ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.29. 05:24

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


"Széles az út amelyen el lehet indulni, de szűk az a kapu, amelyen be lehet jutni a Mennyek Országába."
"Sok a meghívott, kevés a kiválasztott." (Názáreti Jézus)



Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2023.10.26. 20:34 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A Plútó rejtélye
Rájöttem az emberi élet „alfájának és az omegájának” a büdös-nagy rejtélyére, mert idegesített az, hogy éveken át, nem értem az un. isteni igazság logikáját, és erősen figyelni – megfejteni kezdtem.
Tehát:
A szellemvilág úgy van berendezve (Isten úgy akarja…akarta az embert létrehozni), hogy nem tud (Vagy nem akar…?) egyetlen gonosz szándékból eredő emberi tettet (őrültséget, gyilkosságot, rablást, csalást, lopást, hazugságot, rágalmat stb.) sem megakadályozni. Sőt, még ezekben közvetlenül igazságot hozni – nyújtani sem! Hiszen akkor nem lenne karma-oldás. Ugyanis, a sorstól (A saját karmája külső – fizikai és személyi megjelenési formáitól) vissza – pofon vágott és hasba rúgott, vagy leütött ember nem oldana karmát, mert akkor végül is, mindent problémát elintézne „a külső Isten”. Tehát, nem csak a gazemberséget nem akadályozza az Isten, hanem a mentális betegségek kialakulását, az őrületet sem akadályozza meg, mert az őrültek a legjobb pofon-vissza vágók, akik a felébredő, vagy felébredt pofon visszavágottakat karma-oldásra szorítják, kötelezik.

Viszont, és ezzel szemben: minden, az egyetemes törvényekkel összhangban álló (Isten megváltási - megváltói szándékával, tervével, stb.), azzal kapcsolatos, és főként az azokra alapuló jóakaratból és „jó” szándékból eredő (karma-oldási célból született), jóindulatú törekvést és cselekedetet (tettet), aminek van tehát esélye a megváltás előmozdítására, azt támogatni és erősíteni tudja és akarja és próbálja. – Ezt, annyira persze, amennyire nem keresztezi ezzel az első pontban leírtakat! Ez a „jóságos” alapállásra alapuló életvezetési gyakorlat viszont, akkor van a leginkább támogatva az Úristen által (Az azt megjelenítő teremtő-erők és szellemi hatalmak által), hogyha egy olyan, minél hamarabb tudatosított és általánosan megélt, mély meggyőződésből eredő pozitív és optimista képzeleti és gondolati világ és ennek megfelelő erkölcsi magatartás (mentalitás) jellemzi a személy egész élet-vízióját, amelyben nincs helye semmiféle, esetleg nem várt”, tehát meglepetésként” a személy öntudatlan mélységeiből jövő, negatív (rombolási) karma-képzetnek.
Ez a kereszténység és az emberi élet „titkos” lényege. Ti. tudni azt, hogy az Isten nem akadályoz meg semmi „rosszat” (kellemetlent, vagy fájdalmasat) mert nem menekülhetünk el a karmánkat kívül megjelenítő negatív sors-körülmények és személyek elől, a karma-oldási életfeladataink elvégzése elől. Mert ha „elmenekülünk” más, de ugyanolyan jellegű és természetű körülmények és személyek kerülnek a helyükbe, csak még többnyire az előbbiektől rosszabbak és még fájdalmasabbak.

Viszont, a karma-oldási tudatossággal, éberen és jószándékkal megtett sors- és helyezt-vállalást (Az áldozathozást), vagy helyzet- és munkavállalást, pozitív erőkkel és pozitív megoldási lehetőségekkel (Egyre világosabb és öröm-okozóbb karma-oldási sorshelyzetekkel) „hálálja” az Isten. És ezt egyre erősebben és egyre inkább. Ez az Isten jósága. Ez az isten szeretete, ami hatványozottan válaszol a mi szeretetünkre és odaadásunkra, világosságra törekvésünkre, karma-oldáshoz (megváltáshoz) vezető odafigyelésünkre és magatartásunkra.

Mindaz a misztikus, teológiai (vallásos), stb. elmélet és filozófia, ami nem tud erről, vagy nem veszi ezt figyelembe, vagyis amely az „Isteni Jóságnak” ettől az alaphelyzetétől eltér és nem ezt értelmezi és tanítja (Nem ez szerint értelmezi és tanítja a valóságot), MISZTIKUS LUFI. Meghatóan érzelmes, de valójában semmit nem érő elmélet-gyártás. Lett légyen az bárki, aki a megható misztikus (teológikus) elméletet írja, vagy tanítja - prédikálja.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO