ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.05.01. 12:42

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.01.22. 00:32 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
... másrészt szorongani kezdett, amiért Magyarországon nem kerültünk majdnem semmivel békésebb helyzetbe, mint amilyenben a Romániában levő Székelyföldön, illetve, Csík-országban voltunk. Csíkban a mélyben és titokban zajló további románosítási politika, és kiszorítás - elkedvtelenítés felszíni jelei fájtak, mint pl. a magyar iskolázási és egyetemi tanulási lehetőségek beszűkítése, mint a Marosvásárhelyi magyar nyelvű Egyetem és katolikus iskola halál-tusája, vagy az aljas Úz-völgyi provokációk és ősi székely-erdős megye-terület elfoglalás, meg a politikusok agresszív elszólalásai, kirohanásai, na meg a tömbházlakók egymással szembeni öntudatosság-hiányából eredő, mindenféle felesleges és normális emberek között egy kis jó étzéssel és a másikkal szebeni felelősséggel elkerülhető zajkeltései. Itt viszont a kegyetlen és életveszélyeztető - a magzataink életét és testi, meg mentális épségét veszélyeztető - szülészeti beavatkozási mániák kiélési lehetőségeit lehetővé tenni, és az orvosokat ezeknek a jogi következményeitől megvédeni hivatott "protokollkódás" támadt rá Violára, amiről a Családi fórumban és a Fészbuk oldalainkon írtunk.

De ez nem volt elég, mert az egyes magyar hivatalnokok éppen olyan irracionális kafkai figurák, mint a szülész-orvosok, és most például egy Honti Vivien nevű budapesti észkombájn a román államra akarja áthárítani a Magyarországon született gyermekeink családi pótlékban való részesítését is, és ennek a lehetőségét firtatván, már három hónapja, hogy hátráltatja a törvényes jogaink (A Viola gyes-e és a gyermekek családi pótléka) megadását és ezzel persze, az ott született nagyobb gyermekek után járó állami gyermek-segélyeket, amit itt családi pótléknak hívnak. Még azt is firtatni kezdte, hogy nem-e volt valamelyikünk diplomáciai kiküldetésben....

Nagyon szeretném tehát, hogy kiderüljön az teljesen és végérvényesen, hogy Magyarország csakugyan egy ilyen vad állam-e, ahol a magyar állampolgárokat ennyire szabadon - önkényesen kezelhetik és veszélyeztethetik, itteni kifejezéssel: vegzálhatják, nem csak a "magzat- és gyermekvédő" orvosok, de még az állami kincstári hivatalnokok is? És hogy, csakugyan mindössze porhintés és hamis propaganda-e az, hogy itt a (Magyar!) családokat, illetve, ráadásul az olyan sok gyermekes családokat védelmezi az állam, megfelelő törvényekkel és azoknak megfelelő segítőkész és pozitív hivatalnoki magatartással?

Mert mi egyelőre, csak a Gyomaendrődi önkormányzattól kaptunk az ide költözésünk után anyagi segítséget. Más intézményeket, illetve azok keményen fizetett család-óvni és segíteni hivatott "köz-szolgáit" az egy- és egyáltalán nem érdekli, hogy 7 (hét) kiskorú gyermek van a frissen átköltözött családunkban, és ha nem lenne az a kis asztrológusi jövedelmem (És ha nem lett volna Medárdának az éppen megszűnő romániai GYES-e), amit egyébként 27 százalékosan megadóztatnak (12% vállalkozási adó, és 15% társadalmi hozzájárulás), akkor most itt, a csodálatos gyermek-szülés pártoló, és nagy-család-pártoló politika országában, éppen éheznünk kellene! Mert ahhoz, hogy a gyermekek után járó, törvényes családi pótlékokat kérvényezhessük, le kellett mondani a Romániából folyósított állami gyermek segélyeket. De ezeket a szívtelen állami kincstári hivatalnokokat ez egyáltalán nem érdekli. Mármint az, hogy a természetes segélyezés és a televíziós csatornákon nagy dérrel-dúrral hirdetett, nagy-családosi segítség helyett, GAZDASÁGI VESZÉLYEZETTSÉGBE taszítanak és tartanak.

Azt akarom tehát, és ezt kérem a kollektív tudattalant is működtető Szent Szellemtől, hogy ez a hivatalnoki kegyetlenkedés megszűnjön és normális életet tudjunk folytatni a hivatalnokok általi veszélyeztetettségek és a gyermekeinket tőlünk megféltő és állítólag velünk szemben óvni köteles szülészek - gyermekgyógyászok általi zaklatások nélkül.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.01.25. 20:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A Budapesti Országos Rendőrségi Főkapitányság

A gazdasági veszélyt és kárt okozó Hivatali visszaéléseket okozó közömbös és hűtlen kezeléseket vizsgáló szakosztálya

Alulírott: Kozma Botond Szilárd, Romániából – Csíkszeredából – az elmúlt év közepén, az akkor 8 tagú családommal (Időközben, 2019, október 22-én, még született itt, a Gyulai kórház szülészeti osztályán két iker – gyermekünk) áttelepült (Gyomaendrődön házat vásárolt) Magyarországi lakos (5500 – Gyomaendrőd/Békés Megye/ Lévai utca 3 szám.), személyi számom:XXZ,

Ezennel fel kívánom jelenteni Honti Vivient, a Magyar Országos Kincstári hivatal, Budapest Központi VIII. kerületi hivatalának az ügyintézőjét, foglalkozás körében, kegyetlenségig menő közömbösségből és súlyos rosszindulatból, a 10 tagú családomnak a súlyos gazdasági veszélyeztetése miatt, vagyis egy szociális segélyezésre szorulni nem akaró, 10 tagú magyar családnak az egzisztenciális ellehetetlenítése miatt.

Nevezett Honti Vivien ügyintéző, annak ellenére, hogy a rendelkezésére álló adatok és okmányok alapján, nagyon is jól látta, hogy amúgy is, mennyire szegények vagyunk és egyik napról a másikra élünk, valóságos bűnözői közömbösséggel, olyan abszurd ürügyekkel hátráltatja - nem csak a Romániában született négy kiskorú gyermekünk után járó családi pótléknak az elrendelését, hanem - a Magyarországon született és itt felnőtt, jelenlegi feleségem Gyes-ének és az itt született iker-babáink után járó családi pótlék elrendelését, hogy: jártunk-e diplomáciai kiküldetésben? – Holott én üzemmérnökből és profi, majd szerződéses újságíróból, lettem 1996-tól magánvállalkozó - asztrológus és jelenleg nyugdíjas. A feleségem, Kozma Joó Violetta, meg soha nem dolgozott külön munkahelyen, vagy külön magán-vállalklozásban, hanem legfeljebb nekem segített és bedolgozott, de hivatalosan én tartottam és tartom el, hiszen gondját viselte és viseli a korábbi házasságomból született (Kozma Medárda Kinga, Kozma Emma Etelka, Kozma Turula, és a később hozzánk került: Kozma Réka Apollónia nevű gyermekeimnek), majd a közös gyermekünknek: Kozma Ividő Máriának is!
Honnan hát, és miféle diplomáciai kiküldetés lett volna lehetséges egy ilyen helyzetben? Ez vagy abszurditás, vagy hülyeség, vagy beteges rosszindulat! Mármint ilyen feltevések miatt egy 10 tagú szegény, félig Magyarországi, félig Erdélyi családnak meg nem adni azonnal a Magyar Állam által, és különösen a nemzeti elfogyás (sorvadás) ügyét a legfőbb kormány-politikai szempontnak hirdető, Orbán-kormány által garantált alkotmányos jogait?! Ehhez nem elég a közömbösség, az empátia nélküli elkezelés, ehhez a tudatos jog- és pénz-megvonáshoz, magas fokú rossz indulat és bűnözői kegyetlenség szükséges!

De ez csak a kezdete a megélhetési nyomorunkkal való, hivatali packázásnak, mert amikor, erre a kafkai abszurditásra, H.V. meg kapta a negatív válaszunkat és ezzel a diplomáciás rögeszméjével felhagyott, akkor meg azt kezdte firtatni, hogy amennyiben én Romániából kapok egy kicsi, nyomorúságos (55 ezer forint értékű: 740 lejes.) nyugdíjat, akkor nem-e Románia kellene fizesse még az itt, Magyarországon született ikerpáros gyermekeinknek a családi pótlékát is és az itt született (Egerben!) és itt felnőtt (Szihalomban) feleségemnek: Kozma Joó Violettának a GYES-ét is? Aki tehát, itt fizetett társadalmi biztosítást, addig az időszakig amíg hozzánk költözött Csíkszeredába, és azt követően is, hogy onnan haza költözött a szüleihez Szihalomba.

Ez tehát, EGY BETEGES FANTAZMAGÓRIA és stupidan ambíciós törekvés a Honti Vivien részéről, hogy a Román Államtól akar a számunkra családi pótlékot és Gyes-t szerezni (kicsikarni), amikor a feleségem is, éppen azért nem akart vissza menni oda többek között, mert van egy olyan gazdasági – financiális - törvény otzt, hogy a két lakással rendelkező személyektől elveszik a, kizárólag a nagy családosok által, és az önkormányzatoktól - nem az államtól - igényelhető külön-berjáratú pótlékot, tehát az un. nagycsaládosi családi pótlékokat. Az ugyanis, hogy két lakásban lakjon egy ekkora család (két – két személyre, egy - egy szoba, és négy személyre egy fürdőszoba) luxusnak számít ezen román törvény szerint - amiként tényleg, azt azonnal, teljesen és visszavonhatatlanul el is vették tőlünk már öt évvel korábban! Akkor, amikor meghalt az édesanyám és rám szállt jogilag az ő lakása is, amit viszont addig is mi laktunk be, tehát a két nagyobb gyermek azelőtt is ott, „az alsó lakásban” lakott. Utána is, 8-an laktunk két darab két szobás lakásban: ez tehát a nagy román luxus, amiért levágták a családi pótlékot. Sőt, még az 1996-ban elkobozott (államosított) és lebontott családi házunkért járó kártérítést, amivel biztattak éveken és évtizedeken át, azt sem adták meg 28 év után sem, különböző hivatalos és nem hivatalos okmányokat igényelve - kifárasztással kedvünket szegve, majd egy 3 éven át beteljesítetlen nevetségesen kicsi összegű határozatot hozva. És nem is fogják soha! - Hát ugyanígy fognak mi a román államtól gyest kapni a teljesen magyar állampolgárságú feleségem és gyermekeim. Ez a nő vagy nagyon (betegesen) naiv, vagy rafináltan gonosz, de minden esetre, minket a teljes gazdasági jogfosztottságba taszít.

Az ugyanis száz százalékosan biztos, hogy családi pótlékot sem fog fizetni Magyarországon élő, magyar gyermekekért a román állam soha! Sőt, most már a Romániában (Csíkszeredában) születettek után sem fogunk kapni semmit, mivel a Gyomaendrődi kormányablaknál addig nem vették el az igényléseinket, amíg be nem adtuk az okmányokat, hogy december 1-től Romániától nem kapunk családi pótlékokat. Ez a feltételezés tehát, hogy a naiv, vagy idióta módon spekuláns Honti Vivien akciója nyomán, a román állam fog minket gyessel és családi pótlékkal ellátni egyenesen azzal egyenértékű, hogy mi soha nem fogunk családi pótlékokat és gyest kapni az egyik államtól sem! (Ez a naivan kertén, de szerfölött ambíciós feltételezés és törekvés tehát velünk szemben egyenesen kétségbeejtő kegyetlenség az egzisztenciális jövőnket illetően!) Nem fog a Román állam Magyarországon élő magyar állampolgár-gyermekeknek és az anyjuknak gyest és családi pótlékot fizetni, még akkor sem, ha kénytelen a férjnek és apának havonta folyósítani a 740 lejes nyugdíját, a haláláig.

Azt követően tehát, hogy kiderült számára, hogy egy magyarországi női személy nem kaphat Gyest a Román államtól, hanem csakis a Magyar Államtól, ahova tartozik születésétől fogva és a soha fel nem adott és át nem cserélt magyar állampolgárságától fogva, az ugyancsak Magyarországon született, magyar állampolgárságú iker-gyermekei gondozására után és azoknak…, szintén nem a Román állam kell családi pótlékot biztosítania -, akkor Honti Vivien azt kezdte firtatni, hogy ugyanez, tehát a Román Állam abszurd „megfizettetése” - Vagyis gyakorlatilag a Kozma Joó Violettának a Gyes-jogától és a gyermekeinknek a családi pótléktól való teljes megfosztása -, nem-e lenne mégis csak kivitelezhető és másik okkal? Annak az okán tehát, hogy nekem, a nyugdíjam mellett volt Csíkszeredában – Romániában egy asztrológusi vállalkozásom, és természetesen oda fizettem adót 2019 július 15-ig. Tehát addig, amíg át nem költöztünk véglegesen és egyértelműen és határozottan Magyarországra, 2019 augusztus 1-én. Utána viszont, nem fizettem oda adót és év végén kérvényt írtam és küldtem, az ottani ANAF mevű szervnek, ami az itteni NAV-nak a megfelelője, az ottani vállalkozás felfüggesztésére, mivel az itteni, NA V-hatóságtól kértem egy engedélyt egy ugyanilyen vállalkozás beindítására, amit meg is kaptam, kevéssel az ikreinknek a 2019 október 22-i, megszületése után: 2019 november 12-én.

Attól kezdve (2020 XI 12 ) tehát ide, Magyarországra vagyok adóköteles, az itteni NAV- hivatalon keresztül, és ezt anélkül, hogy bárki is figyelmeztetett volna (Pl. a Gyomaendődi kormányablaknál), hogy ezt így kell tennem, amennyiben azt akarjuk, hogy az itt született és magyar állampolgárságú feleségem, az itt született és ugyancsak magyar állampolgár gyermekeim (legalább!) meg kaphassák a törvényes jogaikat, Kozma Ividővel, a korábban, Csíkszeredában (2011 aug. 15) született kislányunkkal együtt, aki azonnal meg kapta a családi pótlékot, mihelyt az édesanyjával haza jöttek Szihalomra vakációzni, és az utóbbi úgy döntött, hogy nem jön többet vissza Romániába… -
- Ez most nem tartozik ide, de azért kell tisztáznom az önök számára ezt a kérdést is: Igen, a feleségem úgy döntött, még az ikerpárral a méhében is, hogy Ő nem, akar soha visszaköltözni Romániába és így én az életem legnagyobb és legfontosabb választása elé lettem téve, ti, hogy úgy élünk-e szétszakadva két országban, vagy tehetek valami mást? És bevallom, hogy amikor láttam, és több héten át tapasztaltam a feleségem makacs elszántságát, az első utam a Csíkszeredai bíróságra vezetett és beadtam ellene a válópert, a családi fészek hűtlen elhagyása címen. Később azonban gyötörni kezdett a lelkiismeret furdalásom, arra gondolván, hogy mi lesz nem csak Ividővel, aki nagyon szereti a nagyobb testvéreit –és azok is őt! -, hanem a kicsiny magzatainkkal, amelyeket nem a családi szeretet légkörében akar megszülni, tehát, hogy emiatt azoknak nem-e lesz valami bajuk, mivel asztrológusként jól tudom, hogy amennyiben az édesanya nem tud szeretetteljes (áldott) állapotban lenni a várandóság alatt, akkor a magzatok nyomoréknak születhetnek, vagy el is halhatnak. És éppen akkor találkoztam a városban egy régi barátommal, aki fel vetette, hogy miért nem adom el a két darab tömbház-lakásomat Csíkszeredában és veszek valahol kelet-Magyarországom egy nagy házat, amelyben kényelmesen elférhetünk majd az Ikrek is, mivel itt annyira olcsók a házak. Az elején hitetlenkedtem, de megnéztem az interneten az itteni ház-árakat, illetve, hogy akkora összegből, amiért el lehet adni a két darab csíkszeredai egymás feletti, tömbház-lakást, milyen házakat lehet itt venni, és azonnal vevőt kerestem a két központi lakásomra, amit hamar meg is kaptam. A többi sikertörténet, mind házvásárlási, mind családegyesítési, mind a gyermekek beiskolázásának és az ikrek egészséges megszületésének a szintjén. Igen ám, de akadt ez a Honti Vivien,
aki nem képes bele gondolni, hogy mit jelent egy amúgy is, korlátolt anyagi alapokkal rendelkező szülőnek (Ott Romániában is, egyik napról a másikra éltünk!) a 6 – KIÍROM, HOGY AZ ÖNÖK SZÁMÁRA LEGALÁBB FELTÜNJÖN ÉS FELFOGJÁK: HAT!!! - kiskorú gyermeknek az eltartása. Vagy dierkt azért „emelte” most már a családi – pótlékokra és a Gyesre idejében (Még November elején!) letett jogos és törvényes kéréseinkből „NEMZETKÖZI” ügyet, hogy ezzel tudatosan kiéheztessen és gazdasági csődbe taszítson?

Hiszen három hónapja eltelt, hogy az Ikrek megszülettek és azóta semmilyen segélyt, vagy pótlékot nem kaptunk (!!!), sem a Gyes nem érkezik meg, holott ezekre életbevágóan szükségünk lett volna, már a múlt évben is! Ez a női személy, vagy olyan sok fizetést kap, hogy teljesen elvesztette a gazdasági realitás-érzékét, vagy nincs egyáltalán gyermeke, hogy egyszerűen nem képes felfogni, hogy minket egyenesen éheztet és, hogy miatta a legolcsóbb táp-anyagokat vagyunk kénytelenek vásárolni (Szerencsére húst nem eszünk egyáltalán és így jóval kevesebbel beérjük) az üzletben és a fogunkhoz verünk minden száz forintost, hogy Romániából jövő 55000 értékű nyugdíjamból, meg az amúgy is jól megadózott (Figyelem: Társadalmi hozzájárulást is fizetek!) kevés asztrológusi jövedelmemből, még a havi számlákat (A rezsit) is ki tudjuk fizetni. Nagy szerencsénk van az iskolai étkeztetéssel, ami ingyenes a két általános iskolába járónak (Ividőnek és Rékának) és aminek csak a felét kell kifizetni a középiskiolába járó Turula és Etelka számára.
(Megint mellékesen: a veretes magyar nevű gyermekeink mind jó tanulók, kettő közülük osztályelső, főként magyar történelemből és magyar irodalomból szeretnek jeleskedni!)


Kérem tehát az ügy mihamarabbi kivizsgálását és ennek, a minket hónapok óta kétségbeesésben tartó, ignoráns és gonoszan szívtelen személynek az előállítását, cinikusan empátia nélküli, tudatosan akadályozó, eljárási módja valós okainak a kivizsgálását és törvény elé állítását, ahol elnyerheti a megfelelő büntetését! Hiszen a törvény nem azért van, hogy az embereket – a magyar polgárokat! – nyomorba döntse (Mert amikor sikerül valamelyik hivatalnok társát egy fél órai telefon melletti várakozás után vonalra kapni, mindenki a törvényekre hivatkozik!) , hanem azért, hogy attól megóvja azt, aki rá szorul a törvényes állami juttatásokra, de nem akar könyök-adományokon (szociális segélyezésen) élősködni, hanem tisztességesen el akarja tartani a családját.



Tisztelettel: Kozma Szilárd,

a magyar gyermekei megélhetéséért aggódó magyar író


Gyomaendrőd, 2020 II. 25-én

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.01.25. 22:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
És még akkor is, ha ennek az eszelősnek lenne akkora jogi és politikai ereje. ideje és befolyása, hogy nem tudom milyen európia uniós magasságú - magasztos bíróságon kiharcoljon egy ilyen abszurd ítéletet, három - négy év múlva, amit majd szintén úgy fog a román állam kifizetni, mint a nagyapám által épített házunk kisajátítása és lebontása után (nem!) kapott kártérítést. DE ha nem így lenne, akkor is addig mit eszünk majd és milyen benzinnel járunk el bevásárolni a 10 tagú családnak egyáltalán?
Kérem, a Szent Szellemet, hogy valamiképpen ébressze fel ezt az eszelős hivatalnok nőt, vagy a feletteseit, kollégáit, hogy amit tesz, az az elemi emberi és isteni törvények szempontjából törvénytelen, tehát törvénytelennek kell lennie a Magyar állam törvényei szerint is. Az Orbán kormánynak az ide vonatkozó nemzet-védő törvényességi szempontjairól nem is beszélve.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO