ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma
http://www.asztrologosz.hu/

BÉKEAJÁNLATUNK Gerle Évának a csakazolvassa blog írójának
http://www.asztrologosz.hu/bekeajanlatunk-gerle-evanak-a-csakazolvassa-blog-irojanak-t631.html
Oldal: 1 / 1

Szerző:  Kozma-Joó Violetta [ 2014.01.13. 16:58 ]
Hozzászólás témája:  BÉKEAJÁNLATUNK Gerle Évának a csakazolvassa blog írójának

Kozma Szilárd: „BÉKEAJÁNLAT

Tisztelt Szerkesztőség!
Mivel ez nem hozzászólás, hanem Gerle Évának (és az ő, minket tönkretéve látni kívánó csapatának is szóló BÉKEAJÁNLAT. Egyébként, talán az is beszédes, és a Sipos-cikben állítottaknak az ellenkezőjét bizonyítja, hogy ez immár a negyedik ilyen kérés a részünkről!)
Őszinte és nagy-nagy reménységgel tett BÉKE – AJÁNLAT. – Kérem szépen tehát nem kimoderálni. Előre is köszönöm: Kozma Szilárd

Alulírottak: Joó Violetta, magyarországi (Szihalom) lakos és Kozma Botond Szilárd, Romániai (Csíkszeredai) lakos, asztrológusok, arra kérjük, ettől kedve, nagy tisztelettel a nevezett Gerle Éva, Budapesti magyar nyelv és irodalom szakos tanárnőt és szabad bloggert, hogy, NEVEZETT GERLE ÉVA FOGADJA EL A JELENBEN KIFEJTETT ŐSZINTE ÉS NAGYREMÉNYŰ (Negyedik!) BÉKE-AJJÁNLATUNKAT.
Joó Violetta és Kozma Szilárd, a jelenben Csíkszeredában élő asztrológusok fogadják, hogy ennek a BÉKEAJJÁNLATNAK a nyilvános megjelenésétől kezdve, nem csak, hogy nem írnak se jót se rosszat Gerle Éva szabad blogger-író személyéről, vagy tevékenységéről, de azt is meg kívánják ígérni, hogy amennyiben ez a Gerle Éva emberi érték-világának, ttehát a jó szándékának és jó akaratának is megfelelne, mindkét fél részéről történjen meg AZ EGYMÁSRÓL ÍRT, ÖSSZES INTERNETES ANYAGNAK A LETÖRLÉSE, figyelem, MINDKÉT RÉSZRŐL (Tehát, mind a három személynek a részéről!), azoknak a tartalmi jellegére, vagy esztétikai értékére - indokára való tekintet és hivatkozás nélkül. AZ ŐSSZES EGYMÁSRÓL ÍRT ANYAGNAK A LETŐRLÉSÉNEK A SZÁNDÉKÁRÓL ÉS KÉRÉSÉRŐL VAN SZÓ TEHÁT A MI RÉSZÜNKRŐL, attól függetlenül, hogy úgymond jó, vagy rossz indulatú anyagról lett légyen is szó!
Számításaink és belátásunk szerint, ezt a törlést (Természetesen az itt megjelent Sipos Zooltán féle cikkel és annak a kommentárjaival együtt!) két napon belül teljes mértékben el lehet végezni, vagyis legkésőbb Szerda (2O14 I. 15) reggelig teljes mértékben el lehet végezni. Kérjük tehát tisztelettel Gerle Évát, hogy legalább EZT, A NEGYEDIK BÉKEAJÁNLATUNKAT FOGADJA EL, de mindenképpen az elfogadásról, vagy az esetleges újabb elutasításról itt, a TRANSINDEX-en minket látható és érthető módon, és lehetőleg felesleges értelmezések nélkül, értesítsen.

Amennyiben Gerle Éva nem értesít minket itt (De lehet közben más fórumokon is, mint ahogyan mi is fel tesszük ezt az ajánlatunkat más portálokra is) még a mai napon délután 17 óráig, magyar (Budapesti) időszámítás szerint, természetesen azt is kommentálni fogjuk, hogy milyen érdekektől (És számunkra egészen világoos, hogy nem az igazságérzetétől!) hajtva utasítja el a negyedik béke-ajánlatot is, valamint, holnap, de legkésőbb holnapután, Kozma Szilárd le teszi a Csíkszeredai ügyészségen a Gerle Éva és a Sipos Zoltán ellenes bűnvádi feljelentéseit, amellett, hogy megfelelő erélyességgel és további Gerle féle rágalmazást nem tűrő határozottsággal fogjuk kezelni – figyelem: terjeszteni! - az ügyet az internet más fórumain, minden lehetőséget felhasználva és kimerítve annak érdekében, hogy a hátsó indítékok kimutatásával és a Gerle Éva által generált és a részünkről érkező békeajánlatok ellenére tovább gerjesztett viszálynak a időrendi sorrendiség szerinti felmutatásával, semlegesíthessük a Gerle Évának a szakmai és erkölcsi hiteltetelenítésünket célzó, a tárgyi fedezet teljesen nélkülöző, rágalmait és hazugságait.

Még egyszer kifejezve azt, hogy teljesen el vagyunk szánva és becsületszavunkat adjuk arra, hogy amennyiben Gerle Éva is elfogadja végre ezt, A NEGYEDIK BÉKE_AJÁNLATUNKAT, mi teljesen komolyan vesszük és amennyiben ezt Gerle Éva is elfogadja, maradéktalanul eleget teszünk a benne foglaltaknak, maradunk a reménnyel, hogy ez számára is egy kedvező lehetőség lesz arra, hogy végre békében és nyugalomban a három gyermekével és a családja többi tagjával, széles baráti körével foglalkozhasson és nem velünk, ismételten FOGADJUK HOGY AZ ÍGÉRETÜNKET MARADÉKTALLANUL BE FOGJUK TARTANI.

Joó Violetta, és Kozma Szilárd,

Csíkszeredában élő személyek (asztrológusok)

UI. A transindex szerkesztőknek köszönjük, ha nem is az irántunk való jóindulatát, de legalább a kommentár-oldali tevékenységünkhöz való türelmét, amikor őket szidtuk a hozzászólásoknak az általunk máig ki fürkészhetetlen logikájú elosztási rendszere miatt.
2. Ezt az ajánlatunkat, a hitelessége alátámasztása és a komolyságunk bizonyítása érdekében a Youtubra feltöltendő Videóban is ki fogjuk fejteni.”

J.V.:Csatlakozom Kozma Szilárd békeajánlatához. Minden szavával egyetértek. Mindkét Gerle Éváról szóló anyagokkal rendelkező blogunkról töröljük a róla írtakat, minden szövegmegosztó helyről. Amennyiben Gerle Éva is mindent, de mindent letöröl mindenhonnan, amit rólunk írt. Kezdve azzal, hogy leelmebetegezett a saját blogján egy kommentjében, sőt, meg kérem, hogy vegyen fel olyan magatartást, amivel nem buzdít ellenünk többé senkit, tehát törölje a maga moderálta profiljáról és facebook oldalairól másoknak a rajtunk gúnyolódó, rágalmazó (engem Hitlerhez hasonlító, s és rágalmak alapján történő feljelentgetésekről szóló) hozzászólásait, ne asszisztáljon rágalmazó sértegetésekhez, ha ahogyan ő maga vallja szigorúan kiszűri a trollokat és ügyel arra, hogy a blogja tiszta legyen. És én is ígérem továbbá, hogy mindent törlök, amit Gerle Éváról és törzs olvasói gárdájáról írtam, és az erről szóló videókat is. A nősovinizmusról szóló tanulmányomból is kiveszem a róla szóló részt.

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/