ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - nem veszélyes asztrológus (Győződj meg, ne óvakodj!)
http://www.asztrologosz.hu/

A 10 legnagyobb misztikus fantazmagória és hazugság
http://www.asztrologosz.hu/a-10-legnagyobb-misztikus-fantazmagoria-es-hazugsag-t1269.html
Oldal: 1 / 1

Szerző:  Kozma Szilárd [ 2018.07.11. 14:22 ]
Hozzászólás témája:  A 10 legnagyobb misztikus fantazmagória és hazugság

A 10 legnagyobb misztikus fantazmagória és hazugság


1 A reinkarnáció, mint koldus és királyfi, illetve mint Jancsika és Juliska szerepek „felvállalása” egyik inkarnációból a másikba. Ez általában a halasztás vétkében szenvedő Halak-karmásoknak a kedvence, de általában minden víz-jegyű és tűz jegyű karmás személy nagyon ragaszkodik hozza. Vagyis: a misztikára hajló emberiség fele. A misztikus – vallásos értelmezése (ábrázolása) a metafizikai inkarnációnak és a karma-tannak, éppen annyira reális, mint a Názáreti Jézus édesanyja szűzhártyájának a biológiailag ép mivoltának a meséje, holott abban az esetben is, egy magasrendű spirituális szimbólumot értelmeztek a tanulatlan nép színvonalának megfelelően, akárcsak a reinkarnáció misztikus értelmezése esetében.

2 Az auralátás, illetve az aura-látásból következő un. misztikus „látás”. Amennyiben, tényleg rendkívüli érzékenységgel rendelkezik valaki, maximum médium lehet, de ez sem ajánlatos, mert az élete legfőbb feladatát teszi ezzel lehetetlenné: a szellemi - spirituális öntudat kialakítását. „Látni” tehát, maximum az étertestet – annak az állapotát - lehet, vagyis az aura és a fizikai testet összekötő energia-burkot, azután már az anyag formavilágán felül álló dimenziók következnek. Hogy lehetne tehát fizikai képességekkel, vagyis a szem képességeivel látni, azt aminek nincs anyagi állapota és tehát formája? Az a bizonyos misztikus pszichikus és szellemi észlelés viszont, amire a”látást” mondják, teljesen bizonytalan és főként és legfőképpen szubjektív és a „látó” személy karmájának a függvénye. Vagyis azt lát meg ő valakinek „az aurájában” (Arra érez rá a tudattalan érzelmeivel és asztrális – érzelmi érzékelési képességével.), amire a karmája (Tehát a feloldani és meghaladni való!) kramája színezete sugallja – befolyásolja. Vagyis: hamis misztikus sugallatokra és sejtelmekre, annak függvényében, hogy mit szeretne a másiktól elérni. – A legtöbb esetben, pénzt a misztikus hazudozásért.

3) Hogy nem szükséges a józan kritika és a kritikai - értéktudati vizsgálat, valamint az, az szerinti érték-ítélet, a megítélés, mert úgy is, mindannyian egyek vagyunk és így, az egészen egy hatalmas szeretet – egységet alkotunk. Vagyis, a pedofilokkal, a rabló-gyilkosokkal és a kéjgyilkosokkal és a sorozat-gyilkos elvetemültekkel is egységben vagyunk, és azokat is simogatni és szeretni kell, és lehetőleg finomságokkal etetni, és harcolni azért, hogy a börtönökben ne csak emberséges bánásmódban részesüljenek, de televíziós készüléket és internetes számítógépet is kaphassanak, stb. Holott éppen azért vagyunk külön testben és azért rendelkezünk külön – külön öntudattal, mert a karma-oldással és meghaladással járó megváltás, ami az életünk célja, értelme és rendeltetése, egy személyes, intim és bensőséges, senkire át nem ruházható és senki más által el nem végezhető. És nem csak, hogy ezért vagyunk külön testben és van különálló öntudatunk, de ezért vannak a falak is, és a határok, és a törvények, amik nélkül lehetetlen a megváltást elérni!


4) Hogy a férfias erőket közvetlenül használni a gonoszkodás és a szélsőséges gonoszság visszaverése, elhárítása érdekében vétek, sőt: hogy ez által az, aki védekezik és az igazságért harcol, még feltölti az agresszort és a rágalmazót „misztikus energiával”. Ezek szerint az igazság-szolgáltatásnak nincs értelme, de a harcművészetek is tévutak és nem spirituális beavatási rendszerek, de az asztrológiában sem szabadnak figyelembe venni és értelmezni az un. maszkulin bolygókat, mint a Nap, a Mars, a Jupiter és az Uránusz! . Mert ha igen, feltöltjük energiával az ellenséget.

5) Hogy a gyermekeink rengeteg reinkarnációt megért „öreg lelkek” és ezért őket csak manipulálva és hazudozva kell-, még csak nem is nevelni, hanem a törékenyen magasztos-szelleműket megkímélve finoman irányítani. és nem a több ezer éve jól bevált, un. hagyományos nevelési módszerekkel a karma-oldásra határozottan hozza szoktatni! És ide tartozik az előbbinél még nagyobb marhaság is, ami szerint ezek a nagy lelkek, akik a gyermekeink, „tanítanak” minket. Az így „kezelt” gyermekeknél még a rabló-banditák által nevelt gyermekeknek is nagyobb esélye van tisztességes és elemi felelősséggel rendelkező felnőttekké válni.

5– B) Az indigó-, a kristály-, és más fennkölt misztikus névvel illetett gyermekek meséje, amivel jó pénzeket keresnek a hazudozó, misztikus szélhámosok, a sivár heverő magánélettel rendelkező, tehát a saját boldogságukat, és más féle álmaikat megvalósítani képtelen önámító nőktől és főként az önámításra hajlamos, a sikertelenségüket beismerni képtelen narcisztikus – anyukáktól, akiknek már csak az a vigasza maradt, hogy micsoda, rendkívüli képességekkel rendelkező utódot szültek – Ők! – Hát persze…

(Folytatása következik)

Szerző:  Kozma Szilárd [ 2018.07.13. 16:13 ]
Hozzászólás témája:  Re: A 10 legnagyobb misztikus fantazmagória és hazugság

6) Hogy a mágusoknak micsoda bazi mágikus erejük, teleportációs és tele-kinetikus képességük és egyéb rendkívüli csoda-tevői "tudásuk" és "erejük" lenne, amivel pl. képesek lennének anyagot varázsolni és "dematerializálni, meg persze, időben utazni, vízen járni és lecitálni, stb.

7 ) Hogy az asztrológusok képesek lennének, percnyi pontossággal világra szóló eseményeket megjósolni.

8) Hogy az élet célja, az anyaggal (Persze, felelősség nélkül) játszani és ez által "tanulni" és így, öncélúan fejlődni. (Lásd a 6-os pontot.)

9 - A) Húsevéssel és édesség fogyasztással is lehet spirituális életet élni. és rendeltetés-szerűen élni.

és másfelől:

9 - B) Hogy lehetséges és egyáltalán értelme is lenne táplálkozás nélkül évekig (Úgynevezett "fénnyel") élni.

10) Hogy az összemberiségi szinten, valamiféle tudati-, sőt: agyi módosulással is járó, misztikus - spirituális fejlődés létezne.

A bővítéseket és magyarázatokat - értelmezéseket később megírom.

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/