kérdésemre, mert én igazán kíváncsi lennék, hogy mi alapján tartod te akár erkölcstelennek, vagy akár károsnak azt, ha egymást megkívánva, ekkora(!?) korkülönbséggel is szeretkeznek egymással emberek, amennyiben az aktus nem pénzért, vagy isten őrizz, erőszakkal megy végbe? Mert, az irracionális csökönyösségedet és az erkölcsi hibában (Ti., a személyi utálkozási alapon történő megtámadásom.) való kitartásodat látva, az én Skorpiói rációm csak arra tud következtetni, hogy, amenyiben szerinted a szag nem számít, és arról is tájékoztattalak már, hogy a fizikai külsőmet (Esetleg, ha ezzel lenne bajod: bőröm rugalmasságát.) sok harmincőt (15 év az általad megszbott korhatár...) éves férfi megirigyelhetné, akkor te talán úgy véled, hogy az 55 évet elért férfiak spermái, vagy kilégzései tartalmazhatnak valami, a korral bennük objektíven kifejlődő bacilust, vagy vírust, ami a szegény húsz éves "lánykákra" ártalmas lehet. Szerfölött izgatja tehát a metafizikusi kutató kíváncsiságomat, hogy mire gondolhatsz, amikor ezeket írod:

"Nekem ilyen az erkölcsi hozzáállásom. Lehet, hogy nem haladok a korral, de ez van." - Ennek a történetnek semmi köze nincs a korszellemhez Edit, ilyet az ószövetségi (néhány ezer évvel korábban élet) pátriárkák is megéltek ("Elkövettek" :D ), És Július Cezár és Cleopatra között sem volt kisebb a korkülönbség. Hagyd hát abba a szemforgatást, Kedves Edit, már írtam, hogy kerítsd meg, ha amúgy is MO-n kószálsz mostanában, a Szepesi Ferenc által fordított, kb. 4500 évvel ezelőtt írt, és a szerelem tao-járól szóló kínai művet, amely külön fejezetet szentel, az ilyen korkülönbségek rendelkező párok szexuális élete előnyei taglalására.
De mondok én neked még jobbat, ami a kor szellemére és az én spirituális tevékenységemre való utalásaidat - és ezeken alapuló felháborodásaidat fölöslegessé teszi:
Az emberiség egyik legnagyobb spirituális mestere és történelmi köztiszteletben álló egyik legnagyobb tudósa is: maga a nagy Pitágorász (Nem tudom, a befogok és átfogók arányára vonatkozó a csodálatos tételére emlékszel-e?) is, aki nem csak geométer, hanem a misztikusok körében csaknem szentként tisztelt mystész is volt, idős tanító korában szerelmes lett az egyik "lányka" tanítványába és szerelmi idillben élt vele. - A "romlott korunk" szellemére nincs tehát amiért hivatkoznod, sem az én metafizikus státuszomra, amikor a férfi- s az apai (megtermékenyítői) szellem ellen karmikus gyűlöletedre hallgatva, teszed az igazadat védő célzásaidat.
De nem rég hunyt el a kilencven valahány éves Faludy Györy költő, akinek az iránta abszolút elkötelezett élettársa a harmincas éveit járta. Vagyis majdnem 6O év volt közöttük a korkülönbség! A Salvator Dali és utolsó (Gala) szerelme közötti, számodra bizonyára hajmeresztő korkülönbség ellenére "zajló", tényleg már csak isteni jelzővel illethető szerelme is legendás. De hogy az olyan tradicionális polgári ízlésű személyeknél maradjunk, akik a te kispolgári erkölcsi világodba is beleférnek, a nagy - és tudatos! - Jókai Mórnknak a mostoha lánya iránt érzett szerelme sem semmi! - Lépj hát túl a botránkozásodon, és parancsold meg a gyomrodnak hogy inkább akkor forgolódjon, amikor újból élősködés céljából szeretkezel valakivel (Te soroltad büszkén a Bika-meghatározódásaidat...), és nem akkor amikor olyan gondolkozó személyek szeretkeznek egymással, akik más körülmények között (Amennyiben tehát a hozzád hasonlóan gondolkozók utálatával és agresszív gáncsoskodásával nem kellene számolniuk.), ha nem is nagyon hosszú időre, de akár boldog szerelmesek is lehetnének! - De tudjuk, hogy hosszú időn belül ritkán tart ki a szerelem, még az olyan speciális biztosítékokkal "ellátott" karmikus találkozások esetében is, mint amilyen az Emőkéé és az enyém volt... Mert lám csak: elég volt a hozzád hasonlóan erkölcsös anyósomnak - Aki a te erkölcsi logikáddal majdnem azonosan gondolkozik - a "szeretteljes" akna munkája, vagyis annak a kérdésnek az ismétlése, hogy "Hogyan szerethetsz egy az apádnál is idősebb férfit?", és "Nem látod, hogy ketté törted az életedet?" és néhány hónap alatt, Emőkében máris szertefoszlott a szerelmünk és házasságunk spirituális alapja és indítéka...
Hát hogyne izgatná a fantáziámat az a számomra elképzelhetetlen, de számodra bizonyára nagyon világosan és logikusan megfogalmazható nyomós ok, ami miatt "fel kell fordulnia az ember gyomrának", ha ilyet lát, vagy észlel...
"Elgondolkodtam azon is, hogy miért gondolom azt, hogy nem helyes 15 év korkülönbség fölött szexuális - partnerkapcsolatba keveredni, de itt a fórum keretein belül nem akarom kifejteni. Egyrészt Szilárd személyes támadásnak venné,..." - Amint már mondtam, egyáltalán nem venném személyes támadásnak, hanem mód felett izgat az, hogy mi a csudabogárra gondolhatsz, és nagyon hálás lennék, ha ezt a (tudományos...) kíváncsiságomat kielégítenéd!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.10.09. 22:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Jaj, Edit drága, ha nem ismerném a sorsképletedet, el sem tudnám képzelni, hogy miként lehet valaki egyszerre ennyire beképzelt és ugyanakkor szem,ellenzősen közömbös. Szerintem ugyanis, felmérhetetlenül magas fokú (Lilith-Oroszláni) beképzeltség szükséges ahhoz, hogy valaki annyira fontosnak higgye a személyét, hogy egy 6 és egy 1O éves kislány teljes gondozását és nevelését – iskolai leckéiknek elvégzésében való segédkezést (A 4 éves Turulát időközben oda adtam Emőkének), azok visszakérdezését és ellenőrzését, és a 85 évesen utolsó fázisig leépült anyja gondozását és mindezek mellé és mindezek mellett a hármuk megélhetéséhez pénzt kereső, valamint a regénye kiadásában szorgoskodó személynek, még arra is marad ideje és türelme, hogy az illető (hölgynek!), aki neki sem inge sem gatyája, a valamikor hozzá írt leveleiből „szemezgessen”. – Egyszerűen égnek áll a hajam ekkora beképzeltségtől, de nem ezért kell leírjam azt az egyszerű tényt, hogy te mindössze a korkülönbség kérdésében tanúsított spirituális süketségedtől lettél nálam annyira kivételes. Ezért messzemenően nem lehet szó arról, hogy a két évvel korábban írt leveleidet itt tartogatnám, csak azért, hogy most „szemezgethessek” azokból. Még azoknak sem őrzöm meg a leveleit három hónapnál tovább drágám, akiknek én készítettem a horoszkópját, nem hogy neked!
Mindazonáltal egészen jól emlékszem most már – és ezt Marika is konfirmálta –, hogy az abszolút kopasz Stefannal folyatott megalázó viszonyod és az abból kialakult még megalázóbb helyzeted ellenére, azért nem költőztél vissza Magyarországra akkor, amikor a horoszkópoddal megismerkedhettél, mert Németországban valamilyen főiskolára jártál. Én csak abban tévedtem tehát, hogy úgy képzeltem, azért nem akartál haza jönni és inkább vállaltad a megalázotti helyzetedben a több mint egy éves ücsörgést – Amelyben az un. „első” nagy szerelmed, nem hogy hallani sem akart arról, hogy neked gyermeket nemzzen, de még a rendelkezésedre bocsátott ingyenes lakhatási lehetőség fejében sem akarta a szexuális szolgáltatásaidat olyan gyakran igénybe venni, hogy az legalább a hormonháztartásodhoz elegendő legyen. – mert valami ingyenes Eu-s továbbképző tanfolyamot végzel. Ám később kiderült, hogy egyszerű óvónői főiskolára jártál, aminek a tandíját tehát, nem az Európai Unió, hanem azt is a Stefanod fizette, de legalább is komolyan bele pótolt a Stefonod azon kevés (heti, két heti...) kényelmes házi szexuális szolgáltatások fejében, amire neki igénye volt a te részedről. Az alkalmi bébiszitterkedésből keresett átlagos havi hatszáz euroból ugyanis nem lehet Németország városaiban albérletet és főiskolai tandíjat is fizetni, a minimális megélhetéshez elköltendő pénz (táplálkozás, ruházkodás, tisztálkodás, szépítkezés...) mellett. Ez a hatszáz euro tehát, neked maximum a táplálkozásodra és a ruházkodásodra és egyéb napi és női szükségleteidre, ha futotta kedves erkölcscsőszünk. Az állami, vagy úniós tanulmányi segélyeket, ösztöndíjakat illetően tehát tévedtem ugyan, de pontosan ezért és emiatt, az élősködésedet illetően egyáltalán nem! Sőt! Az még inkább megfelel a valóságnak! - Egyébként is: Csak egy pillantást kell vetni a horoszkópodra és minden világos. De ez engem sem itt, sem máshol egyáltalán nem érdekelne, amennyiben nem erkölcscsőszködnél, és nem mutatnál itt kiemelkedően negatív és fordított (Hogy ne mondjam: kifordított....) példát a spirituális alapállásra.
De a horoszkópodra azért is érdemes egy pillantást vetni, mert Ordít belőle a gátlástalanságra és a felelőtlenkedésre (És nem utolsósorban vulagaritásra!) való hajlam, vagyis a más szemében a szálkát keresni, és a magunkéban a gerendát jól beágyazva megkerülni - tipikus antikrisztusi magatartásra való hajlam, amivel a te szavaiddal élve, engem itt "csesztetsz", ahelyett, hogy igyekeznél a saját sorsfeladataidat rendesen és szerényen intézgetni.
Azt már hiába is mondom neked, mert most már 1OO százalékosan meggyőztél arról ugyanis, amit Linda is észrevett, hogy rajtad a spirituális információ egyáltalán nem fog, szóval nem is számodra írom ide, hogy Jézus nem azért figyelmeztet arra, hogy ne a mások szemében kutassuk a szálkát, miközben nagylelküen békén hagyjuk a miénkben a gerendát, mert „az nem szép dolog” és a keresztmámiék, meg az olyan hipokrita erkölcs csőszök, amilyen te is vagy, csóválják a fejüket az ilyen fonák ítélkezés láttára. Hanem azért, mert a szellemi világgal való kapcsolatot így, hipokrita alapállással, nem csak fenntartani, de még csak felvenni sem lehet, és az ilyen ember mint te, teljesen hiába olvas a lelkének tetsző metafizikai szövegeket és hiába csináltatja meg a horoszkópját pl., mert az egész semmit, de semmit nem ér, pusztán tölti az idejét és költi a pénzét hiába!
Meg tehettem volna tehát, hogy szó nélkül és egyszerűen kivágom az utálkozó és csúsztatva hazudozó - rágalmazó szövegedet a „Az élet panaszfala” c. Fórum topic-jából, nem csak azért, mert egyáltalán nem volt oda való (Maximum az Ez ott Erikában lehetett volna helye!), de áthelyeztem és kommentárral láttam el annak érdekében, hogy maradjon meg örök negatív példának és negatív hivatkozási alapnak a hozzád hasonló megátalkodottak számára, ez a jellegzetesen metafizikai alapállás ellenes gondolkozási minta, amelyben nem elég, hogy alantas ás régi bosszúállásodtól fűtve a valakinek torkának ugrassz, csak azért, hogy bebizonyítsd magadnak és a hozzád hasonlóknak, hogy igen is, helyesen jártál el, amikor két évvel ezelőtt Vári Tamást és engem kioktattál a Politikai fórumon, hanem, még akkor is, amikor az arcba mászó és bicskanyitogató szemtelen hazugságaid kiderülnek (Pl: „köztudomású, hogy "a lányka" schizofréniás”), inkább tovább csűröd csavarod az általad kavart exkrementumot, amiből semmi értelmeset nem lehet kihozni, csak nehogy elsősorban a benned esetleg még pislákoló igazság-szellemétől, bocsánatot kelljen kérned.
Áthelyezzük tehát a magas erkölcsiségednek eme monumentális bizonyítékát a Fórum etikai szabályzata mellé, örök figyelmeztetőnek a többi olvasó számára, nem arra, hogy "Figyeljetek: így nem szabad csinálni", hanem arra, hogy így egyáltalán nem érdemes metefizikával, spiritualitással és asztrológiával foglalkozni. Persze, attól te tovább írhatod még az ígéretedhez híven, az antikrisztusi magatartásod (Lásd a Hamvas Béla megfelelő tanulmányát a Kereszténységről szóló tanulmányok gyűjteményében.), értelmét magyarázó szamárságaidat. Sőt: direkt felkérlek erre! Hadd lássák a hozzád hasonló férfi-korbácsolásra magukat hivatottnak érzett steril bajadérok, hogy az aki a karmikus maghatározódása szerint (Negetív Bika és II. ház szellemisége), jobb esetben cirkuszhercegnőnek, rosszabb esetben nyilvánosház tulajdonosnak (Mádámnak) született, előbb nézzen jól szét a maga háza táján és végezze el a saját lelke tisztogatási munkálatait, mielőtt a mások erkölcsei miatt forgó gyomra állapotairól és a fóru-vezető erkölcstelenségéről tudósítaná egy spirituális fórum olvasóit.


Csatolmányok:
Katona Edit.jpg
Katona Edit.jpg [ 43.82 KiB | Megtekintve 2449 alkalommal. ]

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.10.11. 11:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Marika (És aztán Edit...)!

Ezek szerint, arra is gondolhatunk, hogy az amitől Editnek "már nincs gyomra" az én "korhatár alatti" relációmhoz - de az általa megszabott 15 éves "standárdot" figyelembe véve, a feleségemmel való szexuális relációmhoz sem lehet nagy gyomra szegénynek :D (- Egyébként, ki kérte őt itt a Logos-on, hogy a gyomra erkülcsi kapacitásáról írjon? Vagyis ki kért tőle, aki ezek szerint pók-fóbiával, kígyó-és skorpió-fóbiával, vagy béka fóbiával, esetleg ló-fóbiával is rendelkezik, szubjektív véleményt? Talán erre mondja a magyar, hogy: "Hogy kerül a csizma az asztalra?), az nem más, mint hogy irigyli azt, hogy én ekkora, a fiatalság irányába mutató korkülönbségekkel is talélok magamnak partnert, miközben őt az idegesíti, hogy tiszta szimpátiából, illetve karmikus vonzással elegyített testi vonzalom által hajtva, vele bizonyára nem szeretkeznének húsz éves fiatalemberek, amikor ő majd ötvenöt éves lesz? De hát erről tehetek-e én? Miért kell emiatt olyan aljas kérdéseket feltenni, hogy közben nem volt az az érzésem, hoy Renáta akár a lányom is lehetne? - Értsd ez alatt azt, hogy ennyi erővel akár vérfertőzést is elkövethetnék! - Nem hiszem, hogy elég lenne az Edit "közismert", de nem a Logos-ra való, "természetes" vulgáris fogalmazásának a számlájára hagyni ezt a támadást!
Vigyázzunk, mert a kedves német-tanári diplomával dadáskodó "barátnénk" fellépése egyáltalán nem olyan veszélytelen, mint amilyennek látszik, mert életkor-fóbiájából kiindulva Edit nem csak utcaszélien fogalmaz, hanem a finom csúsztatásaival veszélyesen inszinuálva is, ami engem már a fiatalkori megismert szekus- kihallgatásoktra emlékeztet (Lásd: A Táltos Bolond regényemben a Hazafias Kihallgatás c. 4. fejezetet.) Ezért fordítottam tehát annyi időt és energiát ennek a metafizikailag teljesen hibás és téves mentalitásnak a leleplezésére. Mert nem elég, hogy egy olyan ál-problémát emel általános szintre valaki, amely sem társadalmi (büntetőjogi!), sem természeti, sem spirituális törvényekbe nem ütközik és ennek az álproblémának a nevében próbál engem asztrológusként hitelteleníteni az olyan óvatlan személyek szemében, akik járatlanok ezen a téren és nem képesek a dolgot tovább gondolni, hanem még azt is inszinuálja, hogy: 1) Kihasználtam a "lányka" partnerem fiatal korával járó ártatlanságát és tapasztalatlanságát, 2) Ami még súlyosabb: kihasználtam azt, hogy mentálisan beteg, tehát nem beszámítható. - És itt nem csak a beszámíthatatlanságnak a kihasználása tevődik fel az én esetemben, hanem az is, hogy miért szeretkezik egy metafizikus asztrológus mentálisan beteg hölgyekkel,? - Vagyis: netalán nem-e rendelkezik ő maga is, rejtett és fel nem oldott perverziókkal? 3) Egy kis újabb Edit féle csúsztatással, házasság- szennyező asztrológus is lettem, hiszen szerinte akkoriba még a válási kereset sem volt beadva, ami őt ugy-e, egyébként egyáltalán nem zavart volna, de hát mégis meg kellett említenie...4) És ami még mindennél is súlyosabb lenne, amennyiben a három előbbi állítás - jóindulatú finom célzás... ;) - igaz lenne: Hogy néz ki az, hogy egy házastársi viszonyban levő asztrológus, elkészíti egy nem csak, hogy shizofrén, de ártatlan "lányka" horoszkópját, az arra gyakorolt befolyását kihasználva, elcsábítja és szeretkezik vele?
- Hát, ez már nem játék kérem! Ez már véresen komoly, és aljas támadás az én szakmai hitelességemmel és szellemi (erkölcsi) alapállásommal szemben! Lehetséges ugyan, hogy Edit ezzel nem számolt, nincs, ahonnan ezt én tárgyi szinten, egészen biztosan megállapítsam (Habár a képletét ismerve, efelől semmi kétségem nincsen!), de akkor legyen ez jó lecke mind az ő számára, mind a hozzá hasonló Szubjektívek, és Pszichoszagik, és Vendégek számára, hogy itt nem lehet csak úgy, felelőtlenül dobálózni az egyéni véleményekkel, mert ez nem RTL Club beli Mónika Shaw, és nem Balázs shaw, és mert az ilyen véleményekkel való felelőtlen dobálózás, egyenesen az egzisztenciámban fenyegethet. Nem csak nekem és a családomnak ártanak azzal, ha felelőtlenül dobált "véleményeikkel" álerkölcsi szempontok alapján támadnak, vagy tudatosan igyekeznek hitelteleníteni ((Legutoljára a Vendég, aki ugyancsak mellékesen arra célzott, hogy gőzöm nincs az igazi metafizikához és a sorstörvényekhez és még a gyermekeim hosszú távú veszélyeztetettségéről sem átallott prédikálni!), hanem az egyéni problémáiknak és szubjektív véleményeiknek az általánossá duzzasztásával, a metafizikában hozzuk hasonlóan tájékozatlan olvasó-társaiknak is árthatnak, akik első látásra fenn akadnak ezeken az álproblémákon, amennyiben ezeket az ál-problémákat, az Edit fajták még meg is fejelik ilyen, asztrológus-rágalmazó, és asztrológus lejárató inszinuációkkal.
- Hát ezért volt fontos minden részletében utána járnom az Edit metafizikai tévedésének és a példátlan és hallatlan gyomorérzékenységében megnyilvánuló erkölcsi defektusainak (Morális kancsiságának).
Mivel azonban a példa néha sokkal jobb a magyarázkodásnál, hadd illusztráljam a súlyosan szolid erkölcsi alapokon álló Editünk alapállásának a fonákságát egy történelmi fikcióval, már csak azért is, mert ő még a mai kor "romlott szellemét" is ide vette, aminek állítólag én (És Varga Csilla, mivel addig csak ő szólt hozza a felemelő polémiánkhoz) hódolok, és persze, ugyancsak véletlenül, bekeverte a morálprédikációjába:
Képzeljük el, hogy az ötvenes éveit már javában taposó Julius Cézárnak, aki ugyancsak nem restellette a 18, vagy 19 éves Kleopátrával ágyba bújni, felteszi a kérdést egy világcsavargó, de mindamellett szerfölött szorgalmasan moralizáló római pedagógus azt a kérdést, hogy nincs-e olyan érzése, mintha a lányával szeretkezne? - Nem hogy visszakézből kapott volna egy hatalmas maflást a császártól, de több mint valószínű, hogy menten a tulvilágon találta volna magát.
Vagy hogy is van ez, szűzies erkölcsű Editkém, akinél a szeretők közötti korkülönbség határa csak addig terjedhet, amíg a te és a német fantomaszod relációja abba belefér? (Mert hát kérdem én, hogy miért éppen 15 év a te erkölcsi határod - mi alapján számoltad ki? - , és miért nem 10 éve, vagyis a teljesség számának megfelelő korkülönbség? Vagy miért nem a két szaturnuszi ciklust kitevő 14, vagy a pubertási kort jelző év? De miért nem legalább a három szaturnuszi ciklust kitevő 21? - Szóval ennek a 15 évi határértéknek az okfejtésére is nagyon kíváncsi vagyok!) Szerinted, amit szabad volt az epilepsziás Cézárnak, már nem szabad az egészséges Kozma Szilárdnak? Csak azért mert neked nincsen gyomrod ehhez? Még egyszer kérdem? Ki kérte, hogy neked ehhez itt gyomrod legyen?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kozma Szilárd 2009.01.24. 11:40-kor.

Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.10.11. 15:19 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Talán ez, az utólag hozzám írt, szerintem bárki által, aki a spirituális életvezetés útjára rálép, megszívlelendően tanulságos levél a húsz éves "lánykától" rávilágíthat a rövidre szabott személyi kapcsolatunk lényegéről:

"Kedves Szilárd !

“ A kéjelgés a képzelet rút varázsa”

Bocs, napok óta probálok szemtelenül betőrni a lelki körödbe. Mindenkinek van egy belső udvara ahova nem lehet csak úgy berobogni. Kopogtass és beengednek ,nem?
A kérdőívezés során tapasztaltam meg azt ,hogy ha nem tartottam be a követelményeket (hárommal osztható házszámhoz kellett bekopogni) akkor szinte kirúgtak :-) .Ennyit a rossz helyen rossz ídőben levésről.
Úgy érzem , hogy az útolsó csepp taktikázásomat is felkell adjam. "Ha valaki akarok lenni csak érted van, (valakiért , valamiért van)" ostoba játékomat megelégeltem az útobbi napokban. Anyám indítattására örökké jó tanuló voltam, az elsők között csillogtam, én voltam a a kis tudós a családban, közben a visszahúzodottságommal ,a folytonos olvasásommal, nagyokos beszólásaimmal idegesítettem őket. A nővéremet lenéztem amiért nem tanul olyan jól mint én, közben irigykedtem a szépségére. Örökös megfelelési mániában szenvedtem , anyucinak, nagyanyának, a matek tanárnőnek és az oszinénéninek , a papnak , a szemorvosnak ,a fogorvosnak mindig meg kellett felelni mert állitólag én egy jól nevelt , intelligens, illemtudó kislány voltam. A mentális problémáim a lázadozással egyídejüleg jelentkeztek , kezdtem utálkozni, ellenségeskedni ,a pokolra akartam küldeni mindazokat akik azt várják el tőlem amihez semmi közöm nincs . Anyám a döntést látszólag rám bizta de a háttérből ő irányított . Ezt kell csinálni , azt kell csinálni bla, bla, bla... A rám erőltetett humanista sémáktól önbizalomhiányban, komplexusokban szenvedtem, egy adott ponton, csak akkor mertem egy idegen emberrel társalogni ha a beszélgetés legelején figyelmeztettem őt arra hogy első tanuló vagyok és éppenséggel készülök a megyei biológia versenyre. Pfuj, de undorító volt ez a magatartásom. Anyám és nagyanyám folyton dícsért engem , amikor megjelentünk valaki előtt az volt az érzésem ,hogy nem szabad természetesen viselkedni hanem mindig a legszebb képet kell vágni. Igen, tették a nagyot, diplomák , birtokok ...a faluban apámat elkönyvelték a leggazdagabb embernek és hozzám úgy viszonyultak mint egy királykisasszonyhoz , felnéztek meg lenéztek, sárga irigységükben én pedig egyre rejtőzködőbb lettem , társaságban folyton zavarba jöttem az erőltetett magatartásom miatt. Miután lebetegedtem és nem tudtam az eszemet tanulásra használni anyám azt mondta a tanároknak ,hogy megártott neki a sok tanulás , ellenkeztem ez a megfogalmazás ellen, később kijavítottam ezt a mondatát. A tanulás helytelen módja ártott meg, az öncélú tanulás, a teljesítmény és a megfelelésmánia. Megerőszakoltam az agyamat. Ennyi történt.
Egyedül a bennem létező szellemi elvárásnak kell megfeleljek. Kötelességem eleget tenni az égi elvárásaimnak. A találkozásunkig intenzív volt bennem a neked való megfelelési kényszerem, ez feszültségben tartott . Az ottlétem alatt kezdett oldodni. Most pedig az utolsó cseppet is el akarom tüntetni mert csak ezáltal válhatok szabadakaratú, autonom egyénné. Én nem akarlak téged kopirozni, majmolni, Linda megfogalmazása szerint. Látom ,hogy hova jutott Emőke az infantilissága miatt, rád haragudott amiért nem volt képes EGYénné válni, nem volt képes az öntudatát helyrepofozni. A puszta nyers információkkal sokra nem mentem, a lényemet igazán érintő infokat pedig sokáig kilöktem magamból (fényellenességet jelző oroszlán lilith+skorpióság) , kézzel , lábbal ellenkezett a kicsi egóm a lényemet átalakító info ellen és olyankor mi maradt hátra kompenzációként ?, hát a színjátszás.
Nem azért készítettem horoszkopót fiatalon, metafizikázok komolyabban az utolsó elmerülésem óta, nem azért akartam felrúgni az összes csillogó lucifei tudós pályát , a pszichológiával az élen, hagytam fel a miszticizmussal, hús , cukor evéssel, cigizéssel éjjeli bulis élvezkedésekkel ,nem azért küldtem haza anyámat ,szakítottam Csabával ...hogy még mindig kiszolgáltatottja legyek a kicsinyes haszonleső logikámnak. Nem bánom ,hogy megannyi dologról sokszor kényszerből lemondtam mert ez volta legtermészetesebb amit tehettem de akkor ,hol az önbecslésem amikor cselezek ? Borzalmas vagyok. Mielőtt találkoztunk volna éjszakáként , az írás által probáltam tisztáztni a hozzád való viszonyulásomat, Csíkba utaztam ,hogy a kiegyenlítődés megtörténhessen . Az első együttlét úgy maradt meg bennem mint egy ima : természetesség és nyíltság volt. Lelepleztem anyám valamint az örökölt nyavajáim közrejátszását az egészségtelenségemben. Olvasom a Karnevált és mégis képes vagyok leragadni a primítiv énképemnél, az önigazolásnál, nagyvonalúságnál, hencegésnél, dícséret szomjuságnál. Például most is miközben ezeket írom , folyton ott motoszkál bennem az önteltség . Kár ,hogy folyton megfeledkezek a szerénységről , az alázatról.
A szeredai út után kezdtem magamban érezni a nyiladozó értelmet. Konfliktusba kerültem magammal. Az ébredező, normális logikám szembenáll a profitra beállitott örökös ravaszkodásommal. Nem éretettem ,hogy miért kerülők kapcsoltba a kettősség témájával. Hát ezért. Még nincs egyeztetve nálam teljesen (és még nem is lehet) a gondolat, a szó és a tett. Például értem ,hogy fölösleges testékszer ( orrpircing) rakással bibelődni és mégis az extrémitásra, , feltűnösködésre beállitott énemet felcsigázza az ötlet . Ékes pipacs :-) Beállok állatszelídítőnek , megszelidítem a bennem lévő ragadozó nagytestű "macskát", nyakon csípem :-) Azt mondtad a a szintetikus hangfelvételben ,hogy ahoz ,hogy rá tudj mutatni a bennem lévő folytonos önátverésemre ahoz több napot kellene együtt legyünk. Hihi , ez megvolt :-) :-) :-)
Na lépjünk tovább mert ha nem éjfélig elszövegelek, Hamvasnak igaza van , kell írni egy regényt melyben jól kibeszélheted magad, probálom magam kontrollálni ,hogy csak a lényegest mondjam el és tömör legyen ,hogy az ídődet se rabolja...csak annyi lényeges van...és hézagosan nem akarok írni, jól meg akarom mondani amit megmondok :-) Elolvastam Emőke skyp beszélgetéseit, leveleit . Az oroszlánságát és halakságát is figyelembe véve, a látszatkeltés varázsnője lehetett. Átvert téged, szerintem, a kezdet kezdetén amikor elhitette veled ,hogy teljes szívéből rátért az igazság útjára , te mondtad ,hogy miután szó volt arról ,hogy valami lehet köztetek ő egyre intelligensebbnek tűnt. Egyik bevallása szerint neki nehezen ment az írás , a fogalmazás (nem tudom ,hogy mi utal erre az ő képletében) mert pl Péter a 3 -as házas lilithjével nehezen fogalmaz de nekem úgy tűnt ,hogy neki azért megy nehezen a fogalmazás mert nincs meggyőzödve arról amiről írni akar, nem tette személyessé azt a tudást amibe részesítetted , részesítette magát. Föleg az anyjához intézett egyes levelei sorai közül éreztem ki az űrességet. Az volt a benyomásom hogy a szavai nem takarnak reális tudást, megyőzödést. Én is olyan szép dolgokat tudtam és tudok még most is írni amelynek a feléről se voltam-volnék megyőződve. Szerintem erre a látszat-tündőklésre kellett volna jobban odafigyelj, csak ha ő folyton átverte magát a fénnyel, haladással kapcsolatosan (úgyanis arról számol be hogy a csodakurzus után egyre jobban érzi magát holott anyám bevallása szerint Emőke kimerültnek látszott) akkor a hamis énképéről kibocsátott információk folytán sikerült a környezetét ámitania, nah, a halak ehez jól értenek...két szeretőm halak lilithel volt "megáldva", keserves volt nézni ahogy kábítják magukat a vallásosággal-miszticizmussal. Az én véleményem az ,hogy Emőke házasságkötés előtt nem kapta meg a durva beavatását, a “sötétségbe" való betekintését, őt nem áztatták be ezonauták , misztikus csodabogarak a legnagyobb disznóságba mint engem, mig én kihívtam magam ellen a sorsot és meggyőződtem arról ,huzamosabb ideig tartó önkegyetlenkedés után ,hogy képes vagyok a lelkemet meggyőtörni, kettétőrni az isteni magomnak a felbomlását , majd az élők sorából való elvátávozásomat véghezvinni , az őngyilkosságot a szellem szintjén elkövetni addig ő féltette a lelkecskéjét a felkavaró érzésektől. Az ataraxiát élhette meg ."( minden lelki rázkódástól való mentesség, meg nem zavarható lelki nyugalom. A görög szkeptikusok (Pyrrhón, Ainesidémos) ezt tűzték maguk elé célúl. Közönyt mutattak minden határozott állítással szemben, nehogy lelkük békéjét az ellenmondások megzavarják." kéjelegve a megrázkodással ,tragédiával kapcsolatos élmények után. Isten őrízz ,hogy valaki is, jelen esetben Emőke, végig járja azt az útat amelyen én szédelegtem csak érzékeltetni akartam ,hogy mire vágyodhatott a 8-as házas lilithjével, de azt hiszem evel te asztrológusként –metafizikusként , volt férjként egészen tisztába vagy.

Reni"

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kozma Szilárd 2009.01.24. 11:43-kor.

Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.10.13. 15:43 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Nos, eltelt a hétvége anélkül, hogy a VIII. házban álló, teljesen negatív Szaturnusza által jelzett felelősségtudati újjászületési képtelensége (És apa-fóbiája, vagyis az általa irányíthatatlan és általa vezérelhetetlen - nála jóval idősebb - férfiakkal szembeni fóbiája) által e felettébb nemes felbuzdulásában vezérelt Edit barátnőnk elárulta volna nekünk azt, hogy melyek is az ő követendő elképzelései a szerelmesek, élettársak és lazább szeretők közötti, fix 15 éves korkülönbség-határral. Talán nem is mondja el nekünk ezt soha... - Vagy azért mert időközben rá jött, hogy mennyire nevetséges ügyekkel foglalkozik, vagy mert "végre" ő is megsértődött. Képletét és az abból kiolvasható determinációinak a tudomásul vétele utáni (változatlanul vulgáris) mentalitását naivitás lenne azonban a részünkről azt elvárni tőle, hogy bocsánatot kérjen, amiért a szerfölött nemes erkölcsi felbuzdulásában és felháborodásában, engem nyíltan hitelteleníteni igyekezett. Arra azonban ismételten felkérem mind Editet, mind a hozzá hasonlóan gondolkozó és mélyen háborgó - ám de ugyanakkor felszínesen ítélkező személyeket, hogy igyekezzenek a jövőben vissza fogni magukat a hasonló megfontolatlan cselekedetektől, és ne mind próbálják itt a többieket megmenteni az én "ártalmaimtól", mielőtt saját magukat a saját ártalmaiktól megmentették volna (Pl. Edit önmagát a steril élettől és a mellei csomósodásától), nem csak azért mert nem én vagyok az a zavaros eszű, vagy romlott erkölcsű személy, akinek a káros befolyásától meg kellene menteni bárkit is, hanem azért, mert ezzel csak azt érik el, hogy elbátortalanítják és elidegenítik, illetve tanácstalanná teszik azokat a személyeket, akik itt tájékozódni szeretnének és a személyi horoszkópjukat megrendelni (akik tehát úgy érzik, hogy szükségük lenne egy megbízható horoszkópra), mint az alant idézett levélíró is:

"Nem is igazán attól félek, amit kapni fogok, hanem talán attól, amit nem. Van egy olyan hülye berögződésem, hogy majd én mindent megoldok segítség nélkül... :roll: Valószínűleg ez is közrejátszik a halogatásomban, no meg az is, hogy rettentő gyáva vagyok, még ha a hangom nagy is olykor. Pl nekem nehezemre esett megszólalni ebbe a fórumba, majd fél évet halogattam, mire elérkezettnek láttam az időt. Közben számtalanszor jutottam arra a következtetésre, hogy nekem nem is kell horoszkóp majd én kitanulom tíz év alatt és megcsinálom magamnak :roll: , aztán ellentmondtam önmagamnak. Ezenkívül volt is néhány cirkusz itt, ami megkérdőjelezte, hogy jó helyre jöttem e egyáltalán (igazad van, az ilyen Edit típusú rágalmazások kétségeket ébresztenek a lehetséges rendelőkben, s aki nem hajlandó pártatlanul és szabad szellemmel, előítéletmentesen végigolvasni ezeket a vitákat, az messzire menekül). Ezeket olvasva én dühöngtem, felháborodtam, röhögtem és ítélkeztem, többnyire más okból, mint amik elhangzottak. Ezért nem is bánom, hogy végül kinyitottam a számat, és ezt neked is leírhatom most, mert így a tisztességes, ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy magyarázkodást várok, nem is hinném, hogy ilyesmire adod a fejed, de a port, amit az elmúlt heteken felkavart a sokféle vélemény bennem, annak le kell ülepednie."
E levélrészlet tehát, gondolom, eléggé meggyőzően bizonyítja azt, hogy az Edit féle, és a más féle "nemes" és a szerzők számára bizonyára szerfölött élvezetes férfi- és asztrológus-leckéztetéseknek olyan erkölcsi - karmikus ára van, amit leginkább a maguk leckéztetők nem tudnak, egy egész életen át sem, törleszteni. És nem csak az asztrológus irányába, aki megpróbált a tehetsége és az energiája (képességei) szerint rajtuk segíteni (És aki nem tehet arról, hogy az ő képességeiből csak ennyire telik.), hanem főként azok irányába, akiket az Oroszlán szívű vélemény-hangoztatók, a botrány-okozásukkal és porverésükkel, innen vissza hőköltetnek a szkeptikus hektikusok táborába, vagy a jósok és a mennyei békéről és kozmikus szeretetről (Az öngyilkosság általi Menny Kapuján való átlépésről...) prédikáló misztikus sarlatánok karmaiba. (Humánus kifejezéssel ezt úgy hívják, hogy felelőtlenkedésből elkövetett áttételes ártalom és misztikus kifejezéssel úgy, hogy önkéntelen karma-terhelés.) Ha nem tud valaki valahol használni tehát, akkor legalább a vak személyi ambícióból elkövetett ártástól tartsa magát vissza.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kozma Szilárd 2009.01.24. 11:51-kor.

Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.11.05. 17:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Utórezgés:

"....És, elolvastam, azt is amikor az a bizonyos Edit nevü "jó indulatoktól" vezérleve, ha jól emlékszem, írt az Asztrologosra.
Erre csak annyit reagálnék, hogy én, az Edit helyében, nem lettem volna képes, és egyáltalán sem igy, ilyen "lejáratós" modon, / és most nagyon finoman fejeztem ki magam !! / még csak szóba hozni sem. Mert ugyan, kinek, mi köze van ahhoz, hogy miután úgy alakultak Emőkével a dolgok,,ahogyan alakultak, szived és jogod van neked is- másoknak is ilyen helyzetben - arra, hogy egyfajta testi szerelmet átéljenek egy másik személlyel.
A korkülönbségről pedig annyit : soha nem a test talál testre, hanem e lélek, lélekre. Nekem is volt már hatalmas korkülönbséggel szexuális, testi kapcsolatom más férfiakkal. Na és akkor mi va ??? Nagyon is jól éreztem magam velük, és tudom mondani, hogy sok esetben, nagyobb tapasztalatuk van, az idősebb férfiaknak, és jobban meg is becsülik - persze nem minden esetben, de többnyire - a fiatalabb hölgyeket. Sokkalta figyelmesebbek és nem önzőek.
Szerintem az idődet is teljesen felesleges volt arra elpazarolni, hogy válaszoltál Editnek. És mint azt tudjuk, aki itélkezik " egy "dologban, lehet az is hogy majd később ő is még megkaphatja ugyan ezt a szituációt , hogy tapasztaljon és megtanulja az itélkezés mentes élet elfogadását."

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO