ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.28. 06:44

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.03.14. 12:24 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Nem kell pánikolni a romboló vírusok miatt (Mivel vannak éltető, életfunkciókat segítő vírusok is! - Nem tudom, hogy ezekről Kovács Magyar András miért nem beszél?!), hanem meg kell érteni a természetüket és tovább kell gondolni ezt a természetet és funkciót, az asztrológiai analogikus gondolkozás segítségével!
Nem értem, hogy Kovács Magyar András, ez a zseniális ember, miért nem lépik tovább sem a kutatásaiban, sem az elmélet-alkotásában, és miért nem veszi a kezébe, mondjuk a Baktay Ervin asztrológiai kézikönyvét, vagy a Dubrawszky László kézikönyveit (Hogy ne az én könyveimet ajánlgassam) és olvasná el bennük csak annyit is, hogy az asztrológiai sorsképletekben található, különböző bolygók közötti negatív fényszögek milyen betegségeket okozó negatív mentalitásokra utalnak (Miféle, az általános pozitív - isteni! - mentalitáshoz viszonyított negatív - romboló gondolkozásmódra és viselkedésmódra, sőt: önkéntelen képzelgési módra utalnak.)? Mert, hogyha ezt a kis asztrológiai kitérést meg tenné Kovács Magyar András, és amiket ezekben a kézikönyvekben olvasott, hozza tenné és egybe olvasztaná az ő hatalmas spirituális és tárgyi - tudományos ismeretrendszerével és így kiteljesítve, vagyis a vírusok által tanított leckének a végső következtetéseit is le tudná vonni és ilyen előadásokban, vagy mondjuk általa írt könyvekben közkinccsé tudná tenni, akkor nem csak a hozza forduló, végső stádiumba került betegeken tudna segíteni, hanem az egész nemzeten, sőt: az egész emberiségen!
Azon az emberiségen, amely most, ezekben az egyesek számára kétségbe ejtőként megjelenő napokban, erre a rendkívüli, sőt: zseniális "művészi" segítségre rettenetesen rá van szorulva!




A 10 legnagyobb misztikus fantazmagória és hazugság

(A koronavírus a legjobb bizonyíték arra, hogy a reinkarnáció messze nem jellemző az egész emberiségre.)

1. Az auralátás, illetve az aura-látásból következő un. misztikus „látás” lehetősége.
- Amennyiben ugyanis, tényleg rendkívüli érzékenységgel rendelkezik valaki, maximum médium lehet, de ez sem ajánlatos, mert az élete legfőbb feladatát teszi ezzel lehetetlenné: a szellemi - spirituális öntudat kialakítását. „Látni” tehát, maximum az étertestet – annak az állapotát - lehet, vagyis az aura és a fizikai testet összekötő energia-burkot, azután már az anyag formavilágán felül álló dimenziók következnek. Hogy lehetne tehát fizikai képességekkel, vagyis a szem képességeivel látni, azt aminek nincs anyagi állapota és tehát formája? Az a bizonyos misztikus pszichikus és szellemi észlelés viszont, amire a”látást” mondják, teljesen bizonytalan és főként és legfőképpen szubjektív és a „látó” személy karmájának a függvénye. Vagyis azt lát meg ő valakinek „az aurájában” (Arra érez rá a tudattalan érzelmeivel és asztrális – érzelmi érzékelési képességével.), amire a karmája (Tehát a feloldani és meghaladni való!) kramája színezete sugallja – befolyásolja. Vagyis: hamis misztikus sugallatokra és sejtelmekre, annak függvényében, hogy mit szeretne a másiktól elérni. – A legtöbb esetben, pénzt a misztikus hazudozásért.

2) Hogy nem szükséges a józan kritika és a kritikai - értéktudati vizsgálat, valamint az, az szerinti érték-ítélet, a megítélés, mert úgy is, mindannyian egyek vagyunk és így, az egészen egy hatalmas szeretet – egységet alkotunk. Vagyis, a pedofilokkal, a rabló-gyilkosokkal és a kéjgyilkosokkal és a sorozat-gyilkos elvetemültekkel is egységben vagyunk, és azokat is simogatni és szeretni kell, és lehetőleg finomságokkal etetni, és harcolni azért, hogy a börtönökben ne csak emberséges bánásmódban részesüljenek, de televíziós készüléket és internetes számítógépet is kaphassanak, stb. Holott éppen azért vagyunk külön testben és azért rendelkezünk külön – külön öntudattal, mert a karma-oldással és meghaladással járó megváltás, ami az életünk célja, értelme és rendeltetése, egy személyes, intim és bensőséges, senkire át nem ruházható és senki más által el nem végezhető. És nem csak, hogy ezért vagyunk külön testben és van különálló öntudatunk, de ezért vannak a falak is, és a határok, és a törvények, amik nélkül lehetetlen a megváltást elérni!


3) Hogy a férfias erőket, vagyis az erélyességet közvetlenül használni és gyakorolni - Egyébként éppen a karmák által sugallt, gonoszkodás és a szélsőséges gonoszság visszaverése, elhárítása érdekében. -, vétek! Sőt: hogy ez által az, aki védekezik és az igazságért harcol, még feltölti az agresszort és a rágalmazót „misztikus energiával”. Ezek szerint az igazság-szolgáltatásnak nincs értelme, de a harcművészetek is tévutak és nem spirituális beavatási rendszerek, de az asztrológiában sem szabadnak figyelembe venni és értelmezni az un. maszkulin bolygókat, mint a Nap, a Mars, a Jupiter és az Uránusz! . Mert ha igen, feltöltjük energiával az ellenséget.

4) Hogy a gyermekeink rengeteg reinkarnációt megért „öreg lelkek” és ezért őket csak manipulálva és hazudozva kell-, még csak nem is nevelni, hanem a törékenyen magasztos-szelleműket megkímélve finoman irányítani. és nem a több ezer éve jól bevált, un. hagyományos nevelési módszerekkel a karma-oldásra határozottan hozza szoktatni! És ide tartozik az előbbinél még nagyobb marhaság is, ami szerint ezek a nagy lelkek, akik a gyermekeink, „tanítanak” minket. Az így „kezelt” gyermekeknél még a rabló-banditák által nevelt gyermekeknek is nagyobb esélye van tisztességes és elemi felelősséggel rendelkező felnőtté válásra.

5) Az indigó-, a kristály-, és más fennkölt misztikus névvel illetett gyermekek misztikus meséje, amivel jó pénzeket keresnek a hazudozó, misztikus szélhámosok, a sivár magánélettel rendelkező, tehát a saját boldogságukat, és más féle álmaikat megvalósítani képtelen önámító nőktől és főként az önámításra hajlamos, a sikertelenségüket beismerni képtelen narcisztikus – anyukáktól, akiknek már csak az a vigasza maradt, hogy micsoda, rendkívüli képességekkel rendelkező utódot szültek – Ők! – Hát persze…
Vagyis, ha sikertelen is az életük, de legalább az általuk szült gyermekről, gyermekekről hazudják azt, hogy micsoda, magasrendű fennkölt személyiségeket szültek, tehát: ők is érnek azért valamit, ha már ilyen rendkívüli szent személyiségeket voltak képesek a világra hozni. Na de az se kutya, mint amikor egy – egy, pl. a magát Avatarának elnevező misztikus csodabogár, kihirdeti magáról, hogy ő gyémánt-, vagy mifene gyermeknek született magasztos lény… és elvárja, hogy ezért – és persze az ebből fakadó magas rendű „tudásáért” csodáljuk.

6) Hogy az intuíciónkra kell hallgatnunk és nem a felelősségtudattal párosuló értelmünkre! Minthogyha nem a tudatosodással (fényszerzéssel – fénynöveléssel) párosuló kamraoldás (a megváltás) érdekében születtünk volna, minthogyha nem a bennünk karmikusan létező fordított látás- érzékelés és gondolkozás – képzelődési módnak a kijavítása érdekében fogantunk – és születtünk volna az anyagi világba!

7) Hogy az asztrológusok meg tudják jósolni a „kedvező”, vagy „kedvezőtlen” konstellációk alapján, az életünk szerencsés, vagy kevésbé szerencsés időszakait, és előkészülhetünk ezek fogadására, vagy eltűrésére, és így várhatjuk, minden hozzajárulás nélkül, a boldog jövőt, illetve elháríthatjuk és kicselezhetjük a „kedvezőtlen” periódusok befolyásait . – Minthogyha nem az lenne a rendeltetésünk, hogy az asztrológiai sorsképletünkből kiolvasható karma-oldási életfeladatainkat felvállalva, a személyi karmikus (negatív) késztetéseinket és tulajdonságainkat átváltoztassuk pozitív tulajdonságokká és képességekké.

8) A reinkarnáció, mint az idő-alagútba való be bebújási és abból való ki kibújási lehetőség, tehát, mint ciklikus bujkálás. Mint: egyszer koldus és máskor királyfi szerepkörökben való megjelenés és életforma, illetve mint egyszer Jancsika és Juliska szerepek „váltakozása” egyik inkarnációból a másikba, állítólag a tanulás és a fejlődés érdekében. Ez az eredeti metafizikai koncepciót – és az eredeti jelentést! - elferdítő és naiv mesévé változtató keleti vallásos – misztikus mitológia, általában a halasztás vétkében szenvedő Halak-karmásoknak a kedvence. De általában minden érzelmi túltengésben szenvedő víz-jegyű és tűz jegyű karmás személy nagyon ragaszkodik ehhez, az ego-őrzési misztikus lehetőséghez.
Vagyis: a misztikára hajló emberiség fele hódol ennek a szellemi – spirituális felületeskedés és a felelőtlenkedés lehetőségéről (liberális szabadságáról) szóló vallásos fantazmagóriának. Ez, a misztikus – vallásos értelmezése (ábrázolása) a metafizikai inkarnációnak és a karma-tannak, éppen annyira reális, mint a Názáreti Jézus édesanyja szűzhártyájának a biológiailag ép mivoltának a perverz meséje, holott abban az esetben is, egy magasrendű spirituális szimbólumot értelmeztek a tanulatlan nép színvonalának megfelelően, akárcsak a reinkarnáció misztikus értelmezése esetében.
Arról, hogy mennyiben igaz (Mert hogy bizonyos szélsőséges, de éppen ezért: ritka esetekben és részletében, tehát mint metafizikai rész-jelenség létezik a reinkarnáció is.) és mikor igaz a reinkarnáció, , az anyai ági női felmenőktől (ősöktől, nagyanyáktól, déd-anyáktól, stb, ) öröklött karma-programokról szóló, nagy lélegzetű tanulmányomban írtam, ezen a helyen nem tudom az ott leírtakat még csak dióhéjban sem idézni. A reinkarnáció híveit tehát arra kérem, hogy azt olvassák el, mielőtt ide írnák a kételkedő – gúnyolódó megjegyzéseiket és leírnák bizonyítékaikat, amelyeket én is ismerek. Mondom: nem tagadom a dokumentált reinkarnációs esetek realitását, mint rész-jelenségeket, de azt is jól tudom, hogy ezek messze nem jellemzők az egész emberiségre, tehát nem lehetséges az, hogy a reinkarnációval a karmára általában és a karmák jellegére, magyarázatokat kapjunk. Jobban mondva: ezek a karma-értelmezések hamisak és nagyon, de nagyon félrevezetőek!
(Hogy a mostani globálisan konjunkturális helyzetre vonatkoztassuk: a koronavírus áldozatainál miképpen lehet alkalmazni ezt a minden spirituális jelenségre elméletileg rá húzható gumi-bugyi elméletet? Sőt, az a tény, hogy gyermekeket nem támad (még!) a korona-vírus, a legjobb bizonyítéka annak, hogy a globális karma- elmélet, amely a reinkarnáció-elméletet táplálja, illetve, amely az utóbbira épül, mennyire hamis!

9) Hogy „az asztrológiát – Egészen pontosan az ember rendeltetésére és az, az szerinti boldogsági és egészségi feltételeire vonatkozó asztrológia által szolgáltatott információ-rendszert. – meg lehet haladni” a joga és más „misztikus csodabogár – kozmetikus” ismeretek és boldogító – gyógyító misztikus technikák, valamint és persze: a vallásosság által.

10. Hogy azt az elsődleges és ugyanakkor: összegező Spirituális és Kauzális isteni logikát (Az Egy Logosz-át!), amit a Bibliában Úrnak neveznek és amit Jézus a Szent Szellemnek nevez (A Sanctus Spiritus ugyanis, nem szent lelket, hanem szent szellemet, sőt, még annál is magasabb rendű intelligencia-állapotot jelent!) meg lehetne haladni bármiféle tudomány és tudományosság által!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO