ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.07.14. 01:08

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 18 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2009.07.20. 12:14 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Hirtelen beálló sorsviharok kezdetén tehát, sőt: néha még a vihar-állapot folyamán is, még mindig nem voltam képes eddig megőrizni az un. Brhamani, belső nyugalmamat, vagyis ilyenkor realizálatlan maradt a Sárkányfej által jelzett szellemi tudat-állapot: a teljes biztosnság-érzet, és bizony néha még kételkedtem is abban, hogy létezik-e a közvetlen és pozitív (mágikus erejű) kapcsolat az „Én vagyok”- egyetemes léttudatom és a Kozma Szilárdi életem, az individuális sorsom között. Paradox helyzet: éppen az ejtett kétségbe (Mérleg), hogy nem tudok végre oda emelkedni, hogy ilyen átláthatatlan és ezért értelmetlennek és abszurdak tűnő sorshelyzetekbe kerüljek, miközben éppen a Levegős-Lilith - karmám (Önkéntelen és öntudatlan Karmikus kisugárzásom) volt az, amely ilyen „abszurd” és „méltatlan” helyzetekbe hozott, azért, hogy fejtsem már meg végre ezt a részletet is, és oldjam fel ezt a karma-maradványomat is! (És persze, itt érjük utol az Evangéliumi vihar-lecsendesítési allegorikus jelenet, igazi, spirituális értelmét is. Csakhogy nem egy kívülálló Jézusnak kell a vihart lecsendesítenie, hanem nekünk kell a belső, képzeleti, mentális és asztrális - lelki vihartalan állapotunkat folyamatosan meg- és fenntartanunk!)
Egyszerűen elképesztő, hogy milyen mély és ugyanakkor „pofába mászóan” egyszerű, szimbolikus jelentéssel teli, természeti összefüggések vannak az életünkben! A télen, egészen pontosan: karácsonykor, attól borult ki – De nagyon vigyázni: belül, egészen belül – kívül-állók számára láthatatlanul és érzékelhetetlenül! – a Mérleg, hogy éppen azt követően, amikor Emőke amiatti irracionális félelmeivel viaskodtunk heteken át, hogy amennyiben ott hagyja az irodai munkát, leszegényedünk (Holott, mielőtt elhagyta volna a családot, amikor tehát kizárólag az én jövedelemből éltünk, messzemenően jól álltunk anyagilag: akkor javíttattam fel teljesen az ajándékba kapott autót és akkor vásároltam a Laptopomat is!), vagyis éppen akkor, amikor én ennek az ellenkezőjét bizonygattam neki elkeseredetten és kétségbeesetten, látván, hogy a homloküreg gyulladásból – torokgyulladásba és torokgyulladásból arcüreggyulladásba „sétálgat” át folyton a visszafojtott agresszivitása, illetve a megalázó helyzetei miatt (És ilyenkor soha nem lehetett tudni, hogy a negatív energiák mikor szüremlenek át végzetesen a gyermekekbe, mint korábban és ilyenkor majdhogynem végtelen volt nálunk a hűléses állapot.), szóval éppen ilyenkor, találkozott a bőséges rendőrtiszti és tanárnői fizetésekből gazdálkodó, két gyermekes volt osztálytársnőjével, akivel bementek a Leonárdo nevű luxus-cipőüzletbe.
De nem csak, hogy bementek, hanem a két búsás fizetésből gazdálkodó, sőt: anyagilag még a szülők által is keményen támogatott osztálytársnője, nagyvonalúan és nagylelkűen felajánlotta, hogy ad
Kölcsön Emőkének pénzt, megvásárolni egy a csizmát, aminél sokkal jobb minőségűt lehetett vásárolni akár a szemközti Tulipánt-üzletben is, az Angeloben elkért összegnek a negyedéért. Egészen pontosan: a hat tagú családunk havi közköltségének a teljes értékéért. Tévedés ne essék: ha nem lehetett volna máshol olyan, illetve annál jobb minőségű cipőt kapni, illetve annak a negyed áráért legalább ugyanolyan minőségűt, és éppen azokban az időkben, amikor Emőke – és rajta keresztül, mi is, mivel mindannyian az ő családanyai képzeletvilágának vagyunk kiszolgáltatva ilyen szempontból - éppen a szegénység rémképével küzdött, akkor nem esetem volna kétségbe, hanem normálisnak találtam volna a vásárt. És abban is biztos voltam, hogy amennyiben egyedül megy be oda szemlélődni, egészen biztos, hogy nem vásárolja meg azt a négyszeres árú csizmát, amely árának a háromnegyede olyan luxusadót képez, amire a Leonardo olasz tulajdonosainak a gyermekei, egy limonádét isznak nagy unalmukban, hűsülésképpen a Capri szigetén.
Ezt tehát, csak és csakis azért vásárolta meg Emőke abban a szegénységtől éppen iszonyodó lelki állapotában, mert akkor még mindig befolyásolható volt személyi tudatában és egyszerűen nem merészelt Nemet mondani a nagy lábon élő (Szerencsésebben férjezett...) barátnőjének!
Ekkor tehát kiborult nálam a Mérleg, illetve elszabadult a belső Sárkány, és annak érdekében, hogy Emőkével, aki makacsul és semmiképpen nem akarta megérteni, hogy mi bajom van, ne veszekedjek orrvérzésig, ne robbanjak szét, előre megvásároltam azt a karácsonyi itókát, aminek a megvásárlásának az idei elmulasztását éppen mérlegeltem, melléje egy csomag cigarettával, és bizonyára azzal a tudattalan sugallattal (Mert józan elgondolásnak ez nem volt nevezhető), hogy ennek a magamnak okozott bűntudatnak a segítségével, legalább a negatív kiegyenlített állapotot létrehozom, és onnantól kezdve, vaj lévén az én fejemen is nem lesz un. erkölcsi alapom, ahhoz, hogy tovább veszekedhessek, neki fogtam „ünnepelni”. Ezt sem kell úgy elképzelni, hogy meg ittam az egész „szeszes anyagot”, és elszívtam az egész csomag cigarettát, hanem úgy, hogy ilyenképpen, ennek a mesterségesen provokált bűntudatnak a segítségével és ilyen jellegű, „bűnös” boldogság-pótlékok segítségével, legalább is lelki szinten lenyugtattam magam. Mind a hűlés-elleni fenyősziruppal ízesített és vízzel oldott minőségi vodkából, mind a cigarettából maradt bőven szilveszter éjszakájára is. De tény, hogy ezzel a jellegzetesen levegős (Figyelem: Ez Nem Skorpiói!) önrombolással, csak kívül csitítottam le a vihart valamelyest, mivel egészen belül csak az Egy-előre szerinti Bolond elengedést és megbocsátást gyakorolhattam, hiszen a számomra teljesen érthetetlen és feldolgozhatatlan sors-helyzet karmikus feldolgozása ezek szerint, majdnem nyolc hónapot késett. Ekkor ugyanis, elvetetem azt a korábbi reményemet, hogy Emőkének sikerül ténylegesen újjá születnie, és úgy képzeltem, hogy bármilyen tudatossági szintre is tesz majd szert elméletileg, „Egy-előre úgy néz ki”, hogy gyakorlatilag képtelen marad a teljes újjászületésre. Egyszerűen elfogadtam tehát ezt a, számomra megoldhatatlan, kompromisszumos helyzetet elsősorban a gyermekek, de végső soron mindannyiunk érdekében is.
Nos, mi az érdekes analógia ebben az egészben? – Karácsony után, (Vagy közvetlenül szilveszter után?) karate edzésről haza jövet, találtunk egy félig megfagyott galambfiókát a lépcsőházunkban, ami a kezdetén még enni sem volt képes. Különböző trükkökkel vettük rá, hogy valamit is kezdjen galamb-kíváncsiságból csipkedni, majd azokra a felületekre (inkább sárga-pontokra), amelyeket megcsipdelt, számára ízes kukoricaliszt-kevertet kentünk és így vezettük rá az életben maradás nagy galamb-trükkjére. Kb. Egy hónapig volt a galamb nálunk, de a végére nem csak keresztül-kasul repkedett a szobákban, hanem a leg hozzá férhetetlenebb helyekre is betojt (Horgast). Így végül elvittem az autóbontó-barátomhoz, akinek nem csak udvara, de a gyermekeinek lakatlan galambketrece is van. Onnan aztán a fél posta- fél balkáni gerlénk tovább állt, amikor nyitva felejtették az ajtaját. És most, hogy kiköltöztünk sátorral a nyári tábor színhelyére, mit gondoltok, mit találtam, éppen abban a vikkend - házikóban, amiben nyár elején aludtam egy hétig, mielőtt Mo-ra elindultam volna? Egy abszolút fajgalamb-fiókát, a Tubicánkat, aki most a tavak felett végzett fecske-szerű, és szuperszonikus vadász repülő-szerű bukó repüléseivel gyönyörködtet itt bennünket, amikor nem a két, szintén általunk hozott kiscicával játszik, alszik, vagy étel-morzsákat csipeget, büszkén ránk morogva és tíz-húsz centiket odébb libbenve, ha meg akarjuk fogni.
Rég töprengtem én azon, hogy a Galamb, mint a Szent Szellem és a szerelem, illetve a boldog házasság jelképe is (Az ostoba és harc és erőfeszítés nélküli béke mellett!), nem a Vízöntőhöz, de persze, nem is a Skorpióhoz (Sas, Sólyom) tartozik, hanem a Mérleghez! – Lehet ezen mosolyogni, de én hiszem azt, hogy nem véletlenül tette be valaki – bizonyára sajnálatból – néhány szem kukoricával együtt ezt a „kiegyenlítődési” - galambot éppen ide, ahova mi épen aznap délután „kiköltöztünk”.
Még sokat lehetne a külső szimbólumokról, illetve a környezettel való összefüggésekről beszélni, de inkább vágjunk az elevenbe:
A levegő-karma tehát, a szellemi-spirituális és kauzális szintű, hirtelen változásoknak a helytelen, téves lereagálására hajlamosítja az illető személyeket, illetve, a tényleges spirituális és kauzális állapotoknak a és változásoknak a Nem-érzékelésére, vagyis a hamis és téves érzékelésére, ugyancsak a legmagasabb spirituális (tudati és öntudati) szinteken! Illetve, a valós spirituális állapotoknak és változásoknak a félre-értési késztetéseit, a hirtelen beálló, negatív felszíni helyzetek és jelenségek alapján. (Így nem érzékeltem, illetve tévesen következtettem én a télen az Emőke mély és gyökeres változásra való hajlandóságát, úgy ítélve meg, hogy a csizmavásárlás arra utal, hogy lényegében semmiféle pozitív változásra való hajlandóság nem jött létre benne.) – Egészen a kauzális szinteken.
(Folytatása következik) Ahhoz, hogy zavart ne keltsek bennetek, figyelmeztetnem kell arra, amivel engem szoktak vádolni azok, akik a feltárás első fázisa alatt, a karma-feltárás közben, semmi jót nem hallanak magukról, hogy nem csak a karma működik bennünk, hanem a pozitív fényszögek által jelzett jó képességeink is, és persze, az abszolút létalap is! Szóval: a levegő-karma, az abszolút spirituális Én-tudat (A szellemi – Isteni öntudat) létének és a gyakorlati földi valóságnak a (A kicsi én-ünk sorsának) a közvetlen kapcsolata érzékelési képtelenségét eredményezi, vagyis az individuum öntudatának az egyetemes léttudattal való közvetlen érzékelési képességét blokálja, vagy zavarja meg, majdhogynem abszolút mértékben! Konkrétan: Hiába tudom elméletben az egységet, mert az Isteni Én-em helyett, Istenként csak a megfoghatatlanul manifesztálódó külső „Sárkányt” látom: a számomra „objektíven” idegen, az értelmem számára tehát szeszélyesen és zavarosan, viselkedő Istent látom, és Mérleg-karmával főként és főként, ami a párkapcsolatban manifesztálódó Isteni Fényt – értelmet, illeti!
Nehéz és zavaros sorsviharokban tehát, az Isteni (pozitív mágikus erejű) Énemnek, a párkapcsolatban való manifesztációjában, inkább a zavaros és ellenséges Sárkányt (A gonosz Lilith-sorserőt) látom és érzékelem. – Hát presze: Hiszen azt és azokat a személyeket és azoknak is azokat a megnyilvánulásait vonzottam be éppen a Levegő – és a jelen esetben a Mérleg – karmám által, amelyek ennek a „viharos” zavarhatóságomnak a megtestesülései voltak! „Igazi”, nagy szerelmeknek, éppen olyan párkapcsolatokat vonzottam be, akik ugyan az Én-jeim voltak spirituális - elemi szinten, de az anyjuk (Rák, Hold), akiktől a rejtett karmájukat örökölték éppen, mindig, de mindig átváltoztatták őket megzavarodott és végül majdnem ellenségessé váló, vagy éppenséggel tőlem messzire szálló - menekülő „érthetetlen” és elérhetetlen Sárkányokká.
Ez a levegő-karma: a kauzális állapot helytelen értelmezésének az elemi késztetése, egyetlen „a képbe nem illő” sors-elem, külső sors-jelenség miatt. Emőkében ugyanis már helyre volt billenve a Mérleg, amikor karácsonykor a drága csizmát a luxus adójával megvette, de nekem az lett a benyomásom, a közvetlen tapasztalások szintjén (III. Ház), hogy minden maradt a régiben, és ezért a lényem (Én-tudatom) legmagasabb szintjein, megmaradtam abban a kétségbe esésében, amibe taszított akkor, amikor megtudtam, hogy az anyja romlásba vezető logikájához való vissza szegődése mellett, még Dzsoe Ledzionba szerelmes lett. És emiatt nem is voltam soha biztos abban, úgy mint azelőtt, hogy nem történhet velem végzetes kimenetelű baleset az autóban, és ennek ellentéteként (Mert a Lilitnél és a Sárfaroknál mindig mind a két véglet jelen van, csak az egyik látszólag el van halva, vagy mélyen alszik!), amikor kiderült, hogy eléggé megbízható és csak egyedül ültem az autóban, olyan vakmerőségeket is megengedtem magamnak, amikért más esetekben csóváltam volna a fejemet! (Négy gyermekes családfenntartó apa veszélyezteti az életét!) Szóval, a tavalyi, Emőkének az érthetetlen anyához-ragadása által kiváltott, teljes hitemnek az időnként jelentkező egyensúlyvesztési állapota után, amikor teljesen egyedül, kockáztatási helyzetbe és állapotba kerültem, akkor megfeledkeztem a veszélyről, tehát újból vak hittel (negatív hittel!) éltem, amikor viszont nem ültem az autóban, de az autózásra gondoltam, egyáltalán nem hitem abban, amiben korábban mindig biztos voltam, ti, hogy mivel törvényes életet folytatok, az egyetemes törvények értelmében, nem történhet velem úgynevezett ostoba baleset. (Természeti körülmények, vagy mások törvénytelen és agresszív vezetése miatt.) Figyelem újra: nem a Levegős Napjegyek, vagy Ascendens szerinti meghatározásokról beszélek. Vízöntő szülött barátom pl. soha ilyesmit nem mesélt, sőt: miután meghalt az édesapja és nem volt aki az attól öröklött autóit vezesse, inkább másokat fogadott meg „sofőrnek”, mindaddig, amíg lassan-lassan bele nem szokott az autóvezetésbe, annak ellenére, hogy rég óta meg volt a hajtási jogosítványa. Az embert tehát éppen azért hajtja a karmája (Karmikus én-je), az annak megfelelő szélsőséges állapotokba és helyzetekbe és azért vonz be magának olyan személyeket és olyan élethelyzeteket, akik és amik őt ilyen szélsőséges állapotokba és helyzetekbe hozzák, hogy fogja fel végre a karmájának a lényegét és fejlessze ki az annak megfelelő képességeit. Ezt én korábban is tudtam, de nem tudtam a levegő-karmának ezt a rejtett jelentését!
És ez a hirtelen előálló levegős- állapotoktól, pl. a vihartól való megzavarodás, és a menekülési ösztön és a számára érthetetlennek, zavarosnak, jobbra fordíthatatlannak látszó helyzetektől való menekülési késztetést. A Riadást és a Rianást! A megrettenést. – Ezért kellett néha, a szó szoros értelmében vett, rettenetes helyzetekbe kerülnöm, már kiskoromban, amikor abszolút ártatlanul és tévedésből megsértettem egy nálam még kisebb gyermek szemét, ami aztán rengeteg sértést kapva utólag, elsorvadt és a kezdeti okozónak a káin- bélyege mindvégig rajtam maradt. Ezért kellett meghalnia Enikőnek, illetve, azért kellett olyan nőt elvegyek feleségül, aki, akkor még ugyancsak önkéntelenül és öntudatlanul, de képes volt a negatív anyai imaginációjával bevonzani olyan „biztosítási” körülményeket, amelyek a gyermekünk életébe kerültek. – Az emberiség legnagyobb tévedése a saját sorsának és életének a rendeltetéséről és funkciójáról alkotott képzeteiről szól, és ez alól nem mentesülnek a legnagyobb misztikus guruk és un spirituális tanítómesterek sem! Szerintem egyedül Jézus volt aki az óriási tévedései (Mágikus cselekedeteinek a hiábavalósága megértése) után, vagy legalább is, azok a patrisztikus kereszténység idején élő, anonim spirituális beavatottak, akik a gnosztikus evangéliumokat megírták, aki felfogták hogy itt minden a karma megismerésének a pozitív következményeire, vagyis e megismerés mágikus hatásaira megy ki, és nem az öncélú mágiázás, vagy vallásos szemforgatás!
Szóval a Levegő karma, a Vihar elmúlásában való Nem-Hitnek a késztetése! A vihar közbeni türelmetlenségnek és a megzavarodásnak. – A levegő karma az, mikor a békésen legelésző lovak megriadnak és valósággal megőrülnek a villámlástól! Mi, a levegő-karmásak (Nem a levegő- természetűek!), a menynek a földtől, az abszolútumnak a megnyilvánult világtól való elválasztásának a helyéről, az állapotából érkezünk, és addig kell megrettenjünk, amíg el nem hisszük, hogy az elválasztás és az elválasztottság nem örök, hogy az elválasztás megszüntethető a hétköznapi gyakorlati személyes törekvések (a gyakorlati életfeladatok beteljesítése) és az újjászületés által! Vagyis a földi értelemmel a legfelfoghatatlanabb és a gyakorlati ésszel legelfogadhatatlanabb létzónából! A mi életfeladatunk a vihar közben is rendületlenül megtartani a vihar elmúlásában való hitet, és a nyugalmat, az öröklét-bizalmat. Az, hogy ne rendítsen meg semmiféle földi vihar és mindvégig maradjunk a pozitív öntudatunknál. Hogy soha, villámlás és mennykő hullás közben sem veszítsük el a bizalmunkat a felettes Én-ünk pozitív mágikus erejében! Mostanáig éppen olyankor ért mindig a csalódást követő kétely, amikor éber (lélekben zavartalan) és józan (teljesen alkoholmentes) voltam huzamos ideig, és ennek ellenére – éppen azért, mert mindazt amit itt leírtam nem tudtam és nem értettem –
Beállt egy váratlan és negatív sorsfordulat. Ilyenkor, amikor a negatív sorshelyzet hónapokig nem akart megszűnni, és a kiegyenlítettségi állapot helyre állni, azt kezdtem képzelni, illetve el kezdtem abban kételkedni (Mérleg karma az Ikrek – házban), hogy talán még sem létezik a pozitív kapcsolata a magas (egyetemes) felelősségre alapozott lét-tudatomnak, a hétköznapi sorsommal, a kis énem- karmikus kisugárzásával, illetve, hogy ezek még mindig ellentmondanak egymásnak, és vesztem meg, amiért nem tudom magamban azt a sötét pontot felfedezni, ami még midig képes megrontani a sorsomat és velem együtt a gyermekeim sorsát. Hogy az abszolút énem nem befolyásolja kellőképpen (pozitívan) a gyakorlati sorsomat (A kicsi én-em sorsát). A Hamvas által emlegetett „meg nem hallgatott imák” negatív tévképzete, mintegy varázsütésre (hirtelen, mint a villám) lepte el az egész tudatomat és az elmémet. Ilyenkor azt kérdeztem magamtól, a rengeteg pozitív visszajelzés ellenére is, hogy hát akkor én szélhámos vagyok, hamis dolgokat mondok az embereknek a karma meghaladási lehetőségét és a Sárkányfej által jelzett, folytonos derűs állapot elérési lehetőségét illetően?
Most végre, teljes biztonsággal és egyértelmű határozottsággal tudom, hogy minden, de minden igaz abból, amit a horoszkópból kiolvasható sorsprogramok logikájáról felfedeztem és megírtam és elmondtam. Nem azzal volt a baj tehát, hanem az egészből még ez, a levegő-karma feloldási és meghaladási lehetőségnek az információja (A sors-meglepetések által okozható riadalom és rettenet kiküszöböléséhez szükséges – és így a hit folytonosságának és zavartalanságának a biztosításához szükséges – lelki és személyi, tehát természeti tulajdonságok megszerzése hiányzott! Mert tényleg úgy van, mint ahogy a tudatlan misztikus guruk tanítják: csakugyan azoknak a rendkívüli mágikus hatású, spirituális képességeknek a kifejlesztéséről van szó, amelyek lehetővé teszik, hogy az ember, külső és belső természet-rombolás és szennyezés (hazudozás, korrupció) nélkül élhessen a földön, bármilyen körülmények között is, DE EZEN KÉPESSÉGEK MEGSZERZÉSÉNEK, ORIÁSI ÁLDOZAT-HOZATALI FELTÉTELE VAN, AMI RÁADÁSUL EGYÁLTALÁN NEM ÖNCÉLÚ!
Nos, ezért, mert ezeket az áldozatokat én réges-rég óta el kezdtem meghozni, és mert csakugyan, a 28 éves kori nagy rettenetemet követő megvilágosodásom utáni, 35 éves kori felébredésem óta, rengeteg úgynevezett értelmes szenvedésben volt részem, ennek az áldozati készségemnek köszönhetően, tehát mert tudom, hogy az igazi tudás igazából mibe, mennyi erőfeszítésbe és önfegyelembe és lemondásba kerül, nem szeretem azt, amikor az „ártatlan” horoszkóp-rendelők, akinknek ehhez ez egészhez még egyelőre semmim közük nincsen, rám ragasztott vétkeket közös tárgyalási alapnak vélve és ezek fölött mintegy rám és a renitenskedőknek drukkoló örökös közönségükre kacsintva, a világi erkölcs primitív logikája szerinti elveknek az általuk állított megsértésére hivatkozva, velem egyenlősdit akarnak játszani, mint az újságírók a korrupt miniszterelnökökkel. („Te sem vagy jobb nálam, csak sunyibb és gátlástalanabb.”) És nem a tudásommal szembeni tiszteletlenség zavar ebben sem, hanem az a szánalom fog el, hogy ők ezzel a stupid egyenlősdivel, amelyben úgy képzelik, hogy „azonos szintre” kerültünk az által, hogy lehetőségükben áll velem „üzletet kötve”, tőlem horoszkópot rendelni és ez által tőlem vélt mulasztásokat számon kérni, (illetve nem-kötni, és ezzel is az „egyenlő féli” státuszukat maguknak és másoknak bizonygatni), egyáltalán nem segítik elő az ő sorsuk jobbulását! Sőt! Ez úttal is megnyugtatom tehát az ilyeneket, hogy az már az Oroszlán Acendensemnek megfelelő, általam asztrológusi tudatossággal kidolgozott új természetemhez, vagyis a spirituális tudatosságomhoz és nem az általuk vélt „skorpiói-gonoszságomhoz” kapcsolódik, hogy éppen az ő érdekükben ütök vissza visszakézből és ha tovább önérzeteskednek, rá is mutatok arra, hogy a karmájuk mely jellege szerint „lepleznek le” anélkül hogy sejtelmük lenne arról, hogy ezzel éppen a saját karmájukat akarják rajtam gyakorolni. – Hát nem én vagyok az a személy, akivel ezt meg lehet még tenniük, ahogy rég óta, nem én vagyok már az a személy sem, akin a tűzkarmával rendelkező, hódító személyek kipróbálhatják akár a férfi-uralási reflexeiket, akár a szexuális vonzerejűket horoszkóp-értelmezés közben.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 22:52 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Hát, kedves Barátaim,

így, ilyen mélységekig - az alapelemekig (levegő jegy, levegős jegy gyakorlati életkörében: az Ikrek horoszkópházban) és az ősminőségekig (változó) és ilyen széleskörűen átvilágított Lilithel már egészen más az élet. Ez valóban már a teljességet megközelítő újjászületés! Úgy érzem magam, minthogyha egy nagyon súlyos és nagyon hosszas betegségből - a zavaros, világi és tudományos logika szerinti életből - való kigyógyulás utolsó fázisában lennék. Minden érthetőbb és minden átláthatóbb mind bennem és mind körülöttem. Sokkal, de sokkal nyugodtabb és derűsebb vagyok mint a tegnap, és pláne, mint a tegnap előtt, a fülem már egyes egyáltalán nem fáj, és tudom, hogy ez a derűs nyugalom, akárcsak az egészségem többé soha nem fog immár elhagyni, mivel a megismerés Krisztusa a végsőkig és mindörökre lecsillapította bennem a mély tudattalanom rejtelmes tengereit.
Mindannyiatoknak csak ezt kívánom!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2009.07.24. 13:30 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Léhner Zsuzsa közbenjárásával - Telefonos utána kérdezésével és rákérdezésével, a Biztosítási - kárpótlási ügy is megoldódott, az autó ki van javítva és fizetve. - Tényleg addig volt szükségem erre a képtelen esetre, amíg rá nem jövök, hogy a sors addig fog bombázni képtelenebbnél képtelenebb helyzetekkel, amíg el nem döntöm, hogy ettől kezdve, semmilyen képtelennek látszó, irracionális és abszurd, illetve, ha személyekről van szó, akkor ostoba, süket, idióta, szarházi és gonosz és alattomos és szélhámos és satöbbi, magatartáson nem hagyom magam felháborítani és kétségbe esni és belső egyensúlyomat és hitemet elveszíteni, hanem nyugodt maradok és hitemben megmaradok, és hogyha kell, akkor szerető odaadással és heves szeretettel harcolok.
Minden más az életemben ezen pár nap óta, ami óta erre rá jöttem. Ti, hogy a látszólagos abszur helyezetek addig lesznek jelen az életemben, amíg belül, egészen belül, provokálható, és meg ijeszthető, és megrettenthető, és kétségbe ejthető és felháborítható, stb. lehetek az un. abszurd és ellenséges helyzetek, illetve a rosszhiszemű és gonosz, és sunyin károkozó viselkedések által.
Azóta sikerült már belső nyugalommal és megfelelő, tudatosan irányított külső szenvedélyességgel lereagálnom azt is, hogy az egyik Csíkszeredában székelő, mivelhogy csíkszeredaiak - pontosabban: csíksomlyóiak - tulajdonában levő Erdélyi könyvterjesztő cég, a CORVINA, azért nem akarja a regényemet terjeszteni és a beadott könyveket a külső rakrája szemétkukáján tartja, mert a tulajdonosnő, aki mellesleg második, vagy harmadik unokatestvérem (Dédnagyanán volt az ő dédnagyapja testvére), úgy tudja, hogy én jósoló asztrológiát művelek és mint ilyen az én minden rendű tevékenységem és magatartásom, és életfilozófiám, stb. keresztény-ellenes! Kívül persze, hogy veszekedtem ez igazságtalan (Mivel, hogy éppen a fordítottja az igaz) marhaság miatt Nellikével, akinek a boltjának a polcairól még a minap folyt és ömlött az un. ezoterikus és misztikus szemét, és az ateista intellektualizmus, a a fekete mágia kézikönyvektől, a legprimitívebb jóskönyvektől a jósolgató asztrómókusok által írt szerfölött tudományos hülyeségekig, a gyűlöletébe bele halt Oshotól, a trágárkodó pszichológus, Csernus Imréig (Lásd A Nő című művét, amelynek minden oldala teli s teli van a Logosba nem illő káromkodással). Az igazság az, hogy az utóbbi időben csak a messziről felismerhető Hamvas köteteket néztem meg, e blődségek és egoizmust pumpáló sötét praktikák, vagy a nagyokos misztikus pszichológiák rég nem érdekelnek, de egészen biztos, hogy a Corvina polcain százával találunk ilyeneket Erdély szerte. És tessék: a kereszténységre éppen mostanában áttért, és hatalmas megtisztulási kedvében éppen most felsrófolt tulajdonosnő (a rokonom tehát!), éppen velem kezdi el a savanarolai tisztogatást a saját üzletében. És hol áll az én Lilithem kérem szépen? Hát a III. házban, amit a rokoni viszonyok házának is neveznek a klasszikus asztrológiában. - Kész röhej, hogy mennyire "pofába mászó" ez az asztrológia, nemde? - Csak jól oda kell figyelni! - HÁT FIGYELJETEK JÓL ODA A LlILITHETEKRE, mert én ettől kezdve, augusztus 15-ig táborba vonulok, és élvezem a boldog fény-életemet.
És azoknak, akik el jönnek a táborba, immár abszolút biztos kézzel és tisztánlátással segítek átvilágítani a Lilithjük és a Sárkányfarkuk összes lehetséges vonatkozását! - Mert boldogak, akik látnak.... :D

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2009.08.15. 16:19 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Linda!

Légy szíves idézd az egész szöveg-környeztet, mert a tábor majdnem egészen kitörülte a fenti írásom részemlékeit, és már csak a Levegő karma esszenciája maradt meg. Így kiragadva ugyanis, nem emlékszem, hogy mire gondolhattam, és sző, ami szó, ez egy kicsit képzavaros, illetve fonák-logikás fogalmazás volt a részemről. Köszi.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2009.08.17. 08:37 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Nem kompromisszum volt az Linda, hanem a legmagasabb szintű korrupció: a spirituális öntudatom legmagasabb dimenziók szintjén történt korrumpálása, aminek rövid távon meg volt a haszna ugyan (a taknyos karácsonyi - családi béke), de hosszú távon annál rosszabb volt a következménye, mert első sorban ettől kezdődött az a bizonyos, hetekig és hónapokig szűnni nem akaró, misztikusan finom fülfájásom, másodsorban viszont, a hirtelen lenyelt méreg miatt, másnapra jól meghűltem, anélkül persze, hogy megfáztam volna, de részben az alkohol plussz cigaretta "anyagokkal" (fizikai méreg a lelki méregre) megzavart szervezetem hetekig nem volt képes ebből a csendes hűlésből kijönni. És éppen ezért nem ajánlom sem neked sem másnak ezt a fajta "kompromisszumot", még akkor sem, ha pl. a házastársi konfliktus miatt (Ami miatt gondolom, hogy te az effajta "kompromisszumokat" szoktad gyakorolni.), mindössze az ártatlannak látszó édességfogyasztási (hamis boldogság-állapot létrehozási) vágyaid kielégítését kell érteni alatta.
Ez maga a bennünk önműködően munkálkodó ("munkálkodjatok, mert a ti atyátok is a mennyben munkálkodik") teremtő képzelőerőnek a földi eszközökkel való elszédítési kísérlete. Semmiképpen nem szabad tehát praktikus, "jogos", vagy szükségszerű kompromisszumocskának nevezni és ez által, az időnkénti megismétlődését magunknak megengedni!
Sajnálom, ha a szövegemből ezt értetted ki. Készül viszont az egész topic anyagából egy olyan tanulmány, mint amilyet a tavaly az apaságról írtam a Matriarchátus - patriarchátus c. topic anyagából, amiben az ilyen árnyalatokra is jobban oda figyelek, ezért hát nagyon is jól jött a kérdés!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2009.08.17. 16:05 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Értem. Akkor tehát ördögi, vagy sátáni kiegyenlítődésnek nevezzük ezentúl... :D
Ok?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2009.08.17. 16:54 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Komolyra fordítva a dolgot, azon veszem észre magam, hogy mostanában a korábbinál jóval több, mondhatni, hogy szinte csak Ikrek - Vízöntő - karmás horoszkóp, vagy személyi problémát kell valakivel, vagy valakivel megértetnem, mindig valami Nyilas, vagy Skorpió jellegű gyakorlati problémával aláfestve... Ha eddig tehát többnyire Skorpió - Oroszlán karmákat kellett "megoldanom", és a végére már, ezeknek a kivételes (leginkább ehhez értő) szakértőjének tudhattam be magam, most úgy látszik, a levegő-karma problémakörének a teljes felgöngyölítésének az időszaka köszöntött be nálam a rezonancia és a fejlődés törvénye szerint.
A baj csak az, hogy ez kimondottan az imagináció negatív működéséhez kötött, és a hétköznapi logikával gondolkozó - és képzelgő - emberekkel, gyakorlatilag nincs is, ahogy megértessem a problémájukat. Egyik tábor-résztvevőnek adatott meg az a szerencse, hogy komoly előzetes képzettséget szerzett magának, ahhoz, hogy megérthesse, miről is beszélek tulajdonképpen, illetve, a több napos együttélés során felmerülő problémákat hozhattam fel számára, remélhetőleg helyes nyomra vezető illusztrációnak.
Mert hát éppen erről van szó: minthogyha a büdös nagy semmiből tőrne rá ezekre az emberekre a rossz kedv. És ez még enyhe kifejezés arra, hogy rossz kedv, mert olyan panaszt is hallottam már, hogy reggel jó pihenten felébredt a Vízöntő - Ikrek karmás személy, és egyszerűen azt hitte, hogy meg őrül, csak úgy önmagától. Hívnia kellett a legjobb barátnőjét telefonon, hogy mondjon neki az valami kijózanító és biztató szavakat, hogy az őrületet elkerülhesse.
És közben az illető személy kívülről nézve, csaodálatosan szép és nyugodt ember, mint egy klasszikus női szobor a Budapesti műcsarnokban, vagy mint a tengerparti nyaralási reklámok fotómodelljei! Persze, a negatívan egymást fényszögelő, megfelelő bolygók (Merkúr, Jupiter, Uránusz, Neptunusz.) által megtestesített őserők is részt vesznek a negatív "hangulatkeltésben".
De ez még mindig csak a belső problémáknak a lelki szintű, külső megnyilvánulása, amit az illető személy, vagy a pszichiátria, vagy a pszichológia (mikor melyik...) jól rosszul, de tud kezelni. Van viszont úgy, hogy sokszor, a lelki és szellemi alapállásuk szerint is, a legjobb indulatú és szándékú személyek is úgy (értelmetlenül és érhetetlenül: talán még a maguk számára is megfejthetetlenül) viselkednek a levegő-karmájuk hatására, hogy a környezetüknek nem marad más esélye, mint egyszerűen kinézni őket. Gyermekkoromban egyszerűen nem értettem, hogy olyan iskolai és osztálytársaságokban, amelyekben nincsenek jelen az óvodáskori barátaim, vagy később a velem egy korú unokatestvérem, majd "nagyobb koromban" a külön asztali beszélgetések alkalmával szerzett barátok, egyszerűen nem kívánatos személy leszek hirtelen. Aztán, amikor magam is metafizika - oktató lettem (Előbb az Eltában, majd "magánúton"...), azt vettem észre, hogy bizony engem is idegesítenek az olyan személyek, mint amilyen én lehettem még egyszerű Elta-hallgató koromban: minden, az előadók részéről elhangzó, találónak és frappánsnak talált megfogalmazásnak csaknem hangosan örvendő, ilyenkor jelentősen a mellettem, vagy éppen a hátamnál ülő, barátomra - ismerősömre néző, sőt: sokszor az elhangzottakat suttogva bár, de szenvedélyesen kommentáló mitugrász kis hülye!
Valahol azt írtam, hogy ha valamiért hálás lehetek az Eltásoknak, hát az a leginkább azért, mert nem rúgtak ki az előadásokról, mindjárt az elején! És ezt számtalan alkalommal el kell mondanom, egy - egy hallgatónak, hogy ne érezze magát megsértve, amiért megkérem, hogy ne remegtesse a lábát, vagy ne matasson a celofán-csomagolással, stb. miközben én tartom az előadást, mert bizony, még mindig olyan érzékeny a figyelmem, hogy ezek sajnos ma is zavarnak az összpontosításban, olyannyira, hogy amennyiben egyetlen olyan nyüzsgő hallgató is akadna, mint amilyen én voltam az elején, nem tehetnék mást, mint hogy megkérjem arra, hogy hagyja el a termet, amennyiben képtelen magán (nyüzsgési és kommentálási kényszerén) uralkodni. Sőt: az emlékezetemmel visszapergetett saját csődjeimből okulva, azt is szoktam tanácsolni az ilyen, jobb esetben "szeles", negatív esetben viharos, vagy éppenséggel háborgó hallgatóknak, akik képtelenek türtőztetni magukat azzal szemben, hogy helyettem adják meg a választ egymásnak, miközben az eredeti kérdező nekem tette fel a kérdést, hogy: - SOHA NE VÁLASZOLJATOK OLYAN KÉRDÉSEKRE, AMELYEKET NEM NEKTEK TETTEK FEL KÖZVETLENÜL.
Persze, jól tudom, hogy nekem most már könnyű ezt mondani, de annál nehezebb ezen "sorstársaimnak" a tanácsomat betartani. - Pedig komolyan mondom, hogy nincs más esélyük. Mert az csak hagyján, hogy az ilyen közvetlen, csoportos beszélgetésekben minden értelmes választ, amit a kurzustartó asztrológustól várnának el a kollégáik, mindent, de abszolút mindent szét szórnak és nem csak, hogy a megkérdezett, de sokszor még maga a kérdező sem emlékszik arra, hogy mi is volt az eredeti kérdés, vagyis a szelesek szellemes megjegyzései miatt, egymás szavába vágva, mindenki csak jártatta a száját öt vagy tíz percen át, teljesen fölöslegesen! Mert a nagy baj az, hogy ugyanúgy szétszórják a figyelmüket és végül önmagukat,m és ez által az életüket is, a levegő-karmások mint egy egy tanácsadást, amit a kéretlen megjegyzéseikkel zátonyra futtatnak társalgás közben. Vagyis: ezzel a mentalitással (És itt a szó szoros értelmében kéretik érteni azt hogy mentális magatartással!), soha sehova nem jutnak és nem érkeznek meg, még csak egy negatív eredményhez sem, amiből, ha károsan is, de legalább okulhatnának.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2009.08.19. 18:17 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
És még ez sem akkora baj, mint az, hogy, akárcsak a Vízjegyű karmások a csapongó érzelmeikkel, a levegő-karmások a látszólag sehonnan jött ötleteikkel, és negatív „megvilágosodásaikkal” a karmikus képzeletviláguk szintjén mindent, de mindent amit hónapom és évek keserves munkájával egyedül, vagy valakivel párban felépítettek, szétbontanak. Ők azok, akik nem képesek haladni egyről kettőre. Egészen pontosan, a kettőből, illetve a végtelenből az egységbe. Ők az „átoklevevő” misztikus szélhámosok állandó kliensei, akik úgy képzelik, hogy valaki kívülálló személy, vagy misztikus hatalom, tiszta rossz indulatból, vagy csak úgy, úri szeszélyből, állandóan átkot tesz rájuk, enyhébb esetben, heves érzelmei által indíttatva, kivédhetetlenül elátkozza őket. És a feltételezés nem azért jogos, mert a levegő karmások, csakúgy mint a tűz-karmások, személyi öntudtai problémával, illetve hamis individuális tudattal érkeznek a világra (Hiszen a Levegő is Fény – Jang elem, nem csak a Tűz!), hanem azért is mert a szertelen és mindenünnen fújtatott és fújtató (külső, ami külső, de belső!) viselkedésük tényleg egy átok a saját maguk számára.
Ettől viszont nem a modern kuruzslók és vajákosok (boszorkányok, szelleműzők, szellemsebészek és dianetikusok) szabadítják fel őket, hanem egyedül a levegő karma tényleges és rejtett természetét, teljes mélységében ismerő, karma-asztrológusok!

De nem csak az állítólagos átoklevevő misztikus szélhámosok élnek jól belőlük, hanem az agykontrol -oktatók is, hiszen ki más lenne szerelmes, az ilyen huszárvágás szerű "tudományos" sorsmegoldásban, mint ők? A baj csak az, hogy a kezdeti tudományos mágiázási sikerek (Lásd az agykontrol-sikerek c. népszerű rovatokat) után, mintha csődöt mondana a módszer... és több éves reményteljes, de lényegében végig meddő agytréninges klubtevékenység után, rá kell ébredniük arra, hogy ezúttal is rossz lóra tettek. És még hagyján az, ha mindössze "a csillagos égig" rugó kezdeti sikerek után, a hosszas sikertelenséget kell elkönyvelniük. Mert, amint az előző sorokban már írtam, hogy addig állítja az élet (saját karmájuk), akárcsak engem a legabszurdabb helyzetek sorozata elé, amíg rá nem jönnek a lényegre (A saját belső fekete örvényüknek a személyes színezetére) és a naplóval történő leleplezések mellett, a leghatékonyabb módszereket keresik meg és vetik latba, annak érdekében, hogy a vihar-lyukaikat betömjék. Nos, ezt tudva, talán az is kiderült már, hogy miért logikus az, hogy egyes agykontrollozók, vagy másképpen (kevésbé tudományosan...) mágiázók, egy bizonyos idő után, még zavarosabb élethelyzetek előtt találják magukat, mint a deklaráltan misztikus, vagy a tudományos köntösbe bujtatott mágiázó tevékenységeik előtt... - Gondolom, ezután már teljesen érthető, hogy miért nevezik a föld-jegyű Szaturnuszt a küszöb őrének, vagyis a szellemi világ könyörtelenül következetes "karma mesterének"?
Mert: Ereje tökéletes lesz, ha a földre vissza fordul. - Tábula Smaragdina.
Vagyis: a horoszkópunkból (a bolygóknak és a karma-pontoknak a pozíciójából ) kiolvasható földi életfeladatok felvállalásával és beváltásával oldjuk és haladjuk meg a karmánkat és leszünk mind egészségesebbé és harmonikusabb, derűsebb - mert sikeresebb - személyiségekké, és nem misztikus vagy a tudományos mágiázások segítségével. És ugyanúgy, csak ez által leszünk boldoggá és üdvözültté (megváltottá) és nem az ugyancsak könnyítéseket (kiváltságos, protekciós, tehát rövidebb utat) ígérő vallásos tevékenységek és misztikus fantazmagóriák intenzív lelki átélése segítségével.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 18 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO