ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.27. 19:15

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


Tapasztalati gyakorlat és tapasztalati valóságismeret, tehát élet-tapasztalat nélkül kábult (mesés) fantazmagória és steril okoskodás minden elmélet, és Teo-riai (Isteni látási) következtetések levonása és számontartása nélkül, a tapasztalat értéktelen robotolás.



Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2023.12.24. 09:27 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A negatívan fényszögelt Szűz-nappal-, és a Szűzben álló Lilith-el, vagy Sárkányfarokkal rendelkező személyek, valamint a kínai asztrológia szerint a macska évében született személyek baleseti- és betegséghajlamai, jellegzetes betegségeiknek és baleseteinek az igazi, kauzális okai.


Mivel a Szűz konstelláció szellemisége, látszólag az emberiség gyakorlati – technikai, technológiai, tudományos és kulturális – gondolkozását testesíti meg, az egyetemes emberiség un. bűnbeesett gondolkozása miatt – Legalább is, az emberi élet rendeltetése beteljesítésének a szempontjából -, a Szűz jellegű karmával született személyek általában a legzavarodottabbak, illetve, a leg céltévesztőbbek az egész földkerekségen. Erről elöljáró bizonyítékként talán elég lesz annyit írni, hogy az asztrológiában a negatív Szűz jellegű mentalitáshoz tartoznak (Annak a következtében történik) többek között, az orvosilag (biológiailag) megmagyarázhatatlanul elsorvadó, vagy lebénuló kéz-fejek. Vagy az egész alsókar – sorvadások és a részleges, vagy teljes bénulások. Valamint, a kézfelületi ekcémák és, az ugyancsak megmagyarázhatatlan, és ugyancsak halálos vékonybél-sorvadás (a bél-rothadás) is, és, az egész emésztőrendszernek a működési zavarai is, az epekő-képződéssel, illetve az un. epeömlés jelenségével együtt. Azt, hogy asztrológiai diagnózis minderre, miért a „hibás életvezetés- és főként a hibás sorskezelés és sors-irányítás, a következőkben lesz elmagyarázva.

A Szűz konstelláció a teremtés oka és célja (rendeltetése!) tudatosításának, de legfőképpen az emberi élet karma-oldási és megváltás-megvalósítási rendeltetésének és e rendeltetés beteljesítési lehetőségeinek, valamint a rendeltetés beteljesítésére való törekvéseknek az összes problémakörét megtestesíti. Vagyis: A Szűz konstelláció az ember számára, a rendeltetése (spirituális funkciója) tudatosításának, és, e tudatosság folytonos fenntartásának- és, a rendeltetésnek e tudatosítás fényében (értelmében!) történő megvalósítására való törekvések minden lehetséges problémáját megtestesítő, Isteni erőtér és géniusz megjelenítése. De megtestesíti a rendeltetés beteljesítéséhez vezető, gyakorlati megvalósítás lehetőségeknek a megkeresését, azoknak a ki-kísérletezését és megvalósítási – beváltási törekvéseit is. Vagyis: a Szűz isteni szellemisége, a FUNKCIONALITÁS szellemiségének a problémáit, kríziseit és krízis-oldási lehetőségeit is megtestesíti, a megváltás megvalósítási szükségének a felismerése és fenntartása mellett.

Ezért a fenti információkkal nem rendelkező-, vagyis a bűnbeesett tudattal (az életnyerési tudattal) élő ember, nem törődik a természet rendje által megjelenített égi renddel (A törvényességgel), illetve összetéveszti a saját rendeltetését, az Ő szellemi alap-funkcióját a természetnek (A saját természetének is) és a többi embernek a kizsákmányolási kényszer-képzetével. És általában is, a minél több élvezeti lehetőséghez jutás érdekében történő, mindenféle testi - anyagi, vagy spekulatív (mentális), vagy művészi (szellemi) „munkálkodás” „szükségével”. Ebben gyökerezik a Szűz – karmás személyeknek a művészi rangra emelt és jogosnak (törvényesnek) képzelt gondolkozási rafinériája. Holott, éppen ez a, sokra értékelt gondolkozási rafinériája az, ami elzárja őt az Isteni öntudatától és ezzel együtt, az egyébként automatikusan működő mágikus képzelete pozitív erejétől. Ezért, azok a személyek, akiknek a mentalitásában az öncélú ésszerűségre és a materiális gyakorlatiasságra – pragmatizmusra - való törekvés dominál, vagyis, akiket az élet és a sors minden problémáját a gyakorlati ésszerűség segítségével történő megoldási igénye vezérel, akarva, vagy akaratlanul, de úgymond földhöz- és élvezet szerzési lehetőségekhez kötötten gondolkoznak, vagyis haszonelvűn és érdek-vezérelve, tehát rafináltan gondolkoznak. Ez pedig teljesen megfosztja őket a szellem-világgal való pozitív kapcsolatuktól. És a Szűz géniuszának a funkciója éppen, hogy az egyes ember és a szellem-világ kapcsolatának a létrehozása, fenntartása és erősítése!

Az embernek tehát, nem, hogy el kellene különülnie és zárkóznia a szellem-világtól, de az azzal való kapcsolatában folyamatosan kellene magát erősítenie! Ez a Szűz-konstelláció rendeltetése és spirituális funkciója. A szellemi világ felé való megnyílást (A Szent Szellemmel való kapcsolat felvételét ) és fenntartását éppen az a kultusz-gyakorlás kellene, hogy biztosítsa, amit a kiüresedett vallásos szertartások ma nem tudnak elérni… Sőt: karma esetében, gyakran jelentkezik még az ésszerű gondolkozásnak a szöges ellentéte is: a gyakorlatiasság és a formális logika teljes hiánya: az irracionalitás. Az előbbi eset áldozatai például, a betegségekből való gyógyulást is pusztán a technikai, tudományos és gazdasági (megfelelő gyógyszerhez jutási) kérdésnek képesek felfogni, akiknél tehát minden más szempontot el tud nyomni a technikai – tudományos módszerekkel való kezelési és intézési igény. Ezeknél a rendtartási mánia, a túlzott pedantéria, a civil életben hajszolt katonás fegyelem, az akkurátus a pontosság és a kicsinyes precizitás, a tisztasági- és a munkamánia és a sterilizálás, olyan életvezetési vezérelv, amit soha nem tudnak gyakorlatilag megvalósítani, mivel nem csak maga a természet az, ami ebben a törekvéseikben őket mindig hátráltatja, de a jellegzetes sorsuk is mindig, de mindig a zavarosságba és a zűrzavaros káoszba torkollik, annak ellenére, hogy ők folyton ennek az ellenkezőjét szeretnék elérni.

A Szűz karmára jellemző tehát, mindannak az ellentéte, amit az eredeti pozitív (Tehát az „égi”) Szűz szellemiség megtestesít és képvisel! A Szűz-karmára az jellemző tehát, ami a fizikai világ lehetőségeinek az erőszakos felhasználási igényére, valamint az is ami, az anyagi lét abszolutizálására utal, és ugyanakkor mindaz, ami az előbbieknek a szellemi – lelki következménye: rendetlenség, hanyagság, piszkosság, érdektelenség, közönyösség, renyheség, lustaság, munkakerülés, stb., Ezek a Szűz által megtestesített általános emberi és személyi rendeltetés kérdésével, a spirituális rend megvalósításával kapcsolatos Karmának a megtestesítői és a Szűz karmás személyek és azoknak a családtagjai általában, mindennek a szenvedő - áldozatai. A Szűz ugyanis, a megnyilvánult létezésnek, és így az emberi létezésének és az egyes személy egyedi – individuális rendeltetésének-, vagyis a karma-oldás szükségének, a spirituális és gyakorlati funkcionalitásának a problémakörét és megvalósulási lehetőségeit testesíti meg, amellett, hogy biztosítania kell(ene) a szellem-világra való megnyílás készenléti szellemét és az arra való nyitottság fenntartásának az akarati erejét. Az erre való elhatározást és az ebben való kitarást: az eltökéltséget és hűséget. Vagyis: a szellemi világnak (Az istennek) való elköteleződést és az Istenhez való hűséget.

Ezért a Szűz típusú személyek legfontosabb életfeladata éppen a spirituális rendeltetés-tudat kialakítása. (Negatív megvalósulásában: annak a felbomlása) Tehát, ide tartozik az égi rend szerinti rendeződés, illetve a szerveződés és a szervesülés, akárcsak a szervezetbe került tápláléknak is a rendeltetése szerinti elosztása és felhasználása is. Ennek a következtében ezek a személyek általában erősen hajlamosak az emésztési rendszer és általában a bélműködés zavaraira, a szervezet emésztési funkcióit lebonyolító szerveinek a károsodására: bélhurutra, bélgyulladásra, bélfekélyre, hashártyagyulladásra, epegyulladásra és epekő kialakítására, hasnyálmirigy gyulladásra, hasmenésre, székszorulásra, gyomorégésekre, más féle, lép-, epe és, májbetegségekre, kéz-betegségekre és kézsérülésekre..

Mivel az általános és az egyéni rendeltetés-tudat tisztasága, vagy annak éppen hogy a zavartsága(!), a kultikus cselekedetekben nyilvánul meg, a Szűznek, mindamellett, hogy föld-jegy, akkor is, a lineáris szellemi kapcsolatrendszereket megtestesítő Merkúr, az uralkodó bolygója. Ezért, a táplálék eszenciáját (szubsztaniciáit) a rendeltetése szerint elosztó belek mellett, a szervek közül, a Szűzhöz tartoznak az alkarokkal együtt a kézfejek (Lásd: kéz - fej, megfogás, elfogás, befogás és fel-fogás, valamint a kéz-mű.), valamint az agy is (gondolkozás), amelyek kapcsolatot teremtenek az ember mentális tevékenysége és a fizikai valóság megváltoztatására irányuló közvetlen cselekvései között. Az anyagi világnak az átminősítésére irányuló, tudatos, vagy kényszer-cselekvéseink és az információ-feldolgozó, átminősítő szerveink közötti spirituális kapcsolat a Szűz által megtestesített lételvvel van analogikus kapcsolatban. Így tehát az is érthető, hogy miért annyira ésszerűek és már – már kultikusan módszer-szeretők a Szűz jegyében született emberek. Ezért szeretnek olyan tökéletes elméleteket gyártani a fizikai valóság és a természeti környezet mesterséges megváltoztatási szükségére és az életrend tudományos ésszerűsítésére vonatkozóan. És persze, az emberi élet és az egész emberiség élete tudományos alapokra helyezésének a szükségére vonatkozóan is...
És mindezt, az ember boldogsága, azaz az embernek a tudományosan ésszerű szemszögből való boldoggá tétele érdekében tennék! És teszik is általában. De, az a pragmatikus boldogítás, sőt, még az egyéni boldogulás is, „valamiért” soha nem sikerül. És ez a „valami”, nem más, mint az ős ok, amiért az embernek és az emberiségnek egyéltalán nem az a rendeltetése, hogy a pragmatikus észjárása, illetve a technikája és a tudománya segítségével boldoggá tegye önmagát. Mivel a materiális logika szempontjából általában rendkívülien okosak, egyesek közülük ezt észlelik is, és relativisták, meg közömbösek és fatalisták lesznek és morális vezérlés nélkül kezdnek élni. Van, amikor emiatt, szellemileg és lelkileg is igénytelenekké válnak, és ennek a következtében át esnek a másik végletbe és rendetlenül, piszkosan, sőt: szutykosan kezdenek élni tehát. Viszont, megtörténhet az is, hogy ilyenkor át akarnak nyergelni az anyagi világból a szellemi világba és tehát, a spirituális információt kezdik előnyben részesíteni a nekik csalódást okozó, és az őket, a szürke hétköznapokban tartó anyagi világ logikája helyett. Na de a szellemi világ működésére vonatkozó új információkat is pragmatikusan akarják kezelni és lévén erősen érdek-vezéreltek, első sorban a mágia gyakorlási lehetősége érdekli őket a leginkább. De, amennyiben karmáról beszélünk, rendszerint nem elégednek meg az agykontroll nevű egyszerű pozitív mágiázási technikák gyakorlásával, hanem a szexuális- jellegű, vagy éppen a fekete-mágia eszköztárának a használatótól sem riadnak vissza.

A Szűz spirituális és kauzális alapjait figyelembe véve, talán az is érthetőbb, hogy
miért a legszigorúbb pedagógusok, gyógyszerészek, munkálat-vezető mesterek és mérnökök, tehát a legfanatikusabb technikusok, műszaki könyvszerzők és könyv-kiadók, , rettegett inspektorok, kórházigazgatók és kaszárnyaparancsnokok, fegyverkészítők, , méregkeverők és inkvizitorok, a legfegyelmezettebb és legszívósabb munkások, katonák, középmezőnyös de a klubjaikhoz hűsége sportolók, takarítók és rendfenntartók a Szűz csillagjegy szülöttei? Akárcsak másfelől a munkakerülők, a hóhányók és csavargók, meg a nyári mikulások? És talán az is érthető ebből, hogy miért kapcsolódnak a Szűznek megfelelő VI. Horoszkóp-ház területéhez a munka-viszonyok, a munkahelyi problémák, a munkahelyi megbetegedések, valamint a munkabalesetek. A mindig „szükséges” gazdasági és termelési hatékonyság, a termelékenység miatt folytonosan aggódó Szüzek, aggodalmaskodásaik és állandó stressz-állapotaik következtében idegrendszeri túlérzékenységben szenvednek, hiszen a valóság, tehát a munka eredménye (végtermék) sohasem felelhet meg az ők elméleti és eszményi elvárásaiknak. Sőt: a hipochondria, a képzelt betegségek különféle vállfajai is azért jellemző rájuk, mert a földi dolgok sohasem lehetnek annyira ésszerűek, annyira pontosak, kezelhetőek és ellenőrizhetőek, higiénikusak, tehát annyira tiszták ("sterilek"), mint ahogy egy Szűzre jellemző, szélsőséges tulajdonságokkal bíró ember elvárná azt.

Összegezve mindezt, a Szűz jellegű karma-programmal is rendelkező szülöttek - amennyiben nem tudatosodik bennük az életprogramjuk (sorsuk) ellentmondásosan földhöz és ugyanakkor az éghez is kötött merkúri jellege – erkölcsös pragmatizmusukkal, erőszakos jót-akarásukkal, munkamániájukkal, módszer- mániájukkal és tisztaságmániájukkal a legtökéletesebb családi zsarnokká válhatnak, akiket a legnehezebb a rejtett zsarnokoskodási hajlamaik kiélésében rajtakapni vagy annak ész érvekkel ellenállni? (És, amely zsarnokoskodó lelki állapotaiktól ők is épp úgy szenvednek, mint a környezetükben). Hiszen a tisztaságból és a munkából soha nem lehet tökéleteset létrehozni. Mivel mások nem mindig osztják a nézeteiket, rejtett (hipokrita és "epés") gyűlölködőkké, valamint a hipochondria mestereivé is válhatnak. És, mivel a betegség egy olyan (sajnálat kiváltatására alkalmas) uralkodási eszközzé válik a kezükben, amivel tökéletesen lehet uralkodni a környezetük és főképp a családtagjaik és a szeretőik –élettársaik mindig van amiért kényelmetlenül érezzék magukat a környezetükben. Ezt, a Szűz Sárkányfarokkal, vagy a Szűz – Lilithel, valamint a negatívan fényszögelt Szűz napjeggyel rendelkező személyek mesteri fokon tudják használni. Azért, mert, az által, hogy általában „RENDSZERETÖ, MÓDSZERESEK, GYAKORLATIASAK és…ugyanakkor SZEMÉRMESEK” és mindez által erkölcsösök is, látszatra mindenben igazuk van.

Mindennek a tetejébe a Szűz típusú személyt, a szemérmessége a titokzatossá is teszi… Sőt, a misztikus lelkiség és szellemiség látszatát kelti. Ti. azt, hogy ő misztikus személyiség lenne. De ez csak látszat, mert igazából önkéntelenül, vagy tudatosam de nagyon is ésszerű, sőt: rafinált, vagyis még önmaga számára is bonyolult és átláthatatlan az állandó érdekek és az esélyek latolgatása miatti észjárása. Sőt, a gondolkozása úgymond „hátsó udvaros”, tehát a legtöbb esetben rejtőzködő és labirintus-jellegű, hogy még ő sem ismeri ki magát benne. Tekintettel a Szűz pragmatikus (gyakorlati, haszonelvű) beállítódására, negatívan fényszögelt Nap esetében viszont, ez az önkéntelen háttéri gondolkozás, azt jelenti, hogy telve és telve van, nem éppen tisztességes, az embertársait léptecsaló, érdek-vezérelt hátsó gondolatokkal.

Spekuláló, hátsó-szándékoktól vezérelt és tehát, és a lépre-csaló természetét nehezen tudja levetni. Vágyik a közelségre és a közösségre, de a feloldódásban is meg akarja tartani a sokszor betegesen nyerészkedő sajátosságait. Közeledésében is állandóan gyanakodva védekezik tehát, mivel azt képzeli, hogy az embertársai is mind úgy érdek-játszmának mint ő. (És ebben némileg igaza is van, mert ebben az Ikrek – karmás személyek nagyon hasonlítanak hozza és, mivel mindenkinek öt konstelláció szerinti meghatározódása van, majdnem mindenkinek van a horoszkópjában Ikrek, vagy Szűz – motívum.), És ezzel a taktikázón rafinált mentalitásával, elidegeníti és elidegenítve is tartja magát a közvetlenségtől, ami még a szerelmi – párkapcsolati és a baráti viszonyait is megmérgezheti. Sőt, tönkre is teheti. Főként az éret felnőtt korba érkezett, női szermélyek esetén, akiknek emiatt idővel tönkre megy az intim, szerelmi odaadási készsége és az orgazmus-képessége. De az is lehet, hogy hiába múlt el a patriarkális korszak és a férfiaknak a nők szexuális boldogság-vágya iránti közömbössége, mert a civilizált kultúrában végre „felszabadult”, Szűz- és az Ikrek – karmával rendelkező nőknek, vagyis a nők többségének…, a nagy arányú mentális taktikázási és stratégiázás késztetései miatt-, vagyis az elemi és az interneten művelt, művészien rafinált gondolkozása miatt, meg sem jelenik és ki sem tud alakulni a hüvelyi orgazmus-képessége.

De nem csak az az miatt hüvelyi orgazmus – hiányban is, szexuális életet folytatni kényszerülő nők kénytelek majdnem ugyanolyan szexuális hátrányban (Nyomorban…) élni, mint az elődeik a patriarkális elnyomási viszonyok között. Hanem ilyen fonák technológiai - spirituális körülmények között, az ilyen személyek számára, fiatalon és a felnőtt koruk elején, még a leg egyszerűbb cselekvési döntés is nehéz, mivel minden tényezőt figyelembe akarnak venni, és minden oldalról be akarják biztosítani magukat. Így, a fent leírtak szerint (önkéntelen rafinéria) könnyen válhatnak a saját óvatosságának áldozatává mindazok ellenére, hogy gyorsan és jól tájékozódnak és megfigyeléseik alaposak és pontosak. Ugyanis éppen azért, mert annyira figyelnek minden részletre és a háttéri visszahatások kiszámítására, képtelenek észrevenni azt, hogy mindezzel, önkéntelenül és öntudatlanul ugyanolyan sors-programozást végeznek, mint az agykontrollosok, azzal a különbséggel, hogy azok tudatosan programozzák valamilyen kitűzött pozitív életcéljuk elérését mentálisan, vagyis, mágikusan.

A Szűz-karmás ember viszont, éppen, hogy gondolati és képzeleti gátakat épít magának, az által, hogy bizonyos természetes jelenségek megvalósulását megtiltja magának és kizárja az életéből, mint az a nő, aki fennen hirdette a különböző barátnői társaságban, hogy „többet soha az életben” nem fog férjhez menni, mert az első férjével együtt, neki elege lett a férfiakból. És aztán férjhez ment egy nagyon korrektnek látszó 3 gyermekes férfihoz, úgy okoskodva, hogy amennyiben az fel tudott egyedül nevelni 3 gyermeket, egészen biztos, hogy felelősségteljes ember lehet. Na, aztán kapott felelősséget a szegény asszony, akinek a második férjéről is kiderült, három hónappal az esküvőjük után, hogy az bizony erősen részeges.

Mivel a Szűz konstelláció, egy égi (isteni, kauzális…) eszmeiséget testesít meg olyan hétköznapi gyakorlati élettevékenységekben, mint például a pragmatikus munka és tehát a különböző technikai alkalmazások és technológiák gyakorlása, ennek a Géniusza van a leginkább elszakadva metafizikai gyökereitől. És mivel az asztrológia is elszakadt attól a jóslás több száz éves gyakorlása folytán, hát ellepték az okoskodó értelmezések. Így, a 6-os ház által megtestesített életkör funkcionális értelmezése vált az asztrológiával együtt, a technologizált kereszténységgel "felfejlesztett" európai gyökerű, nyugati civilizáció abszurditásának az abszolút tükre. Eredetileg ugyanis, az archaikus korban beavatott spirituális mesterek tudták, hogy a Szűz által megtestesített géniusz az ember által megtestesített isteni szellem nemesítő tevékenységének alárendelt és azt kiszolgáló szakrális tevékenységet testesíti meg, ami nem más, mint a kultusz. A külön munkává, külön vallássá és külön kultúrává idegenedett valamikori egységes kultuszt, a művelést (földművelést, szőlőművelést, fajnemesítést, emberművelést) jelenítette meg tehát az emberek számára a szűz által megtestesített géniusz.

Vagyis, az általános emberi személynek, mint szellemi – spirituális (tehát belső, illetve a belső a külsővel összekötő) „javítóműhelynek” a rendeltetés-tudatát hivatott megtanítani és megértetni. Ezt, a természetfeletti létből, az isteni - kauzális (megnyilvánult) létbe hibásan érkező, tehát hibás ősideák, hibáinak a földi – anyagi lét sajátos tulajdonságai segítségével való kijavítását szolgáló, emberi rendeltetést te4stesíti meg a Szűz konstelláció, és a hatos ház, ennek a gyakorlati lehetőségeit és körülményeit biztosító tárgyi életkörnek az asztrológiai ábrázolása. Ez az emberi öntudaton belüli hibajavítás viszont tudatos tevékenységet feltételez, ezért a Szűznek, és a 6. háznak is a Merkúr az uralkodó bolygója. Ez a racionális tudatosság segíti hozza az emberi személyt, hogy sikeresen egybeköthesse a gyakorlati szükségeket fedező és kielégítő munkáját a spirituális létezés törvényeivel, a létezés eredeti okával (a boldogság-növeléssel), vagyis, a teremtés értelmével és funkciójával (rendeltetésével). Hogy tehát „megszentelje" a természet-átalakító tevékenységét.

Ezzel párhuzamosan (szimultán), a Szűz jegy analogikus tárgyi megtestesüléseként, a 6 ház tudatosító szellemisége az áldás életköre is, mivel, a lélek harmonizálására irányuló, belső és külső törekvések következtében, mintegy tudattalan következményekként, létrejönnek a szellemi fejlődés különböző formái is, mind a munka, mind a kulturális tevékenység, mind a kultuszgyakorlás közben. Ezért a Szűz és a 6 ház, a művelési: a spiritualizálódási lehetőségeket is szimbolizálja. Nem véletlen az, hogy a Krisztusi megtestesülést megvalósító Názáreti Jézusnak az anyja, Mária, tehát az a személy, aki a spirituális tradíció szerint az isteni szellem testet öltésében emberi személyként közvetlenül részt vesz, a Szűz jegyében született. A művelés viszont nem mentális bezárást és bezáródást, hanem éppen, hogy a magas rendű szellemmel szembeni megnyílást, megnyílási képességet hivatott létrehozni. Mindezzel szemben a huszadik században már, a VI. ház "a munka és a munkaviszony, a szolgálat, az alárendeltség, az alkalmazás, a vállalt, vagy vállalni kényszerült kötelezettség s az ezekhez való viszony" (Baktay. Ervin.) házává degradálódik, sőt, még tovább: a "sorsszerű korlátozások, a gondok, a betegség és a betegséghajlamok, a testi fogyatkozások" házává, "a karma tehertételei"-nek az életkörévé süllyed.

Akinek a Lilithje, a Sárkányfarka a Szűzben áll, az ilyen karmával. Ennek megfelelően, ha nem munkaalkoholista és – vagy tisztaságmániás, akkor rendszerint lusta, lehetőleg munkakerülő, és ha nem is az, de a házi munkát, ha csak egy lehetősége is van erre, széles ívben elkerüli, sőt, néha még koszos, vagy mocsok-tűrő személy is szokott lenni. De, a polaritás törvénye miatt, és ugyancsak a fent említett tudományos felvilágosodásnak a következtében, amely kizárólag a baktériumokban és a vírusokban látja minden betegség-forrását, manapság inkább a fentieknek a meredeken ellenkező mentalitásával találkozhatunk. Vagyis: a munka-, meg a rend- és tisztaságmániával ("Az ember kiül csak azt végzi el, amit belül fél, vagy elmulaszt elvégezni" -Hamvas Béla), mint hamis és felületi kultusz-gyakorlási lehetőséggel, és persze: a hipochondriával a betegség- és egészség-kultusszal. Az iskolázott személyeknek legalábbis ilyen nyílt, vagy rejtett késztetései és törekvései vannak, ha nem lesznek rendetlenek, hanyagok és munkakerülő élősdiek. Esetleg mind a két ellentétes mentalitás is, megjelenhet egyszerre is, vagy felváltva, különböző más – más életterületeken. De mindenesetre mindenhez, amit fölöslegesen csinál, vagy „szükségképpen nem tesz meg és folyamatosan elmulaszt, rendkívülien sok és részletes személyi-erkölcsi indoklást, tudományos, vagy misztikus magyarázatot (Pl. természet-kímélet, természet-óvás), és racionális érvet tud felsorakoztatni.

Ezeknek megfelelően, a „legnépszerűbb” betegséghajlamoknak a motívum-rendszere is megtalálható az ilyen személyeknél: a gyakori kéz és újsérülések, amelyek lehetnek többé, vagy kevésbé végzetesek-, égések, sőt az újjaknak és esetleg a kezeknek a le merevedése, ezek hajlatainak az elfásulása, lebénulása, vagy baleseti sérülés következtében történő levágása, vagy más módon való elvesztése. (Mivel „rosszul” és hibásan kezelnek mentális szinten is az élete és a sorsa lényeges problémáit.). De megbetegedhetnek a vékony-belek is, a lép vagy az epe, ez már annak a függvényében, hogy a sorsképletből még milyen karma- vagy negatív hajlam és késztetés olvasható ki? (Karma-pontok, és – vagy negatívan fényszögelt bolygók). E szerveknek (Lép, epe, vékonybél) a hibás működése miatti betegségek megjelenése annak az egyértelmű szimbolikus jele, hogy az illető személy vagy félre érti a rendeltetését, vagy nagyon is jül érti, de nem akarja azt beteljesíteni, beváltani. Nagyon sok vékonybél problémával és (esetleg: halálos!) betegségtől szenvedő személynek azért kell e betegség(ek)től szenvednie, mert hamis (téves, hibás) életpályát gyakorol, vagyis a karma-oldási életfeladataihoz képest hibás életvonalon, életúton jár.

(Egy fiatal családapa, szó szerint, abba halt bele, hogy nem kapva a szociológusi végzettségének megfelelő munkát, előbb rádiós riporter, majd újságíró lett, majd megszűnve az újság, ahol dolgozott egyszerű anyag-beszerzői munkát vállalt, és ezen, bizonyos erkölcsi megfontolások miatt, nem mert változtatni. Vagyis, nem mert a végzettségének és a szellemi érdeklődési körének megfelelő munka-lehetőséget keresni esetleg kevesebb fizetésért, mert nem engedte a családeltartó öntudata. Holott a felesége is jól fizetett hivatalnok. Amikor a gyászjelentőjét olvastam, illetve abból megtudtam, hogy Szűz-hangsúlyos a horoszkópja, azonnal tudtam, hogy a rendeltetési küzdelmeibe halt bele. És később megtudtam, hogy csakugyan: a Budapesti orvosok is, addig vagdosták a vékonybelét rövidre és meg rövidebbre, amíg nem maradt már amit abból kivágni. De Bajnai Gordon sem tudott a gyógyuláshoz vezető helyes spirituális magatartást javasolni. A nagy kérdés tehát az, hogy miért nem fordultak hozzám segítő – tanácsért, mert tiszta ingyen és nagy szeretettel adtam volna, hiszen az édesanával még vállalati kolléga is voltam valamikor, és az édesapának még dedikált könyvet is ajándékoztam? Válasz: a családi Szűz-karma miatt!)




Sokáig nem értettem, hogy a Szűz-karmával (is) rendelkező személyek, mint például az un. „mesteremberek”, se általában, minden un. jó szakember is, miért iszik annyi alkoholt és miért kezd füvet szívni, akárcsak a halak karmával rendelkezők? Ahhoz, hogy ezt megérthesse az, aki e fejtegetéseket majd olvashatja a horoszkópjában, előbb le kell írnom egy másik, abszolút Szűz jellegű programozásnak a katasztrofális esetét ami a távoli rokonságomban történt. Egy, a sánta férfihez végül is férjhez ment nőnél egy sokkal végzetesebb programot hozott létre az a, kamasz korábban többször is és igen megrázó módon szerelmileg csalódott fiatal nő, aki eldöntötte, hogy nem fog úgy viselkedni, illetve, nem engedi meg az idős udvarlójának azt, hogy az belé szerelmes legyen. De főként önmagának tiltotta meg fő vesztés terhe alatt, hogy szerelmes legyen a férfiba, akitől csak annak a különleges szakmáját akarta eltanulni, de úgy, hogy közben már az első találkozásuk alkalmával lefeküdt a férfival, majd nem sokára végleg is a férfihez költözött. Egy év eltelte után viszont, mégis arra kérte ezt az élettársát, hogy lehessen közös gyermekük, amit az időközben őt nagyon megszerető férfi örömmel elfogadott. Majd három évre rá, hogy a közös gyermekük megszületett, házasságkötésre is felkérte a gyermekük megszületése után, még inkább megszerelmesedett férfit, aki, mit sem tudván a nő szerelem-ellenes fogadalmáról, óvatlanul bele ment a házasságkötésbe is.

É alig három hónappal a boldog házasságkötés után elkezdődött a pokol. A négy évvel korábban a nő aurájában létre hozott szerelem- ellenes, vagyis Isten-ellenes program aktiválódott és valóságos démonná alakult át, amely, a következő hónapokban és években, teljesen tönkre tette a férjébe amúgy sem szerelmes nőnek a szexualitását az által, hogy teljesen lebénította az odaadási képességét és ez által, ennek a következtében, a hüvelyi orgazmusát is megszüntette. És mi lett a vége ennek a szerfölött okos, szerelem elleni védekezési elhatározásnak? Mint olya sok házasságban, megjelentek a nő részéről a személyiségi programok is, mivel a szerelem-ellenes „okos” démona el kezdte neki azt sugallni, hogy a férje – mármint az a személy, akivel ő gondolkozás nélkül lefeküdt az első találkozásukkor, és akihez ő hozza költözött, és akitől ő gyermekáldási lehetőséget kért és akit arra is megkért öt év múlva, hogy feleségül vegye! – „bele manipulálta őt ebbe az egészbe” és ez nem elég, de még az öntudatát és az önértékelését is elvette és a személyiségét is elnyomta, és az önállóságától is megfosztotta. – Így működnek az óvatlan védekezési elhatározásaink által létrehozott mentális programok, amelyeket a spirituális irodalomban démonoknak neveznek. Ezeket a példákat szükséges volt leírnom, amiatt, mert a leleplezési és terápiás célokból alkalmazott hipnózissal való visszavezetések módszerével, több ilyen démont is felfedeznek és „elküldenek” az így gyógyító szakemberek. (Pl. az olasz Grifasi Calgero és más országokban is élő és sikeresen működő tanítványai).

Ezek után talán érthető az is, hogy a rafinált emberek időnként, majd egyre gyakrabban és egyre erősebben meg akarnak szabadulni ezektől az önkéntelenül gyártott pokolian okos agyműködésüktől és kábulatba menekülnek. Vagyis a hamis egység-élménybe menekülnek a szétdaraboltság érzetük elől. Az egység hamis érzetébe. Ezt azért, hogy azokban az órákban amíg enyhén, vagy jobban kábultak, elhallgattathassak a rafinériás gondolkozásuk által csak félig elnyomott lelkiismeretüket. Illetve azért, mert amint a karmánál és a negatív aspektusoknál általában az lenni szokott: éppen ellenkezőleg! Tehát éppen azért isznak gyakran és egyre gyakrabban a fiatal és a közép-korú személyek, hogy megszűnhessen a közvetettség a természetfeletti öntudatuk és a túlzóan is józan paraszti eszük között. Illetve azért, hogy a teljes személyiségük, megszabadulhasson az érdek-vezérelt, rafinált eszük „nyomásától”. Világos tehát, hogy az iszákosság és az alkoholizmus és a kábítószerezés problémája nem csak „rá-szokás”, vagy leszokás – le szoktatás kérdése, hanem egy emberiség szinten feltevődő karma-oldási és feloldási kérdése is. Ez tehát az igazi magyarázat arra, hogy a steril materialista tudománnyal megtömött fiatalok körében, miért van akkora nagy kereslet mindenféle kábító anyagra, és, hogy miért szélmalomharc a megszüntetésükre irányuló közdelem? Azért, mert a szélsőségesen gyakorlati észjárású személyek éppen olyan kábultak, mint azok, akik ösztönösen szeretnek kábult állapotban lenni, vagyis magukat az eszüknek minden pragmatikus erőszakoskodásától elszakítva egységben érezni, akár úgy is, hogy kábulatot okozó anyagokat – italokat fogyasztanak, vagy akár úgy, hogy felhőjáró fantasztáknak születtek (Halak, és- vagy Nyilas karma…), akiket mindig könnyű átverni az érdek-vezérelt, józan paraszti ésszel gondolkozó személyek által.

Amennyiben egy Szűz-karmás személynek sikerül felébrednie és megvilágosodnia a rendeltetése felől a negatív (sok esetben fájdalmas!) sors-jelzések segítségével, vagy a személyi horoszkópjából kiolvasható felvilágosító információk segítségével, és hatékony és tudatos lépéseket tesz mind az anyagi világ törvényeinek a közvetlen (munka) tapasztalatok útján történő megismerése irányában, mind a szellemi világ irányába való megnyílása érdekében, és ugyanakkor, annak az érdekében hogy, sem az anyag-elvű gondolkozás labirintusába ne süllyedjen vissza, sem a kábulat mocsarába nem zuhanjon bele, igyekszik megszerezni a spirituális éberségét, megmenekül attól a sok rettenettől, amelyeket a fentiekben kénytelen voltam ismertetni. De e két végletes állapottól, rövid távon, meg lehet szabadulni az általános spirituális információkat tartalmazó misztikus és vallásos tanok segítségével is, és így is rá lehet ébredni részlegesen az élet karma-oldási értelmére, de persze, megint csak közvetlen munkafolyamatokban való cselekvő részvételek útján. Tehát, mind az általános emberi rendeltetésére (megváltódás) és a személyes és konkrét önfenntartási (–karma-oldási) életfeladatainak a jellegére. És ezeket követően majd, megismerkedhet a személyi horoszkópja segítségével a személyi karma-oldási életfeladatainak az egyedi jellegére (jellegzetessége). És akkor folytatni tudja éberen és tényleg hasznosan az életét, többet nem tévelyegve, ami idővel még oda is elvezethet, hogy egy rendkívülién elégedett, egészséges és boldog ember bőrében élheti le a következő életszakaszait, és ezt, az itteni és mostani életében elért, megtisztult öntudatú, boldogan éber – megváltott! - állapotot, folytatni tudja az öröklétbe való átköltözése után is. Főként hogyha sikerül a szellemi világ jelenségeinek és törvényeinek a megtapasztalása érdekében, bátran és teljesen megnyitja és fel ajánlja a szívét és az eszét annak (Ti. a Szent Szellemnek) az egész lényébe (lelkébe) való behatolására.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO