ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma
http://www.asztrologosz.hu/

Abszurd hirdetések
http://www.asztrologosz.hu/abszurd-hirdetesek-t1089.html
Oldal: 1 / 1

Szerző:  Kincses Melinda [ 2016.09.29. 14:40 ]
Hozzászólás témája:  Abszurd hirdetések

Eszembe jutott, milyen agyrém dolgok jelennek meg plakátokon. Ma is várok a buszra, ami egy templom előtt áll meg: ott egy óriásplakáton hirdette magát a katolikus egyház. A következő állt rajta: „Tudni szeretnéd, miért élsz? Sokan vesznek körbe, mégis egyedül érzed magad? Tudni szeretnéd, ki fogad úgy el, ahogy vagy?”
Alatta: „Bátorság, gyere és tapasztald meg az igazi, ingyenes szeretetet!”
Egy darabig gondolkoztam, hogy ne inkább a bolondságok oldalra töltsem fel. No, persze a „világi” plakátokon is sok furcsaságot látni (például önzésre buzdítás van bőven). Hogy jött egyáltalán az, hogy a szeretetet összepárosítsuk a pénzzel? De az az előtt lévő „ki fogad úgy el ahogy vagy” is jó, mert nem hiszem, hogy a szüleimnél vagy a páromnál jobban szeret valaki, mégsem fogadnak el minden marhaságommal… Szóval: a keresztények látásmódja a szeretetről hagy némi kívánnivalót maga után, pedig sok mindennel egyet tudok érteni, amit mondanak…

Szerző:  Nemes Gabriella [ 2016.10.18. 13:40 ]
Hozzászólás témája:  Re: Abszurd hirdetések

Ez nem pontosan hirdetés, de álláshirdetések között (!!!) akadtam rá. Azért !!!, mert nézzük csak, miről is szól ez az oldal?

http://www.puncs.hu/a-diakmunka-nem-fizet-eleget

Szerző:  Kozma-Joó Violetta [ 2017.03.11. 08:44 ]
Hozzászólás témája:  Re: Abszurd hirdetések

Csak most néztem be ide, ehhez a témához, amióta Melinda elindította.

Amit Gabika belinkelt, az az oldal... tényleg figyelemre méltó, nem is gondoltam volna, hogy vannak ilyen weboldalak, ahol direkt, hogy fiatalok legyenek "szórakoztató társai" gazdag, sikeres embereknek... Sejthető, hogy ez miről szól. Nem ismerem az angol szlenget, de a "sugar daddy"-ről itt ebben az értelemben a cukros bácsi is eszembe jutott.

Szerző:  Kozma Szilárd [ 2017.03.16. 14:28 ]
Hozzászólás témája:  Re: Abszurd hirdetések

Nekem meg az, hogy ez az oldal, diák- vagyis kamasz-prostitúcióra kínálja és hirdeti nyíltan a "hivatalos" lehetőséget. Magyarul: kurválkodásra és elkurvulásra. Magyarországon nem büntetik a pedofíliát? Merthogy ez az (is) egyértelműen!

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/