ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.07.14. 00:37

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.08.01. 16:10 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Bakonyi Anis barátnőm írja - kérdi: "Kedves Szilárd,


Egy rokonom szerint, jellemhiba nálam az, hogy ha valami bajom felmerül, rögtön elkezdek másokat kérdezgetni, ahelyett, hogy megpróbálnám egyedül megoldani.... ez is igaz amúgy, ha nem is azért, hogy mások oldják meg (bár biztos az is benne van), hanem azért is, hogy kibeszéljem magamból a feszültséget.

De, tény és való, így van. Ezért most is haboztam, írhatok-e neked? De például Bakos Attila (őt ismered?) azt mondja, meg kell kérdezni egy nálunk magasabb szinten levőt (spirituális tanító).

De most nem is kérdezlek, inkább leírom.... nem csak a fülem dugul, de a hangom is reszelősebb lesz. És persze a szemem is romlik egy ideje. Erről eszembe jutott az az ázsiai szobrocska, a három majom, akik befogják szemüket fülüket szájukat... a majom meg a Vízöntő.... direkt majmokkal illusztrálták ezt? A Vízöntőnek kell-e befognia szemét-száját-fülét?

Nem csak a napom Vízöntő, hanem a Mars és a Merkúr is ott áll. Most elolvastam, amit a "Merkúr diszharmonikus fényszögben a Szaturnusszal"-ról írtál, ahol konkrétan a teljes megsüketülés is benne van.

És végül, ha már Vízöntő, tudod erről sokat gondolkoztam neked "hangosan", hogy miért van ennyi visszerem? Sok helyen olvasni ezt a béklyó kifejezést, de lehet, hogy ezt úgy kell értenem, ha már a saját horoszkópomat nézem, hogy le kell vetnem magamról azokat a béklyókat, amik megakadályozzák, hogy higgyek az ember pozitív rendeltetésében, amelyik bepánikoltatnak, amelyek karmámból örökölten, illetve a civilizációs neveltetés hatására külső segítségekben akar reménykedni. Ezeket a béklyókat kell levetnem, és erre figyelmeztettek már a visszerek, de miután nem hallottam meg, most akkor a fülemen keresztül üzen az Isten, hogy - csak aztán megtegyem végre ezt a belső átalakulást, mert a végén bezár engem egy ilyen süketségbe, ahol tényleg már csak Isten szavát tudom majd meghallani.

És hogy pont azért adta nekem Isten azt a "sok eszet", hogy ezt felfogjam, nem azért, hogy hülyeségeket halljak és olvassak, és azt a számmal továbbadjam....

Ez amúgy jól hangzik, és szerintem igaz is, de ahogy beleolvasgattam a horoszkópomba itt-ott, ami a hallással foglalkozik, kell hozzá elszántság. Rengeteg a feladat. Gondolom, ilyenek miatt van mondjuk a 9-es házban a Mars...

Hát ilyeneken tűnődöm... Mai feladat a te által átküldött anyagok (a fájdalomról, gondolkozásról) elmélyült olvasgatása és értelmezése.

Remélem nem zavartalak levelemmel,
barátsággal

Anis"


"Kedves Anis!

Bakos Attila előadásait szoktam nézegetni-hallgatni, mert azok egy - egy, a kauzalitásra vonatkozó részével, részletével mindig tudok azonosulni. Csak azt nem értem, hogy ha annyira elmerült mind a hindu, mind a magyar metafizikában, akkor miért nem mondja el a rendeltetésünkről, hogy annak minimum egy része (szerintem a legnagyobb része!) a karmaoldásról, tehát a sorsvállalásról szól?

Azt a szimbolikus majom-szobrot, illetve a fényképét, ha elküldenéd a linkjét, megnézném... Igen: a Majom a Vízöntő szimbóluma, és az ember állat-társa, félig-meddig , az un. evolúcióban hátra maradt testvére a biológusok szerint. Itt tehát a vízöntő-karmásokról lehet szó, akik mindig arról ötleteznek önkéntelenül és arra használják az eszüket, illetve az érzékszerveik által közvetített információkat, hogy miként szabaduljanak meg a külső- belső szaturnuszi feladataiktól. A fülek a Szaturnuszhoz tartoznak, a szemek a Jupiterhez, a száj, a Merkúrhoz. Ezeket nem kell befogni, szerintem (Bár sokszor használ a hallgatás a földi - karma-tükröző információk kauzális megértésében) hanem a megváltás (az egyetemes törvényekkel és a bolygók által megtestesített léterőkkel való együttműködés), kiegyenlítődés szolgálatába állítani.
A személyes kérdésed tehát, amit ezzel kapcsolatosan felvetettél, igen súlyos, és nagyon komolyan kell venni, akárcsak az ezzel kapcsolatos elhatározásodat is, a visszereid kapcsán. Őszintén úgy látom, hogy ez tényleges sors-megoldást jelentő lehetőség is.

Egyébként nyaranta nekem is meggyűlik a bajom az asztrológiával való találkozás előtti időkben meggyengített füleimmel, a szabad- és hideg vizekben történő fürdések miatt..., és a bal szemem is egy kicsit gyengébb lett újabban, gondolom, a sok számítógépezéstől, de persze, a Jupiterem negatív fényszögei által jelzett összes hiba-belátási nehézségeim miatt is. Vagyis, a külső ok (A számítógép képernyőjének az órákig tartó figyelése), csak ráerősít a belső figyelmetlenségekre. De visszereim nincsenek. Gondolom, mert ha lihegve és izzadva is, és sokszor kevés sikerrel is, de szokásommá, sőt, talán már lételememmé is vált, hogy folyamatosan törekedjek a belső mentalitás-változtatásokra... Mindenképpen, hasznosak voltak számomra is, a kérdéseid és azok kapcsán leírt, rövid eszmefuttatásaid.


Barátsággal: Szilárd"

Anis küldte:> https://hu.wikipedia.org/wiki/A_h%C3%A1 ... 6lcs_majom
>
> http://www.skolikagnes.hu/a-harom-majom/
>

Válaszom: "Az általad átküldött cikkekben olvasható klasszikus - misztikus értelmezések metafizikailag szerintem helytelenek, különösen az Oshoé, aki idejekorán, 59 évesen bele is halt az általa sem betartható, nem-látás, nem-hallás és az igazságról való nem-szólás (Az árnyék-én logikája sugallatainak megfelelő valóság-hamisítás és hazudozás) következményébe. Mert az igazság arra való, hogy meghalljuk, meglássuk és, ha megfontoltan és átgondoltan is, de bátran kimondjuk azt (Lásd a János Evangéliuma kezdetét: Kezdetben vala az ige és az ige istennél vala és az ige isten vala), amennyiben megvizsgáltuk az Egyetemes Törvények tükrében. Jézus intelme: "Nem arra való az igazság (A fény), hogy véka (mérce - méricskélés) alá rejtsük". Bizonyára azért csapot a villám a templom előtt társalgó majmokba, és változtatta őket kővé, mert ellentmondtak a teremtés alapcéljának, ami a megváltás.
Persze: az emberek karmikus -labirintusi igazsága, amit a majmok láttak, hallottak és hallottak az őserdőből való elhurcoltatásuk és a hajókról való meneküléseik során, majd, amit együtt megbeszéltek, nem az Isten igazsága: "Az én utam, nem a te utad, mondja a seregek Ura.", tehát arról tényleg nem kell fecsegni felelőtlenül, a kauzális ok - okozati összefüggések megvizsgálása nélkül. (Pl. most az Ukrán háborúról, és a nagy-gazdagok, meg az Eu - vezérek szamársága által által okozott gazdasági válságról.) De hát a majmok (az automatikusan gondolkozó, az isteni igazságról mit sem sejtő tömeg-emberek), nem rendelkeznek karma-oldási szükség-tudattal és megváltási transzformációs (Pozitív Vízöntői - Skorpiói) tudattal... Ebben az értelemben tehát, a te magadra vonatkozó értelmezés a helyes.

Továbbá: a visszér értelme a (szívhez való) vissza vivő ér. Tehát a szívhez, a szeretethez. És az isteni szeretetnek semmi, de semmi köze nincs az érzelgősséghez, az aggodalomhoz, a pánikoláshoz, mert az az ősbizalom szerinti szeretet maga, tehát a hit, tehát az ige, tehát a teremtő(!!!) Isten női tulajdonsága. Az aggódó, pánikoló, érzelgős "szeretet", meg éppen, hogy a romboló, tehát az Anti-Krisztusi... Tehát: igen is, a visszér a vízöntőhöz, a visszaforduláshoz, az átváltáshoz kapcsolódik, plusz ahhoz a konstellációhoz, amelyiken a visszerek megjelennek: lábfejen - a Halakhoz, lábszáron és bokán: Vízöntőhöz, térden, annak a hátsó felén, tehát a véknyán - ahogy a székelyek mondják: a Bakhoz, a Combon és a fenéken a Nyilashoz, a nemi szervek környékén, sőt: azokon belül, a Skorpióhoz... És neked teljesen negatív az Uránuszod...

Barátsággal: Szilárd"

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO