ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.07.14. 01:17

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.07.01. 09:53 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves horoszkóp-rendelő!

A sorsképletek kiszámításhoz használt születési időpontokkal kapcsolatosan szeretném a tudomására hozni a következőket:

Én fölösleges állítgatásokat semmiképpen nem készítek, ha nem látom szükségesnek, de azt is be kell látni a rendelőknek, hogy van, amikor ez elkerülhetetlen mivel:

A korházakban megadott, un. „hivatalos” születési időpont, egyáltalán nem biztos, mivel szülészeteken senki nem állt és áll stopper órával, hogy a világra jövés időpontját másodperc pontossággal rögzítse! Hanem azt csak utólag saccolják azt meg a bábák – nővérek. És azt is annak függvényében, hogy könnyebb, vagy nehezebb szüléssel jött-e valaki a világra. Ennek a függvényében tehát, utólag akár 20 - 25 perces eltolódás is keletkezhet! Én pl., karórával a kezemen és számítógéppel a közelben négy gyermeket fogtam ki, tettem az anya-mellre és vágtam el a köldök-zsinórt, mikor csoportban, mikor egyedül, de soha nem lehettem - lehettünk biztosak a gyermekeink születési időpontjában.

Ami tehát, a sorsképlet általam beállított időpontját illeti, a megrendelési tájékoztatóban el van mondva, hogy eltérés szokott lenni a hivatalosan "megállapított" (Tehát a korházban a bába-asszisztensek által utólagosan "megállapított", vagyis emlékezetből megsaccolt) születési időpont, és azon időpont között, amivel az illető személy spirituális struktúrájának (aurájának, szellemi - spirituális bázisának!) megfelelő asztrogrammot fel lehet állítani.
És ezt nem csak azért mert a szülészeteken, nem (még most sem!) áll senki a szülőszobában stopper órával a kezében annak érdekében, hogy mérje a pontos születési időpontot, amit tehát, emiatt utólag saccolnak meg a szülész bábák, természetesen 10 - 20 perces eltéréssel! Gondolkozzunk reálisan! Attól, mert egy bizonyos időpont szerepel a születési kórlapokon, egyáltalán nem jelenti azt, hogy az, mondjuk stopper-órával mért pontossággal megfelelne az objektív valóságnak! Másfelől melyik időpontot mérnék? Amikor a baba feje megjelenik? Van olyan baba, aki ezután is csak 10 – 20 perce elteltével jön ki egészen, és van, aki azonnal. Van, aki kirobban mint egy pezsgősdugó (A mi Etelkánk is pl.), van, aki burokban születik, amennyiben nem matatnak hozza (Nem repesztik meg a burkot) az orvosok. Amikor felsír a baba? (És ha nem sír fel? Az otthon, tehát nyugodt körülmények között született babák, mint az enyémek is, nem sírnak fel!!!) Az első lélegzetvételét? Hogyan láthatná azt a feltételezett időmérő, hogy mikor lélegzik először az újszülött? A köldökzsinór elvágásának az időpontját? Ugyancsak az otthon szülések esetében az is késhet – Sőt: ajánlatos! - akár egy fél órát, vagy háromnegyed órát is várni a köldök-zsinór elvágásával! Mi is így tettünk az otthon született gyermekeinkkel, akik, a nem otthon születettekhez képest, sokkal egészségesebbek egyébként…
Ráadásul, a pontatlan időméréstől eltekintve is, lehetségesek, sőt, majdhogynem kötelező módon., nem helyes időpontban születnek a kórházakban a babák(!), akik egy részét durva kegyetlenséggel kiugrasztják – vgay kipréselik! - az anyjukból az által, hogy különböző infúziókat adnak be azoknak, amely drasztikus beavatkozások egy része az isteni és a természeti törvényeknek ellentmondva, a szülést hivatottak meghatározott időpontra "beindítani". Vagyis: a szülési fájdalmakat és az izom-összehúzódásokat serkenteni, más szülészeti eljárások viszont éppen fordítva: ennek a fordítottját hivatottak elérni, az orvos pillanatnyi megítélése, pihent, vagy kevesébe pihent állapota, tehát türelme, vagy türelmetlensége - alkalmasint lejáró munkaideje szerint…Igen: nagyon sok esettel találkoztam, amikor az illető személy elmondta, hogy azért született ekkor és ekkor, mert meg serkentették, annak érdekében, hogy az orvos tudjon haza menni, mert lejárt a munkaideje. És, ma már ritka ugyan, de még ezelőtt 15 – 20 évvel a bábák rákönyököltek a szülő-anyák hasára és úgy préselték ki a gyermeket, mint a fokrémet a tubusból. Mi pontosan azért kerültük ki Medárdánknak a korházi körülmények között történő megszületését, mert a kórház-igazgató nőgyógyász unoka-bátyám, aki egy délután megvizsgálta a volt feleségemet a magánrendelőjében, „megígérte”, hogy, amennyiben másnap reggel beviszem a korházba Emőkét, ő, szolgálatos lévén, reggel beindítja a szülést és délre már "kint is lesz" a gyermekem. Ehhez képest Medárda kerek 10 nap múlva született meg önmagától makk-egészségesen a természet lágy ölén. És – Manapság ez ténylegesen a csodák csodája! - a korházi szülésektől eltérően, az életében először (20 évesen!) szülő édesanya szülőcsatornájában (hüvelyében) még egy hajszálnyi repedés sem keletkezett…
Ezek miatt és még sok más szempont miatt tehát, a klasszikus asztrológia tudománya egy harminc öt (35!) perces eltérési lehetőséget (tűrési határt) állapít meg és "enged" meg a hivatalos születési időpontok, és az asztrológus által kiszámítandó, tehát az illető személy spirituális alkatának megfelelő, asztrológiai sorsképlet időpontja között. Ezt kérem szépen megjegyezni és figyelembe venni! Én eddig a határig a legritkább esetekben (Húsz év alatt kétszer) szoktam elérni, a maximális születési időpont-korrekció, amíg el szoktam érni, az 25 perc, de lehetőleg a 20 percet sem szívesen lépem túl. A 10 – 15 perces eltérés viszont, a a hivatalos születési időpont és az asztrológiailag megállípított időpont között, a fent leírtak miatt a lehető legtermészetesebb!

Ne legyünk tehát sem spirituális elszállottak, illetve misztikusan naiv relativisták, sem dogmatikus materialisták, hanem őrizzük meg a józanságunkat és a bízzuk magunkat az asztrológia nevű isteni sors-tudományra, vagyis, az emberiség első tudománynak nevezhető foglalatosságára, illetve az azt művelő, feltételezhetően nem véletlenül kiválasztott asztrológus szakértelmére és felelősség-érzetére.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.12.29. 14:58 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd!

> A születési adataim helyesek. Szerintem és Kalo Jenő szerint is skorpióban van az aszcendensem.
> Korcsmáros Magda, Kaló tanítványa készítette anno a horoszkópom de ő 10 perccel előrébb lőtte be az asc.emet. Kalo Jenő asztrológiai alapfokú iskolájába jártam kb 3-4 hónapig - eközben neki is megmutattam a képletet- de amit látott rajtam külsőleg, mint hallgatóság, az alapján Jenő azt gyanította hogy inkább a skorpió a helyes asc.
>


Kedves Babi!

1) Sajnos, ahhoz képest, amennyire kezdő asztrológusként tiszteltem az előttem 20 évvel pályán levő Kalo Jenőt és felnéztem rá a széles körű szaktudása miatt, mind a szellemtörténeti ismereti miatt, de főként azért, amiért pszichológusi képzettsége ellenére, vállalta azt, hogy inkább asztrológus lesz, holott az előbbit nagyobbra tartják általában, az utóbbi években egyre kevésbé látom jó szemmel a munkásságát, amelyet hiányosnak és metafizikailag nagyon felszínesnek találok. Kimondottan az utóbbi időkben készített riportjai hatására, egyre inkább elveszíti előttem a hitelességét (A Fenyő Ivánnal készített riportja után teljesen.). Első sorban persze azért, mert tagadja a ránk: emberekre nézve, illetve a sorsunkra nézve, legfontosabb metafizikai jelenségnek és egyben asztrológiai karmapontnak: a Lilithnek a fontosságát. Holott a karma létezését és természetét és ez által az ember és az emberiség rendeltetését nem is lehet megérteni anélkül! Hiszen éppen azért hozta létre - ezért fejlesztette ki - sok millió és milliárd éven át az örök embert az úristen, hogy azt a szükségszerű egyetemes létzavart, amit az objektív Lilith-jelenség létrehoz, az egyes ember - az emberiség...- a saját karma-oldása által, vagyis a boldogsága elérése érdekében tett belső erőfeszítései (önjavításai) révén, folyamatosan helyreállítsa. - Csatoltam az itt sűrített információk megértéséhez szükséges információkat tartalmazó rövidebb - hosszabb tanulmányokat. (A Kauzális asztrológia, LIlith, Anyai ági karma-programok, stb.)

Következésképpen - Szerintem legalább is. -, Kalo Jenő, éppen azért tagadja a Lilith létezését, egészen pontosan annak az elsődleges fontosságát, mert neki az az Oroszlánban áll az asztrológiai sorsképletében. És, vagy zavarja őt az, hogy pszichológus - asztrológusként is, még személyiségi problémái lehetségesek egyáltalán (- Hiszen eddig elé ezt nem gondolta volna..., úgy képzelvén, hogy mindent tud magáról.), vagy egyszerűen túl öregnek érzi már magát már ahhoz, hogy a Lilith -jelenség által felvetett összes metafizikai kérdést végig rágja és megfelelő színvonalon, feldolgozza.
De ami még valószínűbb - és éppen annak a tükrében, hogy a Személyiségi - öntudati, önérzékelési és önértékelési problémákat jelölő Oroszlánban állván az Ascendense, személyiségi problémákkal küzd - az éppen, az, hogy képtelen elismerni azt, hogy egy nála sokkal mostohább körülmények és évtizedeken át, elképesztően gyenge tájékozódási lehetőségek között élő "vidéki" (mezei...) asztrológus (Ez én vagyok) a lehető legnagyobb mértékben átvilágította a Lilith - jelenséget, metafizikai ontológiai szinten is értelmezvén azt, és ráadásul, még a konstellációkban és a házakban való "befolyásának" a következményeit ("hatásait") is leírta. Egyszóval azt, hogy elvégeztem azt, amit neki kellett volna, amennyiben nem zavartatja magát azzal, hogy szégyelli magát, hogy neki ilyen, az Oroszlán-Lilithje által jelzett problémái (is) lehetségesek, a szintén tűz jellegű, negatív Nyilasi meghatározódásai mellett.
Vagy..., éppen és pontosan azért nem, mert az Oroszlán Lilithje arra utal, hogy nagyon komoly, de igen rejtett személyiségi zavarai vannak, nem képes szembenézni azzal, hogy vele szemben, aki már több mint 40 éve fővárosi (Budapesti) :D asztrológus, létezik a távoli Székeyföldön, egy mindössze üzemmérnöki felkészültséggel rendelkező, valamikori költő asztrológus, vagyis valaki, aki nem rendelkezik olyan komoly szakmai felkészültséggel, mint ő (pszichológus), és aki sokáig szakmán kívüliként élt - sőt, még elzárva is a volt spiritualitástól a Ceausescu diktatúrájában - azt vallja, hogy létezik egy olyan fontos eleme a személyi horoszkópoknak (Lilith) és az egyetemes metafizikának, amit ő megbocsáthatatlan ignoranciával, végig figyelmen kívül hagyott.
Vagyis, hogy tudatosan félre vezette az utóbbi két- három évtizedben azokat, akiknek a horoszkópját elkészítette!
Ezért, azt a pontosítást kérem szépen rám hagyni, tehát, hogy végezzem el a beállítást - az ő és a tanítványa fáradozásától függetlenül, tehát azoknak a befolyásától mentesen. Tehát teljesen az én tudásomra és tapasztalataimra hagyatkozva! -, majd akkor, amikor ön elküldte nekem az összes, ebből a célból igényelt információt. Minden esetre az, hogy önnek máig nem sikerült a párkapcsolati harmóniát elérnie, arra utal, hogy a tanítványnak volt igaza a mesterrel szemben.


>Továbbá:
> "Köszönöm a sok írást amit küld, nagy örömmel olvasom majd végig.
> A családi programok, karmák(női) feloldásáról írt gondolatait még olvasgatom és ezzel kapcsolatban érdekelne mi a véleménye Szondi Lipót és Bert Hellinger munkásságáról."

- Mind a kettő jó irányban tapogatózik, sőt: a Szondy Lipót koncepciója és munkássága szerintem messze többet ér az egész pszichológia többi részénél, az alapítók: Freud és a Joung munkásságával együtt véve..
De, a boldoguláshoz, tehát a teljes karmának a matematikailag pontos feltérképezéséhez és feltárásához, amire egyedül a nem reinkarnációzó karmikus asztrológia képes, egyik sem elégséges. (Főként a misztikus családállítás, amely egyrészt eléggé sablonos, másrészt az eredményeinek az értelmezése erősen ki van téve (szolgáltatva) az irányító karmikus (általában feminista...) befolyásoltságának.
>

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.10.04. 15:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
04.10.2019 14:07 keltezéssel, Erika Paniti írta:
>> Jó napot kívánok,
>>
>> kéréssel fordulok Onhoz. Szeretnék kérni egy sorselemzést, valamint tranzitot az elkovetkezo idoszakról, amennyiben ez lehetséges. A gondom annyi, hogy valoszínuleg nem pontos az ido meghatározása, amikor szulettem. Anno egy asztrologus állapította meg az orát és percet, de az nem egyezik anyukám emlékeivel. Sajnos nem áll módomban kikutatni a pontos idot, anyukám segítségére sem számíthatok.
>> Kérdezném tisztelettel, On tudna ebben segíteni vagy sem?
>> Koszonom az idejét!
>> Maradok tisztelettel bízva a pozitív válaszbanKozma Szilárd írta:
> Kedves Evelin!
>
> Haladjunk lépésről - lépésre.
>
> Előbb tehát az időpont- illetve, a helyes sorsképlet megkeresése a legfontosabb, mert az az alap és ha az nem helyes (nem talál), akkor merő szélhámoskodás és fekete-mágia, bármi, amit utána komoly sorselemzést végeznénk.
>
> Ezért arra kérem, hogy írjon le mindent, amit ön szellemi - spirituális értelemben szimbolikusnak vél mindabból, ami önnel történt a gyermekkorától kezdve, a mai napig, családi kötődésektől és estleges elszakadásikig, esetleges betegségektől balesetekig, az illető szervet és - vagy testrészt is feltüntetve, sőt, még azt is, hogy bal- vagy jobb oldali testrész sérült-e, vagy a bal oldali lett beteg, ha ez esedékes, a végzett tanulmányoktól, a sportolásig (ha volt), és a munkahelyi, vagy pénzkereseti problémákig, formákig, valamint persze, a családi problémákig. És, természetesen a párkapcsolati, szerelmi - szexuális problémákig a lehető legmesszebb intim dolgokig elmenően is, és minderről a lehető legőszintébb beszámolóig elmenően, tudván, hogy maximálisan garantálom a diszkréciót, odáig elmenően, hogy amennyiben kéri, mindent le is törlök, mihelyt a munkát elvégeztem, és persze, én is elfelejtek ezekre vonatkozóan mindent. Ismétlem a szimbolikus jelentéssel bíró, történések, helyzetek és állapotok érdekelnek inkább, de nem az időbeni dátum szerinti előfordulásuk, noha az fontos, hogy az életének kb. melyik időszakában estek meg.
>
> Fontos még, hogy mielőbb - az életrajz előtt - elküldje a válaszait a csatolt tájékoztató pontjai szerint, de az ön és za édesanyja, meg a nagymamája születési időpontján (Vagy ha az nincs, akkor csak a napján) kívül, semmilyen más dátum nem fontos!
>
> A más asztrológusok beállítása annyira nem érdekel, hogy arra kérem, ne is írja meg, de annál inkább mindazt amire az édesanyja emlékszik! Tessék megkérni, hogy erőltesse meg a memóriáját. A szülés - születési mód is fontos lehet. Ön ne gondolkozzon azon, hogy mi lenne jó és mi nem, hanem amit csak megtud, mindent írjon le és én majd megállapítom, hogy mi hasznos és mi nem. A fontos, hogy, ami az önéletrajzát illeti, az legyen minél őszintébb, olyannyira, hogy még azt is megírhatja, hogy pl egy párkapcsolat megszakadásában ön mennyi és milyen féle felelősséget viselhet. Mondom, hogy nem kell félnie, mert ha kéri, mindent elfelejtek és törlök. A fontos, a képlet minél pontosabb beállítása, egyelőre minden ennek rendelődik alá.
>
> Ha ez megtörtént és ön elégedett a munkával, illetve a beállítás magyarázatával, akkor tovább léphetünk.
>
>
> Baráti üdvözlettel: Szilárd
>
>
>

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO