ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma
http://www.asztrologosz.hu/

Kérlek segítsetek a rágalmazó Tumblr-blog kiszorításában!
http://www.asztrologosz.hu/kerlek-segitsetek-a-ragalmazo-tumblr-blog-kiszoritasaban-t833.html
Oldal: 1 / 1

Szerző:  Kozma-Joó Violetta [ 2014.08.07. 18:27 ]
Hozzászólás témája:  Kérlek segítsetek a rágalmazó Tumblr-blog kiszorításában!

Kedves Barátaink, kedves Fórumozók,A segítségeteket szeretnénk kérni egy minket rágalmazó weboldal formájában megjelenő, egzisztenciális fenyegetettség legyőzéséhez, ami ellen mi akárhogyan is próbálkoztunk a családtagok munkájával és néhány barát segítségével, sem tudtuk a védelmünket elérni.Arra kérünk titeket, hogy ennek az egzisztenciális fenyegetettségnek a legyőzésében segítsetek nekünk, hogy a férjem, Kozma Szilárd munkásságának a családunk megélhetését, tehát a horoszkóp rendelési megbízatásokban való részesülést biztosító – Az ultra feminista Gerle Éva és a leszbikus barátnője: Lelkes Villő által sárba tiport - jó hírét az interneten helyre-állítsuk. Hiszen Gerléék rombolási tevékenységének köszönhetően, a Szilárd messze pozitív, mert abszolút élet-igenlő munkásságának a nagy mennyiségben közzé tett és ezért ingyenesen bárki számára elérhető anyaga tűnik figyelmen kívül hagyhatóvá, nagyon sok olyan személy számára, aki igen is, rá szorul és aki igen is, ihletődni, táplálkozni és építkezni tudna belőle! És ugyancsak ez miatt, több száz horoszkóp nem tud elkészülni, mivel e rágalmazó blognak köszönhetően, a rá szorulók megijedvén, nem rendelnek meg. Hiszen Szilárd első sorban gyakorló asztrológus és egyrészt és emiatt a családunk jövedelme nagy része horoszkóp-megrendelések honorálásából keletkezik, de ezen felül az is biztos, hogy ennek minden horoszkóprendelő egyértelműen hasznát veheti, messze azon az értéken felül, amit fizetnie kell ezért a munkáért.


Gyakorlatilag annyit tudunk, hogy a mi weboldalaink, nem csak a tartalmuk pozitív mivolta miatt, de a látogatottságuk – olvasottságuk miatt is, ki kellene szorítsák a google listának legalább az első 1O helyéről a puszta ártani akarásból létrehozott, valótlan, vagyis hazug - rágalmazó információkat hirdető Tumblr-es blogot. Ez valamilyen számunkra rejtélyes digitális technikai okból kifolyólag nem történik így. De ebben nekünk tudnak segíteni mások, ha a közösségi oldalakon megosztják bármely honlapunk, blogunk főoldalát, aloldalait, és ha minél többet látogatják az oldalainkat, nézik meg a videóinkat. Híresebb közösségi oldalak pl. a Facebook és a Google - Plus. Aki segíteni szeretne és tud, tehát van ideje és internet használati lehetősége, annak érdemes pl. google profilt is létesíteni, ahol nemcsak megosztani, de a "plusz" gomb nyomással pozitív értékeléssel is erősíteni a lehet a megosztást, vagyis tartalmaként az ott szereplő linket.Kérjük, hogy bátran írjatok, minél több kommentárt és tegyetek fel nekünk kérdéseket a Logosz-on. De a You Tube videóinkhoz is írjatok bátran kommentárokat, mert nem töröljük azokat ki, akkor sem, ha kritikai hangnemben szóltok hozza, csak éppen ne legyen ironikus, vagy cinikus, mert az ilyen hangnem nem jelez igazi érdeklődést, hanem fölényes magtartást, aminek a mi körünkben nincs (metafizikai!) értelme és helye. De írhattok a Wordpress, a Tumbler és a Blogspot – blogjainkra, meg a Szilárd Fészbuk oldalain megjelenő anyagokhoz is, jó lenne, ha írhattok kommentárokat. Bár, a Tumblr-nek a steril, ál-művészi, feminista és genderista, perverzió és erőszak támogató szellemisége messze távol áll tőlünk, de kérlek, hogy ti is regisztráljatok és osszátok tovább, valamint értékeljétek a Tumblr-es blogjainkat, hogy a google kereső találati listáján a Kozma Szilárd nevére első tíz találatba érthetetlenül, bizonyára valamilyen törvénytelen módszerrel befurakodott és beékelődött rágalom-reklám blogot a lista elejéről kiszoríthassuk.A logoszon és a you tube videók kommentelési lehetőségein kívül az alábbi weboldalakon várjuk, hogy segítsetek, szóljatok hozzá a bejegyzéseinkhez:


Kozma Szilárd: A Tumblr veszélyes!
http://kozmaszilard-csakazolvassa-gerle ... ogspot.ro/
- Asztrológiai tanulmányok és írások, valamint a Gerle Éva minket célzó támadásainak elemzései

Kozma Szilárd első Tumblr oldala:
http://kozmaszilard.tumblr.com/

Egy weboldal, amit elsősorban a Tumblr működtetők számára készítettünk figyelmeztetésként, hogy szembesüljenek vele, hogy milyen veszélyt jelentenek a felelőtlen nagyvonalúságukkal, kritikátlanul toleráns hozzáállásukkal:
https://dangersoftumblr.wordpress.com/
- Megkérlek, hogy szóljatok hozzá, írjatok erre kommenteket akár angolul, akár magyarul is. Tehát nem csak angol, de magyar, sőt akár román, francia, vagy német, nyelven is.


Illetve az is jó lenne – és megkérjük, hogy minél többen tegyétek meg, hogy írjatok a Tumblr-nek email-t, hogy vegyék le azt a rágalmazó blogot, ami ráadásul egy több éve elhagyott, használatlan blog. Senkinek nem érdeke, hogy ott legyen. Mindenkit csak megtéveszt, hiszen rágalmakat tartalmaz. Leveletekben tegyétek be a mi blogunk linkjét https://dangersoftumblr.wordpress.com/
Mert valószínű, hogy ha látják, hogy többen is jelzik nekik, hogy veszélyesen működtetik a Tumblr nevű közösségi oldalt, akkor végre leveszik a Kozma Szilárd rágalmazására létrehozott – tehát ezt a pusztán csak rágalmazásra létrehozott blogot.

A tumblr email címe: support@tumblr.zendesk.com


Köszönettel:

Viola

Szerző:  Sike Sara Bernadett [ 2017.06.05. 11:21 ]
Hozzászólás témája:  Re: Kérlek segítsetek a rágalmazó Tumblr-blog kiszorításában

https://www.tumblr.com

Bal alsó sarokban a support szóra kattintva lehet írni az üzemeltetőnek.
A support@tumblr.zendesk.com címre nem lehet válaszolni, ez elavult.

Most írtam nekik, azonnal jött válasz a support@tumblr.com címről:

"christian (tumblr)
Jun 5, 4:07 AM EDT

Hello,

Thanks for asking about this. We can’t manually release taken or terminated URLs. If you get a "There's nothing here" message when you try to visit a blog, it's not necessarily available—it may have been hidden or terminated. Also, we can’t put you in touch with a URL owner, as that would constitute a serious breach in privacy.

Some long-unused URLs may eventually be released as part of our policy on account dormancy (see https://www.tumblr.com/policy/en/community), which only applies to accounts that have not been logged into (not the same as "posted to") for over one year. There is no way to tell from looking at a blog whether the account has been logged into recently, but if you've got your eye on a taken URL you're welcome to wait patiently and try signing up with that URL every once in a while.

Thanks again,
Christian
tumblr.com/help"

Tehát azokat a blogokat "altatják el", amikbe hosszú ideje nem lépett be senki. Az hogy valaki nem ír oda semmit, még nem jelenti, hogy nem is lép oda be, ezért látható még az a szennyblog, amiről Viola írt.

Szerző:  Sike Sara Bernadett [ 2017.06.05. 15:17 ]
Hozzászólás témája:  Re: Kérlek segítsetek a rágalmazó Tumblr-blog kiszorításában

A Yahoo nemrég megvette a tumblr-t, ezért lehet ide is érdemes jelenteni az ártó tartalmat:

customercare@cc.yahoo-inc.com

Én is bátorítok mindenkit, hogy írjon ide!

Szerző:  Kozma-Joó Violetta [ 2017.06.16. 10:59 ]
Hozzászólás témája:  Re: Kérlek segítsetek a rágalmazó Tumblr-blog kiszorításában

Köszönjük Sára a segítségedet és külön köszönet az új információk kereséséért és megosztásáért!

Szerző:  Kozma Szilárd [ 2017.10.08. 12:50 ]
Hozzászólás témája:  Re: Kérlek segítsetek a rágalmazó Tumblr-blog kiszorításában

Köszönjük, de mindazonáltal, sajnos, semmit nem értünk - érünk, bárkinek is írogatnánk... "Hülyét tevő" semleges és "ártatlan" válaszokat adnak, de le nem veszik. Ezek szerint még a halálom után 100 lv múlva is ott lesz. :D

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/