ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2023.10.04. 10:31

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 57 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.01.19. 21:30 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4155
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Moly! Az ön levele, sőt a neve is fénykép nélkül, nekem legalább is, annyira nyersen hangzik, hogy egyelőre még úgy hangzik, minthogyha Gerle Éva, vagy neki valamely barátnője által írt provokáció lenne. Arra kérem tehát, hogy az ilyen jellegű óvakodásunk elhárítása érdekében, olvassa el az etikai szabályzatunkat és annak az alapján cselekedjen (írja ki az egész valós nevét és tegyen fel hozz fényképet is), máskülönben a következő hozzászólására nem reagálunk, és a harmadik alkalommal, hogyha addig sem változik semmi, kénytelenek leszünk önt kitiltani.

Ami az agyonmosott fehérnépeket illeti, szerintünk nem a tisztasággal, vagyis a gépi mosással, és főképpen nem a női neveléssel van a baj (Amennyiben persze, az anyuka, akinél "marad" a gyermek az általános bírósági eljárások szerint, nem elvált...), mert a tapasztalatom az, hogy mostanában az un. esti apukák, még jobban tojatják és kímélik és kényeztetik és szívatják a gyermekeiket mint a szegény édesanyák, akik aztán kénytelenek napközben eltűrni az apuka elkényeztetett kislánya, vagy nagy lóra ültetett rabló-fia szeszélyeit és hisztériáit.
És egyébként is, ez az oldal nem hangulatkeltés érdekében keletkezett, hanem metafizikai - asztrológiai jelenségek értelmezésére, illetve konkrét helyzeteknek az asztrológiai - metafizikai ismereteink segítségével történő orvoslására.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.02.04. 17:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4155
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Na, hát persze!

Amint az várható is volt, nem csak a szemforgató hit-szónokok és ingyenélő misztikusok használják ki azt, hogy Medárdát beugratták és beavatták a felesleges drámákkal, sőt, az itt - ott még tragédiákkal is, "izgalmas" - romantikussá tett nyomorult életvezetési lehetőségbe. Hanem azok az ő anyjával és nagyanyjával láthatatlan lelki és szellemi rokonságban álló, velejéig romlott feministák is, akik azt képzelik, hogy amiért mernek gátlástalanul - nyíltan gonoszak trágárak lenni, a feminizmus által toleranciára és "megértő elfogadásra" szoktatott férfiak, vagyis: gyáva férfiak behódolnak, akarom mondani: betojnak, majd takarodót fújnak és eltűznek - lelépnek az agressziójuk előtt, mint foxi a harctérről. Ezeknek a nőnek már nem is nevezhető, hanem csak nő nemű spinéknek, már eszébe sem jutna, hogy léteznek a világon olyan nők és férfiak, akik nem hátrálnak meg az ők nyílt gátlástalansága előtt, és, ha kell, képesek ugyanazzal, az általa használt gátlástalansággal válaszolva, elhárítani és akár megtorolni is őket, de mindenképpen leleplezni és megmutatni nekik a magyarok istenét, vagyis azt, hogy amiért, szó- és fogalomhasználatban deklaráltan elvetemültek, és szemtelen - vakmerőséggel gonoszak, az életükben még nincs elintézve minden, és, hogy léteznek olyanok is még a világon, akiktől visszakézből vissza kapják, és ha nem ülnek le az ülepükre, még erősebben is, mindazt a sértést és bántalmat, amit ők osztogatnak mások számára nagyképű - beképzelten.
Már csak remélni tudom, hogy esetleg ebből a példából is okulva, bármi is történne vele (Nyilván, ez a szerencsétlen Eszter is, apa nélküli gyermeket hozott a világra, és azt követően gonosszá válva, nem képtelenné vált a férfiakkal való normális kommunikációra, amitől aztán teljes szexuális absztinenciára lett kényszerítve. Hiszen mi más miatt is emlegetné oly gyakran azt, hogy én a volt feleségemmel és még violával is, "csak baszni" vagyunk képesek?) Medárából még sem lesz egy ilyen aljas spiné soha az életben:


Eszter Halasi
valaki jar erre? Vagy csak ti ketten toljatok unalmatokban... :P bazz ennyi gyereket gyartani :D minek??? hja Romaniaba foleg :P pffff...fellelos szulok...csavo ugy nez ki mint egy nyugger, a csaj, meg mint a huszoneves :D. komoly parositas...neh, csak tobb gyereket ne gyartsatok...GYEREKGYAR

Kozma-Joó Violetta :D Szánalmas. Magadat minősítetted. Megnyugtatlak "jár ide" más is, olvasnak minket komoly emberek is nemcsak ilyen tramplik, mint te. Téged lehet, hogy "gyártottak", potyára és felelőtlenül, ez utóbbit mi sem bizonyítja jobban, minthogy itt liberális idiotizmusodban már nem is tudod hogy legyél minél fasisztább, hogy mibe kössél bele, a férjem és köztem levő korkülönbségbe, a gyermekeink számába, jövőbeli családterveinkbe, vagy mely országba merészelünk élni... mert neked nyilván közöd van hozzá.

Eszter Halasi
Hat ha mar kirakjatok magatokat, akkor biztos, hogy latatni akarjatok magatokat masokal ais :P kisanyam se liberalis, se semmi nem vagyok! es igzazad van. kurvara nevagytok erdekesek, tobb szot nem is fecserlek ratok :D ... maradjatok romaniaban :P...


Eszter Halasi

tramlpli meg az apad fasz :D az biztos! menj e gyarts meg 100 gyereket :P hulye picsaKozma Szilárd író, asztrológus - metafizikus Ki is vághatnám ezt a politikailag és ideológiailag elképesztően felvilágosult, de főként: rémesen művelt és gyagyán intelligens, emberinek semmiképpen nem nevezhető szuka csaholást - Bizonyára az ember-"kivégzős" Iris-esekkel lehet egy színvonalon humanista szemszögből.
De, ha még csak nem is szórakoztató a sátáni aljassága, akkor is, liberálisan felvilágosult mai magyarsági lélek-tükörnek szerintem tökéletesen megfelel.
Szeretném tehát, ha még ide írogatna és ide hozná pl. az első, meg a második és a harmadik kézi szeretőjét is, hogy küldjem el Pap Gábornak és az egész idealista, MIskolci KIrályi Egyetem magyarság-kutató csoportnak, hogy szembesülhessenek általa már végre a gyakorlati magyar valósággal is, ne csak az elefánt
csont-tornyaikban kieszelt idealista fantazmagóriákkal.
Mert igen is, így gondolkozik a Magyarországi magyarok nagy többsége, mint Halasi Eszter, és ezért egyáltalán nem a "magyarságot" állítólag, ideológiailag - eszmeileg is, nem csak gazdaságilag rabságba tartó "idegen hatalmak" teszik nyomorékká a nemzetet, hanem ő saját maga, drága professzor uraim!
EZ annak a RENGETEG POZITÍV MISZTIKUS ENERGIÁNAK a következménye, ami Pap Gábor szerint, a Tejút centrumából mostanában öntözi, sőt, valósággal elönti a magyar népet!
Hajrá Halasi Eszterek! Végezzétek drágaságaim tovább is a szentséges eszmei nagytakarítást, akárcsak a művelt ellentéteitek: a misztikus hazudozók. Mer kérem szépen, Halasi Eszter ugyanannak a jelenségnek a megtestesülése, mint AVATARA, csak éppen a másik pólusnál hőbörög!Eszter Halasi
:D bazz, te tenyleg hulye, es bolond vagy!! szarok a magyarsagra ( is), meg ratok is! "szuka csaholas" t gondolom a felesegged vegez, gyerekgyartas koaben. inkabb keressetek meg hunn van az elveszett baranykatok! Ne Villokkel fogallkzzatok. egytol egyig betege vagytok...a nagy karmikur, kozmikos szarsagaitokkal egyutt..no, meg professzorok, meg ir, asztrologusok, mindenfele " tudomany" nak nevezett szarsag!! Hajra Kozma kettos! Toljatok a szekeret. Engem pont nem erdekel. Csak erre vetodtem, mert olvastam Kozma ur egy irasat! Arrol meg lehetvelemenyem... bort iszunk, vizet predikalunk, a szarmeg tetoig a fejuk felet.. mentalisan


Kozma Szilárd író, asztrológus - metafizikus Igazad van esztike te jány: Te "semmi nem vagy"! Vagyis, te egy büdös nagy semmi és senki vagy! Ráadásul. "kurvára" trampli. Persze, agyilag. Bizonyára így gondolta a feleségem is, mert nem tudhatta, hogy nem csak trágár vagy és gonosz (Fasiszta!) hanem, hogy ráadásul annyira tongyó az agyad, hogy még ezt is a szájadba kell rágni.


Eszter Halasi :D kimutattad a fogad feherjet faszika! Menj basszad szadba anyadat! ennyi vagy! tobb szora sem erdemes... egy igazi kocsog fatusko. szgeny gyerekeid! ugye? nem veletlen, hogy a nagyobbik mar lelepett MEGSZOKOTT... occsem, te bazz meg a h=hulye felesegged, egy gyaszrakat vagytok keten! Bazz. Gyartsatok a gyerekeket, csak, ne ebbe a vilagba! MERT OK SZIVNAK! mer, ti basszni tudtok, mast nem!!


Kozma Szilárd író, asztrológus - metafizikus Esztikém drága, nem néznéd meg, hogy valamelyik gyermekünknek, vagy nekünk szükségünk van-e szemüvegre, ahhoz, hogy tisztán lássunk? A te kis hülyéd meg startból öt dioptriás és kancsi, ami azt jelenti, hogy a k. mint kedves anyja még azt sem képes meglátni, hogy mennyire tongyó, meg fasiszta élet- és gyermekellenes! Vagyis: a halállal (Öngyilkossággal, magzat- és gyermekgyilkolással) kacérkodik állandóan.
Mind mosolyoghatsz tehát lelkem-drága, a kis egyke gyümölcsödre, mert éppen, hogy a te házad táján - Ha egyáltalán rendelkezel ilyennel - ömlik a szar, "tetőig"! Még annyi eszed sincs mint a tyúknak, és ezért nem éred fel, hogy a mi írásainak nem az ilyen öngyilkosságban, meg magzat és általános élet-pusztításban gondolkozó lelki nyomorékokhoz szólnak, mint amilyen te is vagy. A Halál zónában, ahol te dalolászod drágám a kis kancsidnak a hattyú-dalaidat, nem lehet bemnérbi és befogni az élet és boldogság-információkat. Hát hogy is képzelted, te kis hülye? Gyárilag nincs hozza készüléked, hiszen, ahogy írod, a te szüleid nem szeretkezve, hanem "baszva gyártottak le", de azért te sem hagyod alább, és te is bekaptad a lompost, amit azt a Fész-oldalad fényképei tanúsítják. Vagy netalán szűznemzéssel keltetted ki a tyukszarnyi sütnivalódból a kancsi bubádat? És onna a tyúk-aranyas fejedből is pattant ki az ugyebár, mint Pallas Athéne. Számodra persze: Fallosz Agykérge.


Eszter Halasi Egy eroszakos allat vagy! szegyen a ferfiakra! erre mondtam MARADJ OTT A RETEK ROMANIABAN!! NE GYERE EI=UROPABA!!! SOT, MENJ AT BULGARIABA! No, eriggy.... meguntam a szart....amit idefostatok...es, nincs itt senki, aki megvedene titeket :p egydul vagytok! No, pa!! seggfej!


Kozma Szilárd író, asztrológus - metafizikus Eszterosz Kancsalikosz! Te rohantál le minket a trágárnál trágárabb mocskaiddal és még én vagyok az agresszor, a férfiak szégyene? Hát ezek vagytok ti felvilágosult feministáa fasiszták! Jól rád ismert a feleségem! Miért kellene megvédjen engem, vagy Violát bárki is az ilyen Senkiktől? A Senkiháziaktól. Pofon tudlak verni én is te kerge marha kóros kukacina, nem veszed észre? Magyarországra meg akkor megyek, amikor akarok, ez aztán tényleg nem a feminista barmok fogják megszabni nekünk! Én nem küldözgettelek sehova, nem tudom mit mind forgalmi rendőrködsz, meg idegenrendészkedsz és kaparsz ott ahol semmi dolgod nincs, amikor még csak senki sem vagy, mert ha rendőr lennél legalább befognád, a csak trágárságok böfögésére képes szádat."

Az évekkel korábban "megesett" Esztike jány ezt követően nem írt többet, de én nagyon is jól tudom, hogy a mai magyar internetes társadalom ezrével termeli ki az ilyeneket. Már csak ezért is
mert ezek a bájos arcú romolottak keresztül - kasul fertőznek a világhálón, ajánlatos annak a nyakló és lelenőrzés nélküli használatától eltiltani a 18 éven aluli gyermekeinket!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.02.12. 10:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4155
Tartózkodási hely: Csíkszereda
1. Többszörösen kimutatott és felülvizsgált és újravizsgált sport-statisztikai adatok szerint, mindenféle végtag-sérülési baleset előfordulási szempontból, de életveszélyesség szempontjából is a síelés, messze az első helyen áll, és csak azt követően jönnek az un. extrém-sportok, majd a jéghoki, a szánkó, a bob, a vadvízi evezés, a box, a kézilabda és a futball. (Egészen halkan jegyzem meg, hogy az általános népi elképzelések és megbélyegzésekkel ellentétben, ami szerint az egy kimondottan agresszív sport lenne, az általam olvasott statisztikák szerint legalább is, a Karate és általában a keleti harcművészetek, a 16 - 18 helyen állnak.)

2. De Puzsér Róbertnek nem csak abból a szempontból van igaza, hogy miért kell a gyermekeknek az életét veszélyeztetni ilyen kirándulásokkal, és nem csak abból a szempontból, hogy mi a francos karikáért kell őket két, vagy akár csak egyetlen napi buszozással is járó távolságra a szülők mellől elhordozni "az iskola által szervezetten" (Tehát félig - meddig kötelező módon, gondolja a kevésbé tájékozott szülő. Jó, persze, az iskolától mindig kapunk ilyen kirándulások előtt egy, tulajdonképpen abszurd, aláírandó nyilatkozatot, ami szerint a saját felelősségünkre engedjük el a gyermekeinket.., tehát a lehetséges balesetekért a "kísérő" tanárok a felelősséget nem vállalják. De az igény és elvárás, hogy azért csak engedjük el, mert hát ugyebár mekkora önzetlenség a tanárok és az iskola részéről ez a nagy szervezés, OTT VAN! Sőt: ott van a gyermekeink szemében és arcán is, az, hogy mennyire gonoszak vagyunk, ha nem engedjük el, pedig ezt kimondottan az iskola, illetve "az oszi", tehát a Nagy Testvér kéri és igényli... Engem tehát, mindig az illető tanítónő, vagy osztályfőnöknő és "az iskola" ellen áskálódó, rossz indulatú fa-fejnek - Néha esszel :D ! -, neveztek ki a Barcelonai iskola-busz beleset előtt, a szülő-társak, amiért ezt mélyen helytelenítettem és a gyermekeimet nem engedtem. Sőt, több tanárnak és szülőnek a hátam mögött elmondott véleménye szerint, ezért "kellett" a gyermekeinket az osztálytársaiknak mobbingolni!), amikor azoknak igen is a szülők mellett, a szülők feleléségének a fennhatósága alatt van a helye 18 éves korukig?! Tehát:

3. Mi a francos karikáért kell az iskoláknak annyit kirándultatni és buliztatni (és többnyire egyszerre és egyúttal, ezeken a kirándulási "kiszállásokon"...mindkettőt!), a gyermekeket, amikor az iskola nem, egyáltalán nem azért van, hogy szórakoztassa őket - És lehetőleg szülői felügyelet nélkül ugyebár?! - amikor az iskola nem a szórakoztató ipar egyik ága? Ahogy Puzsér is írja: nem a vendéglátóipar és nem is a turisztikai minisztérium egyik "reklám-helye" Sőt: annak teljesen, de teljesen más funkciója van!

4. És igen, igaza van Puzsérnek, hogy az iskolának, nem szabadna, ezzel a gyermek- kamasz és tinédzser kirándultatási - szórakoztatási divattal, kitenni a kevés pénzű szülőket a gyermekeik ide vonatkozó kéréseinek, könyörgéseinek, nyöszörgéseinek és zsarolásának, majd, ha gazdasági, vagy netalán felelősségi - gyermekféltési szempontból és megfontolásokból a szülő mégsem enged, vagy egyszerűen nincs pénze rá, mert nulla a családi kassza (Több gyermekes családban ez is előfordulhat még kedves gazdagabb, illetve "a gyermekükért mindent megtenni képes" szülők és tanárok!) a kevés otthon maradó gyermekek bánatos, szemrehányó nézésének, jól érzékelhető neheztelésének, és - ilyen is van ma már - : nyílt haragjának!
Teljesen meg vagyok győződve arról, hogy a volt feleségem és a szintén szórakozás és szórakoztatás-bolond, beteg-nyugdíjas tanítónő volt-anyósom, egyik fő meggyőző érve, arra, hogy Medárda miért is kell rájuk hallgatva elszökjön tőlem hozzuk, az volt, hogy ők, a fafejű apjával szemben, aki a tavalyelőtt tél elején nem engedte el Ceglédre négy napos kirándulásra (egy - egy napos utazás el - vissza) el fogják engedni mindenhova.

5. A régi, mára hálistennek lecserélt igazgatónővel, a mi iskolánkban a dolog odáig fajult, hogy már olyan "igényt" is "közvetített" felénk, a szülők felé az akkor 6-os gyermekeink osztályfőnöknője, hogy teljes hétvégi kirándulásra vinné az osztályát valahova a hegyek közé, ahol nincs mobil- térerő sem, és ennek ellenére, most tessék figyelni: szigorúan kizárólag szülők nélkül. Nagy csodálkozásomra, rajtam kívül, egyetlen más szülőnek sem volt, legalább is nyíltan nem, a szerintem hajmeresztő igénnyel szemben semmi ellenvetése. Hanem, ha nem is teljes meggyőződésből, de csak bólogattak mint a birkák, és persze a kellemetlenség jeléül elhúzták a szájukat. amikor én kerek perec megmondtam, hogy a részemről, erről szó sem lehet, Etelke nem fog elmenni. Aztán a - Szerintem... - a nagy felelőtlenkedési haditerv valamiért még sem sikerült, de a lányom szerint, az osztályfőnöknő attól kezdve nem éppen pozitív értelemben diszkriminálta és "szigorkodott" vele feleslegesen (Az amúgy is jól nevelt gyermekeim közül, a legszófogadóbbról és a legfegyelmezettebbről, pedánsabbról, stb. van szó!), persze, mások számára alig észrevehetően. Azóta, ennek a fiatal tanárnak gyermeke született, és nagyon remélem, hogy a szülői reflexeivel, felelősség-ösztöneivel együtt, az általa tanított és "osztályfőnökölt" gyermekekkel szembeni felelősség-érzete és netalán a pedagógusi felelősségtudata is felébredt.

6. Amikor az iskola egy másik, általam erkölcsileg és felelősség szempontjából belátóbbnak és szélesebb látókörűnek, vagyis: hosszú távú következményekben is képesnek képzelt tanárának felvetettem azt, hogy metafizikai szempontból nem helyes az a szülői - tanári magatartás, hogy a gyermekeket folytonosan és mindenáron szórakoztatni kell, azt felelte, hogy: "De nem árt, ha jól érzik magukat."

7. És mivel asztrológiai portálon vagyunk, arról se feledkezzünk meg, hogy mindez nem a nyugatról egyre vadabbul támadó Liberalizmusnak a terméke és következménye, hanem a Liberalizmus is, ezzel a nevelő - pedagógusi szakmának a gyermekeknek a kurválkodásra való szoktatását is célzó, himpelléri szakmává való degradálását is eredményező, egyre erősebbé váló Lilith-hatásnak a terméke és következménye.

8. Ne csodálkozzatok és ne csodálkozzanak, ha ettől kezdve egyre több ilyen gyermek-szórakoztatási játszmának a tragédiába való fordulásáról fogunk tudósításokat hallani a jövőben.
Az emberi élet célja és rendeltetése ugyanis, nem a minél több szórakozási lehetőség kihasználásáról szól, hanem a tényleges boldogságot jelentő megváltódási képességek kifejlesztésének a szükségéről, ami a szórakozással, homlokegyenest ellentétes!

(Valahol a szövegben szerepel az Olaszországi baleset helyszínéül szolgáló helyiségnév is, amit siettemben Barcelonának írtam, talán, mert a hírekben oly gyakran szerepel az általános ERu-s elvárásokat magába foglaló, nevelési elveket politikai Barcelonai szerződés. Most nem kapom meg, kérem emiatt ne kárhoztassanak, mert nem ez a fontos ebben a hozzászólásban.)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.02.12. 13:24 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4155
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Persze, a Puzsér Róbert által felvetett probléma, azért annál sokkal árnyaltabb, mint hogy a szülőktől, akár amatőr és időleges sportolási alapú, de lényegében úgy is, szórakozás céljából távol vitt gyermekek veszély megoldást nyerne abban, hogy a minimális felelősségérzettel rendelkező szülők nem engednék a Veronai tragédia után a gyermekeiket ilyen jellegű „iskola-kirándulásokra”. Illetve, ha az iskolaigazgatók végre kijózanodnának és abba hagyatnák (Megtiltanák) az otthon unatkozó és ezért különleges élményekre vágyó, illetve a „kellemest a hasznossal” elegyíteni törekvő, tanároknak az ilyen kirándulások és iskola - bulik szervezését.
Mert, már meg se haragudjon senki, de amit hallottam én a lányaimtól arról, hogy mi is folyik tulajdonképpen a 9-ik osztályosok számára szervezett a gólyabálokon, illetve, hogy miket művelnek a 12-es szervezők az előkészületek alatt, evidens, hogy a „gólyák”-nak az iskola hangulatával és a nagyobb diákokkal való megismertetésének a címe alatt (Hogy ne írjam: az ürügyén), micsoda, nem is annyira rejtett szórakoztatáshoz, magyarul: „kurválkodáshoz”  való szoktatás, egészen pontosan: az általános iskolai, „kihálós” kirándulásokon megkezdett, korai szexuális ösztön- és hormonserkentési „jártasságnak” (beavatásnak  ) a véglegesítése történik.
Mert másfelől ott vannak azok a szülők és gyermekek, akik nagyon komolyan sportolnak a heti, vagy minimum havi rendszerességgel járó versenyzésekre, a különböző szinteken játszódó un. meccsekre, bajnokságokra való járással, messze – utazással, és igen is, ezek még külföldre való utazásokkal , ott tartózkodással is járnak. Nos, kérem szépen, azok teljesen más jellegű, célú és rendeltetésű utazások és „kiszállások”, amelyek teljesen rendben vannak, és ahhoz képest, hogy ezek, az iskolai sport-szórakozással járó kirándulásokhoz képest, amelyekről Puzsér Róbert is írt, sokkal nagyobb arányban zajlanak és mennek végbe, anélkül, hogy ezek a sportolókat szállító buszok baleseteznének. (És ez még akkor is így van, ha nem is olyan rég, egy egész dél-amerikai futball csapat veszett oda egy repülő-szerencsétlenségben!).

Baleset - veszélyességi szempontból, vagyis vibrációs különbözőség szempontjából, mi is a (Nagy!) különbség, a diákok (És a tanárok...) szórakoztatását célzó iskolai buszos és repülős (Ezelőtt 16 - 17 évvel egy 200 gyermekcsapatot utaztató ukrajnai személyszállító gép ütközött több ezer méter magasan egy teherszállító géppel, amelyben minden gyermek és tanár meghalt.) kirándulások és a verseny-sportolás, vagy edzőtáborozás céljából utazó gyermekek közössége között?

Ott tehát, ahol tényleges sportolás a cél és egy, egyetlen, általában a fizikai és a lelki egészség erősítése és fenntartása érdekében végzendő „éles” küzdelemben, vagy edzőtáborban való részvétel, a cél, teljesen más szellemiség honol egy ilyen, többnyire össze forrott csapatban és társaságban, mint a szórakoztatás céljából otthonról elhordott gyermekek és velük együtt utazó felnőttek esetében! Ahogy a misztikusok fogalmaznak, ilyenkor teljesen más „energiák” vannak jelen a buszozó személyeknek a busz utasterébe zsúfolt közösségében, mint egy komolyan sportoló „küzdőtársak” közösségét képező utazó-közösség erőterében. Mert amíg az első nagyon zavaros és spirituálisan szétszórt, tehát alacsony rezgésű, és a benne utazó felnőttek lehetnek akár másnaposak is, tehát szintén alacsony rezgésűnek számító lelki és szellemi állapotban, ami ki száz százalékosan kihat a gyermekekre is, addig a sportolók esetében ez a zsúfoltabb, tehát intetnziv együttlét, határozottan célirányos, egyöntetű és koncentrált, ami akár magasabb rendű rezgési állapotokat is hozhat létre. De minden esetre, az általánosnál nem alacsonyabbat! És ez már bőven elég ahhoz, hogy a sportoló gyermekeket ne kelljen félteni ilyen jellegű balesetektől a szülőknek, mivel ebben az esetben azok semmivel nincsenek veszélyesebb helyzetben, (alacsonyabb rezgési szinten), mint hogyha a saját szüleikkel utaznának a család autójában, amelyet az édesapjuk, vagy az édesanyjuk vezet éppen.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.02.14. 18:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4155
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Gabika kedves!

Aki asztrológus akar lenni, annak nem csak, hogy pokolra kell előbb menni, de meg kell tanulni, nem csak a verbális meggyőzés (Merkúr), és persze, a szeretet (Neptunusz) és a megható anyai együttérzés mágiájában, meg a női szolidaritás erejében (Hold), valamint a bűbáj erejében (Vénusz) bízni, hanem az olyan, általában manapság nem kívánatos és csak a televízió készülékekből agresszió formájában kiömlő sötét és kényelmetlen férfias erőkben is, mint az őszinteség (Jupiter) és a bátorság (Mars) mágiája, valamint a felelősség (Szaturnusz) és a változás-fejlődés erejében, vagyis az emberek megvilágosodási és irányváltoztatási képességében is (Uránusz). És persze, szülőként sem kell mindjárt minden normális magatartásunk következményére, mint a gyermekünkre - gyermekeinkre feltétlenül és csakis negatívan visszahatni képes, veszélyes ok-forrásra! - A te és általában a többi szülő elképzelésével szemben, ott vannak a Viola által feltárt pozitív eredményeink, még akkor is, ha ezek a szó szoros értelmében is "kurvául" nehezen születtek, meg a normális, természetes, határozott és felelősségteljes konfliktuskezelés helyett, a liberális taknyolásra, sőt: az áldozat-hibáztatásra megveszekedetten berendezkedett volt-igazgatónő beteges ellenállásai és aljas manipulációi miatt.
De még így is megszülettek! Hát akkor egy, a józan belátásra valamennyire is képes igazgatóval... A helyzet tehát nem annyira kétségbeejtő, és a gyermekeiteknek nem lesz attól baja, hogy a szüleikben még normálisan működik a felelősségérzet, és elnyomja a humanista gyávaságot és ignoranciát.
Az asztrológus tehát abban különbözik a többi embertől, hogy amennyire csak bírja, bele számítja a játszmába mind a tíz őserőt, és mind a tíz egyetemes törvényt is, szemben a materialisták lineáris logikájával, és szemben a vallásos - misztikusok zagyva misztikájával: végső soron ignoranciájával, amellyel azok, még az előbbieknél is ostobábban, a "Jó istenre" bízzák a dolgaik és a gyermekeik, nem egy esetben vészterhes iskola-problémája elintézését. És te asztrológusnak tanulsz, ha jól tudom...:) És még hozza nálam...

Másodsorban, nem értem, hogy miközben Mo-n, folyamatosan az ő adójának az el kótyavetyélésére hivatkozik mindenki, aki az éppen regnáló kormány politikusait szidja, hogy csodabogárba nem jut eszébe az senkinek, hogy a tanárokat is az ők állami- munka- és mindenféle adójából fizetik végső soron, még akkor is, ha a tanároktól félő szülők nem egyéni magánvállalkozók? Hiszen amint te is vissza mész majd dolgozni, a te fizetésedből is le lesz vonva egy sor adó, különféle címmel, amelyet, többek között a tanügy fenn - és eltartása érdekében vonnak le, és így volt ez akkor is, ami előtt Gyesre mentél és így van ez a férjed esetében is a jelben és minden polgártársaddal, aki jövedelmet szerez! Akkor meg miért nem lehet azt elvárni a gyermekeitek tanáraitól, hogy a gyermekeitek szórakoztatását bízzák csak ti rátok, a szülőkre, és még azzal is ne vonják ki a család légköréből őket. És ők, a tanárok, csak és csakis azt tegyék, amiért végső soron "megfizetitek" őket, tehát, hogy tanítsák és neveljék, és ne mind szórakoztassák a gyermekeiteket? Ilyenkor miért nem tudtok arra hivatkozni, hogy "a mi adónkból." Hiszen mostanában még egy halomra fizetett és összesen napi három - négy órát dolgozó tévé-műsorvezető szájából is ez csorgott ki, a nagy meglepetésemre... :lol:

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.02.17. 01:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4155
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Ez a Bolond-fórumba már fel van téve, de végeredményben "innen pattant ki" a felismerés szikrája. Egészen pontosan: a Medárda ügye váltotta ki azt a felismerés sorozatot, amely a Szaturnusz által is stabilizált és "kőbe vésett", igazi hitem teljes értékű megvalósítási lehetőségéhez elvezetett.

Az idealista misztika kártékonyságát jól ismerem. Amit a Bolondság Bolondságéban leírtam, tehát nem egy ilyen idealista - vallásos elmélet. Tisztában vagyok azzal, hogy nem lehet boldog ember az, aki folyamatosan és állandóan csak fájdalmas sors-figyelmeztetésekben és anyagi károkban részesül. Másrészt, ez a magasrendű hit, aminek a következtében, az ember végül is megnyugodhat, mert megérti, hogy az élete nem folyamatos krízisből és sorsdrámákból, na meg, szélsőséges esetekben: tragédiákból kell álljon, éppen, hogy az igazságért való harcnak is „az örömében”, az igazságért való harcban való részvételi lehetősége miatt érzett boldogságban „találkozik” a benne levő Isteni szellemmel: A világosság és a szeretet egységével.
Persze, ehhez rengeteg pozitív és negatív sorstapasztalat szükséges. Vagyis ahhoz, hogy az ember rengeteg tapasztalás – tapasztalat után megérthesse és elhihesse azt, hogy a felelősségteljes és a felelősség szelleméhez un. hűséges magtartásnak hosszú távon, nem csak az ő személyére vonatkozóan létezik pozitív mágikus következménye, hanem a gyermekei számára is. Én is csak most, 63 évesen értettem meg azt, hogy annak, hogy a gyermekeimet véges – végig a szaturnuszi szellem szerint gondoztam és neveltem, ez az őket „vigyázó”, irányító és óvó szellemiség annyira erősen bevésődött az aurájukba, hogy Medárdával pl. , akit az édesanyja és az anyai nagyanya teljes valóság-tagadóvá és valóságferdítővé, vagyis valósággal lelki és erkölcsi süketté és vakká változtatott a rengeteg agymosással, amiben részesítették, egy, a korához képest meglepően erős felelősségtudattal és magasrendű moralitással rendelkező 27 éves fiatalemberbe lett szerelmes. Egy olyan férfibe tehát, aki, annak ellenére, hogy engem egyáltalán nem ismert, három hónap megvezetés (Erkölcsi kábulat) elteltével ráébredt arra, hogy a szerelme édesanyja és nagyanyja őt, rosszhiszemű célokból indíttatva, teljesen megvezették.
A szaturnuszi szellemiséggel pozitív relációban álló fiatalember tehát, ami után felismerte az „anyák” játszmájának a sátáni mivoltát és látta, hogy ebbe a labirintusba egyre jobban bele szédül a szerelme, kétségbeesetten, azonnal találkát beszélt meg velem, hogy a valóságban is megismerjen, nem csak az anyák leírásában – bemutatásában, és attól kezdve mindent meg tett annak érdekében, hogy Medárdát felébressze és a valóságra rányissa a lelki szemeit. És ez végül sikerült is neki, és Medárdát a teljes valóság-tagadó tudatzavarából,és ez által egy komolyabb tragédia bekövetkezésétől, persze, az én ideb vonatkozó leleplezéseim segítségével is, kimentenie.
Így, ilyen, a közvetlenül NEM látható, és NEM érzékelhető hatások szintjén is működnek tehát a szaturnuszi sorserők:
A majdnem azonnal érzékelhető és, ha kell, ha nem, jót és rosszat egyaránt megteremteni képes, lunáris női – anyai mágiához képest, majdhogynem észrevehetetlen és felismerhetetlen ÁTTÉTELES MÓDON, de ugyancsak a mágia jelensége által "fűtötten", hatnak a szaturnuszi sorserők hatásmechanizmusai. Tehát „a fű alatt”, de annál biztosabban.

Ezt én rég óta sejtettem, de nem mertem teljesen elhinni, mert féltem attól, hogyha erre rá bízom magam, akár ignoráns is lehetek.... Hát most elhittem! És ez most végre, megoldotta a legmagasabb tudatossági állapotot megvalósító: a pozitív következményekkel járó, tehát rá automatikusan vissza ható, tényleges hitet elérni képes Bolond- problémámat is, amit a tnaulmány elején felvázoltam és ami miatt hiányosnak és ezért hibásnak is tekintettem a Hamvas Béla Bolond-leírását. (Az Arleqin c. esszéjének az igazságát.). Amely központi és apai sors-probléma tehát, ettől kezdve nem probléma többé az én számomra, mivel tudom, az un. atyai felelősség-teljes alapállásnak és magatartásnak (mag-tartásnak) létezik olyan „titkos” mágikus ereje, amely, ha felszínen és rövid távon, észrevehetetlenül és érzékelhetetlenül is, de képes ellensúlyozni a felelősség szellemét elutasító liberális anyák (Azok feminista eszméket valló rétegei) kártékony és veszélyes mágikus tevékenységét. Az apai - szaturnuszi szellem tehát képes ellensúlyozni ezt a negatív, tehát rombolásba forduló, veszélyes következményekkel járó, anyai - teremtői mágikus hatásokat olyankor, amikor erre nagy szükség van mert az apa már elérkezett a Bolond spirituális állapotába esetleg, vagy, legalább is, elindult a Bolonddá válás útján, de az anya még nem. Egészen konkrétan:
Nem létezik, hogy egy ilyen, maximális spirituális tudatosságra és felelősségre törekvő édesapának a gyermekét átlagon felülien veszélyes betegség, baleset, vagy annál nagyobb szerencsétlenség érhesse (Pl. hogy pedofilek, vagy később, amikor az megnő: vadmarhák, elrabolják, megerőszakolják és meggyilkolják, azért, hogy mint tanút eltüntessék láb alól, vagyis, hogy meggyilkolják, amitől én, ismervén az anyja ide vonatkozó képzeleti tevékenységének a beállítódását és az átlagon felüli szerelmes - vágyakozó, sóvárgó szexuális természetének a temperamentumát, Medárdárt mindig is, erősen féltettem.), amennyiben a Bolond gyermekeinek az édesanyja spirituálisan akár csak megbízhatatlan is, nem, hogy a gyermekeinek még direkt rosszat akaró némber, mint a mi esetünkben. (Pl. a majdnem szín jeles tanulói szinten álló lányt egészségügyi technikumba akarja küldeni, ahelyett, hogy egyetemre küldené, csak azért, hogy lehessen jó ápolónője az ő nagyanyjának, illetve, hogy tudjon neki segíteni az orvosi szakszövegek fordításában. Nem viccelek: ezt meg is mondta Medárdának és ez a szerencsétlen csak bólogatott rá és meg volt győződve, hogy, amerre ahogyan az anyja irányítja az életben,, az a lehető leghelyesebb... No coment.
Azokban az esetekben pl., amikor kisgyermekeket rabolnak el váltságdíj ellenében, vagy gyermek-lányokat, kamasz – és tini-lányokat, vagy fiatal lányokat ragadnak el különböző okokkal, különböző elvetemült személyek, mindig apai – atyai, szaturnuszi szellemiség hiányról, illetve negatív szaturnuszi szellemiségről tanúskodik a családban általában, de az utóbbi esetben inkább arról van szó, hogy az anya, tudattalanul és önkéntelenül, de valamiért, erősen lázad a Szaturnuszi szellemiség ellen, sőt: egyenesen utálja, mind a sasját apjában, mind a gyermekeinek az apjában ennek a megnyilvánulási formáit.

Nem létezik tehát, hogy azok, akik a többi tanulmányainkat olvasták, és akik a többi, youtube-re is feltöltött videóinkat látták, ne tudnának ennek a Szaturnusz- ellenességnek a feloldása érdekében tett tudatos erőfeszítéseikben sikeresek lenni és a Bolndság Bolondságának az áldásos hit-erejét megvalósítani!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.02.18. 13:07 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4155
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Ezt a filmet minden diák-buliztató, gólya-báloztató és a rájuk bízott gyermekeket, minden áron kirándultatni és szórakoztatni akaró tanárnak, valamint a gyermekeit, és főként a kislányait, megfelelő valóság- és helyzetismeret nélkül, és főként, a hosszú távú következmények figyelembe vételen nélkül szépség-versenyeztető, és általában a hamis csillogásra, a világi örömökre korán rászoktató szülőnek meg kell nézni. Majd, ha megnézték, meg is kellene érteni, hogy igen is, ide vezet a valós emberi értékeket mellőző, fene-nagy szabadság, hogy igen is, „ennyit ér” a liberális neveléssel hamis öntudatra szert tevő, és így erkölcsileg zavarttá, sőt: gerinctelenné tett, nem is olyan lassan felnőtté váló gyermekek számára „az élet”! – Ahogy a főszereplő fogalmaz a végén: ezzel a sátáni jelenséggel, nem kellene kínlódni a rendőrségnek, ha a nyugati típusú társadalmakban nem lenne rá igény. És az igényt a liberális nevelés nem csak, hogy kitermeli, de még fokozza is!
A filmben szereplő, életűk vészterhes sorsdrámájába, egyeseknek: tragédiájába sodródó lányoknak egy – egy jellegzetesen tinis, szenvedélyes „kifakadásában” , ciccegésében, „fölösleges” szülői aggódást lerázni hivatott, türelmetlen gesztusában, szülőre haragvó arckifejezésében, a saját „félelmetes” kamaszlányaink viselkedésére ismerhetünk, akik egyszerűen nincs ahonnan tudják (A fészbukos lájkolásokból?), hogy mennyire is, alaposak az aggodalmaink. Ezért is kell tudni egy felelősségteljes szülőnek, ezeket a lázadásokat nem csak türelmesen kezelni, de ha szükség van rá, az igazságnak az ennyire „brutálisan” nyers fel- és bemutatásával, vagyis a kendőzetlen egyenes beszéddal: megelőzni.
És nehogy azt higgyük, hogy ez a jelenség a mi közösségeinket elkerüli! Hiszen, többek küzött, ott van mindjárt a Csíkszeredában élő, magának nem csak, hogy kemény drogos, de még kemény lány-vadászó és deklaráltan pedofiliás fészbuk oldalt is készíteni sem restellő Tankó Arthur Győző nevű, „zenész” fiatalember is, aki képes volt előbb a 14 éves Etelkát a főtéren leszólítani, majd fészbuk-csetten, a szülők elől eltitkolt találkára („koktél partira”) hívni, és amikor azt a vonalat mi letiltottuk, akkor a szintén liberális, sőt: feminista anyjuk által nevelt 11 éves Rékába kötött bele és képes volt még szerelmes verset is írni hozza.

https://www.youtube.com/watch?v=bYcIcX4iMAY

Egyébként, egy éppen ilyen, tehát a „zsarnoki apától” megszabadított, és „felszabadult” kurválkodó jövőt szeretett volna a volt feleségem Benkő Emőke biztosítani a 18 éves koráig, nem általa, hanem általam gondozott és nevelt, de a nyáron éppen az ilyen a felszabadító szövegekkel elhülyített Medárda lányunk számára, hiszen egyáltalán nem tudhatta, hogy az, akibe Medárda szerelmes lett: Szente Tamás egy, a korához képest elképzelhetetlenül erős felelősségtudattal és emberi öntudattal rendelkező személy, aki nem azzal kezdi, hogy szexuálisan kihasználja „A MAMA” ÁLTAL EGYENESEN AZ ÁGYÁBA SZÖKTETET leányt. Az ő célja igen is az volt ezzel a nyílt „felkínálással”, hogy a lányunkat hozza olyan „vétkező” helyzetbe velem szemben, amelyből aztán Medárda képtelen legyen az őt addig elé gondozó és nevelő családjába vissza jönni, hanem, a későbbi bűntudata miatt egyáltalán velem normálisan kommunikálni. Vigyázat tehát: nem mindig „fizetőképes” perverz férfiak „állati vágyai” nevezhetők meg az ilyen tragédiák okának, amilyeneket a filmben is láthatunk, hanem, az elvált szülők esetében, a másik szülőnek a titkolt anyagi terhektől (A jelen esetben gyermektartástól) való szabadulási-vágya, illetve, a másik szülővel szembeni ostoba és igazságtalan és a gyermeken csattanó bosszúállási vágya is.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 57 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO