ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.07.14. 01:14

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2015.03.15. 17:34 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
8) Az Uránusznak megfelelő, anarchikus karmaprogram.

Az anarchikus szabadság-képzetek, illetve a szabadság-fantazmagóriák és az irracionális – és ezért hamis (Mivel felelősség-mentes) szabadság-vágyak, a kötelék és kötelesség mentességi vágyak és késztetések karma-programja. Ez, az önkéntelen és öntudatlan, személyi elköteleződéstől és odaadástól való irracionális félelemnek és szorongásnak (Szélsőséges esetekben: iszonyatnak) a karma- programja, ez az elköteleződéstől való irracionális menekülési és szabadulási késztetéseket szülő karma, teszi tönkre manapság a legtöbb házasságot és családot, illetve ez teszi tönkre idejekorán a mai szerelmi és élettársi viszonyokat. Ennek hatására hagyják el a legtöbb esetben teljesen indokolatlanul, illetve hamis és koholt indokokkal, nem csak egyes, a karma hatása alatt élő szerelmesek egyik a mást, hanem az egy- vagy több gyermekes anyák és apák is a családjukat és a gyermekeiket!

Ezek a személyek a saját szabadság-mániájuknak a foglyai tulajdonképpen és nem csak az a baj, hogy önkéntelenül és öntudatlanul is arra vágynak, hogy fantazmagórikus szabadság-elképzeléseik megvalósítása érdekében a legfontosabb élet-élményektől és tapasztalatoktól fosztják meg magukat, hanem az, hogy a még általuk is érthetetlen és értelmetlen fogságtól való félelmeik miatt rengeteg szenvedést okoznak másoknak, és szélsőséges esetekben magukkal rántanak a felelősségtől való félelemben gyökerező szabadság-mániájuk örvényében másokat is.
Mivel képtelenek megérteni azt, hogy ahhoz, hogy valamibe biztosak lehessünk, tehát bizonyos, szellemi igazságokat, pl. az egyetemes törvények létezését, azok hatásmechanizmusát megtapasztalhassunk és ebből önmagunk számára értelmes és megbízható következtetéseket levonhassunk szükség van bizonyos állandóságra (időre), számukra az állandó külső környezeti változási lehetőségek a fontosak, ami miatt képtelenek a minimális belső (erkölcsi - spirituális) változásra is! Lényegük szerint, fel nem tudják fogni, hogy a belső és ez által a tényleges szabadság eléréséhez szükséges a külső fizikai - természeti állandóság és az állhatatosság, mert különben nem tudják kitapasztalni és megtanulni a szabadság-gyakorláshoz szükséges spirituális teremtési és megváltási - megváltódási törvényeket.
Azok a személyek, akik ezzel, az önmagukkal, vagyis a korábbi céljaikkal és szándékaikkal is folyamatosan ellentmondásba hozó, és „a szabadság-börtönében való őrült vergődés” nevű, öncélú lázadást és radikalizmust, forradalmiságot okozó karmájával születnek, tehát, akiknek a Vízóntőben, vagy a Bakban áll az egyik – netalán mind a két! - karma-pontja, még az agresszíveknél, a hazudozóknál, vagy az aggodalmas – közömbösöknél is idegesítőbb „szerzetek” tudnak néha lenni.

Mert miközben ők, kérem szépen, a totális - De persze, sehol nem létező, mivel absztrakt és steril - szabadság, pontosabban: a minden elképzelhető lehetőségek kihasználási lehetőségnek a hírnökei, menten a legnagyobb zsarnokokká és szabadság-tiprókká változnak, amikor a velük ellentétes nézeteket, vagy életformát kellene elfogadjanak, és toleráljanak, vagy amikor a többség egyes tagjai kritizálják őket a felelősség és a következetesség hiányáért és, azt igénylik tőlük, hogy fogják vissza magukat, mivel az öncélú és általában csak saját érdekeik szerint értett és alkalmazott szabados – liberalizmusukkal, zavarják az életük alapvető jogainak (pl. a pihenéshez és a nyugalomhoz való joguk) gyakorlásában.
Vagy amikor az általuk „fárasztón maradi tradicionalisták”-nak nevezett általánosan érvényes erkölcsi normák képviselői, azt igénylik tőlük, hogy ezek, a szexuális perverzitás nyílt színi szabad-gyakorlását is emberi jognak tituláló szabadság-mániások, „ne fertőzzék” a gyermekeiket ezzel az erkölcs- és törvény-tipró, korlátlan szabadosság-elmélettel és gyakorlattal.
Azt, hogy e hippi mozgalom által törvénybe helyezett ultra-liberálisoknak a neveletlen és ezért a vad ösztöneik (a nevelés által fel nem oldott, vagy vissza nem fogott, sőt: még a liberális engedékenység által is dagasztott - növesztett karmájuk!) által irányított, gátlástalan gyermekei, ne bélyegezzék meg, ne közösítsék ki és ne készítsék ki, ne nyomorítsák meg az ők normálisan nevelt gyermekeiket. Ilyenkor ezek a szabadságmániás liberálisok éppen a szabadság nevében akarják megtiltani és lehetetlenné tenni azt, hogy a tradicionalisták az elemi természeti és polgári jogaikat gyakorolják és hogy egyáltalán szabadok legyenek, szabadon kérhessék és érvényesíthessék a gyermekeiknek a saját felelősség-tudatuk és józan belátásuk szerinti neveléshez való jogát.
Mivel spirituális bolygókkal és konstellációval van analogikus kapcsolatban, ez az egyik legveszélyesebb karma, amely miatt a jelen kor emberisége a globális természeti katasztrófa szakadékának a szélére sodorta nem csak magát, hanem az egész földi életet.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO