ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2025.03.20. 14:11

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]

Fórum szabályok

Csak általam feltett, vagy általam látott és a fórumra feltöltendőnek talált versek és poetikai szövegek (prózaversek), esszék és kritikai értelmezések jelenhetnek meg. Szabadon tetszésnyilvánítás, illetve ennek ellenkezője is megjelenhet, de egy mondatban.

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2024.12.07. 00:27 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

A megváltás begyakorlása

A Mindenséggel való személyes kapcsolat által, képessé váltam, magamat alárendelni az isteni törvényeknek, tehát az égi döntéseket örömmel elfogadni, és így, ebben az állapotban, mindig telítve lenni Jósággal. Vagyis szeretettel és boldogsággal, meg tudtam szokni azt, hogy minden fájdalom-érzésre szeretet-állapot idézéssel és jó-szívű állapot létrehozásával és fenntartásával válaszoljak. És képessé váltam elhinni és elfogadni magamnak a jóságot mint folytonos tulajdonságot, és mindig használni azokat az igazságokat, amelyeket sorsfigyelőként megtanultam.
Képes vagyok tehát, ezek szerint élni tovább.
A Szent Szellem a megváltás egyetemes nyugalmában fokozza az éberségemet, és az szerint jeleníti meg a sors-problémáimat, hogy mennyiben sikerül vagy nem elérni ezt azéberségi érettséget az egyetemes megváltás szükségeinek megfelelően. Szükségesnek látom, és nagyon vágyok arra, hogy megerősíthessem magam az egyetemesen érvényes hitben, és azt, hogy az általam látott szűk látókörből eredő megoldás-remények és félelmek ne húzzanak le, és ne zavarjanak meg az azonosulás-erősítésében. Hogy tehát mindig a Belső, TERMÉSZETFELETTI VILÁGBAN munkálkodjon az eszem és A KÉPZELETEM. Mert az mellett, hogy ha én teljes alázattal és megigazultsággal törekszem az isteni jóság szellemét magamban erősíteni, az is logikus, hogy a külső világ is, képes velem összhangban szervezni magát a Szentlélek látomása szerint, mivel mindazt, amit gondolok és hiszek, a teremtés eredeti céljának: az egyetemes megváltás megvalósulásának az érdekében teszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]