ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2022.12.01. 22:29

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.10.07. 20:03 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4220
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
>
>
>
> 07.10.2019 13:20 keltezéssel, Polyák Irén írta:
>>
>> Kedves Szilárd!
>>
>> Nagyon elkeserítő az ami ikervárandós feleségeddel történik. Mindenesetre nagyon remélem , hogy minden rendben lesz veletek.
>>
>> Számomra sem ismeretlen a dolog. Az én esetem a „túlhordással” kapcsolatos.
>>
>> Elmesélem.
>>
>> Az én kisfiam ugyanis nem akart megszületni a kiírás napján, november 24-én. Semmi jele nem volt. És kb innentől kezdve 2 hétig nagy lelki nyomásban voltam. Sőt már hamarabb! Ugyanis rám is telefonált már 1 héttel nov. 24 előtt a szülésznő anyósom, hogy érzek -e már valamit. Mondom nem érzek semmi jóslófájást , ha arra gondol, teljesen jól vagyok. Tehát már itt elkezdődött a háborítatlan várandósságom , a nyugalmam megzavarása. A nyomás, az elvárások, hogy minden úgy legyen ahogy a kórházba elő van írva. Meg egyébként manapság az a „normális „ szerintük ha egy kisbaba már a 36-39 hét között valamikor megszületik. Én meg itt taposom a 40. hetet és semmi!
>>
>>
>> Innentől kezdve gyakrabban kellett járnom a természetes szülést támogató doktornőmhöz. A kórházba is gyakrabban kellett menni ctg-re a fogadott szülésznőmhöz. Ők Hál Istennek nem akartak engem megszüleszteni! De nem így a kórházi rendszer!
>>
>> Ugyanis jelenleg az van, hogy kórháza válogatja hány nap „túlhordást” engedélyeznek. Van ahol 7 napot a kiírás után, van ahol 5 napot stb. A kórházi hátteret biztosító kórház, ahol én szültem 5 napot ad a kismamáknak. Ha addig nem szül meg, indítás van. Különböző módszerekkel: Tablettával, burokrepesztéssel, ballonnal. Amik legtöbb esetben császárral végződnek.
>>
>>
>> Ezt nem akartam. És ezért nagyon elkezdtem szorongani. Természetesen a gyerekem nem született meg még 5 nap múltán sem. Mondom jó orvosnőm volt, szerinte nem volt ezzel gond, majd jön amikor akar. Csakhogy egy idő után már kezdett kellemetlen lenni ez a dolog a kórház előtt. Képzeld , el kellett kezdeni a kórházi rendszerben az adminisztrációs időpontokat átírni , hogy ne vegyék fejét a doktornőmnek. Pl. Az utolsó menstruációm napját, amitől a kiirás napját számítják, átírtuk, hazudni kellett ha rákérdeznek a menstruációim megjövetelének gyakoriságáról stb.
>>
>> S mindezt miért? Mert a kórházi felfogás szerint egy baba csakis akkor születhet meg mikor ki van írva, vagy előtte!
>>
>> Miket mondott a szülésznő anyósom, mi lesz ha „túlhordok”? Elfogy a magzatvíz, nem jut elég oxigénhez, táplálékhoz, visszafejlődik stb. Rémisztőleg hatottak ezek rám. Persze nem hittem el, de akkor is, már a gondolatvilágomba benne volt.
>>
>> Olyan is volt, hogy este titokban mentem be a kórházba ctg-re, nehogy „elkapjanak” és felelősségre vonják a doktornőmet, hogy miért nem szülesztett már meg. Vagy más helyre kellett mennem ctg-re , ami fizetős tegyük hozzá.
>>
>> Teltek múltak a napok, de nem történt semmi. A kisfiam végül 2 héttel a kiírt nap után született meg. Egy rossz ctg eredmény után a doktornőm hazaküldött, hogy ebédeljek be , igyak egy bábakoktélt, hátha az segít. Végül természetes úton homeopátiás szerek , masszázs alkalmazásával valahogy beindult a szülésem és alig 3 óra alatt meglett a kisfiam. Egészségesen. Mindenféle erőszakos módszer és beavatkozás nélkül.
>>
>>
>> Sokat szörnyűlködöm azóta is ezen az embertelen , szép szüléshez nem méltó rendszeren.
>>
>> Nagyon a szívügyem lett ez, érzékeny lettem a témára, mióta gyerekeim vannak.
>>
>> Siettetés, türelmetlenség, közöny, megfélemlítés, ijesztgetés van ma sajnos a szülészeteken, és sajnos fizetni kellett nekünk is a szép háborítatlan szülésért. Miért? Miért, MiérT?
>>
>> Ha nincs fogadott orvosom, engem biztos befektetnek és megszülesztenek. A párom meg tutira meggyőzik, hogy ez a gyerek és az én érdekem. Ha másért nem hát azért, mert addigra idegileg, testileg lelkileg úgyis kicsináltak volna, hogy szükség legyen rájuk. Így is eléggé tönkrementem azalatt a két hét alatt.
>>
>> A megoldás az lenne, ha végre kiharcolnánk maguknak magyar asszonyok a háborítatlan szüléshez való jogunkat a kórházban. Szerintem.
>>
>> Barátsággal, Irén

_________________________________________________________________________________
>
> Kedves Irénke!


> Én is kerek két héttel később születtem, és a mi főorvos urunk is már készült a műtéthez, hogy alulról benyúlván az anyám méhnyakán át, felkaszaboljon négybe, és én állítólag, mindkettőjük nagy dübbenetére, ekkor szépen kicsúsztam a szülőcsatornán.

> De, nagy a valószínűsége, sőt, egészen biztos, hogy nem azért mert megijedtem volna, vagy az Úristen megijedt volna, hogy az orvos, egy csecsemő gyilkossággal akarja beterhelni a lelkét, hanem azért, mert akkor jött el az ideje. Ha később lett volna az idő, akkor nem születtem volna meg soha, hanem le lettem volna gyilkolva "idejében". És én abszolút biztos vagyok tehát asztrológusként abban, hogy semmilyen más konstelláció nem lehetne jellemző az én személyemre, hanem csakis az, amelyben születtem!
>
Tehát:

Minden egy egyetemes szellemi erő és befolyás - kölcsönhatás rendszer keretei között történik, és így kellene hogy történjen az embernél is, ha nem tömné meg az embernek (az orvosoknak) az eszét a tudomány azzal az elképesztő marhasággal, hogy okosabb a teremtőnél (Istennél)... Így a születésünk is e begyegyetemes rend szerint van szabályozva időben is (Lásd ciklus és a ritmus, illetve a sorrendiség egyetemes törvényének a leírását a tavaly, a Publio kiadónál megjelent könyvemben.), Az egyetemes törvények összhatása kellene hogy érvényesüljön (ezen isteni logika alapján kellene, hogy megtörténjen) tehát minden születés is, amihez az orvosoknak lövésük nincs! (Még a Nobel-díjasoknak sem) Mihez is? Ahhoz, hogy kisbabák is, akkor kell - kellene - megszülessenek, amikor megjelenik (Előáll) az a konstelláció, amely az ő spirituális struktúrájuknak megfelel. A mi Ividő lányunk kerek egy hónappal korábban született, nem csak az egyébként teljesen megbízható orvosnőnk meglátása és számításai alapján, hanem a mi tök biztos tudásunk alapján is (Ti., hogy mikor beszéltük meg, hogy jöhet-, jöjjön, és az szerint mikor történt a foganás!) , ami szeptember közepére szólt. De hát a feleségem Oroszlán szülött, Oroszlán Aszcendenssel, nekem meg ugyancsak Oroszlán az Ascendensem! Hát akkor miért és hogyan születhetett volna Ívidő Szűznek? Igaz, hogy Violának Egészen a SZŰZ VÉGÉN TALÁLHATÓ A HOLDJA A SORSKÉPLETÉBEN, de az édeskevés a három Oroszláni meghatározódásunkhoz képest!

A leveled végén írt mondatod tartalmában, abszolút igazad van!

Barátsággal: Szilárd>
Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO