ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.27. 19:18

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2023.11.23. 19:36 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
NAP AZ V. HÁZBAN

A Nap, a jelen esetben, kiemelten az V. ház életkörében: a rejtett tudattalan tartalmak és rejtett (jó, vagy rossz) személyi tulajdonságok és képességek felszínre hozásának, ezek részletes és lényegi spirituális) megismerésének és kiművelésének: azok kreatív képességekké való átalakításának az életterületén, valamint az el nem kötelezett (fesztelen) szerelmi kapcsolatoknak az életterületén fejti ki hatását a szülött személyében és életében (sorsában). Ez általában arra utal, hogy a szülött szeretne mindig csak szórakozva és kaland-szerűen, tehát gondatlanul, színesen, lazán, felszabadultan, és kényelmesen élni, jó és problémamentes baráti, valamint szexuális-partneri kapcsolatokban, valahogy úgy, mintha állandóan szabadságon és vikkenden lenne, de ez nem mindig sikerül neki.[/b]

Erősen vonzódik a másik nemhez, de ugyanakkor mindig csak a felszínesen intim, különösebb problémákkal, kötelezettségekkel és felelősségekkel nem terhelt párkapcsolatokban szeretne élni, lehetőleg inkognitóban, vagy legalábbis nem a nyilvánosság előtt és nem egy szélesebb emberi közösség tudtával. De ugyanúgy vonzódik a felhőtlen és felelőtlen szórakozásokhoz, a nagy látványosságokhoz, a cirkuszhoz, a színházhoz, a politikai kalandorozásokhoz, a gyors hatalomszerzés különböző formáihoz és mindenféle játékhoz, kockázatos vállalkozáshoz, a hódító, vagy felfedező expedíciókhoz, az olyan látványos nevelői munkákhoz, amelyek azonnali és látványos eredményekkel, sikerekkel kecsegtetik, mint például a versenysportok edzőié de ezekben nem mindig mosolyog rá a szerencse. Sőt: sikertelenségek és kudarcok sorozata kíséri minden látványosabb eredményét.
És ugyanilyen kudarcok érik a családi élet területén is, ahol a gyermektelenség vagy a beteges, nehezen gyógyítható, nehezen nevelhető és nehezen kezelhető utódok (gyermekek) problémáival kell folyamatosan szembenézzen.
Életfeladata elsősorban az önnevelés, a teljes személyiség-átalakítás, valamint a termékeny, kreatív életvitel gondolatának elfogadása és gyakorlati megvalósítása. Meg kell tanulnia fegyelmezett munkával felfedezni és kibontakoztatni az összes benne szunnyadó kreatív energiákat, a latens alkotói képességeket és nem szunnyadni, elsorvadni hagyni azokat, vagy nem elszórni, elfecsérelni terméktelen, személyiségtudatát sorvasztó szórakozásokra, olcsó – értéktelen - és felszíni sikervadászatra.
Mivel nagyon fontos számára a bensőséges, intim partneri kapcsolatokban való beteljesedés, az idilli együttlét, ami nélkül képtelen kibontakoztatni különféle képességeit és valójában értékes kreatív energiáit (mivel szüksége van az egyetlen egy ellentétes nemű partneren keresztüli, minden külső körülménytől, társadalmi, vagy családi kötelezettségektől, tehertételektől és kapcsolatoktól meg nem zavart, el nem ferdített azonnali vissza tükröződésre) le kell mondania a kalandorozásról és kiválasztania azt az egy partnerét, akivel és akinek a társaságában (jelenlétében) teljes mértékben feloldódhat és akivel való együttléte soha nem jelent tehertételt, vagy zavaró körülményt a szülött számára. Az is igaz viszont, hogy amennyiben nem volt része több idillikus, társadalmi kötelezettségektől mentes kapcsolatokban házassága előtt, feloldhatatlan problémákat fog jelenteni számára egy korai házasság.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO