ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.29. 22:39

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.07.20. 20:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kauzális (karmikus) asztrológia kurzusokat indítok, magántanítványok számára

Azon korábban már beavatásinak is nevezett, teljes szintetikus horoszkóp értelmezést rendelő barátaim, és ismerőseim számára, akik érdeklődnek az általam és tanulmányaim által gyakorolt kauzális (karma-oldási, megváltódási, teljes beavatási) asztrológia iránt, egy diploma osztás nélküli, de annál értékesebb asztrológiai – spirituális (metafizikai) tanulási lehetőséget ajánlok.

Tehát azok számára, akik már rendelkeznek teljes szintetikus - beavatási horoszkóp-értelmezéssel, illetve, azok számára, akik hajlandók a korábban elkészített analitikus-, vagy kis - szintetikus horoszkópjukat kiegészíteni kauzális beavatási értelmezéssel (Aminek az ára 5O euro. vagyis 30 000 forint), interneten keresztül történő, kauzális értelmezési képességeket kialakítani, létrehozni hivatott, kauzális asztrológia - tanulási lehetőséget ajánlok fel,

Beavatás a Kauzális Asztrológiába címmel.

Ez abból fog állni, hogy akiknek már van beavatási horoszkóp-értelmezése azonnal, akiknek nincs viszont, csak azt követően, hogy a kiegészítés megtörtént, minden hónapban
– Természetesen, miután előzetesen elküldöm a „tananyagot” (Vagyis: a megfelelő tanulmányaimat és az összes horoszkóp-elem leírásaimat, amelyek szerint és amelyek alapján kell majd az általam kiadott lecke-feladatokat értelmezni) – ,
tehát havi négy alkalommal elküldök, és az általam írt és korábban elküldött anyagokkal, horoszkóp-elem értelmezésekkel, magyarázatokkal ellátott korrektúrára önöktől (tőletek) visszavárom majd, a különböző –általam személy szerint és alkalmanként megadott - feladatokat tartalmazó leckéket.

Ezekre tehát visszavárom, a részletes és komoly megfontolások alapján írt tanítványi válaszokat. lecke-feladatok elvégzését. Tehát mindig, egy feladat kérdés –és egy – egy válasz lecke-feleletet tartalmazó levélfordulat számít egy lecke-adásnak. Ez a válasz meg kell történjen minimum egy hét alatt (mármint minden kérdés-csomagra a válaszadás). És ezt (ezeket) a feladatokat, az elején addig javítgatjuk így, amíg én helyesnek nem találom az egész leírást. Később, ez át fog alakulni, mivel a tanulók értelmezési látóköre egyre jobban szélesedik és mélyül majd, valamint rutint is nyernek, és akkor elegendő lesz egyetlen általam történt javítás és a részükről történt asszimilációt jelentő lecke-kiegészítés (kreatív újra javítás) is. Ebben a fázisban már, elkezdünk, a kezdetben fiktív, majd élő személyek horoszkópjait értelmezni, az általam megadott különböző szempontok szerint értelmezni.
Négy hétre, vagyis, egy hónapra az iskolai „tan-díj” ára 100 euro, vagyis, egy leckeadás ára 25 euro, amelynek a keretén belül természetesen, lehet az illető témával kapcsolatosan külön kérdéseket is feltenni, illetve, a meg nem értett kérdésekre újból rákérdezni. Sőt: azok jó megértése érdekében visszakérdezni. Ahol nagyobb ilyen jellegű megértési nehézségekbe ütközünk, a tisztázás érdekében, tisztázó, illetve kiegészítő hangfelvételeket is készíthetek, vagy megbeszélhetjük élőben a vitás kérdést a fészbuk messengerer programja segítségével .
Tudom, hogy ez az összeg (100 euro, 35 000 forint) az elején soknak tűnik, de 3 – 4 hónap elteltével, a tanulók egyre több értelmezést tartalmazó válaszokat írnak, illetve előre írt értelmezéseket tudnak létrehozni, amelyeknek a figyelmes kijavítása, illetve az egyes javítások megmagyarázása a részemről egyre nagyobb erőfeszítéseket (munkát) igényel, és akkor már egyáltalán nem fog soknak tűnni a havi 100 euros – 35 000 forintos tandíj.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*) Kiegészítésül annyit, hogy eközben, vagy ez után, nagyon könnyű lesz megszerezni (A teszteket kitöltve és így levelező szakon levizsgázva) , akár a három-, vagy négy éves – vagy az egy éves és hat hónapos gyorstalpaló, olcsó kurzuson is, egy klasszikus asztrológiai diplomát. Ezekről a „népszerűen komoly’” asztrológiai kurzusokról azt kell tudni, hogy még a három, vagy négy éves kurzusokon sem lehet jobban és főként olyan mélységben megtanulni, még a klasszikus asztrológiát sem, mint nálam a metafizikai tudást is biztosító, kauzális (karmikus!) asztrológiát. És ezt a nyugaton élő és ottani asztrológiai tanfolyamot végzett, vagy végző tanítványok írják, nem én találtam ki.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO