ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.03.25. 08:18

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012.02.12. 17:45 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.10.16. 11:23
Hozzászólások: 2
Napjegy: Szűz
Aszcendens: Skorpió
Sziasztok!

Erre szeretnék választ kapni, hogy Whitney Houston elkerülhette volna-e a halálát? Kiderül-e, hogy valóban hogyan halt meg? Esetleg önmaga akart véget vetni az életének? Miért kellett ilyen fiatalon meghalnia?
Született: 1963.08.09 , 16.07 Nework Usa, 74'10 E (hosszúság) és 40'44 N (szélesség)
Meghalt 2012 02.11, 13.55 Los Angeles (ottani idő szerint), magyar idő szerint 0.55 vasárnap

Látható ezzel kapcsolatban valami a képletében?

Köszönettel: Oloch Mónika

_________________
Oluoch Mona


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.02.13. 13:33 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4033
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Nem hiába mondja Hamvas Béla a Mágia Sutra- ban, hogy a tehetség olyan, mint egy nagy púp a hátunkon, vagy egy hatalmas orr, amely túlnőve önmagán, azzal a tévhittel látja el a tulajdonosát, hogy ő valamitől kivétel még az égiek szemében is - Sőt: ott igazán! - és nem hagyja, hogy a karma-feloldási képességei (a veleszületett negatív tulajdonságoknak a tömkelege), az élettapasztalatok segítségével feloldódjanak. Sőt: ez a kivételezettségi tudat, még nyomorultabbá és ügytelenebbé, és persze, sokszor a mások problémái iránt érzéketlenebbé, kegyetlenebbé, sőt: gonoszabbá teszi a tehetség-hordozó személyeket, mint a normális átlagembereket.
Itt volt, ez a nálam 1O évvel fiatalabb, csillogó reflektorfényekben az ő mély érzelmeiről ordibáló, szerencsétlen fehérnép is, akinek a lelki nyomorúságáról, párkapcsolatban való együttélési képességéről még filmet is készítettek, amiben, ha jól sejtem, ő maga játszotta el a saját szerepét, akinek semmi esély sem adatott a kiemelkedő, rendkívüli tehetsége folytán ahhoz, hogy normális érzésű, arányosan fejlett személyiség-tudatú személlyé válhasson, akárcsak Diana Spencernek, a hajdani angol hercegnőnek. Diana horoszkópja tükrében írtam már egy tragédia-értelmezést, ennek az énekes királynőnek a személyiségi nyomorúságát egyáltalán nincs kedvem a sorsképletében tükröztetni, hiszen ez a Play Boy szerű világi-csillogású siker-lapokban írogató, jósolgató asztrológusoknak az üzlete. Mónikának is meg kell elégednie tehát a tegnap írt tanulmányom ide vonatkozó metafizikai magyarázatával: értelmezésével:

Hogy konkrétan miért van mindez így, illetve, hogy miért nem részesülnek a különlegesen tehetséges és jótékonykodó emberek, vagy éppenséggel a szentek se, égi protekcióban, tehát, hogy miért is tojik rá magasan az Úristen azokra a velünk született tehetségekkel, vagy tudatosan kifejlesztett különleges képességekkel elért külső sikereinkre és érdemeinkre, amelyekre méltán büszkék vagyunk - Amelyekért ha nem is kapunk ezer kitüntetést a környezetünk szemfülesebb, vagy baráti tagjaitól, de mi igen is, jól tudjuk úgy-e, hogy ezeket a hiúságunk és a becsvágyunk hizlalását szolgáló plecsniket megérdemelnénk... -, hogy miért nem számít mindez semmit, de egyáltalán semmit az Úristen, vagy ha úgy tetszik: a Nagy Sorsmester szemében, az amit a külvilágban úgymond kiemelkedően elértünk? Hát pontosan erről írok az ezer és ezer ellenérvre egyben választ adni is próbáló, „nyakatekert” mondatú tanulmányaimban. Arra tehát, hogy miért nem számít az, hogy menyit jótékonykodtunk, az hogy máson, másokon mennyit segítettünk, még az sem, hogy hány gyerneket gondoztunk és neveltünk, hanem egyedül és csakis az számít, hogy a jó vagy alkalmanként utólag, rossznak bizonyuló teteink és törekvéseink segítségével, milyen és mekkora hibabeltási képességek által feltételezett harmonia-készségre tettünk szert? Hogy a reflexeket irányító spirituális mentalitásunk szintjén, mennyire váltunk önmagunkon belül, de kivül is a környezetünkkel szemben, minél nagyobb és erősebb kiegyenlítődésre képessé, vagyis, összegezve: az asztrológiában a konstellációk és a bolygók által megtestesített létterekkel és koncentrált sorserőkkel és a terentési – megváltási hatalmakkal való együtt-működésre képessé.
- Hát erről a miértről szól, ezt indokolja az a rengeteg "nyakatekert" mondatú tanulmányom és cikkem. Egészen pontosan: a Lilithről (Az ős-okról) szóló tanulmányom, és a róla szóló hangfelvételeim is, valamint az egyetemes törvényekről és a boldogságról szóló tanulmányom is, ami mind megtalálható a www.asztrologosz.com c. honlapomon, és ahova mostanában - ettől a naptól kezdve tehát - mind olyan hangfelvételeket szándékozok készíteni és feltölteni, amelyek immár megfelelnek az EGYENES BESZÉD SZELLEMÉNEK ÉS IGÉNYÉNEK.EGYENES BESZÉD V. –Ötodik rész: QVINTA ESSENTIA

Azonban megkísérlem most, ugyancsak meredek egyenes beszéddel, aminek köszönhetően, most már egészen biztos, hogy azok, akik az eddigieket figyelmesen elolvasták és nagyjából meg is örökre értették, a lelkükbe fogadnak, a többiek meg örökre menthetetlen őrültnek kiáltanak ki, de amit részletesen és teljesen személyesítve – az illető, személyes sorstörténetekkel, életeseményekkel illusztrálva, tehát azonnal érzékelhető hihetően, minden egyes horoszkóp értelmezés elején újra és újra el mondok, az első egy, vagy két hangfelvételen:
Az abszolút létet (A Brahmant) éppen az ő örök fennmaradását biztosító, tágulási, finomodási, fejlődési, felsőbb rendű struktúra-alakítási (hibás, de érzékletes szóhasználattal: tökéletesedési), un. motor-programja által létrehozott, ide vonatkozó és az imént leírtakat célzó, szükség(vágy)-hullámok intenzívebb és kiemelkedőbb megnyilvánulásai (Nem térszerűen, hanem kvantum-szerűen elképzelhető un. erős hullámtarajai: amplitúdói), kis részekben és részlegesen megbontják. Ezek a megbontott, az abszolút egységből kiszakadt, kimállott, kifordult, kiörvénylett, stb. kauzális abszolút-részek, az abszolút állapot ellentéteivé vállnak és az abszolút léten kivül (alacsonyabb rezgési állapotba) kerülve, ők hozzák létre kauzális az őskáoszt. Ezt a káosz-teremtő jelenséget, ezt az abszolút folyamatot nevezzük Lilithnek. Ennek a negatív eredményt: az abszolút kizökkenést (diszharmóniát) létrehozó, ősjelenségnek két megjelenési formája van: 1. A tökéletesség-vágy őrülete, és a 2. Az öncélú másságra való sóvárgás. Ezek képezik a káosz két pólusát: a feminin és a maszkulin megnyilvánulását.
Ez a két pólusú kauzális káosz egyre nő és bizonyos mértéken felül, azzal fenyeget, hogy ellepi és a maga hatása alá vonja, örvényesítve elváltoztatja és kaotikussá teszi, az egész abszolút létet. Ennek a katasztrófának a megelőzése érdekében, ahhoz, hogy a káosz elemeivé, így antagonisztikussá változott abszolút részeket egymással fokozatosan kiegyenlítve – újra egyesítve, magába vissza vonhassa, magába integrálhassa (hogy tehát a lilth által belőle kiszakított és megzavarodott abszolút-részeket megválthassa), az abszolút lét, tudatosan teremteni kezd és azt, ami korábban balesetszerűen történt, az önmagából való kilépést, immár tudatosan hozza létre vibráció csökkenéssel. Ezt a tudatos, vibráció csökkenéssel járó, önátalakítást nevezzük isteni teremtésnek, és ez a Lilith általi káosz-okozásnak az ellentéte. Ezt a feltételt és féket és gátat és semmiféle fajta visszatartást nem ismerő és figyelembe nem vevő, abszolút ős-teremtés. Ezt a jelenséget és első teremtési létmozzanatot testesíti meg az asztrológiában a kos konstelláció szellemisége. Mivel azonban a Lilith jelenséget patrimoniális - abszolút ősrerők hozzák létre, a Lilith a teremtési folyamatokban, sőt: még a kiegyenlítődési (megváltódási) folyamatokban is részt vesz. (Ezért van pl. annyi egymásnak is ellentmondó megváltás-tant szajkózó vallás és azért van annyi szélsőséges és egyenesen kriminális: öngyilkosságra, vagy szexuális tévelygésre buzdító vallásos szekta!). Ezért van az tehát, hogy a kosnak lehet negatív megnyilvánulása a pozitív és arányos és tényleges életadó megnyilvánulása mellett, éspedig a Lilith fent említett két végletes formája szerint: 1. A túlhevült, túlexponált teremtési vágy és szándék, amely önmagát, illetve a teremtett objektumot robbantja fel és égeti szét, vagy 2), az önmagát meg- és kinyilvánítani félő teremtő-akarat, az akarat-bénulás, amely, vagy nem képes létrehozni semmit, vagy csak csökevényeket hoz létre.
A folyamatot nem írom tovább, a fent említett, megfelelő tanulmányokban megtettem már több alkalommal és különböző formákban. Itt és most, azt akarom elmondani, hogy ezt megelőzve jönnek létre és fejlődnek folyamatosan a teremtést és a megváltást – megváltódást szabályozó egyetemes törvények és ezek alapján, e primer teremtési mozzanatból kiindulva, változik át, mind alacsonyabb és alacsonyabb vibrációs fokon az abszolút lét, olyan rendezett és rendszeres erő-struktúrákká, amelyek a szilárd anyagi állapot látszatát képesek létrehozni, és amely anyagi látszat-állapotokban aztán képessé válik, szintén az energetikai struktúrák megfelelő rendeződése folytán, előbb a szerves anyagot létre hozni, majd a primitív biológiai életformákat, amelyek energetikai struktúrája tovább fejlődve – rendeződve, az állati regnumon keresztül, az emberi létformát, illetve annak a gondolkozási képességét is kifejleszti. Mondom, ez nem véletlenszerűen történik, mint ahogyan a materialista tudósok közül még egyesek a mai napig állítják, holott maga Darwin sem állította ezt, hanem az egyetemes törvények logikájának az összhatása szerint, az eredeti szükségszerűség alapján. Az abszolút létnek ugyanis szüksége volt olyan, az ősi princípiumokat az egész lényével és így a testével is, annak a felépítettségével megtestesítő megnyilvánulási formákra: emberi lényekre, akik éppen az abszolút létből kiszakadt abszolút ősszellem un. „darabkáinak” a fizikai megtestesülései.
Miért volt erre szükség? Azért, mert egyedül ennek a viszonylag szilárd állapotú anyagnak (fizikai állapotnak) van két elengedhetetlenül fontos, hogy úgy mondjam szakrális tulajdonsága, amely tulajdonságok a többi létformában nem lehetségesek: 1. Az információ rögzítés és visszatartás képessége, amire alapszik többek között az emberi memória és a számítógép-tudomány. 2. A nem csak fénytani értelemben vett visszatükrözési képessége. Azért nem csak fénytani értelemben, mert az anyag, formájában, hangzásában, mozgásában, és mindenféle lehetséges fizikai tulajdonságában megtestesíti azoknak a szellemi erőknek a jóllehét, színezetét és lényegét, amelyek őt létrehozták. – Ezen az analogikus tükrözési elven alapszik pl. asztrológia tudománya.
Summa summarum: mi emberek, egyszerre vagyunk az abszolút szellemnek a az anyagi megtestesülései, és ugyanakkor a létből az ős-Liliit által kiszakított, megzavarodott (kaotikus) lét-foszlányok megtestesülései is. Ez utóbbi adja az individuális különbözőségünket, noha ugyanakkor egységes archetípusokként is létezünk. És azért van mindez így, hogy a betegségeket, vagy a baleseteket kísérő fájdalom és a szenvedés metafizikai információs rendszere segítségével, lassan – lassan elhagyjuk azokat, a lényünk mély és rejtett spirituális struktúraiból sejtelem és sugallat és negatív egyéni tulajdonságként fel- és előtörő kaotikus (zavaros, öncélú, negatív) tulajdonságainkat (kényelem-és kéjvágyainkat, félelmeinket és ambícióinkat), amelyek megzavarnak, vagy meggátolnak minket egyszerre a belső, és a külső kiegyenlítődési és együttműködési, majd az önmagunkon belüli, majd, az azt követően az egymással történő, kreatív szellemi egységesülései képességeink kifejlődésében. (Ezért mondtam korábban, hogy egyedül csak ez számít ugymond jó pontnak az uristen szemében, a külső anyagtúrás, tehát a Bábel-torony építés, abszolút nem érdekli, nem, hogy azt még díjazná is. Annak pl. hogy én ezeket a „magasztos” dolgokat le írom, mások számára is, semmiféle jelentősége nincs üdvtanilag, vagyis egyéni egészség-elérési és boldogság-elérési szempontból, azon kívül, hogy írogatva, a magam számára is, mind inkább tisztázom ezeket a spirituális tényeket, igazságokat és a mögöttük mindig fenn maradó újabb és újabb kérdéseket. De, annak a kérdésnek, hogy ezt én írtam-e le előbb, vagy valaki más, az uristen szemében, az ő érdek-logikája szerint, nincsen semmi értelme. Egeydüli értelme csakis az én belső első sorban kiegyenlítődési és együttműködési képességeim növelsének van.)
És itt jon az egyenes beszédnek a számomra legkényelmetlenebb része: Húsz éves intenzív gyakorlati metafizikai megismerés és 18 éves gyakorló asztrológusi tapasztalataim alapján - Ami azt is, jelenti hogy láttam én filozófusoktól és fő-főpapoktól és szerzetesektől kezdve, misztikus gurukig és joga és más spirituális mesterektől, talmudistáktól és taoistákig, sőt: ha kell karate- és kunfu- mesterektől, mindenféle más gyógyító és nem gyógyító spirituális vezetőkig, csodabogarakig, pl. rejkisektől, táltosokig és dianetikusokig és mindenféle kuruzsló és vajákos tudósig, eleget. Vagyis, igyekeztem mindegyiktől eltanulni, vagy ellesni a tudományát és használni a módszereiket. ( Be kell vallanom, hogy az, ami a keresztény (sorsvállalási, sorsoldási) asztrológiával találónak könyvelhettem el, az éppen az a dianetika, amely a tudományából egyházakat alapít és az egyházak vezetőinak a kapzsisága és a hatalomgyakorlási mániája miatt, rendre minden európai országból kiutasítatja magát.) De nem csak, hogy - Egyetlen ön- és szelleni valóság megismerési és önmegvalósítási út sem bizonyult teljesnek. De, ami a személyi karma meghatározási lehetőségeit illeti, nem, hogy egy tízedét nem lehetőléges egyetlen misztikus módszerrel sem kimutatni annak a konkrét karma jellegnek és, az annak (mármint a jellegzetes egyéni karmának) a feloldását szolgáló, ismét csak, kimondottan egyénre szabott, gyakorlati életfeladatoknak, hanem egy századát sem azoknak a pontos, konkrét és személyre szabott karmának és feltétlenül felvállalandó gyakorlati feladatoknak, mint amit a személyi sorsképletekből (Egészen pontosan: a karmikus pontoknak, majd a bolygóknak a jegy és házhelyzetéből.) ki lehet olvasni.
Nem a képletéből kiolvasható esetleges ide vonatkozó karmája ölte meg tehát a 48 éves dívát, hanem az a végtelenül ostoba nyugati civilizációs koncepció, ami szerint a tehetség arra lenne való, hogy egyoldalúan és öncélúan kifejlesztve - kiaknázva, meg nyerhessük általa az életet. - Amint azt a Steve Iwrin, Diana Spencer és más idejekorán elpatkolt "kiváló személyiség" szégyenletesen korai halála is bizonyítja: semmiféle öncélú külső tevékenység segítségével, lett légyen az bármennyire is csillogó - villogóan sikeres a világi logika szemében, egyáltalán nem lehet megnyerni az életet. - Sőt.....

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO