ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.29. 23:07

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.02.27. 10:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A furcsa szókapcsolatot azért voltam kénytelen a címbe írni, mert a logosz digitális programja az eszembe szónál nem hagyja, hogy a szóvégi e-betű megjelenhessen, ha az eredeti világterjedés kifejezést használom. Kérem tehát, hogy ebben senki ne utánozzon, mert egyáltalán annak a híve, hogy magyar szavakat és kifejezéseket angollal helyettesítsünk (Szánalmas gügyeségnek találom pl., hogy egyes magyarok máris "bacon"-t mondanak szalonna helyett. És, isten lássa a lelkem, hogy nem akarok ezzel senkit megbántani,
de metafizikailag azt is helytelennek látom, hogy nagyon sok un. szín-magyar szülő, még most is, angol, francia, spanyol, olasz, német, román, szerb, szlovák, orosz és általában szláv, zsidó nevet ad a gyermekeinek, miközben az anyanyelvünk kincsestára tele és telve van csodálatosnál csodálatosabb magyar névadási lehetőséggel.

Szóval, egy az interneten található, a koronavírussal való fertőzést elkerülni hivatott szakleírásos javaslat-rész így hangzik:

"
Javasolt a gyakori kéztisztítás, kézmosás, alkoholos kézfertőtlenítővel vagy szappanos vízzel;
köhögésnél, tüsszentésnél takarja el a száját, a felhasznált zsebkendőt azonnal dobja a szemétbe és mosson kezet;
kerülje az érintkezést lázas, köhögő személyekkel;
ha láza van, köhög, vagy nehezen lélegzik, mielőbb kérjen orvosi segítséget, s kezelőjének mindenképpen számoljon be az utazása során érintett térségekről;
ha olyan térségben jár piacon, ahol a koronavírus megjelenéséről beszámoltak, mindenképpen kerülje a közvetlen érintkezést az élő állatokkal, azok környezetével;
Nyers vagy alig főtt állati termékek fogyasztása kerülendő. Nyers hús, kezeletlen tej vagy állati belsőségek elővigyázatosan kezelendők, elkerülendő a fertőzést;
A tömegközlekedési eszközökön viseljen maszkot! (A WHO felhívja a figyelmet a maszkok helyes használatára, azaz az egyszer használatos maszkok többszöri használatának kerülésére, illetve annak figyelembe vételére, hogy a vírus érintéssel terjed, azaz ha fertőzött tárggyal való érintkezés után a maszkhoz nyúlunk, az is vírushordozóvá válik.)"

Nos, már ebből is rengeteg metafizikai és asztrológiai alapokon történő életvezetési következtetést vonhatunk le, illetve eszünkbe juthatnak olyan spirituális - metafizikai evidenciák, amelyekről rég hallottunk,illetve amelyeket mi magunk vezettünk le és nyilatkoztunk ki korábbi megvilágosodásaink során.

1) Elsősorban azt, hogy tényleg AZ ÚRISTEN GYÁRTJA A VÍRUSOKAT ÉS A BAKTÉRIUMOKAT IS, MINT MINDENT, ami megjelenik a létezésben, és az Isteni - természeti rendtől és törvényektől eltávolodott ember (a tömeg és az egyén!) az, aki a fejére idézi a bajt, mivel "rosszul jár" az élete útján, nem a rendeltetésének megfelelően él tehát, ahogyan azt az ős magyarok még annyira világosan tudták és látták, hogy ebben a kifejezésben, ebben a metafizikai tömör társításban is kifejezték ezt az alaptényt. És ezt a tényt, mármint azt, hogy az jár rosszul, aki a rendeltetése tengelyétől, vagyis az igazi - tényleges életútjától eltávolodik, vehetjük akár élettani ténynek is.

Egyik ilyen élettani tény tehát az is, hogy az emberi faj nem a ragadozók vonalán fejlődött ki a több milliárdos evolúciója folyamán (Mondjuk, az egysejtű korától), hanem a növényevők vonalán, mint az Orángután, vagy minta Gorilla. Tehát neki neki egy és egyáltalán kell - nem szükséges tehát és nem is tesz jót, hullaméreggel telt húst enni, még akkor sem, ha az úgymond "tiszta" háztáji állatait vágja le és eszi meg azok húsát. Arról nem is beszélve, ha a kereskedelemben található állat-tetemekből kivágott hús-darabokat eszik, amely állatok nem csak hormon-kezelve - hormonokkal is táplálva vannak, de antibiotikumokkal és más gyógyszerekkel, idegnyugtatókkal és antidepresszánsokkal is, annak érdekében, hogy a szerencsétlenek bírjanak életben maradni a maximálisan természet-ellenes körülmények között, a "húsgyártó" kegyetlen emberek, tehát a hús-üzemek tulajdonosai azokat életben-tartják.
Hiszen nem csak azt tudtuk rég óta, hogy a nagyobb mennyiségű húsokat fogyasztó személyek azok, akik személyek azok a nem húsfogyasztókkal szemben, könnyebben megfertőződnek, hanem az is kiderült már, hogy a Kínai város, ahol a korona-vírus felütötte a fejét, nem a hajdani császári koronát viselő kínai nemesi családok városa, hanem egy egyszerű, de hatalmas nehézipari megapolisz, amelynek az egy európai kisváros nagyságú piacán, még fogyasztásra szánt élő-állatokkal (Többek között tehát, nem csak malacokkal és kígyókkal - rákokkal, stb., de majmokkal, kutyákkal és törpe medvékkel is.) kereskednek... - A gyermekeim épp az este emlegették egy teljesen más témakör kapcsán, hogy melyik fajta orrszarvúnak az utolsó egyede pusztult ki 2018-ban? Illetve, hogy a faj azért pusztult ki, mert az orrszarvát kínai és más dél-ázsiai országok piacain drágán lehetett eladni szexuális potencia.növesztő szerként. Mondom: a saját (növényevői) tengelyétől eltévelyedett emberek hülyeségből eredő kegyetlensége (Itt, ezen a szinten ugyanis felelőtlenséget már csak emlegetni is cinizmus lenne!) határtalan.

Szóval: egyrészt a korona-vírus megjelenésének a helye és helyzete egyrészt a jelenkori emberiség alapproblémára vezet vissza. Azért nevezem alapproblémának, mert nem csak az egyes emberre - az individuumokra - nézve káros a húsevés, de az egész élővilágnak a természet-szennyezés miatti kipusztulása is ide vezethető vissza. És nem csak azért, mert a húsipar fogyasztja és szennyezi - fertőzi be világszerte, a legnagyobb mértéknem a tiszta-vizet, hanem azért is, mert a húsfogyasztó ember öntudatlan és önkéntelen kapzsisága és ateizmusa, és kíméletlensége és általános szellemi - spirituális szédülete - kábulata sokkal, de sokkal nagyobb, mint azoké, akik nem élnek ragadozói táplálékkal, miközben a szervezetük alapfelépítése nem alkalmas a húsban található hullaméreg, valamint az állatok metabolizmusát fenntartani hívatott baktériumok és a vírusok feldolgozására.

De nem csak azért baj és káros mindez, nem csak a húsfogyasztó egyénekre, mert könnyebben megbetegedhetnek, hanem az egész emberi fajra és általa a természetre is, mert a szervezetünk nem alkalmas a nyers hús fogyasztására - És itt még azt is mellékesen jegyzem meg,, hogy olyan vaskörmeink és agyaraink sincsenek, mint a ragadozóknak! - és csak azért tudjuk ezt megtenni, mert meg sütjük, meg főzzük a húst, hanem a húsevéssel fenntartott, tehát a fent jelzett kapzsiságtól való megszabadulási képtelenség miatt, felesleges mértékben növeljük az ipari gazdaságot, ami máris elszakította a nyugati típusú, ipari - techjnológiai civilizációban élő emberiség fiatal generációit a természeti - tárgyi valóságtól, és azok olyan elképesztő őrültségeket találtak ki egyetemi szinteken is oktatott filozófiaként, mint a genderizmus és az, hogy az embernek 72 nemi indentitása létezik. És ez már a vég jele, akár a korona-vírus, amelynek a nevéből is kikövetkeztethető, hogy egész népekre lesz érvényes a hatása, akárcsak az AIDSZ-é.

A korona-vírus kapcsán felmerült metafizikus-asztrológusi gondolataimat egy más témakör-kapcsán fogom kifejteni, az itt leírtakra vissza utalva, azokra alapozva, persze.

nincs szüksége

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2020.02.27. 12:38 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Ahhoz képest viszont, hogy milyen boldogok, és mennyire egészségesek lehetnének az emberek az öncélú ambícióiknak a kielégítésére való ostoba törekvéseik nélkül, vagyis, a karmájuk dagasztása és verklizése nélkül, siralmasan kevés az az élvezet, amihez jutnak a húsevés, az alkohol-fogyasztás és a drogozás segítségével.
De sajnos, a politikusok és a tudósok is bele hajszolják őket a materialista tudomány és technika (a technológia) segítségével fokozható gazdasági növekedés-, vagyis a fokozott pénzgyarapítás által elérhető boldogság, vészes kiábrándulásokhoz veszető illúziójába.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO