ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.28. 10:00

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2023.03.21. 20:02 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Arról, hogy menyire, de mennyire hasonló - csaknem azonos! - jellegű szellemi karmikus (A Lilith és a Sárkányfarok által jelzett karmák), drámai szellemiségek zajlanak az életünkben a rezonancia, a megjelenítés, a polaritás és a fejlődés egyetemes törvényei alapján, még akkor is, ha ezek, a többé kevésbé oldott jellegűk miatt, különböző spirituális – metafizikai oktávok szintjén jelentkeznek. Illetve, arról, hogy mennyire, de mennyire érvényes az analógia és a sors-jelzések törvénye, ami szerint, ’Ami kint van. Ugyanaz, mint ami bent van és ami bent van…”.

A minap, egy nagyon – nagyon régen, hozzám érkezett horoszkóprendelést kísérő, jellegzetesen Mérleg és Nyilas karmás sorstörténet került elő a számítógépem memóriájából, amelyben egy középkorú, elkeseredett férfi kérte a szakmai segítségemet. Mivel az illető személy nagyon nyílt szelleműnek bizonyult, már akkor lehetőséget kértem arra tőle, hogy az asztrológiai fórumomon ismertethessem a leírt sorstörténetét, mint az általam addig legismertebb példáját a Skorpió - Mérleg – karmának (Ő), valamint a Nyilas – Halak (volt felesége) jellegű Karmáknak. Ezt a kiemelten jellegzetes sorstörténetet tehát az azóta személyes honlappá vált asztrologosz nevű portálomon, annak idején közöltem is, de úgy néz ki, hogy a személyes adatoktól való szabadulást célzó névtörlések alkalmával ez a kiemelkedően illusztratív sorstörténeti leírás is letörlődött. A gyermekek neveit, amennyiben ilyen maradt volna a szövegben, természetesen még annak idején átírtam.

„A főbb életeseményeim: mint látja idős szülők egyedüli gyerekeként nőttem fel.
Apám és anyám nem spontán ismeretség során találkoztak hanem ajánlották közös ismerősök egymásnak.
Mindkettő magánélet szempontból zárkózott szigorú erkölcsű konzervatìv emberek voltak. Egy év közös életük
utàn születtem édesanyám 39 éves volt akkor.
Nagyon szigorú, nézetek szerint élt apám anyámmal. Apám nem szerette anyám szüleit rokonait. Szó szerint megszabta hogy anyám mikor találkozhat a szüleivel.
Külön szobában aludtak, nem láttam soha hogy az apám megsimogatta volna anyámat. Voltak köztük fizikai bántalmazások, civakodások, rengeteg veszekedés, vita.
NAGYON sajnáltam anyámat !!! Teljesen magamra vettem a tehetetlenségét. Foggal körömmel tartotta magát a házasságban. Én tudat alatt fogadalmat tettem hogy soha nem fogok így viselkedni a leendő párommal.

Anyám megoldatlan lelki karmáját vittem tovább. Ehhez kerestem magamnak feleséget tudattalanul. 260km re laktak az anyósomék...9 évig szorgalmasan utazgattunk hozzájuk havonta, nehogy uaz. előforduljon mint az én anyám esetén.
A feleségemmel rengeteg vita és veszekedésünk volt, fizikai civakodás, püfölés az ő részéről,...volt az első 9 évben. 1985 ben ismerkedtünk meg, súlyos urológiai fertőzést kaptam tőle amiből 2 év alatt gyógyultam meg. /Prosztatitisz/.

1986 -ban esküdtünk meg. Előbb megszületett az első és a második gyermekem. 1992- ben egy 3-ik gyerekünk is fogant de a rossz viszonyunk miatt nem vállaltam, abortusz lett a vége. 1996 -ben elvált tőlem, elköltözött a két gyerekemmel Budapestre, összeköltözött egy ffi.-val aki 2 hónap után kirugta magától. Albérletbe költözött. Én nagyon megnyomorodtam lelkileg 2,5 évig egyedül éltem, dolgoztam, robotoltam hogy ki tudjam fizetni a feleségem által elvitt pénzeket, amelyeket a barátaim és szüleim adtak kölcsön.
2,5 év után elkezdtünk találkozni, s úgy döntöttünk hogy megpróbáljuk ujra a közös életet a gyerekeinkre is tekintettel.
1999 -ben elköltöztünk Budapestről, eladtuk a házainkat és haza költöztünk az én szülővárosomba. Itt vettünk házat, együtt laktunk anyámmal 1 évig majd anyámnak külön lakást vettünk, elköltözött tőlünk, jó is volt így mert állandó vita volt a nejem és anyám között. Következett 16 év közös élet, ...2002-ben és egy évre rá megszülettek a kisfiaink. A feleségem egy spirituális tartalmú könyveket terjesztő magánvállakozást épített fel od rövid időn belül, és egyre többet és többet dolgozott, munkamániája addig fajult míg teljesen eltávolodtam tőle érzelmileg.Csak a munkájának, a feladatainak élt. Én a nehéziparban dolgoztam sikeres gépész-mérnökként. A magán élet sívàrságában, én is elkezdtem érdeklődni a spiritualitás iránt. Válaszokat kerestem az élet miértjeire. Rengeteget olvastam könyveket, ea.-okat hallgattam. Az asztrológia, a metafizika, a gnosztikus értelmezések, a keleti vallások, a nettó tiszta Jézusi tanítások ragadtak magukkal. Herman Hesse, Seth könyvek, Kryon tanítások, a vonzás törvényei, Svami Rama, Szögyál Rimpocse ...a budhizmus utjai, a Tao Lao Ce- től...stb . Sorolhatnám.Örök kereső vagyok. Mooji tanításai...is. A szatsangok hangulata, meditációs technikák. Valahol én is ebbe menekültem...

2015 -ben a feleségemnek ez egy nemzetközi kereskedelmi rendszer keretében működő alvállalkozása átszervezésre került, a multi- főnökség valamiért átszervezte. Nonprofit szervezetet hoztak létre belőle, amiben nem alkalmazták a korábbi 37 családi vállalkozót. Ezt 2 évvel előtte bejelentett módosítást a feleségem nem tudta megemészteni, tovább akarta csinálni, de felülről nem engedték, pályázott még 2 évig de kiejtették ! Hiába mondtuk neki hogy hagyja az egészet, 110 piacot nem tud szellemi információt tartalmazó könyvekkel ellátni, de hajthatatlan volt. Az volt a furcsa, hogy belső pályázatokon nyert, de így is kiejtették. Megtámadta a mamut-vállalatot, 3 évig perelte.
Ebben a családi vitákkal telt peres elfoglaltságban most már teljesen elhidegültünk. Kitalálta hogy őbelé szerelmes a nonprofit szervezet vezetője de ez csak az ő fantáziája szülte. 2017 -ben elvált újra tőlem. Teljesen kikészültem,..mert csak képzelődött. Belebolondult ebbe az egészbe. Egyszer sem találkozott a ffi.- vel de állította hogy szereti őt. Írogatott neki évekig nulla válasz sem jött.
Azt képzelte hogy a rendszer őt figyeli, lehallgatja...stb. Paranoiás lett, de ő erről hallani sem akart. Én akkor ugye nem éltem vele. 2016 -ban megpróbáltam ujra vele, hogy orvoshoz kerüljön. 4 pszichológust nézett hülyének, ...neki semmi baja mindenki hülye körülötte.
Mindezt a tavaly őszéig bìrtam, ...kitalálta hogy egy vallásos szekta tagja lesz, mindekinek mennie kell a gyülekezetbe,..majd ott ő meggyógyul. Mivel én nem mentem, akkor én őt nem szeretem, költözzek el ismét. 2017 decemberében megtörtént.
Rá 3 hónapra ujra megkeresett hogy ő nem tud egyedül élni, ...ekkor világosodott meg nekünk hogy társfüggő is. Azzal fenyegetett hogy felakasztja magát, ha nem megyek vissza. Manipulatív, zsaroló fondorlatokkal próbálkozott, de ELÉG volt. Elzavartam...megmondtam, elég a 35 év hülyeségeiből, a mások hibáztatásaiból az ő mártír - áldozat szerepeiből.

NOS ! Hát röviden ennyi, biztosan sok minden kimaradt.

MOST szabadnak érzem magam, az én határaim megerősítésén dolgozom, pszihiáterhez járok, terápiára, nagyon hasznosnak és szükségesnek érzem.

Önre bízom hogy milyen elemzést készít.
A legnagyobb kérdésem a segítő emberekhez évekig ez volt: meddig tart az én felelősségem ???? az ex feleségemmel szemben ?
Ezt úgy érzem nekem kell megválaszolnom, ...most befejeztem vele, Elég volt,...eddig nem tudtam őt a gyerekeimtől szétválasztani lelkileg.
Ez most 56 évesen 35 év után megtörtént.”

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO