ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2025.03.20. 13:51

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2024.11.04. 23:36 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Asztrológusi összegezés sszegezés egyetlen mondatban

Ezelőtt 33 évvel éppen „mentem ki a világból”, mert, annak ellenére, hogy beszedtem minden előírt gyógyszert és kifeküdtem minden, a gyógyuláshoz szükséges időt, de még a laboratóriumi eredményeim is pozitívak voltak, és mégis azt éreztem, hogy fogy el az erőm napról napra és nem tehetek semmit ahhoz, hogy ezt az egyre végzetesebb folyamatot megállíthassam. Már nem is voltam kétségbeesett, hanem csak tehetetlen beletörődött – lemondó. És akkor a szó szoros értelmében is, „betévedtem” egy román nyelvű, misztikus előadásra, ahol egy nálam kb. 15 - 20 évvel fiatalabb ember, aki első látásra, jobban hasonlított Jézusra, mint Jézus a Jézust ábrázoló idealista festményeken, a legegyszerűbb természetességgel, sorolni kezdte a Skorpiónak azon betegség-tüneteit, amelyektől éppen szenvedtem, és a betegségeknek azokat a szellemi – lelki (mentalitásbeli) okait, amelyeket nagyjából az egész addigi felnőtti életemben elkövettem, de amelyeket főképpen, nagyon intenzíven átéltem, az egyre komolyabban és fenyegetőbben erősödő gyengeségemet megelőző hetekben (Ezek közül a legkiemelkedőbb a borzasztó féltékenység és az az által kiváltott és tovább fokozott bosszú-vágy.

És mindezt két kötetes költőként, és kék öves keretezőként… - Akkor ugyanis ennyi, volt a személyes teljesítményem: Olyan aránylag fiatal üzemmérnök, aki verseket ír, prózával kacérkodik, és karate edzésekre jár 8 éve. Mivel a szívem közepében lettem eltalálva az éppen bennem folyó élet-halál harcomról semmit még csak nem is sejtő, mivel hogy engem sehonnan nem ismerő, fiatalember (A majdani későbbi barátom) asztrológiai ismeretterjesztő szavai által, pislogni kezdtem a teremben levő személyek arcát titokban fürkészve, hogy van-e köztük valaki, aki annyira közelről ismerne, hogy tudná, hogy milyen betegség-tünetektől vagyok képtelen megszabadulni hetek óta, mert akkor egyből arra kell, hogy gondoljon, gondoltam én, hogy milyen aljas gazember lehetek, ha éppen ezek a betegség tüneteim… Hiszen sem a több hetes „járó-betegségemet”, sem azt nem tudtam letagadni magam előtt, hogy annak a román fiatal ember által felsorolt szellemi – lelki okait bizony jó bőséggel „elkövettem” titokban hosszú éveken át, de különösképpen az utóbbi két hónapban.
Summa summarum: Így kezdődött az én asztrológia-metafizika tanfolyam hallgató karrierem ezelőtt 33 évvel és így az asztrológus – metafizikus előadói karrierem ezelőtt 32 évvel. Egy évre rá a fent leírt esemény után ugyanis, amit egy szabályszerű gyónás követett a Dési katolikus templomban - ahova úgy kerültem, hogy az akkor még csíkszeredai Bőjte Csaba, fiatal kis-pap teljesített szolgálatot, és az őt otthonról meglátogató, nálam fiatalabb barátaihoz szegődtem – felkértek arra, hogy kegyek az akkor éppen felemelkedőben levő ELTA nevű szabadegyetem előadója. Hiszen, az asztrológia és a természetes táplálkozás tan kivételével, minden spirituális – misztikus elméletet, amit ők előadtak a Románia különböző városaiban tartván heti rendszerességű előadásokat, én korábbról mind tudtam elméletileg, a Hamvas Béla, a Szentkuthy Miklós addig kiadott-, valamint a Kvantumfizikáról szóló, összes magyar nyelven addig kiadott műveket ismerve.
Nos, a 32 éves, gyakorló asztrológusi tapasztalataim és személyi élményeim – megéléseim következében, azok egyetlen sűrített tanulságaként, csak úgy tudom elmondani, hogyha a keresztény Megváltó két kinyilatkoztatását egybe vonom, de amire senki nem gondolná, hogy egy asztrológus juthat 32 éves gyakorlat után: Aki meg akarja nyerni az életét, elveszti az üdvösségét, és elvesztett üdvösséggel, igazából semmit nem ér az életünk. Hiszen éppen az, a célja és rendeltetése. Tehát az üdvözülés (a megváltotti állapot) megszerzése. Jöhetne nekem ma már bárki, bármilyen más – misztikus, vagy metafizikus - elmélettel és bármilyen vallásos, vagy filozófiai tanítással, netalán közgazdászi, vagy antropológiai (Antropozófiai) ideológiával mert ebből a hús-vér tapasztalatokból eredő meggyőződésemből nem tudna kitéríteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]