ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.30. 05:49

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


"Széles az út amelyen el lehet indulni, de szűk az a kapu, amelyen be lehet jutni a Mennyek Országába."
"Sok a meghívott, kevés a kiválasztott." (Názáreti Jézus)



Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2023.04.06. 17:54 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A szeretet-boldogság elérése, vagyis az önzetlen boldogság- állapotnak az újabb elérése az életünk szubsztanciális alapja és forrása. És egyben ez az én életemnek a forrása is, de ugyanakkor a legfőbb célja is, vagyis, az önzetlen boldogság-áramoltatás a létünk vezér-géniusza. Ezért egy dolgot egészen biztos, hogy mindig és bármilyen körülmény között meg lehet tenni. És ez nem más, mint a szeretet és világosság-alapú, vagyis a hit-alapú, mókásan derűs, boldog ős-állapotnak a feltétlen, határtalan és folytonos átélése. Ehhez viszont, csaknem az önfeladásig elmenő, keresztényien mélységes alázat és szelídség szükséges.

Úgy is mondhatom, hogy azt, hogy válogatás nélkül, tehát "Bolond módon", minden lakóját a földnek feltétlenül és határtalanul szeressem, mindig és mindenhol megtehetem, attól függetlenül, hogy a külső körülmények éppen mit jeleznek vagy igényelnek tőlem: Például azt, hogy én mindig és állandóan és minden bántalom ellenére, és minden gyakorlati élet-problémával együtt, elégedett-, tehát belül mégis a határtalan szeretetnél is önzetlenebb módon, mosolygó és vidám és jókedvű és pozitívan optimista képzeletű személy legyek.

Ez nem más mint a megszabadulásom megvalósulása, tehát, a karma helyébe kerülő, elégedett szeretet-boldogság serkenése, egyben a legfőbb és legmagasabb lét-értelem is. Ennél nagyobb élet-értelem és élet-érték nem létezik.

Vagyis: a vágyak- és érdekek nélküli életszeretet-boldogságnál nagyobb és erősebb értelem nincs. Nincs ahogy legyen. Ez a bennem a legfőbb értelem! Ez az Én vagyok az, aki, bármi is történne ezt követően, mindennel teljesen elégedett vagyok. Az vagyok tehát, aki mindig és minden körülmény között, ezt a hitet, ezt a legfőbb élet-értelmet gyakorlom, és csak és csakis ennek a szükségnek és hívásnak teszek eleget, mert ez a non plusz ultra! Ennél nincs több, ennél több nem kell és nem is lehet, mert ez az abszolút létezésben levő múlhatatlan és kifogyhatatlan örök életerő- és értelem és szeretet világosság-áramlás.

A boldogság-állapot az alapja és forrása mindennek, ami létezik és, a még annál is nagyobb szeretet-boldogság elérése az értelme és a rendeltetése az egész megnyilvánult teremtésnek. Tehát nem kell, hogy tegyek semmit, de semmit önmagamért, hanem csak az életért, másokért. Mindig csak elfogadón boldog, szeretet-teljes és éber megbocsátó Bolond és mosolygó, éber személy kell, hogy legyek állandóan és feltétel nélkül és határtalanul és kifogyhatatlanul. És bármi, de bármi is történne a testemmel és a lelkemmel, Én mindig csak önzetlen szeretet alapú optimista képzeteket generálok és boldog vagyok, mivel lényegem szerint és az öntudatom és a legfőbb érzésem és az eszem szerint, ez az életem egyetlen értelme: a külső - anyagi feltétel nélküli Boldogság elérése és fenntartása. Ti., az, hogy én a Bolond szeretet-boldogság-beidézhetőségét akaratlagosan elérni, elvégezni tudó-, és, ami nagyon fontos: erre a lehetőségre belülről ráébredő, megvilágosodott karma-oldást boldogan vállaló, teremtő-teremtmény vagyok. Nem is, hogy hiszem,hanem abszolút tudom azt, hogy földi emberként a karma-oldás értelemnek, tehát a legfőbb megváltói értelemnek az elégedetten áramló szeretet-világossága vagyok. Az abszolút szeretet-intelligenciának a karma-oldáshoz kötött, földi megtestesülése vagyok. Vagyis, vagyok aki senki és sohasem én vagyok.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2023.04.07. 15:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Igazán boldog személy az, akinek sikerült - nem csak meditációban és nem csak a saját magáról alkotott hízelgőn misztikus fantazmagóriákban, hanem a gyakorlati valóságban is - megszabadulni minden rejtett kevélysége által szült ellenségképzetétől. Ott ugyanis, ahol az eredeti, igazi boldogságforrás van, az abszolút egységben tehát, nem létezik másik én, hanem csak az egyetemes Én-tudat, ott nincs tehát ahogy ellenség, vagy konkurencia, vagy bármilyen "kívül-valóság" létezhessen.
De persze, külső - anyagi, vagy lelki - pszichológiai boldogság sem létezik, vagyis élvezet-vágy, hanem csak az idő feletti határtalan és végtelen és megmérhetetlen és feltételek (külső - anyagi - feltételek) nélküli boldogság-áramlás.

Persze, mindezt egyelőre (Az egyhez előre) csak meditációban, vagy különlegesen nyugodt és derűs éber állapotainkban, élethelyzeteinkben tudjuk elérni és átélni, de jó törekedni ezeknek a minél gyakoribb megismétlésére, ahhoz, hogy lassan - lassan a hétköznapi lelki állapotainkat is átszője. És láss csodát: miután ez a gyakoriság állandósul, nem csak, hogy egészségesebbé válunk, de a külső ellenségek is kifogynak az életünkből.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO