ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma
http://www.asztrologosz.hu/

A prosztata gyulladás és a prosztata-rák spirituális okai
http://www.asztrologosz.hu/a-prosztata-gyulladas-es-a-prosztata-rak-spiritualis-okai-t1507.html
Oldal: 1 / 1

Szerző:  Kozma Szilárd [ 2021.10.29. 19:38 ]
Hozzászólás témája:  A prosztata gyulladás és a prosztata-rák spirituális okai

A Viva-matura-tv csatornán megjelent egy doktor úr azzal a döbbenetes állítással, hogy a prosztata-rák megelőzhető és gyógyítható a férfiasságnak a folyamatos és (a civilizációban legalább is:) erőltetett gyakorlásával.

Eközben a dolog és a megoldás éppen a fordítottja annak, mint amit a doktor bácsi javasol (És egyébként is, kivel, hol és mikor "férfiaskodna", háborúzna - csatározna napokon, heteken és hónapokon át az idősödő férfi, annak ez érdekében, hogy ne legyen prosztata rákja?) Mondom, hogy vicces, de semmiképpen nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy ellentmondva a vonatkozó állításaimnak, bármiféle fölény-érzetet táplálnék a harcias doktor úrral szemben. Hiszen bizonyos vonatkozásban, mint amilyenek pl. a feminista magtartás vészes hatásai egy házasságom belül, igaza van.
De a prosztata ennél egy sokkal, de sokkal finomabb "műszer". Az isteni boldogsággal kapcsolatos szervünk. Az pedig a női és a férfi princípiumok egymással való kiegyenlítődéséből jön létre az ugyancsak rendkívülien összetett emberi (Ez esetben: férfi!) személyiségünkön - öntudatunkon - belül.
Vagyis a dülmirigy rák éppen, hogy akkor és attól alakul ki, hogyha egy idősödő férfi nem tanulta meg felfedezni és tudatosan is integrálni a Szeretet princípiumát, sz ő személyes ember- és Isten- szeretetéig elmenően. És ezzel semmiképpen nem azt akarom mondani, hogy nőiesítenie kell magát a szörnyű betegség és halál megelőzése érdekében, hanem azt, hogy, a vonatkozó élettapasztalatai segítségével, fel kell fedeznie és ki kell fejlesztetnie magában, vagyis a lelkében és a szellemében, a születése (tulajdonképpen foganása!) óta benne (is) létező Szeretet-képességet, és a külvilágban is jól látható és érzékelhető férfi-szellemiséggel: az isteni Világossággal, aminek majdnem semmi köze nincs az un. tudományos értelemhez. (És a nagyokos "józan paraszti észhez" aztán semmiképpen!) "Egyszerűbben": az oldatlanság és kiegyenlítetlenség, vagyis a gyűlölködés az, ami "megöli" a prosztatát és nem a folyamatos csatározások hiánya. Amiként az évekig tartó folyamatos háborúzás önmagában nem is gyógyíthatja meg, hiszen az is(!!!) folyamatos méreg-képződéssel jár. De nem még a rendszeres karatézás sem.
És ha ezt megértettük, próbáljuk végig gondolni mindennek a fordítottját is, mivel a petefészek- és a méh-rák, vagy a méh-nyak rák igazi okai is ebben az áldatlan kiegyenlítetlenségben gyökereznek! Jól sejtitek: az előttem szóló hölgyek által emlegetett "házi sárkánykódás" sem hozhatja meg a hölgyek számára a kiegyenlítettséget, hanem pl. a gyermekeik (Figyelem! A gyermekeik és nem a férjeik!) szigorúbb kézzel való irányítása -fegyelmezése, a családnak az általuk is vállalt védelmezése. Nem olyan könnyű dolgok ezek... Semmiképpen nem annyira mint a huszárvágás.

És ne feledjük: a liberalizált és feminizált nyugati társadalmakban, nem kell megvédeni sem a nőket a férfiaktól, sem a férfiakat a nőktől, hanem azoknak végre - valahára, egymás iránt tanúsított nagy fokú türelemmel és tisztelettel egymással beszélgetve (Kialakult "törvényes" párokra gondolok persze), együtt kell működni egymással. A magas fokú női szolidaritás-érzések által kiváltott valóság-hamisításig és rágalmazásig menő, "védelmező" összefogás a férjekkel és az apákkal szemben, éppen akkora (egészségi, de főként: erkölcsi!) károkat okoz társadalmak és népek szintjén, mint a nők elnyomása a patriarchális tradíciókat még őrző - Pl. az arab - országokban, bárhogyan is szépítenénk a helyzetet.

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/