ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.28. 23:58

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.12.28. 15:27 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
MARS A VI. HÁZBAN

A nyers életenergiáknak tehát („vad”-nak is mondott) természeti életerőknek, a szenvedélynek és más, spontán és ösztönös megnyilvánulásoknak, a bátorságnak és az ösztönös erélyességnek, valamint a célirányosságnak és a védelmi harci készségnek, illetve a spontán, vagy tudatos (kiművelt) és hathatós válaszadási (reagálási) készségnek, valamint az átható mentális (értelmi gondolati) képességek célirányos felhasználásának az őserejét megtestesítő Mars bolygó által megtestesített teremtői őserő (sors-kihívások és provokatív konfliktusok) kiemelten a kultikus cselekedeteknek, vagyis a kultúra, a vallás és az anyag átalakítását eredményező természetbe való mesterséges beavatkozást jelentő munka spirituális értékének, illetve az emberi kultúra jellemformáló (nemesítő) hatás-mechanizmusának az életkörében jelentkezik a szülött sorsában: személyében és életében.
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a szülött kiemelten a tudatos sors-szervezéssel és irányítással, és élet-rendezéssel, vagyis, a kultusz-gyakorlás segítségével válik képessé harmóniába kerülni a Mars által megtestesített életerőkkel.
A személy az életfenntartó munkájában szenvedélyesen vesz részt általában, impulzív, energikus, kitartó és precíz általában. Vagyis, szeret pragmatikus és hatékony lenni. Amolyan „belevaló jellem”, aki nem ismer akadályokat és lehetetlent, bár a sivár robotmunkát nem kedveli. Ha zavarják munkahelyi, vagy más jellegű, számára fontos tevékenységében, hajlamos a zsörtölődésre, veszekedő hajlamúvá válik és, mivel hiányzik belőle a kitartás, gyakran változtat munkahelyet és kenyérkereső tevékenységi formát.
Egyaránt lehet sikeres ügynök, ügyvéd, műszaki-technikus csodabogár, mérnök, kereskedő, menedzser, a harcművészetek mestere, zseniális újságíró, valamint a nagyszabású rablótámadások aprólékos megtervezője és kivitelezője.
Gondolkodása mélyreható, kritikus. Idegrendszere gyakran stressz vagy más
feszültség hatása alatt van, ami sebes bőrpanaszokat, kiütéseket, allergiát és
epebántalmakat (epekövet) válthat ki. Ha hosszabb időn keresztül mentális
(gondolkozás) szinten is folytatja környezete kritikáját, elítélését és igazságtalan hibáztatását mindazokért a föléje megoldandó feladatként tornyosuló
nehéz és diszharmonikus helyzetért, amely a különböző munkafázisokban, különböző munkahelyen felmerülő, un. „éles szituációkban” adódnak, gyakori hűléses megbetegedései ( influenza), és tüdőgyulladásai idültté és krónikussá válhatnak.
Egészen diszharmonikus helyzetekben, vagyis többségében negatívan fényszögelt Mars esetén, komoly sérülések érhetik a munkahelyén, vagy más fajta munka-tevékenységek közben, amelyek következtében műtétekre is szorulhat.
a fent jelzett negatív szellemi-lelki tevékenysége, vagyis a diszharmonikus, környezetét és esetleg saját sorsát is hibáztató, indulatos átélései következtében. Ha más diszharmonikusan fényszögelt bolygó is található a Mars mellett, az annak a bolygó által megtestesített őserőre jellemző (annak megfelelő) betegséghajlam miatt, végzetes betegséggé alakulhat a szülött számára. Ez csak akkor persze, amennyiben nem változtat a negatív késztetésein (indulatos és agresszív, vagy ennek az ellenkezője: a konfliktuskerülő, félénk és gyáva, vagyis a gondolatban – mentálisan viaskodó mentalitásán és csak ideák szintjén: képzeletileg agresszív), kifelé kritizáló, hiba- és felelősség-hárító alaptermészetén.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO