ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.28. 10:23

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2023.11.23. 19:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
NAP A VI. HÁZBAN


A Nap a spontánul megnyilvánuló öntudatnak, tehát a nyersen megnyilvánuló személyi természetnek, az egyedi késztetéseknek és reflexeknek, vagyis az individualitásnak (A nyílt, vagy rejtett személyi ambíciónak és önérvényesítésnek, az ösztönös személyi akarat-érvényesítésnek, az önérzetnek és önértékelésnek, a személyi becsvágynak, a hiuságnak és az önzésnek), illetve a természeti öntudatnak és a spontán reakcióknak (az indokolatlan szégyenérzetként, vagy büszkeségként, félénkségként, vagy méltóságtudatként, gőgként, önhittségként, vagy beképzeltségként), vagyis az elemi önképzetnek és önképzeletnek az őserejét megtestesítő bolygó. Ez a közvetlenül a személyi tudatot megtestesítő spirituális őserő, a jelen esetben, kiemelten a VI. ház élet-körében, a kultikus cselekedeteknek, a kultúra a vallás és a munka spirituális egyesítésének, illetve ezek egységes hatáskörében és cselekvésrendszerében jelentkezik, ami azt jelenti, hogy a szülött kiemelten a kultusz gyakorlás segítségével válik képessé harmóniába kerülni a Nap által megtestesített individuális tudat őserejével. Ennek a vitalizáló ereje, a szülött testi jólétét állítja középpontba.


A szülött túlzottan aggodalmaskodik, gyengélkedése és általános egészségi állapota, valamint a testsúlya miatt. Ezenkívül a szülött vagy pedantéria, tisztaság, rend- és munkamánia által vezérelt személy, aki a mindennapi gondok és a röghöz kötött képzetek és szokások rabszolgája, aki mindig hagyományos utakon és ösvényeken szeretne járni. Vagy ritkább esetben előfordulhat mindennek a szöges ellentéte is, és az előbbiekkel szemben, éppen ellenkezőleg: messze elhúzódik a mindennapi élet egyhangúsága és korlátai elől és elkerül minden hagyományt, minden bevett és begyakorolt szokásrendet, de végül, ez a mentalitása is mindössze egy másfajta, ha ritkábban előforduló, de úgy is csak egy közönséges rögeszme, a rendetlenség és a rendszertelenség rögeszme-szerű mentalitása - filozófiája lesz, ami semmivel sem jobb az erőszakos rendnél, az életkezelési-szükség kényszer képzeténél (pragmatista kultusznál).
Munkaviszonyai általában nehezek, vagy hullámzó természetűek, ezért gyakran a legjobb perspektívái bizonyulnak végül a legkellemetlenebb élethelyzetek okainak és a kellemetlenek és mindössze "szükséges rossz" megoldásként, kényszerből elfogadott munkaviszonyai bizonyulnak hosszabb távon eredményesnek és gyümölcsadónak.
Gyakoriak a munkahelyen szerzett betegségei, vagy a munkahelyhez kötődő (rossz, a való - spirituális - életfeladataival nem egyező munkaviszonyai, vallásos elképzelései, vagy a hagyományos szokásrend mellett való kitartásából, illetve a számára megfelelő munkák és kulturális magatartások elutasításából, azok ellen való lázadásaiból adódó) betegségi formák jelentkezése, amelyek mintegy varázsütésre szűnnek meg, amennyiben a szülött képessé válik felfedezni a munkahelyei és a munkaviszonyai, a tradicionális rögeszméi - élethelyzetei és a betegségei közötti összefüggéseket, és amennyiben tesz is arról, azaz tudatosan cselekszik is annak érdekében, hogy a munkaviszonyainak és életeszméinek a természete az egyetemes lét és az ő személyes élete rendeltetésével és céljával összhangban álló kreatív életrenddé és harmónia törekvéssé váljék.
Életfeladata megtanulni a természet-ellenes célok, az abból eredő robotolás, a rabszolgamunka, a kényszer-képzetek hatására véghezvitt tettek teljesítése és a tudatos kultusszal: a fénnyel és szeretettel áthatott, odaadással: mintegy az értelmes áldozathozatal tudatosságával (önnemesítéssel) végzett anyag-átalakítási, anyag átszellemítési tevékenység közötti különbséget.
Személyes kudarcai: betegségei révén, meg kell tanulnia különbséget tenni az öncélú anyagi gyarapodást szolgáló sorozatgyártás, a személyes kapcsolattól, és személyi hozzájárulástól elidegenedett termelési-technológiai folyamatok és a lelki-szellemi harmóniát teremteni hivatott, vagy a környezet átszellemítésére vonatkozó elképzelések valóra váltása céljából végzett tevékenység között.
Mindaddig, amíg ez nem sikerül a szülöttnek a mindennapi életgyakorlata és életvezetése szintjén, szakmai és munkahelyi, munkaerkölcsi konfliktusokkal, rendezetlen életpályával és nem utolsó sorban munkahelyi megbetegedésekkel, munkabalesetekkel, valamint az alsó karok és a kézfejek, vagy az újjak, valamint a vékonybél megbetegedéseivel kell számolnia.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO