ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.30. 14:04

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2023.10.23. 21:57 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
2. A MÁSODIK FÖLDHAZ

A II. horoszkópház, a Bika konstelláció géniuszának a gyakorlati megvalósulási életköre. Konkrétan az egyéni léleknek és szellemnek az anyagi dimenzióval való közvetlen kapcsolatának, vagyis az anyagi dimenzióban való létezéshez és megállapodáshoz szükséges elemi egzisztenciális feltételek létrehozásának, megteremtésének - megszerzésének- a gyakorlati életfeladatainak az életkörét megtestesítő grafikai erőtér. Bővebben kifejtve: a primer (legegyszerűbb) élet-funkciók működtetésének, valamint, az ehhez szükséges kapcsolat-tartási -és információ szerzési lehetőségeknek (táplálkozás) az életkörét megtestesítő erőtér. De ugyanakkor a 2. ház, a megszerzett információ feldolgozásához szükséges nyugalom biztosítását szolgáló hajlék-szerzési (birtokszerzés) és hajlék-építési késztetéseknek, valamint az egyetemes egységhez való visszacsatolódási lehetőségnek az elemi feltételét képező szexuális egységesülési késztetések magvalósításának és kielégítésének a háza is.
Az élet fenntartásához szükséges anyagi alapok megszerzésére irányuló gyakorlati munkálkodás és szellemi – lelki figyelem, az ilyen szerű képességek, az ilyen irányban (anyagi alapok beszerzése, birtokhatárok és birtok-viszonyok megszabása, kényelemre és biztonságra való berendezkedés, stb.) megnyilvánuló (vagy visszafojtott) akarati erő és az ilyen jellegű lehetőségek megragadási képességeknek az életterülete.
Az anyagi javak megszerzési módjának és felhasználási módjának és céljának a gyakorlati életkörét testesíti meg, többek között, vagyis azt, hogy az a személy, akinek a sorsképletében a 2. házba kerül valamilyen horoszkóp-elem, miként viszonyul az anyagi javakhoz, hogy tehát hogyan (tisztességesen?) szerzi-e meg azokat, vagy tisztességtelenül és miként és mire használja fel (A saját maga, családja és a általában környezete megváltására? Vagyis, tisztességes célokra-e, vagy tisztességtelenekre, mások tönkretételére mint például Soros György?)
A Bika princípiumával áll kapcsolatban és arról szolgáltat információkat, hogy a szülöttet mennyiben érdekli az élet anyagi oldala, mennyiben tartja fontosnak a külső és a benső harmóniája, valamint a biztonságérzete szempontjából, az anyagi alapok létrehozását, felhalmozását és azok különböző formákban történő megszerzését. Nyugodt-e, vagy nyugtalan anyagi alapok (pénzügyi fedezet) nélkül a szülött, vagy esetleg hajlamos arra, hogy egész élettevékenységét csak kimondottan az ilyen jellegű értékek öncélú megszerzésére (esetleg gátlástalan és kíméletlen birtokszerzésre, harácsolásra) irányítsa? Amennyiben itt diszharmonikusan fényszögelt bolygók jelentkeznek, a szülött vagy rabja lesz mindannak, amit fenn elsoroltam és nagy kudarcok, nagy anyagi veszteségek, valóságos csődök - és bizonyos, a Bika princípiumához kötött betegségek- árán kell majd megtanulja azt, hogy ilyen jellegű képességeit és akaraterejét, hogyan használhatja fel valós, spirituális értékek: szellemi-lelki gyarapodása és megszilárdulása növekedésére.
Vagy épp fordítva: élete első szakaszában a szülött mereven el fog utasítani mindenféle gazdasági jellegű tevékenységi formát sőt: le is fogja nézni és el is fogja ítélni azokat, akik ilyen jellegű célok elérésében szorgoskodnak. De mivel a II. házban álló bolygói arról tanúskodnak, hogy életprogramjában áll ennek az életterületnek a szellemi becserkészése és megfelelő, gyakorlati, és lelki-érzelmi, majd spirituális elsajátítása, a tudattalanjában rejlő szellemi őserők, számára ellenőrizhetetlen és kezelhetetlen, tevékenysége (kisugárzása) következtében olyan helyzetekbe fog kerülni állandóan, ahol rá lesz kényszerítve - ha kell a legbrutálisabb formákban is- ennek az életterületnek a megismerésére, elfogadására és megfelelő felhasználására.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO