ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma
http://www.asztrologosz.hu/

A 10 legnagyobb misztikus fantazmagória és hazugság
http://www.asztrologosz.hu/a-10-legnagyobb-misztikus-fantazmagoria-es-hazugsag-t1269.html
Oldal: 1 / 1

Szerző:  Kozma Szilárd [ 2018.07.11. 14:22 ]
Hozzászólás témája:  A 10 legnagyobb misztikus fantazmagória és hazugság

A 10 legnagyobb misztikus fantazmagória és hazugság


1 A reinkarnáció, mint koldus és királyfi, illetve mint Jancsika és Juliska szerepek „felvállalása” egyik inkarnációból a másikba. Ez általában a halasztás vétkében szenvedő Halak-karmásoknak a kedvence, de általában minden víz-jegyű és tűz jegyű karmás személy nagyon ragaszkodik hozza. Vagyis: a misztikára hajló emberiség fele. A misztikus – vallásos értelmezése (ábrázolása) a metafizikai inkarnációnak és a karma-tannak, éppen annyira reális, mint a Názáreti Jézus édesanyja szűzhártyájának a biológiailag ép mivoltának a meséje, holott abban az esetben is, egy magasrendű spirituális szimbólumot értelmeztek a tanulatlan nép színvonalának megfelelően, akárcsak a reinkarnáció misztikus értelmezése esetében.

2 Az auralátás, illetve az aura-látásból következő un. misztikus „látás”. Amennyiben, tényleg rendkívüli érzékenységgel rendelkezik valaki, maximum médium lehet, de ez sem ajánlatos, mert az élete legfőbb feladatát teszi ezzel lehetetlenné: a szellemi - spirituális öntudat kialakítását. „Látni” tehát, maximum az étertestet – annak az állapotát - lehet, vagyis az aura és a fizikai testet összekötő energia-burkot, azután már az anyag formavilágán felül álló dimenziók következnek. Hogy lehetne tehát fizikai képességekkel, vagyis a szem képességeivel látni, azt aminek nincs anyagi állapota és tehát formája, egyáltalán anyagi léte? Aki azt állítja, hogy fizikai képességei révén (És még a gondolkozás is az!) "át lát" a fizikai világon túli létállapotokba, az hazudik, vagy közönséges pszichiátriai eset.
Az a bizonyos misztikus pszichikus és szellemi észlelés viszont, amire a”látást” mondják, teljesen bizonytalan és főként és legfőképpen szubjektív és a „látó” személy karmájának, vagyis a karmikus vágyainak, ambícióinak és félelmeinek, de maximum a fantazmagóriáinak a függvénye! Vagyis azt "lát" ő valakinek „az aurájában” (Arra érez rá a tudattalan érzelmeivel és asztrális – érzelmi érzékelési képességével.), amire a karmája (Tehát a feloldani és meghaladni való!) karmája színezete, jellege, stb., sugallja – befolyásolja. Vagyis: hamis misztikus sugallatok és sejtelmek előadására képes, annak a függvényében, hogy mit tud, vagy sejt a pszichológiai ismeretivel, vagy érzékenységével a másik embertől elképzelni, vagy, hogy mit szeretne a másiktól elérni... – A legtöbb esetben, pénzt a misztikus hazudozásért.

3) Hogy nem szükséges a józan kritika és a kritikai - értéktudati vizsgálat, valamint az, az szerinti érték-ítélet, a megítélés, mert úgy is, mindannyian egyek vagyunk és így, az egészen egy hatalmas szeretet – egységet alkotunk. Vagyis, a pedofilokkal, a rabló-gyilkosokkal és a kéjgyilkosokkal és a sorozat-gyilkos elvetemültekkel is egységben vagyunk, és azokat is simogatni és szeretni kell, és lehetőleg finomságokkal etetni, és harcolni azért, hogy a börtönökben ne csak emberséges bánásmódban részesüljenek, de televíziós készüléket és internetes számítógépet is kaphassanak, stb. Holott éppen azért vagyunk külön testben és azért rendelkezünk külön – külön öntudattal, mert a karma-oldással és meghaladással járó megváltás, ami az életünk célja, értelme és rendeltetése, egy személyes, intim és bensőséges, senkire át nem ruházható és senki más által el nem végezhető. És nem csak, hogy ezért vagyunk külön testben és van különálló öntudatunk, de ezért vannak a falak is, és a határok, és a törvények, amik nélkül lehetetlen a megváltást elérni!


4) Hogy a férfias erőket közvetlenül használni a gonoszkodás és a szélsőséges gonoszság visszaverése, elhárítása érdekében vétek harcolni, konfliktust vállalni, sőt: hogy ez által az, aki védekezik és az igazságért harcol, még feltölti az agresszort és a rágalmazót „misztikus energiával”. Ezek szerint az igazság-szolgáltatásnak nincs értelme, de a spirituális alapú keleti harcművészetek is mind spirituális tévutak ugyebár, és nem a kereszténységgel, vagy a buddhizmussal egyenértékű spirituális beavatási rendszerek, de az asztrológiában sem szabadna figyelembe venni és értelmezni az un. maszkulin bolygókat, mint a Nap, a Mars, a Jupiter és az Uránusz! . Mert ha igen, feltöltjük energiával az ellenséget. Ez a misztikus marhaságok egyikének a nevtovábbja és azok akik hangoztatják, felettébb tájékozottnak és spirituálisnak képzelik magukat, miközben még az elemi, formális logika szerint gondolkozni is képtelenek. Illetve: még a saját fejükkel gondolkozni is lusták!

5) Hogy a gyermekeink rengeteg reinkarnációt megért „öreg lelkek” és ezért őket csak manipulálva és hazudozva kell-, még csak nem is nevelni, hanem az ők törékenyen magasztos-szellemüket megkímélve finoman irányítani abba az irányba, amerre mi szeretnénk, illetve, amerre nekünk kényelmesebb lenne.... És , hogy nem jó, sőt egyenesen primitív és brutális a több ezer éve jól bevált, un. hagyományos nevelési módszerekkel a karma-oldásra határozottan hozza szoktatni! És ide tartozik az előbbinél még nagyobb marhaság is, ami szerint ezek a nagy lelkek, akik a gyermekeink, „tanítanak” minket, vagyis a szüleiket. Az így „kezelt” gyermekeknél még a rabló-banditák által nevelt gyermekeknek is nagyobb esélye van tisztességes és elemi felelősséggel rendelkező felnőttekké válni.

5– B) Az indigó-, a kristály-, és más fennkölt misztikus névvel illetett gyermekek meséje, amivel jó pénzeket keresnek a hazudozó, misztikus szélhámosok, a sivár és kietlen magánélettel rendelkező, tehát a saját boldogságukat, és más féle álmaikat megvalósítani képtelen önámító nőktől és főként az önámításra hajlamos, a sikertelenségüket beismerni képtelen narcisztikus – anyukáktól, akiknek már csak az a vigasza maradt, hogy micsoda, rendkívüli képességekkel rendelkező utódot szültek – Ők! – Hát persze… - merthogy az ő gyermeke istentől kapott nagyszerűsége rá visszavetülne... - Hát persze!

(Folytatása következik)

Szerző:  Kozma Szilárd [ 2018.07.13. 16:13 ]
Hozzászólás témája:  Re: A 10 legnagyobb misztikus fantazmagória és hazugság

6) Hogy a mágusoknak micsoda bazi mágikus erejük, teleportációs és tele-kinetikus képességük és egyéb rendkívüli csoda-tevői "tudásuk" és "erejük" lenne, amivel pl. képesek lennének anyagot varázsolni és ugyanazt "dematerializálni, meg persze, időben utazni, vízen járni és levitálni, stb. Ehhez képest viszont a nőknek és különösen az anyáknak, százszor olyan erős a mágikus energia átnyomó képessége mint a férfiaké, tehát egy édesanya, ha össze szedi magát, kenderbe veri a leghíresebb mágust is. A baj csak azzal van, hogy a nők nem tudván erről, illetve elhárítván maguktól az ez miatti felelősségeiket, ugyanannyi bajt művelnek annak a tudattalan áramoltatásával, mint amennyi jót a feministák által maszkulinizált, harcos hölgyek (szingli, vagy családos amazonok) az önkéntelen és öntudatlan fekete-mágiájukkal!

7 ) Hogy az asztrológusok képesek lennének, percnyi pontossággal világra szóló eseményeket megjósolni.
Az életnek nincs is egyáltalán olyan értelme és célja, hogy akár hangyaszorgalmas robot-munka által, akár lopás, akár pénzspekuláció, akár politikai helyezkedés és sumákolás (közpénzek lenyúlása) által, akár az asztrológiai, akár más fajta jóslások segítségével "megnyerjük az életünket", ahogy Jézus tanította. Az élet ugyanis egyes - egyedül arra való, hogy a legmagasabb szintű kiegyenlítődési képességünket, vagyis a megváltásukat elérjük általa, vagyis, hogy kijavítsuk a karmaként hozott, és a Lilith-inverzió jelensége által a visszájukra állított hibás (sérült) ősideákat, idea-kvantumokat. PÉs ebben a jóslás sokkal inkább hátráltat, mint segít.

8) Hogy az élet célja, az anyaggal (Persze, felelősség nélkül) játszani és ez által "tanulni" és így, öncélúan valamiféle misztikus csodabogárrá fejlődni. (Lásd a 6-os pontot.)

9 - A) Állatgyilkolásból származó húsevéssel (Sőt, manapság már az állatoknak a betonelem, vagy nájlon-zacskó szerű legyártásával és megölésével ) és ugyancsak mesterséges úton előállított cukorral ízesített édesség fogyasztással is lehet spirituális életet élni. és rendeltetés-szerűen élni... esetleg még megváltódni és tehát igazán boldog lenni is. (Lásd pl. a gyergyai prófétát: Bodó Attilát.)

és másfelől, az előbbi másik végleteként:

9 - B) Hogy lehetséges és egyáltalán értelme is lenne táplálkozás nélkül évekig (Úgynevezett "fénnyel") élni. (Ugyancsak Bodó Attila is, hirdette a közeli múltnak egy időszeletében.)

10) Hogy az összemberiségi szintjén, valamiféle tudati-, sőt: agyi módosulással is járó, misztikus - spirituális fejlődés létezne, és ennek a következtében, az emberiség nem tartana ott például a kapzsiság szempontja, mint az aranyborjút imádó Zsidók a Mózes idejében. A kapzsiság és az erkölcsi romlottság, vagyis a szexuális perverzió ma is éppen olyan fokon áll, mint Mózes és Jézus, és Svanarola idején! Még, hogy New Age és a vízöntő korszak szellemi-spirituális világossága... :P

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/