ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 11:59

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2021.09.17. 12:25 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A mai kornak megfelelő, tudományos igényeknek megfelelő (Számtalanszor megismételt kísérletben és gyakorlatban is ugyanazokat az eredményeket meghozó!) állítások jelennek meg mostanában a különféle, nem hagyományos gyógyítási technológiákban és terápiákban, amelyeket az asztrológia több ezer év óta adottként (evidenciaként) kezel. (Pl., hogy a helyes, vagy helytelen ítélkezési szokások és valóság alapú (igazságtalan) ítélet-alkotási szokások miatti, ilyen jellegű lelki problémák miatt (önérzeti sértődöttségek, öntudati sérülések miatt), a májjal és az epével, valamint a szemekkel (látási képességgel) kapcsolatos betegségek alakulnak ki.
Pl. a nagyszerű dr. Budai Pál orvos - pszichiáter által kidolgozott szomato-dráma nevű terápiás lelki - szellemi gyógymód is ezen, a pszichológiában is megfigyelt tény-rendszeren alapul, akárcsak a pszichodráma, vagy a Hellinger féle családállítás. De természetesen az Új Germán Medicina elvei és eredményei is teljes mértékben azt igazolják, hogy, az asztrológiában (nem véletlenül!) egy - egy bolygóhoz társított mentalitásnak a hibás, zavaros, vagy negatív (ellenséges) gyakorlása, betegséget, vagy más fajta károsodást okoz azokban a szervekben, vagy végtagokban . testrészekben, amelyekkel az asztrológia szerint az illető bolygó analogikus kapcsolatban áll.
Pl. nem csak a nemi szervek, de a vese, a húgyvezetékek és a húgyhólyag is, sőt a petefészkek is, a Vénuszhoz társul az asztrológiában. És csakugyan, akinek huzamos ideig ezen ez életterülettel vannak, számára feloldhatatlannak látszó konfliktusai, vagy zavarai, elnyomott negatív érzései és érzelmei (csalódás, lelki bánat, a partnerre - partnerekre - élettársakra, férjekre és feleségekre) való hossza neheztelései, ezek a szervek betegednek le, enyhén, krónikusan, vagy végzetesen. Akinek szívvel, vagy tüdővel, mellkassal (a mellkasban levő, vagy a mellkas mozgása – állapota által befolyásolt funkciójú szervekkel) kapcsolatos betegség-tünetei, vagy sérülései (pl. a szív, vagy szívidegi, vagy szívkoszorú-éri betegségek, hátgerinc, borda-törés, vagy mellhártya-sérülés) jelentkeznek, azoknak egészen biztos, hogy valamilyen, un. Oroszlán-baja van. Vagyis: nyílt (durva, agresszív, közömbös és kegyetlen, lehengerlő modorú), vagy rejtett öntudati, ön-értékelési, önérvényesítési, lelkiismereti, személyiségi (A személyi függőségek teljes skálája, a játékszenvedélyig elmenően, vagy túlzó önállósodás, beteges függetlenség, a mások öntudata finoman rafinált, vagy durva gyengítésének és fölig rombolásának a mániája, stb.) – személyességi problémái vannak.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO