ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.07.14. 02:18

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2024.06.02. 18:34 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4234
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A Démonok fajtáinak a megnevezése, vázlatos leírása1- A Kos - karmának megfelelő, a vonatkozó (negatív) magatartási formák által vonzott és azokat hatványozottan felerősítő démonok. Ez A) a Kutya, a hiéna, a farkas és a dingó, préri-farkas, stb. típusú (Lásd: Anubis - Egyiptom) démonok kategóriája, valamint a Krokodil-démonok, de általában a ragadozó típusú, hüllő - démonok is ide tartoznak, illetve ennek a konstellációnak megfelelő karmához vonzódnak és ide tartoznak általában.
(A megnevezéseket a regressziós hipnózisokban szereplő démon-leleplező és démon-elküldő regressziós "utaztatásokból", reinkarnációs kutatásokból vettem. Ugyanis, itt - ezeken a "szabadítási terápiákban, maguk a démonok nevezik így magukat az ülés-vezetők kérdéseire.)


Ezt a típust például én szívesebben nevezném Raszkolnyikov féle pszichopátiát okozó démonnak), vagyis okoskodással fedett (Az agy a Koshoz tartozik az asztrológiában) érzelmi és lelki kegyetlenséget (mások szenvedése iránti érzéketlenséget), valamint hideg kéjvággyal keveredő, szadizmust és vérengzési (gyilkolási) késztetéseket sugalló démon. Vagy, más felől: hidegen megfontolt, pszichológiai taktikával és stratégiával történő eltüntetési-, és láb alól való eltevési” szenvedélyeket - vágyakat is, okozó démonok. Ezek sugalmazzák a háttérből startégiázó és taktikázó, manipuláló, és általában a tipikusan „józan” pszichopatákra jellemző pszichológiai hadviselési magatartást. Azért sugallják a gazdáknak ezt az öncélú bántalmazói és sokszor: gyilkoló magatartást (karakter-gyilkolásnak is hívják), hogy a visszahatás törvényének az eredményeképpen a gazdákat is kegyetlen bántalmazások és sérülések (traumák) érjék (Esetleg már korai gyermekkorban is) hosszú távon, amitől a gazdák „kegyetlenül” szenvedhetnek akár csak lelkileg, vagy szellemileg, majd testileg is. És azért persze, hogy ezek a szélsőséges szenvedések, negatív energiákat eredményeznek, amivel a démonok táplálkozni tudnak. Kiváltképpen a tűz-karmával (Kos-Oroszlán-Nyilas) rendelkezőkre jellemző, de az elvadultabb Levegő-karmások némelyikére is, valamint a Skorpió és a Bak karmával rendelkező megszállott személyekre is.


2) A kényelem, a közömbösség és a tehetetlenség-érzetet, tehát a szellemi és a fizikai renyheséget és a beteges lustaságot egyaránt előidéző, valamint a jobbítási – javulási, az álváltozási és a védekezési-képtelenség érzetét okozó démonok, vagyis az ignoranciát okozó démonok. Másfelől, kéjsóvárgást, kapzsiságot és zsugoriságot és gyűjtési mániát is okozó démon. Ezek általában a Tűz-jegyű karmások másik – passziív, vagyis a szokásossal szögesen ellentétes - fajtáját (Tehát a nem a konfliktusos és agressziós szélsőség másik végletét megtestesítő) megtestesítő démonok. De lehetnek éppen a föld-jegyű karmás személyek démonjai is. Tehát: a Szűz, a Bak- és a Bika jellegű karmával rendelkező személyek aurájába költöznek be. Ezek a tevékenység-mániával és a munkaalkoholizmussal ellentétes magatartást okoznak tehát, ami hiába látszik kényelmesnek és kellemesnek az első látásra, mert a hosszú távú eredményeik és következményeik ugyancsak testi, lelki és szellemi fájdalmakhoz és szenvedésekhez vezetnek, amiből tehát ezek a „türelmesebb” fajta démonok táplálkoznak.

3) A „Szürkék”. – Ők a mentális-labirintust építő kettős tudatot indukáló-, tehát két irányú és a dupla fenekű, mögöttes érdekeltségi képzeteket és gondolat-tartalmakat serkentő és előidéző, vagyis a kettős gondolkozást, valamint mindenfajta más kettős lelkiséget okozó démonok, amelyek kimondottan az emberi fejek aurájába fészkelik be magukat és onnan vezérlik – irányítják és, az értelmesnek és logikusnak látszó, irracionális gondolat-sugallatokon keresztül uralják a gazdáikat. Kiváltképpen az Ikrek karmával (Lásd még: Patkány éve a Kínai asztrológia szerint) rendelkező személyekre jellemzőek (Azok aurájában, egészen pontosan azoknak az un. mentális testébe –elméjébe! - fészkelik be magukat, illetve azokhoz is, hozza kapcsolódnak.)
Azonnali fájdalmakat nem okoznak, de annál nagyobb lelki és szellemi gyötrődést és szenvedést okoznak, azoknak az abszurd és lehetetlen, de sokszor valósággal embertelen élethelyezeteknek az előidézésével, amelyekbe bele hajszolják a gazdáikat hosszú távon és amely útvesztőkből szinte lehetetlen kijutni végül (Pl. a hajléktanok). Kimondottan a Merkúr által uralt Ikrek – karmára, de - és a Szűz karmára is, valamint a Cápa-karmára jellemző a jelenlétük, de jellemző lehet még a (karma esetén: negatív!) Jupiter által vezérelt Nyilas és a Halak karmásokra is.

4 - Rák) A Béka (Teknősbéka) és általában a magas számban szaporodni képes hüllők családjának a – démonai. (Úgy szaporodnak, mint a rákos sejtek…) A család-bontás és a családrombolás démonjai – Ezek a Rák-karmához kötöttek általában, és érdekes módon, a névnek megfelelően, az elemi szintű – mély tudattalan! – hamis, és bántalmat okozó (általában a leg közvetlenebb, első rangú családtagokkal kapcsolatos-, és főként önsajnáló, érzelgős mentalitásból eredő) információk sugalmazása segítségével, a rákos sejteknek a túlszaporodását indukálják. Ezek olyan önámítási mentalitást sugallanak a gazdáknak, amelyek rákos sejteknek a túlszaporodásához vezet, majd ennek a jelenségnek a fokozódásával, rákos daganatok képzéséhez vezet. Ez az őrült iramú, sejtburjánzás végül felfalja és felemészti a gazdának az egész szervezetét ls halált okoz. És e halálba menetelés közben érzett rettenetes fájdalmakon keresztül juttatják szenvedéshez a gazdáikat.

Annak, hogy ezek a démonok, miként, milyen alattomos (érzelgős, önsajnáló….) módon gyötrik a gazdáik lelki világát a napi sötét energia-gyártás érdekében, Spirituális napló-írás segítségével lehet utána nézni.

5 - Oroszlán) A Krokodilnál ismertetett démonoknak a szellemileg valamennyire összetettebb (még gonoszabb) fajtája: a Tigris – démon. Nem csak a pszichológiából ismert egyszerű személyiség-zavarokat okozzák, mint a Krokodilok, hanem egyenesen központi – Isteni, krisztusi – öntudat hiányt (Az isteni öntudattal való kapcsolat vesztést) okoznak és mély öntudati sérültség-érzeteket is okoz. De leginkább mély és legyőzhetetlen kevélységet, gőgöt, beképzeltséget és bosszú-vágyat. Vagyis hamari és legtöbbször igazi ok nélküli sértettségre, sérülésre való hajlamokat, bántalmat, bántódást és öntudatlan és önkéntelen más-bántási vágyat. Valamint: önsajnálatot, öntudati sérülékenységet, megalázottsági érzéseket, és mások megalázására-, azokkal való fölényeskedésre való hajlamot, és persze önérzeti, önérzékelési kompelxusokat (kishitűséget, jelentéktelenségi érzetet, vagy fordítva: túlértékelést, öntudati túltengést, nárcizmust) eredményez. Vagy azt, hogy a gazdánál erősebbnek érzett – képzelt személyiségeknek az elején csak gondolatban, majd mind inkább szavakban és tettekben is történő bántalmazási vágyát (Figyelem: az általános elképzelésektől eltérően ezeknek a démonoknak az aurákban való jelenléte, nem a férfi nemű személyek „kiváltsága”. Sőt: a gyakorló asztrológiai tapasztalataim alapján, női személyek aurájába, még gyakrabban költöznek be, mint a férfiak aurájába… De ez majd kiderül a jövőben.) a szélsőségességig fokozzák. Nőknél ezek egyértelműen fasisztoid jellegű feminista öntudatot és agresszív magatartást okoznak.
Ez tehát, általános és gyakori eseti előfordulásaként főképpen rágalmazások által való, tudatos személyi megalázásában – bántalmazásában való provokációra való sugallatokat (Hajlamokat és gyakorlati késztetéseket is) okoz, azért, hogy a gazdát olyan helyzetekbe hozza, ami által az sértve, bántva és megalázva és öntudatában meggyalázva érezhesse magát a beteges önsajnálatig elmenően. Ezeket annak az érdekében, hogy a gazda minél inkább és minél jobban szenvedjen és ha szenved (pl. különféle szívbajokban, vagy depressziós félelmekben szorongásokban és gyűlöletben, mély-haragban), akkor a démon ezekből az energiákból busásan táplálkozik.
Általában ugyancsak a tűz-karmával (Kos-Oroszlán-Nyilas), de főként és kiemelten az Oroszlán-karmás személykre, valamint a Skorpió és a Bak karmával rendelkezőkre jellemző ezeknek a jelenléte.
6 - Szűz) Sáskák – A hülyeségig menő okoskodás (pszichológia), és a fogalom és szócsavarás (filológia és filozófia), meg a nagyfokú irracionalitás, valamint a tárgyi valóság figyelmen kívül hagyásának a démonai. – Ezektől, az anyagi- tehát a látszat-érdek hajházsástól szenvednek a leginkább a szerencsétlen gazdák. Ezek a Tigrisekkel és Cápákkal és kenteurokkal karöltve, küldik háborúba a szerencsétlen embereket és gyártatnak velük pusztító fegyvereket, de ők okozzák a Béka- és Rák démonokkel együtt a leukémiát is.
Ezek indukálják az utódokban, de különösképpen a lány-gyermekekben, az irracionális, és gyakorlatilag abszolút indokolatlan, és az anyáktól és a nagyanyáktól és dédnagyanyáktól hozott, apai felmenő szülőkön, de főként az édesapán való bosszú-vágyakat is. Általában a Skorpió-kígyó karmához, de leginkább a Szűz karmához kötődik. A látszat-igazságot keltő okoskodás, mint pl. a paraszti-józan ész, amivel ezeknek a gazdái rendelkeznek, a legveszélyesebb Luciferi démonikus fény, vagyis azt is lehet mondani, hogy egyenesen Lucifernek a démonjai okozzák. – Ez a helyzet, amikor a gazda nem látja a fától az erdőt (Istent az anyagtól), illetve a megváltás logikáját a technikai – tudományos-, illetve a gyakorlati megoldások logikájától.

7 – Mérleg ) Sárkány démon: Rendkívüli szerelmi - szexuális vágyakat és ilyen jellegű, másságra-sóvárgás miatti élvezeti, kielégülési képtelenségből eredő, szüntelen boldogtalanságot okozó démon, ami kiváltképpen a Mérleg-karmára jellemző, de ugnőgy jellemző minden víz-jegyű karmára is! Ennek a hatására a gazda állandóan szerelemre sóvárog, ha kell, ha nem, illetve, rendkívüli intenzitású romantikus szerelmere vágyik, vagy erősen – rendkívülien… - kívánja a személytelen szexuális élvezeteket (pornó függőséget is okoz), a perverziós sóvárgásig és kívánságokig elmenően. De soha nem abba szerelmes és nem azzal vágyik szexuális élmények átélésére, aki az aktuális igazi párja (szerelme, férje - felesége), és rá veszi a gazdát, hogy minimum lélekben állandóan megcsalja azt, aki szerelmes belé, illetve, undorodik azoknak a testi közelégétől, akivel hosszú és elkötelezett páros kapcsolatba kerül, tehát végül nem bír azokkal szeretkezni, és ez lelki, sőt: testi fájdalmakat is okoz, és ettől rettenetesen szenved.
De hogyha mégis szeretkezik a gazda azzal, aki őt szereti, amiért például az a gazdának a házastársa, vagy élettársa például… ettől rettenetesen szenved és bele is betegszik és a démon ezen a csatornán szívja el az életenergiáját. Eredmény: élettársi veszekedések és bántalmazások, viharos egymást szenvedtetések, akár a testi bántalmazásokig is elmenően. – Eredmény szenvedés és démon-lakmározás, valamint: vese-, húgyvezeték, és húgyhólyag bajok. Prosztata (Férfi) és hüvelyi és petefészek és méh-betegégek, mellcsomók a nőknél. (Mind a két nemnél rákosodás) A Bika és a Mérleg karmásoknak az auráit kedveli, de a víz jegyű személyek (Rák, Skorpió és Halak) auráját (öntudatát irányító struktúráját) is.

8) A Skorpiók-, a kígyók és a pókok, bogarak, rovarok és mindenféle tekeredő állati formát-, tehát hernyó, és féreg – lepkék formáját és szellemiségét (karakterét) felvevő démonok. Ezek az újjászületés-ellen zsigerből lázadó, valamint a hamis és hibás átváltozás démonai. Ezek okozzák az eredeti nemi jelleg megváltoztatásának a vágyát például és ezeknek a gazdái találták fel a genderizmus „tudományát”. Tehát, a spirituális - öntudati átváltozás és átvalósulás boldogsága helyett: ők az örökös testi (élvezeti) kielégületlenség és boldogtalanság okozás démonai, amelyek a gazdáikat élvezethajhászsásban, élvezet-sóvárgásban tartják, az igazi újjászületés helyett. Vagy, amely démonok a külső, testi átváltozást – megváltoztatást sugallják az igazi megváltást eredményezni képes átváltozás helyett. Ilyenek a magas sarkú cipők hordása, a rúzsozás és körömfestés, a férfiak szoknyába öltözése, a haj befestése, a test formáit elváltoztató ruhák hordása, egészen a transzvesztita személyiségi – zavarokig és a biológiai nemi jelleg átváltoztatési vágyáig elmenően.
Sőt: ezek a bosszú- és eltüntetési-, az ellenségeknek a láb alól való eltevési (meggyilkolási) vágyaknak a démonai is, amelyek a gazdában a bosszú-vágyat azért hozzák létre, mert az nem tud testileg kielégülni és földi értelemben boldog lenni. A Cápa-démonnal és a Kantaurral együtt, a perverziók és a perverz kegyetlenkedés mellett, annak az ellentéteként, csepegős érzelgősséget is okoznak- Ezek aztán a nagy sors-börtönőrök és tragikus szenvedők és szenvedtetők. A gazda szenved az örökös kielégületlenségtől és boldogtalanságtól és ők jól táplálkoznak annak a bámat-energiáiból, és mulatnak és a kicsi démonkáikat átültetik a gazdák gyermekeibe. És ennek vége nincs akkor sem ha a gazda kétségbeesésében megkeresztelkedik, vagy sátánista lesz. Sőt: ezzel még nagyobb élvezeteket biztosít a számukra, addig amíg a hazudozás gyökeres abba hagyásával és erős aszketizmus gyakorlásával ezeket mind ki nem éhezteti. Hogyha nem és a negatív élmények (Hogyha a kielégületlenség érzete fokozódik, illetve a boldogság elérése reménye elveszik el kezdhet az öngyilkosságon gondolkozni, mintegy bosszúállásképpen ez Istenen, aki szerinte, őt ilyen szerencsétlenné tette. Nos, ez jár a legnagyobb szenvedéssel, és ebben az időszakban termelik a gazdák a legtöbb negatív energiát, amibők a démonok a kedvükre lakmározhatnak.
Ezek a démonok a Cápa-démonokkal egyenértékűek, mert a gyilkolás (Pl. a Hüllő – démonokkal – a krokodilokkal együtt, a szülő-büntetési és szülő gyilkolási vágy is ide tartozik) és, amint írtuk fentebb, az öngyilkosság démonai is. Illetve, a korai (fiatal korban, vagy közép idősen történő) halált okozó démonok, amelyek olyan erős isten- és életforrás ellenes gyűlöletet sugallanak, amelynek a visszahatása csakis korai életvesztéshez, vagyis újabb felébredési kísérleti lehetőséghez (reinkarnációs szűkséghez) vezethet. Amennyiben viszont ezek ellenére is sikerül a gazdának felébredni és kigyógyulni és a befolyásuktól megszabadulni, nagyon hosszú életet élhet.

9 - Nyilas) A Ló, Szarvas, vagy Kentaur (Nyilas) - démon: Az életútra és életcélra vonatkozó valóság-hamisítás, a teljes útvesztés és élet-célvesztés démona. (Általában a Nyilas karmához kötődik. A hatásai: nem csak hogy labirintus építés hazugságokból, hanem ezek gazdái vígan és dalólva és magas térdemeléssel, masíroznak a pokolba, és másokat is oda vezényelnek . vezetnek (Ha mást – másokat nem, hát akkor a gyermekeiket) miközben meg vannak győződve, hogy a mennyországba tartanak. Ők a fanatikus vallásosok, és a fanatikus nem-vallásosok. Ezért képtelenek észre venni magukat és majdhogynem a lehetetlenséggel egyenlő a felébredésük – felébresztésük. Ők a nagy ideológusok, akik megvezetik, becsapják, nem csak a gazdájukat, tehát az embert, hanem az embereket és az egész emberiséget is.

10 - Bak) A kimondottan a Bak karmára jellemző, törvény- és szabályellenességi-, illetve a szociális közügyi – társadalmi viszony-rendszerek elleni lázadásra (anarchiára, anarhista és közösség-ellenes viselkedésre, lázadásra) uszító, vagy azokkal szemben teljes közöny-tanúsításásra serkentő, démonokra nem találtam megnevezést az általam ismert, különféle démonológiában- Általában a hosszan tartó bőr és a csont-betegségek okozói. Szélsőséges esetben a Csont, vagy a bőr ráké, amikor a Cápa- és – vagy a Béka/Rák fajta démonnal együtt költöznek be ugyanannak a személynek az aurájába. Ilyem démonokkal rendelkezett például a híres Ramana Maharishi nevű indiai szent is, aki, soha nem vállalt párkapcsolatot, pláne családot, irtózott a közvetlen társadalmi tapasztalatoktól annyira, hogy az élete második felében kizárólag egy kő-sivatagban élt és végül csontrákban halt meg.

11) A „legnépszerűbb” és legelterjedtebb démon, a zseniális megoldások, vagyis a feltalálók és az ufo-vallásban hívők és a szabadságmániások démona: A gazdáknak szabadság-mániát és üldöztetési mániát meg menekülési vágyakat sugalló meg szabályos „elmeneküléseket” szervező (Pl. a szülők családjából, majd a saját családjából, vagy a párkapcsolatból, mag a hazából,) démonok. És, persze: ők a hamis pálfordulásokat is sugalló és azokat a gazdákkal látszólag végre is hajtató démonok és persze: a helyes (tényleges) - a megváltáshoz vezető! - pálfordulást lehetetlenné tevő, mertaz helyett pszeudo pálfordulásokat végezetető - un. Ufó – démonok. Ez a Vízöntő-karmásokra, és a kemény pozícióban levő Uránúszósokra jellemző.
Elképesztő, hogy mennyi elmélet van kieszelve az ilyen gazdák által arról, hogy a földet, illetve az emberiséget a különféle földön-kívüliek tartják befolyás alatt, illetve, hogy már teljesen őrült az egész emberiség és csak rombolni képes, és rakétát kell építeni és a földről (a karmájuk elől) elmenekülni… Miközben éppen, hogy ők, a gazdák maguk állnak a saját szabadság- és szabadulási mániájuk befolyása alatt, és az ilyen technika és technológia-őrületben szenvedő liberális-bolondok okozzák a földön a legnagyobb zűrzavart és őrületet.

12) A legveszélyesebb mert a legkiismertetettelenebb és legösszetettebb ("rafinált") tulajdonságokkal rendelkező – multifunkcionális! - démon, ami a Halak karmával áll analógiában. Ezek, a vallásos fanatizmus tájékán szedik az áldozataikat, és magukat Jehovának adják ki, miközben ők a Cápa típusba lehet besorolni. Ezek képesek behelyezni magukat az emberek isteni öntudatába, és az előbbieknél is jobban (hatékonyabban és teljesebben) elveszi az emberek központi (Krisztusi) öntudatát (Ezért az általuk leuralt "fiatal gazdáik" el sem tudják képzelni például, hogy az Istennel belső és az azonosság -érzetig elmenő - persze: szerény és alázatos! - személyes kapcsolat is létezik…), és mivel egyben (ugyanabban a személyben), az általános démoni hazudozási és valósághamisítási „szokások” mellett, még annál is nagyobb valóság-hamisítási (hazudozási) késztetéseket generálnak, ez ráadásként un. király-démonok is, mindent, de mindent (Múltat, élményt, emlékeket, benyomásokat) meghamisítanak a gazda számára, ezeknek az életképzeletét megtöltik, konkrét valóságnak hitt fantazmagóriákkal. (Legenyhébb esetben emlékezési nehézségeket, emlékezés hiányt okoznak.

Illetve oktalan és haszontalan hazudozási reflexekkel, semmi által nem indokolt rágalmazási késztetésekkel töltik meg a gazdák lelkét és szellemét ("belülről"). – Teljes tájékozatlanságot és tévelygést okoz. Az alkoholisták és a kábítószeresek démonja, de nem csak ezért a legveszélyesebb. Hanem azért is, mert kábulatot okozni képes a gazdának anyag (szer) nélkül is (éberen érzékelt szédület, vagy eszméletvesztés), és állandó káprázatban és a kegyetlenségig menő érzéketlenségben tartja a gazdát és főként un. józan kábulatban (pl. szélsőséges misztikában, vallásosságban vagy materialista hítben, az anyagi-természeti és testi élvezetek mindenek feletti értékelésében, folytonos testi élvezeti vágyakozásban). Szélsőséges esetei a szadista kegyetlenségre való vágyakozás és a mazochizmus. De okozhat teljes közömbösséget is, beteges ignoranciát. A legnagyobb veszélyessége abban áll, hogy a hatása alatt a gazda helyett maga a démon az, aki válaszolgat és gondolkozik – vezet, elképesztő sértéseket oszt és éppen azoknak, akiket a gazda a leginkább szeret, illetve akiktől a leginkább függ eszmeileg és lelkileg – érzelmileg is. Persze, hogy ennek a következtében és visszahatásaiban a gazda, rettenetesen szenved – a legtöbb esetben meg is őrül, illetve lelki és szellemi (pszichiátriai) beteg lesz, aminek köszöngetően, rengeteg negatív energiát gyárt és ebből a démon folytonosan és kedvére valóan lakmározik. A hormon-betegségek, az epilepszia, meg a cukorbetegség a leginkább jellemző azokra, akikbe bele száll, de persze a pszichiátriai betegségek össze fajtáját is ők okozzák. Ezért nem lehet ezeket a betegségeket soha teljesen" kigyógyítani, mert a gyógyszerek, mindössze letompítják a gazdák félelmeit és szorongásait, illetve, semlegesítik és elejét veszik az agresszív (démoni) kitöréseiket, de a démonokat (sem ezeket, sem a másik fajtákat) nem tudják "elhajtani".

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO